Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
@BoxBox
چطوری این oceanid رو میزنی ؟ :| دفعه اول با یارو رفتیم نشد بزنیم پشیمون شدیم بعد یکی دیگه اومد سه تایی رفتیم نشد بعد یکی دیگه اومد، چهارتایی هم نشد :|
من گرگ این لول رو نرفتم ولی فکر نکنم اونم تا این حد سخت باشه ! جای stormterror باید اینو میزاشتن، رسما یه سروگردن از بقیه باس ها قوی تر هست.

همه چی به کنار اون آب که میاد زیر پات کاملا نابود میکنه ! راه فرار نداره ؟ تازه ما 40% تونستیم جونشو کم کنیم در ادامه چیکار میکنه خدا رحم کنه
من نمیدونم چرا هیچ وقت اصلا با اون باسه مشکل نداشتم :| به نظرم شاید چون الکترو داشتم اونقدر سخت نبوده واسم!:-?

پس باس Childe رو برین چی میگین #-o من هنوز باهاش مشکل دارم :|

• Like
Reactions: ce7en44
8 تا ویش دیگه هم زدم:bash:

اون 2 تا رو هرکاری کنم تا 2 ساعت دیگه که بنر Childe تموم میشه نمیتونم بزنم اصلا:(( حساب کردم اگه طبقه ی 12 ابیس رو 9 ستاره که کنم (که 3 ستارشم غیر ممکنه ) بازم یه ویش کم میاد :((

• Like
Reactions: vaan 2 and ce7en44
8 تا ویش دیگه هم زدم:bash:

اون 2 تا رو هرکاری کنم تا 2 ساعت دیگه که بنر Childe تموم میشه نمیتونم بزنم اصلا:(( حساب کردم اگه طبقه ی 12 ابیس رو 9 ستاره که کنم (که 3 ستارشم غیر ممکنه ) بازم یه ویش کم میاد :((
گنجینه منجینه باقی نگذاشتی ؟؟ ... من بعد اینکه تو مونداست دیدم درو کردن جعبه ها چه کار اشتباهی بود ، تو لیوو یه ۵۵۰ تا جعبه رو نگه داشتم ، جعبه های لاکچری و پرشس رو که دستشون نمی‌زنم ،، برای این جور مواقع

@BoxBox
چطوری این oceanid رو میزنی ؟ :| دفعه اول با یارو رفتیم نشد بزنیم پشیمون شدیم بعد یکی دیگه اومد سه تایی رفتیم نشد بعد یکی دیگه اومد، چهارتایی هم نشد :|
من گرگ این لول رو نرفتم ولی فکر نکنم اونم تا این حد سخت باشه ! جای stormterror باید اینو میزاشتن، رسما یه سروگردن از بقیه باس ها قوی تر هست.

همه چی به کنار اون آب که میاد زیر پات کاملا نابود میکنه ! راه فرار نداره ؟ تازه ما 40% تونستیم جونشو کم کنیم در ادامه چیکار میکنه خدا رحم کنه

من با امبر گراز ها و سنجاب ها رو میزنم ،با لیزا هم بقیه ... این باس فقط دور زن میخواد ،،، با کارکتر های close range این باس خون دل میشه

اگه فیشل قوی داری ، فیشل بزار ...

آخرین ویرایش:
گنجینه منجینه باقی نگذاشتی ؟؟ ... من بعد اینکه تو مونداست دیدم درو کردن جعبه ها چه کار اشتباهی بود ، تومونداست یه ۵۵۰ تا جعبه رو نگه داشتم ، جعبه های لاکچری و پرشس رو که دستشون نمی‌زنم ،، برای این جور مواقع

من با امبر گراز ها و سنجاب ها رو میزنم ،با لیزا هم بقیه ... این باس فقط دور زن میخواد ،،، با کارکتر های close range این باس خون دل میشه

همه ی زورم رو زدم نشد که نشد... بنر Childe دیگه تموم شد:-s

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2 and ce7en44

آره فکر کنم دقیقا دور زن میخواد، چون الان با یکی رفتم یارو با فیشل و childe راحت زد. البته راحت که من باز 4-5 باز مردم :)) ولی اون از دور راحت میزد. لول شون هم 69 و 60 بود.
راستش نمیخوام خیلی خرج کنم :دی موقعی که میتونم جوین بدم یکی با برق قوی راحت بزنه من چرا خرج کنم ؟ :-"
البته کفتار بازی در نمیارم میگم ادد کنن کمک لازم داشتن کمک کنم.

منم همین مشکل رو با اوشین داشتم، دمیجش وحشتناک زیاده، یه بار هم بیشتر نتونستم بزنمش (بعد از گرفتن فیشل) و بعدش هم دیگه سراغش نرفتم چون باربارا هنوز نیاز به آپدیت نداره:-"
ولی همین روزاست که دوباره صابونش باید به تنم بخوره:))
اون دمیج زیر پا رو که اصلا نمیشه کاری کرد، geo هم همچین چیزی داره موج میده ولی خودش یه محافظ هم برات میزاره ولی این هیچی نمیزاره دفاع کنی از خودت. فعلا منم یه بار زدم ولی باز باید بزنم :دی

من نمیدونم چرا هیچ وقت اصلا با اون باسه مشکل نداشتم :| به نظرم شاید چون الکترو داشتم اونقدر سخت نبوده واسم!:-?

پس باس Childe رو برین چی میگین #-o من هنوز باهاش مشکل دارم :|
بله چون ککینگ قوی داری :دی
کدوم باسش ؟ :دی منظورت باس داستانی هست یا بازم سرو کله اش پیدا میشه ؟
+ درمورد گل ها هم رفرش 24 ساعته هست ؟ چون فعلا تو دنیای خودم هنوز هیچی در نیومده !

------
Zhongli خیلی جالب نیست :-? ولی تار زن به نظر خوب میاد.
خوبی اینکه Zhongli خوب نیست این هست که میشه همه جم ها رو جمع کرد برا بعدی >:)

• Like
Reactions: BoxBox and ce7en44
اون دمیج زیر پا رو که اصلا نمیشه کاری کرد، geo هم همچین چیزی داره موج میده ولی خودش یه محافظ هم برات میزاره ولی این هیچی نمیزاره دفاع کنی از خودت. فعلا منم یه بار زدم ولی باز باید
اتفاقا الان به خاطر باربارا مجبوری رفتم یه بار دیگه زدمش. اون مشکلی که چند کیلو دمیج میزد دیگه برطرف شده و خیلی راحت و بی دردسر کشتمش. به نظرم ترکیب تیمت درست نیست. من هر وقت اون مینیون ها ظاهر میشن یه oz میندازم بینشون و با فایر خیلی سریع میکشمون. حتی نیاز به هیلینگ هم پیدا نمیکنم. اون آب از زیر پا هم فقط اگه کشتن مینیون ها رو زیاد طول بدی انجام میده. فیشل هم لولش ۴۰ بیشتر نیست.

این تست ران خیلی خوب بود، همه از دم کلیمور:D این پسر یخیه و رایزر هم بد نیستنا. اگه میدونستم از فروشگاه میخریدمشون. دختر گیتاری جدیده هم خیلی خوبه. فقط زوهونگی زیاد به سبک من نمیخوره، اصلا نمیدونم با geo چطور باید بازی کنم. male هم هست پس کلا هیچی :D

بالاخره یه تاندر فیوری گرفتم<:-P با hp% البته :|

• Like
  • Smile
Reactions: XMohsen and BoxBox
آره فکر کنم دقیقا دور زن میخواد، چون الان با یکی رفتم یارو با فیشل و childe راحت زد. البته راحت که من باز 4-5 باز مردم :)) ولی اون از دور راحت میزد. لول شون هم 69 و 60 بود.
راستش نمیخوام خیلی خرج کنم :D موقعی که میتونم جوین بدم یکی با برق قوی راحت بزنه من چرا خرج کنم ؟ :-"

اون دمیج زیر پا رو که اصلا نمیشه کاری کرد، geo هم همچین چیزی داره موج میده ولی خودش یه محافظ هم برات میزاره ولی این هیچی نمیزاره دفاع کنی از خودت. فعلا منم یه بار زدم ولی باز باید بزنم :D

بله چون ککینگ قوی داری :D
کدوم باسش ؟ :D منظورت باس داستانی هست یا بازم سرو کله اش پیدا میشه ؟
+ درمورد گل ها هم رفرش 24 ساعته هست ؟ چون فعلا تو دنیای خودم هنوز هیچی در نیومده !

------
من قبل ازینکه ککینگ بگیرم با رایزر و فیشل میزدمش:|:p
راجع به باس childe هم نمیگم که اسپویل نشه >:)
گل ها هر 48 ساعت رفرش میشن

• Like
Reactions: XMohsen and ce7en44
راستش نمیخوام خیلی خرج کنم :D موقعی که میتونم جوین بدم یکی با برق قوی راحت بزنه من چرا خرج کنم ؟ :-"

اون دمیج زیر پا رو که اصلا نمیشه کاری کرد، geo هم همچین چیزی داره موج میده ولی خودش یه محافظ هم برات میزاره ولی این هیچی نمیزاره دفاع کنی از خودت. فعلا منم یه بار زدم ولی باز باید بزنم :D

بله چون ککینگ قوی داری :D
کدوم باسش ؟ :D منظورت باس داستانی هست یا بازم سرو کله اش پیدا میشه ؟

------
من که تا حالا همه چیز بازی رو تک نفره رفتم ،، تنها چیزی که co-op تا حالا بازی کردم ،، همین بخش سوم ،، اونت آخری که شهاب سنگ بزرگه اومد ...
حالش اینه قوی تر شدن پارتی و فائق اومدن به چالش ها رو ببینی
سخت ترین چیز بازیم این گرگه بود ،، رسما آشپزخونم رو پاک سازی کرد

• Like
Reactions: ce7en44 and XMohsen
اتفاقا الان به خاطر باربارا مجبوری رفتم یه بار دیگه زدمش. اون مشکلی که چند کیلو دمیج میزد دیگه برطرف شده و خیلی راحت و بی دردسر کشتمش. به نظرم ترکیب تیمت درست نیست. من هر وقت اون مینیون ها ظاهر میشن یه oz میندازم بینشون و با فایر خیلی سریع میکشمون. حتی نیاز به هیلینگ هم پیدا نمیکنم. اون آب از زیر پا هم فقط اگه کشتن مینیون ها رو زیاد طول بدی انجام میده. فیشل هم لولش ۴۰ بیشتر نیست.
احتمالا مشکل از تیم باشه :دی
فعلا نظرم این هست تیمم این 3 تا باشه به اضافه traveller. تقریبا از هر المنت یکی رو آماده دارم فقط رو برق باید کار کنم (بین فیشل و لیزا و beidou (?))

مونا رو هنوز استفاده نکردم ولی بنت و نین عالی هستن. بنت بیشتر تو تک نفره خوبه و نین هم تک نفره هم چند نفره خوبه. همه ضد ضربه میشن.

من قبل ازینکه ککینگ بگیرم با رایزر و فیشل میزدمش:|:p
راجع به باس childe هم نمیگم که اسپویل نشه >:)
گل ها هر 48 ساعت رفرش میشن
متاسفانه گل های من نبودن و مجبور شدم از روش ننگین تو استفاده کنم :D
برای اونا هم میمونه ؟ یا باید رفرش بشه براشون ؟

حالش اینه قوی تر شدن پارتی و فائق اومدن به چالش ها رو ببینی
سخت ترین چیز بازیم این گرگه بود ،، رسما آشپزخونم رو پاک سازی کرد
باید یه لول و بیلد خوب داشته باشن تا بشه لذت برد ؟ البته منم تا همین هفته قبل مثل تو بودم از بازی لذت میبردم (البته هنوز هم میبرم:دی) ولی موقعی که کاراکتر جدید یا همون قبلی ها رو بخوای آپگرید کنی از یه جا به بعد باید شروع کنی به فارم کردن، و اینکه co op هم جذابیت های خودش رو داره از چیزی کم نمیکنه.
اتفاقا برای من آسون بود امشب دو بار زدیم، خیلی کاره خاصی نباید بکنی فقط جاخالی بده برو جلو بزن. حتی اون حرکت موجش که تند تند دمیج میده باز نسبت به مال باس آب کم تره (من احتمال میدم این باس آب یا از دستشون در رفته یا اینکه تو co op سخت میشه چون تاحالا تو تک نفره سراغش نرفتم).

-------
میگم اگر موافق هستید باز یه روز و ساعتی رو مشخص کنیم ایندفعه بریم سراغ باس و domain.
(گفتم تا بعدا نگید همش با خارجی ها بازی میکنم :-")

امشب یه hilichurls دلقک پیدا کردم، اچیومنت داره هرجا دیدید بزنیدش :دی

• Like
  • Smile
Reactions: BoxBox and ce7en44
نگو من با یه شارژ اتک ، +۴۰۰۰ تا پر میکنم ... به طرز ترسناکی هیل می‌ده نوئل...
دیروز یه ست maid انداختم رو نوئل ،،، دیگه رسما باربارا رو نیمکت نشین کرد ...
میشه بگی چیکار کردی زیاد هیلر میده؟؟
برای من هیلر کم میده c1 هم داره نمیدونم چیکار کنم هیلر زیاد بدن:(
یک جایی خوندم گفتن باید دفاع زیاد کنی تا هیلر زیاد بشه ولی عکسی آرتیفکت که گذاشتی دفاع 30 هه برعکس من دفاع من 350 هه با هر ضربه حدودا 400 تا هیلر میده:-??

• Like
دیزوز منم بالاخره یکم Domain کو آپ رفتم، که مثلا سریع ار بشه...ولی بیشتر طول میکشید:))
غیر از یک باس که زدم، بقیش رو خرج آرتیفکت آتیشی کردم... و آخرش کوفت هم بهم نداد:|
نه اینکه بده stats بد باشه ها... کلا نمیداد:|

باس های اصلی رو هم احتمالا میزارم آخرای هفته که رنکم میرسه 45 :-"

---
در مورد ریسپاون شدن گل ها و ... ، فرق میکنند...کلا به Rarityشون مربوطه از 24ساعت هست تا 72 ساعت
تو دنیای ملت جمع کنید، اونم باید 72ساعت صبر کنه ریسپاون بشه براش:دی

میشه بگی چیکار کردی زیاد هیلر میده؟؟
برای من هیلر کم میده c1 هم داره نمیدونم چیکار کنم هیلر زیاد بدن:(
یک جایی خوندم گفتن باید دفاع زیاد کنی تا هیلر زیاد بشه ولی عکسی آرتیفکت که گذاشتی دفاع 30 هه برعکس من دفاع من 350 هه با هر ضربه حدودا 400 تا هیلر میده:-??
این ست Maiden رو اول از همه ببند:-"
بقیش... خود مازیار باید بیاد توضیح بده :-"

---

امشب برم تست ران های جدید...ببینم دنیا دست کیه:(
البته ژانگلی دوست نمیدارم به طور کلی، ترجیح میدم Albedo بگیرم:-" (گرچه ترجیح میدم همینا رو هم نگیرم:-" ولی میرههههههههه تا دو قرن دیگه کاراکتر گرفتنم:| نه geo و نه Ameno و نه تیرکمونی...هیچکدوم نمیپسندم...ولی مجبورم:( )

• Like
میگم اگر موافق هستید باز یه روز و ساعتی رو مشخص کنیم ایندفعه بریم سراغ باس و domain.
(گفتم تا بعدا نگید همش با خارجی ها بازی میکنم :-")

امشب یه hilichurls دلقک پیدا کردم، اچیومنت داره هرجا دیدید بزنیدش :D
من که گرگ و استورم ترور این هفته ام رو زدم، Pyro R هم دیگه نیازی به فارم کردنش نیست، میزارم فعلاً استراحت کنه:D میمونه اون مکعب الکترو و همین اوشین که یکی دو بار دیگه برای فیشل و باربارا باید بزنمشون. برای آرتیفکت هم گذاشتم به AR35 برسم (فعلا وسطای 34 هستم) که دراپ شون بیشتر بشه، الان فقط اتلاف رزین هست.:-" اگه میخوای چند تا اچیومنت آنلاین هست اونا رو با هم بریم:>

این باس های بازی هم اوایل خیلی سخت بودن ولی دیگه قلقشون که دست آدم میاد، فقط جونشون هر سری زیاد میشه و اونقدرها چالش ندارن دیگه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: XMohsen
من که گرگ و استورم ترور این هفته ام رو زدم، Pyro R هم دیگه نیازی به فارم کردنش نیست، میزارم فعلاً استراحت کنه:D میمونه اون مکعب الکترو و همین اوشین که یکی دو بار دیگه برای فیشل و باربارا باید بزنمشون. برای آرتیفکت هم گذاشتم به AR35 برسم (فعلا وسطای 34 هستم) که دراپ شون بیشتر بشه، الان فقط اتلاف رزین هست.:-" اگه میخوای چند تا اچیومنت آنلاین هست اونا رو با هم بریم:>

این باس های بازی هم اوایل خیلی سخت بودن ولی دیگه قلقشون که دست آدم میاد، فقط جونشون هر سری زیاد میشه و اونقدرها چالش ندارن دیگه.
این باس ها خیلی ظلمن...
نه اینکه سخت باشنا... برای phase بعدی که لازم دارم(فکر کنم 80 به 90 ) رسما ده هزار بار باید هرکدوم رو زد:| مگه چقدر رزین داریم که اینا رو بتونیم بزنیم؟ :|
فکر کنم از اون آیتمی که باس دراپ میکنه 30 تا میخواد... یعنی 15بار باید زدش:| برای یک نفر:|

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or