Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
جدی رزورینا تو این آپدیت نمیاد؟ :| و کلا کاراکتر جدید 4ستاره نداریم؟ چون هیچ اشاره ای نشد تو موارد آپدیت:(
برای عطش گاچا به بنر استاندارد باید بسنده کنم:(

مقادیر زیاد و خوبی هم ماموریت های جدید داریم، حال و هوای خود مپ جدید هم که خیلی متفاوته! خوبه:D
ولی این سرمای محیط فکر کنم نابود کنه:( مخصوصا که جز باربارا هیچ هیلر دیگه ای ندارم:( (درسته به Domainه 9 نرسیدم هنوز...ولی قشنگ معلومه دهن سرویسیه:-" )

منتظریم!!!!
نانی؟ :| من امیدم به روزاریا بود:((

سرمای محیط فکر کنم تا خطش پر نشه تاثیری روی HP نداشته باشه، البته بازم باید صبر کنیم و ببینیم چطوریه:-" برای باس فایت ها احتمالاً سخت بشه:-"

• Like
Reactions: cloud _ strife
چیزایی که بازی حتما باید اضافه کنه

یه تغییر اساسی تو اهنگری ها و شاپشون
با پیشرفت بازی سلاح های بهتر
خرید و فروش ایتم های بازی
دمیج خوردن و تعمیر سلاح ها
تجزیه سلاح

تو کیمیاگری هم
خرید و فروش
تجزیه ایتم ها (چند بار شد ایتم ها رو سه ستاره کردم ، بعد یهو یه کارکتر پیدا میشه برای ascend یا تلنتش دو ستاره میخواست ، لنگ میشدم )

یه سری وسیله نقلیه یا حیوون ، مثل قایق و این جور چیزا

خصوصا که مپ هی داره بزرگتر میشه و به جای این همه فست تراول یه همچین چیزایی میزاشتن بازی جذاب ترم میشد ،،، ماشالله وسط این لودینگ هاش میشه دو سه صفحه فروم رو چک کرد

هم تنوع شکار رو بالا ببرن ،، هم تنوع مواد اولیش رو ،، به عبارتی وقتی گراز کشتی گوشتش با سنجاب یکی نباشه ، و نشه با همون گوشت همه نوع غذا درست کرد

این مشکلیه که من با تمام rpg ها دارم ،، هیچ تفکیکی تو متریال و مواد اولیه ندارن

همه سنگ های معدنی به جز کریستال چانک دارن هرز میزن ۔۔۔

یه سری چیزای دیگه هم تو ذهنم بود که الان یادم رفت

چیزایی که بازی حتما باید اضافه کنه

یه تغییر اساسی تو اهنگری ها و شاپشون
با پیشرفت بازی سلاح های بهتر
خرید و فروش ایتم های بازی
دمیج خوردن و تعمیر سلاح ها
تجزیه سلاح

تو کیمیاگری هم
خرید و فروش
تجزیه ایتم ها (چند بار شد ایتم ها رو سه ستاره کردم ، بعد یهو یه کارکتر پیدا میشه برای ascend یا تلنتش دو ستاره میخواست ، لنگ میشدم )

یه سری وسیله نقلیه یا حیوون ، مثل قایق و این جور چیزا

خصوصا که مپ هی داره بزرگتر میشه و به جای این همه فست تراول یه همچین چیزایی میزاشتن بازی جذاب ترم میشد ،،، ماشالله وسط این لودینگ هاش میشه دو سه صفحه فروم رو چک کرد

هم تنوع شکار رو بالا ببرن ،، هم تنوع مواد اولیش رو ،، به عبارتی وقتی گراز کشتی گوشتش با سنجاب یکی نباشه ، و نشه با همون گوشت همه نوع غذا درست کرد

این مشکلیه که من با تمام rpg ها دارم ،، هیچ تفکیکی تو متریال و مواد اولیه ندارن

همه سنگ های معدنی به جز کریستال چانک دارن هرز میزن ۔۔۔

یه سری چیزای دیگه هم تو ذهنم بود که الان یادم رفت
دمیج خوردن و تجزیه سلاح ها رو بی خیال شو، همینجوری هم کلیا هزینه باید بکنی تا یه سلاح خوب گیرمون بیاد، اونایی که با گاچا میان که دیگه هیچی:))
در مورد خرید و فروش هم به نظرم مبادله کردن پایاپای بهتر باشه مخصوصاً اگه شرایط طوری بشه که به پول نیاز باشه مطمئناً اونایی f2p هستن مشکل پیدا میکنن:-" بگذریم از اینکه ممکنه قیمت های نجومی هم بزارن:-"

آهنگری و تجزیه آیتم ها رو هستم:> البته اگه دراپ دامین های بالاتر بیشتر بشه هم خوبه:-"

وسیله نقلیه یا حیوان باید محیط مناسب با خودش هم داشته باشه، مثلاً موندست برای حیوان سواری خیلی کوچیکه و لیو هم اصلاً نصفش کوهستانی هست و گلاید کردن راحتره. مثلاً اگه یه محیط بیابونی یا دشت وسیع باشه اسب و شتر اون موقع خیلی به کار میان:D

چرا اینقدر همه با لودینگ مشکل دارن؟ من هم روی گوشی و هم روی پی سی سریع لود میشه:-"

تنوع شکار رو هستم، کیفیت گوشتشون هم باید متفاوت باشه.

من خودم هم نمیدونم این همه سنگ معدنی که تا حالا جمع کردم اصلاً کجا به کار میان:-"

بنر بعدی:

51lsvsp68h661.jpg

نمیدونم برای بنت به عنوان هیلر پایرو تلاش کنم؟ فیشل هم هست، دلم میخواد چند تا دیگه ازش بکشم:-" ولی میترسم بعد روزاریا توی بنر بعدی بیاد و دیگه ویش کشیدن خطرناک بشه:D

• Like
Reactions: cloud _ strife
بنر بعدی:

51lsvsp68h661.jpg

نمیدونم برای بنت به عنوان هیلر پایرو تلاش کنم؟ فیشل هم هست، دلم میخواد چند تا دیگه ازش بکشم:-" ولی میترسم بعد روزاریا توی بنر بعدی بیاد و دیگه ویش کشیدن خطرناک بشه:D
صد در صد تلاش کن :D بنت قوی‌ترین کاراکتر این ایونت هست. همین عکسی هم که گذاشتی، در واقع meme هست و عکس اصلی رو فوتوشاپش کردن:D الان توی این عکس بنت رو به عنوان کاراکتر پنج ستاره گذاشتن:D

• Like
Reactions: ce7en44
نانی؟ :| من امیدم به روزاریا بود:((

سرمای محیط فکر کنم تا خطش پر نشه تاثیری روی HP نداشته باشه، البته بازم باید صبر کنیم و ببینیم چطوریه:-" برای باس فایت ها احتمالاً سخت بشه:-"
هیچی...خرج جم رفت تا Xiao ، ببینم استاندارد بنر با ویش هایی که دارم به کجا میرسم:(

یک غذا داره اضافه میشه(از یکی از ماموریت های جدید رسپیش رو میگیریم) اون یکم رسیستنس داره مقابل سرما...ولی درد ایونت و مپش نیست، درد Abyssیه که هنوز بهش نرسیدم :))

لودینگ هم درد PS4دارهاست:(
امیدوارم PS5 درست بشه...
ولی بدبختی اونم فعلا مرورگر نداره، نمیدونم وب ایونت ها رو میشه زد یا نه:|
---

@vaan 2
داشتم یه پست میدادم در مورد چیزایی که گفتی، پاک شد:|

خلاصه ش:
با خراب شدن سلاح شدیدا موافقم!(حتی نترکه، کاراییش کم بشه دردسره بازم)
سنگ معدنی بستگی به کاراکترت داره، برای من Keqing میخوره!!!! :دی اگر میخواستم اون great sword یخیه رو هم آپ کنم رسما باید کاسه ی گدایی دست میگرفتم:دی در کل هیچوقت از ازدیاد منابع غصه نخور... به وقتش فقیر میشیم:-" ، دلت میخواد به وضعیت F/GO دچار بشیم؟ :-"

وسیله نقلیه در آینده احتمالا بیاد ... ولی چندان به ساختار مپ نمیخوره، انقدر که از در و دیوار دارم میرم بالا مسیر مستقیم و صاف نمیرم:))
ولی Pet گویا تو آپدیت جدید داره اضافه میشه:-"

سلاح های جدید، گویا تو آپدیت جدید جدا از اون جایزه ایونت، چندتا سلاح دیگه رسپیشون رو به دیت میاریم!

تنوع شکار موافقم...هم جونورهاش خیلی بیشتر بشن!(تو آپدیت جدید هم صرفا روباه و گراز برفی شدن:| ) هم انواع گوشت...
کلا من انتظار آشپزی زلدایی داشتم، که تو این بخش ناامیدم کردن:-"

• Like
۶
والا اعتیاد بچه های تاپیک رو به بازی میبینم باعث میشه بیشتر بترسم که شروع اش کنم:دی
پاشو بیا شروع کن، تو جوی که همه هستن باش:-"
برای کی گذاشتی؟ وقتی که دیگه کسی بازی نمیکنه و یا شده یه روتین و هیجلنی براش نیست؟ :p

• Like
توی بتای 1.3 هست...امیدواریم به آپدیت 1.3 برسه...
در مورد nin هم هلپ کن چه کنیم باهاش:p

---

refine اسلحه باید سلاح کپی خودش به خوردش بدی، یه جورایی مثل conselation کاراکترهاست

معلوم نیست چه بلایی سرش اوردن ؟ فقط خدا کنه ضعیف نکنن (من کلا نمیدونم Geo نقشش چی هست بین این عنصر ها :-" مگه آب، باد، خاک، آتش نیست ؟ :D)

درمورد نین :

اسلحه ها : 2.jpg
من دستم به هیچکدوم نرسید و Prototype Malice رو دارم استفاده میکنم، در حد بقیه نیست ولی کار راه بنداز هست + بقیه رو Heal هم میکنه. اون 5 ستاره ها رو که نمیدونم ولی اگر بتونی (که دیگه نمیشه) Solar pearl رو بگیری عالی هست من دست یکی دیدم خیلی خوب بود.

آرتیفکت ها : 1.jpg
ببین کدوم بیشتر به دلت میچسبه همونو برو یا اصلا مهم تر از اینا، ببین کدوم رو داری :D
من چون آرتیفکت خوب نتونستم گیر بیارم فعلا یه چیزی بین این دو حالت هست (لول 10 هستن) چندتا Auto attack میزنم بعد یه Charge میفرستم ( گاهی هم چندتا پشت هم). واسه Auto attack یه trick هست که تند تند پشت هم میزنه ولی من نتونستم انجام بدم (چون بیلدم auto نیست خیلی پیگیرش نشدم) ببین اگر میتونی انجام بدی اونم خیلی خوبه. سعی کن ست Petra حداقل 2 تا رو بذاری که اون ویژگی two-set ـش که برای Geo هست رو بگیری حتما (noble هم دوتا شد اشکال نداره). اینا رو هم نتونستی گیر بیاری من دیدم یکی با آرتیفکت های Martial و Berserker و فکر کنم یکی دیگه دمیج خیلی زیادی میداد.
به جز اینا لول هم خیلی مهم هست من DPS دیگه ای ندارم که ببینم همه Main DPS ها اینطوری هستن یا نه ولی دیشب که nin رو به 80 رسوندم دمیج ام خیلی بالا رفت، به 5k هم رسید.

اون Auto و Charge هم خیلی مهم هستن چون اگر مثلا آتو 200 تا دمیج میزنی توی Charge ممکن 1k-2k هم بزنی پس این خیلی مهم هست که اولویتت چیه ؟ چطوری میزنی ؟ من ترکیبی میرم و واقعا خوبه اینقدر زیاد سنگ میزنه، مثل DMC میشه پرت میشه هوا رو هوا تند تند میزنی :D

مهم ترین نکته، تند تند از Jade Screen رد شو که 15% دمیج اضافه Geo رو بگیری البته تند تند هم لازم نیست چون چندثانیه میمونه ولی در کل یادت نره (حتی با بقیه کاراکترهای Geo هم میتونی رد بشی) موقع ult کردن هم اگر Jade Screen باز باشه یه سری هم اون سنگ میفرسته. یه حقه دیگه ای که میتونی بزنی اینکه زمانی که باس/دشمن میاد یه حرکت قوی روت بزنه ult کن که بره رو هوا انیمیشن رو اجرا کنه تا دمیج نخوری (البته تست نکردم شاید بقیه کاراکترها هم این ویژگی رو دارن :-?)

Jade screen رو برای دمیج زدن هم میتونی استفاده کنی، جلوشون باز کن دمیج میخورن پرت میشن عقب (برای متوقف کردن انیمیشن های حملشون هم میتونی استفاده کنی) دمیجش هم زیاد هست
تلنت ها هم من Normal attack ام لول 4 هست، Jade Screen و Starshatter هم لول 7.

----------
چیزی هست اینا حالت consel در نیاورده باشن ؟ :| سقفی هم داره ؟

آخرین ویرایش:
refine اسلحه؟:-"

این کد ها اصلاً منبعشون کجاست؟ از کجا میفهمین کد اومده؟:-"

خدایی نمیدونستم اسلحه ها هم refine میشن:|
باید برم چند تا دیگه کرفت کنم:-" حیف که تا لول 90 دیگه نمیتونم اسلحه رو آپگرید کنم:|

آره، من همیشه فکر میکردم به یه لول برسی یه اتفاقاتی میوفته میتونی با آیتم هات refine کنی :-" که حدسم درست بود ولی در جهت دیگه :D
refine اسلحه هم اضافه شد به برنامه ـمون :D

من هر چند وقت یکبار تو گوگل سرچ میکردم چیزی در میومد اینجا میذاشتم، ایندفعه گفتم حتما چیزی نیومده سرچ نکردم نگو 3 تا اومده اونم 100 تا جم هرکدوم :|
-----

من بنت دارم ولی به نظرتون ارزش داره بیشتر بگیرم ازش ؟

• Like
صد در صد تلاش کن :D بنت قوی‌ترین کاراکتر این ایونت هست. همین عکسی هم که گذاشتی، در واقع meme هست و عکس اصلی رو فوتوشاپش کردن:D الان توی این عکس بنت رو به عنوان کاراکتر پنج ستاره گذاشتن:D

آره میدونم meme هست، دستی گذاشتم که یه ذره بخندیم:D
من 54 تا ویش تا پیتی اول دارم، شاید یه بیست تا یا سی تاش رو اینجا کشیدم و بیست تا هم برای روزاریا:-" حالا بنت هم نده، حداقل فیشل رو که میده، پس بد نیست:-"
هیچی...خرج جم رفت تا Xiao ، ببینم استاندارد بنر با ویش هایی که دارم به کجا میرسم:(

یک غذا داره اضافه میشه(از یکی از ماموریت های جدید رسپیش رو میگیریم) اون یکم رسیستنس داره مقابل سرما...ولی درد ایونت و مپش نیست، درد Abyssیه که هنوز بهش نرسیدم :))

لودینگ هم درد PS4دارهاست:(
امیدوارم PS5 درست بشه...
ولی بدبختی اونم فعلا مرورگر نداره، نمیدونم وب ایونت ها رو میشه زد یا نه:|
---
بنت دوست نداری؟ عجیبه. خیلی امیر پسند بود که؟:-"

گفتی Abyss، مثل اینکه از طبقه نهم تا یازدهم دیگه این سرما قراره اضافه بشه:D فکر کنم احساس کردن زیاد سخت نیست، خواستن جبران کنن :)) طبقه 12 هم مثل اینکه Geo خیلی به کار میاد:D

این ایونت سوالات تموم شد؟ امروز هر چی گشتم پیداش نکردم.

راستی برین دقیق متنش رو بخونین، خیلی چیزهای جدیدی اضافه شده، مثلا برای هر بار Ascend کردن یه ویش استاندارد میده یا اینکه از داخل دامین میشه دوباره استارت کرد، دامین تلنت و اسلحه یکشنبه ها دیگه رندوم نیست و میتونی انتخاب کنی چی میخوای و خلاصه خیلی چیزها گفته که باید خودتون بخونین. یه سری تغییرات هم توی تنظیمات بازی دادن مثل Auto talk برای دیالوگ ها و تنظیم کردن دسته.

===============================================

نسخه PC هم دانلود زودتر از موعد داره، کافیه لانچر رو آپدیت کنین و بزارین بازی دانلود بشه، بعد که آپدیت موعدش رسید دیگه نیازی به دانلود نیست:-"

آره، من همیشه فکر میکردم به یه لول برسی یه اتفاقاتی میوفته میتونی با آیتم هات refine کنی :-" که حدسم درست بود ولی در جهت دیگه :D
refine اسلحه هم اضافه شد به برنامه ـمون :D

من هر چند وقت یکبار تو گوگل سرچ میکردم چیزی در میومد اینجا میذاشتم، ایندفعه گفتم حتما چیزی نیومده سرچ نکردم نگو 3 تا اومده اونم 100 تا جم هرکدوم :|
-----

من بنت دارم ولی به نظرتون ارزش داره بیشتر بگیرم ازش ؟
منم.:D و همش فکر میکردم چرا هیچ اتفاقی نمیوفته :D حالا من صبح گفتم میرم 5 تا سلاح دیگه کرفت میکنم ولی رفتم دیدم از اون آیتم ها هیچی ندارم:| یعنی باس ها هیچی دراپ نکردن:|

حیف بود، باید یه منبع مشخص برای اطلاع دادن داشته باشن:-"

C چند هست؟

برای ult اونایی که انیمیشن دارن و میره روی شخصیت زوم میکنه در مدت اجرای انیمیشن دمیج دریافت نمیکنن(البته به شرطی که کنار دیوار گیر نیفتاده باشی) من خودم از این حقه روی باربارا و دیلاک برای در رفتن از ضربات سنگین دشمن استفاده میکردم:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: XMohsen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or