Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
تاثیری نداشتا ولی ...
فا* فا* فا* !!!!
فقط 10ثانیه دیگه اگر داشتم 11-3 تموم میشد:-" ولی نشد که بشه :((
ولی خوب کلا 4ستاره داشتم، اینم که با این وضع کوفتم نمیداد:)) اما ظلم بود:( (بعد از Xبار تلاش به این نزدیکی رسیدم البته:-" )
دیگه وقتی با هرالد جماعت بخوای بجنگی اونم پایرون ژیانگ لینگ باشه معلوم:)) مگه میشکست سپرشون:))
اگه chongyun داری اسکیل اون رو بزن بعد با یه نفر که سرعت ضربات ش سریع هست بهشون ضربه بزن یخ بزنن ، با کلیمور نزن چون یخشون میشکنه.
لول و دمیج هم اصلا مهم نیس برا سپرشون.

اگه chongyun داری اسکیل اون رو بزن بعد با یه نفر که سرعت ضربات ش سریع هست بهشون ضربه بزن یخ بزنن ، با کلیمور نزن چون یخشون میشکنه.
لول و دمیج هم اصلا مهم نیس برا سپرشون.
اتفاقا C6 دارم...و تیمم هم ژیائو رو داشت که سریعه...
ولی نیورده بودمش، به جاش روزاریا اورده بودم، که اونم استیج قبلش شهید شد:(

برای دفعات بعد انشاالله:-"

---

الان ایونت جدید رو رفتم... هیچی دیگه همین کم مونده بود قایم موشک بازی کردنمون هم دیجیتالی بشه:))
یعنی پدر مادرها این رو هم ببینند، دیگه واقعا با بازی های کامپیوتری چپ میفتن ک قیام میکنند برای منقرص کردن نسلشون:))

یه چیزی رو دقت کردین؟ این پچ هنوز جوایز daily login نداشتیم:-"
همون تخم مرغ و اینا؟
یا اون هفت روز لاگین رو میگی؟ معمولا تو دوران بی ایونتی نمیزاشتنش؟ :-"

---

دیروز نگریستم و هوتائو و ژینکیو فرندشیپشون از نصف 9 رد شده! :(
باید کاراکترهای بعدی رو راه بندازم...
احتمالا نوئل و ژانگلی هنوز هستن، روزاریا نفر بعدیه، و نفر چهارم... متاسفانه یانفی نگرفتم که یه آتیشی تو تیم داشته باشم... بنت هم C0ه(به کار میاد؟ یا باید بره بالاتر؟)

و هیچکدومم نبستم مثل آدم:))قراره حسابی جون بکنم برای اتک زدن:))
خوب... پیشنهاد؟ کیو بندازمم تو تیم؟ :دی
یه 20تا دیگه تو بنر استاندارد بکشم شاید 5ستاره ای بگیرما... ولی خوب ویش براش یکی بیشتر ندارم:-"

آخرش نتونستم این لول ۴ دامین اونت رو روی اکسپرت بزنم ،، مثل چی بهش جون میدن ،، هر چی میزنم نصف میشه، یک ثانیه بعد فوله... خلاصه که تهش شد ۱۳۵۰۰
.........‌

این باس geovishap رو همون روزی که اومد یه بار رفتم دیگه نرفتم ،،، الان دارم برای یانفی متریال میگیرم،، برای دور زن هایی مثل گانیو خیلی ضعیفه ،، همه حملاتش کلوز رنج هستش...
و اینکه بر حسب اینکه از نزدیک بزنیش یا دور بعضی حمله هاش تغییر میکنه جالب بود

این باس geovishap رو همون روزی که اومد یه بار رفتم دیگه نرفتم ،،، الان دارم برای یانفی متریال میگیرم،، برای دور زن هایی مثل گانیو خیلی ضعیفه ،، همه حملاتش کلوز رنج هستش...
و اینکه بر حسب اینکه از نزدیک بزنیش یا دور بعضی حمله هاش تغییر میکنه جالب بود
اون باس برا این طراحی شده که ملت به استفاده از شیلد ترغیب شن ، با گانیو باید یه فاصله متوسطی رو نسبت بهش حفظ کنی اگه زیاد دور شی مدام می‌ره تو زمین.
یکی از حملات ش هست که قبل ش رو صفحه یه هشدار هم در مورد ش میده ، اگه اون رو با شیلد خنثی کنی مقدار قابل توجهی از جونش میره.

یا اون هفت روز لاگین رو میگی؟ معمولا تو دوران بی ایونتی نمیزاشتنش؟ :-"
تخت مرغا هستن متاسفانه XD
اون 7 روز رو میگه، منم خواستم بهش اشاره کنم ولی کلا یادم رفت :D

بنت هم C0ه(به کار میاد؟ یا باید بره بالاتر؟)
nope
C1 تا C5 :D
(ولی اگه متریالشو داری آپ کن تا C1 شد درجا بیاریش تو تیم)

• Like
Reactions: ce7en44
X روز یک بند 24ی میشینی پای بازی و هی با جم استامینا (رزین) شارژ میکنی تا بتونی تو بازه ی رنک مورد نظرت دووم بیاری! :D

دو ساعت میخوابی میبینی یه جوری عقب افتادی که شاید دیگه نرسی اون بالاها! چند ساعت آخر پای بازی و لیدربورد نباشی قشنگ میبینی از دست رفتی!
و ...
این حرف کاملا درسته?
سرخودم تو چندتابازی اومده و واقعا درک میکنم این موضوع رو

آخرش نتونستم این لول ۴ دامین اونت رو روی اکسپرت بزنم ،، مثل چی بهش جون میدن ،، هر چی میزنم نصف میشه، یک ثانیه بعد فوله... خلاصه که تهش شد ۱۳۵۰۰
.........‌
چرا از دیسکورد خود گنشین درخواست نمیدی؟
میان تو بازیت یا تومیری بازی اونا من اینجوری رسیدم به 22000تا، خودم که تا 8000تاهم نتونستم برم

چرا از دیسکورد خود گنشین درخواست نمیدی؟
میان تو بازیت یا تومیری بازی اونا من اینجوری رسیدم به 22000تا، خودم که تا 8000تاهم نتونستم برم
اکانت دومم زورم حتی به یکی از دامین هایی (دامین دوم که سه مرحله بود)که باید باز میکردی نرسید ... بعید میدونم حتی زورم به نرمال دامین اصلی میرسید.... برای همین @cm180life لطف کرد ، کمک کرد رفتیمش...

ولی با اکانت اصلی ترجیح میدم تکی برم ... حتی ویندبلوم هم جهت فان co-op میزدم ...

ولی خب اونتش به طرز احمقانه ای انبالانس بود ... خصوصا برای لول های پایین یا کسایی که تازه وارد بازی شدن...
.......................................................

این اونت قایم باشک چقدر فانه ... وقتی ربل هستی ... هیچ کاری نمیکنی ولی هیجان و استرس داره ...

هانترم دو بار شدم بار اول فقط یه ثانیه کم اوردم سومی رو بگیرم ... .ولی دومین بار گرفتمشون

زمین هاشم اسپرینگ ویل واقعا برای هانتر سخته ... ولی دراگون اسپین و اون مزرعه هلو بپر تو گلو

تو یک روز چند نفر میتونن تی پات یه نفر رو بوست کنند؟ محدودیتی داره یا نداره؟
هر چیزی که میسازی فقط یکبار...
مثلا سه تا آیتم گذاشتی ساخته بشه، یک نفر که میاد بوست میکنه، هر سه تاش بوست میشه...
و تمام! :-"
دیگه بیشتر از این نمیشه یک آیتم رو بوست کرد...متاسفانه:-"

نداد اخر .... اخرین مولتی که میتونستم زدم و هیچی ... نه روزاریا گرفتم نه یانفی ... یعنی چی ... 40 تا ویش زدم .... اصلا پایرو ندارم ... باید خیز بردارم برای کلی

////////////

این قایم باشک رو میشه با فرند زد ؟؟ اگه میشه یه روز قرار بزارید بازی کنیم ... خیلی حال میده

نداد اخر .... اخرین مولتی که میتونستم زدم و هیچی ... نه روزاریا گرفتم نه یانفی ... یعنی چی ... 40 تا ویش زدم .... اصلا پایرو ندارم ... باید خیز بردارم برای کلی

////////////

این قایم باشک رو میشه با فرند زد ؟؟ اگه میشه یه روز قرار بزارید بازی کنیم ... خیلی حال میده
آره میشه ولی بهت ریواردنمیده
خیلی فانه مخصوصا اگه دیسکوردی تیم اسپیکی جایی بریم ?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or