PlayStation Ghost of Tsushima Director's Cut

سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
GHOST.png

سازنده: Sucker Punch Productions
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS4 , PS5
تاریخ عرضه: 20 آگوست, 2021
پس شایعات فراوان, بالاخره از نسخه ارتقا یافته عنوان موفق Ghost of Tsushima به صورت انحصاری برای کنسول های PS4 و PS5 رونمایی شد.
این نسخه به قیمت 70$ عرضه خواهد شد و در صورت داشتن نسخه اصلی میتوانید با 10$ به نسخه نسل بعدی درسترسی پیدا کنید.

اما این نسخه شامل چه محتوای جدیدی خواهد شد؟

1. جزیره جدید Iki و محتوات داستانی تازه
2. مینی گیم های جدید
3. سیستم lock on (با آپدیت به نسخه معمولی اضافه میشه)
4. تکنیک ها ودشمنان جدید
5. حیوانات جدید برای نوازش!
6. lip-sync فیکس شده, دوبله ژاپنی (انحصاری PS5)
7. قابلیت پنهان کردن Quiver با تریدان (با آپدیت به نسخه معمولی اضافه میشه)
8. مد جدید برای بخش Legends (با آپدیت به نسخه معمولی اضافه میشه)
9. آرمور جدید برای جین و اسبش

تصاویر
1.JPG 2.JPG
3.JPG 4.JPG

آخرین ویرایش:
سلام یه سوال دارم.
من الان کنسول PS5 دارم و نسخه Ps4 رو دارم و از روی هارد اکسترنال اجرا میکنم اگر آپگریدها رو بخرم و نصب کنم باید دیتاها را هم به هارد داخلی منتقل کنم؟ یعنی از روی هارد اکسترنال دیگه اجرا نخواهد شد؟

سلام یه سوال دارم.
من الان کنسول PS5 دارم و نسخه Ps4 رو دارم و از روی هارد اکسترنال اجرا میکنم اگر آپگریدها رو بخرم و نصب کنم باید دیتاها را هم به هارد داخلی منتقل کنم؟ یعنی از روی هارد اکسترنال دیگه اجرا نخواهد شد؟

سلام
اگر منظورتون اینه که نسخه‌ی مخصوص PS5 رو بخرید، هم باید دیتای جدا دانلود کنید و هم اینکه باید از رو SSD خود کنسول اجرا بشه چون ورژن PS5 هستش و از روی اکسترنال اجرا نخواد شد.

• Like
Reactions: kamyy
دوستان من یک سئوال دارم، اگر من نسخه ی ps4 رو بخرم (همین Ghost of Tsushima نسخه ی اولیش) از طریق psn میتونم با یه اپدیت director cut رو داشته باشم؟

سئوال بعدیم اینه چقدر شبیه به Sekiro یا Bloodborne هست؟ از لحاظ گیم پلی و لول آپ سیستم و سختی

دوستان من یک سئوال دارم، اگر من نسخه ی ps4 رو بخرم (همین Ghost of Tsushima نسخه ی اولیش) از طریق psn میتونم با یه اپدیت director cut رو داشته باشم؟

سئوال بعدیم اینه چقدر شبیه به Sekiro یا Bloodborne هست؟ از لحاظ گیم پلی و لول آپ سیستم و سختی

منظورت خرید دیسک هست ؟ کلن این آپگرید رایگان نیست
اگه از قبل خریدی، یا مثلن دیسک نسخه ی اولیه رو الآن بخری، باید برای این آپگرید هزینه کنی، دقیقن مثل خرید dlc قیمتش هم تو استور آمریکا 20$ هست، در کل پاسخ شما مثبت هست ، هر کسی که نسخه ی قبلی بازی رو داره می‌تونه آپگرید کنه ولی رایگان نیست
در مورد سؤال دوم هم این بازی هایی که گفتی رو من تجربه نکردم، ولی سوشیما در واقع بیشتر شبیه اساسین هست، فرض کن داری اساسین با تم ژاپنی بازی می‌کنی، البته به اندازه ی اساسین های جدید گسترده و پیچیده نیست (که می‌تونه از یه جنبه هایی مثبت هم باشه)

Sent from my iPad using Tapatalk

منظورت خرید دیسک هست ؟ کلن این آپگرید رایگان نیست
اگه از قبل خریدی، یا مثلن دیسک نسخه ی اولیه رو الآن بخری، باید برای این آپگرید هزینه کنی، دقیقن مثل خرید dlc قیمتش هم تو استور آمریکا 20$ هست، در کل پاسخ شما مثبت هست ، هر کسی که نسخه ی قبلی بازی رو داره می‌تونه آپگرید کنه ولی رایگان نیست
در مورد سؤال دوم هم این بازی هایی که گفتی رو من تجربه نکردم، ولی سوشیما در واقع بیشتر شبیه اساسین هست، فرض کن داری اساسین با تم ژاپنی بازی می‌کنی، البته به اندازه ی اساسین های جدید گسترده و پیچیده نیست (که می‌تونه از یه جنبه هایی مثبت هم باشه)

نسخه عادی بازی امروز به شکل عجیبی از روی استور برداشته شد. شما بخوای دیجیتالی بازی رو بگیری تنها گزینه پیش رو نسخه دایرکترز کاته.

نسخه عادی بازی امروز به شکل عجیبی از روی استور برداشته شد. شما بخوای دیجیتالی بازی رو بگیری تنها گزینه پیش رو نسخه دایرکترز کاته.

من چند روز پیش شنیدم که برداشته شده، بخاطر همین هم حدس زدم که شاید منظور دوست مون خرید دیسک نسخه ی قبلی بازی بوده، کلن دیگه نسخه ی کارگردان جایگزین میشه، این کار سونی بیشتر در جهت سوق دادن خریداران قبلی به آپگرید هست

Ghost of Tsushima: Iki Island دوستان این گدوم نسخه ؟ چندتا قاست توشیبا هس ؟

الآن دیگه فقط یه دونه گوست داریم که همین نسخه ی کارگردان هست و شامل این dlc
اگه نسخه ی قبلی(معمولی) رو داری (حالا دیسک ، یا دیجیتالی) 20$ هزینه ی ارتقا در ps4 و 30$ هزینه ی ارتقا در ps5
پ ن: برای تبدیل نسخه ی کارگردان ps4 به ps5 هم 10$ هزینه خواهد داشت
پ ن۲: اگه هم که از قبل بازی رو نداری، همین نسخه ی کارگردان رو بخری حله
(روی کنسولی که داری )

الآن دیگه فقط یه دونه گوست داریم که همین نسخه ی کارگردان هست و شامل این dlc
اگه نسخه ی قبلی(معمولی) رو داری (حالا دیسک ، یا دیجیتالی) 20$ هزینه ی ارتقا در ps4 و 30$ هزینه ی ارتقا در ps5
پ ن: برای تبدیل نسخه ی کارگردان ps4 به ps5 هم 10$ هزینه خواهد داشت
پ ن۲: اگه هم که از قبل بازی رو نداری، همین نسخه ی کارگردان رو بخری حله
(روی کنسولی که داری )

یه سوال .. به این موضوع مرتبط نباشه ..این بازی در حد خدای جنگ هستش ؟

دوستان یه سوال ، این جزیره جدیده از بعد چپتر اول باز میشه؟ توی منو جای خاصی نشونش نمیده!
توی منو قسمت Journal یه بخش اضافه شده به اسم Iki Tale .... اونجا Journey into the Past رو انتخاب کن میری یه مرحله انجام میدی و بعد منتقل میشی به Iki Island .
فقط اگر سیو قبلی نداری و کرکتر و آرمور و شمشیرت آپگرید نیست بهتره نری چون نسبت به Quest های اولیه خیلی سخت تره.
مگه رو Easy بری.

توی منو قسمت Journal یه بخش اضافه شده به اسم Iki Tale .... اونجا Journey into the Past رو انتخاب کن میری یه مرحله انجام میدی و بعد منتقل میشی به Iki Island .
فقط اگر سیو قبلی نداری و کرکتر و آرمور و شمشیرت آپگرید نیست بهتره نری چون نسبت به Quest های اولیه خیلی سخت تره.
مگه رو Easy بری
ممنونم فقط یه سوال من بازی را از اول شروع کردم میتونم بذارم آخر سر مراحل این جزیره برم بعد از پایان بازی اصلی؟

اونایی که نسخه جدید رو گرفتن به نظرتون ارزش داره 30$ بدم فقط برای iki یا نه؟
بستگی به خودت داره،من خودم بشخصه الان که دارم این نسخه را روی ps5میرم بیشتر از قبل لذت میبرم هم گرافیک بهتر شده هم حس دوال سنس خیلی خوبه،اما ازهمه بهتر برا من صدای سه بعدی این نسخه اس که خیلی خوب حس نبرد با شمشیر را انتقال میده ،درمورد این جزیره هم فعلا اصلا نرفتم سراغش ،گذاشتم بعد از پایان بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or