Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
باسش واقعا باگ هست، وقتی همه جا رو یه منجمد میکنه چیکار باید کرد؟
سه بار تا زیر ۲۵ درصد زده بودمش و دوباره جونش کامل شد.
یکم هم کواپ رفتم و فقط من پایرو بودم ولی طرف ورلد ۷ بود هیلر هم نداشتیم و زرت و زرت میمردیم.

خب بالاخره ایونت رو کامل کردم شاپ رو هم خالی، صندوق ها رو هم گرفتم، فقط مونده Crimson Agate که 29 تا میخوام و نمیدونم کجا رو باید بگردم :( از رو یه مپ کامل علامت گذاری کردم ولی بازم پیدا نمیکنم ! فکر میکنم باید برم سراغ ویدئو دیگه :| الان اینجا کسی هست تونسته باشه لول 12 برسونه ؟ چون من متوجه شدمتوی یک تصویر که اینا رو شماره گذاری کرده بود فقط تا 79 بود، در صورتی که 12 لول هست هرکدوم 10 تا بخواد میشه 120 تا ولی اینجا 79 تا علامت زده بود.

30 تا ویش استاندارد کشیدم، باربارا شد c2، ژیانلینگ شد c1، این دختره آتیشی جدیده رو گرفتم، شمشیر Favonius با اون کتابه widsith رو هم گرفتم.
یک بار یه ویش بکشم بهم nin آخر رو بده + یه کتاب 5 ستاره براش :-":x

باسش واقعا باگ هست، وقتی همه جا رو یه منجمد میکنه چیکار باید کرد؟

کنار اون چراغ ها یه سنگ ظاهر میشه سنگ رو که بزنی یه محافظ تشکیل میشه (مثل باس geo هست).
دیروز گفتی دامین رفتن بدون مصرف کانسید رزین بیخودی هست ؟ دامین تلنت نرفتی ببینی چی هست :(
فکر کنم 8 بار رفتم کانسید رزین مصرف کردم کلا بهم 3 یا 4 تا متریال پنج ستاره داد :|

آخرین ویرایش:
خیر سرمون هیلر داریم
باربارا عوض اینکه ساپورتمون باشه برعکس دستش با دشمن تو یه کاسس
با اون اسکیلش فقط میاد المنتایی رو که بهمون میخوره رو قدرتمند تر میکنه :|:|

PS_App_20210101_015255.jpeg

اینجاست که بانو میدرخشه

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

در مورد لیزا و فیشل هم گل گفتی :D

@XMohsen
آره دقت نکرده بودم، رفتم توی کوآپ و دیدم ملت همه جمع میشن اونجا. من همش با غذا و هیل کردن تانکش میکردم:| بعد یکی دید و فکر کنم پیش خودش گفت عجب تانک خوبیه و برام درخواست دوستی فرستاد:)) ملت چهار بار بلس رو میزنیم و یه بار که ماموریت فیل میشه همه رو کیک میکنن، چه آدم های بی شعوری هستن:-"

اون که پنج ستاره میده یا نه که rng هست، من بیشتر واسه این میگم که این همه جون میکنیم و وقت میذاریم، به جای هشت بار، حداقل چهار بار بیشتر نخوایم انجامش بدیم.

@BoxBox
فیشل اومد توی شاپ؟ پس من دیروز برای چی این همه ویش کشیدم؟ اولش گفتم شاید توی شاپ بیاد ولی بعد فکرشو کردم و گفتم تا وقتی توی بنر هست مطمئنا نمیاد:| برم یکی دو تا بخرم:-"

بنت اگه برای هیلر میخولی به پای باربارا نمیرسه چون اول هیلش فقط روی برست هست (که دیروز گفتم)، دوم برستش یک باره اثر نمیکنه باید توی محدوده هیلش بمونی تا اثر کنه و مثل اسکیل باربارا هم همراهت نمیاد، و سوم اینکه برست همه رو هیل نمیکنه فقط روی اونی که توی فیلد هست اثر داره. خلاصه اینکه کنار باربارا خوب هست ولی تنهایی خیلی سخت میشه برات:D

دیروز هم یه اتفاق جالب افتاد، ویش تکی لول آپ شخصیت های جدید رو توی بنر استاندارد زدم و وقتی تموم شد، به جای بنر استاندارد رفتم توی بنر بیگینر:D البته ویش نداشتم که بکشم ببینم چی میده:-"

شاپ رفرش شد:bash:

View attachment 189120

منم این اسلحه رو خریدم

View attachment 189121

یه ویش تو بنر استاندارد کشیدم ببینین بهم چی داد
View attachment 189122
[-o<
خب گانیو رو که فول کردم هرچی اضافه اومد میذارم واسه بنت:x
چرا بازی با من دشمنه ،، اخه فیشل ؟؟؟ امیدوارم اولین کارکتری باشه که تا حد مرگ نرفش میکنن ،، هر کی روش سرمایه گذاری کرد فیل شه :p:D

بدبختی دو تا استار گلیتر کم دارم برای باربارا ، نمیخوام ویش بزنم :((
من لیزا میخوام

هر کی دیلوک داره و ولف نداره به نظرم این بلک کلیف اسلشر رو بخره ، الان برای من ۵۵درصد کریت دمیج داره و با گشتن هر حریف تا ۳۰ ثانیه ۱۲ درصد اتکش افزایش پیدا میکنه ،،، جدا از اینکه ظاهرش شدیدا با دیلوک سته !!!;;)

بنت رو تست رانش رو رفتم رسما بدترین کارکتر بازیه ،،، یخ ترین گیم پلی بازی رو داره ،، اسکیلش رو اومدم بزنم تند تند r2 زدم بعد فقط یه ضربه زد ،، نانی کوره ، دوباره زدم باز فقط یه ضربه ، خو این یه ضربه شل و ول هم نزن ،

خب بالاخره ایونت رو کامل کردم شاپ رو هم خالی، صندوق ها رو هم گرفتم، فقط مونده Crimson Agate که 29 تا میخوام و نمیدونم کجا رو باید بگردم :( از رو یه مپ کامل علامت گذاری کردم ولی بازم پیدا نمیکنم ! فکر میکنم باید برم سراغ ویدئو دیگه :| الان اینجا کسی هست تونسته باشه لول 12 برسونه ؟ چون من متوجه شدمتوی یک تصویر که اینا رو شماره گذاری کرده بود فقط تا 79 بود، در صورتی که 12 لول هست هرکدوم 10 تا بخواد میشه 120 تا ولی اینجا 79 تا علامت زده بود.

30 تا ویش استاندارد کشیدم، باربارا شد c2، ژیانلینگ شد c1، این دختره آتیشی جدیده رو گرفتم، شمشیر Favonius با اون کتابه widsith رو هم گرفتم.
یک بار یه ویش بکشم بهم nin آخر رو بده + یه کتاب 5 ستاره براش :-":x

کنار اون چراغ ها یه سنگ ظاهر میشه سنگ رو که بزنی یه محافظ تشکیل میشه (مثل باس geo هست).
دیروز گفتی دامین رفتن بدون مصرف کانسید رزین بیخودی هست ؟ دامین تلنت نرفتی ببینی چی هست :(
فکر کنم 8 بار رفتم کانسید رزین مصرف کردم کلا بهم 3 یا 4 تا متریال پنج ستاره داد :|
فکر میکنم بقیه Crimson Agate ها رو فقط میشه از همون Crimson wish که لول 8 باز میشه گرفت

درخت من الان لول 10 ـه
دوشنبه ها و جمعه ها crimson wish رفرش میشه و هفته ای 10 تا میشه ازش گرفت یعنی 2 تا 5 تا

فکر کنم وقتش شده stringless رو برای فیشل آپگرید کنم:D نسبت به favonious warbow خیلی بهتره:-"

@vaan 2
خیالت تخت اول f2p ها نرف میشن:))

اون بلک کلیف هم کریت ریت بالا میخواد که من فعلا آرتیفکتی براش ندارم و aoe پروتوتایپ هم بیشتر به کارم میاد و برای باس ها هم که اون افزایش اتکش اصلا فعال نمیشه.

اسکیلش رسما بدترین اسکیل بازیه، اگه شارژش هم کنی فقط خودت رو عقب میندازه ولی برستش هیل و باف خوبی به یه شخصیت میده.

@XMohsen
آره دقت نکرده بودم، رفتم توی کوآپ و دیدم ملت همه جمع میشن اونجا. من همش با غذا و هیل کردن تانکش میکردم:| بعد یکی دید و فکر کنم پیش خودش گفت عجب تانک خوبیه و برام درخواست دوستی فرستاد:)) ملت چهار بار بلس رو میزنیم و یه بار که ماموریت فیل میشه همه رو کیک میکنن، چه آدم های بی شعوری هستن:-"

اون که پنج ستاره میده یا نه که rng هست، من بیشتر واسه این میگم که این همه جون میکنیم و وقت میذاریم، به جای هشت بار، حداقل چهار بار بیشتر نخوایم انجامش بدیم.

@BoxBox
فیشل اومد توی شاپ؟ پس من دیروز برای چی این همه ویش کشیدم؟ اولش گفتم شاید توی شاپ بیاد ولی بعد فکرشو کردم و گفتم تا وقتی توی بنر هست مطمئنا نمیاد:| برم یکی دو تا بخرم:-"

بنت اگه برای هیلر میخولی به پای باربارا نمیرسه چون اول هیلش فقط روی برست هست (که دیروز گفتم)، دوم برستش یک باره اثر نمیکنه باید توی محدوده هیلش بمونی تا اثر کنه و مثل اسکیل باربارا هم همراهت نمیاد، و سوم اینکه برست همه رو هیل نمیکنه فقط روی اونی که توی فیلد هست اثر داره. خلاصه اینکه کنار باربارا خوب هست ولی تنهایی خیلی سخت میشه برات:D

دیروز هم یه اتفاق جالب افتاد، ویش تکی لول آپ شخصیت های جدید رو توی بنر استاندارد زدم و وقتی تموم شد، به جای بنر استاندارد رفتم توی بنر بیگینر:D البته ویش نداشتم که بکشم ببینم چی میده:-"
بنت یه ذره هیل میده خب کافیه یجورایی مدل هیل دادنش مثه دایوناس جفتشون باید ult داشته باشن تا بتونن هیل کنن

ولی من بیشتر بنت رو بخاطر wombo combo با مونا دوس دارم :D جفتشون ult کنن باس ها رو وان شات کنم حال میده >:D<

راجع به اون باگ بنر منم چند بار اتفاق افتاد واسم :D

دیگه انقد باگ زیاد شده دقت کردین چند وقته دیگه جم جایزه نمیدن :D

فکر میکنم بقیه Crimson Agate ها رو فقط میشه از همون Crimson wish که لول 8 باز میشه گرفت

درخت من الان لول 10 ـه
دوشنبه ها و جمعه ها crimson wish رفرش میشه و هفته ای 10 تا میشه ازش گرفت یعنی 2 تا 5 تا
لول ۱۰ به بعد رو نمیدونم ولی تا لول ۹دفکر کنم بازم باشه چون من الان ۲۸ تا دیگه میخوام:D

بنت یه ذره هیل میده خب کافیه یجورایی مدل هیل دادنش مثه دایوناس جفتشون باید ult داشته باشن تا بتونن هیل کنن

ولی من بیشتر بنت رو بخاطر wombo combo با مونا دوس دارم :D جفتشون ult کنن باس ها رو وان شات کنم حال میده >:D<

راجع به اون باگ بنر منم چند بار اتفاق افتاد واسم :D

دیگه انقد باگ زیاد شده دقت کردین چند وقته دیگه جم جایزه نمیدن :D
خو من یکی رو میخواستم که جایگزین باربارا کنم و باقی تیم رو با المنت های دیگه پر کنم:D

مونا هم که ندارم:D از اون دمیج فضایی هم تا حالا فقط تونستم یه ۲۶k تا بزنم :D

آره نامردا دیروز دو هزار تا باگ ردیف کرده بودن ولی هیچی به جاشون ندادن:))

خوب یه تک ویش زدم با فیت هایی که درخت داده بود ،ببین چی داد

PS_App_20210101_065644.jpeg

نجاتم داد ،هم وسوسه ام برای ژیانگ لینگ شاپ رو کاهش داد ،،، هم دیگه مجبور نشدم جم بسوزونم ، باربارا هم گرفتم و c2 باز شد،، این باربارا هم c6 ش خیلی خفنه

خب من رفتم یه دونه دیگه فیشل از فروشگاه خریدم و c3 شد:> با استارداست هام هم 5 تا ویش معمولی و 5 تا بنر خریدم. بعد رفتم ویش های معمولی رو مصرف کردم و نتیجه شد:
202111104011.png

پیتی بنر استانداردم 5 بود:| هنوز هیستوریش آپدیت نشده وگرنه عکسش رو براتون میذاشتم ولی در هر حال فیشل DPS رفت در دستور کار >:)
بلافاصله ویش بعدیش هم:

202111104052.png

c4 شد :x

اون پنج های بنر کاراکتر هم کشیدم و یه ساکاروز دیگه داد:-"
پیتی بنر استاندارد 4 و پیتی بنر کاراکتر 28 شد:-"

خب من رفتم یه دونه دیگه فیشل از فروشگاه خریدم و c3 شد:> با استارداست هام هم 5 تا ویش معمولی و 5 تا بنر خریدم. بعد رفتم ویش های معمولی رو مصرف کردم و نتیجه شد:
View attachment 189133

پیتی بنر استانداردم 5 بود:| هنوز هیستوریش آپدیت نشده وگرنه عکسش رو براتون میذاشتم ولی در هر حال فیشل DPS رفت در دستور کار >:)
بلافاصله ویش بعدیش هم:

View attachment 189134

c4 شد :x

اون پنج های بنر کاراکتر هم کشیدم و یه ساکاروز دیگه داد:-"
پیتی بنر استاندارد 4 و پیتی بنر کاراکتر 28 شد:-"
ترکوندی که!!! رو پیتی 5 یه 5* ، انگار یدونه مفتی بهت دادن>:) (مثل جین من:-" )

---
بالاخره منم کریت هیت 50K رو رد کردم(53K دقیق ترش:-" ) با تشکر از شمشیر ایونت:))

7تا ویش معمولی دارم...موندم بزارم به بتل پسlvl 50 برسم، یا با جم هام یکی دوتا ویش بگیرم(الان وسطای 19م، یک ویش از اینم دو دیقه ای میتونم بگیرم:-" )

و Abyss رو هم با 7 ستاره رد کردم... و دیدم جدید شده:)) و نمیشه آقا! همه یخین! در توان من نیست:)) اون روزی که دیلاک بگیرم اینجا باید شام بدم فکر کنم:))
و اینکه قبلیش 2400 جم زده بودا، الان شده 600... ایونتی بود واقعا قبلی:-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or