Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
ببین حداقل یه DPS و یه support و یه Healer نیاز داری برای ورلد لول های بالاتر. اگه نمیخوای این اصلی ها رو لول آپ کنی و پس حداقل باید یه تیمی داشته باشی که تا موقعی که یه شخصیت بهتر گیرت بیاد بتونی دوام بیاری. میتونی از همین اصلی ها استفاده کنی یا اونایی که توی ویش ها میگیری و یا ترکیبی از هر دو، ولی الکی متریال و بوک هات رو خرج کسی نکن که مطمئن هستی هیچوقت توی تیمت جا نداره. همه رو هم نمیتونی تا لول آخر ببری چون محدودیت منابع داری و فعلاً نهایت سه نفر رو بیشتر لول آپ نکن. دیگه باقیش به سبک بازی خودت و اون تیمی که دلت میخواد ببندی بستگی داره. ویش هم از همین اول شروع کن دیگه، منتظر چی هستی؟ :D فقط شملرش رو یادت باشه که بدونی کی به پیتی میرسی و توی چه بنری کشیدی. اونایی که توی بنر شخصیت هستن اگه 5 ستاره بهت ندن منتقل میشن به بنر بعدی.
عالی توضیح دادی ممنونم و البته خیلی وسوسه انگیز که برم همین الان سراغ ویش ها B-)

• Like
Reactions: ce7en44
امروز با ککینگ کریت 30هزار زدم خودم هم پشمام ریخت
>>>_>>>
پلیز یه اسکرین از Attribute بده میخوام تجزیه تحلیلش کنم >_>

-----------------
آقاااا چقد دارن ویش خیرات میکنن ؟ قضیه چیه
اون درخترو که لول آپ میکنین بعضی جایزه هاش نه یکی ، 2 تا 2 تا ویش جایزه میده >_>

قشنگ نصف روز وقتم رو اون دامین جدید گرفت چقد ماموریت داشت#-o

خب بعد 2 روز تازه میخوام داستان رو شروع کنم:D من عادت دارم اول همه تلپورت ها رو فعال میکنم ماموریت ها و راز ها رو انجام میدم بعد تازه میرم سراغ داستان اصلی :Whistling:
البته هنوز کلی ازون کریستال قرمزا مونده که پیدا کنم ولی فعلا حسش نیست خیلی طول میکشه

آخرین ویرایش:
  • Like
یه سری باگ جالب پیدا کردم، مثلا بعضی صندوق ها باید توی فاصله خاص ازشون بایستی تا باز بشن، یا قسمتی از کوه های منطقه جدید رو میشه با dash کردن بالا رفت به جای کوهنوردی. اگه داشتین یخ میزدین و آتش هم نبود، برین توی تست ران تا گرم بشین. البته برعکسش هم هست و توی کات سین ها ممکنه یخ بزنین. از کوه می رفتم بالا و دیدم یه عقابی به کوه گیر کرده، با تیرکمون زدمش. در کل خوبه:D

آخرین ویرایش:
یه سری باگ جالب پیدا کردم، مثلا بعضی صندوق ها باید توی فاصله خاص ازشون بایستی تا باز بشن، یا قسمتی از کوه های منطقه جدید رو میشه با dash کردن بالا رفت به جای کوهنوردی. اگه داشتین یخ میزدین و آتش هم نبود، برین توی تست ران تا گرم بشین. البته برعکسش هم هست و توی کات سین ها ممکنه یخ بزنین. از کوه می رفتم بالا و دیدم یه عقابی به کوه گیر کرده، با تیرکمون زدمش. در کل خوبه:D
امروز که با ps4 بازی میکردم این مشکل با فاصله باز کردن صندوق رو داشتم ولی روی اندروید که تا یه ماه پیش بازی میکردم نبود.تازه باگ شده؟

• Like
سلام منم بعد از دو ماه یه بازگشت شکوه مندانه داشتم:D

هرچی جم جمع شده بود تو این مدت زدیم به باد دادیم:D یه گریمور طلایی گیرم اومد و تونستم barbara و fischel رو همه تلنت هاشونو انلاک کنم.

در مورد این ایونت جدید حیف که نمیشه همه کریستال قرمزا رو گرفت و لول آپ کرد درختو(تا لول 8 میشه فک کنم) باید این روزانه هاشو رفت برا بعد از لول 8

این شمشیر ایونت هم بدک نیست تا میشد لول اپ کردم و فعلا دست آقا کیاست:D(تنها کرکتر یخی که دارم:(() این qiqi رو به ما نداد آخرش:D

یه چیزی که تازه دیدم این کوست های توی شهره برا من رو 80% هست. برا 100 شدن باس چیکار کنم همه؟

• Like
10 تا ویش کشیدم و فقط اسلحه داد، اگه میدونستم توی بنر اسلحه میکشیدم. چهارمین کلیمورم هم گرفتم، نمیدونم این همه کلیمور برای چیمه وقتی فقط دو تا کاراکتر دارم که میتونن ازش استفاده کنن.

پیتی استاندارد ۳۷ و پیتی بنر ۵۶ شد.

• Like
Reactions: Rohshen
مپ جدید دادن امروز پرنده تو دامین های ارتیفکت پر نمیزد ،، هر ده دقیقه یه بار دو تا پلیر پیدا میشد

امروز رفتم یه تابی تو کوه زدم ،، فقط به دنبال اتیش میدویدم ، سقوط میکردم و میمردم :-??:D ۔۔۔ این یخ دور مجسمه سنگی رو هم فکر کنم باید کوئستی چیزی برم تا بشکنه !!

فقط واسه لول آپ کردن از 80 به 90 نزدیک 1 میلیون مورا و 180 تا exp بوک بنفش مصرف کردم >>>_>>>
با این حال باز یه دیلاک لول 70 کچینگ لول 90 فول بیلد منو اوت دمیج میکنه:|?‍♀️

من الان دیگه به اندازه Zhongli فقیرم :<

دیلاک رو یادتونه من چقدر هیت بهش داشتم ،، رسما تسلیمش شدم ۔۔۔۔ من از نظر ارتیفکت زیر خط فقرم، حتی enhance درست حسابیم نکردم ،، چه برسه به اینکه بیلد خفن بسازم ،،، ولی باز co op میرم ، دیلاک با قدرت خام خودش بیشتر از بقیه کارکترا دمیج میده ۔۔۔
۔۔۔۔۔
انصافا ویش میزنید برای بنت ؟؟؟ دوربین مخفیه ، تقریبا یک ماه پیش بنر معمولی بهم دادش تازه دو تا هم داده ، حتی یه دونه xp و مورا خرجش نکردم ۔۔۔ وقتی دیلاک داری بنت به چه دردی میخوره ۔۔۔۔ ;));;)
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

اخرش ۵ ستاره دومم گرفتم ،، ولی بد تر از این امکان نداشت پیتیم بسوزه ۔۔۔۔ نامرد بازم بین ۸۰-۹۰ بهم داد ،، یعنی اصلا راه نداره روی ۳۰-۴۰-۵۰ بده؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44 and BoxBox
مپ جدید دادن امروز پرنده تو دامین های ارتیفکت پر نمیزد ،، هر ده دقیقه یه بار دو تا پلیر پیدا میشد

امروز رفتم یه تابی تو کوه زدم ،، فقط به دنبال اتیش میدویدم ، سقوط میکردم و میمردم :-??:D ۔۔۔ این یخ دور مجسمه سنگی رو هم فکر کنم باید کوئستی چیزی برم تا بشکنه !!

دیلاک رو یادتونه من چقدر هیت بهش داشتم ،، رسما تسلیمش شدم ۔۔۔۔ من از نظر ارتیفکت زیر خط فقرم، حتی enhance درست حسابیم نکردم ،، چه برسه به اینکه بیلد خفن بسازم ،،، ولی باز co op میرم ، دیلاک با قدرت خام خودش بیشتر از بقیه کارکترا دمیج میده ۔۔۔
۔۔۔۔۔
انصافا ویش میزنید برای بنت ؟؟؟ دوربین مخفیه ، تقریبا یک ماه پیش بنر معمولی بهم دادش تازه دو تا هم داده ، حتی یه دونه xp و مورا خرجش نکردم ۔۔۔ وقتی دیلاک داری بنت به چه دردی میخوره ۔۔۔۔ ;));;)
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

اخرش ۵ ستاره دومم گرفتم ،، ولی بد تر از این امکان نداشت پیتیم بسوزه ۔۔۔۔ نامرد بازم بین ۸۰-۹۰ بهم داد ،، یعنی اصلا راه نداره روی ۳۰-۴۰-۵۰ بده؟
یخ دور اون مجسمه رو باید با اون سنگ قرمزا ذوب کنی :Whistling:

---

>____>
دیلاک داری از بنت استفاده نمیکنی؟؟؟؟
بنت دمیج دیلاک رو یه درصدی با ult ش زیاد میکنه
هیل میکنه
2 تا pyro اگه توی ترکیبت بذاری 25% اتک رو زیاد میکنه
به تنهایی داره هم هیل میکنه هم اینهمه بوست میکنه
>___>
بنت به تنهایی بدرد نمیخوره ولی اینهمه مزایا داره

C1 بنت رو داری بعد ازش استفاده نمیکنی؟!!! میدونی همون c1 چقد باز به بوست دمیج کمک میکنه؟
محدودیت hp رو برمیداره یعنی حتما نیاز نیست hp کاراکتری که روی اون میدون می ایسته بالای اون درصدی که نشون میده باشه تا دمیجش بوست بشه
جدا ازین باز 20% دیگه هم از اتک بنت به دمیج اضافه میکنه

اشتباه نکن به نظر من تو ترکیبت ازش استفاده کن

• Like
  • Love
Reactions: vaan 2 and ce7en44

۔۔۔۔۔
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

بنت توی دامین هایی که هیلینگ باربارا زیاد به کار نمیاد به عنوان هیلر خیلی خوبه، البته باید شارژ ult زیاد باشه :-"
من اگه بنت داشتم و مثلا آیاکا رو هم میگرفتم ترکیب دیلاک، بنت، آیاکا و کایا میبستم و هم هیلینگ داشتم و هم دمیجم و کریت ریتم بیشتر میشد و خیلی راحت میتونستم Melt بزنم که در کنار Vaporize بیشترین دمیج رو توی بازی میده:D (البته بنت که بهم نداد ولی اگه Qiqi هم بده بازم میتونم همین ترکیب رو با دیلاک، ژیانگلینگ، Qiqi و کایا یا آیاکا اجرا کنم:D).
الان هم چون باربارا و کایا زیاد برای AOE زدن به کار نمیان، فعلا فقط با Overload جلو میرم، یعنی به هر کمپی میرسم اول ult فیشل رو میزنم و از بین همه دشمن ها رد میشم و میرم پشتشون و بعد دیلاک رو در میارم و همه رو به خط میکنم و ult رو میزنم و یه سری انفجار زنجیره ای اتفاق میوفته و همه به اف میرن:D (البته فیشلم هم c2 هست و تا لول 7 تلنت هاش رو آپدیت کردم و ست تاندر فیوری رو هم روش بستم) بعدشم تا شمشیرش روشنه و کلاغ فیشل حاضره اونایی که مثلا هنوز نمردن رو راحت میکشم:D مخصوصاً توی این کوهستان که همه پیش فرض تحت cryo هستن این روش خیلی جواب میده چون قبل از اینکه ضربه بزنم دفاعشون کمتر میشه:D

دیلاک هم حتی شده یه ست چهارتایی Crimson Witch چهار ستاره براش ببند، دمیج پایروش رو حسابی بالا میبره، مخصوصاً موقع المنت ریکشن ها:D

پ.ن: نگفتی پنج ستاره دومت کی هست؟:-"
اون سیستم ویش کشیدن هم مثل اینکه ملت کشف کردن که از 75 به بعد درصدش شروع به افزایش میکنه، یعنی از 0.6 مثلا به 2.0 و بعد 5.0 و بعد 10.0 و همینجوری بالاتر میره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Rohshen and BoxBox
اینا لیپ سینک رو نمیخوان یه فکری به حالش کنند؟ یه چیزی از فاجعه هم اونورتره تو این ایونت:-" مخصوصا که آلبدو صحبت هاش طولانیه، بعد نصف این زمان دهن بسته ست:|

بانو روزوریا رو هم دیدم... اگر تو بنر Xiao بباد خیلی چیزن!
برای همین دارم فکر میکنم مثلا pityم رو اینجا برم و آلبدو رو بگیرم، که با خیال راحت برای رزوریا جم بزنم در آینده:)) :-"

منم امروز بالاخره بخش اول ایونت رو شروع کردم، تا حالا داشتم فقط ول میگشتم:D

فقط این Festering Desire ارزش داره که آپدیتش کنیم؟ از این نظر که متریال Ascend اش رو خودش میده بد نیست ولی باید هر چی متریال آپگرید اسلحه توی کوه جمع کردم رو خرج خودش کنم. شخصیت شمشیری که لول آپ کرده باشم هم ندارم.

یه سری هم به پروفایلتون توی فروم بازی بزنین، خلاصه کارهایی که توی بازی کردین رو نوشته. فقط کاش میگفت بیشترین دمیجی که زدیم چقدره.

• Like
Reactions: XMohsen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or