Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
این باس ها خیلی ظلمن...
نه اینکه سخت باشنا... برای phase بعدی که لازم دارم(فکر کنم 80 به 90 ) رسما ده هزار بار باید هرکدوم رو زد:| مگه چقدر رزین داریم که اینا رو بتونیم بزنیم؟ :|
فکر کنم از اون آیتمی که باس دراپ میکنه 30 تا میخواد... یعنی 15بار باید زدش:| برای یک نفر:|
Phase 80 به 90 رو که من فقط متریال لازمش رو خوندم و پشیمون شدم:)) به همون 80 برسم کافیه، با اون مقدار متریال و ایکس پی بوک میتونم فیشل و باربارا رو به لول 60 یا شایدم 70 برسونم، یه مقداری هم برای آیاکا باقی میمونه:> جدی اینایی که اینقدر سریع همه شخصیت هاشون رو لول آپ میکنن واقعاً هم نهنگ هستن:D
بدیشون اینه که هر کدوم رو هفته ای یه بار بیشتر نمیشه زد مگه اینکه توی ورلد دیگران هم بری. حالا رزین بازم روزانه پر میشه (من چک کردم و روزی 180 تا شارژ میشه) ولی این محدودیت هفتگی برای یکی که سینگل میزنه 15 هفته طول میکشه:|

برای آرتیفکت هم والا من نمیدونم چرا اینقدر بازی اصرار داره من فیشل و دیلاک رو HP ـشون رو زیاد کنم و باربارا رو ATK ـش رو :)) یعنی بازی چیزی میدونه که من نمیدونم:D یعنی وقتش شده یه Main DPS با باربارا بسازم؟:D

پ.ن: چقدر زوهونگی مظلوم واقع شده؟ یعنی هیچکس نمیخواد براش تلاش کنه؟:D

از ٣ دسامبر تا ٦ دسامبر ٨٠٠ پريموجم براي تشكر از پليرها بخاطر برنده شدن بهترين بازي سال تو گوگل استور به حساب انها واريز خواهد شد☺❤

حالا حساب کنید بهترین بازی نقش آفرینی رو تو گیم اواردز بگیره ،،چقدر مهمونمون میکنن ، برید رای بدید ...

از ٣ دسامبر تا ٦ دسامبر ٨٠٠ پريموجم براي تشكر از پليرها بخاطر برنده شدن بهترين بازي سال تو گوگل استور به حساب انها واريز خواهد شد☺❤

حالا حساب کنید بهترین بازی نقش آفرینی رو تو گیم اواردز بگیره ،،چقدر مهمونمون میکنن ، برید رای بدید ...
سایتشون اونقدر سنگینه که هر رای دو دقیقه طول میکشه.

بهترین نقش آفرینی کارش خیلی سخته مخصوصاً اینکه هنوز داستان در نیمه راه هست ولی به عنوان بهترین بازی موبایل شاید، هر چند خودم از نسخه موبایل خوشم نمیاد به خاطر کنترلش:D
بازی بهترین لانچ تاریخ چین رو داشته، اونوقت به عنوان بیشترین حمایت طرفداران انتخاب نشده:-"

پ.ن: خودم هم کاندید Best waifu میکنمش:>

• Like
Reactions: cloud _ strife
Phase 80 به 90 رو که من فقط متریال لازمش رو خوندم و پشیمون شدم:)) به همون 80 برسم کافیه، با اون مقدار متریال و ایکس پی بوک میتونم فیشل و باربارا رو به لول 60 یا شایدم 70 برسونم، یه مقداری هم برای آیاکا باقی میمونه:> جدی اینایی که اینقدر سریع همه شخصیت هاشون رو لول آپ میکنن واقعاً هم نهنگ هستن:D
بدیشون اینه که هر کدوم رو هفته ای یه بار بیشتر نمیشه زد مگه اینکه توی ورلد دیگران هم بری. حالا رزین بازم روزانه پر میشه (من چک کردم و روزی 180 تا شارژ میشه) ولی این محدودیت هفتگی برای یکی که سینگل میزنه 15 هفته طول میکشه:|

برای آرتیفکت هم والا من نمیدونم چرا اینقدر بازی اصرار داره من فیشل و دیلاک رو HP ـشون رو زیاد کنم و باربارا رو ATK ـش رو :)) یعنی بازی چیزی میدونه که من نمیدونم:D یعنی وقتش شده یه Main DPS با باربارا بسازم؟:D

پ.ن: چقدر زوهونگی مظلوم واقع شده؟ یعنی هیچکس نمیخواد براش تلاش کنه؟:D
نه...باس ها... اون باس های المنت رو روزانه جندین بارم میشه زده... فکر کنم ربع ساعته ریسپاون میشن:-"

باس های هفتگی رو میشه تو دنیاهای دیگه زد و جایزه شون رو گرفت؟ بعید میدونم بشه:-"

من بهرخاطر اون آتیشیه تلاش میکنم... شاید تو ده بیست تا کارتی که اگر بشه میکشم، برام دراپ کرد:p :))
---
فقط منم که فکر میکنم Domain کو آپ رفتن سخت تره یا واقعا سخت تره؟
تنها باشم میدونم چیکار کنم...ولی چند نفره:|
خیر سرم آنلاین میرم که Pyro دار درست حسابی بیاد تو تیم...نمیاد:| بدتر میشه:))

من فکر کنم خیلی تو نقش Traveller فرو رفتم :)) از دیروز 2-3 بار گرگ رو زدم برا بقیه (دیگه یه پا شکارچی شدم :-") متریال برای یکی دو نفر جمع کردم یکی هم تو اون ماموریت chi of .. مونده بود زدم براش، با بقیه هم نتونسته بود بزنه کلی خوشحال شد.

oceanid رو هم دوبار تونستم بزنم فقط کافیه یک الکترو داشته باشید حتی لول کم هم باشه کار راه میندازه.
در واقع تیم و بیلد خوب داشته باشید خیلی راحت میشه باس ها رو زد، یکی با xianling لول 70 بیلد pyro بسته بود 2 هزارتا دمیج میداد اتک هاش از childe ـش هم بیشتر دمیج میزد. همچین بیلدی برید :D

فعلا موفق شدم نین و بنت و مونا رو به لول 60 برسونم، هم باید فارم کنم به 70 برسونم هم برم دنبال متریال و لول آپ اسلحه ها. بعد منتظرم ar 40 بشم تا آرتیفکت لجندری بگیرم :-s احتمالا تا چندروز دیگه برسم

@Akiba
من خودم هم امتحان نکردم ولی جایی هم ندیدم که نوشته باشه نمیشه باس های هفتگی رو توی یه دنیای دیگه زد. بالاخره اونا هم دامین دارن و دامین ها رو چند نفره میشه رفت.

منم کم کم دارم وسوسه میشم که برای اون پسر یخیه کارت بکشم چون الان وارد ۳۵ شدم و دیگه واقعا نیاز شد.
طبقات جدید دامین های میدساکر و ژو وحشتناک سخت هستن، مخصوصا ژو که یه بار هم تمومش نکردم. اون یکی میدسامر هم یه دونه هایدرو میج داره که وان شات میکنه و فیشل لول ۵۰ و دیلاک لول ۷۰ رو عین آب خوردن میکشه و فقط باربارا جلوش دووم میاره. با اینحال بازم با بدبختی سه بار تمومش کردم و سه تا آرتیفکت جدید، یکی تاندر سوزر و دو تا تاندر فیوری گرفتم که خوشبختانه همه اتک بودن ولی بازم نیاز شدید به cryo احساس میشه.

طبقه سه و چهار ابیس هم سه ستاره کردم ولی طبقه پنج دو تا تیم میخواد که فعلا توی همون یکیش هم موندم.

خلاصه اینکه بازی چند برابرسختر شده.

• Like
Reactions: cloud _ strife
@BoxBox
فهمیدم خونه برای چی بود :D حیف شد :( و فهمیدم احتمالا منظورت از اون یکی هم چی بود :D

الان تو trial مونا اون حرکت رو زدم و جواب داد >:)

@Akiba
من خودم هم امتحان نکردم ولی جایی هم ندیدم که نوشته باشه نمیشه باس های هفتگی رو توی یه دنیای دیگه زد. بالاخره اونا هم دامین دارن و دامین ها رو چند نفره میشه رفت.

باس های هفتگی (که من فقط گرگ رو رفتم فعلا) یکبار در هفته میتونی بری، یکبار فقط میتونی جایزه بگیری و تو دنیای بقیه هم میشه رفت. من الان باس هفتگی رو تو بازی یک نفر دیگه زدم و جایزه ام رو هم گرفتم و باید 124 ساعت صبر کنم تا بتونم دوباره جایزه بگیرم ولی تو بازی بقیه میتونم کمک کنم و اونا جایزه شون رو بگیرن ولی من نمیتونم. به خاطر همین هم الان کسی بیاد تو بازی من میتونه گرگ رو بزنه و جایزه اش رو بگیره :D

بقیه باس ها و دامین ها رو هم که هرچقدر بخوای میتونی بری رزین داشته باشی جایزه رو میگیری اگر نه که نگاه میکنی بقیه میگیرن تو میای بیرون :D

---------
گرون فروشی تو liyue هم هست :)) کنار پورتال، چرخیه میگو رو 120 میده اون پایین کنار بندر یه ماهی فروش میگو رو 150 میده =)) ماهی رو هم 120 میده ولی ماهی فروش کناریش 130 میده :))
گل ها هم هر 48 ساعت رفرش میشه.

کد جدید : GENSHINGIFT

امروز گفتم جهنم و ضرر و رفتم با همون تیم ثابتم یه مرتبه Hidden Palace of Zhou رو کامل کردم و یکی از Burning Witch ها رو گرفتم. فعلاً طبقه اولش زیاد سخت نبود، ولی اگه احتمالاً طبقات بعدی نیاز شدیدی به Cryo پیدا خواهم کرد:D

@msf
دمت گرم، من خودم کور شدم تا از روی نقشه ای که گذاشته بودم پیدا کردم ولی این یکی انگار خیلی بهتره. جای متریال ها رو مشخص کرده و دیگه چه بهتر:D

========================================================
یه محاسبه ای هم بزارم از تعداد ویش هام چون میترسم یه ماه تموم بشه و این تاریخچه اش پاک بشه و بعد نتونم حساب کنم:-"

20 تا بیگینر کشیدم بدون 5 ستاره.
36 تا توی بنر Klee کشیدم بدون 5 ستاره.
74 تا هم بنر استاندارد کشیدم که دیلاک اولی رو سر هفتمی داد و 59 تا ویش بعد از اون دیلاک دوم رو داد.

پس در نتیجه من باید 82 تا توی بنر استاندارد و 54 تا توی بنر آیاکا (که احتمالاً دیگه تا فوریه باید بیاد) بکشم تا پیتیم به 90 تا برسه. البته یه جا خوندم که بازیکن ها محاسبه کردن و معلوم شده از ویش 76 ام به بعد درصد شخصیت های 5 ستاره از 0.6 به 20 افزایش پیدا میکنه و بهتره تکی بکشیم ولی هیچ منبع موثقی نداشت پس بیخیال:D
برای 54 تا آیاکا (اگه با پیتی اول بهم بدش) 8640 تا جم نیاز دارم که حالا بگیم دسامبر و ژانویه و فوریه هر کدوم 5 تا از ویش ها رو هم با stardust از فروشگاه بخرم، میشه 15 تا ویش کمتر که میشه 6240 تا جم. حالا اگه هیچ کاری هم نکنم و فقط ماموریت های روزانه رو برم که روزی 60 تا جم میده، میشه 3960 تا که 2280 دیگه رو هم از ازطریق ماموریت های داستانی و صندوق ها و ایونت ها باید جور کنم. پس یه امیدی هست که تا اومدن بنر آیاکا بتونم خودم رو برسونم:D

میمونه این وسط سه تا ویش جایزه بتل پس که اون رو هم همینجوری تکی میزنم بره:D
خب ۲۶۰۰ تا جم جمع کردم و ۵ تا ویش هم با استارداست خریدم :D یعنی یکسوم راه رسیدن به آیاکا طی شد>:)

یه ویش بتل پس هم بهم داد که زدم و یه Sacrificial Greatsword بهم داد که تحقیق کردم و دیدم اگه با دیلاک و ست کامل Burning Witch خیلی سازگاری داره چون فاز پنجمش ۸۰ درصد بعد از هر المنت اسکیل شانس داره که Cd رو تموم کنه و هر ۱۶ ثانیه هم اتفاق میوفته و دیلاک هم که سه تا المنت اسکیل پشت سر هم میزنه و کول دان خودش هم پنج ثانیه بیشتر نیست پس از نظر پایرو دیگه کلی رو میزاره توی جیب پشتیش>:) البته کو تا حالا من دو تا کرایمسون دیگه با استیت های خوب بگیرم:-"

راستی این طبقه دوم hidden palace of zhou رو چند بار با یکی از بچه ها رفتم و خیلی راحتر از تکی رفتن بود:D

یه نفر هم داوطلب بشه تا یکی یه بار باس ها رو برای اچیومنت به صورت کوپ بزنیم. یه ۱۵ تا دامین کوپ هم باید بزنم و سی تا گل و گیاه بدزدم:D

یه نفر هم داوطلب بشه تا یکی یه بار باس ها رو برای اچیومنت به صورت کوپ بزنیم. یه ۱۵ تا دامین کوپ هم باید بزنم و سی تا گل و گیاه بدزدم:D
من هستم :D من خودمم دنبال یه نفرم باهاش یه بار همه باس ها رو بزنم تا جم‌های مربوط به اچیومنت‌اش رو سریع بگیریم:D
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
UID: 705348810

• Like
Reactions: ce7en44
خوبه خوبه... 945 جم:دی با این ایونت جدید گلاید چلنج(جالبه جم رو گزاشتن روی برنز! :دی ) به زودی میتونم ده تا کارت بکشم و امیدوارم آتیشیه رو بهم بده:دی

سر Zhongli هم نه جنگه!!! گویا تو فروم های چیتی حسابی دارن از خجالت سازنده در میان:))
البته ... بهتر:p ، تا جای خفن باشه اعتراضات میزنند باف میکنند یا برای عذرخواهی حرکتی میزنند:-"
البته اگر اعتراضات واقعا زیاد باشه تو چین:دی

• Like
Reactions: ce7en44
خبر اومده در آپدیت جدید شما هر بار که کرکتر خودتون رو ascend میکنید به لول 20 یا 50 یا 70 ٬ به شما یک Acquaint Fate به صورت هدیه تعلق میگیرد . و شما به ازای هر کرکتری که قبلا ascend کردید Acquaint Fate دریافت خواهید کرد:x
منبع: تلگرام:-"

• Like
  • Love
Reactions: XMohsen and ce7en44
من هستم :D من خودمم دنبال یه نفرم باهاش یه بار همه باس ها رو بزنم تا جم‌های مربوط به اچیومنت‌اش رو سریع بگیریم:D
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
UID: 705348810
اوکی، اددت کردم:D AR چند هستی؟ مال من 36 هست. من بیام یا تو میای؟:D اگه پایه ای تا بعد ساعت 9 یه نیم ساعت بریم همه رو بزنیم، منم به جوایزشون فعلا نیاز ندارم، پس به نظرم اگه بریم توی یه ورلد لول پایینتر سریعتر میتونیم تموم کنیم. البته دیگه رزین هم ندارم چون امروز مشغول جمع کردن متریال برای آپگرید تلنت ها بودم:D

من اول کار با کلی بد بختی 1600 تا جمع کردم اول بازی هم هستم یکیش هم کارکتر نبود همش شمشیر و اسلحه داد
Welcome to Gacha Hell>:)
البته الان وضعت خوبه، ماموریت های روزانه، ماموریت های داستانی، کشف دنیای بازی و دانجن ها، صندوق ها و همه اینا فت و فراوان هست و راحت میتونی هفته ای 1600 تا رو جور کنی ولی وقتی همه اینا تموم بشه اون موقع است که برای همینم کلیا باید تلاش کنی:D در کل زیاد اعصاب خودت رو با سیستم گاچای بازی خورد نکن، این همینجوری ت***** است:D
من باز وضعم بهتر بود، اوایل که بازی اومد اکانتم رو ساختم و تا سه چهار هفته ولش کردم و بعد که رفتم سراغش به خاطر رفع خطاها و مناسبت های مختلف، علاوه بر اون 10 تا ویش خود بازی، 10 تا ویش هدیه دیگه و به اندازه 20 تا ویش دیگه هم پرایمو جم بهم داده بود:D
الان هم یه سری ایونت هست که اگه انجام بدی بازم بهت جم میده، اگه هم برای 5 ستاره میخوای گرفتنشون از بنر خودشون آسونتره چون بنر استاندارد اسلحه و شخصیت های 4 ستاره هم زیاد قاطی شونه:-"

خبر اومده در آپدیت جدید شما هر بار که کرکتر خودتون رو ascend میکنید به لول 20 یا 50 یا 70 ٬ به شما یک Acquaint Fate به صورت هدیه تعلق میگیرد . و شما به ازای هر کرکتری که قبلا ascend کردید Acquaint Fate دریافت خواهید کرد:x
منبع: تلگرام:-"
ایشالا که درست باشه، اینجوری حداقل یه استفاده دیگه هم از آپدیت شخصیت ها میبریم، فقط امیدوارم مختص کریسمس نباشه و همیشگی بشه دیگه:D
نمیدونم چرا بازی هیچوقت interwined هدیه نمیده:D
ولی کاش برای exp کشتن دشمن ها یه فکری میکردن، چون مقدارش واقعا مسخره اس یا حداقل کلاً حذفش کنن و هر چهار تا دشمنی یه کتاب بدن:-"
================================================================
پ.ن: احساس میکنم این چند وقت فقط کارم شد متریال جمع کردن برای آپگرید شخصیت ها و اسلحه ها و تلنت ها... و تا میام یکم ماموریت های داستانی بازی کنم دوباره وارد ورلد لول جدیدی میشم و همه چی از اول شروع میشه:))

از گرگ هم یه گلادیاتور 5 ستاره گرفتم (داخل ادونچر ورلد 3) ولی بازم استیتش HP% درصد است و اصلاً دلم نمیخواد آپدیتش کنم:|
دیگه برای آرتیفکت تلاش نمیکنم تا وقتی که بتونم 5 ستاره بگیرم:-" فعلاً یکی دو تا از چیزی میخواستم گیرم اومده:-"

آخرین ویرایش:
رفتم لول 5 :>

:-t:((
اگرچه خودم میخواستم برسم ar40 تا بتونم آرتیفکت های 5 ستاره بگیرم ولی پیش از حد سخت هست ..
قشنگ بیشتر جاهایی که میرم رو میگه highly dangerous ! حتما لول آپ کنید تا به وضعیت من دچار نشید :(

@farzad_angel
شانس گرفتن شخصیت 5 ستاره 0.3 درصد هست، هر 90 تا ویش یه کاراکتر 5 ستاره میگیری که میتونه هرچیزی باشه (یعنی میتونی دوباره کاراکتر 5 ستاره ای که دفعه قبل گرفتی رو بگیری یا سلاح). بیشترمون بابت این موضوع دست کم یکبار بازی رو دراپ کردیم :-" خلاصه آماده باش :D اگر با گاچا آشنا نیستی پست های 1-2 صفحه اول تایپیک رو بخون.

@ce7en44 @cloud _ strife
خواستید باس بزنید حتما ورد لول 3 برید، بیخودی رزین و وقتتون رو هدر ندید :D چون متریالی که برای لول 50-60-70 به بعد میخواید آیتم هایی هستن که فقط باس های لول 3 دراپ میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or