Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
داشتم فکر میکردم این ست Pyro resist رو بدم به لیزا ،، ست تاندرینگ فیوری رو بدم فیشل ،، خصوصا که کریت ریت لیزام افتضاحه ،، با این چیزایی که پیرو رسیست داده بهم حسابی لیزا رو میکشه بالا ،، اورلودشم بوست میکنه ۔۔۔۔
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

از اونجا که هیچی cyro ندارم داشتم فکر میکردم که دیگه ویش رو تعطیل کنم تا بنر آیاکا ،،، داشتم در موردش تحقیق میکردم ، فهمیدم صدا پیشش Saori hayami ،،، چقدر من این صدا رو دوست دارم ،،، یعنی از کل انیمه هایی که دیدم ده تا صدا تو ذهنم هک شده باشه یکیش اینه ،،، (اواتارم رو میبینید ،، سائوری صداپیشه نقش اول این انیمه است ،دیگه حساب کنید، چقدر برام خاصه)

View attachment 189378

صداش از ایناست که میگی تو فقط حرف بزن

طبق لیک ها ، دیگه تا مارچ ویش زدن تعطیل

عجب استایل شمشیر زنی سامورایی طوری داره ،، تم شخصیتیش هم که ژاپنیه ۔۔۔

meme دریک ندارید ،، جین و ایاکا؟؟؟ =))
عه؟ پس میخوای فیشل رو استفاده کنی بالاخره؟ قراره نرف بشه ها:)) والا بازی هنوز دشمن پایرو و الکترویی که نیاز به رسیست داشته باشه نداره (اگه هایدرو رسیست یا کریو بود خیلی بهتر میشد)، منم استیت های خوبی ازشون دارم ولی ترجیعم اینه که تا وقتی نیاز نداشته باشم به جاشون از آرتیفکت هایی استفاده کنم که اسکیل یا برست یا اتک یا کریتیکال بوست داشته باشن...

منم میخوام تعطیل کنم ولی متاسفانه برای قویتر کردن پایروهام حتماً باید کریو قوی داشته باشم، مگه اینکه گلادیاتور درست و حسابی گیرم بیاد و مثل ملت unga bunga کنم:)) راستی Berserker پنج ستاره نداره؟:-"
فایل های صدای آیاکا هم چند وقت پیش داده کاوی کرده بودن، بیا برو گوش کن و لذت ببر:D
Ayaka | Honey Impact - Genshin Impact DB and Tools

والا شایعه شده بود که توی آپدیت 1.6 میاد ولی اگه مارچ 17 باشه پس از همین الان باید حسابی جم جمع کنیم:-" من فعلا 500 تا گرفتم، ماموریت های روزانه هم تا اون موقع 4440 تا بهم میده، دیگه میمونه اچیومنت ها و صندوق ها و ماموریت های فرعی و اصلی و منطقه جدیدی که با خود آیاکا میاد و خلاصه امیدوارم حداقل به پیتی دوم برسم چون من شانس ندارم و روی پیتی اول نمیگیرمش:((

عه؟ پس میخوای فیشل رو استفاده کنی بالاخره؟ قراره نرف بشه ها:)) والا بازی هنوز دشمن پایرو و الکترویی که نیاز به رسیست داشته باشه نداره (اگه هایدرو رسیست یا کریو بود خیلی بهتر میشد)، منم استیت های خوبی ازشون دارم ولی ترجیعم اینه که تا وقتی نیاز نداشته باشم به جاشون از آرتیفکت هایی استفاده کنم که اسکیل یا برست یا اتک یا کریتیکال بوست داشته باشن...

منم میخوام تعطیل کنم ولی متاسفانه برای قویتر کردن پایروهام حتماً باید کریو قوی داشته باشم، مگه اینکه گلادیاتور درست و حسابی گیرم بیاد و مثل ملت unga bunga کنم:)) راستی Berserker پنج ستاره نداره؟:-"
فایل های صدای آیاکا هم چند وقت پیش داده کاوی کرده بودن، بیا برو گوش کن و لذت ببر:D
Ayaka | Honey Impact - Genshin Impact DB and Tools

والا شایعه شده بود که توی آپدیت 1.6 میاد ولی اگه مارچ 17 باشه پس از همین الان باید حسابی جم جمع کنیم:-" من فعلا 500 تا گرفتم، ماموریت های روزانه هم تا اون موقع 4440 تا بهم میده، دیگه میمونه اچیومنت ها و صندوق ها و ماموریت های فرعی و اصلی و منطقه جدیدی که با خود آیاکا میاد و خلاصه امیدوارم حداقل به پیتی دوم برسم چون من شانس ندارم و روی پیتی اول نمیگیرمش:((

من الان ۵ هزار تا دارم امیدوارم تا اون موقع ۳۲ هزار تا جمع کنم ،،، کاش این ۱۶ هزار تای اخری رو خرج یه کاتالیست نکرده بودم

هر ماه یه اونت هم داریم حداقل ، میشه حداقل هزار تا روشون حساب کرد ،،

من الان ۵ هزار تا دارم امیدوارم تا اون موقع ۳۲ هزار تا جمع کنم ،،، کاش این ۱۶ هزار تای اخری رو خرج یه کاتالیست نکرده بودم

هر ماه یه اونت هم داریم حداقل ، میشه حداقل هزار تا روشون حساب کرد ،،
فروشگاه هم هست، ماهی 5 تا با استارداست و 5 تا با استارگلیتر میتونیم بخریم:> خودش میشه بیست تا>:)
دیگه اگه دیدم نشد باید پول بریزم به حساب داخلی فامیلهای اونور آب تا برام جم بخرن=))

فقط منم که برای آیاکا هایپ نیستم یعنی؟ :))
تازه گیم پلی Xiao هم دیدم، یادم اومد نیزه سلاح محبوبمه و براش هایپ شدم:( ولی نمیخوام بکشم:(

بعد از آیاکا، یا بیان هوتائو و آیاکا هیچ خبری نیست؟ ببینم دیگه هایپ کیا بشم:))

تازه گیم پلی Xiao هم دیدم، یادم اومد نیزه سلاح محبوبمه و براش هایپ شدم:( ولی نمیخوام بکشم:(

یعنی چطوری با اون استایل ژاپنی و شیمشیر زنی ساموراییش هایپش نیستی؟؟؟؟

برستش رو دیدم یاد خدا بیامرز بلیچ و روکیا افتادم ۔۔۔۔

تازه یاد این عزیز دل

muramasa rebirth هم انداخت منو

فروشگاه هم هست، ماهی 5 تا با استارداست و 5 تا با استارگلیتر میتونیم بخریم:> خودش میشه بیست تا>:)
دیگه اگه دیدم نشد باید پول بریزم به حساب داخلی فامیلهای اونور آب تا برام جم بخرن=))

ماهی پنج ها هم از چالش های روزانه میشه ۲۰ تا

تازه من هنوز ابیس رو هیچیش رو نرفتم و درخته تو دراگون اسپین رو دارم
ماموریت های اصلی و فرعی لیو دست نخورده است ، ۱۲ تا ماموریت فرعی مونداست مونده ،

ببینم انقدر خوش شانش هستم ایاکا رو c2 کنم !!!!! حالا خوبه اصلا نده =))

رسما بازی رو شیفت دلیت میکنم

تازه یاد این عزیز دل

تو لیک ها یکی دیگه بود خیلی سامورایی طور بود(شبیه شخصیت اصلی بود) اون رو میپسندم:-" البته اول میگفتن نیزه دار آتیشی، الان یه جا دیگه خوندم زده بود شمشیرزن باد :|
این باده خیلی کار رو خراب میکنه:|

کلا هم آیاکا... نه...با اینکه طبق لیک ها خیلی کاراکتر مهمیه، ولی نه... کلا این دختر مخترها دوست نمیدارم:p
یا هازبندو بدید یا وایفو :p

آیاکا بخش جالبش برام اون دویدنش که مثل مونا هست، میباشد! :-"

شباهت به روکیا هم که ... رنجی بدید،مادارامه بدید،خود زاراکی تایچو بدید:دی در کل امیدی ندارم البته بازی کاراکترهای جوخه یازدهی بده:-"
زانگتسو هم بدن من راضیم البته:دی
کلا یه کاراکتر مرد و بزرگساله خفن بدن:)) ریش و سیبیل و زخم و موی سفید و ...:))

آره فقط خودتی:))
گیم پلی ژیائو همونی که هی میپره هوا و با نیزه میاد پایین؟
بعد از آیاکا رو که نشونت دادن قبلا ولی تا بیان احتمالا خیلی طول بکشه:D

تازه یاد این عزیز دل

اونا رو حساب کردم دیگه:D

خب تو بازم شانست از من بیشتره، من اینا رو قبلا گرفتم :D

قبلا میخواستم c1 اش رو حتما بگیرم چون توی دمیجش خیلی تاثیر داشت ولی الان همون c0 هم راضیم به خدا:((

نه با ۳۴k که حتما یه بارش رو میگیری:D

تو لیک ها یکی دیگه بود خیلی سامورایی طور بود(شبیه شخصیت اصلی بود) اون رو میپسندم:-" البته اول میگفتن نیزه دار آتیشی، الان یه جا دیگه خوندم زده بود شمشیرزن باد :|

کلا هم آیاکا... نه...با اینکه طبق لیک ها خیلی کاراکتر مهمیه، ولی نه... کلا این دختر مخترها دوست نمیدارم:p

شباهت به روکیا هم که ... رنجی بدید،مادارامه بدید،خود زاراکی تایچو بدید:D در کل امیدی ندارم البته بازی کاراکترهای جوخه یازدهی بده:-"
زانگتسو هم بدن من راضیم البته:D
آیاکا خوبیش اینه که هم melee هست و هم به اندازه یه کاربر کاتالیست میتونی ازش دمیج‌کریو بگیری:D یه جورایی همون ترکیب ککینگ و موناست:D

من دیروز دقت کردم و متوسط بیشترین دمیجی که میزنم، با ملت هست (ضربات معمولی بین ۶k تا ۱۵k) تازه این روی اسلایم ها هست فقط، یعنی اگه یه کاربر کریو هم کنار دستم باشه خیلی بیشتر هم ممکنه بتونم بزنم:D

آخرین ویرایش:

شباهت به روکیا هم که ... رنجی بدید،مادارامه بدید،خود زاراکی تایچو بدید:D در کل امیدی ندارم البته بازی کاراکترهای جوخه یازدهی بده:-"
زانگتسو هم بدن من راضیم البته:D
حرکتش ده برابر بهتر از موناست ،،، راحت باهاش میشه فواصل طولانی اب رو طی کرد ، وقتی از اب نیاد بیرون یخ میزنه ،، استامینا میگیره ،، پرفکت >:D< ، یکی از دلایلی که مونا خوشم اومد همین توانایی های حرکتیش بود که هم شناگر خوبی بود ، هم فواصل بیشتری رو تو زمان کمتری میرفت و هم تو کامبت خیلی کار امد بود ،،، خلاصه گیم پلیش حس لذت بخشی میده ، خیلی پویاست

فقط تصور کنید حرکت روی ابی که مثلا با کیا باید قدم به قدم میرفتیم ،، با ایاکا ، صد متر صد متر!!! خوراک خرچنگ به راه میشه=P~=P~:clap:

خلاصه انچه خوبان همه دارند ،، ایاکا ساما یکجا دارد\m/

آخرین ویرایش:
آره فقط خودتی:))
گیم پلی ژیائو همونی که هی میپره هوا و با نیزه میاد پایین؟
بعد از آیاکا رو که نشونت دادن قبلا ولی تا بیان احتمالا خیلی طول بکشه:D

اونا رو حساب کردم دیگه:D

خب تو بازم شانست از من بیشتره، من اینا رو قبلا گرفتم :D

قبلا میخواستم c1 اش رو حتما بگیرم چون توی دمیجش خیلی تاثیر داشت ولی الان همون c0 هم راضیم به خدا:((

نه با ۳۴k که حتما یه بارش رو میگیری:D

آیاکا خوبیش اینه که هم melee هست و هم به اندازه یه کاربر کاتالیست میتونی ازش دمیج‌کریو بگیری:D یه جورایی همون ترکیب ککینگ و موناست:D

من دیروز دقت کردم و متوسط بیشترین دمیجی که میزنم، با ملت هست (ضربات معمولی بین ۶k تا ۱۵k) تازه این روی اسلایم ها هست فقط، یعنی اگه یه کاربر کریو هم کنار دستم باشه خیلی بیشتر هم ممکنه بتونم بزنم:D
فکر کنم همون بود...ولی کومبو عادی هم داشت...
اما گیم پلیه باس لیک شده نبودا:-"
کلا مبارزه با نیزه پویایی و استایل خوجگلی داره :دی (غیر از نیزه توی AC Origins که بدترین نیزه ی تاریخ ویدیو گیم حساب میشه:-" )

بعد آیاکا نه... بین آپدیت 1.3 و 1.6 :-"
یعنی این وسط همون شایعه ونتی هست؟ و بقیش همون 3 کاراکتر دیگه؟
بعدش که دیگه خیلی دیره که تا اون موقع:p
حالا جالب میشه من آیاکا در بیارم، فن هاش خیر:-" حکم تیرم رو میدید اینجا :))
ولی وقتی تا 1.2 من الان فکر تغییر ترکیبم، تا 1.6 هم شاید فکر تغییر رو بکنم:دی اگر بتونم البته:))

حرکتش ده برابر بهتر از موناست ،،، راحت باهاش میشه فواصل طولانی اب رو طی کرد ، وقتی از اب نیاد بیرون یخ میزنه ،، استامینا میگیره ،، پرفکت >:D< ، یکی از دلایلی که مونا خوشم اومد همین توانایی های حرکتیش بود که هم شناگر خوبی بود ، هم فواصل بیشتری رو تو زمان کمتری میرفت و هم تو کامبت خیلی کار امد بود ،،، خلاصه گیم پلیش حس لذت بخشی میده ، خیلی پویاست

فقط تصور کنید حرکت روی ابی که مثلا با کیا باید قدم به قدم میرفتیم ،، با ایاکا ، صد متر صد متر!!! خوراک خرچنگ به راه میشه=P~=P~:clap:

آره اون ویدیو رو دیدم، و رسما آب دیگه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه! راحت برای مپ گردی رنک S میگیره:دی

اما من کلا آدم گیم پلی محوری نیستم:-" کاراکتر محورم:دی :))

حالا اون حرکتش رو شاید نرف کنن، مثلا مصرف استامیناش بره بالا که زیاد هم op نشه ولی در کل تصور کن که روی دشمن های المنتی یا باس اوشین یا روزهایی که بارونی هست، فقط کافیه dash بزنی که البته دیگه هممون از روی عادت تا یه ضربه میخواد بهمون بخوره زود انجامش میدیدم و دمیج کریو به دشمنان بدی یا اگه ست Cryo چهار تایی بسته باشی، 40 درصد بیشتر به دشمن هایی که منجمد کردی ضربه بزنی، اصلاً بازی رو از این رو به اون رو میکنه>:)
فکر کنم همون بود...ولی کومبو عادی هم داشت...
اما گیم پلیه باس لیک شده نبودا:-"
کلا مبارزه با نیزه پویایی و استایل خوجگلی داره :D (غیر از نیزه توی AC Origins که بدترین نیزه ی تاریخ ویدیو گیم حساب میشه:-" )

بعد آیاکا نه... بین آپدیت 1.3 و 1.6 :-"
یعنی این وسط همون شایعه ونتی هست؟ و بقیش همون 3 کاراکتر دیگه؟
بعدش که دیگه خیلی دیره که تا اون موقع:p
حالا جالب میشه من آیاکا در بیارم، فن هاش خیر:-" حکم تیرم رو میدید اینجا :))
ولی وقتی تا 1.2 من الان فکر تغییر ترکیبم، تا 1.6 هم شاید فکر تغییر رو بکنم:D اگر بتونم البته:))

آره اون ویدیو رو دیدم، و رسما آب دیگه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه! راحت برای مپ گردی رنک S میگیره:D

اما من کلا آدم گیم پلی محوری نیستم:-" کاراکتر محورم:D:))
منم نیزه رو دوست دارم (توی دارک سولز سه دور بازی رو با نیزه تموم کردم:D) ولی یه سری چیزها هم باید بهش اضافه کنن، مثلا رنجش بیشتر بشه چون مسخره اس که نیزه هم از همون فاصله ای ضربه اش بخوره که شمشیر میخوره یا نیزه زنی اضافه کنن که حرکات مخصوص داشته باشه مثل زدن زیر پای دشمن ها و زمین انداختنشون یا نیزه رو زمین زدن از روی سر دشمن ها رد شدن:D در کل تفاوت جنگیدن با نیزه و با سلاح های دیگه باید احساس بشه:D

یعنی اگه آیاکا در آوردی و من نه، میرم یه PS4 میخرم و اکانتت رو ازت میخرم چون دیگه هر چی من میخواستم اون تو هست:))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: BoxBox
تفاوت قدرت سلاح های پنج ستاره و چهار ستاره خیلی زیاده:| skyward harp لول 60 حدود 50 تا بیشتر از favonious warbow لول 70 دمیج میده:| و تازه استیتش هم crt rate هست و پسیوش هم کریتیکال دمیج و AOE اتک:D

ولی باقی ستش اینقدر خوب نیستن به نسبت:-"

خب یه گیم پلی دیگه از گانیو امروز دیدم که همراش یه اسپویل خیلی خطرناکم بود >__> پیشنهاد میکنم اصلا سمتش نرید

meh..

حس میکنم محدوده ultـش رو کوچیک تر کردن! توی تریلرش خیلی بزرگتر بود اصن اندازه یه دامین مساحت داشت >_>

اونچیزی ام که راجع به ultـش فکر میکردم اصلا نبود...

قندیل ها رندمی و پراکنده و خیلی دیر به دیر میافتاد پایین ... dpsـش به فیشل اصلا نمیرسید ... استفاده کردن از اتک شارژش یه چیز بایدی بود مثلا نمیشه dps باشی و ازش استفاده نکنی خب مایی که از کنترلر استفاده میکنیم کارمون تمومه rip

اصن کلا همه ی تصورات خوبی که راجع بهش داشتم بهم خورد...

--
و چیزی که مشخصه اینه که ning به احتمال 99% توی بنرش هست و امیدوارم همراهش فقط بارابار نذارن که شک نکنین میذارن :| حداقل اگه میخوان یه کاراکتر آبی بذارن شینچو رو بذارن بجاش[-o<

آخرین ویرایش:
خب یه گیم پلی دیگه از گانیو امروز دیدم که همراش یه اسپویل خیلی خطرناکم بود >__> پیشنهاد میکنم اصلا سمتش نرید

meh..

حس میکنم محدوده ultـش رو کوچیک تر کردن! توی تریلرش خیلی بزرگتر بود اصن اندازه یه دامین مساحت داشت >_>

اونچیزی ام که راجع به ultـش فکر میکردم اصلا نبود...

قندیل ها رندمی و پراکنده و خیلی دیر به دیر میافتاد پایین ... dpsـش به فیشل اصلا نمیرسید ... استفاده کردن از اتک شارژش یه چیز بایدی بود مثلا نمیشه dps باشی و ازش استفاده نکنی خب مایی که از کنترلر استفاده میکنیم کارمون تمومه rip

اصن کلا همه ی تصورات خوبی که راجع بهش داشتم بهم خورد...

--
و چیزی که مشخصه اینه که ning به احتمال 99% توی بنرش هست و امیدوارم همراهش فقط بارابار نذارن که شک نکنین میذارن :| حداقل اگه میخوان یه کاراکتر آبی بذارن شینچو رو بذارن بجاش[-o<
نین و بارابارا؟ :| این دو تا رو که من چند تا ازشون دارم، حتی اگه ژینکیو هم باشه من بازم چند ازش گرفتم، گانیو هم که میگی بدرد نمیخوره، پس به چه امیدی ملت ویش بزنن؟:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or