Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
با اون پسر یخیه هم میتونی.

امروز فهمیدم با کایا راحت میتونم روی آب راه برم قبل اون با کلی مکافات اونطرف آب میرفتم

اون بنده خدا هم اسمش دیلوک هستش

رزین هام رو واسه چی خرج کنم بهتره؟
باس ها رو بزن و متریال آپگرید شخصیت هات رو جمع کن.

-----------------------------
این طبقه آخر دامین ها رو بدون کانسید رزین رفتن فقط اتلاف وقته. این دامین جدید هم سه بار تموم کردم. چند بار با کوآپ رفتیم و ملت همش چیلده می آوردن و فقط یه بار که باگ شده بود تونستیم تمومش کنیم و بعدم کیکم کردن بیرون. دیگه خودم دو بار تنهایی رفتم و تمومش کردم.

طبقه آخر مید سامر هم تازه رفتم و واقعا خوب شده>:) راحت با اوردلود همه رو کشتم و یه گل با atk% و hp و المنت مستری گرفتم که فقط المنت مستریش آپدیت شد و یه بار هم اتکش.

فقط طبقه آخر ژو مونده که همچنان با الکترو و پایرو نمیشه تمومش کرد.

حواسم نبوده 10 تا crimson داشتم :> درخت شد لول 9 :دی

خوشبختانه یا متاسفانه فهمیدم دندون کجا میشه پیدا کرد :( همون جایی که دفعه اول برداشتید الان هم بردارید باز، فکر میکنم مثل گل و .. هر چند روز respawn میشه حالا چند روز هست نمیدونم.
(یکی همون کنار قلب قرمزه، یکی هم جلوتر از ورودی اونجا کنار دریاچه ـه پیش اون فوتای آتیشیه، سومی رو یادم نیست)

نمیدونم این چند روزه به لیو سر زدید یا نه ؟ اون یارو xu ta هست چیه، یه world quest داره که بهت دوربین میده به عنوان گجت میتونی استفاده کنی و عکس بگیری

حواسم نبوده 10 تا crimson داشتم :> درخت شد لول 9 :D

خوشبختانه یا متاسفانه فهمیدم دندون کجا میشه پیدا کرد :( همون جایی که دفعه اول برداشتید الان هم بردارید باز، فکر میکنم مثل گل و .. هر چند روز respawn میشه حالا چند روز هست نمیدونم.
(یکی همون کنار قلب قرمزه، یکی هم جلوتر از ورودی اونجا کنار دریاچه ـه پیش اون فوتای آتیشیه، سومی رو یادم نیست)

نمیدونم این چند روزه به لیو سر زدید یا نه ؟ اون یارو xu ta هست چیه، یه world quest داره که بهت دوربین میده به عنوان گجت میتونی استفاده کنی و عکس بگیری
منم الان سه تا agate دیگه گرفتم و درخت رو لول ۹ کردم. اون پازل ragged records رو انجام دادم، یه اچیومنت هم داره:D

من دوربین گرفتم ولی استفاده نکردم، در عوض ملت با ژست های مختلف حسابی عکس گرفتن.

دندون سوم توی یه جزیره سمت غرب کوه هست

حتما برای آپگرید هر دندونی هم باید یه بار دیگه اون چلنج قلب رو انجام بدیم

حواسم نبوده 10 تا crimson داشتم :> درخت شد لول 9 :D

خوبه در لحظ میشه راحت عکس گرفت

یه چی بگم نخندید ،،، ولی شدیدا اپیک فیل شدم ، ست تاندرینگ فیوری که بستم نه تنها نتیجه ای که میخواستم رو نداد ،، نتیجه عکس داد ۔۔۔

لیزام قوی شد ولی به عنوان dps (شد یه مینی دیلاک ) نه ساپورتی که میخواستم ،،

دمیج عادی از ۳۰۰ _۶۰۰ رسید بین ۷۰۰ تا ۲۱۰۰

شارژ اتکش از ۹۰۰ و خورده ای شد ۲۱۰۰

اولتیمت مرحله اولش از ۴۰۰ رسید ۹۰۰ خورده ای

التیمت شارژیش از دو هزار و خورده ای تا ۵۰۰۰ تا میره

اما

اینتراکشنش با هیدرو ۱۰۰۰ تا افت کرد

اورلود که ۵۱۰۰ تا میزدم تا ۳۲۰۰ تا اومد پایین

اصلا دلیل اینکه من لیزا به فیشل ترجیح دادم برا اساس المنت بود که همیشه المنت الکترو در دسترس داشته باشم ، منتظر کول داون نشم ۔۔۔ بتونم بی وقفه اب و اتیش رو ساپورت کنم

حالا مثلا میگید خوب ست قبلی رو بزار ، مسئله بغرنج دقیقا همین جاست ،، از ست قبلی فقط دو تاش باقی مونده ۔۔۔۔#-o=))

خلاصه انقدر حالم گرفته شد که نگو

View attachment animation.gif(3).mp4

آخرین ویرایش:
یه چی بگم نخندید ،،، ولی شدیدا اپیک فیل شدم ، ست تاندرینگ فیوری که بستم نه تنها نتیجه ای که میخواستم رو نداد ،، نتیجه عکس داد ۔۔۔

لیزام قوی شد ولی به عنوان dps (شد یه مینی دیلاک ) نه ساپورتی که میخواستم ،،

دمیج عادی از ۳۰۰ _۶۰۰ رسید بین ۷۰۰ تا ۲۱۰۰

شارژ اتکش از ۹۰۰ و خورده ای شد ۲۱۰۰

اولتیمت مرحله اولش از ۴۰۰ رسید ۹۰۰

التیمت شارژیش از دو هزار و خورده ای تا ۵۰۰۰ تا میره

اما

اینتراکشنش با هیدرو ۱۰۰۰ تا افت کرد

اورلود که ۵۱۰۰ تا میزدم تا ۳۲۰۰ تا اومد پایین

اصلا دلیل اینکه من لیزا به فیشل ترجیح دادم برا اساس المنت بود که همیشه المنت الکترو در دسترس داشته باشم ، منتظر کول داون نشم ۔۔۔ بتونم بی وقفه اب و اتیش رو ساپورت کنم

حالا مثلا میگید خوب ست قبلی رو بزار ، مسئله بغرنج دقیقا همین جاست ،، از ست قبلی فقط دو تاش باقی مونده ۔۔۔۔

خلاصه انقدر حالم گرفته شد که نگو

View attachment 188973
مگه ست قبلی رو قفل نکرده بودی؟:D
استیت های قبلیت رو یادته؟ فکر کنم المنت مستریت احتمالا کمتر شده. برای DPS مهم نیست ولی برای ساپورت خیلی تاثیر داره. این اورلود 3200 هم با 40 درصد بیشتر تاندر فیوری داری میگیری، یعنی از اینم کمتره:D

فیشل برای ساپورت بهتره، شخصا تا حالا هم از نظر الکترو کم نیاوردم، انرژی ریشارژش روی 165 هست و اسکیلش هم 15 ثانیه دوام میاره و من به صورت ترتیبی اینا رو اجرا میکنم، یه بار اسکیل، وقتی تموم شد برست، دوباره اسکیل و دوباره برست. علاوه بر این تا وقتی oz توی زمین باشه با هر المنت ریکشن یه رعد هم از بالا به دشمن ها میخوره که به اندازه 80 درصد از اتک فیشل دمیج میزنه. دو تا c هم ازش باز کردم که قدرت الکتروش رو حسابی بالا برده>:)

این چند روز هم همش دارم وسوسه میشم که دوباره براش بکشم ولی خودم رو کنترل میکنم:)) من برم یه استخاره بکنم=))

پیتی بنرم 56 بود گفتم بد نیست چهار تا ویش تکی بزنم که رند بشه و یه فیشل دیگه هم داشته باشم، 4 تا ویش زدم و چیزی نداد

وسوسه شدم و 10 تا دیگه زدم و

بعد اعصابم خرد شد و زدم همه جم هام رو سوزوندم

20201231111759.png
C3 شد.

20201231111945.png

یه مشت چهار ستاره دیگه مثل favonius greatsword و favonius warbow و stringless و sacrificial greatsword هم بهم داد:|

یه 10 تایی هم توی بنر استاندارد کشیدم و یه skyward sword روی ویش 67 بهم داد.

ولی دریغ از یه دونه فیشل دیگه یا qiqi یا اصلاً هر Cryo ـیی

اصلا من دیگه ویش نمیزنم:(
View attachment 154743-15102fe8b09716c0ad59aa164ddc0022.mp4

مگه ست قبلی رو قفل نکرده بودی؟:D
استیت های قبلیت رو یادته؟ فکر کنم المنت مستریت احتمالا کمتر شده. برای DPS مهم نیست ولی برای ساپورت خیلی تاثیر داره. این اورلود 3200 هم با 40 درصد بیشتر تاندر فیوری داری میگیری، یعنی از اینم کمتره:D

فیشل برای ساپورت بهتره، شخصا تا حالا هم از نظر الکترو کم نیاوردم، انرژی ریشارژش روی 165 هست و اسکیلش هم 15 ثانیه دوام میاره و من به صورت ترتیبی اینا رو اجرا میکنم، یه بار اسکیل، وقتی تموم شد برست، دوباره اسکیل و دوباره برست. علاوه بر این تا وقتی oz توی زمین باشه با هر المنت ریکشن یه رعد هم از بالا به دشمن ها میخوره که به اندازه 80 درصد از اتک فیشل دمیج میزنه. دو تا c هم ازش باز کردم که قدرت الکتروش رو حسابی بالا برده>:)

این چند روز هم همش دارم وسوسه میشم که دوباره براش بکشم ولی خودم رو کنترل میکنم:)) من برم یه استخاره بکنم=))
بزار یه چی بهت بگم بیشتر عصبانی بشی ،، من لیزام c0 ,, فیشلم c4 =))=))#-o

من فقط قدرت و دمیج اینا اولویتم نیست واقعا تو بازی دارم ادونچر بازی در میارم ،، گیم پلی و تنوع و فرم ابیلیتی ها هم خیلی برام مهمه ، مثلا همه میگن اسکیل لیزا خیلی کنده ، خوب این برای من جذابه ، یه چالشه که تصمیم بگیرم وقت مناسب برای زدن اسکیلش کیه که دمیج نخورم و کنسل نشه

خلاصه هر جوری با خودم کلنجار میرم لیزا جذابتره ،، هم گیم پلیش متنوع است هم کاریزمای ظاهری فوق العاده ای داره >:)

188986

۔۔۔۔۔۔۔‌۔
اتفاقا داشتم میخوندم اینجا نوشته چهل درصد اورلود رو تقویت میکنه پس چی شد ،، اینو که گفتی حوس یه سیگار کردم :Smoke1:

پیتی بنرم 56 بود گفتم بد نیست چهار تا ویش تکی بزنم که رند بشه و یه فیشل دیگه هم داشته باشم، 4 تا ویش زدم و چیزی نداد

وسوسه شدم و 10 تا دیگه زدم و

بعد اعصابم خرد شد و زدم همه جم هام رو سوزوندم

View attachment 188982
C3 شد.

View attachment 188983

یه مشت چهار ستاره دیگه مثل favonius greatsword و favonius warbow و stringless و sacrificial greatsword هم بهم داد:|

یه 10 تایی هم توی بنر استاندارد کشیدم و یه skyward sword روی ویش 67 بهم داد.

ولی دریغ از یه دونه فیشل دیگه یا qiqi یا اصلاً هر Cryo ـیی

اصلا من دیگه ویش نمیزنم:(
View attachment 188985
با اینکه در غم به سر میبری ولی تبریکات ما را پذیرا باش:| :-"

من پیتی کاراکتر بنرم رو نگاه میکردم، دیدم چهارستاره م هم الان 9ه، کارت بعدی حتما 4*ست! روزاریا:x :))
بهش فکر نکن، بگو کاراکتر 5* زودتر از موعد گرفتم، 30~40تا صرفه جویی شد:-" :|

بزار یه چی بهت بگم بیشتر عصبانی بشی ،، من لیزام c0 ,, فیشلم c4 =))=))#-o

من فقط قدرت و دمیج اینا اولویتم نیست واقعا تو بازی دارم ادونچر بازی در میارم ،، گیم پلی و تنوع و فرم ابیلیتی ها هم خیلی برام مهمه ، مثلا همه میگن اسکیل لیزا خیلی کنده ، خوب این برای من جذابه ، یه چالشه که تصمیم بگیرم وقت مناسب برای زدن اسکیلش کیه که دمیج نخورم و کنسل نشه

خلاصه هر جوری با خودم کلنجار میرم لیزا جذابتره ،، هم گیم پلیش متنوع است هم کاریزمای ظاهری فوق العاده ای داره >:)

View attachment 188986

۔۔۔۔۔۔۔‌۔
اتفاقا داشتم میخوندم اینجا نوشته چهل درصد اورلود رو تقویت میکنه پس چی شد ،، اینو که گفتی حوس یه سیگار کردم :Smoke1:
فکر کنم خلاصه کل حرف هات همون جذابیت و کاریزمای ظاهری باشه:)) اعتراف کن که لیزا رو برداشتی که هر وقت ضربه میخوره صداهای ناجور در بیاره=))

اصلا این سه تا شخصیت اول بازی خیلی کم توی ویش ها ظاهر میشن، من فکر کنم فقط یه بار تونستم لیزا رو از ویش بگیرم:-"
با اینکه در غم به سر میبری ولی تبریکات ما را پذیرا باش:|:-"

من پیتی کاراکتر بنرم رو نگاه میکردم، دیدم چهارستاره م هم الان 9ه، کارت بعدی حتما 4*ست! روزاریا❌))
بهش فکر نکن، بگو کاراکتر 5* زودتر از موعد گرفتم، 30~40تا صرفه جویی شد:-":|
ممنانم:((

dude، من الان نزدیک ۶۰ - ۷۰ تا ویش کشیدم و یه فیشل هم بهم نداد، تازه توی بنر شخصیت، به چه امیدی میخوای با یه ویش روزاریا بگیری؟:-"

آره، برام عجیبه که من چرا همیشه بین ۵۰ تا ۷۰ بهم پنج ستاره داده ولی ملت تا تهش رفتن. فکر کنم سافت پیتی هم از ۷۵ شروع بشه.

حالا در عوض میتونم با خیال راحت برای روزاریا ویش بکشم، چون فکر کنم بازم برست البدو بیشتر از هو تائو و ژیائو بدردم بخوره و اگه اونا رو میگرفتم تیمم میریخت بهم. البته اول باید پیتیم رو چک کنم. بنر استاندارد که فکر کنم ۴ باشه ولی بنر شخصیت مطمئن نیستم:-"

الان هم تیم رو با دیلاک، البدو، فیشل و بنت میبندم و دیگه مجبورم فقط اورلود بزنم و میج های پایرو هم مشکل میشن ولی در عوض برای دامین های یخی دیگه دائم فریز نیستم:-"

به نظرتون تا لول چند البدو و بنت رو آپگرید کنم؟ میخوام صرفه جویی کنم ولی از اون طرف هیلینگ و ساپورتشون رو هم تا جای ممکن بیشتر کنم. سلاح چی ببندم؟ :-?

فکر کنم خلاصه کل حرف هات همون جذابیت و کاریزمای ظاهری باشه:)) اعتراف کن که لیزا رو برداشتی که هر وقت ضربه میخوره صداهای ناجور در بیاره=))

اصلا این سه تا شخصیت اول بازی خیلی کم توی ویش ها ظاهر میشن، من فکر کنم فقط یه بار تونستم لیزا رو از ویش بگیرم:-"

ممنانم:((

dude، من الان نزدیک ۶۰ - ۷۰ تا ویش کشیدم و یه فیشل هم بهم نداد، تازه توی بنر شخصیت، به چه امیدی میخوای با یه ویش روزاریا بگیری؟:-"

آره، برام عجیبه که من چرا همیشه بین ۵۰ تا ۷۰ بهم پنج ستاره داده ولی ملت تا تهش رفتن. فکر کنم سافت پیتی هم از ۷۵ شروع بشه.

حالا در عوض میتونم با خیال راحت برای روزاریا ویش بکشم، چون فکر کنم بازم برست البدو بیشتر از هو تائو و ژیائو بدردم بخوره و اگه اونا رو میگرفتم تیمم میریخت بهم. البته اول باید پیتیم رو چک کنم. بنر استاندارد که فکر کنم ۴ باشه ولی بنر شخصیت مطمئن نیستم:-"

الان هم تیم رو با دیلاک، البدو، فیشل و بنت میبندم و دیگه مجبورم فقط اورلود بزنم و میج های پایرو هم مشکل میشن ولی در عوض برای دامین های یخی دیگه دائم فریز نیستم:-"

به نظرتون تا لول چند البدو و بنت رو آپگرید کنم؟ میخوام صرفه جویی کنم ولی از اون طرف هیلینگ و ساپورتشون رو هم تا جای ممکن بیشتر کنم. سلاح چی ببندم؟ :-?
لیزا و کوه نوردی های شجاعانش معروفه دیگه:-"
منم لیزام C1ه، ولی کیا میخوام:(

برای روزاریا... آدم به امید زنده ست دیگه:دی ولی من خواهم گرفت>:) با همون یک کارت! >:) :))

در مورد کاراکتر... من شخصا هر 5ستاره ای بگیرم میرسونم تا آخر:-" بالاخره یه روزی جواب زحمات ما رو پس میدن:-"

کلا از همون 70~75 درصد شانس گرفتن کاراکتر میره بالاتر، برای من جفتش +70 بوده، برای همین زیر 70 با خیال راحت کارت میکشم

و احتمالا بلای تو سرم میاد:))

لیزا و کوه نوردی های شجاعانش معروفه دیگه:-"
منم لیزام C1ه، ولی کیا میخوام:(

برای روزاریا... آدم به امید زنده ست دیگه:D ولی من خواهم گرفت>:) با همون یک کارت! >:):))

در مورد کاراکتر... من شخصا هر 5ستاره ای بگیرم میرسونم تا آخر:-" بالاخره یه روزی جواب زحمات ما رو پس میدن:-"

کلا از همون 70~75 درصد شانس گرفتن کاراکتر میره بالاتر، برای من جفتش +70 بوده، برای همین زیر 70 با خیال راحت کارت میکشم

و احتمالا بلای تو سرم میاد:))
فقط کوهنوردی نیست، کلاً همه صداهاش جالب هستن:D

اوکی، ولی اگه گیرت نیومد سعی کن اشتباه منو تکرار نکنی:))

هزینه اش خیلی میشه. تازه بنت هم هست، به نظرم برای ساپورت همون تا باز شدن تلنت آخرشون کافی باشه. سلاح هاشون هم هست. و حداقل تلنت برستشون رو هم شاید خواستم آپدیت کنم و همینا خودش حداقل یک ماهی فارم کردن نیاز داره:| آرتیفکت هم باید برم دامین مونتین احتمالاً. حالا نمیدونم اول فیشل رو ستش رو بهتر کنم یا اینا رو.

احتمالاً:)) حالا میدونی چی جالبه؟ اگه یه بار دیگه هم فیشل توی یه بنر دیگه بیاد مطمئناً بازم براش ویش میزنم:))

• Like
Reactions: cloud _ strife
فکر کنم خلاصه کل حرف هات همون جذابیت و کاریزمای ظاهری باشه:)) اعتراف کن که لیزا رو برداشتی که هر وقت ضربه میخوره صداهای ناجور در بیاره=)

مدیونی همچین فکری کنی

View attachment 175364

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or