Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
View attachment 187238

کسی میدونه این بخاطر چیه؟ قند شکنم چند نوعش رو زدم ولی بازم این پیام رو نشون میده
:((
اتفاقاً منم همیشه این مشکل رو دارم، احتمالاً یا سرورش کشور ما رو پشتیبانی نمیکنه یا از داخل به بیرون بسته اس:-"

=================================
@XMohsen

این علامتی که گجت های Geo و Anemo روی نقشه به جا میذارن رو چطور میشه پاک کرد؟ من اتفاقی یکیشون رو امتحان کردم و الان علامتش پاک نمیشه:-"

کایا و لیزا هم خوبن ولی مشکل اینجاست که مثلاً چهار ستاره های دیگه حداقل یکی دو تا کانستیلیشن ازشون باز میشه توی ویش کشیدن ولی این سه تای اصلی خیلی کم پیدا میشن توی ویش، و بدون کانستیلیشن هم قدرت کاملشون رو نمیشه بیرون کشید. من فقط یه بار شانسی تونستم لیزای دوم رو بکشم:-" در مورد امبر هم:

qiyv4eawsor51.png

امیدوارم توی این آپدیت جدید یکم قدرتش رو بیشتر کنن، واقعاً حیفم میاد که نمیتونم ازش استفاده کنم:|

• Like
Reactions: XMohsen
نامردا این بود رسم F2P همه که دارید میخرید :(
View attachment 187238

کسی میدونه این بخاطر چیه؟ قند شکنم چند نوعش رو زدم ولی بازم این پیام رو نشون میده
:((
تست کردی ببینی مشکل از گوگل پلی هست یا بازی ؟

@XMohsen

این علامتی که گجت های Geo و Anemo روی نقشه به جا میذارن رو چطور میشه پاک کرد؟ من اتفاقی یکیشون رو امتحان کردم و الان علامتش پاک نمیشه:-"

کایا و لیزا هم خوبن ولی مشکل اینجاست که مثلاً چهار ستاره های دیگه حداقل یکی دو تا کانستیلیشن ازشون باز میشه توی ویش کشیدن ولی این سه تای اصلی خیلی کم پیدا میشن توی ویش، و بدون کانستیلیشن هم قدرت کاملشون رو نمیشه بیرون کشید. من فقط یه بار شانسی تونستم لیزای دوم رو بکشم:-" در مورد امبر هم:

qiyv4eawsor51.png

امیدوارم توی این آپدیت جدید یکم قدرتش رو بیشتر کنن، واقعاً حیفم میاد که نمیتونم ازش استفاده کنم:|
بری بگیری خودش میره :D یه جوری علامت گذاری میکنه که اکثر مواقع وسط دایره آبی هست و روی مینی مپ میتونی علامت یه فلش کوچیک رو‌ ببینی که به سمت بالا یا پایین هست باید بری اون نقطه (بالا یعنی بالاتر هست پایین هم که باید بری پایین). فقط 220 ثانیه cd داره تا بعدی رو‌ بتونی استفاده کنی.
من فقط یه حرکتی زدم و اون قسمت هایی که منو میفرستاد از رو نقشه های اینترنت نگاه میکردم و اگر بازم بود تو اون محوطه نگاه میکردم. یا جاهایی که میدونستم سر نزده بودم رو میگشتم، اینطوری چندتا تو گجتم صرفه جویی شد :>

راست میگی برای اینا اصلا بنری نیومده تا حالا :| البته خیلی هم فرقی نداره چون این ۴ ستاره ای ها هم معمولا c1 هستن دیگه تا چی بشه عین باربارا boxbox و نین من ۵-۶ بار بیاد. کلا مسخرس ۲ تا بنر ! اینا باید ۳ تا بنر میذاشتن من قول میدم پلیرها هم بیشتر ویش میکشیدن، این بنر ایندفعه چیزی نداشت بنر بعدی هم چیزی نداره باید صبر کنیم تا چندماه دیگه آیاکا یا کسی بیاد

من یادم نبود. یخی اون پسر مو آبیه رو دارم با kaeya که لول ۴۰ هست به نظرتون با همین kaeya برم ؟ البته مو آبیه اسکیلش خیلی خوبه برا زدن دامین ها به صورت تیمی

• Like
Reactions: ce7en44
نامردا این بود رسم F2P همه که دارید میخرید :(

تست کردی ببینی مشکل از گوگل پلی هست یا بازی ؟

بری بگیری خودش میره :D یه جوری علامت گذاری میکنه که اکثر مواقع وسط دایره آبی هست و روی مینی مپ میتونی علامت یه فلش کوچیک رو‌ ببینی که به سمت بالا یا پایین هست باید بری اون نقطه (بالا یعنی بالاتر هست پایین هم که باید بری پایین). فقط 220 ثانیه cd داره تا بعدی رو‌ بتونی استفاده کنی.
من فقط یه حرکتی زدم و اون قسمت هایی که منو میفرستاد از رو نقشه های اینترنت نگاه میکردم و اگر بازم بود تو اون محوطه نگاه میکردم. یا جاهایی که میدونستم سر نزده بودم رو میگشتم، اینطوری چندتا تو گجتم صرفه جویی شد :>

راست میگی برای اینا اصلا بنری نیومده تا حالا :| البته خیلی هم فرقی نداره چون این ۴ ستاره ای ها هم معمولا c1 هستن دیگه تا چی بشه عین باربارا boxbox و نین من ۵-۶ بار بیاد. کلا مسخرس ۲ تا بنر ! اینا باید ۳ تا بنر میذاشتن من قول میدم پلیرها هم بیشتر ویش میکشیدن، این بنر ایندفعه چیزی نداشت بنر بعدی هم چیزی نداره باید صبر کنیم تا چندماه دیگه آیاکا یا کسی بیاد

من یادم نبود. یخی اون پسر مو آبیه رو دارم با kaeya که لول ۴۰ هست به نظرتون با همین kaeya برم ؟ البته مو آبیه اسکیلش خیلی خوبه برا زدن دامین ها به صورت تیمی
آره امتحان کردم و درست میگی:D فقط تعجب کردم که چرا یکیشون رو که میگرفتم دیگه چیزی نشون نمیده. من اکثرشون رو کاملاً شانسی پیدا کرده بودم، مثلا توی نقشه همینجوری داشتم آسمون رو نگاه میکردم و علامتش روی مینی مپ اومد و تونستم پیداش کنم. الان حدود 4 تا Anemo دیگه بیشتر نمیخوام و میدونم کجاها رو هم باید بگردم:> اون Geo ها رو راحتر میشه پیدا کرد چون رنگشون زرده و توی آسمون مشخصترن:D

فکر کنم هدفشون اصلاً این بوده که شخصیت رایگان زیاد قوی نشن که ملت مجبور بشن ویش بکشن :-" بنر بعدی اگه شایعه درست باشه و روزاریا توش باشه و cryo هم باشه من ویشش رو میکشم:-"

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: XMohsen
توی ایونت تحت وب جدید، حتما و حتما یک جواب اشتباه بزنید حتما(بعدا دوباره میتونید امتیازش رو بگیرید@)

اون قیافه و واکنش پایمون خدااااست:))

قشنگ از سایتاما کش رفتن اون قیافه رو:))

• Smile
  • Like
Reactions: XMohsen and ce7en44
من تاحالا غذا نخورده بودم برا باس ها :دی امشب برای این stormterror تست کردم دمیج ام وحشتناک بالا رفت بار چهارم پنجم که افتاد نابود شد بدبخت :-" البته تو همون دفعه سوم هم میشد کامل بزنم ولی میومدم بپرم باگ میشد میرفت تو شکمش قشنگ چند ثانیه از وقتم میرفت هر دفعه :| (دغدغه من موقع زدن این بیشتر از خودش این هست که باید برم بالا هر دفعه ی خدا از بدنش رد میشه :|) غذا رو هم 4 ستاره مصرف کردم. (خوش حالیم از این بابت هست که دفعه قبل لول 60 ـش رو زدم و طول کشید تا بزنم ولی این دفعه هم لول بالاتر بود هم زودتر بود)

یکبار هم pyro و geo رو زدم (تکی، بدون غذا) :دی pyro که خیلی ساده بود ولی geo یکم طول کشید اونم سر زدن این تاورهاش فعلا فکر کنم باسی که تنها نمیتونم بزنم oceanid باشه اونم چون برق درست حسابی ندارم وگرنه میزدم.

با سلام دوستان من یه عادت بدی دارم یه گیم مثل فالوت رو مثلا بدون ماموریت چندین ساعت پرسه میزدم و ماموریتا رو نمیدونستم چی کنم این 10 ساعت پرسه زدم و اصلا نمیدونستم چطور پرواز میکنه و ایا داره تا لول 18 نمیدونم رسوندم و هیچ ماموریتی نرفتم اصلا شهرو نرفتم و هرچی دنبال این بودم دکمه گلایدر چیه نفهمیدم خلاصه فقط بازی میکنم خب رفتم شهر و دکمه جی رو رو زدم و ماموریت امبر اومد و گلایدر گرفتم فکر کن 10 ساعت پلی دادم و از سخرها بالا رفتم برا پاین اومدن سقوط میکردم ترسش مثل اسیسن گرید بود تقریبا واقعی بنظر میاومد صرفا جهت خنده بو د بعد دوستان من این شخصیت اصلیم باد افزار بود چون شانس خوبی تو ویش نداشتم و فقط از شخصیتهای خود بازی این کایا فکر کنم 5 تا ستاره داشت برام روش و تو منو چیزی نشون نمیده و زیاد با کایا کار نکردم یعنی تا لول 50 و اون لول مپ33 کایا 40 درصد استف کردم جزو اصلیها نبود برام و فقط از کایا برا رفتن به جزیره با یخ زدن دریا اون جزیره دوره فکر کنم یه نیم ساعت طول کشید برسم و تو جزیره یه چشم طوفان خیلی خفن و سخت بود برا جنگیدن که جرمون داد البته جرش دادم کلی خون زدم اصل کاری یادم رفت پسره اصلی رسوندم لول 60 و الان یه دفعه تلنتش تغییر کرد مثل دختره خدمتکار قدرتش شده و شهاب سنگ از اسمون میندازه میخواستم بدونم این قرار بود 4 تا قدرت رو بتونه ترکیب کنه پس الان فقط شهاب سنگ یا سکو میاندازه بدرد فقط یه مانع درست کنی بری پشتش پناه بگیری میخوره یکی توضیح بده دکمهای پیدا نکردم بتونه جابه جا بشه تلنتش پس کلا تغییر کرده یعنی چی ضمنا من خیلی ساله پلی میکنم ولی چند ساله سیستم نمیکشه و بازی ترای نکردم زیاد الانم چون یکم ارتقاع دادم با دی ار2 سیپی 9550 و رم 8 گیگ پلی میدم اینو اگه نوب بازی در اوردم چون به نوعی چند ساله بازی رو کامپیوتر نزدم

توی ایونت تحت وب جدید، حتما و حتما یک جواب اشتباه بزنید حتما(بعدا دوباره میتونید امتیازش رو بگیرید@)

اون قیافه و واکنش پایمون خدااااست:))

قشنگ از سایتاما کش رفتن اون قیافه رو:))
چرا من این ایونت جدید رو ندارمش پس :-?

واسه پیوستن به این بازی دیر نشده؟
وقتم رو بذارم؟
نه هنوز دیر نشده، یه سری ایونت ها و جوایزشون رو از دست دادی و سه تا بنر شخصیت هم تموم شدن ولی اینا در برابر محتواهای جدیدی که قراره در آینده اضافه بشه چیزی به حساب نمیاد. داستان هم فعلاً در حد چهل ساعتش منتشر شده و ادامه داستان و دنیای بازی در آپدیت های بعدی اضافه میشه. در کل حالا حالاها ادامه داره.
چند روز صبر کن تا آپدیت بعدی بیاد و بعد دانلود کن که دوباره کاری نشه.

• Like
Reactions: Houosen
نه هنوز دیر نشده، یه سری ایونت ها و جوایزشون رو از دست دادی و سه تا بنر شخصیت هم تموم شدن ولی اینا در برابر محتواهای جدیدی که قراره در آینده اضافه بشه چیزی به حساب نمیاد. داستان هم فعلاً در حد چهل ساعتش منتشر شده و ادامه داستان و دنیای بازی در آپدیت های بعدی اضافه میشه. در کل حالا حالاها ادامه داره.
چند روز صبر کن تا آپدیت بعدی بیاد و بعد دانلود کن که دوباره کاری نشه.
از بازیی که حداقل 3 سال پشتیبانی خواهد شد، رسما هیچی نرفتیم جلو:-"
از اول کار هم اول تریم:دی

آپدیت جدید نمیدن؟ حوصلمون سر رفت خو...
گرچه من هنوز دوتا باس هفتگی و بونتی های این هفته رو نرفتم:| آرتیفکت هم زیاد فارم نکردم بقیه رو LVL UP کنم)

ولی... با آپدیت جدید حسابی باید آرتیفکت Cyro فارم کنم برای کیا:دی

از بازیی که حداقل 3 سال پشتیبانی خواهد شد، رسما هیچی نرفتیم جلو:-"
از اول کار هم اول تریم:D

آپدیت جدید نمیدن؟ حوصلمون سر رفت خو...
گرچه من هنوز دوتا باس هفتگی و بونتی های این هفته رو نرفتم:| آرتیفکت هم زیاد فارم نکردم بقیه رو LVL UP کنم)

ولی... با آپدیت جدید حسابی باید آرتیفکت Cyro فارم کنم برای کیا:D
حالا بازم شماها داستان اصلی و ماموریت های فرعی رو تموم کردین و باقی دنیا رو هم کامل اکتشاف کردین، من هنوز داستان اصلی ادامه داره و ماموریت های فرعی هم نرفتم و موندست هم 60 درصد و لیو فقط 45 درصد کامل کردم:D

این BP رو کاش آپدیت میکردن، یه منبع خوب از پول و xp بود:-" الان یه هفته اس دیگه درآمد ندارم و دارم ورشکست میشم:))
من آرتیفکت به عنوان متریال لول آپ زیاد دارم، چیزی که لول آپ کنم ندارم:D

برای آیاکا:x

حالا بازم شماها داستان اصلی و ماموریت های فرعی رو تموم کردین و باقی دنیا رو هم کامل اکتشاف کردین، من هنوز داستان اصلی ادامه داره و ماموریت های فرعی هم نرفتم و موندست هم 60 درصد و لیو فقط 45 درصد کامل کردم:D

این BP رو کاش آپدیت میکردن، یه منبع خوب از پول و xp بود:-" الان یه هفته اس دیگه درآمد ندارم و دارم ورشکست میشم:))
من آرتیفکت به عنوان متریال لول آپ زیاد دارم، چیزی که لول آپ کنم ندارم:D

برای آیاکا:x
البته من مپ رو پاک سازی نکردما:دی مندوکسه...حتی با آیتم ها:))

BP هم چند روز دیگه...منم دست نگه داشتم برای آپ شدنش که حداقل یه مولتی استاندارد و یکی دیگه هم بیگینر بکشم... یکی هم که کاراکتر بنر میکشم... یهو دیدی دوتا دیگه هم کشیدم بشه 50 تا:))

---
تو لیک ها یه یارویی هست تیپ مصری داره انگار...اون کیه؟؟؟ میخوام :|
0olhd0vfo2661.jpg

• Like
Reactions: BoxBox and ce7en44
البته من مپ رو پاک سازی نکردما:D مندوکسه...حتی با آیتم ها:))

BP هم چند روز دیگه...منم دست نگه داشتم برای آپ شدنش که حداقل یه مولتی استاندارد و یکی دیگه هم بیگینر بکشم... یکی هم که کاراکتر بنر میکشم... یهو دیدی دوتا دیگه هم کشیدم بشه 50 تا:))

---
تو لیک ها یه یارویی هست تیپ مصری داره انگار...اون کیه؟؟؟ میخوام :|
View attachment 187536
اصلاً پاکسازی کردنش ممکنه؟ با نقشه هم مطمئناً خیلی طول میکشه:D حالا اگه یه راهنمایی چیزی رو نقشه بود که مثلا توی کدوم مناطق هنوز صندوق باز نشده مونده یه چیزی :D
هنوز که هنوزه بعضی از جاها میرم که برای اولین بار هست که میبینمشون:D اون روز هم دور تا دور نقشه و جاهایی که هنوز خالی هستن و در آینده باز میشن رفتم و چیزهای جالبی دیدم، مثلاً داخل استورم ترور لیر یه راهی بود که به یه سد منتهی میشد و تا حالا دقت هم نکرده بودم ولی یه دیوار بزرگ اون قسمت رو از منطقه باز نشده جدا کرده و کاملاً مشخص بود که یه قلعه نظامی بوده:D

کاش میشد از ادامه 50 باز بشه ولی حیف که بازم باید از اول و با جوایز کوچیک شروع کنیم:|

یارو نیست، من کاملاً مطمئنم که وایفو هست:D منتظرش نشین که احتمالاً چند ماه بعد از آیاکا خواهد آمد، چون توی اون تیزر شخصیت های تاپ رو نشون دادن:D چون رنگ بندیش بنفش داره احتمالاً الکترو باشه:D اون سومی هم کنجکاوم که گیم پلیش چطوری هست، اگه دو تا عنصر داشته باشه خیلی جالب میشه:-" چهارمی هم که Geo هست:-"
حالا صرفنظر از اون، فقط منم که احساس میکنم اون عضو فاتویی که توی عکست هست (شماره 5) از توی کینگدام هارتز بیرون اومده؟:D آخه کفش هاش و شلوارش کپ شخصیت های کینگدام هارتز هستن:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or