Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
@XMohsen
نزدیک بود سکته ام بدی:)) رفتن چک کردم و دیدم نه لول آپ مثل همون قبل هست:D

۶ تا شخصیت دیگه رو به فاز یک بردم و شش تا ویش بهم داد. یه دو لول هم درخت آپدیت کردم و شد هشت تا. به AR44 هم برسم یکی بهم میده و میمونه یکی دیگه احتمالا باید تراولر رو به فاز سه ببرم:D

• Like
Reactions: XMohsen
حالا که بهش فکر میکنم گرفتن Xiao کنسله!
یا همین آلبدو باید بکشم، یا برم برای آیاکا و بعدیش...
گیری کردیما:|
مگه چه فکری کردی که به این نتیجه رسیدی؟ امیر پسند بودن رو هم در نظر گرفتی یا نه؟:D
دلت میاد ژیائولینگ نداشته باشی؟:D

xf1c8gap7e561.jpg

• Like
Reactions: farzad_angel
مگه چه فکری کردی که به این نتیجه رسیدی؟ امیر پسند بودن رو هم در نظر گرفتی یا نه؟:D
دلت میاد ژیائولینگ نداشته باشی؟:D

xf1c8gap7e561.jpg
دیگه یه باد 5ستاره دارم، بهتره سراغ عناصر دیگه رفت...متاسفانه :(

• Like
Reactions: ce7en44
@XMohsen
نزدیک بود سکته ام بدی:)) رفتن چک کردم و دیدم نه لول آپ مثل همون قبل هست:D

۶ تا شخصیت دیگه رو به فاز یک بردم و شش تا ویش بهم داد. یه دو لول هم درخت آپدیت کردم و شد هشت تا. به AR44 هم برسم یکی بهم میده و میمونه یکی دیگه احتمالا باید تراولر رو به فاز سه ببرم:D
:)):-"
نه درست گفتم فقط ۸۰ نوشتم اشتباهی. در واقع فاز آخر که ۹۰ باشه بخوای برسونی گزینه accend نداره و باید بری AR50 :D الان نین و بنت و مونا ۸۰ ان و نمیتونم ببرم ۹۰ :(
اشکال نداره متریال جمع کن رفتی 50 آماده باشی :-"

اونم ول کردم دیگه، باید یه شمشیرزن dps خوب بسازم برم سر وقت شون با نین نمیشه.
----------------

هرکی نین داره از غلاف در بیاره که این مپ ساخته شده برای نین؛
شیلد المنت + مهارت سنگ یابی
>:):>

• Like
نه درست گفتم فقط ۸۰ نوشتم اشتباهی. در واقع فاز آخر که ۹۰ باشه بخوای برسونی گزینه accend نداره و باید بری AR50 :D الان نین و بنت و مونا ۸۰ ان و نمیتونم ببرم ۹۰ :(
قبلا هم همین بود دیگه!
برای phaseهای پایین تر هم باید به یک سطح خاثی توی AR میرسیدی

• Like
Reactions: XMohsen and ce7en44
دیگه یه باد 5ستاره دارم، بهتره سراغ عناصر دیگه رفت...متاسفانه :(
آره خب، دو تا باد توی یه تیم هم زیاد به کار نمیاد، جین هم هیلینگ داره و مطمئناً بیشتر به کار میاد:-"

چرا هر چی وایفو 5 ستاره هست هست گیر شماها اومده نامردا:((

اونم ول کردم دیگه، باید یه شمشیرزن dps خوب بسازم برم سر وقت شون با نین نمیشه.
----------------

هرکی نین داره از غلاف در بیاره که این مپ ساخته شده برای نین؛
شیلد المنت + مهارت سنگ یابی
>:):>
آهان، خو اونو که من خیلی وقته میدونم، توی ورلد لول 4 از بر و بچس شنیده بودم در موردش، پس فکر کردی چرا برای گرفتن متریال هاشون اینقدر بی خیالم و عجله ای ندارم؟:D

تنها چیزی که نیاز داری پایرو و الکترو هست، برای اینکه دفاعشون رو بیاری پایین و ملتشون کنی. فکر کنم چون ورلد چلنج هست بشه کوآپ زدش.

فکر میکردم نین فقط مال لیو رو نشون میده ولی نه مثل اینکه اینجا هم به کار میاد:D
قبلا هم همین بود دیگه!
نه قبلاً با هر ورلد لول میتونی ascend کنی ولی اینجا باید دو تا ورلد لول صبر کنی یعنی 45 فقط بدرد باز شدن طبقه آخر بعضی دامین ها و باز شدن بعضی کرفت ها میخوره، واسه همینم من اون ماموریتی که ورلد لولش رو افزایش میده رو اگه شد انجام نمیدم تا 50:-"

آره خب، دو تا باد توی یه تیم هم زیاد به کار نمیاد، جین هم هیلینگ داره و مطمئناً بیشتر به کار میاد:-"

چرا هر چی وایفو 5 ستاره هست هست گیر شماها اومده نامردا:((

آهان، خو اونو که من خیلی وقته میدونم، توی ورلد لول 4 از بر و بچس شنیده بودم در موردش، پس فکر کردی چرا برای گرفتن متریال هاشون اینقدر بی خیالم و عجله ای ندارم؟:D

تنها چیزی که نیاز داری پایرو و الکترو هست، برای اینکه دفاعشون رو بیاری پایین و ملتشون کنی. فکر کنم چون ورلد چلنج هست بشه کوآپ زدش.

فکر میکردم نین فقط مال لیو رو نشون میده ولی نه مثل اینکه اینجا هم به کار میاد:D

نه قبلاً با هر ورلد لول میتونی ascend کنی ولی اینجا باید دو تا ورلد لول صبر کنی یعنی 45 فقط بدرد باز شدن طبقه آخر بعضی دامین ها و باز شدن بعضی کرفت ها میخوره، واسه همینم من اون ماموریتی که ورلد لولش رو افزایش میده رو اگه شد انجام نمیدم تا 50:-"
آره ایندفعه بیشتر طول میکشه، ولی ربطی به آپدیت نداره، منظورم اینه!

ماموریتم برو، آسمون به زمین که نمیاد! فرق خاصی نمیکنه تو درجه سختی!

• Like
قبلا هم همین بود دیگه!
جدی ؟ جالبه که تاحالا پیش نیومده بود برام :-?
پس متریال سیو میکنم :دی
--------
@ce7en44
آره، برای من پیش نیومده بود فکر کردم جدیده :دی
اگر میگی اچیومنت داره پس انجامش بدم
پست قبلی گفتی پایمون، این شنلش شبیه ult مونا هست، فکر کنم پایمون آخر سر متریال کرفت یه چیزی بشه :(
45 رو که بیا، هر دامینی که بری یدونه آرتیفکت لجندری رو میندازه اصلش همینه، حالا ۵۰ رفتی یا نرفتی خودت میدونی فقط باس هفتگی ها واسه ۵۰ یه لول دارن بقیه نهایتشون ۴۵ هست
--------
بچه ها اون جریان شمشیر رو بگید ممنون میشم

• Like
آره ایندفعه بیشتر طول میکشه، ولی ربطی به آپدیت نداره، منظورم اینه!

ماموریتم برو، آسمون به زمین که نمیاد! فرق خاصی نمیکنه تو درجه سختی!

میخوام اول تلنت هام رو آپدیت کنم و بعد ورلد لول رو که یه وقت کم نیارم:D همین الان هم یه ذره ضعیف هستم:D
جدی ؟ جالبه که تاحالا پیش نیومده بود برام :-?
پس متریال سیو میکنم :D
--------
@ce7en44
آره، برای من پیش نیومده بود فکر کردم جدیده :D
اگر میگی اچیومنت داره پس انجامش بدم
پست قبلی گفتی پایمون، این شنلش شبیه ult مونا هست، فکر کنم پایمون آخر سر متریال کرفت یه چیزی بشه :(
45 رو که بیا، هر دامینی که بری یدونه آرتیفکت لجندری رو میندازه اصلش همینه، حالا ۵۰ رفتی یا نرفتی خودت میدونی فقط باس هفتگی ها واسه ۵۰ یه لول دارن بقیه نهایتشون ۴۵ هست
--------
بچه ها اون جریان شمشیر رو بگید ممنون میشم
آره عجله ای برای جمع کردن متریال نداشته باش، با خیال راحت برو بگرد:D

نه پایمون غذای روز مبادای منه، به هیشکی نمیدمش:( شک نکن پایمون باس فایت آخر بازیه:D
اون دامین ها فقط نوشته باید به Ar45 برسی، هیچ جا نگفته باید ورلد لول هم افزایش بدی:D ورلد لول بیشتر برای دشمن های بیرون دامین هاست که دراپشون هم هیچ فرقی فکر نکنم بکنه:-"

ای خدا، یه Qiqi به من بده که بتونم دامین Zhou رو تموم کنم:(

• Like
Reactions: XMohsen
دیشب دانلود کردم 10 دقیقه بازی کردم فقط نفهمیدم چطور سرور انتخاب کنم الان نمیدونم کدوم سرور هستم
حدود بیست روز بود نمیتونستم وارد بازی ffxiv بشم وقتی هم میتونستم اونقدری لگ میشد که قیدش رو میزدم ولی این بازی خوش قدم شد دیشب تونستم چند تا دانجن ادم وار بتونم بزنم

فعلا دوست دارم این شخصیت ها رو داشته باشم:
View attachment 187983View attachment 187984View attachment 187985View attachment 187986View attachment 187987View attachment 187988View attachment 187989

ولی نمیدونم چرا حس میکنم واسه معدم یکم زیادی سنگینه :p تو فاز نیستم ولی انگاری به دست آوردنشون سخته :D
همون اول که بازی لود میشه نوشته کدوم سروره. اینجا اکثرا اروپا هستن.

خخخخ:))

از سمت چپ اولی و سومی و چهارمی بنرشون تموم شده و حالا حالاها دوباره نمیان. سومی و ششمی روی توی بنر معمولی هم ممکنه بهت بده. پنجمی از همه سختره، ۰.۶ بیشتر شانس نداره که با ۵ تا اسلحه و ۴ تا ۵ ستاره دیگه همراه هست یعنی خودت حساب کن دیگه چقدر شانسش کمه. آخری رو هم تا بیست روز دیگه وقت داری بگیری. یه سیستم پیتی هم داره که اگه ۹۰ تا ویش بکشی و پنج ستاره نگیری یکی رندوم بهت میده که میتونه اسلحه باشه یا شخصیت جدید یا تکراری و بعد دوباره ریست میشه. کاراکترای بنر ولی وقتی به پیتی برسن ۵۰ درصد شانس گرفتنشون هست و اگه نگرفتی هم تو پیتی بعدی ۱۰۰ درصد بهت میدش. بیگینر ویش هم بکش حتما اول کاری.

حالا بعد که گرفتی بیلد بستن و آپدیت کردن و تیم بستنت ماجراها داره:D

• Like
Reactions: XMohsen and Houosen
دوستان اوایل که بازی اومد تا رنک ۱۶ فکر کنم رو اندروید رفتم ولی حالا دارم رو ps4 از اول میرم و رنک ۸ هستم. خواستم بدونم شما که تجربه بیشتر دارید چه پیشنهاد هایی دارید در مورد استفاده از exp ها و لول اپ ها ؟ روی ۴ کارکتر بیس استفاده کنم یا نگه دارم برای کارکتر های بهتری که بعدا میگیرم؟ و همینطور wish و غیره رو از چه زمانی شروع کنم؟

• Like
دوستان اوایل که بازی اومد تا رنک ۱۶ فکر کنم رو اندروید رفتم ولی حالا دارم رو ps4 از اول میرم و رنک ۸ هستم. خواستم بدونم شما که تجربه بیشتر دارید چه پیشنهاد هایی دارید در مورد استفاده از exp ها و لول اپ ها ؟ روی ۴ کارکتر بیس استفاده کنم یا نگه دارم برای کارکتر های بهتری که بعدا میگیرم؟ و همینطور wish و غیره رو از چه زمانی شروع کنم؟
ببین حداقل یه DPS و یه support و یه Healer نیاز داری برای ورلد لول های بالاتر. اگه نمیخوای این اصلی ها رو لول آپ کنی و پس حداقل باید یه تیمی داشته باشی که تا موقعی که یه شخصیت بهتر گیرت بیاد بتونی دوام بیاری. میتونی از همین اصلی ها استفاده کنی یا اونایی که توی ویش ها میگیری و یا ترکیبی از هر دو، ولی الکی متریال و بوک هات رو خرج کسی نکن که مطمئن هستی هیچوقت توی تیمت جا نداره. همه رو هم نمیتونی تا لول آخر ببری چون محدودیت منابع داری و فعلاً نهایت سه نفر رو بیشتر لول آپ نکن. دیگه باقیش به سبک بازی خودت و اون تیمی که دلت میخواد ببندی بستگی داره. ویش هم از همین اول شروع کن دیگه، منتظر چی هستی؟ :D فقط شملرش رو یادت باشه که بدونی کی به پیتی میرسی و توی چه بنری کشیدی. اونایی که توی بنر شخصیت هستن اگه 5 ستاره بهت ندن منتقل میشن به بنر بعدی.

• Love
  • Like
Reactions: Houosen and Rohshen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or