PlayStation Ghost of Tsushima Director's Cut

سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
GHOST.png

سازنده: Sucker Punch Productions
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS4 , PS5
تاریخ عرضه: 20 آگوست, 2021
پس شایعات فراوان, بالاخره از نسخه ارتقا یافته عنوان موفق Ghost of Tsushima به صورت انحصاری برای کنسول های PS4 و PS5 رونمایی شد.
این نسخه به قیمت 70$ عرضه خواهد شد و در صورت داشتن نسخه اصلی میتوانید با 10$ به نسخه نسل بعدی درسترسی پیدا کنید.

اما این نسخه شامل چه محتوای جدیدی خواهد شد؟

1. جزیره جدید Iki و محتوات داستانی تازه
2. مینی گیم های جدید
3. سیستم lock on (با آپدیت به نسخه معمولی اضافه میشه)
4. تکنیک ها ودشمنان جدید
5. حیوانات جدید برای نوازش!
6. lip-sync فیکس شده, دوبله ژاپنی (انحصاری PS5)
7. قابلیت پنهان کردن Quiver با تریدان (با آپدیت به نسخه معمولی اضافه میشه)
8. مد جدید برای بخش Legends (با آپدیت به نسخه معمولی اضافه میشه)
9. آرمور جدید برای جین و اسبش

تصاویر
1.JPG 2.JPG
3.JPG 4.JPG

آخرین ویرایش:
ممنونم فقط یه سوال من بازی را از اول شروع کردم میتونم بذارم آخر سر مراحل این جزیره برم بعد از پایان بازی اصلی؟
اصلا درستش همینه که بذاری بعد از پایان بازی اصلی اینو بری چون خط داستانیش هم بعد از پایان اصلی مشخص تر و مفهموم تره.

گیم پلی در قسمت بازی اصلی تغییر می‌کنه ؟ (فرض اینکه فعلن نخوای جزیره ی جدید رو باز کنی)
Sent from my iPad using Tapatalk
خیر، فقط گزینه لاک کردن در کامبت اضافه شده.

اونایی که نسخه جدید رو گرفتن به نظرتون ارزش داره 30$ بدم فقط برای iki یا نه؟

من هنوز آپگرید نکردم، ps5 هم ندارم البته
ولی بنظر من ارزش داره، چون بحث فقط این dlc نیست، همینکه می‌تونی بازی اصلی رو هم با کیفیت بهتر و پشتیبانی کامل از دوال سنس انجام بدی خودش امتیاز بزرگی هست،مطمئن باش بعدن( مثلن در بلک فرایدی)، این آپگرید تخفیف هم میخوره

اصلا درستش همینه که بذاری بعد از پایان بازی اصلی اینو بری چون خط داستانیش هم بعد از پایان اصلی مشخص تر و مفهموم تره.

گیم پلی در قسمت بازی اصلی تغییر می‌کنه ؟ (فرض اینکه فعلن نخوای جزیره ی جدید رو باز کنی)

خیر، فقط گزینه لاک کردن در کامبت اضافه شده.

خیلی خوبه همین هم ، قشنگ کمبودش رو حس می‌کردم

Sent from my iPad using Tapatalk

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Homi-Fatal
من هم بازی رو گرفتم و اولین چیزی که توجهم رو جلب کرد این بود که به نظرم حجم بازی چقدر بیشتر شده (تقریباً دو برابر شده)
بازی واقعاً بهبود گرافیکی داشته و چشم نواز تر شده.
به نظرم هنوز هم لیپ سینک ژاپنی مشکل داره یا شاید تنظیمی داره که من بلد نیستم ولی کلمات با حرکت دهن کاراکترها همخون نیست.

من هم بازی رو گرفتم و اولین چیزی که توجهم رو جلب کرد این بود که به نظرم حجم بازی چقدر بیشتر شده (تقریباً دو برابر شده)
بازی واقعاً بهبود گرافیکی داشته و چشم نواز تر شده.
به نظرم هنوز هم لیپ سینک ژاپنی مشکل داره یا شاید تنظیمی داره که من بلد نیستم ولی کلمات با حرکت دهن کاراکترها همخون نیست.
منم چندماهی بازی نکرده بودم, اومدم دیدم 40 گیگ آپدیت داده :D.

بعد از چند ساعت بازی کردن به نظرم چیزی که حتی بیشتر از بهبود های گرافیکی یا محتوای اضافی، لذت تکرار کردن بازی رو دو چندان می کنه Heptic feedback و دسته ps5 ـه.
دویدن اسب، وزیدن باد یا بیرون کشیدن کاتانا رو قشنگ زیر دستام حس می کنم.

آخرین ویرایش:
سلام ببخشید اینجا پست میزم بازی Ghost of Tsushima ps4 رو برام مغازه دار نصب کرده ولی در قسمت دانلودهای کنسول ps5 بازی همچنان بازی را دانلود کامل نکرده خود بازی از ۴۴ گیگ ۳ گیگ آن مانده ورژن بازی ۲.۰۵ که تکمیل بشه و اپدیت آن حدود ۳۰۰ میگ دانلود شده از ۳/۵ گیگ ورژن اپدیت ۲.۰۶ هردو فایل کامل نشدن اول شوروع بازی اخطار can't install میده ولی می تونم بازی کنم به مغازه دار گفتم چرا تکمیل نکردی دانلود فایلها را میگه مشکل بر نمیخوری داخل بازی تا آخرش
آیا مشکلی پیش نمیاد کسی اینگونه موردی داشته؟
  • Sad
Reactions: kamyy
سلام ببخشید اینجا پست میزم بازی Ghost of Tsushima ps4 رو برام مغازه دار نصب کرده ولی در قسمت دانلودهای کنسول ps5 بازی همچنان بازی را دانلود کامل نکرده خود بازی از ۴۴ گیگ ۳ گیگ آن مانده ورژن بازی ۲.۰۵ که تکمیل بشه و اپدیت آن حدود ۳۰۰ میگ دانلود شده از ۳/۵ گیگ ورژن اپدیت ۲.۰۶ هردو فایل کامل نشدن اول شوروع بازی اخطار can't install میده ولی می تونم بازی کنم به مغازه دار گفتم چرا تکمیل نکردی دانلود فایلها را میگه مشکل بر نمیخوری داخل بازی تا آخرش
آیا مشکلی پیش نمیاد کسی اینگونه موردی داشته؟
ولی بازی رو تموم کردم و مشکلی نبود
فقط تنها اعصاب خوردیش این بود که هربار موقع ورود به بازی ارور میداد و باید ردش میکردم

• Like
Reactions: kamyy and CTR
خب منم ایکی آیلند رو تموم کردم و مپ رو شخم زدم و تروفی‌هاشم ۱۰۰٪ شد. یکی از بهترین dlcهایی بود که بازی کردم. داستانش خیلی خوب بود مثل بازی اصلی و روایت خیلی خوبی هم داشت. خیلی خوب و قشنگ به اتفاقات گذشته پرداخت و تمام سوالات رو پاسخ داد. مین کوئست‌ها و تنوعشون عالی بود. مثل بازی اصلی، ساید کوئست‌ها هم عالی بودن. اکتیویتی‌های جدید رو خیلی دوس داشتم. اضافه شدن حیوونای جدید و اون فلوت زدنش خیلی خوب بود. ۳تا ایستر اگ از ۳تا انحصاری PS داشت که واقعا سورپرایز خوبی بود. چیزای خیلی خوشگل و جذابی بهتون میدن و امیدوارم جایی تو نت نبینید و نخونید که برای بار اول وقتی میبینیدشون مثل من خر کیف بشید :D استفادشون از دوال سنس خیلی بهتر از چیزی بود که فکر میکردم مخصوصا تجربه‌ی اسب سواری رو خیلی لذتبخشتر کرد. یه جاهایی باید با قُلابش موانع رو خراب میکردید اونجاها خیلی ارضا کنننده بود عکس‌المعل R2 و L2 :D آرموری که به دست میارید توی ایکی آینلد خیلی خوب و کاربردیه مخصوصا وقتی فول آپگریدش کنید مبارزات کلا به نفع شما عوض میشن. نسبت به بازی اصلی سختر شده بود. انمی‌ها هجومی‌تر و حرکات متنوع‌تری داشتن و یه جاهایی واقعا مشکل ساز میشد. شخصیت بد رو خیلی دوس داشتم. خوب طراحیش کرده بوده. شخصیت Tenzo و Fune هم عالی بودن. همه‌ی اینا کنار هم یه داستان خیلی خوب رو شکل دادن برای این dlc. مپ بازی هم خیلی خیلی خوشگل و چشم‌نواز بود. تفاوتای زیادی داشت با مپ اصلی. مناظر شدیدا زیبایی داشت و طبق معمول باعث میشد زیاد از فوتو مود استفاده کنیم. امیدوارم در آینده بازم چیزای بیشتری ازین بازی عالی ببینیم و حتی نسخه‌ی دوم!

موفق باشیم

دوستان این بازی جدید از نظر گرافیک چقدر با نسخه ی ps4 تفاوت داره ؟
تو بررسی ها که خوانده بودم نوشته بودند اگر نسخه PS4 را ، روی PS5 اجرا میکردید با آخرین پچ ، تغییر گرافیکی روی نمیده (یادمه سر همین یکی از سایتها بررسی بازی یه نقطه ضعف داده بود بهش.و ازش نمره کم کرده بود).صرفا امکانات دوائل سنس (البته لذت بخش) و جزیره جدید و چنتا لباس و حیوان اضافه می شود.

• Like
Reactions: ehsan M
دوستان این بازی جدید از نظر گرافیک چقدر با نسخه ی ps4 تفاوت داره ؟
سلام من جفتشو بازی کردم تو نسخه Dcut هم رزولوشن بالاتره هم فریم روی ۶۰ البته درسته نسخه قبلی هم با آپدیت ۶۰ بود ولی رزولوشن به وضوح بالاتره و تصویر خیلی تمیزتر و شارپتره و سرعت لود هم فوقالعادست و امکانات دوال سنس هم عالی استفاده شده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or