Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
اقایون من تازه منطقه برفی رفتم و بد دارم از سرما میلرزم :D ببخشید کم حوصلم صفحه های قبل رو نمیخونم. چه راه هایی هست برای در امان بودن از سرما؟
هیچی هر چی نارنجی دیدی بپر بغلش کن

ولله میدونی همچین فکری کنی
View attachment 175364
شوخی کردم بابا:D لیزا خیلی هم خوبه ولی بازم من فیشل رو ترجیع میدم:-" :D

اقایون من تازه منطقه برفی رفتم و بد دارم از سرما میلرزم :D ببخشید کم حوصلم صفحه های قبل رو نمیخونم. چه راه هایی هست برای در امان بودن از سرما؟
اگه پایرو داری مشعل ها یا جاهایی که غذا میپزن رو روشن کن، اگه پایرو نداری یه سری سنگ قرمز هستن که بگیریشون و بعد به مشعل ضربه بزنی روشنش میکنه. یه سری ستون هم هستن که استارتشون کنی گرم میشی. یه غذا هم با انجام ماموریت های این منطقه میتونی بگیری وقتی بخوری دیرتر سردت میشه. اون روح های نارنجی رنگ هم که میبینی کار مشعل رو هم میکنن. دیگه یه مدل معجون هم هست که رسیدش رو فکر کنم با آپگرید درخت گرفتم و وقتی استفاده کنی برای چند ثانیه گرمت میکنه.

===============================================
خب خدا رو شکر متریال برای آپگرید آلبدو و بنت تا لول 60 داشتم، بیشتر هم میتونم آپگریدشون کنم ولی فعلا برای آلبدو گل کم آوردم و برای بنت از اون جم قرمزها (هر چی جم قرمز بود خرج دیلاک کردم و از اونطرف اون آیتم مخصوص باس رو یه چیزی حدود 30 و خرده ای ازش دارم، اینا رو نمیشه فروخت؟:D) اسلحه هم festering desire رو دادم به البدو و skyward رو به بنت چون اسکیل البدو بیشتر بدرد میخوره و اگه بعداً نیاز شد البدو رو dps کنم میتونم جابجا کنم. ست هم دو تا Noblesse Oblige و دو تا Gambler با یه crt dmg روی البدو بستم و بنت هم که هیچی چون فقط یه بار دامینش رو رفتم ولی فکر کنم یه شش تای دیگه حداقل نیاز دارم تا دو تاشون رو ساپورت درست و حسابی کنم. البته آپگریدشون هم هست، دیگه هر چی گیرم اوم از انرژی ریشارژ و اتک و hp و غیره میزارم روشون و فرقی نداره:)) میمونه تلنت هاشون و آپگرید اسلحه ها که مثل اینکه یه چند هفته ای مشغولیم :D

شوخی کردم بابا:D لیزا خیلی هم خوبه ولی بازم من فیشل رو ترجیع میدم:-":D

اگه پایرو داری مشعل ها یا جاهایی که غذا میپزن رو روشن کن، اگه پایرو نداری یه سری سنگ قرمز هستن که بگیریشون و بعد به مشعل ضربه بزنی روشنش میکنه. یه سری ستون هم هستن که استارتشون کنی گرم میشی. یه غذا هم با انجام ماموریت های این منطقه میتونی بگیری وقتی بخوری دیرتر سردت میشه. اون روح های نارنجی رنگ هم که میبینی کار مشعل رو هم میکنن. دیگه یه مدل معجون هم هست که رسیدش رو فکر کنم با آپگرید درخت گرفتم و وقتی استفاده کنی برای چند ثانیه گرمت میکنه.

===============================================
خب خدا رو شکر متریال برای آپگرید آلبدو و بنت تا لول 60 داشتم، بیشتر هم میتونم آپگریدشون کنم ولی فعلا برای آلبدو گل کم آوردم و برای بنت از اون جم قرمزها (هر چی جم قرمز بود خرج دیلاک کردم و از اونطرف اون آیتم مخصوص باس رو یه چیزی حدود 30 و خرده ای ازش دارم، اینا رو نمیشه فروخت؟:D) اسلحه هم festering desire رو دادم به البدو و skyward رو به بنت چون اسکیل البدو بیشتر بدرد میخوره و اگه بعداً نیاز شد البدو رو dps کنم میتونم جابجا کنم. ست هم دو تا Noblesse Oblige و دو تا Gambler با یه crt dmg روی البدو بستم و بنت هم که هیچی چون فقط یه بار دامینش رو رفتم ولی فکر کنم یه شش تای دیگه حداقل نیاز دارم تا دو تاشون رو ساپورت درست و حسابی کنم. البته آپگریدشون هم هست، دیگه هر چی گیرم اوم از انرژی ریشارژ و اتک و hp و غیره میزارم روشون و فرقی نداره:)) میمونه تلنت هاشون و آپگرید اسلحه ها که مثل اینکه یه چند هفته ای مشغولیم :D
از تجربیاتت راجع به آلبدو بگو :bash:

وسوسه شدم ویش بزنم واسش به یه کاراکتر سنگی واسه باس های المنتی مثه همین باس چلنج گل یخیه نیاز دارم

خیر سرمون هیلر داریم
باربارا عوض اینکه ساپورتمون باشه برعکس دستش با دشمن تو یه کاسس
با اون اسکیلش فقط میاد المنتایی رو که بهمون میخوره رو قدرتمند تر میکنه :|:|
اتفاقاً باربارا اکثر جاها هیلر بهتری هست، چون هم اسکیلش و هم برستش هیل میکنن ولی مثلاً الان فهمیدم که بنت برای هیلر بودن حتماً باید انرژی ریشارژ زیادی داشته باشه:D الان هم تصمیم گرفتم که به جای ژیانگلینگ بنت رو بذارم توی تیم که هیلر دومم باشه (sorry Xiangling، قول میدم توی تیم دوم یا سوم جات بدم:( )
از تجربیاتت راجع به آلبدو بگو :bash:

وسوسه شدم ویش بزنم واسش به یه کاراکتر سنگی واسه باس های المنتی مثه همین باس چلنج گل یخیه نیاز دارم
تجربه که... من تازه امروز گرفتمش. البته همون اول که تا لول چهل رفته بود یه قبیله رو باهاش خالی کردم و به نظر میرسید اسکیلش دمیج دیلاک رو بیشتر میکنه. ولی مشکل اینجا بود که هم اتک های خود دیلاک و هم overload ـی که میزنه دشمن ها رو از اون محدود اسکیل البدو بیرون میندازن که این فقط برای دشمن های معمولی هست و برای اونایی از جاشون تکون نمیخورن خیلی بهتر جواب میده:D بعد رفتم باس geo رو باهاش بزنم و باربارا همراهم نبود جون کم آوردم و برگشتم به همون تیم قبلی:D اون تلنتش هم که 125 تا المنت مستری میده تا فاز 4 باز نمیشه:D

بزار یه چی بهت بگم بیشتر عصبانی بشی ،، من لیزام c0 ,, فیشلم c4 =))=))#-o

من فقط قدرت و دمیج اینا اولویتم نیست واقعا تو بازی دارم ادونچر بازی در میارم ،، گیم پلی و تنوع و فرم ابیلیتی ها هم خیلی برام مهمه ، مثلا همه میگن اسکیل لیزا خیلی کنده ، خوب این برای من جذابه ، یه چالشه که تصمیم بگیرم وقت مناسب برای زدن اسکیلش کیه که دمیج نخورم و کنسل نشه

خلاصه هر جوری با خودم کلنجار میرم لیزا جذابتره ،، هم گیم پلیش متنوع است هم کاریزمای ظاهری فوق العاده ای داره >:)

View attachment 188986

۔۔۔۔۔۔۔‌۔
اتفاقا داشتم میخوندم اینجا نوشته چهل درصد اورلود رو تقویت میکنه پس چی شد ،، اینو که گفتی حوس یه سیگار کردم :Smoke1:
به نظرم فیشل واسه تنبلاس :D oz رو بندازن تو زمین و با کاراکتر اصلیشون بقیه کارو کنن ( دقیقا مثه من :D

منم لیزا رو بیشتر از فیشل دوس دارم ولی بخاطر متریال و نداشتن یه dps دوم مجبوری فیشل رو لول آپ کردم که یجورایی با یه تیر دو نشون بزنم

اما دیگه روزای آخرشه فقط تا بنر گانیو تحملش میکنم
گانیو ام واسه تنبلاس ult کنی بری سرکوچه خرید کنی برگردی هنوز ultش تموم نشده :D

به نظرم فیشل واسه تنبلاس :D oz رو بندازن تو زمین و با کاراکتر اصلیشون بقیه کارو کنن ( دقیقا مثه من :D

منم لیزا رو بیشتر از فیشل دوس دارم ولی بخاطر متریال و نداشتن یه dps دوم مجبوری فیشل رو لول آپ کردم که یجورایی با یه تیر دو نشون بزنم

اما دیگه روزای آخرشه فقط تا بنر گانیو تحملش میکنم
گانیو ام واسه تنبلاس ult کنی بری سرکوچه خرید کنی برگردی هنوز ultش تموم نشده :D
اوکی، حالا که اینجوریه پس منم برای گانیو ویش میزنم:)) اسکیلش چطوریه؟ یه oz یخی در میاد؟:))

اوکی، حالا که اینجوریه پس منم برای گانیو ویش میزنم:)) اسکیلش چطوریه؟ یه oz یخی در میاد؟:))
یعنی قشنگ کوه آیاکا فرو ریختا:))

----
رو این پسر کتاب خون آبیه سرمایه گزاری کردم و تقریبا همه xpبوک هام حروم شد:(
البته رو آرتیفکت آب(غیر همون یدونه هم بقیشون مفت نمی ارزه) فکر نکنم سرمایه گذاری کنم....
ولی خوب با این حال بعید میدونم بازم جواب بگیرم:( بدون آرتیفکت اتک ها نصفه آخه:(

---

جین رفت تا دو قرن دیگه که بتونه lvl up بشه...ایونت بعدی شااااااید!
کاراوترها هم خوابش رو ببینند کسی از 80 بالاتر بره:))

منم الان سه تا agate دیگه گرفتم و درخت رو لول ۹ کردم. اون پازل ragged records رو انجام دادم، یه اچیومنت هم داره:D

من دوربین گرفتم ولی استفاده نکردم، در عوض ملت با ژست های مختلف حسابی عکس گرفتن.

دندون سوم توی یه جزیره سمت غرب کوه هست

حتما برای آپگرید هر دندونی هم باید یه بار دیگه اون چلنج قلب رو انجام بدیم
ragged records کدوم هست ؟ همونی هست که درمورد بطریه ؟ فکر کنم انجام دادم، آخریش فکر کنم زیر یه کوه بود درسته ؟

چلنج آخر باسش چقد سرطانیه#-o

co op ام سخت تر و طولانی ترش میکنه :|

بیشتر از اینکه مشکل هیرو و .. باشه با یه سری آدم IQ پایین میوفتی، یارو زنده میشه بیرون میمونه نمیاد تو ! یا جای اینکه بیاد تو محافظ باز بیرون میمونه ! حالا المنتش هم آتیش نیست اصلا هاا ولی باز میمونه تو سرما ضربه میزنه لول
با این حال 3-4 بار تونستم برم

با بچه های همینجا بریم سریع میشه زد

---------
این گانیو چی داره هی صحبت میکنید راجبش ؟ :دی

یعنی قشنگ کوه آیاکا فرو ریختا:))

----
رو این پسر کتاب خون آبیه سرمایه گزاری کردم و تقریبا همه xpبوک هام حروم شد:(
البته رو آرتیفکت آب(غیر همون یدونه هم بقیشون مفت نمی ارزه) فکر نکنم سرمایه گذاری کنم....
ولی خوب با این حال بعید میدونم بازم جواب بگیرم:( بدون آرتیفکت اتک ها نصفه آخه:(

---

جین رفت تا دو قرن دیگه که بتونه lvl up بشه...ایونت بعدی شااااااید!
کاراوترها هم خوابش رو ببینند کسی از 80 بالاتر بره:))
نه کوه آیاکا همچنان پابرجاست:)) صد نفر هم که بیان من بازم آیاکا رو حتما میگیرم:x حالا کو تا آپدیت 1.6 :-" تا اون موقع هم اونقدر ماموریت داستانی و مناطق جدید دادن که ده برابر این میتونیم جمع کنیم، من توی این یه هفته به اندازه 50 تا ویش جم جمع کرده بود، یه منطقه دیگه اینطوری بدن نونمون توی روغنه>:) پیتی بنر هم که همیشه منتقل میشه:D

xinqiu؟ من یه طبقه از ابیس رو باهاش رد کردم ولی نه هیلر زیاد خوبی هست و نه ساپورت:-" البته مال من لول بیست بود، حالا شاید تو بیشتر بتونی ازش سود ببری:-"

بدبخت جین:)) تو نبودی که صبح میگفتی تمام 5 ستاره ها رو تا آخر آپدیت میکنی؟:))

ragged records کدوم هست ؟ همونی هست که درمورد بطریه ؟ فکر کنم انجام دادم، آخریش فکر کنم زیر یه کوه بود درسته ؟

بیشتر از اینکه مشکل هیرو و .. باشه با یه سری آدم IQ پایین میوفتی، یارو زنده میشه بیرون میمونه نمیاد تو ! یا جای اینکه بیاد تو محافظ باز بیرون میمونه ! حالا المنتش هم آتیش نیست اصلا هاا ولی باز میمونه تو سرما ضربه میزنه لول
با این حال 3-4 بار تونستم برم

با بچه های همینجا بریم سریع میشه زد

---------
این گانیو چی داره هی صحبت میکنید راجبش ؟ :D
بطری؟:-"
بزار نقشه رو بیارم:D

Dragonspine-new-region-900x704.jpg

البته عددها حدودی هستن:D
ببین، شماره 1 رو یادته که یه پازل بود که آب یه گودال خالی میشد و داخلش چند تا قفس بود؟ توی یکی از قفس ها در یه نوشته ای بود که در مورد گنج توضیح داده بود، بعد مسیری که گفته بود رو رفتم تا به شماره 2 رسیدم که یه نوشته دیگه بود با یه چلنج که آگاته میداد و یه آگاته توی هوا. بعد دوباره به نشونی که داده بود رفتم که یه قایق بود همونجایی که دو تا میج ایستاده بودن و یه معما رو هم باید مشعل ها و اون ستون های گرمایی حل میکردی. نوشته رو خوندم و کنار قایق رو کندم و آگاته سوم رو گرفتم:D

===========================================
من هنوز اصلاً داستانش رو شروع نکردم که ببینم چطوریه:))
گانیو یه cryo تضمین شده اس و اگه برست و اسکیلش نشون بدن که واقعاً ارزش دارن به نظرم داشتنش بد نباشه، البته بازم باید صبر کنیم تا بیاد و نظرات رو بخونیم:D
من که دیگه روم نمیشه برای دامین ژو به کسی رو بندازم و دیگه تحمل کیک شدن از کوآپ رو هم ندارم:(( حالا اگه زمان طبقه چهارمش یه کمی بیشتر بود میشد با باربارا و دیلاک هم تمومش کرد ولی زمانش با کشتن دشمن ها زیاد میشه:|

==========================================
این آپدیت رو دادن و یه سری از مشکلات رو حل کردن ولی الان نسخه موبایل تا میره تو کرش میکنه:|
میخواستم پیتیم رو ثبت کنم.

نه کوه آیاکا همچنان پابرجاست:)) صد نفر هم که بیان من بازم آیاکا رو حتما میگیرم:x حالا کو تا آپدیت 1.6 :-" تا اون موقع هم اونقدر ماموریت داستانی و مناطق جدید دادن که ده برابر این میتونیم جمع کنیم، من توی این یه هفته به اندازه 50 تا ویش جم جمع کرده بود، یه منطقه دیگه اینطوری بدن نونمون توی روغنه>:) پیتی بنر هم که همیشه منتقل میشه:D

xinqiu؟ من یه طبقه از ابیس رو باهاش رد کردم ولی نه هیلر زیاد خوبی هست و نه ساپورت:-" البته مال من لول بیست بود، حالا شاید تو بیشتر بتونی ازش سود ببری:-"

View attachment 189063

ببین، شماره 1 رو یادته که یه پازل بود که آب یه گودال خالی میشد و داخلش چند تا قفس بود؟ توی یکی از قفس ها در یه نوشته ای بود که در مورد گنج توضیح داده بود، بعد مسیری که گفته بود رو رفتم تا به شماره 2 رسیدم که یه نوشته دیگه بود با یه چلنج که آگاته میداد و یه آگاته توی هوا. بعد دوباره به نشونی که داده بود رفتم که یه قایق بود همونجایی که دو تا میج ایستاده بودن و یه معما رو هم باید مشعل ها و اون ستون های گرمایی حل میکردی. نوشته رو خوندم و کنار قایق رو کندم و آگاته سوم رو گرفتم:D

من هنوز اصلاً داستانش رو شروع نکردم که ببینم چطوریه:))
گانیو یه cryo تضمین شده اس و اگه برست و اسکیلش نشون بدن که واقعاً ارزش دارن به نظرم داشتنش بد نباشه، البته بازم باید صبر کنیم تا بیاد و نظرات رو بخونیم:D
من که دیگه روم نمیشه برای دامین ژو به کسی رو بندازم و دیگه تحمل کیک شدن از کوآپ رو هم ندارم:(( حالا اگه زمان طبقه چهارمش یه کمی بیشتر بود میشد با باربارا و دیلاک هم تمومش کرد ولی زمانش با کشتن دشمن ها زیاد میشه:|

این آپدیت رو دادن و یه سری از مشکلات رو حل کردن ولی الان نسخه موبایل تا میره تو کرش میکنه:|
جین رو هم آپ میکنم بحث اینه من اگر هوتائو یا Xiao بگیرم، این بنده خدا باز میره ته لیست:(

ژینکیو یا هر کفعتی این چینیا اسمشون هست ...آره...دشمنا آتیشین، باربارام نخودیه، مجبور بودم روش سرمایه گذاری کنم، ولی بعید میدونم جوابم رو بده!(لعنت به اونی که Childe من رو نداد:( )

بطری سوم هم من نیافته بودم، میرم دنبالش:دی

View attachment 189063

اره فکر میکنم انجام دادم حالا باز از نقشه ات کمک میگیرم چک میکنم دستت درد نکنه.
---------
ببینیم چیه پس :-?
ژو امشب فکر نکنم ولی فردا خواستی بگو باهم بریم منم یکم برای بنت چیز میز بگیرم :D
---------

این باس باگی هست مثل چی هااا :|
میگه برو تو محافظ بعد یهو میبینی کله اش رو زد زمین یخ اومد سمتت، داری میزنی یهو میبینی سرما رو شروع کرد. جدیدترین و بالاترین باگش هم این هست که بیدار نمیشه :| fail کردیم از اول اومدیم بازم بیدار نشد :|
---------
نین هم لول 9 شد تلنت اسکرین و shatter حالا نمیدونم 10 کنم یا نه ؟ متریال رو هم دارم

بهع!
در حال رفتن Abysd بودم، طبقه دوم که دفعه ی قبلی سااره نگرفته بودم رو ایندفعه یک ستاره گرفتم، نیمه ی چمبر آخر رو هم رفتم(به فوت بند بود مون باس)
چون نت مدبایل رو هات اسپات میکنم، حواسم نبود و خاموش شد:|
امیدوارم ذخیره کنه تا همینجا، شاید تونستم طبقه آخر دو ستاره بگیرم

ولی سوال! اون ربات تو چمبر دوم، تو بخش دوم رو چه راهکاری برای زدنش پیشنهاد میدید؟ :-" خیلی طول میکشه زدنش:( این رو من معمولا در حالت عادی با اورچارج و یا ترکیب یخ و برق(کلا برق) میتزکونمش...اینجا... Keqing رو ندارم دیگه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or