Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
باربارا دارم تازه به دست آوردم

از خودم نا امید شدم :|

نتیجه?‍♂️
View attachment 188778
View attachment 188779
خدایی چجوری نرسیدی؟ :| اونم با این اختلاف!!! راه نداره آقا:))
یه ساختمون دیگه هم هست اونم امتحان کن، ولی اون نیست...

نگاه...بپر، بال باز کن:-" راه نرو که سقوط کنی بعد بال باز کنی:-"
کاراکترت قدش کوتاهه؛ کیا امتحان کن!(ربطی نداره، فقط ایده ای ندارم از اونجا چطور میشه نرسید:-" )

• Like
Reactions: Houosen and ce7en44
امتحان کردم فاصلش خیلی زیاد شد
قفلی زدم روش
اوکی
استامینا کم آوردی؟ مجسمه ها رو آپگرید کن تا استامینات بیشتر بشه.

این صندوق ها وقتی جلوتر برسی دیگه گرفتنشون مثل آب خوردن هست، فعلا قابلیت هات کمه و گزینه هات محدوده

• Like
Reactions: Houosen
چرا تاندر سوزر بستی؟ تاندر فیوری بهتر نبود؟ مگه بیشترین دمیجت رو از المنتال ریکشن ها نمیگیری؟:-?
تاندر فیوری واسه co op خیلی میتونه بدرد بخور باشه تازه ست تاندر فیوری که دارم همشون ساب استتای خیلی خفنی دارن >__> باید نشونتون بدم

-

اگه شینچو یا ژانگلینگ لول آپ میکردم و حالشو داشتم کاراکترارو موقع فایت عوض کنم حتما تاندر فیوری رو انتخاب میکردم
واسه خیلیا بیلد تاندر فیوری خیلی فان و هیجان انگیزه
اما من ترجیح میدم بیشتر همون بیلد خسته کننده ی تاندر سوزر رو ببندم و سریع و تنهایی فایت رو جمش کنم

تازه با این بیلد محدودیتم ندارم جلو ی اسلایم های الکترو دمیج هم بیشتر بهشون میزنم و جلو یه حرکت مخصوص چایلده هم وان شات نمیشم دیگه >_<

-

حالا اگه گانیو رو بگیرم بخاطر ult طولانیش و باربارا بیلد تاندر فیوری رو راه اندازی میکنم
اونموقع خیلی بدردم میخوره ولی الان اونقدر ریکشن تولید نمیشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44
استامینا کم آوردی؟ مجسمه ها رو آپگرید کن تا استامینات بیشتر بشه.

این صندوق ها وقتی جلوتر برسی دیگه گرفتنشون مثل آب خوردن هست، فعلا قابلیت هات کمه و گزینه هات محدوده
نه اصلا بر خلاف چیزی که تو نقشه به نظر میاد فاصله خیلی زیاده و تفاوت ارتفاع اونقدرا نیست که از اون نوک صخره بشه استفاده کرد:-"
منم خودم میخواستم بگم اینجا، تست کردم دیدم راهش این نیست:دی

• Like
Reactions: Houosen and ce7en44
لیک از باس جدید 1.3
The ancient geovishap
Screenshot_20201229_221510.jpg Screenshot_20201229_221444.jpg
Screenshot_20201229_221431.jpg

فقط باید اون ویدئو رو ازش میدیدن Xiao رو شوت کرد تو آسمون بعد قورتش داد:))

اسمشو میذاشتن گودزیلا بیشتر بهش میخورد:))
--
Geovishap همینجوریش رو مخ بود الان یه ورژن سخت و خطرناک تر ازش ساختن8->

@BoxBox
مونا هم داشتی فکر کنم، اونم آپدیت نکردی؟

کاش حداقل حرکات جدید بزنه.

@Akiba
من اصلا نمیدونم کجاست، به نظرم رسید ارتفاعش زیاد باشه:))

@farzad_angel
اینا باس های هفتگی هستن، هر هفته باید بزنیشون, عادت میکنی:D من هنوزم توی فاز اولش مشکل دارم و صبر میکنم تا وارد فاز دوم بشه بعد میزنمش.

این ولف عجب خریه تنهایی میشه زدش یا بیخیالش بشم

توصیف خوبی بود :))
اتفاقا بنده خدا زدنش آسون هست چیز خاصی نمیخواد مثل بقیه باس ها، فقط دمیج زیاد یا برق و آتیشی چیزی داشته باش :D تاکتیک خاصی هم که نمیخواد فقط جاخالی بده و بزن فاز دوم هم که از موج ها دور شو.
اگر نمیتونی co-op برو، اوایل که هیچی ولی الان که دمیج ام خوب شده بازم تکی نمیزنم.

به نظر من هرچیزی که co op میشه رفت آدم باید بره، موقعی که میشه سریع تر و راحت تر زد، با بقیه خوش بگذره و به بقیه کارها هم برسی چرا تکی بری ؟
مگر اینکه مثل یوتیوبر ها یه بیلد و تیم خفن داشته باشی که تکی تار و مار کنی :> که نداریم :(

----------------
نین دمیج screen ـش به 7k رسید، اتک ها هم به 3k رسید >:)
ولی ..
امشب یه یارو screen ـش 9k دمیج میداد :| ضربه هاش 7-8k دمیج میداد :|
بدون فوود و چیزی :|

امشب متوجه شدم این دختره sucrose موقع کرفت کردن آیتم های مربوط به Enhancement کاراکتر و اسلحه ها 12% شانس این رو داره که 2 برابر بده !!
علیرغم اینکه آلبدو خیلی بد هست ولی فکر میکنم این بنر یکی از بهترین بنر های کاربردی باشه اگر تونستید یه سری ویش بزنید بگیرید این دوتا رو

(راستی مونا هم برای کرفت متریال اسلحه 25% شانس ریفاند داره، چقدر خوش به حالم شده و نمیدونستم :)))

----------------
@BoxBox
برای مونا چی رفتی ؟ چی برم crit یا element mastery ؟ کمبوی بنت مونا رو تونستی بزنی ؟

آخرین ویرایش:
PS_App_20201229_084104.jpeg

بست آرتیفکت اور که میگن اینه؟ :|
همینه اگر راست میگه برای ست های برق و یخم بده:|
البته اگر خفن بشه آپگریدش(lvl4 البته hp اضافه کرد) راحت جایگزین میکنم به عنوان آرتیفکت 5م:-"
متاسفانه keqingم همین آیتم 7% کریت ریتم رو تشکیل میده، اینم ریتش فعلا کمه! اگر نره بالا نمیتونم جایگزین کنم:(

ویرایش شد این :
جایگزین میشود! :-"
PS_App_20201229_084805.jpeg

خوش به حال اون هیدرویی که بعدا میخواد بیاد به تیم:-":))
البته 14% کریت ریتم:))
باید یه آیتم پیدا کنم مین استتش کریت ریت باشه:))
ترجیحا جام یا گل گلادیاتور:-" (چقدرم گه قابل فارمه:| )

آخرین ویرایش:
خب بالاخره متریال ascend دیلاک به لول ۹۰ کامل شد، اسلحه اش هم فقط چند تا دشمن معمولی باید بکشم>:)

این باس استورم ترور این هفته هم اون تلنت متریالی که میخواستم بهم نداد:| یه هفته صبر میکنیم، حداقل یکی یه دونه ازشون بهمون بدن:|

آقا به روباه ها غذا بدین، هم ثواب داره و هم agate و هم ۵۰ تا جم و اچیومنت:D

نیزه رو ساختم. الان ۱۷ تا سلاح چهار ستاره دارم. البته یکیش تکراریه. فقط برای ریفاینش بازم دندون میخواد. جایی پیدا میشن؟ یا یه باس اضافه میشه که اینا رو دراپ میکنه؟

@Akiba
گفتی ژورنال بابای joel توش چی نوشته بود؟ رفتم اونجا و دیگه نمیشه خوندش.

@XMohsen
فک کنم تو هم اون سری یه چیزی در مورد اچیومنت مربوط به اون ستون پرنده گفتی.

پ.ن: برم یه‌کم ‌بخوابم:D

خب بالاخره متریال ascend دیلاک به لول ۹۰ کامل شد، اسلحه اش هم فقط چند تا دشمن معمولی باید بکشم>:)

این باس استورم ترور این هفته هم اون تلنت متریالی که میخواستم بهم نداد:| یه هفته صبر میکنیم، حداقل یکی یه دونه ازشون بهمون بدن:|

آقا به روباه ها غذا بدین، هم ثواب داره و هم agate و هم ۵۰ تا جم و اچیومنت:D

نیزه رو ساختم. الان ۱۷ تا سلاح چهار ستاره دارم. البته یکیش تکراریه. فقط برای ریفاینش بازم دندون میخواد. جایی پیدا میشن؟ یا یه باس اضافه میشه که اینا رو دراپ میکنه؟

@Akiba
گفتی ژورنال بابای joel توش چی نوشته بود؟ رفتم اونجا و دیگه نمیشه خوندش.

@XMohsen
فک کنم تو هم اون سری یه چیزی در مورد اچیومنت مربوط به اون ستون پرنده گفتی.

پ.ن: برم یه‌کم ‌بخوابم:D
همون غذا دادن به روباه ها که ثواب داره رو نوشته بود:-"

منم دندون اژدها رو موندم از کجا باید بگیریم!
البته فکر کنم به درد روزاریا میخورد نیزه که هنوز ازش خبری نیست:( (یا کلیمور بود که برای یخی جماعت خوب بود؟)

راستی اونم ocanidه آتیشی نبود(حیف:( ) همین مراحل ایونت پارت دوم بود گویا:))

باربارا دارم تازه به دست آوردم

از خودم نا امید شدم :|

نتیجه?‍♂️
View attachment 188778
View attachment 188779
من تا اونجا که یادمه اون اطراف از این ها که ستون باد ایجاد میکنن هست ، من از اونا استفاده کردن این جعبه رو باز کردم

عجب باس های خفنی قراره اضافه شن ، به به

• Like
Reactions: ce7en44 and BoxBox
@BoxBox
مونا هم داشتی فکر کنم، اونم آپدیت نکردی؟

کاش حداقل حرکات جدید بزنه.

@Akiba
من اصلا نمیدونم کجاست، به نظرم رسید ارتفاعش زیاد باشه:))

@farzad_angel
اینا باس های هفتگی هستن، هر هفته باید بزنیشون, عادت میکنی:D من هنوزم توی فاز اولش مشکل دارم و صبر میکنم تا وارد فاز دوم بشه بعد میزنمش.

مونا که اصن پایه ثابت ترکیبامه:x

توصیف خوبی بود :))
اتفاقا بنده خدا زدنش آسون هست چیز خاصی نمیخواد مثل بقیه باس ها، فقط دمیج زیاد یا برق و آتیشی چیزی داشته باش :D تاکتیک خاصی هم که نمیخواد فقط جاخالی بده و بزن فاز دوم هم که از موج ها دور شو.
اگر نمیتونی co-op برو، اوایل که هیچی ولی الان که دمیج ام خوب شده بازم تکی نمیزنم.

به نظر من هرچیزی که co op میشه رفت آدم باید بره، موقعی که میشه سریع تر و راحت تر زد، با بقیه خوش بگذره و به بقیه کارها هم برسی چرا تکی بری ؟
مگر اینکه مثل یوتیوبر ها یه بیلد و تیم خفن داشته باشی که تکی تار و مار کنی :> که نداریم :(

----------------
نین دمیج screen ـش به 7k رسید، اتک ها هم به 3k رسید >:)
ولی ..
امشب یه یارو screen ـش 9k دمیج میداد :| ضربه هاش 7-8k دمیج میداد :|
بدون فوود و چیزی :|

امشب متوجه شدم این دختره sucrose موقع کرفت کردن آیتم های مربوط به Enhancement کاراکتر و اسلحه ها 12% شانس این رو داره که 2 برابر بده !!
علیرغم اینکه آلبدو خیلی بد هست ولی فکر میکنم این بنر یکی از بهترین بنر های کاربردی باشه اگر تونستید یه سری ویش بزنید بگیرید این دوتا رو

(راستی مونا هم برای کرفت متریال اسلحه 25% شانس ریفاند داره، چقدر خوش به حالم شده و نمیدونستم :)))

----------------
@BoxBox
برای مونا چی رفتی ؟ چی برم crit یا element mastery ؟ کمبوی بنت مونا رو تونستی بزنی ؟

کلا من اعتقادی به المنتال مستری ندارم :))
فعلا آخه ریاکشن خفنی تو ترکیبم ایجاد نمیشه که بخوام المنتال زیاد کنم ( البته فعلا تا گانیو بیاد خونه>:D<
آخه با 2 تا هایدرو و با 2 تا الکترو چه ریاکشنی میشه تولید کرد ؟ تنها ریکشن همون الکترو چارجه فقط
البته زیادم نمیشه تمرکز کرد و فقط المنتال مستری رو زیاد کرد
یه اسلحه کرفت کردنی هست که المنتال مستری میده خیلی خوبه واسه مونا اگه موقعیتش جور بشه و بتونم متریال واسش فارم کنم اونو میبندم
-

من هنوز بنت رو ندارم :D

1.png
2.png
3.png
4.png
5.png

66.png

خب مونا هم هنوز خیلی جای پیشرفت داره هنوز پر 5* بهتر گیر نیاوردم که جایگزین کنم
زیاد فارم نکردم واسه مونا
اینا رو همون دفعه های اول داد بهم بعضیاش واقعا خوبن

--
بنظرم تو که بنت داری المنتال مستری رو هم در نظر داشته باش و اون اسلحه که المنتال مستری میده رو بگیر واسش

آخرین ویرایش:
View attachment 188806

بست آرتیفکت اور که میگن اینه؟ :|
همینه اگر راست میگه برای ست های برق و یخم بده:|
البته اگر خفن بشه آپگریدش(lvl4 البته hp اضافه کرد) راحت جایگزین میکنم به عنوان آرتیفکت 5م:-"
متاسفانه keqingم همین آیتم 7% کریت ریتم رو تشکیل میده، اینم ریتش فعلا کمه! اگر نره بالا نمیتونم جایگزین کنم:(

ویرایش شد این :
جایگزین میشود! :-"
View attachment 188807

خوش به حال اون هیدرویی که بعدا میخواد بیاد به تیم:-":))
البته 14% کریت ریتم:))
باید یه آیتم پیدا کنم مین استتش کریت ریت باشه:))
ترجیحا جام یا گل گلادیاتور:-" (چقدرم گه قابل فارمه:| )
نگرش دار تا بنر چایلده دوباره بیاد:D

اتفاقا همه ی آرتیفکتای تاندر فیوری من ساب استتای خفن مثه این رو دارن :D زود تر موقعیتش پیش بیاد ازشون استفاده کنم

مین استت کریت ریت فقط تو آرتیفکت جام پیدا میشه:D

البته اینجوری باز مجبوری جاگزین اون جامت که مین استت کریت دمیج داشت کنی باز کریت دمیجت خراب میشه:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or