Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
حالا چرا یهویی بهش جایزه اضافه کردی؟؟ همین الانم هفتگی ملتی که خوب یا شانس خوب داشتن یا خرج کردن ۶۰۰ تا جم میگیرن من ۳۰۰ تا میگیرم ... اگه اپدیت جدید نمیدادن ۳۵۰ تا
لیدربورد الکی اضافه نمیکنند!
دیدم که میگم جایزه میزنند تنگش:D

و بلایی سرت میارن که یا جم بده و بوستر از گاچا بگیر، یا شکنجه شو:D نهااااایتش یکی دو بار اول خیلی F2P فرندلی عمل کنند، بعدش اینجوری نیست...
باور کن اینجوری نیست:D

یکی از چیزایی که به نظرم جالبه اضافه کنند اینه آخر Domainها یک سری آمار بدن...مثل همون باس گل یخیه که میزد فلانی بیشترین دشمن رو کشت، فلانی بیشترین اتک رو زد و ...

بعد نهایت مثل اچیومنت هات، تو پروفایلت بزنه تا حالا انقدر فلان مدال رو گرفتی از Domainها:-"

کلا لیدربورد خود PVPه! اونم PVPیی که بهخر بودن بازیت هیچ ربطی نداره:-"

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
@vaan 2

به جای Leaderboard باید یه چیزی بذارن یه سری Statistic رو نشون بده

مثلا به جای اینکه بیاد بگن از نظر زمان تو اسپایرال رو نفر 100k ام تموم کردی بیان زمان میانگین کسایی که تو WL یا AR تو هستن رو بگه :D
با مثلا بیشترین کاراتر استفاده شده
کلا همین community poll هارو بذارن تو خود بازی عالی میشه

کوچکترین ریواردی برا "try-hard" ها یا whale ها بذارن پلیر بیس بازی نابود میشه :D

حالا نمیدونم اون بازی هایی که بابت لیدر بورد جایزه میدادن چی بوده ،،، ولی من تو عمرا بازی ندیدم که سازنده هاش آنقدر ابله باشن که بابت لیدر بورد جایزه بدن ،، لیدر بورد فقط یه اماره

حالا نمیدونم اون بازی هایی که بابت لیدر بورد جایزه میدادن چی بوده ،،، ولی من تو عمرا بازی ندیدم که سازنده هاش آنقدر ابله باشن که بابت لیدر بورد جایزه بدن ،، لیدر بورد فقط یه اماره
چندتا گاچا زدی؟ :-" من چندتا گاچا دیدم و همشون با لیدربورد همین بلارو سر ملت اوردن:D

نمونه ایش رو که قشنگ درک کردم One Piece Treasure Cruiseه که یک زمانی ما قرنی یکبار ایونت داشتیم برای 2~3 روز که یک مرحله ای رو میرفتیم و امتیاز جمع میکردیم(اون زمان بر اساس تعداد دور بود، تیم سریع تر برنده بود! ، الان بر اساس امتیازه:-" و بوسترهای مختلف)
الان خود این نوع ایونت بیشتر شده ، چندتا مود دیگه دادن که لیدربردی هستن و برای گرفتن جایزه و یا حتی لیگ بالاتر موندن باید جون بکنی و ... :D

جایزه؟ جذاب! :D
میگن مثلا 10هزار نفر اول یک شانس گرفتن 5* ، هزار نفر اول شانس گرفتن 5* از یک لیست محدودتر(کاراکترهای جدیدتر)
منم که مخالفم ولی مثل چیز تلاش میکنم:)) ولی بعدش حالم از بازی بهم میخوره:)) (کافیه مثلا به تو دیلاک و بقیه چی چی بده تا 72ساعت عمرت رو ازشون طلب کنی:)) )

ولی غیر OPTC بازی های دیگه ای دیدم و اینجوری بودن! :|

تازه حساب کن ما کنسول گیمریم، 24ی پای TV نیستیم! موبایلی ها رسما دهنمون رو سرویس میکنند:))
اون لیدربوردی که تو مد نظرت هست، بازی گاچا نبوده:دی

چندتا گاچا زدی؟ :-" من چندتا گاچا دیدم و همشون با لیدربورد همین بلارو سر ملت اوردن:D

نمونه ایش رو که قشنگ درک کردم One Piece Treasure Cruiseه که یک زمانی ما قرنی یکبار ایونت داشتیم برای 2~3 روز که یک مرحله ای رو میرفتیم و امتیاز جمع میکردیم(اون زمان بر اساس تعداد دور بود، تیم سریع تر برنده بود! ، الان بر اساس امتیازه:-" و بوسترهای مختلف)
الان خود این نوع ایونت بیشتر شده ، چندتا مود دیگه دادن که لیدربردی هستن و برای گرفتن جایزه و یا حتی لیگ بالاتر موندن باید جون بکنی و ... :D

میگن مثلا 10هزار نفر اول یک شانس گرفتن 5* ، هزار نفر اول شانس گرفتن 5* از یک لیست محدودتر(کاراکترهای جدیدتر)
منم که مخالفم ولی مثل چیز تلاش میکنم:)) ولی بعدش حالم از بازی بهم میخوره:)) (کافیه مثلا به تو دیلاک و بقیه چی چی بده تا 72ساعت عمرت رو ازشون طلب کنی:)) )

تازه حساب کن ما کنسول گیمریم، 24ی پای TV نیستیم! موبایلی ها رسما دهنمون رو سرویس میکنند:))
اون لیدربوردی که تو مد نظرت هست، بازی گاچا نبوده:دی
من نمیدونم ملت چی میخوان ، ولی من فقط یه لیدر بورد میخوام که رکوردها ،، پلی تایم ها ، و رنکینگ رو نشون بده

باید مثل فاینال.همه بازیکنان باشن تو ورلد.نه اینکه درخواست بدی وارد شن یا بشی.اینجوری بازی پر تر و زنده تره .تا اینکه خودت باشی نقشه به این بزرگی و دشمنا.نهایت میتونن برا اینکه فشار نیاد به سروراشون مثلا هر سرور 100 تا بازکن همزمان باشن.

باید مثل فاینال.همه بازیکنان باشن تو ورلد.نه اینکه درخواست بدی وارد شن یا بشی.اینجوری بازی پر تر و زنده تره .تا اینکه خودت باشی نقشه به این بزرگی و دشمنا.نهایت میتونن برا اینکه فشار نیاد به سروراشون مثلا هر سرور 100 تا بازکن همزمان باشن.
اینا از اول تصمیم نداشتن MMO بسازن آخه :D

بازی سینگله که co-op اختیاری هم داره :D

View attachment 206343

کازویا هم وال فرندلی ساختن ... تو c6 این شکلی میشه
.......

View attachment 206344

View attachment 206346

اگه با باف الکترو همراه بشه ،، دوباره مینم میشه ،،، خصوصا که الکترو بیلد شده و اینکه به دلم بشینه ندارم

من متوجه نشدم کازویا تو c6 چی میشه؟ ویدئو چیزی نفهمیدم ازش

اون لیدربوردی که تو مد نظرت هست، بازی گاچا نبوده:D
کلا گاچا همینه ، من قدیم bleach brave souls بازی میکردم یه قسمت خیلی رقابتی داشت به اسم guild quest ، جوایزش بدرد نمی خورد ولی بخاطر لیدربورد ش خیلی مورد توجه بود
نمی دونم bbs بازی کردی یا نه ولی اون اوایل بیشتر بر اساس مهارت طراحی شده بود ولی از یه جا به بعد یه تغییرات عظیمی توش دادن که بازیشون بدرد whaleها بخوره فقط.
این دو تا ویدئو رو نگاه ، اولی guild quest قدیم هست که مهارت خیلی زیادی می خواست ولی توی دومی یک نهنگ مشاهده میشه که میاد فقط ult و دو تا اسکیل میزنه تموم میشه :D

شما می تونی بازی های tower of fantasy که اتفاقا شبیه گنشین هست و pso2 رو مد نظر داشته باشی تا وقتی در آینده منتشر شدن بازی کنی شاید بیشتر با سلیقه ت جور بود.

اوه و اینکه دیدم بحثشه بگم که روزی که تو گنشین pvp بیاد مطمعن باشید روزیه که استارت جهنم شدن f2p ها یا کسایی که کم خرج میکنن شروع میشه

شما هر بازی گاچایی که pvp داره رو بری توش بخوای f2p باشی نمیتونی نفس بکشی توش و میبینی کل بازی میره سمت محتوای pvp چون وقتی رقابتی بشه بازی دیگه whale بازی میشه

ماها هم که تو ایران یا نمیتونیم یا کم میتونیم خرج کنیم با پینگ مزخرف اصلا نمیتونیم سمتش بریم و این تفکر که خب ما نمیریم pvp و از pve لذت میبریم هم اشتباهه چون امکان نداره و یهو میبینی انقدر جایزه های رنکای خوب pvp خوبه که دیگه pve ارضات نمیکنه

اوه و اینکه دیدم بحثشه بگم که روزی که تو گنشین pvp بیاد مطمعن باشید روزیه که استارت جهنم شدن f2p ها یا کسایی که کم خرج میکنن شروع میشه

شما هر بازی گاچایی که pvp داره رو بری توش بخوای f2p باشی نمیتونی نفس بکشی توش و میبینی کل بازی میره سمت محتوای pvp چون وقتی رقابتی بشه بازی دیگه whale بازی میشه

ماها هم که تو ایران یا نمیتونیم یا کم میتونیم خرج کنیم با پینگ مزخرف اصلا نمیتونیم سمتش بریم و این تفکر که خب ما نمیریم pvp و از pve لذت میبریم هم اشتباهه چون امکان نداره و یهو میبینی انقدر جایزه های رنکای خوب pvp خوبه که دیگه pve ارضات نمیکنه
ما با لین پینگ توی گرگم به هوا موندیم، چه برسه به pvp :))

تاثیری نداشتا ولی ...
فا* فا* فا* !!!!
فقط 10ثانیه دیگه اگر داشتم 11-3 تموم میشد:-" ولی نشد که بشه :((
ولی خوب کلا 4ستاره داشتم، اینم که با این وضع کوفتم نمیداد:)) اما ظلم بود:( (بعد از Xبار تلاش به این نزدیکی رسیدم البته:-" )
دیگه وقتی با هرالد جماعت بخوای بجنگی اونم پایرون ژیانگ لینگ باشه معلوم:)) مگه میشکست سپرشون:))

تاثیری نداشتا ولی ...
فا* فا* فا* !!!!
فقط 10ثانیه دیگه اگر داشتم 11-3 تموم میشد:-" ولی نشد که بشه :((
ولی خوب کلا 4ستاره داشتم، اینم که با این وضع کوفتم نمیداد:)) اما ظلم بود:( (بعد از Xبار تلاش به این نزدیکی رسیدم البته:-" )
دیگه وقتی با هرالد جماعت بخوای بجنگی اونم پایرون ژیانگ لینگ باشه معلوم:)) مگه میشکست سپرشون:))
بدبختی وان شات هم نمیشن:D

• Like
Reactions: amiravaz and NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or