Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
حاضرم جین رو با دیلاک هاتون طاق بزنم:|
بیا کانستیلیشن اولش رو بهت میدم، جین بده:)) ولی مال من آپدیت شده اس :>

نمیدونم سبک بازیت چطوریه ولی اگه تا الان بدون دیلاک بازی کردی و رسیدی به لول ۵۰, پس به نظرم بهتره تیمت رو بهم نریزی:-"

این اچیومنت باس ایونت که باید ده بار بزنیش باگ داره، بیش از ده بار زدم و هیچی حساب نکرد:|

3xoz361srq861.jpg

اون که داره غذا میخوره رو خوب گفته:)) من یه چهل تایی از اون مرغ ها خوردم=))

===========================================================
@vaan 2
راستی توجه کردی که لیزا چه مدل مویی داره؟:-":D

آخرین ویرایش:
بیا کانستیلیشن اولش رو بهت میدم، جین بده:)) ولی مال من آپدیت شده اس :>

نمیدونم سبک بازیت چطوریه ولی اگه تا الان بدون دیلاک بازی کردی و رسیدی به لول ۵۰, پس به نظرم بهتره تیمت رو بهم نریزی:-"

این اچیومنت باس ایونت که باید ده بار بزنیش باگ داره، بیش از ده بار زدم و هیچی حساب نکرد:|
یک عدد جین lvl 60 ، آپگرید تلنت ها تا جایی که phaseش اجازه میداده، به مناقصه گذاشته میشود:D

ترجیحا 1. Childe و در رده ی بعد 2.Diluc (درست نوشتم؟)

:-"

سبک بازیم که گفتم، نوبتی المنت های مختلف دورم میچرخن، با Keqing نفله میکنم:-"
تا حالا با great swordدارها هم اصلا بازی نکردم:-" (در حد زدن ستون های باس geo و فارم یه سری سنگ ها:)) )

اما کاراکترهام lvl9 فرندشیپ رسیدن، بدم نمیاد کلا سیستم رو بتونم عوض کنم :D
جدا از اون مسئله اصلی Abyssه، که به نظرم واقعا از هر عنصر دوتا کاراکتر درست حسابی میطلبه! :D

---

مرغ وعده ی غذاییه اصلی کاراکترهامه:)) تا لازم میشه مرغ میدم بهشون:)) دیروز دیدم sweet flowerهام رو 40تاست:)) باید فارم کنم:))

و...مدل مول لیزا نکته ش چیه؟ :-"

یک عدد جین lvl 60 ، آپگرید تلنت ها تا جایی که phaseش اجازه میداده، به مناقصه گذاشته میشود:D

ترجیحا 1. Childe و در رده ی بعد 2.Diluc (درست نوشتم؟)

:-"

سبک بازیم که گفتم، نوبتی المنت های مختلف دورم میچرخن، با Keqing نفله میکنم:-"
تا حالا با great swordدارها هم اصلا بازی نکردم:-" (در حد زدن ستون های باس geo و فارم یه سری سنگ ها:)) )

اما کاراکترهام lvl9 فرندشیپ رسیدن، بدم نمیاد کلا سیستم رو بتونم عوض کنم :D
جدا از اون مسئله اصلی Abyssه، که به نظرم واقعا از هر عنصر دوتا کاراکتر درست حسابی میطلبه! :D

---

مرغ وعده ی غذاییه اصلی کاراکترهامه:)) تا لازم میشه مرغ میدم بهشون:)) دیروز دیدم sweet flowerهام رو 40تاست:)) باید فارم کنم:))

و...مدل مول لیزا نکته ش چیه؟ :-"
بکن 80 خیرشو ببینی:))

منم همینطوری بازی میکنم، اون روشی که بقیه ترکیب المنت و برست میزنن رو تا حالا امتحان نکردم. حالا شاید با البدو امتحان کردم، یه ویدئو دیدم با بنت و ساکاروز حدود ۴۰k دمیج میزد. یه چیز جالب هم اینکه اسکیلش رو باس geo خنثی میکنه، یعنی من انتظار داشتم اون ستون ها رو راحتر بتونم بشکنم ولی نشد:D

منم دیگه لول هشت شدم و کم کم وقتشه یه تیم جدید بسازم:D

میخپاستم تراولر geo بسازم ولی از بس geo بهم داد پشیمون شدم.

اگه تقسیم نمیشد یه جوری ردش میکردیم ولی اینجوری فایده نداره.

من سعی میکنم همه غذاها رو perfect کنم برای همین تنوع زیاد داریم ولی این سری دیگه به غیر از مرغ هیچی برام نمونده بود:D این طبقه آخر دامین ها و این باس هم دیگه لازم شد که از غذاهای افزایش کریتیکال استفاده کنم.

مدل موی لیزا هم:D

anime-memes-side-ponytail-death

بکن 80 خیرشو ببینی:))

منم همینطوری بازی میکنم، اون روشی که بقیه ترکیب المنت و برست میزنن رو تا حالا امتحان نکردم. حالا شاید با البدو امتحان کردم، یه ویدئو دیدم با بنت و ساکاروز حدود ۴۰k دمیج میزد. یه چیز جالب هم اینکه اسکیلش رو باس geo خنثی میکنه، یعنی من انتظار داشتم اون ستون ها رو راحتر بتونم بشکنم ولی نشد:D

منم دیگه لول هشت شدم و کم کم وقتشه یه تیم جدید بسازم:D

میخپاستم تراولر geo بسازم ولی از بس geo بهم داد پشیمون شدم.

اگه تقسیم نمیشد یه جوری ردش میکردیم ولی اینجوری فایده نداره.

من سعی میکنم همه غذاها رو perfect کنم برای همین تنوع زیاد داریم ولی این سری دیگه به غیر از مرغ هیچی برام نمونده بود:D این طبقه آخر دامین ها و این باس هم دیگه لازم شد که از غذاهای افزایش کریتیکال استفاده کنم.

مدل موی لیزا هم:D

anime-memes-side-ponytail-death
من با کاراکتر LVL1 هم تعویض میکنما:)) راضی نیستید؟ :-" :))

آخه اون روش ها تنوع المنت ری اکشنش کمه! تو محیط که میگردی معلوم نیست چی به تور آدم میخوره که! وقتی از همه عنصرها داشته باشی، در هر شرایطی دشمن رو له میکنی:-" اون پیشنهادها به نظرم بیشتر به درد ایونتی خاصی، یا Abyssی خاص میخورن:-"

اونم منم سعی میکنم غذاهای مختلف درست کنم، ولی به صرفه ترین و راحت ترین همین مرغه :دی هم متریال عجیبی نمیخواد، هم بد جون پر نمیکنه بنده خدا:-"

---

ها... hair style of dearh :-"
زبونت رو گاز بگیر:| چندتا وایفو درست حسابی مگه بازی داره که بخوای یکیش رو هم پر پر کنی:| :(

من با کاراکتر LVL1 هم تعویض میکنما:)) راضی نیستید؟ :-":))

آخه اون روش ها تنوع المنت ری اکشنش کمه! تو محیط که میگردی معلوم نیست چی به تور آدم میخوره که! وقتی از همه عنصرها داشته باشی، در هر شرایطی دشمن رو له میکنی:-" اون پیشنهادها به نظرم بیشتر به درد ایونتی خاصی، یا Abyssی خاص میخورن:-"

اونم منم سعی میکنم غذاهای مختلف درست کنم، ولی به صرفه ترین و راحت ترین همین مرغه :D هم متریال عجیبی نمیخواد، هم بد جون پر نمیکنه بنده خدا:-"

---

ها... hair style of dearh :-"
زبونت رو گاز بگیر:| چندتا وایفو درست حسابی مگه بازی داره که بخوای یکیش رو هم پر پر کنی:|:(
lvl1 نداریم، همه 20 هستن:)) حالا نگران نباش، نهایتش اینه که هو تائو رو میگیری:)) شاید بهتر هم باشه:> (منم دو تا نیزه خوب دارم ولی کسی نیست بزارم روشون:-")

آره، میدونم چی میگی:-" البته من سعی میکنم با همون تیم اصلیم مبارزات رو رد کنم و برای دشمن ها هم اولویت بندی میکنم مثلا برای فاتویی ها اول میرم سراغ الکتروها چون cryo توی تیم ندارم که شیلدش رو بشکنم و بعد به ترتیب آب و یخ و غیره و یه تیم هم دارم برای معمایی چیزی که از ساکاروز و کایا و لومینه و نین تشکیل شده:-" ولی برای یه سری دامین های خاص که قواعد خودشون رو دارن داشتن همه المنت ها ضروریه. بعضی هاشون رو میشه یه جوری با همون تیم اصلی رد کرد ولی یه سری هم هستن وقت کافی ندارن، یکیش همین Hidden domain of zhou هست که اتفاقاً ضروریترین دامین برای من به حساب میاد چون دمیجم کاملاً بستگی بهش داره:|

نه تخم مرغ از همه راحتره:))

-------------------------------------------------------------

من نمیگم، خود سازنده داره هینت میده:-" بعدم مشکلی نیست، نهایت زامبیش میکنن:D

====================================
رفتم چک کردم و منطقه دراگون اسپاین رو 98 درصد تکمیل کردمف پس اون دو درصدش چیه دیگه؟:-"

• Like
Reactions: cloud _ strife
من این هفته qiqi و diona رو با هم گرفتم :D الان فقط klee رو کم دارم.
ــــــــــــــــــــــ
اگه دنبال Jean می‌گردید، منم حاضرم Jean ام رو مزایده بذارم:D بانو لول 80 هستن. ست گلادیاتور 5 ستاره، همه آرتیفکت‌ها لول 20. Atk شون 2301 هست، elemental mastery شون هم 280 هست. Crit Rate و Crit Dmg اش هم 30% و 76% هست. اسلحه‌اش هم لول 80 هست. بانو رو با دیلاک یا کلی با هر نوع مشخصات و لولی عوض می‌کنم:D Jean نهایت از zhongli بین کاراکترهای 5 ستاره بهتر باشه:(

آخرین ویرایش:
من لامصب Diluc را دارم عالی هم هست خداییش ولی 4 تا ویش ده تایی زدم تو این هفته یکیش کامل اسلحه(بجز هفته پیش که کلی ویش اسلحه داشتم) سه تا بقیش شخصیت کاراکترش Sucrose جالبه یک Sucrose هم هفته پیش گرفتم حالا موندم با این اکانت و وضع شانس از اول برم یا همینو ادامه بدم چون Diluc واقعا خوبه تازه یکبار یک اکانت بد شانس را با لول 28 ول کردم

واقعا یه فکر به حال سیستم ارتیفکت بازی نکنن ،،، حال ادم از بازی به هم میخوره

من اینو گرفتم ،، ساب ژانر هاش فقط همون دو تا وسطی بودن ،، بعد صرف کلی چول و ارتیفکت های ۴-۵ ستاره چی شد !!!

PS_App_20210102_052555.jpeg

حالا نه اتک ، نه hp دیفنس مسخره
تنها دلیلی که از عصبانیت دیسترویش نکردم اینه که برای یه ارتیفکت دیگه خرجش کنم

بعد این همه ارتیفکت اپ کردن ،، مطمئن شدم به هیچ وجه ساب استیت ها اعتباری نداره و فقط مین استیت مهمه ، که متاسفانه اصلا مین استیت خوب نمیده ،، وقتی هم میده اینطوری میده

PS_App_20210102_052712.jpeg

خوب الان من اینو جی کارش کنم به چه دردم میخوره ،،،

من الان یه هفته دیگه لول ۵۰ میشم ،

۴۲۰ تا هیرو وت میخوام ،،، ۳ میلیون مورا حداقل ،،،
دیلوک و نوئلم ، متریال باس رو ندارن ،، هیچ کدومشون یه دونه جم هم ندارن ،،

نمیتونم که تا ابد رزین خرج ارتیفکت کنم ، بلکه فقط یدونه ارتیفکت خوب از توش در بیاد

من اینو گرفتم ،، ساب ژانر هاش فقط همون دو تا وسطی بودن ،، بعد صرف کلی چول و ارتیفکت های ۴-۵ ستاره چی شد !!!

View attachment 189368

بعد این همه ارتیفکت اپ کردن ،، مطمئن شدم به هیچ وجه ساب استیت ها اعتباری نداره و فقط مین استیت مهمه ، که متاسفانه اصلا مین استیت خوب نمیده ،، وقتی هم میده اینطوری میده

View attachment 189369

نمیتونم که تا ابد رزین خرج ارتیفکت کنم ، بلکه فقط یدونه ارتیفکت خوب از توش در بیاد
در مورد رسیدن به AR50 ، ملت میگن ارزش نداره کاراکتر به LVL90 رسوند! به Phase بعدی بردن درست، ولی خود lvl90 نه! اونقدری استت اضافه نمیکنه که ارزش اون همه xp book و پول رو داشته باشه!(میگن نهایت 1lvl ببریم بالا برای شو آف :)) )

آرتیفکت که فاجعه ست... من هنوز چندتا Cyro که ارزش lvl up کردن داشته باشن پیدا نکردم:|
بقیه کاراکترها غیر از Keqing هم که بمانند:D

----

دیروز جین رو رسوندم 70 :-"
تلنت هاشم lvl6 :D
احتمالا از امروز جای باربارا رو بگیره دیگه...گرچه باربارا با کیا واقعا جوابه:( خدایی دلم نمیاد یه المنت بدم که باد بگیرم:|
فکر کنم 11تا آیتم مخصوص زدن باس بخواد....مندوکسه!!! 5دوری میشه:( (در صورت فوق بدشانس بودن 6دور :| )
جدا از اینکه هنوز همین آیتم باس الکترو رو برای Keqing نگرفتم هنوز و کم دارم:-"

گرفتاریه ها:-" یکم دراپ بهتر کنید به جایی بر نمیخوره:)) بزارید به بقیه کاراکترها هم بتونیم برسیم:D

آها... 13تا xp book بنفش هم بیشتر ندارم:(

---
@farzad_angel
4 تا ده تایی چیزی نداشته باشه که عادیه:-" اینجا همه حداقل روی 70 الی همون 90ه پیتی حساب میکنیم:دی

جدا از اینکه گاچا اگر آدم بخواد اینجوری کنه، هیچوقت به نتیجه نمیرسه! باید بچسبی به یک اکانت، آخرش به یک جایی میرسه، وگرنه سر هر بنر آدم باید اکانت جدید بسازه:-"
همون اکانت قبلیت رو اگر داشتی، الان مطمئنا خیلی جلوتر بودی:-"
عوض کردن اکانت، نهایت همون ریرول اول کار ارزش داره! بعدش به نظرم اشتباهه:-"

دیروز رفتم روی یه کنده درخت نشستم و منظره موندست رو تماشا کردم و چای و میوه خوردم، خیلی کیف داد... (من، بعد از شش بار دامین رفتن و هیچی نگرفتن:| )
یادش بخیر اوایل آدم فقط دلش میخواست توی محیط بازی بگرده، الان همش شده دامین، باس، فارم، ابیس...:-"

View attachment 189368

View attachment 189369

روی پر و گل زیاد حساس نباش، اون تاج رو هم استفاده کن و ست چهار تایی ویچ رو روی بقیه بزار. اگه چهار ستاره خوب هم داری استفاده کن تا پنج ستاره خوب بگیری. در آخر هم لول 90 کردن شخصیت ها یه کار بیهوده اس چون آنچنان تفاوتی توی قدرتشون نداره و همه چی به آرتیفکت بستگی داره. من فقط یه دیلاک رو به فاز شش میبرم چون ادونچر بوک گفته حداقل یه نفر باید فاز شش بشه و تلنت هاش رو هم فقط آپدیت میکنم و لول 90 نمیکنمش و بقیه رو نهایت روی 80 بزارم (ساپورت ها همون 70 هم کافیه). با اون مقدار xp و مورا هم میتونی دو نفر دیگه رو تا لول 70 آپدیت کنی. شاید باورت نشه ولی الان تانک گروه من باربارا لول 70 هست، هر وقت میبینم یه حمله قوی داره میاد زود سوئیچ میکنم روی باربارا و آخ هم نمیگه :)) شده تمام اعضای گروه مردن ولی با بارابارا زنده مونده و با خودش تنها دوباره یکی زنده شون کردم :D خلاصه آرتیفکت و تلنت مهمتره:D
در مورد رسیدن به AR50 ، ملت میگن ارزش نداره کاراکتر به LVL90 رسوند! به Phase بعدی بردن درست، ولی خود lvl90 نه! اونقدری استت اضافه نمیکنه که ارزش اون همه xp book و پول رو داشته باشه!(میگن نهایت 1lvl ببریم بالا برای شو آف :)) )

آرتیفکت که فاجعه ست... من هنوز چندتا Cyro که ارزش lvl up کردن داشته باشن پیدا نکردم:|
بقیه کاراکترها غیر از Keqing هم که بمانند:D

----

دیروز جین رو رسوندم 70 :-"
تلنت هاشم lvl6 :D
احتمالا از امروز جای باربارا رو بگیره دیگه...گرچه باربارا با کیا واقعا جوابه:( خدایی دلم نمیاد یه المنت بدم که باد بگیرم:|
فکر کنم 11تا آیتم مخصوص زدن باس بخواد....مندوکسه!!! 5دوری میشه:( (در صورت فوق بدشانس بودن 6دور :| )
جدا از اینکه هنوز همین آیتم باس الکترو رو برای Keqing نگرفتم هنوز و کم دارم:-"

گرفتاریه ها:-" یکم دراپ بهتر کنید به جایی بر نمیخوره:)) بزارید به بقیه کاراکترها هم بتونیم برسیم:D

آها... 13تا xp book بنفش هم بیشتر ندارم:(

---
@farzad_angel
4 تا ده تایی چیزی نداشته باشه که عادیه:-" اینجا همه حداقل روی 70 الی همون 90ه پیتی حساب میکنیم:D

جدا از اینکه گاچا اگر آدم بخواد اینجوری کنه، هیچوقت به نتیجه نمیرسه! باید بچسبی به یک اکانت، آخرش به یک جایی میرسه، وگرنه سر هر بنر آدم باید اکانت جدید بسازه:-"
همون اکانت قبلیت رو اگر داشتی، الان مطمئنا خیلی جلوتر بودی:-"
عوض کردن اکانت، نهایت همون ریرول اول کار ارزش داره! بعدش به نظرم اشتباهه:-"
این آیتم های مخصوص باس ها رو نمیشه فروخت؟ من از باس پایرو یه چیزی حدود 50 تا دارم:D اون جم بزرگ ها هم افسانه هستن، توی این هفته 30 بار باس ها رو زدم ولی حتی یه دونه هم نداد، دراپش دقیقاً عین ورلد لول 3 هست:|

خو بارابارا رو هم نگه دار:-"

========================================================
mfj4f2rgyy861.jpg

دیروز رفتم روی یه کنده درخت نشستم و منظره موندست رو تماشا کردم و چای و میوه خوردم، خیلی کیف داد... (من، بعد از شش بار دامین رفتن و هیچی نگرفتن:| )
یادش بخیر اوایل آدم فقط دلش میخواست توی محیط بازی بگرده، الان همش شده دامین، باس، فارم، ابیس...:-"

روی پر و گل زیاد حساس نباش، اون تاج رو هم استفاده کن و ست چهار تایی ویچ رو روی بقیه بزار. اگه چهار ستاره خوب هم داری استفاده کن تا پنج ستاره خوب بگیری. در آخر هم لول 90 کردن شخصیت ها یه کار بیهوده اس چون آنچنان تفاوتی توی قدرتشون نداره و همه چی به آرتیفکت بستگی داره. من فقط یه دیلاک رو به فاز شش میبرم چون ادونچر بوک گفته حداقل یه نفر باید فاز شش بشه و تلنت هاش رو هم فقط آپدیت میکنم و لول 90 نمیکنمش و بقیه رو نهایت روی 80 بزارم (ساپورت ها همون 70 هم کافیه). با اون مقدار xp و مورا هم میتونی دو نفر دیگه رو تا لول 70 آپدیت کنی. شاید باورت نشه ولی الان تانک گروه من باربارا لول 70 هست، هر وقت میبینم یه حمله قوی داره میاد زود سوئیچ میکنم روی باربارا و آخ هم نمیگه :)) شده تمام اعضای گروه مردن ولی با بارابارا زنده مونده و با خودش تنها دوباره یکی زنده شون کردم :D خلاصه آرتیفکت و تلنت مهمتره:D

این آیتم های مخصوص باس ها رو نمیشه فروخت؟ من از باس پایرو یه چیزی حدود 50 تا دارم:D اون جم بزرگ ها هم افسانه هستن، توی این هفته 30 بار باس ها رو زدم ولی حتی یه دونه هم نداد، دراپش دقیقاً عین ورلد لول 3 هست:|

خو بارابارا رو هم نگه دار:-"

========================================================
mfj4f2rgyy861.jpg

داشتم فکر میکردم این ست Pyro resist رو بدم به لیزا ،، ست تاندرینگ فیوری رو بدم فیشل ،، خصوصا که کریت ریت لیزام افتضاحه ،، با این چیزایی که پیرو رسیست داده بهم حسابی لیزا رو میکشه بالا ،، اورلودشم بوست میکنه ۔۔۔۔
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

از اونجا که هیچی cyro ندارم داشتم فکر میکردم که دیگه ویش رو تعطیل کنم تا بنر آیاکا ،،، داشتم در موردش تحقیق میکردم ، فهمیدم صدا پیشش Saori hayami ،،، چقدر من این صدا رو دوست دارم ،،، یعنی از کل انیمه هایی که دیدم ده تا صدا تو ذهنم هک شده باشه یکیش اینه ،،، (اواتارم رو میبینید ،، سائوری صداپیشه نقش اول این انیمه است ،دیگه حساب کنید، چقدر برام خاصه)

View attachment -957253353.mp4

صداش از ایناست که میگی تو فقط حرف بزن

طبق لیک ها ، دیگه تا مارچ ویش زدن تعطیل

عجب استایل شمشیر زنی سامورایی طوری داره ،، تم شخصیتیش هم که ژاپنیه ۔۔۔

meme دریک ندارید ،، جین و ایاکا؟؟؟ =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or