Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
این اون اسلحه 5 ستاره س که گرفتم
حستون چیه بهش؟

کچینگ زیاد به enegry recharge نیاز نداره یعنی اصلا نیاز نداره ultش همیشه آمادس
موندم لول آپ کنم یا نکنم
به نظرم اگه انرژی ریشارژ نمیخوای و اسلحه فعلیت هم خوبه پس اینو الکی آپگرید نکن:-" بزارش برای یه شخصیتی که نیاز به انرژی ریشارژ داشته باشه، اون پسیو هاش هم اگه میتونستی ریفاین کنی خیلی خوب میشد ولی کو تا یه 5 ستاره دیگه گیرت بیاد از همین نوع. البته فکر کنم فقط اتک فیزیکالت رو افزایش بدن. درسته که بیس اتک 5 ستاره ها بیشتره ولی به همون اندازه متریال بیشتری برای آپگرید نیاز دارن. فقط یادت نره یه قفل روش بزاری:D

یه کار دیگه هم میتونی بکنی، آرتیفکت هایی که انرژی ریشارژ میکنن رو بزاری کنار و به جاشون یه چیز دیگه ای ببندی که دمیج یا کریت رو بیشتر کنه و انرژی ریشارژ هم این سلاح انجام بده:-"

==========================================================
امروز یه بیلد از دیلاک دیدم، از خودم ناامید شدم:| طرف مثل من لول 80 بود و C1 ولی دمیجش 1000 تا بیشتر من، crt rate 40 درصد و crt dmg 112 بود. البته اسلحه اش ولف بود و ست آرتیفکتش هم 5 ستاره ویچ همه با اتک % و کریتیکال دمیج و ریت و پایرو بودن:-"

• Like
Reactions: BoxBox
و همچنین آلبدو همون لحظه که برست میزنه برست بعدیش پر میشه و بعد از هر برست به تمام کارکتر های تیمت 125 تا المنتال میده:o
40 تا انرژی بیشتر نمیخواد برستش:Whistling: واسه 10 ثانیه 125 تا المنتال مستری باقی میمونه و 12 ثانیه هم برستش cd داره

آره خب انقد قبل بنر همه ازش بد گفتن که فیلم هندیش کردن:D

• Like
Reactions: msf and ce7en44
و همچنین آلبدو همون لحظه که برست میزنه برست بعدیش پر میشه و بعد از هر برست به تمام کارکتر های تیمت 125 تا المنتال میده:o
البته اون توی تست ران بود، باید بری ببینی چه بیلدی بسته:D من یه بار سر ماموریت داستانی ونتی رفتم توی بیلدش و دیدم C3 یا C4 بود و خب معلومه همچین چیزی خیلی هزینه نیاز داره:D (البته برای ونتی می ارزه:-")

حالا اینو دیدم C0 هست ولی انرژی ریشارژش 160 هست و 50 درصد crt rate داره و اسلحه اش هم Favonious Sword هست که 60 درصد احتمال داره که موقع ضربات کریتیکال انرژی کاراکتر رو پر کنه در نتیجه مشخصه که برستش زود به زود پر میشه:-"

• Like
Reactions: msf
البته اون توی تست ران بود، باید بری ببینی چه بیلدی بسته:D من یه بار سر ماموریت داستانی ونتی رفتم توی بیلدش و دیدم C3 یا C4 بود و خب معلومه همچین چیزی خیلی هزینه نیاز داره:D (البته برای ونتی می ارزه:-")

حالا اینو دیدم C0 هست ولی انرژی ریشارژش 160 هست و 50 درصد crt rate داره و اسلحه اش هم Favonious Sword هست که 60 درصد احتمال داره که موقع ضربات کریتیکال انرژی کاراکتر رو پر کنه در نتیجه مشخصه که برستش زود به زود پر میشه:-"
بنظرت چیکار کنم آلبدو بگیرم یا صبر کنم گانیو بگیرم بدجوری موندم:-??
برست گانیو خیلی شبیه آمبره بجای آتش یخ میباره:-"
من تو بنر آلبدو ویش 77 هستم و پنجاه درصده امکانش هس آلبدو بدن:-?

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44
سبک بازیت چطوری هست؟ بیشتر المنت کومبو میزنی یا بقیه فقط ساپورت هستن و یه نفر اصلی دمیج میده؟ اگه بیشتر Aoe هستی این المنت مستری خیلی به کارت میاد، مثلا برست آلبدو و لیزا و کلی پشت سر هم بزنی قتل عام میکنی و خیلی سریع هم دوباره شارژ میشن.
گانیو هم نظری ندارم، باید بیاد و تستش کنیم و ببینیم چطوریه.

منم کریو نیاز دارم ولی این کماندار بودنش زیاد برام جالب نیست، اگه نیزه بود باز بهتر بود چون کمان خوب فقط یکی دارم و آپدیت کردن کماندارها هم دردسرش خیلی زیاده چون متریالش کم دراپ میشه. به علاوه شارژ اتک هم اونقدر برام کاربرد نداره.

آخرین ویرایش:
  • Like
امبر برستش 2 ثانیس هنوز نزده تموم میشه
گانیو 15 ثانیس پهناشم بیشتر اگه حساب کنی دمیجشم بیشتر میشه

گانیو تیرکمونش 2 دفعه شارژ میشه وقتی به هدف بخوره پخش میشه و AoE میشه دمیجش

هر جوری حساب میکنم هیچ شباهتی به امبر نداره :D

• Like

امبر بین کلاس کماندارها هم مورد ظلم واقع شده:D

امبر بین کلاس کماندارها هم مورد ظلم واقع شده:D
یچیزی دیدم تو تلنت امبر اتفاقا خیلی قدرتمنده :| جدی میگم:|

لول 1 برستش رو نگاه کنی توی 2 ثانیه 505% دمیج میده در صورتی که واسه مونا این عدد 440% عه
اگه دمیج لول 15 برست امبر رو نگاه کنی این رقم 1200% میشه
در صورتی که این مقدار واسه حالت نزدیک زن چایلده 1100% عه
و ژانگلی 1192% !

امبر قدرتمند ترین برست بازی رو داره آیا میدانستید؟
نه جدا میدانستید یا نمیدانستید ؟:|

خب چیزی رو که باید در نظر بگیرید اینه که امبر محدوده کوچیکی رو تیربارون میکنه که همین باعث میشه بدرد نخوره تمام:|

• Like
یچیزی دیدم تو تلنت امبر اتفاقا خیلی قدرتمنده :| جدی میگم:|

لول 1 برستش رو نگاه کنی توی 2 ثانیه 505% دمیج میده در صورتی که واسه مونا این عدد 440% عه
اگه دمیج لول 15 برست امبر رو نگاه کنی این رقم 1200% میشه
در صورتی که این مقدار واسه حالت نزدیک زن چایلده 1100% عه
و ژانگلی 1192% !

امبر قدرتمند ترین برست بازی رو داره آیا میدانستید؟
نه جدا میدانستید یا نمیدانستید ؟:|

خب چیزی رو که باید در نظر بگیرید اینه که امبر محدوده کوچیکی رو تیربارون میکنه که همین باعث میشه بدرد نخوره تمام:|
آره درصدهاش زیاد هستن ولی به قول خودت یکی محدوده اش کوچیکه، یکی مدت زمانش کمه و دیگه اینکه برای اثر کردنش خودش باید توی مرکز قرار داشته یعنی بره وسط دل دشمن و چون مثل بقیه انیمیشن مخصوص نداره ممکنه اصلا به برست زدن نرسه:D

منم کریو نیاز دارم ولی این کماندار بودنش زیاد برام جالب نیست، اگه نیزه بود باز بهتر بود چون کمان خوب فقط یکی دارم و آپدیت کردن کماندارها هم دردسرش خیلی زیاده چون متریالش کم دراپ میشه. به علاوه شارژ اتک هم اونقدر برام کاربرد نداره.
شما چیکار میخوای بکنی؟ آلبدو میگیری یا صبر میکنی برای گانیو؟:-?

• Like
شما چیکار میخوای بکنی؟ آلبدو میگیری یا صبر میکنی برای گانیو؟:-?
تو هر چی خودت علاقه داری بگیر، اول و آخرش اینه که شخصیت مورد علاقه ات رو داشته باشی. اگه هم شک داری میتونی ویدئوهای که ملت ازش گذاشتن رو ببینی. اگه هم نظر منو بخوای با گانیو میتونی راحت ملت بزنی دمیجش نسبت چیزهای دیگه بیشتره.

منم چند بار دیگه تست البدو و ساکاروز رو رفتم. با اینکه خیلی وسوسه انگیزه ولی برای رسیدن به پیتی اول باید ۴۰ تا ویش دیگه بکشم. شاید هم بهم ندش، اونوقت فقط ویش هام حروم شده که میتونستم برای یه شخصیت جدید توی بنرهای بعدی ازشون استفاده کنم و پیتیم هم صفر میشه.

کم کم دارم به محیط جدید عادت میکنم، فقط باید حواست به گرمایش باشه وگرنه اونقدر سخت نیست. امروز حسابی اکتشافش کردم.

• Like
What B***** is this ?

اومدم ماموریت Trails in Tianqiu رو برم، حالا تو طبقه سوم آخرین چلنج گیر کردم :|

رسما باگ هست ! 2 تا تیر کمون یخی، 2 تا اسلایم یخی، 1 جادوگر آب + محیط بسته = F
هیچ کاری نمیشه کرد حتی با فود و pyro potion هم نشد، 24 ـی تو یخ و آب گیر میکنی

از همه بدتر این هست که تا تموم نکنی نمیتونی co-op بری ...

تو فروم خود mihoyo کلی اعتراض کردن ولی فیکس نشده

4 تا غذا مختلف خوردم، 3 تا potion برق و geo و آتش + 4 تا ult نین و لیزا و ژیانلینگ و بنت رو آماده کردم همه رو باهم زدم !
چی شد ؟ بازم وقت کم اومد !!! واقعا نا امید شده بودم تو یوتیوب رفتم ببینم چطوری زدن دیدم یکی فول گاید گذاشته، نگاه کردم دیدم یه چیز دیگه هم هست که واسم آشنا نیست. رفتم دیدم بله نرفتم بدو بدو انجام دادم و رفتم جا انداختم و تموم شد ماموریت. پیشنهاد میکنم به هیچ وجه سمت این ماموریت نرید یا اگر رفتید 30 لول بالاتر باشید.
3 تا هرم میخواد تا فعال بشه، یکی رو دیشب گرفتم، یکی رو امروز. نمیدونم اون یکی رو کی گرفتم باگ شده یا چی. واقعا خدا رسوند بهم.

• Like
اول از همه یه سوال مهم؛ شمشیر ایونت رو که میگیری یه پیام میده من حواسم پرت بود نخوندم، الان این شمشیره میمونه یا رفتنی هست ؟ اگر رفتنی هست متریالی که خرج میکنیم بر میگرده ؟
----
من اول وارد بازی شدم گفتم بعد 6 هفته همین یه ذره رو باز کردن ؟ :| بعد دیدم واقعا پر و پیمون هست مپ ! پر جعبه و سنگ و پازل و ... اون درخت قرمزه هم که خودش کلی جایزه داره .. واقعا خوب هست فضای مپ هم خیلی خوبه من تا الان مشکلی با سرماش نداشتم حتی چندبار هم به آخر رسید ولی باز جونی کم نشد ازم شاید باگ هست :-"
این دشمن های جدید هم باحال هستن به خصوص اون گنده ها که میوفتن دنبالت از شیلدشون کم میشه :))

ایونت هم مثل ایونت قبلی هست حتی ترتیب شروع و شاپ و .. فقط به نظرم یه جوری هست :D این مثلا قرار هست جزو داستان اصلی باشه نه اینکه به عنوان ایونت بریم :|
Albedo هم هرچقدر خودش داغون هست (حتی از نظر قیافه :D) ولی به نظر میاد نقش مهمی داره تو داستان. sucrose هم به نظرم خیلی خوب بود و تو ویش هم گرفتمش ولی بعید میدونم با وجود جین آپ کنم. :-"

من عکسی که از مپ لیک شده بود رو یادم نیست ولی با توجه به وضعیت مپ و داستان احتمال میدم یه stormterror مشابهی هم اینجا داشته باشیم.
-------------------------------

درمورد آپدیت :

نمیدونم متوجه شدید یا نه ؟ ولی لول آپ شخصیت ها دیگه بستگی به AR داره :D الان یعنی من بخوام 90 بشم باید برم AR50 :| یعنی متریال جمع کنی بازم کار خاصی نمیشه کرد.
دراپ احساس میکنم خیلی خوب شده، حتی آرتیفکت 4 ستاره هم میندازه گاهی.
از نظر گرافیکی و رنگ بندی هم خوب شده
دامین ها خیلی خوب شدن، خیلی شیک بهت میده stat و همه چی رو هم میتونی چک کنی، قبلی چی بود باید میگشتی برمیداشتی بعد میومدی پیدا میکردی میخوندی ببینه چی داره
--------------------------------
و از همه مهم تر میرسیم به بحث مهم ROSARIA
این راهبه اس، باربارا هم راهبه اس ؟
دور از شوخی اولش فکر کردم یکی دیگه از اعضای آکاتسوکی هست :-"
بازی پتانسیل خوبی داره ببینیم آخر عاقبتش چی میشه ؟
من مطمئن هستم این تا سال دیگه هم نمیاد، فقط خواستن نشون بدن بگن اگر بازی رو ساپورت کنید بعدا این رو میدیم بهتون =))

آخرین ویرایش:
  • Like
الان آپدیت رو گرفتم، حس و حال بازیم نیست فعلا...
گفتم بیام چندتا ویش بنمایم...

اصولا من شانس گاچام با شانس دنیای واقعی رابطه عکس داره، یعنی اگر اینجا خوب باشه، احتمال اینکه تو دنیای واقعی به F برم اون روز 90%ه!

و... متاسفانه اتفاق افتاد و دقیقا من امروز منتظر اتفاقی بودم که بسی مهم بود!

متاسفانه بیگینر ویش دوم رو کشیدم و جین در اومد! :| (دیلاک در میومد که فاتحه م خونده بود، احتمالا امروز میرفتم زیر ماشین) (+ریزور +یکی دیگه از پسر یخیه که گریت اسورد داره)

استاندارد رو کشیدم چیز خاصی نداشت، سه تا مولتی کشیدم، یه ژیانگ لینگ دیگه داشت فقط

دو مولتی هم تو بنر آلبدو کشیدم، یه شمشیر4ستاره جدید+یکی دیگه از دختر بادیه+یک تیرکمون دیگه که قبلا هم داشتم...

• Like
Reactions: BoxBox and ce7en44
@XMohsen
من توی اون چلنج طبقه دومش بیشتر اذیتم کرد، برای طبقه سوم سریع باقی دشمن ها رو نابود مردم و بعد رفتم سراغ میج. البته چون دو تا پایرو داشتم اثر کریو روم کمتر بود. اون باگ رو هم منم داشتم، دو تاش رو گرفتم و خودش تموم شد. بعد رفتم اون یکی انجام دادم تا اچیومنتش رو بهم داد.

در مورد لول آپ هم، شوخی نکن؟ من همه چی رو آماده کرده بودم که فیشل رو برسونم ۸۰ و الان یعنی باید تا AR50 صبر کنم؟ و بدتر از اون برای دیلاک که میخواستم ۹۰ کنم تا کجا باید صبر کنم؟

در مورد روزاریا هم داشت هینت میداد که همه چی زیر سر پایمون بوده:D

@Akiba

دقیقا وضعیت موتا رو داشتی:D

• Like
Reactions: XMohsen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or