Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
دیشب شب کاشت محصول بود امشب هم برداشتش :D هرچقدر دیشب جون کندم امشب درو کردم :>
هرچی ماموریت فرعی بود تموم کردم، لول درخت رو 7 رسوندم، 2 تا از پازل های بزرگ بازی رو تموم کردم، اون دامین رو هم راه انداختم ! اینا خوندنش سادس انجام دادنش چندین ساعت هست :(
فقط نرسیدم کوئست اصلی امروز رو برم که امیدوارم چیز خاصی از دست نداده باشم.

2 تا پازل مهم هست یکی 3 تا صندوق هست که هیچی نداره و فقط گنج هر 3 تا برای باز کردن یک در استفاده میشه.
پازل دوم که سخت تر هست اون سنگ هایی که تو مپ پخش شده رو باید بخونید و آخر سر برید جایی و جوایز رو بگیرید، من موقعی که رسیدم اینجا زدم اتفاقی همه اش رو خونده بودم و تموم شد، خیلی حال داد :D (فکر میکنم مثل nine pillars میتونی اول بری مخفیگاه بعد پایمون بگه بگردی پیدا کنی)
یه نکته خیلی مهم هست اینجا، وارد که شدید صندوق خیلی مهم نیست، چهارتا مشعل دور صندوق رو روشن کنید تا یه شمشیر کلیمور 4 ستاره بگیرید که فکر میکنم خیلی خوب باشه برای کاراکترهای cyro.

به جز اینا فکر میکنم یه پازل سومی هم وجود داره که فعلا یا فعال نشده یا به یه چیزی نرسیدم! یه سری کله ربات تو برف هست که بری جلوش یه سری عدد میگن، من 4-5 تا تونستم پیدا کنم ولی میگم فعلا اتفاق خاصی نیوفتاده.

برای بار سوم :D مپ واقعا خیلی پر هست از 160 تا 120 تا صندوق باز کردم تازه 3 تا پورتال هنوز فعال نشده .. .
این ربات جدیدا هم خیلی باحال هستن، هم طراحی هم نحوه مبارزه.
-------------------------------------------
Bennet هم C1 شد :-" خواستم بیشتر بکشم گفتم طمع نکنم فعلا مهم ترین Constellation ـش رو گرفتم، حالا تا آخر بنر شاید C2 هم کردم ولی فکر کنم همینقدر کافی باشه.
منم دیروز کاملا بی جنبانه شروع کردم!
160تا صندوق گرفتم:|
درخت هم تا lvl7 بردم بالا، ولی 6تا دیگه کریستال میخوام...حالا مگه پیدا میشه:|

ماموریت فرعی Joel و نیزه و غذا رو هم رفتم، هنوز چندتا دیگه مونده:-"

اون تبلت ها یکیش مونده، سه تا صندوقی که میگی باز اونم یکیش مونده(و البته ایده ای ندارم بعدش باید کجا برم و چه کنم! )

دیشب که Domain فارم میکردم افتضاح بود وضع دراپ! از ست Cyro فقط جام دراپ کرد 5ستاره، که هیچکدومم مفت نمی ارزیدن:|
احتمالا چند روز آینده دیگه نتوم برم...باید سه تا باس هفتگی رو بزنم:-"

و اینکه فکر کنم فقط منم که زورم نرسیده Abyss به 9 برسم؟ :)) همون مشکل آتیش رو دارم...تو یکی از تیم ها نمیتونم راحت سپر رو بشکونم گرفتارم :(

بازار هم تقریبا تخلیه شد ...

حالا امروز علاوه بر باس ها، بشینم پای بقیه ماموریت فرعی ها شاید چندتا آیتم آخر رو هم پیدا کردم:-"

---

فقط تو بخش اچیومنت های جدید مبارزه ، یکیش مونده که مربوط به اون غول تشن ها هست...
این رو باید چیکارش کرد؟ چجوری گرفت؟

• Like
Reactions: ce7en44 and Rohshen
حالا که داری طبقه آخر میری سعی کن 5 ستاره بگیری، تفاوتش با 4 ستاره خیلی زیاده.
برای منم معمولا ساب استیت ها دیفنس یا hp زیاد میشن، ولی ملت رو نگاه میکنی مثلاً Crt dmg و rate و atk% زیاد شده. حالا اگه مین استیت خوب داره بازم بهتر از هیچیه:D

والا چیز خاصی نداره، یه استوری کی مصرف میکنه و شروعش هم توی موندست بود و اول باید میرفتی اونجایی که کرفت میکنی و با ساکاروز صحبت میکردی. بعد که میومدی اینجا خود به خود ادامه پیدا میکرد.
Princeps Cretaceus Chapter
اونجا رو رفتم ،، اومدم اینجا باگ داده

اون تبلت ها یکیش مونده، سه تا صندوقی که میگی باز اونم یکیش مونده(و البته ایده ای ندارم بعدش باید کجا برم و چه کنم! )

دیشب که Domain فارم میکردم افتضاح بود وضع دراپ! از ست Cyro فقط جام دراپ کرد 5ستاره، که هیچکدومم مفت نمی ارزیدن:|

و اینکه فکر کنم فقط منم که زورم نرسیده Abyss به 9 برسم؟ :)) همون مشکل آتیش رو دارم...تو یکی از تیم ها نمیتونم راحت سپر رو بشکونم گرفتارم :(

حالا امروز علاوه بر باس ها، بشینم پای بقیه ماموریت فرعی ها شاید چندتا آیتم آخر رو هم پیدا کردم:-"

---

فقط تو بخش اچیومنت های جدید مبارزه ، یکیش مونده که مربوط به اون غول تشن ها هست...

تا اپدیت ۱.۳ یه چند ماهی مونده یه چیزی برای سرگرم موندن بزارید ،، من هنوز استوری لیو رو هم تموم نکردم ۔۔۔۔

• Like
Reactions: ce7en44

تا اپدیت ۱.۳ یه چند ماهی مونده یه چیزی برای سرگرم موندن بزارید ،، من هنوز استوری لیو رو هم تموم نکردم ۔۔۔۔
به طور کلی که برای ماموریت روزانه سر خواهیم زد...ولی آره خیلی بی جنبه بازی در اوردم:))
دیگه تا آپدیت 1.3 عمده وقتم رو میزار پای بازی های دیگه:-" ( Shadow of War :-" )

البته این نامردا که آرتیفکت درست حسابی نمیدن... حداقل کیا رو قوی کنم، توی Abyss پیشروی کنم:-"

ادونچر رنک هم رسیدم 48 دیشب:-" فکر نکنم کسی انقدر بد مثل من بازی کرده باشه که با این رنک توی Abyss مونده باشه:))

• Like
به طور کلی که برای ماموریت روزانه سر خواهیم زد...ولی آره خیلی بی جنبه بازی در اوردم:))
دیگه تا آپدیت 1.3 عمده وقتم رو میزار پای بازی های دیگه:-" ( Shadow of War :-" )

البته این نامردا که آرتیفکت درست حسابی نمیدن... حداقل کیا رو قوی کنم، توی Abyss پیشروی کنم:-"

ادونچر رنک هم رسیدم 48 دیشب:-" فکر نکنم کسی انقدر بد مثل من بازی کرده باشه که با این رنک توی Abyss مونده باشه:))
من ، ادونچر لول ۴۵، طبقه پنجم ابیس هم ۹ ستاره نکردم ۔۔۔۔

ولی یه جورایی حس میکنم تو این لول تازه بازی شروع شد ، قبلا همش روز مرگی و جمع کردن متریال و دیلی کومسیون بود ، حالا ۴ تا کوئست اصلی و فرعی هم بغلش میرفتی ۔۔۔

از این لول به بعده که میتونی شروع کنی به مانستر سازی و بستن تیم

ضمنا اینم با عشق تقدیم به خودت و @ce7en44 و همه کسایی که نوئل چوان رو ایگنور میکنن ۔۔۔

View attachment 1126212637.mp4

تازه ساپورت رو یادش رفت ۔۔۔ :D:D:D:D^:)^^:)^^:)^

---

گفتی کریستال یاد چیزی افتادم، موقع راه انداختن دامین اون بالا که رفتید برای زدن یخ ها، بالاتر برید. برید روی خود ستون هم اچیومنت داره هم یه کریستال. روی کوه ها هم زیاده

امشب رفتم سراغ بازی روی نقشه نشونه میزنم میفرستم. تبلت ها رو ولی نمیدونم کجا بودن.

اتفاقا من رفتم چندتا آیتم خیلی خوب داد (حتی خوش قدم بود دیشب رفتم noble ارتیفکت کریت داد :دی)
آبیس من ۳ هستم، حال و حوصلشو ندارم :-":D

یخی جدیدا رو میگی دیگه ؟ اچیومنت راجب اونا نمیدونم چندتاس ولی اگر همینی باشه که من گرفتم, باید چندتا بزنی (فکر کنم شرایط خاصی نداشت)

-------------------
کد جدید :
GSIMPTq125
تو این اپدیت جدید تو خود بازی هم میشه کد زد

آخرین ویرایش:

ولی یه جورایی حس میکنم تو این لول تازه بازی شروع شد ، قبلا همش روز مرگی و جمع کردن متریال و دیلی کومسیون بود ، حالا ۴ تا کوئست اصلی و فرعی هم بغلش میرفتی ۔۔۔

ضمنا اینم با عشق تقدیم به خودت و @ce7en44 و همه کسایی که نوئل چوان رو ایگنور میکنن ۔۔۔

View attachment 188308

اصلا همین که Maid هست به تنهایی برای من دلیلیه برای ایگنور کردنش!
دقیقا به همین خاطر حسم نمیاد ادامه ReZero رو ببینم:-" میبینما...ولی اولویتم نیست:|

تازه با این ویدیو و اکس کالیبر آخرش بدتر از قبل کاری کردن نرم سراغش:))

البته یه مورد، نوئل سرمایه گذاری زیادی میخواد تا واقعا اون چیزی که میگن بشه( مثلا DPS میگن باید C6 باشی تا واقعا بشه!)
اما نین C1 بگیری هم کافیه برای DPS شدنش:-"

آقا!!! این Xiao خیلی خفنه! من چجوری براش کارت نکشم ؟ :|

zxh8aorv8e761.png
میفرمایند نیزه ها مربوط به همرزمانیست که شهید شدن:(

---
و Hu Tao برای وایفو پسندها
O80sQY3C8bMwFScJNYSuspPWh03cfp-oS4WALTKZPac.png

هر دو نفر نیزه دار:-"
Hu Tao از مقام 4ستاره ای به مقام 5ستاره رسیده توی بتا! احتمالا 5 ستاره هم بمونه! (نین گویا برعکس بوده، تو بتا 5 ستاره بوده، بعدا به مقام 4 ستاره تنزل پیدا کرده...که نمیدونم خوشحال باشم یا نه:)) از 4 ستاره بودن وایفوهای مورد علاقه فکر کنم باید خوشحال باشم :)) )

• Like
Reactions: vaan 2 and ce7en44
اصلا همین که Maid هست به تنهایی برای من دلیلیه برای ایگنور کردنش!
دقیقا به همین خاطر حسم نمیاد ادامه ReZero رو ببینم:-" میبینما...ولی اولویتم نیست:|

تازه با این ویدیو و اکس کالیبر آخرش بدتر از قبل کاری کردن نرم سراغش:))

البته یه مورد، نوئل سرمایه گذاری زیادی میخواد تا واقعا اون چیزی که میگن بشه( مثلا DPS میگن باید C6 باشی تا واقعا بشه!)
اما نین C1 بگیری هم کافیه برای DPS شدنش:-"

آقا!!! این Xiao خیلی خفنه! من چجوری براش کارت نکشم ؟ :|

View attachment 188319
میفرمایند نیزه ها مربوط به همرزمانیست که شهید شدن:(

---
و Hu Tao برای وایفو پسندها
View attachment 188320

هر دو نفر نیزه دار:-"
Hu Tao از مقام 4ستاره ای به مقام 5ستاره رسیده توی بتا! احتمالا 5 ستاره هم بمونه! (نین گویا برعکس بوده، تو بتا 5 ستاره بوده، بعدا به مقام 4 ستاره تنزل پیدا کرده...که نمیدونم خوشحال باشم یا نه:)) از 4 ستاره بودن وایفوهای مورد علاقه فکر کنم باید خوشحال باشم :)) )
نوئل با c1 میشه یه هیلر خفن ، با c2 میشه یه ساپورت خفن با رسیدن به فاز 5 هم یکی که اخرین اسکیلش ازاد میشه که هر کدوم از کارکترا جونش بیاد زیر ۳۰ درصد ۲۰ ثانیه بهش شیلد میده ،، یعنی بعضی جاها خصوصا جلوی گرگه ، نقش ناجی رو داره

• Like

---

چقدر وضعیتت شبیه منه:D البته من ابیس رو تا طبقه 6 رفتم و 6 تا ستاره گرفتم و فقط اون قسمت دومش رو نمیتونم ستاره بگیرم که اونم دیگه بعد از ورلد لول 4 نرفتم سراغش:-"
اچیومنت غول تشن چیه؟

یه عکس بگیر و توی فروم میهو یا ردیت مشکلاتشون پست کن، اونجا معمولاً چک میکنن.

آپدیت های بزرگ رو هم قول دادن که هر شش هفته یه بار منتشر کنن، پس فکر کنم حتی فرصت نکنیم سراغ بازی های دیگه بریم:D
دوستان برای فارم لول باید چی کار کنم ؟ سر 26 گیر کردم ??
چند وقته توی 26 هستی؟ ماموریتی که ورلد رو ارتقا میده رو انجام دادی؟ اتفاقاً ادونچر لول من خیلی سریع پر میشه، 65 روزه رسیدم 44. دو هفته قبل اومدم توی ورلد 5 و احتمالاً تا یکی دو روز دیگه میرم ورلد بعدی. کار خاصی هم نکردم به غیر از اینکه 6 روز دامین میرفتم و یه روز باس های هفتگی رو میزدم، داستان اصلی رو رفتم و هنوز فرعی ها رو نرفتم. اگه شخصیت ها هم همینجوری لول آپ میشدن تا حالا همه رو max کرده بودم:D

آره تازه بازی از اینجا به بعد شروع میشه ولی حیف که بعدش دیگه محتوا نداره و توی 50 گیر میکنی:D

اتفاقاً برای نوئل چان همه چی آماده اس به غیر از C1 خودش:D آرتیفکت های 5 ستاره ام اکثراً def هستن، چهار تا کلیمور اضافه هم دارم:D یکیش هم Bell هست که اگه بزارم روش دیگه همیشه شیلد هست و یه آرتیفکت هم میبندم که دمیجش وقتی شیلد هست بیشتر بشه. ابیس هم که فعلاً شیلد دار رو بیشتر ساپورت میکنه، پس دیگه بهتر:D

• Like
Reactions: vaan 2 and Houosen
این لیک نمیدونم چقدش درسته ولی پشممااااامممم

Hu tao به شدت پسنده از همه نظر

Venti من قراره به زودی برگرده خونه:x>:D<

View attachment 188335
بهع! دو قرن دیگه باید صبر کنیم پس برا کشور جدید؟ :|
ونتی... رزورینا... سخت شد! من ونتی بخوام که خو دهنم سرویس میشه تا برگرده:)) آدم میمونه بکشه یا نه اون موقع باز به گارانتی میرسه:-" شک ندارم همه براش کارت میکشن:))

فقط کاش موارد داستانی رو اگر باز لیک شد جدا از موارد کاراکتر و ... بزاری:-" چیزایی که از اینازوما گفته شد زیادی اسپویل داشت:-"

خیلی خوبه که داستان رو که میری جلو تریال کرکترا رو هم میذارن . با دیلوک بازی کردم فهمیدم به سلیقم نمیخوره :D

من با ps4 بازی میکنم و خود به خود منو انداخته به سرور us جایی هم پیدا نمیکنم سرور رو به eu عوض کنم, حتی جایی هم پیدا نکردم بشه اکانت داخلش زد. اگه راهی نداره برم رو گوشی بازی کنم اونم نمیدونم گوشیم میکشه یا نه
روی PS4 بر اساس اکانتیه که دانلود میکنی، اگر یوزر اروپا داری با اون دانلود کن، فکر کنم رو اکانت اصلیت هم بازی کنی، بازم بندازتت اروپا:-"

به نظرم آینده یه بنر دیگه اضافه میکنن فقط مخصوص کاراکتر 5 ستاره های بنر هایی که تموم شدن هر ماه هم عوض میشن

اگه اینجوری جدا از بنر های ایونت بذارن خیلی خوب میشه یعنی باید همین کار رو کنن

------

واقعا تایید شده که رزورینا 4 ستارس؟ شاید مثلا تو بنر دوم بعد آیاکا بعنوان کاراکتر 5* بذارنش!:-?

آخه تجربه بهم ثابت کرده وقتی کاراکتری زیاد توی استوری باشه معمولا کاراکتر 5* بنر بعدی میشه:-?

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or