Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
702092559 این uid من . هر کی خوسات اد کنه بازی کنیم لیست کاراکتر هام رو هم پیسوت کردم:)
حسرت میخوریم... :(

مخصوصا من که شدیدا این دو کاراکتر رو بیشتر از بقیه میخواستم:))

ویرایش :
نجات یافتم!!!! این آتیشی 4ستاره جدیده گیرم اومد!!!
سلامی دوباره به Abyss :((

البته میزارم فردا lvl up و ...ش رو:-" توی پول خرج کردته هفتگی ثبت بشه:))

حالا کی حوصله داره بره براش آرتیفکت فارم کنه:|

---

هدف بعدی برای اپیک فیل شدن : آلبدو:دی
البته فکر کنم 5ستاره بعدیم... سلاح یا دوپ... از بنر استاندارد باشه با wishهایی که قراره به خاطر lvl up کاراکترها بدن:-"

آخرین ویرایش:
نتیجه دو هفته سه هفته جون کندن من در هیدن پالاس آو ژو:

View attachment 184874

این هایدرو دمیجش منو کشته:)) اگه یه روز دیلاک و چیلده در قالب یه شخصیت ترکیب شدن شاید همچین چیزی بدرد بخوره=))
حالا من که این کارا نمیکنم... ولی میشه به عنوان آرایفکت 5م هایدرو ها استفاده ش کرد:-" :-" :-"
ولی خو جوکه:))
باید 1600 جم به عنوان عذرخواهی بدن:|

حالا من که این کارا نمیکنم... ولی میشه به عنوان آرایفکت 5م هایدرو ها استفاده ش کرد:-":-":-"
ولی خو جوکه:))
باید 1600 جم به عنوان عذرخواهی بدن:|
آره شاید برای باربارا استفاده اش کردم:D

بکنش ۳۲۰۰
توی ۱۰ دقیقه دوبار این اتفاق افتاد:))

اهم، من برای یخ روی تو حساب کرده بودم:)) اصلاً این طبقه دامینش که میگم overload فقط به خودت صدمه میزنه و melt به اطرافیان هم دمیج میده (vaporize هم زیاد اثر نداره) ولی مشکل اینجاست که همه دشمن هاش عنصر پایرو دارن و برای melt کردن خودت باید cryo داشته باشی:D اگه تو یه پایرو قوی بخوای بالاخره گذرت به این دامین میوفته، برای همین میخوام بیام توی ورلد تو که طبقه سومش بازه، شاید اونجا راحتر بشه فارم کرد:D

فقط 7K ؟ توی ویدئویی که خودت گذاشتی که 20K+ میداد:D پرت کردنشون هیچی، جمع کردنشون چی؟ کلاً poise شون رو میریزه بهم، و اگه اسلایم هم توشون باشه به بقیه دمیج میده:D من اگه بالاخره تونستم این سه نفر رو کامل کنم، برای نفر بعدی روی همون تراولر سرمایه گذاری میکنم، البته GEO :> چیز خاصی نمیده، یه مشت مورا و جم فقط:-" برای همینم من همیشه صبر میکنم تا حسابی قوی بشم و بعد برم سراغش:>

نه بابا، اینجوریا هم نیست، دو سه نفر دیگه توی نوبت هستن، یعنی بعد از این بنر تازه نوبت Albedo و Ganyu میشه و اگه شایعات درست باشن بعدش Xiao میاد و تازه بعد از اون آیاکا:D هر کدوم رو هم که 20 روز حساب کنیم، 60 روز بعد از این بنر حداقل طول میکشه:D پس تا بخواد بیاد، من تمام متریال آپگرید خودش و تلنت هاش رو که جمع کرد هیچ، اسلحه و آرتیفکت هاش رو هم کاملاً آپگرید کردم:D
:)) اشتباه کردی :-" بعد من ورلد لول 5 هستم نمیتونی بیای :-" که اگر میشد خیلی خوب بود آدم میرفت ورلد بقیه میزد :D یخ diona و مو آبیه هستن ولی میترسم لول آپ کنم بوک کم بیارم، فعلا چون coop میرم اونقدرها کمبودشون رو حس نکردم.

من دست پایین رو گرفتم که بعدا اگر نتونستم به 20 هزارتا برسونم خیلی ناراحت نشم :D ضمن اینکه میترسم تو اپدیت بعدی دمیجش رو کمتر کنن :(
geo ـش خوبه من ممکن تا هفته دیگه برم سراغش یه چیزی ازش دیدم نظرم عوض شده نسبت بهش ;)) خوشحال ام که این همه وقت گذاشتم پاش >:)

پس دامین cyro تازه کارت شروع میشه، Albedo ازش یه ویدئو لیک شده دیدم خیلی جالب نبود شبیه همین Traveller خودمون بود :D

نتیجه دو هفته سه هفته جون کندن من در هیدن پالاس آو ژو:

این هایدرو دمیجش منو کشته:)) اگه یه روز دیلاک و چیلده در قالب یه شخصیت ترکیب شدن شاید همچین چیزی بدرد بخوره=))

خیلی خوبههه نوشته heart flames بعد hydro و cyro =)) مسخره ترین چیزی بود که دیدم باز هیل میکرد یه چیزی آخه cyro ؟ :| شاید از علاقه ات نسبت به آیاکا خبردار شدن خواستن کمکت کنن :>

کارکتر ها رو تا۸۰ لول آپ کردم ،، بالاخره شاهد رشد محسوس دمیج شدم ...

الان کسریم ارتیفکته ،، که پول ندارم ،، هر چی پول از اونت فیشل به دست آوردم دیگه دیشب ته کشید ...

ارتیفکت های ۵ ستاره بگیرم ،، و لول آپ کنم ،، تیم قوی میشن...

مشکل دیگه تیم دوم برای ابیسه ... که روی ningguangn و فیشل و باربارا حساب کردم ، منتها dps ندارم مگه اینکه از تراولر استفاده کنم

• Like
Reactions: ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or