Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
میگم اگر 5 ستاره بگیری pity صفر میشه درسته ؟ من 10 ویش قبل جین گرفتم صفر شده ؟ یعنی الان بنر بنت میتونم بکشم بدون اینکه این مردک رو بگیرم ؟

دیشب وارد ar45 شدم :> 20 تا رزین مصرف کنم ؟ یا کانسید رزین بزنم ؟
بعد فرجیل رزین ها رو مصرف کنم یا باز نگه دارم ؟

میگم اگر 5 ستاره بگیری pity صفر میشه درسته ؟ من 10 ویش قبل جین گرفتم صفر شده ؟ یعنی الان بنر بنت میتونم بکشم بدون اینکه این مردک رو بگیرم ؟

دیشب وارد ar45 شدم :> 20 تا رزین مصرف کنم ؟ یا کانسید رزین بزنم ؟
بعد فرجیل رزین ها رو مصرف کنم یا باز نگه دارم ؟
آره. ولی پیتی بعدی کاراکتر بنر رو حتما بهت میده.

من بودم کانسید میزدم، دو برابر جایزه میده در ازای نصف تلاشی که در حالت معمولی باید انجام بدی، کمتر هم وقت میگیره.

------------------
بالاخره داستان اصلی رو تموم کردم، قشنگ بود ولی حیف که حالا حالاها ادامه اش رو نمیبینیم:(

توی این هفته هم چهار بار چیلده رو کشتم:))

یه cryo bonus ۵ ستاره از باس الکترو گرفتم، یک ۴ ستاره دیگه هم قبلا داشتم و با این میشه حدود ۷۰ درصد:> آماده سازی برای آیاکا از همین الان شروع شده>:)

یه چیز دیگه هم که جالب بود اینه که bonus ست چهار تایی تاندر فیوری روی کایا هم جواب میده، مثلا توی دامین هایی که دشمن ها الکترو هستن superconduct کایا چهل درصد بیشتر دمیج‌ میده.

آخرین ویرایش:
What B***** is this ?

اومدم ماموریت Trails in Tianqiu رو برم، حالا تو طبقه سوم آخرین چلنج گیر کردم :|

رسما باگ هست ! 2 تا تیر کمون یخی، 2 تا اسلایم یخی، 1 جادوگر آب + محیط بسته = F
هیچ کاری نمیشه کرد حتی با فود و pyro potion هم نشد، 24 ـی تو یخ و آب گیر میکنی

از همه بدتر این هست که تا تموم نکنی نمیتونی co-op بری ...

تو فروم خود mihoyo کلی اعتراض کردن ولی فیکس نشده

یه مقدار از محیط جدید رو پیماییدم:D طراحیش رو خیلی دوست دارم: برفی، یخبندان، با کلیا رمز و راز:D عاشقش شدم:x
دشمن های اینجا هم خیلی سگ جون شدن به نسبت، این میج یخی جدید ها هم بدون ترکیب پایرو و الکترو زدنش خیلی سخته. سیستم سرمایش هم همیشه باید حواستون بهش باشه و حتما یه شعله ای چیزی آماده داشته باشین.

تست ران هم رفتم، آلبدو که البته زیاد به دلم ننشست، اسکیلش خیلی جاهای محدودی به کار میاد، برستش هم همون تراولر هست. باقیشون هم فیشل مثل مال خودم بودم فقط مال من به خاطر تاندر قویتره. ترکیب ژیانگلینگ و بنت هم جالب نبود زیاد ولی ساکاروز تست رانش با سری قبل فرق داشت و به نظر وقتی چند تا المنت مختلف توی محیط باشه واقعا کشتار میکنه>:) فقط همینو دیگه نمیخواستم که الان دیگه میخوام پس یه ده بیست تا ویش و هر کدوم رو بهم بده راضیم:D راستی اون ویش هایی که قرار بود برای لول آپ بده پس کجان؟

کانسید رزین هم بالاخره ساختم، الان با خیال راحت رزین روزهایی که نمیخوام رو ذخیره میکنم برای بعدا و جزو مصرف رزین روزانه هم به حساب میاد، فقط کاش فقط رزین خالی نیاز داشت و این پروانه ها رو نمیخواست دیگه.

این ایونت کوآپ داره دیگه؟ کی پایه هستین بزنیم؟ بابد بخش داستانی رو جلو ببریم تا باز بشه؟

۱۰۰۰۰ تا جم دارم، برم یکم ویش بزنم:D

• Like
Reactions: cloud _ strife
من از کاراکترایی که لول آپ کرده بودم 30 تا ویش استاندارد گرفتم چقد حال داد 30 تا ویش زدم >:D< تنها قسمت خوبش xingqiu بود که نداشتمش واسم جدید بود بقیش از دم زباله :D

آلبدو اون چیزی که فکرشو میکردم نبود خیلی خوب بوووود :o
وقتی اون گلشو میندازی رو زمین تو اون محدوده که نشون میده هر کسی اتک بزنه هر 2 ثانیه یه مقداد Aoe geo نسبت به یه درصدی از def آلبدو دمیج میخوره بهشون حتی اگه آلبدو تو زمین نباشه >>_>> یجورایی مثه xiangling و oz ولی محدوده ی خیلی بزرگ تر و مدت زمان بیشتر و دسته جمعی و Crystlized هم میکنه شیلد میندازه <<_<< به نظر من بهترین قسمت آلبدو همین skill ش هستش میشه بعنوان ساپورت ازش استفاده کرد
من که واسش ویش نمیزنم چون هیچ جایی تو ترکیبم نداره ولی پیشنهاد میکنم پشیمون نمیشید اگه داشته باشیدش

وقتی اینجوری قبل بنر هیشکی هایپ نباشه و نخواسته باشه واسش ویش بزنه اونام میان اینجوری سورپرایزمون میکنن

ببینین امروز چه روزیه میگم Ayaka و Xiao ببینید چقد فقط نرف بشن دقیقا همون بلایی که سر Zhongli آوردن ...

آخرین ویرایش:
اوکی فهمیدم کجا میشه ویش ها رو پیدا کرد، توی همون منوی شخصیت ها اون قسمت Acension هست. یه ده تایی ویش بهم داد، ۲۰ تا هم توی بنر کشیدم و اینم نتیجه:

20201223161511.png

20201223161616.png

20201223162140.png

بنت نداد ولی راضیم، بیست تای دیگه هم برای روزاریا میزارم و دیگه میره تا آیاکا:D

من از کاراکترایی که لول آپ کرده بودم 30 تا ویش استاندارد گرفتم چقد حال داد 30 تا ویش زدم >:D< تنها قسمت خوبش xingqiu بود که نداشتمش واسم جدید بود بقیش از دم زباله :D

وقتی اون گلشو میندازی رو زمین تو اون محدوده که نشون میده هر کسی اتک بزنه هر 2 ثانیه یه مقداد Aoe geo نسبت به یه درصدی از def آلبدو دمیج میخوره بهشون حتی اگه آلبدو تو زمین نباشه >>_>> یجورایی مثه xiangling و oz ولی محدوده ی خیلی بزرگ تر و مدت زمان بیشتر و دسته جمعی و Crystlized هم میکنه شیلد میندازه <<_<< به نظر من بهترین قسمت آلبدو همین skill ش هستش میشه بعنوان ساپورت ازش استفاده کرد
من که واسش ویش نمیزنم چون هیچ جایی تو ترکیبم نداره ولی پیشنهاد میکنم پشیمون نمیشید اگه داشته باشیدش

وقتی اینجوری قبل بنر هیشکی هایپ نباشه و نخواسته باشه واسش ویش بزنه اونام میان اینجوری سورپرایزمون میکنن

ببینین امروز چه روزیه میگم Ayaka و Xiao ببینید چقد نرف بشن فقط
In Ayaka, We Trust:D

• Like
Reactions: cloud _ strife
سلام تا الان سه دفعه لانچر زدم تا هفتاد درصد میره بعد retry میاره از اول باید دانلود کنم کسی این مشکلو داره می‌نویسه اینترنت شما قطع شده بعضی اوقات هم کلا لانچر خود به خود بسته میشه

ببینین امروز چه روزیه میگم Ayaka و Xiao ببینید چقد فقط نرف بشن دقیقا همون بلایی که سر Zhongli آوردن ...
و همچنین آلبدو همون لحظه که برست میزنه برست بعدیش پر میشه و بعد از هر برست به تمام کارکتر های تیمت 125 تا المنتال میده:o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or