Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
مگه بازی قابلیت طاق زدن هم داره؟:D

===

عنصر اصلی منم هایدرو و دندرو هست که از هایدرو فعلا چیزی ندارم:|
جلوتر کار میکنیا:دی
دندرو از کجا اوردی کلک :p (با کدوم عنصر اشتباه شده:-" )

طاق زدنم که خیز متاسفانه...اگر بود که دردی نبود:(

دقت کردین که بنر آلبدو چقد طولانی شده ؟:|

هوف هنوز 14 روز تا گانیو مونده >_<
ای بابا، تو هم هر بنری نمیخوای ویش بکشی میگی طولانی شده:))
بدبخت تازه یه هفته اس که اومده:D

و معلوم نیست چند روز تا آیاکا:((
راستی در مورد سلاح!
جدیدا یه شمشیر 4ستاره گرفتم به نام Lion نمیدونم چیچی:-" که اتک الکترو و آتیش رو افزایش میده...
خلاصه ش اینه که میگه اینو ببند روی Keqing :-"
روش سرمایه گذاری کنم و lvl up کنم؟

الان Flute رو دارم و شخصا از اون قابلیتش که هر پنج ضربه به ضربه AoE میرنه خیلی راضیم، مخصوصا که همیشه تو حلق دشمنم:)) ( و Refineش کردم یکبار که 125% اتک میزنه اون بخشش)

حالا با این شرایط ارزش داره؟ :-"

---

در مورد کریتیکال اتک و ...، چک کردم بیشترین اتکم 12هزار و خورده ای بوده:( فکر کنم معمولا بین 6تا9ه کریتیکال هام:-"
البته Crit Rateم فاجعه ست، 12% :)) ، Crit dmgم 164% اینا بود ، نمیدونم خوبه یا نه!
المنتال مستریم هم باز +150 بود که به نظرم خوبه...نیست؟ :-"

خود اتک عادی هم تو صفحه اطلاعات کاراکتر فکر کنم 2100 اینا برسه جمعش

خیلی فاجعه م؟ :-":))

من بدبخت که تا بعد Xiao باید صبر کنم بگو چه کنم:| گانیو نمیخوام، Xiao به خاطر جین دیگه ترجیحا نباید بخوام، 5ستاره بعدیمم گارانتی کاراکتر بنره!
ظلمه:| کاش فقط برای یک روز این وسط بنر Childe بیارن دوباره:(

گانیو و هو تائو هم دوست ندارم:( ولی احتمالا نهاااایت تا هو تائو بتونم صبر کنم:(
از کجا چک کردی که چقدر کریتیکال اتک زدی؟ من فقط اچیومنت 20K رو گرفتم ولی نمیدونم بیشتر هم زدم یا نه و اصلاً نرمالم چقدره.
مگه بازی قابلیت طاق زدن هم داره؟:D

===

عنصر اصلی منم هایدرو و دندرو هست که از هایدرو فعلا چیزی ندارم:|
نه، ولی اگه داشت بچه های اینجا همدیگه رو حسابی تامین میکردن:))

دندرو؟ چه شخصیت هایی رو میگی؟
بنر البدو کلا یه هفته است اومده ،،،

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

امروز یه ژانگ لی دیدم خودش تنهایی تو سی ثانیه دامین جئو رو جمع کرد ،،، اطراف ruin hunter دو تا ستون میزد این قفل میشد وسط اینا ،، و مثل چی دمیج میداد ، من که فقط وایساده بودم نگاه میکردم این داره چی کار میکنه ۔۔۔
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

یه اتفاق جالبی دیگه این بود تو دامینی که crimson witch میده ،، هر کی هیروی الکترو بر میداشت همون ثانیه اول تلف میشد ،، به محض استفاده از الکترو یه صاعقه میخورد رو سرش میمرد،، اول سر خودم اومد فکر کردم مشکل از جای دیگه بوده ،، چندبار دیگه رفتیم ، بقیه با فیشل و ریزور و بیدو این بالا سرشون اومد
خب این ویژگی دامین های آرتیفکت هست دیگه، اون اول که وارد میشی و یه نوشته روی صفحه میاد توضیح داده که چه عنصری بزنی بیشتر دمیج میده و چه عنصری بزنی خودت صدمه میبینی، (مثلا طبقه دوم و سوم اصلاً نباید اورلود بزنی) البته با شخصیت هایی که برست انیمیشن دار دارن میشه این مشکل رو دور زد ولی معمولاً بهتره استفاده نکنی چون خود دشمن ها هم دمیج زیادی میدن:-" اونجا Cryo بیشتر از همه دمیج میده، چه موقع سوپرکانداکت و چه موقع ملت و فریز:-"

==============================================
من هنوز دامین جدید رو نرفتم ولی خودم میدونم که شانس ندارم و همین یه بار که باید آرتیفکت آب با Hp% بهم بده که ببندم روی بارابارا، همش اتک و کریتیکال بهم میده، حالا ببینین کِی گفتم:D

ای بابا، تو هم هر بنری نمیخوای ویش بکشی میگی طولانی شده:))
بدبخت تازه یه هفته اس که اومده:D

و معلوم نیست چند روز تا آیاکا:((

از کجا چک کردی که چقدر کریتیکال اتک زدی؟ من فقط اچیومنت 20K رو گرفتم ولی نمیدونم بیشتر هم زدم یا نه و اصلاً نرمالم چقدره.

نه، ولی اگه داشت بچه های اینجا همدیگه رو حسابی تامین میکردن:))

دندرو؟ چه شخصیت هایی رو میگی؟

خب این ویژگی دامین های آرتیفکت هست دیگه، اون اول که وارد میشی و یه نوشته روی صفحه میاد توضیح داده که چه عنصری بزنی بیشتر دمیج میده و چه عنصری بزنی خودت صدمه میبینی، (مثلا طبقه دوم و سوم اصلاً نباید اورلود بزنی) البته با شخصیت هایی که برست انیمیشن دار دارن میشه این مشکل رو دور زد ولی معمولاً بهتره استفاده نکنی چون خود دشمن ها هم دمیج زیادی میدن:-" اونجا Cryo بیشتر از همه دمیج میده، چه موقع سوپرکانداکت و چه موقع ملت و فریز:-"

==============================================
من هنوز دامین جدید رو نرفتم ولی خودم میدونم که شانس ندارم و همین یه بار که باید آرتیفکت آب با Hp% بهم بده که ببندم روی بارابارا، همش اتک و کریتیکال بهم میده، حالا ببینین کِی گفتم:D
cyro , ameno , hydro من زیر خط فقرم

ولی در عوض

188726

:-??:-??:D?????

راستی در مورد سلاح!
جدیدا یه شمشیر 4ستاره گرفتم به نام Lion نمیدونم چیچی:-" که اتک الکترو و آتیش رو افزایش میده...
خلاصه ش اینه که میگه اینو ببند روی Keqing :-"
روش سرمایه گذاری کنم و lvl up کنم؟

الان Flute رو دارم و شخصا از اون قابلیتش که هر پنج ضربه به ضربه AoE میرنه خیلی راضیم، مخصوصا که همیشه تو حلق دشمنم:)) ( و Refineش کردم یکبار که 125% اتک میزنه اون بخشش)

حالا با این شرایط ارزش داره؟ :-"

---

در مورد کریتیکال اتک و ...، چک کردم بیشترین اتکم 12هزار و خورده ای بوده:( فکر کنم معمولا بین 6تا9ه کریتیکال هام:-"
البته Crit Rateم فاجعه ست، 12% :)) ، Crit dmgم 164% اینا بود ، نمیدونم خوبه یا نه!
المنتال مستریم هم باز +150 بود که به نظرم خوبه...نیست؟ :-"

خود اتک عادی هم تو صفحه اطلاعات کاراکتر فکر کنم 2100 اینا برسه جمعش

خیلی فاجعه م؟ :-":))

من بدبخت که تا بعد Xiao باید صبر کنم بگو چه کنم:| گانیو نمیخوام، Xiao به خاطر جین دیگه ترجیحا نباید بخوام، 5ستاره بعدیمم گارانتی کاراکتر بنره!
ظلمه:| کاش فقط برای یک روز این وسط بنر Childe بیارن دوباره:(

گانیو و هو تائو هم دوست ندارم:( ولی احتمالا نهاااایت تا هو تائو بتونم صبر کنم:(
:o
LION'S ROAR
تو شانست خیلی چیزه! این یکی از بهترین سلاح هاس >_>
اتفاقا برعکس تو من flute رو دارم ولی ازش راضی نیستم دقیقا دنبال اونی که تو گرفتی ام :<

>__>
12% کریت ریت داری همش؟ کریت ریتت خیلی فاجعس که:))
چه خوب میشد یه عکس از آرتیفکتات میذاشتی

150 تا المنتال! خب آرتیفکت ساعت شنی که مین استت المنال مستری داره رو بستی به احتمال زیاد که اونهمه المنت داری . اگه یه آرتیفکت atk گیرت اومد عوضش کن البته من هنوز امتحان نکردم المنتال مستری رو ببینم چقد تاثیر میذاره!

crit dmg ت خیلی خوبه تاجی که crit dmg میده رو بستی احتمالا!
اصن کریت دمیج نرمال کچینگ باید توی همون حدودا باشه
و اگه یه اسلحه داشتی که کریت ریت رو زیاد میکرد تا حد اقل 45%+ میرسوند خیلی خفن میشد
به نظرم برو بتل پس رو بخر اون اسلحه که کریت ریت میده رو بگیر :<

اتک 2100 که خوبه
الان مشکل اصلیت کریت ریته فقط

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44

این عکس اسپویل زیاد داشت ولی به نظر میاد اون پسره مصریه که خوشتون اومده بود جزو آپدیت یکی مونده به آخر هست :))
----------

@Houosen

تو همون تصویر سمت چپ رو میبینی یه سنگ هست ؟ اونو برو بالا بعد بپر پرواز کن سمت صندوق بیا

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44
:o
LION'S ROAR
تو شانست خیلی چیزه! این یکی از بهترین سلاح هاس >_>
اتفاقا برعکس تو من flute رو دارم ولی ازش راضی نیستم دقیقا دنبال اونی که تو گرفتی ام :<

>__>
12% کریت ریت داری همش؟ کریت ریتت خیلی فاجعس که:))
چه خوب میشد یه عکس از آرتیفکتات میذاشتی

150 تا المنتال! خب آرتیفکت ساعت شنی که مین استت المنال مستری داره رو بستی به احتمال زیاد که اونهمه المنت داری . اگه یه آرتیفکت atk گیرت اومد عوضش کن البته من هنوز امتحان نکردم المنتال مستری رو ببینم چقد تاثیر میذاره!

crit dmg ت خیلی خوبه تاجی که crit dmg میده رو بستی احتمالا!
اصن کریت دمیج نرمال کچینگ باید توی همون حدودا باشه
و اگه یه اسلحه داشتی که کریت ریت رو زیاد میکرد تا حد اقل 45%+ میرسوند خیلی خفن میشد
به نظرم برو بتل پس رو بخر اون اسلحه که کریت ریت میده رو بگیر :<

اتک 2100 که خوبه
الان مشکل اصلیت کریت ریته فقط
PS_App_20201229_042605.jpeg
PS_App_20201229_042621.jpeg
PS_App_20201229_042627.jpeg
PS_App_20201229_042634.jpeg
PS_App_20201229_042640.jpeg

این نهایت توانم بوده در جمع آوری آرتیفکت:)) آها اینم Stat کلی ، یکم بالا پایین گفتم:-"

PS_App_20201229_042934.jpeg

پس میگی حتما شمشیر رو عوض کنم؟
مندوکسه....کی حوصله فارم داره:)) :(

• Like
Reactions: BoxBox and ce7en44
آره دقیقا دارم آینده رو نگاه میکنم :D هنوز هیچی از دندرو ندادن :|
چون از گل و گیاه طبیعت اینا خیلی خوشم میاد به خاطر همین میدونم که میخوامشون

فعلا هیچی نمیخوام به جز ایشونView attachment 188740کل 5 ستاره رو ول کردم چسبیدم به ایشون?‍♂️

===

چیکار کنم بتونم به صندوق برسم؟
View attachment 188748
View attachment 188749
پرواز؟ بالا رفتن از ستون؟ مشکل خاصی نباید باشه گرفتنش که...
نهایت نشد؟ تو آپدیت 1.1 یه آیتم برای کرفت کردن دادن که میتونی باد ایجاد کنی و ببرتت بالا
اون رو بساز، برو بالا با باد و رو سر ستون فرود بیا...

ولی قیافه ستون نمیخوره مشکلی داشته باشه که

دور و برش تپه ارتفاع داری نبود بتونم برم بالا پرواز کنم
از ستون بالا نرفت
اون 3 تا سنجاقکه چیه میخوری پرواز کنی اونام دوروبرش ندیدم

برم ببینم این ایتمی که میگی چیه
خدا پدر Keqing رو بیامرزه باهاش میشه این چیزا رو گرفت و بالاتر تلپورت کرد و فرود اومد...
حالا چک میکنم ببینم چرا نمیشه بالا رفت:|

• Like
Reactions: Houosen and ce7en44
cyro , ameno , hydro من زیر خط فقرم

ولی در عوض

View attachment 188726

:-??:-??:D?????
تو فقط یه هو تائو مونده بگیری تا تیمت تکمیل بشه:D

فعلا هیچی نمیخوام به جز ایشونView attachment 188740کل 5 ستاره رو ول کردم چسبیدم به ایشون?‍♂️

===

View attachment 188748
View attachment 188749
این ژین کیو رو من c2 رو دارم. الان هایدرو کی داری؟

برو تراولر geo بساز، بعد بالای او صخره یه سکو بساز تا ارتفاعش بیشتر بشه و از اونجا امتحان کن.

• Like
Reactions: Houosen

===

View attachment 188748
View attachment 188749
خرابه ی سمت چپ تصویر هستا، از اون برو بالا(روش تخم مرغ هست) ، از اونجا پرواز کن میرسی به ستون راحت... Keqing استفاده نکردم:-" :))

• Like
  • Love
Reactions: Houosen and ce7en44
View attachment 188743
View attachment 188744
View attachment 188745
View attachment 188746
View attachment 188747

این نهایت توانم بوده در جمع آوری آرتیفکت:)) آها اینم Stat کلی ، یکم بالا پایین گفتم:-"

View attachment 188750

پس میگی حتما شمشیر رو عوض کنم؟
مندوکسه....کی حوصله فارم داره:)):(
خب مثه اینکه تو هم مثه من تو ساب استت زیاد شانس نداشتی

این بیلد کار راه انداز معمولیه منه
هنوز خیلی جای پیشرفت داره خیلی زیاااد

من بیشتر تلاش کردم آرتیفکتایی رو انتخاب کنم که کریت ریت اضافه میکنن ولی بهترین آرتیفکتم همون تاج هستش که کریت دمیجی که تو ساب اضافه کرده خودش اندازه یه مین استته! >_>
1.png
2.png
3.png
4.png
5.png

6.png

خب این بیلد داغونو دیدید؟ همینا رو از بین 250 260 تا thundersoother انتخاب کردم تازه شده این :|

• Like
Reactions: ce7en44 and Akiba

من بیشتر تلاش کردم آرتیفکتایی رو انتخاب کنم که کریت ریت اضافه میکنن ولی بهترین آرتیفکتم همون تاج هستش که کریت دمیجی که تو ساب اضافه کرده خودش اندازه یه مین استته! >_>
View attachment 188764
View attachment 188765
View attachment 188767
View attachment 188770
View attachment 188771

View attachment 188772

خب این بیلد داغونو دیدید؟ همینا رو از بین 250 260 تا thundersoother انتخاب کردم تازه شده این :|
به المنتال مستری اعتقاد نداری؟ :)) من چون باربارا (R2) ، ژیانگ لینگ و کیا (مثلث) دورم میچرخن همیشه یه المنتال ری اکشنی دارم! به نظرم شدیدا به کار میاد:دی

ولی خوب هزینه ش 12% کریت ریته:))

• Like
  • Smile
Reactions: ce7en44 and BoxBox

View attachment 188764
View attachment 188765
View attachment 188767
View attachment 188770
View attachment 188771

View attachment 188772

چرا تاندر سوزر بستی؟ تاندر فیوری بهتر نبود؟ مگه بیشترین دمیجت رو از المنتال ریکشن ها نمیگیری؟:-?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or