Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
نگرش دار تا بنر چایلده دوباره بیاد:D

اتفاقا همه ی آرتیفکتای تاندر فیوری من ساب استتای خفن مثه این رو دارن :D زود تر موقعیتش پیش بیاد ازشون استفاده کنم

مین استت کریت ریت فقط تو آرتیفکت جام پیدا میشه:D

البته اینجوری باز مجبوری جاگزین اون جامت که مین استت کریت دمیج داشت کنی باز کریت دمیجت خراب میشه:D
جامم مین استتش HPه اتفاقا...
ولی گلادیاتوره:|
البته ساب استتش اتک و اتک% و کریت دمیج 14%ه :-"
بنر Childe... خدایی خیلی سخته آدم کارت نکشه حالا تا کی که برگرده :(
من همین الان 4405 جم دارم، دارم دیوانه میشم:))
شاپ هم که آپدیت نشد یه مشت ویش بخریم، حداقل تا ته سیزن پس، به ده تا ویش استاندارد برسم:(

---

گفتم سیزن پس! چه حرکت ناجوانمردانه ای زدن!
تو سیزن قبل اگر توی Domainها از اون رزین 40تایی ها استفاده میکردیم، توی ماموریت سیزن پس دوبار حساب میکرد برامون!
ولی الان یکدور حساب میکنه:| ته حرکت ناجوانمردانه که میگن اینه:(

احتمالا امروز شروع کنم Ocanid فارم کنم، این پسر کتابیه رو lvl up کنم....
ببینم آخر میشه Abyss رفت بالا یا نه:))

آخرین ویرایش:
همون غذا دادن به روباه ها که ثواب داره رو نوشته بود:-"

منم دندون اژدها رو موندم از کجا باید بگیریم!
البته فکر کنم به درد روزاریا میخورد نیزه که هنوز ازش خبری نیست:( (یا کلیمور بود که برای یخی جماعت خوب بود؟)

راستی اونم ocanidه آتیشی نبود(حیف:( ) همین مراحل ایونت پارت دوم بود گویا:))
عه؟ خب پس هیچی:-"

هم کلیمور و هم نیزه. امیدوارم گرفتن این دندون ها مکافات نشه:D

:))

• Like
Reactions: cloud _ strife
2jr7vaeko5861.jpg

nlvtlgmlo5861.jpg

:D

g046lpq6y3861.jpg

y2zhcirh02861.jpg

آخرین ویرایش:
این آمارها خیلی جالبن!
اون دو سه نفر اول که رسما دیوانه ند!!!!! اینا اصلا نباید بازی کنند! برای جامعه ی گیمری مضر هستن:)) قشنگ چندین lvl سطح میانگین گیمرهای دنیا رو اوردن پایین:-":))

تو قسمت قبل نمیدونم دیدید یا نه! ولی فکر کنم کمتر از هزار نفر اچیومنت "مردن به وسیله ی گراز" رو گرفته بودن! با اینکه حتی تو ردیت مثلا اچیومنت رو پیدا کرده بودن و گذاشته بودن!(اچیومنت مخفیه)

من بالاخره گرفتمش... شاید با خودتون بگید چجوری آخه گراز بکشتم! اتک نمی زنند اینا که! :|
راحته! یک کاراکترتون که مُرده رو با نیمرویی چیزی زنده کنید:p و سعی کنید برید سمت گرازها! یکیشون اونقدر گراز هست که بهتون ضربه بزنه :-" و میمیرید:-' 5جم نصیب شما:D

همین اچیومنت مشابهش رو برای باس ماموریت فرعی آشپزیه ایونت هم داریم! بزارید یک کاراکترتون به وسیله باس(و نه سرما!) بمیره:D

خودمم هنوز جزو اون 162 هزار نفر نیستم! با اینکه هم جم داره، هم اچیومنت و هم تروفی PS4 ! (خاک بر سرشون نه پلات داره بازیشون و نه تروفی اضافه میکنند با آپدیت ها :| )

اون 37~38هزار نفر هم باید زنده زنده سوزوند! :-"

آخرین ویرایش:
این آمارها خیلی جالبن!
اون دو سه نفر اول که رسما دیوانه ند!!!!! اینا اصلا نباید بازی کنند! برای جامعه ی گیمری مضر هستن:)) قشنگ چندین lvl سطح میانگین گیمرهای دنیا رو اوردن پایین:-":))

تو قسمت قبل نمیدونم دیدید یا نه! ولی فکر کنم کمتر از هزار نفر اچیومنت "مردن به وسیله ی گراز" رو گرفته بودن! با اینکه حتی تو ردیت مثلا اچیومنت رو پیدا کرده بودن و گذاشته بودن!(اچیومنت مخفیه)

من بالاخره گرفتمش... شاید با خودتون بگید چجوری آخه گراز بکشتم! اتک نمی زنند اینا که! :|
راحته! یک کاراکترتون که مُرده رو با نیمرویی چیزی زنده کنید:p و سعی کنید برید سمت گرازها! یکیشون اونقدر گراز هست که بهتون ضربه بزنه :-" و میمیرید:-' 5جم نصیب شما:D

همین اچیومنت مشابهش رو برای باس ماموریت فرعی آشپزیه ایونت هم داریم! بزارید یک کاراکترتون به وسیله باس(و نه سرما!) بمیره:D

خودمم هنوز جزو اون 162 هزار نفر نیستم! با اینکه هم جم داره، هم اچیومنت و هم تروفی PS4 ! (خاک بر سرشون نه پلات داره بازیشون و نه تروفی اضافه میکنند با آپدیت ها :| )

اون 37~38هزار نفر هم باید زنده زنده سوزوند! :-"
ولی تلاششون قابل تحسینه:D

من این اچیومنت گزار رو در هر دو مورد نگرفتم، البته اف داره گراز آدم رو بکشه:))

اون جزیره رو هم باید سرچ کنم ببینم کجاست:-"

اون ۳۷k هم بعضی هاشون باگ بازی بوده، البته اگه یه بار میپریدن پایین دوباره میتونستن آرتیفکت ها جمع کنن.

• Like

فقط اون تیکه که این تعداد تراولر با کلایمور های یک و دو ستاره رو خیلی باحال خبرش رو داد ،، سی ثانیه داشتم میخندیدم ۔۔۔
اون ۳۸ هزار نفر که رزین رو دادن ولی هیچی ارتیفکت برنداشتن رو باید بن کنن ،،،

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔
پایمون نه فقط بهترین مسکوت که بهترین کارکتر همراهه تاریخه گیمه ،،، واقعا غیر ممکنه عاشقش نشد ، خصوصا با وویس ژاپنی

PS_App_20201230_080144.jpeg

خصوصا وقتی چشاشو درشت میکنه و وقتایی که پاش رو میکوبه رو هوا
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

PS_App_20201230_080259.jpeg

رو شانسم

۔۔۔۔۔۔۔

امروز اچیومنت ۲۰ هزار دمیج رو گرفتم ۔۔۔

Attachments

• PS_App_20201230_080126.jpeg
    PS_App_20201230_080126.jpeg
    263.3 KB · مشاهده: 14
اینم نیازمندی های کارکتر های پیش رو

View attachment 188852

۔۔۔۔۔۔۔۔۔
View attachment 188851

اخه این انصافه ، شما بگید انصافه ،، حالا جین ش هیچی ، لیزا هم بهم نمیده Cons1 ش رو باز کنم
xiao از این نظر که اسلایم هایی که کشتم به کار میان بالاخره خوبه ولی از اون تلنت متریالش هیچی ندارم و فکر کنم دامینش هم هایدرو یا کریو بخواد. مهمتر از همه باد هست و من باد نیاز ندارم، نهایت چهار تا پازل هست که با ساکاروز میزنم:-"

اصلا تعداد xp بوک ها رو میبینم وحشت میکنم، من ۵۰۰ تا بیشتر ندارم:))

کم کم دارم شک میکنم که این عکس ها فوتوشاپ باشن چون تا حالا برای خودم اتفاق نیوفتادن:)) البته دیروز ۳ تا سلاح چهار ستاره با هم داد ولی شخصیت نه:D

اینم نیازمندی های کارکتر های پیش رو

View attachment 188852

۔۔۔۔۔۔۔۔۔
View attachment 188851

اخه این انصافه ، شما بگید انصافه ،، حالا جین ش هیچی ، لیزا هم بهم نمیده Cons1 ش رو باز کنم
این ویش تو قسمت استاندارد هست؟اخه من هر چی تو قسمت استاندارد میزنم فقط اسلحه میده(توقسمت اسلحه ویش نمیزنم)

آخرین ویرایش:
xiao از این نظر که اسلایم هایی که کشتم به کار میان بالاخره خوبه ولی از اون تلنت متریالش هیچی ندارم و فکر کنم دامینش هم هایدرو یا کریو بخواد. مهمتر از همه باد هست و من باد نیاز ندارم، نهایت چهار تا پازل هست که با ساکاروز میزنم:-"

اصلا تعداد xp بوک ها رو میبینم وحشت میکنم، من ۵۰۰ تا بیشتر ندارم:))

کم کم دارم شک میکنم که این عکس ها فوتوشاپ باشن چون تا حالا برای خودم اتفاق نیوفتادن:)) البته دیروز ۳ تا سلاح چهار ستاره با هم داد ولی شخصیت نه:D
میگفت با سافت پیتی گرفته (چی هست اصلا )

این ویش تو قسمت استاندارد هست؟اخه من هر چی تو قسمت استاندارد میزنم فقط اسلحه میده(توقسمت اسلحه ویش نمیزنم)

منم بعد اینکه به جای هیرو، یه سلاح پنج ستاره بهم داد دیگه تو بنر معمولی ویش نمیزنم

بنر معمولی فقط با جایزه های خود بازی و سیزن پس و ... باید کشید!
منم این اشتباه رو کردم البته تو محاسبات... باز شانس اوردم کاراکتر داد بهم:-"

سافت پیتی همون 5ستاره توی 90تاست...، ولی نه اونی که 100% کاراکتر بنر میده

---

فکر کنم برای هوتائو میکشم... :(
متریال تلنت هاش(دراپ از دشمن ها) همونیه که برای Keqing کیلو کیلو مصرف کردم
فکر کنم باز باید کیلو کیلو برای این بشر فارم کنم!(یه زمانی قرار بود آتیشیم دیلاک باشه...هی روزگار:( )

برای همین امیدوارم هوتائو بنر اول باشه، چه روزاریا تو بنرش باشه و چه نه!
اگر روزاریا تو بنرش نباشه و اینم بنر دوم باشه، فاتحه م خونده ست! باید Xiao بگیرم:-"

آخرین ویرایش:
نیزه رو ساختم. الان ۱۷ تا سلاح چهار ستاره دارم. البته یکیش تکراریه. فقط برای ریفاینش بازم دندون میخواد. جایی پیدا میشن؟ یا یه باس اضافه میشه که اینا رو دراپ میکنه؟

@XMohsen
فک کنم تو هم اون سری یه چیزی در مورد اچیومنت مربوط به اون ستون پرنده گفتی.

آره نوک قله بعداز اینکه دامین رو راه انداختی ستون رفت بالا، دوباره برو بالا بپر رو سنگ های معلق بعد ستون رو برو بالا هم یه صحنه داره هم پایمون دیالوگ داره (البته چیز خاصی نیست) و هم اچیومنت.

دندون رو هم فکر کنم آره، احتمالا همون باس آخری که گفتم دراپ کنه :-">:)
وگرنه من ندیدم تاحالا

------------------
اون آمار ها هم خیلی جالب بود :))
به خصوص اون یارو که 787 تا تخم مرغ جمع کرده، احتمالا جای فایت میخواسته با باس ها املت بزنه تو رگ خودشون متریال و آرتیفکت بدن :))

میگفت با سافت پیتی گرفته (چی هست اصلا )

منم بعد اینکه به جای هیرو، یه سلاح پنج ستاره بهم داد دیگه تو بنر معمولی ویش نمیزنم

منم تا حالا نشنیده بودم (یعنی تا قبل از توضیحات آکیبا)

منم بعد از دیلاک دومی که گرفتم جم هام رو داخل بنر معمولی هدر نمیدم، قبلاً فقط 30 تا بنر کلی کشیده بودم و باقیش معمولی بود. البته بد هم نداد بهم ولی وقتی خود بازی ویش معمولی میده برای چی باید جم ها رو حروم کنیم؟ نگهشون میداریم برای بنر کارکتر که حداقل احتمال داره یه شخصیت جدید گیرمون بیاد و با اسلحه ها قاطی نشده. فقط بدیش اینه که کاراکترهای چهار ستاره اش محدودن و اگه نیازشون نداشته باشی همینجوری انباشته میشن. ولی بنر معمولی ممکنه یه شخصیت چهار ستاره یا سلاح چهار ستاره جدید به آدم بده، البته بازم احتمال اینکه چهار ستاره ای که میخوای رو داخل بنر کاراکتری که بهش اضافه شده بگیری بیشتره.
در کل خیلی وضعیت پیچیده ای هست و نمیتونم دقیق بگم کدوم بهتره چون هر کدوم مزایای خودشون رو دارن و به نظرم از هر دو تاش باید استفاده کرد ولی تا جای ممکن جم ها رو برای بنر شخصیت ها نگه داشت:D
اسلحه پنج ستاره هم بازی آنچنان نیاز نداره، درسته که استیت هاشون بهتر هستن ولی ضروری نیستن (حالا نهایت به جای کشتن باس در 30 ثانیه، 5 دقیقه طول میکشه:D) و اواخر بازی آرتیفکت و استیت خود شخصیت ها بیشتر تاثیر داره تا اسلحه.( ابیس رو نظری ندارم). گذشته از همه اینا 5 ستاره ها برای آپگرید هم هزینه بیشتری باید بکنی، پس اصلاً به صرفه نیستن:-" و زیاد هم خوب نیست بازی ساده بشه و یکم چلنج برای کسالت بار نشدن نیازه:-"
بنر معمولی فقط با جایزه های خود بازی و سیزن پس و ... باید کشید!
منم این اشتباه رو کردم البته تو محاسبات... باز شانس اوردم کاراکتر داد بهم:-"

سافت پیتی همون 5ستاره توی 90تاست...، ولی نه اونی که 100% کاراکتر بنر میده

---

فکر کنم برای هوتائو میکشم... :(
متریال تلنت هاش(دراپ از دشمن ها) همونیه که برای Keqing کیلو کیلو مصرف کردم
فکر کنم باز باید کیلو کیلو برای این بشر فارم کنم!(یه زمانی قرار بود آتیشیم دیلاک باشه...هی روزگار:( )

برای همین امیدوارم هوتائو بنر اول باشه، چه روزاریا تو بنرش باشه و چه نه!
اگر روزاریا تو بنرش نباشه و اینم بنر دوم باشه، فاتحه م خونده ست! باید Xiao بگیرم:-"
ای داد بیداد، پس جوخه یازده چی میشه؟:)) بیا برو اکانتت رو پاک کن و از اول یکی دیگه بساز و شانست رو امتحان کن، شاید فرجی شد=)) من که دیگه به درجه ای نیروانا رسیدم که هر چی بده راضیم به خدا:)) (ولی یه cryo توشون باشه ترجیحاً qiqi که برای ابیس هم بتونم استفاده کنم:-")

حالا من این مشکل رو ندارم، و همه شون متریال ها جدید هستن. (بالاخره سرمایه گذاری رو شخصیت های موندست جواب داد:D) البته چک هم نکردم که ببینم از هر کدوم چند تا دارم ولی حداقل میدونم که اسلایم زیاد کشتم:D فقط مساله اینجاست که هیچکدوم رو نمیخوام:))

======================================================
من از این استیت های خفن ندارم، بهترین چیزهایی که توی 5 ستاره ها دارم اینایی هست که عکسشون رو گذاشتم که اونم مطمئنم اگه آپگرید کنم اون ساب های بدردنخورشون آپدیت میشن:-" و البته فعلاً هیچکدوم کاربرد ندارن:-"

Attachments

• Screenshot_۲۰۲۰۱۲۳۰-۱۹۰۸۳۴.jpg
    Screenshot_۲۰۲۰۱۲۳۰-۱۹۰۸۳۴.jpg
    260.2 KB · مشاهده: 8
  • Screenshot_۲۰۲۰۱۲۳۰-۱۹۰۸۵۱.jpg
    Screenshot_۲۰۲۰۱۲۳۰-۱۹۰۸۵۱.jpg
    259.1 KB · مشاهده: 8
  • Screenshot_۲۰۲۰۱۲۳۰-۱۹۰۹۰۵.jpg
    Screenshot_۲۰۲۰۱۲۳۰-۱۹۰۹۰۵.jpg
    258.5 KB · مشاهده: 7
منم تا حالا نشنیده بودم (یعنی تا قبل از توضیحات آکیبا)

منم بعد از دیلاک دومی که گرفتم جم هام رو داخل بنر معمولی هدر نمیدم، قبلاً فقط 30 تا بنر کلی کشیده بودم و باقیش معمولی بود. البته بد هم نداد بهم ولی وقتی خود بازی ویش معمولی میده برای چی باید جم ها رو حروم کنیم؟ نگهشون میداریم برای بنر کارکتر که حداقل احتمال داره یه شخصیت جدید گیرمون بیاد و با اسلحه ها قاطی نشده. فقط بدیش اینه که کاراکترهای چهار ستاره اش محدودن و اگه نیازشون نداشته باشی همینجوری انباشته میشن. ولی بنر معمولی ممکنه یه شخصیت چهار ستاره یا سلاح چهار ستاره جدید به آدم بده، البته بازم احتمال اینکه چهار ستاره ای که میخوای رو داخل بنر کاراکتری که بهش اضافه شده بگیری بیشتره.
در کل خیلی وضعیت پیچیده ای هست و نمیتونم دقیق بگم کدوم بهتره چون هر کدوم مزایای خودشون رو دارن و به نظرم از هر دو تاش باید استفاده کرد ولی تا جای ممکن جم ها رو برای بنر شخصیت ها نگه داشت:D
اسلحه پنج ستاره هم بازی آنچنان نیاز نداره، درسته که استیت هاشون بهتر هستن ولی ضروری نیستن (حالا نهایت به جای کشتن باس در 30 ثانیه، 5 دقیقه طول میکشه:D) و اواخر بازی آرتیفکت و استیت خود شخصیت ها بیشتر تاثیر داره تا اسلحه.( ابیس رو نظری ندارم). گذشته از همه اینا 5 ستاره ها برای آپگرید هم هزینه بیشتری باید بکنی، پس اصلاً به صرفه نیستن:-" و زیاد هم خوب نیست بازی ساده بشه و یکم چلنج برای کسالت بار نشدن نیازه:-"

ای داد بیداد، پس جوخه یازده چی میشه؟:)) بیا برو اکانتت رو پاک کن و از اول یکی دیگه بساز و شانست رو امتحان کن، شاید فرجی شد=)) من که دیگه به درجه ای نیروانا رسیدم که هر چی بده راضیم به خدا:)) (ولی یه cryo توشون باشه ترجیحاً qiqi که برای ابیس هم بتونم استفاده کنم:-")

حالا من این مشکل رو ندارم، و همه شون متریال ها جدید هستن. (بالاخره سرمایه گذاری رو شخصیت های موندست جواب داد:D) البته چک هم نکردم که ببینم از هر کدوم چند تا دارم ولی حداقل میدونم که اسلایم زیاد کشتم:D فقط مساله اینجاست که هیچکدوم رو نمیخوام:))

======================================================
من از این استیت های خفن ندارم، بهترین چیزهایی که توی 5 ستاره ها دارم اینایی هست که عکسشون رو گذاشتم که اونم مطمئنم اگه آپگرید کنم اون ساب های بدردنخورشون آپدیت میشن:-" و البته فعلاً هیچکدوم کاربرد ندارن:-"
دیلاک که نمیده، تارتاگلیا که نداد ، جین کرد تو پاچه م دیگه Xiao منطقی نیست...
کاملا گند زدن به آرمان های جوخه 11 :))
شدم سبک هارم:| یه کیا دارم این وسط، بقیه تیم رو دختران تشکیل میدن...(کاش بانوان تشکیل میدادن حداقل:)) )
از اونطرفم واقعا سخته دو ماه دیگه صبر کنی و کارت نکشی! تا شااااید کاراکتری که میخوای بگیری(که اونم میگن ونتی میاد...درسته OPه، ولی اولویت تارتاگلیا رو نداره برام که:-" )

هوتائو یا Xiao (بهتر بگم روزاریا+پنج ستاره ) رو میگیرم، دوباره جمع میکنم ببینم چی میشه تا بعد:-"

ولی کاش کاراکترهای جدید رو بعا یه مدت به استاندارد اضافه میکردن:(

دیلاک که نمیده، تارتاگلیا که نداد ، جین کرد تو پاچه م دیگه Xiao منطقی نیست...
کاملا گند زدن به آرمان های جوخه 11 :))
شدم سبک هارم:| یه کیا دارم این وسط، بقیه تیم رو دختران تشکیل میدن...(کاش بانوان تشکیل میدادن حداقل:)) )
از اونطرفم واقعا سخته دو ماه دیگه صبر کنی و کارت نکشی! تا شااااید کاراکتری که میخوای بگیری(که اونم میگن ونتی میاد...درسته OPه، ولی اولویت تارتاگلیا رو نداره برام که:-" )

هوتائو یا Xiao (بهتر بگم روزاریا+پنج ستاره ) رو میگیرم، دوباره جمع میکنم ببینم چی میشه تا بعد:-"

ولی کاش کاراکترهای جدید رو بعا یه مدت به استاندارد اضافه میکردن:(
جوخه یازده، ورژن بانوان راه بنداز:))
اشکال نداره، ده سال صبر کن، شاید یه اسکین جدید دادن که دختران بزرگتر بشن و کیا هم سن و سال دار تر بشه:))
راستش منم خودم در مورد گرفتن ونتی مطمئن نیستم، چون برستش دشمن ها رو میبره توی هوا و دستم بهشون نمیرسه:-" اگه qiqi هم بگیرم که دیگه هیچی:-"

روزاریا مگه قرار نشد توی آپدیت 1.4 باشه؟ این ژیائو و هو تائو کی میان؟

فکر نکنم، چون اتلاف وقت هست، بنر رو خودش هم نوشته که فقط برای اونایی هستن که توی بنر استاندارد نمیان. اگه به فروشگاه اضافه شون کنن که مثلا با استارگلیتر بشه خریدشون خیلی خوب میشه:D

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or