Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
دوستان تفرقه رو بزارید کنار این چیزی هست که mihoyo میخواد :-" هر دو گروه درست میگید، بازی شدیدا یه Rosaria و یه آدم گنده ی سن دار به ما بدهکار هست خلاص :D
اینایی که تا الان دادن هیچکدوم بدرد نمیخوره همه شبیه هم هستن :-"

کلا یک سری QOLها رو ذره ذره اضافه میکنند که پررو نشیم:D:-"
چون انر همه چیو یه شبه حل کنند، اون مدقع ملت جای غر زدن زیاده خواهی میکنند:-"

در مورد باس آخه تو مپ لیک شده بود یه چیزایی Ocanid آتیشی یک نمونه ش:-" حالا ببینیم چی میشه... شاید تو پارت دوم این آپدیت(شروع بنر بعدی) اونا اومدن:-"

من فکر میکردم آپدیت 1.1 اون هایدراهه باس هفتگی باشه!(از رو تریلر) ولی یهو Childe شد:-" (با اینکه میدونستم باس فایته و اسپویل شده بودم!)

اما مبارزه با کاراکترها جذابه:D بیان یه کاری کنند هم من راضی و هم تو!
آلبدو باشه، بعد تو فاز دوم مثلا اژدها احضار کنه با اون بجنگیم:))

علاوه بر این، گراز هم باس هفتگی بشه و آیتم دراپ کنه:-"
حالا با چندتا باس عنصری که لیک شده بود:))
ولی عمرا انقدر آدمای خوبی باشن! مخصوصا اینکه داستان آلبدو ایونتی هست، باسی هم از این داستان نصیبمون نمیشه:(

دیگه اینا نیازهای اولیه ـمون هست نمیدن
من همچنان در حال بررسی این موضوع هستم که الان این ایونت هست یا داستان اصلی ؟ چون ایونت قبلی ها مپ باز نشده بود تو همون مپ اصلی بود ولی این مپ باز شده در عین حال حالت ایونت داره :-? اگر اینطوری که میگی باشه پس احتمالا دراپش با بقیه فرق میکنه. باید تا آخرین ماموریت ایونت صبر کنیم تا ببینیم چی میشه

اون آخه ساده بود تازه بقیه هم بوست های مختلف میکردن ولی childe مناسب تر بود برای باس هفتگی + تکراری میشد اگر همه باس ها هیولا باشن
ایده خوبی هست :)) فکر کنم همینطوری هم بشه. ولی خیلی دوست دارم اژدها رو ببینم تو مپ هم آثارش هست :x

به همین موضوع فکر میکردم، مثلا فود دراپ کنه یا آرتیفکت هیل کردن:-"
mihoyo آشی پخته که هم خودش هم ما دفعه اول هست روبرو میشیم، باید صبر کنیم ببینیم چی از آب در میاد خداکنه حالا به انتها برسونن. یادمه یکی از بچه ها که impact بازی کرده بود اون روزهای اول اومد یکم بد و بیراه گفت و رفت :D:))

----------------------
درمورد آی دی هم رفتم تو بازی میفرستم، این تایپیک اول شدیدا نیاز به یه دست کشیدن داره :دی کلا چندتا اسم داره که هیچکدوم هم بازی نمیکنن :)) باید یه لیست دربیاریم بدیم بزنن تو پست اول

• Like
Reactions: ce7en44
به نظرم آلبدو اصلا انسان نیست یه هیولایی یا اژدهایی چیزی باید باشه. تا الانم با معجونی چیزی تو این حالتی که الان هست خودشو نگه داشته ولی احتمالا ازین حالتش خسته شده و اون شمشیرم داده به ترولر که قدرتمندش کنه و وقتی به فرم هیولایی خودش تبدیل شد با اون شمشیر زهر آلود و نفرین شده بتونن نابودش کنن قبل ازین که یه خرابکاری بزرگی واسه مانستنت ایجاد کنه
قبلا که خدای نمک داشتیم اینجام که اصن از اسمش مشخصه پرنس گچی و اژدها
خب مشخصه پرنس گچی همون آلبدو عه و فرم دومشم آژدهاس شاید آلبدو اصن خدای گچ باشه ؟ :-? نقاشی با چی میکشید ؟ گچ نبود؟ :-?

آخرین ویرایش:
به نظرم آلبدو اصلا انسان نیست یه هیولایی یا اژدهایی چیزی باید باشه. تا الانم با معجونی چیزی تو این حالتی که الان هست خودشو نگه داشته ولی احتمالا ازین حالتش خسته شده و اون شمشیرم داده به ترولر که قدرتمندش کنه و وقتی به فرم هیولایی خودش تبدیل شد با اون شمشیر زهر آلود و نفرین شده بتونن نابودش کنن قبل ازین که یه خرابکاری بزرگی واسه مانستنت ایجاد کنه
قبلا که خدای نمک داشتیم اینجام که اصن از اسمش مشخصه پرنس گچی و اژدها
خب مشخصه پرنس گچی همون آلبدو عه و فرم دومشم آژدهاس شاید آلبدو اصن خدای گچ باشه ؟ :-? نقاشی با چی میکشید ؟ گچ نبود؟ :-?

گچ ؟ نقاش مگه نیست ؟ :D باهات موافقم چون قدرتش یه چیزی شبیه زندگی بخشیدن هست (؟) گفتم فعلا زوده درسته 3-4 ماه گذشته ولی کلا 2 تا آپدیت اومده. ما هنوز با دنیای بازی، داستان، این خداها اون زن اول بازی، تراولر، پایمون آشنا نیستیم. فعلا از رو دیالوگ ها حرف میزنیم. بعد اون آکاتسوکی و .. بماند تازه. همه ی این ها که مشخص بعد میشه درست حسابی حرف زد فعلا فقط باید حدس بزنیم
فعلا ما بیشتر تو فاز معرفی هستیم

جدا از وایفو ها و هازبندو ها به یه کاراکتر هیولایی ام نیاز داریم :bash:
به این موضوع هم فکر کردم ولی هیچ موجودی به ذهنم نرسید بخوام بگم :)) فکر نکنم چیزی بتونن در بیارن :-"

• Like
Reactions: Houosen and ce7en44
دوستان تفرقه رو بزارید کنار این چیزی هست که mihoyo میخواد :-" هر دو گروه درست میگید، بازی شدیدا یه Rosaria و یه آدم گنده ی سن دار به ما بدهکار هست خلاص :D
اینایی که تا الان دادن هیچکدوم بدرد نمیخوره همه شبیه هم هستن :-"

دیگه اینا نیازهای اولیه ـمون هست نمیدن
من همچنان در حال بررسی این موضوع هستم که الان این ایونت هست یا داستان اصلی ؟ چون ایونت قبلی ها مپ باز نشده بود تو همون مپ اصلی بود ولی این مپ باز شده در عین حال حالت ایونت داره :-? اگر اینطوری که میگی باشه پس احتمالا دراپش با بقیه فرق میکنه. باید تا آخرین ماموریت ایونت صبر کنیم تا ببینیم چی میشه

اون آخه ساده بود تازه بقیه هم بوست های مختلف میکردن ولی childe مناسب تر بود برای باس هفتگی + تکراری میشد اگر همه باس ها هیولا باشن
ایده خوبی هست :)) فکر کنم همینطوری هم بشه. ولی خیلی دوست دارم اژدها رو ببینم تو مپ هم آثارش هست :x

به همین موضوع فکر میکردم، مثلا فود دراپ کنه یا آرتیفکت هیل کردن:-"
mihoyo آشی پخته که هم خودش هم ما دفعه اول هست روبرو میشیم، باید صبر کنیم ببینیم چی از آب در میاد خداکنه حالا به انتها برسونن. یادمه یکی از بچه ها که impact بازی کرده بود اون روزهای اول اومد یکم بد و بیراه گفت و رفت :D:))

----------------------
درمورد آی دی هم رفتم تو بازی میفرستم، این تایپیک اول شدیدا نیاز به یه دست کشیدن داره :D کلا چندتا اسم داره که هیچکدوم هم بازی نمیکنن :)) باید یه لیست دربیاریم بدیم بزنن تو پست اول
روزاریا میتونه نظرم رو نسبت به نیازمندیه وایفو به اوجی سان تغییر بده:))
بدیدش بیاد دیگه:((

__rosaria_genshin_impact_drawn_by_distr__sample-4f1138368f7a1a16faccd96fd116d48d.jpg __rosaria_genshin_impact_drawn_by_92m__sample-ce927abf70f2ff869104d95478f1c992.jpg __rosaria_genshin_impact_drawn_by_human_homeosta__sample-b055013ff3e1efb9ba14975da6cfab52.jpg

توی تریلر خو معلوم نبود مبارزه با هایدرا چجوریه:D
فکر میکردم مثل اژدها باشه:-"

---

دراپ افتضاحه!!! افتضاح!!! همش Hydro! امر احیانا به اشتباه Cyroیی هم دراپ کرد، اونم آشغاله:|

به این موضوع هم فکر کردم ولی هیچ موجودی به ذهنم نرسید بخوام بگم :)) فکر نکنم چیزی بتونن در بیارن :-"

Hilichurl Champion ❌))

---

ویرایش:
بالاخره طبقه 7ه Abyss با 7ستاره رد شد!!!!!!
فکر کنم تاثیر همون دو آرتیفکت جدیدیه که بستم! :))

آخرین ویرایش:
  • Like
188537

حدسای که راجع بهش میزنم اینه به نظرم یکی از سخت ترین کاراکتریه که تاحالا ساخته شده و اگه بخوایم نهایت دمیج رو باهاش داشته باشیم باید مهارتمون تو جا خالی دادن و به موقع از حرکتاش استفاده کردن رو داشته باشیم

هیلر به شدت ضعیفش میکنه

پایرو هم هستش وقتی جونش زیر 50% بیاد پایرو اضافه میگیره و نرمال اتکش یه مقداری با hp بوست میشه ( ساب استت هایی که hp دارن میتونن مفید باشن)

اگه نرفش نکنن که به احتمال 99% میکنن، از دیلوک جلو میزنه البته نرفشم کنن بازم جلو میزنه ولی همچنان دیلوک تو شکوندن سپر و سنگ و اینا باز جلو تره :|

فقط نمیدونم قراره توی co op چطوری باشه :-? اگه هیلر توی تیم باشه که دمیجش رو کامل از دست میده

احتمال میدم R2 ش فعال کردنیه هر موقع خواستیم میتونیم روشن بذاریمش و وقتیم که فعالش کنیم دیگه جز خودش کسی نتونه هیلش کنه

به شدددددتتت هایپم

• Like
Reactions: Houosen and ce7en44

View attachment 188531 View attachment 188532 View attachment 188533

توی تریلر خو معلوم نبود مبارزه با هایدرا چجوریه:D
فکر میکردم مثل اژدها باشه:-"

---

دراپ افتضاحه!!! افتضاح!!! همش Hydro! امر احیانا به اشتباه Cyroیی هم دراپ کرد، اونم آشغاله:|

Hilichurl Champion ❌))

---

ویرایش:
بالاخره طبقه 7ه Abyss با 7ستاره رد شد!!!!!!
فکر کنم تاثیر همون دو آرتیفکت جدیدیه که بستم! :))
بله آرتیفکت خیییلی تاثیر داره

اونقدری که آرتیفکت تاثیر داره کاراکتری که استفاده میکنی انقدر مهم نیست

به قسمت دوم ابیس که برسی دیگه جدا از خود آرتیفکت، ساب استت هاش هم مهم میشن

• Like
بله آرتیفکت خیییلی تاثیر داره

اونقدری که آرتیفکت تاثیر داره کاراکتری که استفاده میکنی انقدر مهم نیست

به قسمت دوم ابیس که برسی دیگه جدا از خود آرتیفکت، ساب استت هاش هم مهم میشن
خوب... رفتم طبقه 8 و مقابل آتیشی ها هیچ کاری نمیتونم بکنم:))
نگید باید باربارا DPS ببندم فقط:)) (الان تازه رفتم این همه Hydroیی که دراپ شده رو دیدم...لعنت خدا بر این ها :| چه آشغالایین آخه:| )
آپگرید Xingqiu رو بزارم تو برنامه؟ :-"

• Like
Reactions: ce7en44 and BoxBox
خوب... رفتم طبقه 8 و مقابل آتیشی ها هیچ کاری نمیتونم بکنم:))
نگید باید باربارا DPS ببندم فقط:)) (الان تازه رفتم این همه Hydroیی که دراپ شده رو دیدم...لعنت خدا بر این ها :| چه آشغالایین آخه:| )
آپگرید Xingqiu رو بزارم تو برنامه؟ :-"

به نظرم شینچو رو حتما بذار تو جز برنامه های کوتاه مدتت
و بذارش تو ترکیبی که کیا رو استفاده میکنی
خیلی op میشه

• Like
به نظرم شینچو رو حتما بذار تو جز برنامه های کوتاه مدتت
و بذارش تو ترکیبی که کیا رو استفاده میکنی
خیلی op میشه
من اصولا تیم اصلیم ژیانگ لینگ، باربارا ، کایا ، ککینگ(خدایی من آخر اسمش رو یاد نگرفتم:)) همین ککینگ خوبه:)) ) هست، هرجا هر المنت ری اکشنی بخوام جوابم رو میدن:-"
حالا شاید کمی جلوتر مثلا جین رو بیارم جای باربارا...
یا اگر روزی روزگاری دیلاک گرفتم اون بیاد کاراکتر آتیشیم بشه:-"
بعد یه خوبیه باربارا + کایا اینه که رسما دشمن یخ زده ست 24ی... این یکی میتونه جانشین خوبی باشه؟ :-"

نهایت سر باس ها کمی دست بخوره به تیم:-"

برای Abyss... ببینم چطور میشه...متریال فارم کردن خیلی ظلمه خدایی! خیلییی! :|

• Like

View attachment 188531 View attachment 188532 View attachment 188533

Hilichurl Champion ❌))

:)) ویش جز برای ایشون اتلاف انرژی و وقت و پول هست :-"

:))
من چندروز پیش تو لیست اچیومنت ها دیدم برای دلقک hili ـها یدونه هست یادم نیست 10 بار 20 بار چقدر باید بزنی

• Like
Reactions: vaan 2 and ce7en44
من اصولا تیم اصلیم ژیانگ لینگ، باربارا ، کایا ، ککینگ(خدایی من آخر اسمش رو یاد نگرفتم:)) همین ککینگ خوبه:)) ) هست، هرجا هر المنت ری اکشنی بخوام جوابم رو میدن:-"
حالا شاید کمی جلوتر مثلا جین رو بیارم جای باربارا...
یا اگر روزی روزگاری دیلاک گرفتم اون بیاد کاراکتر آتیشیم بشه:-"
بعد یه خوبیه باربارا + کایا اینه که رسما دشمن یخ زده ست 24ی... این یکی میتونه جانشین خوبی باشه؟ :-"

نهایت سر باس ها کمی دست بخوره به تیم:-"

برای Abyss... ببینم چطور میشه...متریال فارم کردن خیلی ظلمه خدایی! خیلییی! :|
من بیلدی که الان دارم نتیجه ی هزاران رزین و هفته ها فارم کردنه ولی به نظرم هنوز بدرد نمیخورن (ولی بیلد مونا خداییش خیلی خوششانسی آوردم ساب استتای خفنی بهم داد حالا بهر حال

به نظر من آتیش یکم سرطانیه تو ترکیبی که الکترو ی نزدیک زن هست، باشه چون همش overload میشه شوت میشن عقب خیلی از سرعتت کم میکنه و مجبوری بدویی دنبالشون و استامیناتم زود زود تموم میشه

یه تیرکمونی تو ترکیبت بذار خب :D واسه اون آدم آهنی یه چشمی های پرنده نیازت میشه حالا نذاشتی ام مسئله ای نیست چیزی نیست که 24 ای بخوای همیشه باهاشون بجنگی اصن تو ابیس هم نیستن
ولی بجاش اون نوع دیگه ی زمینیش هست همه جا

پیشنهاد واسه ترکیب op دومت توی ابیس کیا واسه dps شینچو دایونا و نفر چهارم بذار واسه پازل ابیس
اینجوری با 2 تا cryo فکر میکنم با آرتیفکت و حالا یذره ساب استت... کریتت به 100 برسه

تیم بعدیتم کچینگ و باربارا میافتن.
اینجوری جفت تیمت هم dps داری هم هیلر

رو jean زیاد سرمایه گذاری نکن چیزای خوبی نشنیدم ازش
و آتیش و الکترو ی نزدیک زن هم نذار توی یه ترکیب :Praying:
اصن کلا overload جز تو ترکیبه ونتی بقیه جاها اتلاف وقت و استامینا هست

آخرین ویرایش:
خب منم بالاخره تمام اون سنگ های درخت رو پیدا کردم، البته آخریش رو هنوز نگرفتم ولی میدونم کجاست.
حالا به غیر از اون دری که سه تا صندوق میخواست ( که باگ شد و با یکی باز شد و الان من نمیدونم با دو صندوق دیگه چیکار کنم) و اون دری که هشت تا تبلت باید پیدا میکردیم... کاشف به عمل اومدم که من اصلا یه تیکه از نقشه رو نرفته بودم و هر شش تاش رو همونجا پیدا کردم و خیلی حال داد:))

فردا هم دیگه میرسم لول ۴۵ و وقت آرتیفکت گرفتن میرسه:-" جم هایی هم که خرج کرده بودم همش برگشت:>

@Akiba
آهان اون تو بودی؟ پس یعنی دیگه پلی ۴ هم کراس پلی با پلتفرم های دیگه پسدا کرد؟:D

• Like
Reactions: vaan 2 and XMohsen
خب منم بالاخره تمام اون سنگ های درخت رو پیدا کردم، البته آخریش رو هنوز نگرفتم ولی میدونم کجاست.

من 40 تا سنگ میخوام :(

بچه ها اینجا یه پازلی هست چطوری باید حل کنم ؟ 001.jpg
6-7 تا سنگ رو زمین هست باید روش بایستم .

ربات ها رو هم 2 تا پیدا کنم، 4 تا دیگه موند

اینم UID :
706621690

الان رفتم فرومشون لامصب ها کاربرها رو هم لول بندی کردن :| exp میتونی بگیری :|
رسما میخوان آدم ها رو از کار و زندگی بندازن.

--------------------------------
برای این اونت ابیس که ۲۴۰۰ تا پریمو جم میده باید چی کار کرد ؟؟

View attachment 188556

:D

برای باز کردن یخ دور مجسمه چند تا crimson gem میخواد؟

اگر اشتباه نکنم همون طبقات رو بری تو جوایز باشه حالا بچه های وارد به آبیس میان کامل میگن :-"

:))

یخ ؟ مجسمه ؟ ستون رو میگی ؟
اصلا برای یخ ها نیازی به crimson نداری، باید اون سنگ قرمز های تو مپ رو بزنی بعد سنگ رو برداری با قدرتش اون یخ ها رو بزنی فکر کنم 3-4 بار باید اینطوری بزنی تا آب بشن.
crimson gem ـها اصلا برای لول آپ درخت هست، مثل اون statue های Anemo و Geo.

ویرایش : یه سوال برای خودم پیش اومد، برای زدن یخ ها (اون تکه یخ ها نه، همین یخ معمولی ها) حتما باید با سنگ باشه ؟ چون سمت راست جزیره یه خشکی هست که روش یخ داره ولی هیچ سنگی دور اطراف نیست که باهاش بزنم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2 and ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or