Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
نداد اخر .... اخرین مولتی که میتونستم زدم و هیچی ... نه روزاریا گرفتم نه یانفی ... یعنی چی ... 40 تا ویش زدم .... اصلا پایرو ندارم ... باید خیز بردارم برای کلی

////////////

این قایم باشک رو میشه با فرند زد ؟؟ اگه میشه یه روز قرار بزارید بازی کنیم ... خیلی حال میده
آره میشه ولی بهت ریواردنمیده
خیلی فانه مخصوصا اگه دیسکوردی تیم اسپیکی جایی بریم ?

aku8x3zhoby61.png

هدف یکساله دیگه ای که ایشالا بعد از گرفتن آیاکا باید برای خودمون تعیین کنیم:D

عجیبه، یادمه حدود دو ماه پیش یه ویدئو معرفی از یولا دیدم که توش با چند تا فاتوئی میجنگید، البته آخرش در حد کانسپت آرت بود ولی فکر میکردم تا قبل از اومدن بنرش حداقل منتشر بشه.

• Smile
  • Like
Reactions: amiravaz and NHM
بالاخره منم به حدی رسیدم که به اسپیرال ابیس ۹ و ۱۰ بگم جم مفت :>

ولی این اسپیرال مون برای تیم دومم خیلی خوبه چون اون همه اش شیلد ۲۴ -ی بالاست ولی اگه بخوام برای تیم اول هم استفاده کنم باید یه شیلد ساز دیگه جور کنم:D

• Like
  • Smile
Reactions: tirdad666 and NHM
11-3 فقط 5 ثانیه کم آوردم برا 3* :((

همین 400 تا جم "مفتی" بسه :D
______________________________________________________________________________________________
@Akiba
اون دامین نفرین شده بالاخره به من یه کلاه CD داد :>
حساب نکردم ولی بخوام همینطوری بگم بالای 30 روز رزین خرج کردم تا یه کلاه "خوب" بده
اینم 10% رفت تو DEF ولی چه میشه کرد :D
1621190392106.png

• Smile
Reactions: ce7en44
11-3 فقط 5 ثانیه کم آوردم برا 3* :((

همین 400 تا جم "مفتی" بسه :D
______________________________________________________________________________________________
@Akiba
اون دامین نفرین شده بالاخره به من یه کلاه CD داد :>
حساب نکردم ولی بخوام همینطوری بگم بالای 30 روز رزین خرج کردم تا یه کلاه "خوب" بده
اینم 10% رفت تو DEF ولی چه میشه کرد :D
View attachment 206490
من CD داشتم... CR لازم داشتم که آخرشم نداد و بی خیال شدم:|

• Like
  • Sad
Reactions: ce7en44 and NHM

هیچی دیگه، چند وقت دیگه هم حتما میخوان Genshin Impact: Dancing All Night منتشر کنن:))
ایونت بعدی انشاالله:))

اابته من Genshin Impact Xtreme ترجیح میدم:-" ( DOA X3 سرچ شود:-" )

ولی خوب...تیزر 2تا مولتی خرید براش:-"(کل جمم:)) )

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
ایونت بعدی انشاالله:))

اابته من Genshin Impact Xtreme ترجیح میدم:-" ( DOA X3 سرچ شود:-" )

ولی خوب...تیزر 2تا مولتی خرید براش:-"(کل جمم:)) )
آره شک نکن:)) جالبه که امبر هم نشون دادن چون اونم یه انیمیشن دنس داشت که حذفش کردن، شاید نگهش داشته باشن برای ایونت:))

حتما میخوای والیبال هم بازی کنن؟ :)) بزار تابستون بشه، از اونا هم میبینیم، البته در اون حد انتظار نداشته باش :))

خوبه، ژین یان و بیدو رو بالاخره میتونی c6 کنی :)) من با اینکه کریو خیلی نیاز دارم ولی ممکنه اگه پیتی ببازم، نگه دارم برای برای این دختر کماندار پایرویی که تازه لیک شده، چون ظاهرا قدرتش ترکیبی از هو تائو و گانیو هست:-"

• Smile
  • Like
Reactions: amiravaz and NHM
آره شک نکن:)) جالبه که امبر هم نشون دادن چون اونم یه انیمیشن دنس داشت که حذفش کردن، شاید نگهش داشته باشن برای ایونت:))

حتما میخوای والیبال هم بازی کنن؟ :)) بزار تابستون بشه، از اونا هم میبینیم، البته در اون حد انتظار نداشته باش :))

خوبه، ژین یان و بیدو رو بالاخره میتونی c6 کنی :)) من با اینکه کریو خیلی نیاز دارم ولی ممکنه اگه پیتی ببازم، نگه دارم برای برای این دختر کماندار پایرویی که تازه لیک شده، چون ظاهرا قدرتش ترکیبی از هو تائو و گانیو هست:-"
میشه جای والیبال Keiju کار کنند(این مودم داره)، پرش از روی یک سری سکو روی استخر ، طناب کشی و.... Pole Dsnce هم بپردازن:-"
ولی بخش اصلیش کاستومایزشونه:-" :))

ولی نه بیشوخی اتفاقا من از لباس جین که معرفی کردن خوشم اومد، هم تابستونه ست، هم لباسیه که برای گشت و گذار عادی و طولانی مدت هم جذابیت داره! اون لباس های DOA X3یی ، جذابیتشون رو بعد یه مدت از دست میدن و اصلا به درد چندین ساعت گیم پلی تو دشت و دمن نمیخورن! (تو همه بازی های JRPG هم از اون لباس ها میدن...ولی واقعا meh میشه بعد یکم وقت:-" )

این دختر پایروییه عکس داره؟
من جز همون پسر نیزه ایه که گفتی کسی مد نظرم نیست...ولی خوب فعلا که کسی گیرم نمیاد تازه pity چهار~پنجم :-" ، جمع کردن جم هم فایده ای نداره از الان براش:-"

فعلا میکشیم تا ببینیم کی میرسیم به کاراکترهای آینده... کی میرسیم به ژاپن و کاراکترهای کاملا جدید:-" و الکترو:|
الان که خودشون رو خفه کردن با آتیش و یخ:|

با دو مولتی هم که کسی C6 نمیشه، بیدو که فکر کنم C0ه ، پسر مو آبیه هم C1 یا 2 (که داره بازنشسته میشه:-" ) ، ژین یان آره جلوهه C3هه:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or