Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
میشه جای والیبال Keiju کار کنند(این مودم داره)، پرش از روی یک سری سکو روی استخر ، طناب کشی و.... Pole Dsnce هم بپردازن:-"
ولی بخش اصلیش کاستومایزشونه:-" :))

ولی نه بیشوخی اتفاقا من از لباس جین که معرفی کردن خوشم اومد، هم تابستونه ست، هم لباسیه که برای گشت و گذار عادی و طولانی مدت هم جذابیت داره! اون لباس های DOA X3یی ، جذابیتشون رو بعد یه مدت از دست میدن و اصلا به درد چندین ساعت گیم پلی تو دشت و دمن نمیخورن! (تو همه بازی های JRPG هم از اون لباس ها میدن...ولی واقعا meh میشه بعد یکم وقت:-" )

این دختر پایروییه عکس داره؟
من جز همون پسر نیزه ایه که گفتی کسی مد نظرم نیست...ولی خوب فعلا که کسی گیرم نمیاد تازه pity چهار~پنجم :-" ، جمع کردن جم هم فایده ای نداره از الان براش:-"

فعلا میکشیم تا ببینیم کی میرسیم به کاراکترهای آینده... کی میرسیم به ژاپن و کاراکترهای کاملا جدید:-" و الکترو:|
الان که خودشون رو خفه کردن با آتیش و یخ:|

با دو مولتی هم که کسی C6 نمیشه، بیدو که فکر کنم C0ه ، پسر مو آبیه هم C1 یا 2 (که داره بازنشسته میشه:-" ) ، ژین یان آره جلوهه C3هه:-"
نه برای کیجو thicc booty نیاز دارن، که بین این شخصیت های ترکه ای فقط ژانگلی و یولا یه شانسی برای برنده شدن دارن:D من پیشنهاد سومو و جودو میکنم :>

دقیقا خودم هم همین نظر رو در مورد لباس شخصیت ها دارم، البته بستگی به ظاهر و جذابیت لباس هم داره :-"

نه هنوز. توی ساب ردیتش این عکس ها رو گذاشتن ولی میگن مال یه ویتیوبر هست :-"

v2-42cd3fa87091b317ba6b940f3cc938e4_b.jpg fca9ec578cc577358a2dfe5de69a6cb7.jpg

فکر کنم که اون توهوما (یا توما) چهار ستاره باشه پس زیاد نگرانش نباش:-" حالا که بحث چهار ستاره شد، شخصیت yunjin هم ظاهرا یه چهار ستاره جئو و نیزه دار هست. نمیدونم چرا همش فکر میکردم که کماندار باشه، ولی خب اگه بود خیلی خوب میشد :D اینم عکسش :-"

kj8qrorxczj61.jpg

باربارای لیو هست:D

الکترو بیرون دادن چه فایده داره وقتی المنتش اینقدر بدنام شده؟ :D اگه بخوان بیرون بدن باید حداقل در حد geo بالا بیارنش:D

خوشم میاد که اصلا احتمال گرفتن چند تا چهار ستاره توی یه مولتی رو نمیدی :))

نه برای کیجو thicc booty نیاز دارن، که بین این شخصیت های ترکه ای فقط ژانگلی و یولا یه شانسی برای برنده شدن دارن:D من پیشنهاد سومو و جودو میکنم :>

دقیقا خودم هم همین نظر رو در مورد لباس شخصیت ها دارم، البته بستگی به ظاهر و جذابیت لباس هم داره :-"

نه هنوز. توی ساب ردیتش این عکس ها رو گذاشتن ولی میگن مال یه ویتیوبر هست :-"

View attachment 206546 View attachment 206545

فکر کنم که اون توهوما (یا توما) چهار ستاره باشه پس زیاد نگرانش نباش:-" حالا که بحث چهار ستاره شد، شخصیت yunjin هم ظاهرا یه چهار ستاره جئو و نیزه دار هست. نمیدونم چرا همش فکر میکردم که کماندار باشه، ولی خب اگه بود خیلی خوب میشد :D اینم عکسش :-"

kj8qrorxczj61.jpg

باربارای لیو هست:D

الکترو بیرون دادن چه فایده داره وقتی المنتش اینقدر بدنام شده؟ :D اگه بخوان بیرون بدن باید حداقل در حد geo بالا بیارنش:D

خوشم میاد که اصلا احتمال گرفتن چند تا چهار ستاره توی یه مولتی رو نمیدی :))
تو اون بازی... و حتی رو کاور!!! یه شخصیت کاملا فلت هست! کاراکترهای اینجا در مقابل اون شدیدا ‌کش و قوس دار هستند!

این اگر باشه که meh ..
دومی هم دوست ندارم:-" (اینا خیلی چیزن میان تبلیغ اینجوری میدن کارت بکشی:)) )

من هیچ مشکلی با کاراکتر الکترویی که خفن باشه طراحیش ولی قدرتش خفن نباشه ندارم:p فقط سوپرکانداکت برام جذاب نیست:)) :-" حس نمیکنی اتفاقی داره میفته اون وسط:))

اون ریزور هم که همش میگن فیزیکاله، بیدو هم... سخته...اصلش رو کانتر اتک زدنه، که خو کی دفاع میکنه تو این بازی:-" جدا از اینکه تیم فعلیم خودشون دفاع دارن، کانتر اتک دیگه لازم نیست:-"

به امید خدا تیرکمونی جذابم که نمیدن، تو 5*های بیس هم تیرکمونی نداریم:-"

تو اون بازی... و حتی رو کاور!!! یه شخصیت کاملا فلت هست! کاراکترهای اینجا در مقابل اون شدیدا ‌کش و قوس دار هستند!

این اگر باشه که meh ..
دومی هم دوست ندارم:-" (اینا خیلی چیزن میان تبلیغ اینجوری میدن کارت بکشی:)) )

من هیچ مشکلی با کاراکتر الکترویی که خفن باشه طراحیش ولی قدرتش خفن نباشه ندارم:p فقط سوپرکانداکت برام جذاب نیست:)) :-" حس نمیکنی اتفاقی داره میفته اون وسط:))

اون ریزور هم که همش میگن فیزیکاله، بیدو هم... سخته...اصلش رو کانتر اتک زدنه، که خو کی دفاع میکنه تو این بازی:-" جدا از اینکه تیم فعلیم خودشون دفاع دارن، کانتر اتک دیگه لازم نیست:-"

به امید خدا تیرکمونی جذابم که نمیدن، تو 5*های بیس هم تیرکمونی نداریم:-"
تو Gate of Bootylon رو ول کردی و چسبیدی به همون یه شخصیت فلت؟ :)) ولی جدی نمیدونستم بازی هم داره، مانگاش که کنسل شد :-"

این که نیست مطمئنا ولی شایعه هست که تینجر هست پس به سلیقه تو نمیخوره :-" اون یوجین هم من اگه چهار ستاره باشه حتما میگیرم، شاید یه روزی خواستم نوئله بردارم و یه جئو دیگه هم نیازم شد، به علاوه از چهار ستاره های جدید بسیار استقبال میشه :x

طراحی خفن فقط در این حد نتیجه بخشه

17tvyoakqhz61.jpg

وگرنه بازم ملت تا بشنون الکترو هست دید بدی بهش پیدا میکنن :D آره سوپرکانداکت هم اجرای خودش خیلی دردسر داره و هم اینکه باید یه فیزیکال خیلی خوب داشته باشی وگرنه عملا ضعیفترین المنت ریکشن بعد از فریز هست :D

بیدو استفاده نکردم ولی فکر کنم کانتر اتکش بدرد جاهایی که نمیتونی داج کنی بخوره:-"

تیرکمونی من فقط برای جئو کنجکاو هستم که چطوری قراره پیاده سازیش کن:D

• Like
Reactions: amiravaz and NHM

هیچی دیگه، چند وقت دیگه هم حتما میخوان Genshin Impact: Dancing All Night منتشر کنن:))
:x:x:x:x:x=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~??????????

کی دیگه یولا میخواد یا میتونه بگیره؟؟؟

البته میدونم شما سفیدا یه تک ویش میزنید یولا دراپ میشه ... مثل من نیاز ندارید ۸۰ تا ویش جمع کرده باشید

آخرین ویرایش:
:x:x:x:x:x=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~??????????

کی دیگه یولا میخواد یا میتونه بگیره؟؟؟

البته میدونم شما سفیدا یه تک ویش میزنید یولا دراپ میشه ... مثل من نیاز ندارید ۸۰ تا ویش جمع کرده باشید
I wish :)) اگه توی یه تک ویش دراپ بشه میتونم هم برای yoimiya و هم برای آیاکا جمع کنم :D

• Like
Reactions: amiravaz and NHM
تو و iiamaqua و ce7en44 حرف از پیتی و سافت نزنید ،، هیرویی مونده که نگرفته باشید؟؟
همون گانیو هم که ce7en44 نگرفت به خاطر باخت ۵۰-۵۰ بود وگرنه قبل سافت گرفت
والا تنها 5* که خارج از سافت پیتی گرفتم چایلد بوده :D

آره چیچی :))
اتفاقا flute R4 دارم فقط به درد چیچی میخوره XD
ایشالا 50-50 بعدی :D

نه ولی جدا من خیلی چیزارو از دست دادم حاظر بودم به جای مونا C1 یدونه هو تاو داشته باشم
یا آلبدو ;-;

تو و iiamaqua و ce7en44 حرف از پیتی و سافت نزنید ،، هیرویی مونده که نگرفته باشید؟؟
@BoxBox رو هم صدا کن بیاد چند تا ویش بزنه، Eula بگیره بره. :D

I wish :)) اگه توی یه تک ویش دراپ بشه میتونم هم برای yoimiya و هم برای آیاکا جمع کنم :D
من یولا، ۸۰ هم بده و ایاکا بنر دوم ۱.۷ بیاد میرسم جمع کنم چه برسه به ۱.۸ ... مشکل ۵۰-۵۰ شه ... من دعا نمیکنم یولا زود بده، من دعا میکنم به سبک اکیبا بده ، حتی اگه باز دیلوک بده

آقا من یه شفاف سازی بکنم:D
این سابقه ویش من هست، همونطور که میبینین فقط برای اوتوکو جماعت و اسلحه قبل از سافت پنج ستاره گرفتم وگرنه هر چی وایفو بوده رو توی سافت گرفتم یا کلا بهم نداده:D

Screenshot_۲۰۲۱۰۵۱۷-۱۲۳۲۱۱.png

آقا من یه شفاف سازی بکنم:D
این سابقه ویش من هست، همونطور که میبینین فقط برای اوتوکو جماعت و اسلحه قبل از سافت پنج ستاره گرفتم وگرنه هر چی وایفو بوده رو توی سافت گرفتم یا کلا بهم نداده:D

View attachment 206562
ملت تو پیتی 1 رقمی 5 ستاره میگیرن :D :D :D
اونم 2 تا :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or