Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
این لیک نمیدونم چقدش درسته ولی پشممااااامممم

Hu tao به شدت پسنده از همه نظر

Venti من قراره به زودی برگرده خونه:x>:D<

View attachment 188335
والا این لیک ها هر سری بیرون میان ولی بعد که بازی منتشر میشه میبینیم تغییر کرده، یادته که قبلاً یه لیک گذاشته بودن که روزاریا توی آپدیت 1.2 میاد دیگه؟ حالا یا لیکرها سر کارمون گذاشتن یا سازنده اونقدر فعال هستن که هر چند وقت یه بار یهو تصمیمات بنیادی میگیرن و تمام برنامه بازی رو زیر و رو میکنن:D

در مورد لیک ها:
آیاکا رو هِی عقب نندازین!!!!!
Anime-Crying-GIF-Anime-Crying-Sad-Discover-and-Share-GIFs.gif

hu tao عمراً اینقدر قوی باشه:D
حالا که آیاکا هم عقب افتاد توی 1.4 حتماً ویش میکشم که یا ونتی یا روزاریا رو بهم بده:-" البته اگه ونتی نرف نشده باشه:-" لعنتی، میخواستم ژیائو رو بکشم ولی ونتی اثبات کرده که بیشتر به کار میاد:D
سیستم housing چیه؟ قراره مثل اسکاریم خونه سازی کنیم؟ ورشکست میشیم که:D
داستان اینوزاما هم امیدوارم اینطوری نباشه، یا حداقل یه تغییراتی داشته باشه، چون من خیلی دلم میخواد که با رایدن یه مبارزه ای بکنم:-"

و منطقه جدید میخوام، حتی اگه شده یه جزیره ای، غاری چیزی، برجی چیزی باشه:-"

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Rohshen and BoxBox
به نظرم آینده یه بنر دیگه اضافه میکنن فقط مخصوص کاراکتر 5 ستاره های بنر هایی که تموم شدن هر ماه هم عوض میشن

اگه اینجوری جدا از بنر های ایونت بذارن خیلی خوب میشه یعنی باید همین کار رو کنن

------

واقعا تایید شده که رزورینا 4 ستارس؟ شاید مثلا تو بنر دوم بعد آیاکا بعنوان کاراکتر 5* بذارنش!:-?

آخه تجربه بهم ثابت کرده وقتی کاراکتری زیاد توی استوری باشه معمولا کاراکتر 5* بنر بعدی میشه:-?

خب اون اونت شهاب سنگ ، تمام نقشش با مونا بود ، ولی یه بنر براش ندادن ،، قصد ندارن برای مونا بنر بدن ؟؟؟
.......

چقدر این البدو پر حرفه مغزمو جوید

• Like
Reactions: BoxBox and ce7en44
کلهم اجمعین موارد مربوط به مپ جدید تموم شد:)):-":|
اون اچیومنتی که گفتم...باز اسمش رو یادم رفت... بزارید بسرچم...

خوب در حین سرچ جوابشم پیدا شد:))

Home - Genshin Impact - Official Community
فردا میگیرمش>:)

درخت هم آپ کردنش تا آخر پیر خواهد کرد از این به بعد:-" باز خوبه امردز تونستم به lvl8 برسم و نیم هفته(!) جلو افتادم:D البته اونایی که قبل جمعه رسیدن هم باز از من جلوترن:D

---
8تا ویش استاندارد دیگه داشتم، دوتا کاراکتر lvl1م رو رسوندم 20 ، و یک مولتی کشیدم... یک ژیانلینگ دیگه ( C2 ) ، یک تیرکمون 5* که قبلا داشتم(و تیرکمونی کلا تو تیمم نیست جز هر از گاهی برای 5دقیقه امبر بیاد داخل:-" )
اینجا رسیدم Pity 57 :-" تو کاراکتر بنر هم فکر کنم 41 هستم...
دیگه اینکه ....

آها Abyss هم امتحان کردم باز همون بخش اولشم بیشتر یک ستاره نتونستم بگیرم، اومدم بیرون:(
چه کنم:( حس میکنم یه جای کار رو دارم اشتباه میرم:-"
آرتیفکت Cyro هم دیروز نداد یکم کیا رو قوی کنم:( خیلی چیزه:-"

• Like
Reactions: Rohshen and ce7en44
فکر کنم ست کریمزون ویچ رو کامل کردم ،

از ست الکترو (تاندرینگ فیوری) هم یه چیزایی گرفتم ،دقت نکردم چند تا چون تکراری زیاد داد ، فقط دو تا مشکل هست یکی مورا و ارتیفکت ندارم برای لول اپ ،یکی اینکه میخوام مطمئن شم چیزی رو اپ میکنم که استیت هاش خوب باشه ،
مثلا یکی از این کریمزون ها استیت اصلیش geo dmg bonus هست

PS_App_20201226_113356.jpeg

PS_App_20201226_113409.jpeg

این خیلی اعصابمو خورد کرد ، چهارمی(def) اضافه شد ، فقطم همون اپ شد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Rohshen and ce7en44
کلهم اجمعین موارد مربوط به مپ جدید تموم شد:)):-":|
اون اچیومنتی که گفتم...باز اسمش رو یادم رفت... بزارید بسرچم...

خوب در حین سرچ جوابشم پیدا شد:))

Home - Genshin Impact - Official Community
فردا میگیرمش>:)

درخت هم آپ کردنش تا آخر پیر خواهد کرد از این به بعد:-" باز خوبه امردز تونستم به lvl8 برسم و نیم هفته(!) جلو افتادم:D البته اونایی که قبل جمعه رسیدن هم باز از من جلوترن:D

---
8تا ویش استاندارد دیگه داشتم، دوتا کاراکتر lvl1م رو رسوندم 20 ، و یک مولتی کشیدم... یک ژیانلینگ دیگه ( C2 ) ، یک تیرکمون 5* که قبلا داشتم(و تیرکمونی کلا تو تیمم نیست جز هر از گاهی برای 5دقیقه امبر بیاد داخل:-" )
اینجا رسیدم Pity 57 :-" تو کاراکتر بنر هم فکر کنم 41 هستم...
دیگه اینکه ....

آها Abyss هم امتحان کردم باز همون بخش اولشم بیشتر یک ستاره نتونستم بگیرم، اومدم بیرون:(
چه کنم:( حس میکنم یه جای کار رو دارم اشتباه میرم:-"
آرتیفکت Cyro هم دیروز نداد یکم کیا رو قوی کنم:( خیلی چیزه:-"
من دیروز برای این اچیومنت گیر یکی از این غول ها افتاده بودم و باگ شده بود، انیمشنش ثابت بود و از غیب ضربه میزد، آخرش هم نزدیک بود اچیومنت رو بگیرم که ول کرد و رفت نشست سر جاش و جونش کامل شد:|

چهار تا از جاهایی که اون سنگ قرمز مخفی ها رو پیدا کردی بگو، منم 8 تا دیگه نیاز دارم:-"

ابیس طبقه پنجم هستی؟ تیم اولت باید پایرو باشه و تیم دوم الکترو و هایدرو، جونت هم سعی کن همیشه بالای 80 درصد باشه که دمیجت بیشتر بشه:-"
فکر کنم ست کریمزون ویچ رو کامل کردم ،

از ست الکترو (تاندرینگ فیوری) هم یه چیزایی گرفتم ،دقت نکردم چند تا چون تکراری زیاد داد ، فقط دو تا مشکل هست یکی مورا و ارتیفکت ندارم برای لول اپ ،یکی اینکه میخوام مطمئن شم چیزی رو اپ میکنم که استیت هاش خوب باشه ،
مثلا یکی از این کریمزون ها استیت اصلیش geo dmg bonus هست

View attachment 188397

View attachment 188398

این خیلی اعصابمو خورد کرد ، چهارمی(def) اضافه شد ، فقطم همون اپ شد
crimson برای دیلاک فقط pyro, crt dmg و atk% مین استیت هاش باشه، چون اینا بیشتر از همه تاثیر دارن توی دمیج:D البته چون شمشیرت Crt dmg داره، rate هم خوبه ولی به نظرم نیاز نداره چون خودش rate ـش افزایش پیدا میکنه.

• Like
Reactions: Rohshen and vaan 2
من دیروز برای این اچیومنت گیر یکی از این غول ها افتاده بودم و باگ شده بود، انیمشنش ثابت بود و از غیب ضربه میزد، آخرش هم نزدیک بود اچیومنت رو بگیرم که ول کرد و رفت نشست سر جاش و جونش کامل شد:|

چهار تا از جاهایی که اون سنگ قرمز مخفی ها رو پیدا کردی بگو، منم 8 تا دیگه نیاز دارم:-"

ابیس طبقه پنجم هستی؟ تیم اولت باید پایرو باشه و تیم دوم الکترو و هایدرو، جونت هم سعی کن همیشه بالای 80 درصد باشه که دمیجت بیشتر بشه:-"

crimson برای دیلاک فقط pyro, crt dmg و atk% مین استیت هاش باشه، چون اینا بیشتر از همه تاثیر دارن توی دمیج:D البته چون شمشیرت Crt dmg داره، rate هم خوبه ولی به نظرم نیاز نداره چون خودش rate ـش افزایش پیدا میکنه.
من اصلا متوجه نبودم چی میخواد:-"

یکیش رو باید اون سه تا صندوق رو پیدا کنی، توی در پشتشون هست

یکی هم داشتم یکی لز چلنج های تایم ترایل ها رو میرفتم وسط راه دیدم، مسیر رو عوض کردم:)) (رو قله کوهی بود:-" ولی واقعا نمیدونم کجا:| )

در کل هم طبق محاسباتم یکی باید کم میوردم، نمیدونم چجوری رسید:)) ولی رسما وجب به وجب مپ رو شخم زدم تا تکمیل شد:|

الان دیدم یه هیدن اچیومنت هم مربوط به ربات خراب هاست گویا باید با همشون اینترکت کرد... چون میدونستم اتفاقی نمیفته خیلی جاها نرفتم سراغشون...رفت تو پاچه م :|

و اینکه Abyss 7 میباشم!
آقا یه دیلاک بدید من...اصلا بنت بدید(نه کارت نمیکشم:-" :)) ) گناه دارم به خدا:(
یا نکنه اصلا خود امبر از همه بهتره؟ چون یه جا دیدم نوشته بود برای ترکوندن سپرهاشون مهم نیست کاراکتر lvl چند باشه! به یک میزان دمیج میزنند به شیلدها :-"
اگر اینجوری باشه باید کاراکتر lvl up کنم فقط وان شات نشه:-"

• Like
Reactions: ce7en44
01.jpg
ورودیش هم اگر اشتباه نکنم dragonspine بود (اونجایی که پیچ خورده رفته بالا، یکی از یخ ها هم بود. فکر کنم پشت statue teleport بشه)

دیشب کار خاصی نتونستم بکنم ماموریت عقب مونده رو رفتم، کلا ۶۰۰ تا کریستال قرمز جمع کردم که خرج شمشیره شد، ۳ تا هم سنگ درخت رو پیدا کردم.
اینا رو کواپ میشه رفت ؟ یکی بیاد دوتایی سریع بزنیم منم خلاص بشم :-"
--------------------

تونستم سه دست دامین geo برم دراپ ها ماه :x
یدونه crit ریت و دمیج + اتک گرفتم سریع بستم رو نین، یکی دو تا دیگه هم داد ولی گفتم بیخودی آپگرید نکنم نگه دارم. نین الان ریتش شد ۲۰ اینا دمیج هم ۸۰٪
یدونه اسکرین باز میکنم ۵k دیمج میده >:) ضربه ها هم متغیر هست ولی اونم زیاد شده ! حیف دراپ هام خوب نیست اگر میتونستم ریت رو ۴۰ و دمیج رو ۱۰۰ بکنم خیلی خوب میشد.

ربات ها چندتا هستن ؟ من ۴ تا رو دیدم فکر میکردم کدی که میگن مهم هست عکس گرفتم :))

میگم یکم هم درمورد داستان بازی صحبت کنیم ؟ :))

• Like
View attachment 188415
ورودیش هم اگر اشتباه نکنم dragonspine بود (اونجایی که پیچ خورده رفته بالا، یکی از یخ ها هم بود. فکر کنم پشت statue teleport بشه)

دیشب کار خاصی نتونستم بکنم ماموریت عقب مونده رو رفتم، کلا ۶۰۰ تا کریستال قرمز جمع کردم که خرج شمشیره شد، ۳ تا هم سنگ درخت رو پیدا کردم.
اینا رو کواپ میشه رفت ؟ یکی بیاد دوتایی سریع بزنیم منم خلاص بشم :-"
--------------------

تونستم سه دست دامین geo برم دراپ ها ماه :x
یدونه crit ریت و دمیج + اتک گرفتم سریع بستم رو نین، یکی دو تا دیگه هم داد ولی گفتم بیخودی آپگرید نکنم نگه دارم. نین الان ریتش شد ۲۰ اینا دمیج هم ۸۰٪
یدونه اسکرین باز میکنم ۵k دیمج میده >:) ضربه ها هم متغیر هست ولی اونم زیاد شده ! حیف دراپ هام خوب نیست اگر میتونستم ریت رو ۴۰ و دمیج رو ۱۰۰ بکنم خیلی خوب میشد.

ربات ها چندتا هستن ؟ من ۴ تا رو دیدم فکر میکردم کدی که میگن مهم هست عکس گرفتم :))

میگم یکم هم درمورد داستان بازی صحبت کنیم ؟ :))
ربات ها فکر کنم +10 تا بودن! :-"
بعضی جاها خوب دو سه تا کنار هم افتادن...:-"

هنوز nin رو نیوردم تو تیم(خیلی کم)...کلا تیمم خیلی خوبه نمیدونم چجوری یا رو چه حسابی تغییرش بدم:)) ... مگر اینکه کم کم فرندشیپ ها 10 بشه، بندازم بیرون کاراکترها رو و جدید بیارم تو تیم:-"
بیشترین درد فارم و ایوالو کاراکترها، آیتمیه که از باس مخصوص هر عنصر دراپ میشه...آخه 2تا 2تا؟ :| خیلی مسخره ست:| وقتی lvl میره بالا باید دراپش رو هم بیشتر کنند! چون هم مصرف بالاتره، هم هرچی جلوتر میریم کاراکترها بیشتر میشن!
یا هم اگر باس جدید از اون عنصر میاد، اون دراپش بیشتر باشه
در راستای اینکه مپ باس داشت، و الان هیچی نیست، و فکر هم نکنم توی دو پارت بعدی ایونت بیان، فکر کنم آپدیت بعدی توی همین مپ چیز میز جدید اضافه میکنند

در مورد داستان...ایونت...

من باس فایت آلبدوی تسخیر شده میخوام!!! :-"

----

اصل محتوای پست رو یادم رفت:))
@ce7en44

Cyno

تایید شده که Cyno ... همون تیپ مصری مانتده، پسره>:) هورااااااا >:)
کسی لینک منهواش رو هم داره بده، گویا در مورد گذشته دیلاک و کایا هم صحبت شده اونجا :-" و حتی رابطه دیلاک و شوالیه ها که خیلی ریز هینت دادن تو بازی...

• Like

هنوز nin رو نیوردم تو تیم(خیلی کم)...کلا تیمم خیلی خوبه نمیدونم چجوری یا رو چه حسابی تغییرش بدم:)) ... مگر اینکه کم کم فرندشیپ ها 10 بشه، بندازم بیرون کاراکترها رو و جدید بیارم تو تیم:-"
بیشترین درد فارم و ایوالو کاراکترها، آیتمیه که از باس مخصوص هر عنصر دراپ میشه...آخه 2تا 2تا؟ :| خیلی مسخره ست:| وقتی lvl میره بالا باید دراپش رو هم بیشتر کنند! چون هم مصرف بالاتره، هم هرچی جلوتر میریم کاراکترها بیشتر میشن!
در راستای اینکه مپ باس داشت، و الان هیچی نیست، و فکر هم نکنم توی دو پارت بعدی ایونت بیان، فکر کنم آپدیت بعدی توی همین مپ چیز میز جدید اضافه میکنند

----

@ce7en44

Cyno

کسی لینک منهواش رو هم داره بده، گویا در مورد گذشته دیلاک و کایا هم صحبت شده اونجا :-" و حتی رابطه دیلاک و شوالیه ها که خیلی ریز هینت دادن تو بازی...
نننننننننه :((
همش دارن پسرونه میدن، پس کی نوبت دخترا میرسه؟

در مورد گذشته دیلاک یه فلش بکی توی داستان ونتی بود که یه نفر مشابه اش داخلش بود و من نفهمیدم خودش بود یا نه. زمانش هم مشخص نبود مال چند سال پیش بوده ولی داستانی ونتی تعریف میکرد مشخص بود که مال زمان اون پادشاه ستمگرشون بوده.

آخرین ویرایش:

----

@ce7en44

Cyno

برم پیدا کنم پس :(
چی بود تیمت ؟ میخوای نین رو ست جمع کن بزار برای باس فایت ها.
درمورد دراپ باس هم، بحث همیشگی .. امیدوارم درست کنن ! فکر میکنم یکم از عمد این کار ها رو میکنن، همین چتی که اضافه شده نمیشد از اول اضافه کنن ؟ الان از آشپز ها میتونی مواد غذایی هم بخری و ...

من فکر نکنم باس اون شکلی داشته باشه احتمالا مربوط میشه به همین کریستال ها و ایونت، چون همه المنت ها باس دارند. فقط الان یاد چیزی افتادم تو تریلر باس الکترو و .. تو دامین بودند ولی خبری نیست :-?

اونطور که اون فکر کرد گفت ۱۰۰٪ همین میشه، منم بدم نمیاد بگیرم بزنمش :)) ولی ..
نه، من دوست دارم اژدهایی چیزی باشه. اونم اژدهای سیاه و خشن نه مثل اون یکی :-"

من اون دفعه یادم رفت بگم :-":))
تو اون عکس، اون مرد که شبیه جین بود به نظر قوی و خفن میومد :-" نکنه برادر جین هست که از صراط خارج شده ؟ >:) اون دو قلوها هم هیچ مشکلی نداره اگر هردو ضربه بزنن ولی دمیج شون کم باشه یا مثلا سوییچ کنن :>
اون یارو هم که نشسته بود بیشتر میخورد باس یا لشکر جدید باشه تا یه کاراکتر

• Like
نننننننننه :((
همش دارن پسرونه میدن، پس کی نوبت دخترا میرسه؟

در مورد گذشته دیلاک یه فلش بکی توی داستان ونتی بود که یه نفر مشابه اش داخلش بود و من نفهمیدم خودش بود یا نه. زمانش هم مشخص نبود مال چند سال پیش بوده ولی داستانی ونتی تعریف میکرد مشخص بود که مال زمان اون پادشاه ستمگرشون بوده.
نه داستان دیلاک انقدر قدیمی نیست، یه نیمچه اسپویل دیگه...

دیلاک هم قبلا شوالیه بوده(دقت کنی جین هم یه جا بهش میگه سنپای) ولی به خاطر پدرش میاد بیرون انگار...
ولی حالا چرا و چگونه و ... نمیدونم، نه کاراکترش رو دارم که تو پروفایلش ببینم چیزی گفته یا نه، و نه خود منهوا رو خوندم:-"

برم پیدا کنم پس :(
چی بود تیمت ؟ میخوای نین رو ست جمع کن بزار برای باس فایت ها.
درمورد دراپ باس هم، بحث همیشگی .. امیدوارم درست کنن ! فکر میکنم یکم از عمد این کار ها رو میکنن، همین چتی که اضافه شده نمیشد از اول اضافه کنن ؟ الان از آشپز ها میتونی مواد غذایی هم بخری و ...

من فکر نکنم باس اون شکلی داشته باشه احتمالا مربوط میشه به همین کریستال ها و ایونت، چون همه المنت ها باس دارند. فقط الان یاد چیزی افتادم تو تریلر باس الکترو و .. تو دامین بودند ولی خبری نیست :-?

اونطور که اون فکر کرد گفت ۱۰۰٪ همین میشه، منم بدم نمیاد بگیرم بزنمش :)) ولی ..
نه، من دوست دارم اژدهایی چیزی باشه. اونم اژدهای سیاه و خشن نه مثل اون یکی :-"

من اون دفعه یادم رفت بگم :-":))
تو اون عکس، اون مرد که شبیه جین بود به نظر قوی و خفن میومد :-" نکنه برادر جین هست که از صراط خارج شده ؟ >:) اون دو قلوها هم هیچ مشکلی نداره اگر هردو ضربه بزنن ولی دمیج شون کم باشه یا مثلا سوییچ کنن :>
اون یارو هم که نشسته بود بیشتر میخورد باس یا لشکر جدید باشه تا یه کاراکتر

کلا یک سری QOLها رو ذره ذره اضافه میکنند که پررو نشیم:دی :-"
چون انر همه چیو یه شبه حل کنند، اون مدقع ملت جای غر زدن زیاده خواهی میکنند:-"

اینم درست میشه ولی معلوم نیست کی... همین که فعلا مورا و XP Book از لیست فارممون کم شده خودش خیلی خوبه:-"

در مورد باس آخه تو مپ لیک شده بود یه چیزایی Ocanid آتیشی یک نمونه ش:-" حالا ببینیم چی میشه... شاید تو پارت دوم این آپدیت(شروع بنر بعدی) اونا اومدن:-"

من فکر میکردم آپدیت 1.1 اون هایدراهه باس هفتگی باشه!(از رو تریلر) ولی یهو Childe شد:-" (با اینکه میدونستم باس فایته و اسپویل شده بودم!)

اما مبارزه با کاراکترها جذابه:دی بیان یه کاری کنند هم من راضی و هم تو!
آلبدو باشه، بعد تو فاز دوم مثلا اژدها احضار کنه با اون بجنگیم:))

علاوه بر این، گراز هم باس هفتگی بشه و آیتم دراپ کنه:-"
حالا با چندتا باس عنصری که لیک شده بود:))
ولی عمرا انقدر آدمای خوبی باشن! مخصوصا اینکه داستان آلبدو ایونتی هست، باسی هم از این داستان نصیبمون نمیشه:(

• Like
تعداد دخترا که الان زیاده نسبت به پسرا, بذار یکم پسر بدن
فکر کنم تنها کسیم اینجا که وقتی پسر میدن خوشحال میشم :p

اهان یه چیزایی از دیلوک فهمیدم همینطور بعضی وقتا حال داشتین از داستان حرف بزنین منم بفهمم چی به چیه

منم یکی از شخصیت هایی که دوست داشتم گیرم اومد:x
View attachment 188503

حالا چشم انتظار ایشونم View attachment 188504
منم مثل خودتم!
البته من اوجی سان میخوام که نمیدن:( یه دوتا میان سال(ظاهری... ونتی و ژانگ لی xصد ساله نمیخوام:)) ) بدن، یه دو نفر 4تا زخم خفن رو صورتشون باشه...
از این بی اعصابا باشن و ...

هازبندو نباشن:))

• Like
Reactions: Houosen and ce7en44
تعداد دخترا که الان زیاده نسبت به پسرا, بذار یکم پسر بدن
فکر کنم تنها کسیم اینجا که وقتی پسر میدن خوشحال میشم :p

اهان یه چیزایی از دیلوک فهمیدم همینطور بعضی وقتا حال داشتین از داستان حرف بزنین منم بفهمم چی به چیه

منم یکی از شخصیت هایی که دوست داشتم گیرم اومد:x
View attachment 188503

حالا چشم انتظار ایشونم View attachment 188504
اشکال نداره، دختر بیشتر، بازی هم بهتر>:) ولی بنر 5 ستاره تا حالا برای هیچ دختری نداشتیم، واسه همینم ملت دارن جم جمع میکنن برای آیاکا:-"

نه آکیبا هم هست:D

حالا فعلا فقط آرک های اول داستانشون باز شده، در آینده آرک های بعدی هم که باز بشن اطلاعات بیشتری از شخصیت ها میفهمیم.

این دو تا قبلاً بنر داشتن، شاید در آینده بازم اضافه بشن. فیشل که همینطور شد:-"

• Like
Reactions: Houosen
راستی دوباره آیدی هاتون رو بزارید...
درسته من co op نمیزنم تقریبا(میزنم...رندوم! :| ) ...ولی حداقل ادد داشته باشیم تو بازی:-"
دیروز فقط برا @ce7en44 تونستم درخواست دوستی بفرستم:))

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or