Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
دقیقا به همین امید میخوام شروع کنم :D
میدونم ولی بازم لول بندی باید بزارن ؟ اونم Exp بگیری ؟ لول :-"
آخ دقیقا همین رو میگفتم :D دستت درد نکنه. من دیشب داشتم دورش میچرخیدم هیچی پیدا نمیکردم :D

-------------
@vaan 2
چون باید فارم کنی :D (خیلی دوست دارم بحث همیشگیم رو شروع کنم >:):-")
باید اون ley line blossom هست چیه ؟ آبی و زرد داره. اونو بری یا باید بری تو مپ بگردی آرتفیکت جمع کنی :D
هم یوتیوب ویدئو هست هم تو اینترنت عکس هست کجاها رو بری respawn ـشون هم اگر اشتباه نکنم یه چیزی بین 24 تا 48 ساعت بود.
ولی شخصا تا الان نیازی به فارم آرتیفکت پیدا نکردم، تازه رو هر 4 کاراکتر هم لول 12 هست.
هر آرتیفکتی رو لول آپ نکن، فقط Crit rate و Crit damage ـها رو لول آپ کن، اونم اون هایی که مشخصه اصلی ـشون این دوتا باشه ! اتک و المنت دمیج ها هم هست. مگر اینکه کاراکتری داری که نیاز به energy recharge و element mastery داره. تو یوتیوب یا اینترنت هیرو مورد نظر رو بزن ببین چه آرتیفکتی باید ببندی چون ممکن اصلا یه ست و مشخصه دیگه بدردت بخوره. :-"
مثلا من نین ام دمیج و کریت هست ولی یکمم energy recharge داره یا مونا المنت مستری رو بردم بالا، بنت هم چون همه کارس همه چی براش بستم. :D

-------------
@Akiba
این دمیج هایی که بچه ها میگن همیشگی نیست، اون زمان هایی هست که شانسی Rate ـشون بیشترین حالت میوفته و یکم هم ترکیب المنت و چیزای دیگه قاطی میشه و زیاد میشه. (دقت کنی اکثرا خودشون خبر نداشتن و گرخیدن :)):D)
اون هفته سر کوئست AR45 تو آخرین مرحله وسط فایت یهو دیدم اچیومنت 20k دمیج گرفتم، اونجا بود که فهمیدم بیشترین رکورد ام بوده :-" البته تو ult بنت و مونا به این دمیج رسیدم :D (این اچیومنت مثل اینکه مخفی هست یا حداقل من ندیدم و بعدیش هم 50k هست که آخریشه)
درمورد فایده دوتا عنصر هم که :D
تو party setup (هم coop هم single) بالا سمت راست یه گزینه element Resonance هست اونو که بزنی میگه وضعیت المنت تیمت چطور هست و چه bonus ـی میگیری. مثلا دوتا geo داشته باشی 15% دمیجت بیشتر میشه، چهارتا عنصر مختلف داشته باشی نسبت به همه المنت ها 15% مقاوم میشی، دوتا پایرو 25% دمیج بیشتر میشه و 40% زمان مبتلا شدن به cyro کم میشه و ..

برای المنت ها این رو یه نگاه بندازید خوبه : Default Title

فارم که محدوده ، تو مونداست که هیچی صندوقی نمونده ، تو لیو هم نهایتش ۲۰۰ تا مونده باشه ، امروز تو کوهستانم یه ۶۰ -۷۰ صندوق باز کردم ۔۔۔
مسئله اینه من در گذشته چیزای ۴ ستاره زیاد اپ کرده بودم

لی لاین ها رو که من همش برا پول میرم ، ارتیفکت نمیدن ، کلا باید با دامین ها وقت و حوصله بزاری ، همچنان بازی میون بر نداره

• Like
Reactions: ce7en44
راستی بعد از تموم کردن مرحله Joel ، میگن به آخرین محلی که رفتید(اسپویل نکنم:-" ) و در مورد اون متنی که خوندید، شما هم مثل نگارنده انجامش بدید اون کاری که گفته رو، بعد از چند روز اچیومنت مخفی میده+ ده تا از این چیز قرمزها که برای آپگرید درخت لازمه:D
دستت درد نکنه گفتی اصلا در جریان نبودم.
این انگار 4-5 روز واقعی طول میکشه تا بده، نمیدونم این تایمری که برای ایونت گذاشتن یعنی همه چی بسته میشه یا نه ؟ اگر کسی نگرفته بهتره زودتر بره انجام بده تا قبل تموم شدن ایونت.

اون پازل رو هم که گفتی مثل A نتونستم در بیارم :)):-"
-----------
با تشکر از دوستان اون جزیره کوچیک رو هم زدم یخش رو :D

درخت رو رسوندم 8 به 33 تا دیگه نیاز دارم، من فکر میکردم crimson agate ها رو تو مپ باید پیدا کنم :| الان به جز این Wish ـه درخت و این ماموریت Joel از راه دیگه ای هم میشه crimson بدست آورد ؟ اگر چیزی هست بگید بیخودی مپ نگردم:D تقریبا بیشتر مپ رو گشتم احتمال میدم رو قله مونده باشه فقط :-?

صندوق هم 12 تا مونده :D حالا همین 12 تا اندازه 160 تا طول میکشه :|

کم کم آلبدو داره آماده سازی انجام میده برای کتک خوردن >:)

تو coop چندبار آلبدو لول 80 افتاد بهم واقعا هیچ تاثیری نداشت، هنوز یوتیوب نگاه نکردم ولی با این اوضاع فکر نکنم حرکت خاصی بشه زد باهاش
-----------
@vaan 2
آرتیفکت سخت ترین قسمت فارم بازی هست، گاهی یک ماه فقط باید دامین بزنی تا چیزی که میخوای گیر بیاری.
احتمال میدم اون آرتیفکت هایی که میگی لول آپ کردی رو اگر به عنوان متریال استفاده کنی exp زیادی بده، بعدا که 5 ستاره ی خوب گیر آوردی اینا رو متریال استفاده کن. خود دامین هم 4 ستاره میده.

• Like
Reactions: ce7en44 and vaan 2
درخت رو رسوندم 8 به 33 تا دیگه نیاز دارم، من فکر میکردم crimson agate ها رو تو مپ باید پیدا کنم :| الان به جز این Wish ـه درخت و این ماموریت Joel از راه دیگه ای هم میشه crimson بدست آورد ؟ اگر چیزی هست بگید بیخودی مپ نگردم:D تقریبا بیشتر مپ رو گشتم احتمال میدم رو قله مونده باشه فقط :-?
من بعد از رسوندن درخت به لول 8 هم تونستم این agate ها رو داخل مپ پیدا کنم، پس فکر کنم وقتش شده یه نقشه براشون سرچ کنی:D

• Like
Reactions: XMohsen
دستت درد نکنه گفتی اصلا در جریان نبودم.
این انگار 4-5 روز واقعی طول میکشه تا بده، نمیدونم این تایمری که برای ایونت گذاشتن یعنی همه چی بسته میشه یا نه ؟ اگر کسی نگرفته بهتره زودتر بره انجام بده تا قبل تموم شدن ایونت.

اون پازل رو هم که گفتی مثل A نتونستم در بیارم :)):-"
-----------
با تشکر از دوستان اون جزیره کوچیک رو هم زدم یخش رو :D

صندوق هم 12 تا مونده :D حالا همین 12 تا اندازه 160 تا طول میکشه :|

کم کم آلبدو داره آماده سازی انجام میده برای کتک خوردن >:)

تو coop چندبار آلبدو لول 80 افتاد بهم واقعا هیچ تاثیری نداشت، هنوز یوتیوب نگاه نکردم ولی با این اوضاع فکر نکنم حرکت خاصی بشه زد باهاش
-----------
@vaan 2
آرتیفکت سخت ترین قسمت فارم بازی هست، گاهی یک ماه فقط باید دامین بزنی تا چیزی که میخوای گیر بیاری.
احتمال میدم اون آرتیفکت هایی که میگی لول آپ کردی رو اگر به عنوان متریال استفاده کنی exp زیادی بده، بعدا که 5 ستاره ی خوب گیر آوردی اینا رو متریال استفاده کن. خود دامین هم 4 ستاره میده.
فکر کنم فقط مراحل داستانی و شمشیر میرن، این موارد و مپ و آپگرید درخت میمونند!

نه...نه اینکه یه جوری روشن کنی شبیه حرف A در بیاد... یک سری حروفی که روشن میشن شباهت زیادی به A دارن:-" اول سراغ اینا برو:دی

در مورد این crimson agateها، واقعا بیستر از lvl8 تو مپ هست؟ من یه جورایی مطمئنم جز همون ادامه مرحله joel دیگه نداره:-" واقعا شخم زدم آخه:))
+ همین ویش ها که تو مرحله بعد از 8 باز شدن

صندوق هم نگران نباش خیلییی هست! راحت از 160تا رد میشی:-"

@ce7en44

یه سوال شاپ اونت هنوز باز نشده ؟؟
از بخش دوم ایونت باز شده. باید داستان ایونت رو جلو ببری تا یه سری چلنج باز بشه که جایزه شون سنگ هایی هست که باهاش میشه توی شاپ خرید کرد. قسمت سوم شاپ هم یکی دو روز دیگه باز میشه.

• Like
Reactions: vaan 2
PS_App_20201229_084125.jpeg

ببینید چی بهم داد ، اصلا تا دیدمش از خود بی خود شدم ، فکر کردم من زیاد جوگیر شدم ، گذاشتمش تو یه گروه اونجا هم ولوله شد سرش ۔۔۔۔ روزمو ساخت

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

بالاخره بازی یه میون بر برای هیل کردن گذاشت ،، خدا رو شکرت ، کلی دامین سر نبود همین قابلیت میمردم، الان هیل کردن چه راحت شد ، تو همون تک نفره هم کلی وقت الکی میگرفت ،،، رسما همین الان بازی رو با روز عرضه مقایسه کنی اون موقع پروتوتایپ به حساب میومد ، موندم سال دیگه و کامل شدن مپ چی میشه ۔۔۔۔
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

یه چیز دیگه که نمیدونم من توهم زدم ، روزی که بازی رو دانلود کردم مپ رو چک میکردم مونداست گوشه سمت راست نقشه بود ،، امروز که رفتم چک کردم تقریبا میشه گفت وسط نقشه بود ،، احساس میکنم یه تغییرات تو نقشه کلی بازی دادن

188694

نگاه این نقشه قدیمیه ،، الان برید چک کنید برای من که مونداست این گوشه نیست

View attachment 188693

ببینید چی بهم داد ، اصلا تا دیدمش از خود بی خود شدم ، فکر کردم من زیاد جوگیر شدم ، گذاشتمش تو یه گروه اونجا هم ولوله شد سرش ۔۔۔۔ روزمو ساخت

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

بالاخره بازی یه میون بر برای هیل کردن گذاشت ،، خدا رو شکرت ، کلی دامین سر نبود همین قابلیت میمردم، الان هیل کردن چه راحت شد ، تو همون تک نفره هم کلی وقت الکی میگرفت ،،، رسما همین الان بازی رو با روز عرضه مقایسه کنی اون موقع پروتوتایپ به حساب میومد ، موندم سال دیگه و کامل شدن مپ چی میشه ۔۔۔۔
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

یه چیز دیگه که نمیدونم من توهم زدم ، روزی که بازی رو دانلود کردم مپ رو چک میکردم مونداست گوشه سمت راست نقشه بود ،، امروز که رفتم چک کردم تقریبا میشه گفت وسط نقشه بود ،، احساس میکنم یه تغییرات تو نقشه کلی بازی دادن

View attachment 188694

نگاه این نقشه قدیمیه ،، الان برید چک کنید برای من که مونداست این گوشه نیست
واو
من دو تا گلادیاتور ۵ ستاره با هایدرو بوناس دارم، طاق میزنی؟:D

میانبر چی؟

من قبل از این آپدیت چهار گوشه انتهایی نقشه رفتم و موندست وسط یکمی به سمت بالا بود. آره احتمالا با هر آپدیت نقشه هم تکمیلتر میشه ولی فعلا نمیتونیم جاهای دیگه بریم.

• Like
Reactions: vaan 2
من یه آرتیفکت از ست هیدرو با مین استت هیدرو گرفتم
ولی خو چه فایده! بقیش hp و def بود:( لعنت بهش:(

و البته کو هیدرویی که آرتیفکت روش ببندم! :| فعلا در تلاشم یه چیز قابل دفاعی برای Cyro گیر بیارم... گیر نمیاد:-"

• Like
Reactions: vaan 2 and ce7en44
واو
من دو تا گلادیاتور ۵ ستاره با هایدرو بوناس دارم، طاق میزنی؟:D

میانبر چی؟

من قبل از این آپدیت چهار گوشه انتهایی نقشه رفتم و موندست وسط یکمی به سمت بالا بود. آره احتمالا با هر آپدیت نقشه هم تکمیلتر میشه ولی فعلا نمیتونیم جاهای دیگه بریم.
با همین یه دونه ارتیفکت دمیج پنج هزار تایی از شارژ اتک با لیزام دیدم ،، کلا شارژ اتکش روی هر کدوم متفاوته ، قبلا هزار ۱۲۰۰ تا بیشتر نرفته بود الان بین ۱۹۰۰ تا ۴۳۰۰ تا دمیج میده بعضی مواقع نادر هم که کریتیکال میخوره ۵۰۰۰+

حالا میخوام ارتیفکت قبلی رو بزارم برم چک کنم روی چند تا جونور ، ببینم تفاوت شارژ اتکش دقیقا چقدر فرقش شده

روی این hilichurl ها که بدون کریتیکال ۷۰۰ تا بهتر شده ،،با کریت بعضی مواقع تا ۳۰۰۰ تا هم میره

لیزا اصلا به خاطر اورلود مین الکترو گذاشتمش ،، ست چهار تاییم کامل شه ،، خود به خود ۴۰ درصد میکشه رو اورلود ، همین الان بین ۴۳۰۰ تا ۵۱۰۰ اورلود میدم ،

قبلا فکر میکردم افزایش المنتال مستری روی هیروی های المنتال بهتره ،، الان به این نتیجه رسیدم اشتباه بود

• Like
Reactions: ce7en44
منم به خاطر یه مشت ویش گول خوردم و ورلد لولم رو افزایش دادم. بیست تا ویش کشیدم، سه تا سلاح چهار ستاره بهم داد با یه نین دیگه:( من qiqi میخواستم که دامین برم:(

@Akiba
منم هایدرو Dps ندارم ولی سه چهار تا هایدرو بوناس دارم و دریغ از یه الکترو یا پایرو. تازه الان یه کلیمور چهار ستاره هم گرقتن با پسیو هایدرو و الکترو دمیج:| آخه بازی اصلا شخصیت هایدرو با کلیمور داره؟ :| فقط میتونم توی روزهای بارونی یا دامین های هایدرو ازش استفاده کنم.

@vaan 2
ست ویچ هم اورلود رو افزایش میده، با همدیگه استفاده منی دمیجت خیلی بالاتر میره

راستی در مورد سلاح!
جدیدا یه شمشیر 4ستاره گرفتم به نام Lion نمیدونم چیچی:-" که اتک الکترو و آتیش رو افزایش میده...
خلاصه ش اینه که میگه اینو ببند روی Keqing :-"
روش سرمایه گذاری کنم و lvl up کنم؟

الان Flute رو دارم و شخصا از اون قابلیتش که هر پنج ضربه به ضربه AoE میرنه خیلی راضیم، مخصوصا که همیشه تو حلق دشمنم:)) ( و Refineش کردم یکبار که 125% اتک میزنه اون بخشش)

حالا با این شرایط ارزش داره؟ :-"

---

در مورد کریتیکال اتک و ...، چک کردم بیشترین اتکم 12هزار و خورده ای بوده:( فکر کنم معمولا بین 6تا9ه کریتیکال هام:-"
البته Crit Rateم فاجعه ست، 12% :)) ، Crit dmgم 164% اینا بود ، نمیدونم خوبه یا نه!
المنتال مستریم هم باز +150 بود که به نظرم خوبه...نیست؟ :-"

خود اتک عادی هم تو صفحه اطلاعات کاراکتر فکر کنم 2100 اینا برسه جمعش

خیلی فاجعه م؟ :-":))

دقت کردین که بنر آلبدو چقد طولانی شده ؟:|

هوف هنوز 14 روز تا گانیو مونده >_<
من بدبخت که تا بعد Xiao باید صبر کنم بگو چه کنم:| گانیو نمیخوام، Xiao به خاطر جین دیگه ترجیحا نباید بخوام، 5ستاره بعدیمم گارانتی کاراکتر بنره!
ظلمه:| کاش فقط برای یک روز این وسط بنر Childe بیارن دوباره:(

گانیو و هو تائو هم دوست ندارم:( ولی احتمالا نهاااایت تا هو تائو بتونم صبر کنم:(

• Like
Reactions: BoxBox and ce7en44
دقت کردین که بنر آلبدو چقد طولانی شده ؟:|

هنوز 14 روز تا گانیوی من مونده >_<
بنر البدو کلا یه هفته است اومده ،،،

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

امروز یه ژانگ لی دیدم خودش تنهایی تو سی ثانیه دامین جئو رو جمع کرد ،،، اطراف ruin hunter دو تا ستون میزد این قفل میشد وسط اینا ،، و مثل چی دمیج میداد ، من که فقط وایساده بودم نگاه میکردم این داره چی کار میکنه ۔۔۔
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

یه اتفاق جالبی دیگه این بود تو دامینی که crimson witch میده ،، هر کی هیروی الکترو بر میداشت همون ثانیه اول تلف میشد ،، به محض استفاده از الکترو یه صاعقه میخورد رو سرش میمرد،، اول سر خودم اومد فکر کردم مشکل از جای دیگه بوده ،، چندبار دیگه رفتیم ، بقیه با فیشل و ریزور و بیدو این بالا سرشون اومد

• Like
Reactions: BoxBox and ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or