Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
لول 40 شدم ،، برخلاف ورلد لول 4 ،، ورلد لول 5 اذیت نکرد ،، البته به لطف اونت فیشل ،، که کلی کارکتر هام رو لولاشون رو کشیدم بالا ‌‌.

به نظر این ورلد لول هایی که قفل دارن ،، مثل 35,45 سطح دنیا بیشتر سخت میشه.

فعلا هم تا لول 50 اجازه لول آپ نمی‌ده ، پس داستان داریم این دفعه

.........

184530

طرف بازی رو شروع نکرده بهش چیا داده ،، بعد من وقتی دیلوک رو داد که باقی کارکترام لول 50-60 بودن

1bfs9euu87361.png

دشمن های جدید آپدیت 1.2
البته بیشتر میشه گفت وریشن جدید:دی

راستی...این جادوگره، ورژن برقیش البته، صداپیشه ش پرونای وان پیس نیست؟ :دی دقیقا همون صدا هست...
عجیبه که جز خود پرونا دیگه هیچوقت هیچ جایی این صدا رو نشنیده بودم! کاش یه کاراکتر با همین صدا بدن برای بازی:دی

دیگه تا عمر دارم نمیخوام ریخت این frozen abyss 3 رو ببینم:)) نه به این خاطر که سخت باشه (که اصلا نیست) بلکه بیشتر به این خاطر که کاملا ناجوانمردانه طراحی شده (مخصوصا وقتی میجش وارد میشه)، یعنی موقع شروع مینویسه که یه موجی میاد و استامینا تخلیه میشه بعضی وقت ها به صورت پراکنده یه مشت یخ هم از آسمون میریزه و دمیج میده. خب اینو هر کی بخونه میگه خب نهایت جاخالی میدم دیگه، استامینا میخوام چیکار؟:D تا اینکه چلنج شروع میشه و تازه میفهمی چه کوفتی هست مخصوصا اگه هیلر باربارا داشته باشین چون این یخ ها خودشون دشمن اصلی این دانجن هستن که عمدا وقتی که یکمی دست بالا رو پیدا میکنی اول یه موجی میاد که کامل استامینا رو تخلیه میکنه و بعد یه لحظه مارکشون روی زمین ظاهر میشه (که مارک بزرگی هم هست و خیلی اتفاقی هم من همیشه وسطشون قرار داشتم و ۵ الی ۶ متر از هر طرف محاصره شده بودم) و بلافاصله بدون اینکه فرصت جاخالی دادن بده از آسمون چند تا موج یخ میریزه پایین که دمیج وحشتناکی میده و بدتر از اون وقتی هست که میج رو استان کردی و میخوای کارش رو بسازی و عمدا این بارون یخ دور و بر میج دو بار اتفاق میوفته و اگه مثل من بدشانس باشین و اونجا باشین حتی با ۱۴۰۰۰ جون هم سه ثانیه دووم نمیارین و دانجنی که تا یه ثانیه پیش تموم شده حساب میشد رو کامل باختین:|
خلاصه اینکه من فعلا فقط ۱۳ تا کتاب دیگه نیاز دارم که از دانجن یکشنبه میگیرم و دیگه تا عمر دارم نه برای خودم و نه هیچکس دیگه این دانجن رو نمیرم:))

امروز داستان جین رو رفتم. علاوه بر اینکه خیلی خوشتیپه، المنت اسکیل و برستش هم خیلی خوب و جالب بودن:D

@Akiba
من این cicin mage ها رو به میج های معمولی ترجیح میدم، هم خیلی بانمکن و هم مثل اونا با اون شیلدهاشون روی اعصاب نیستن. اینی هم که میگی نمیشناسم ولی اگه همینجوری خل وضعه پس خودشه.

ملت در صحنه اگه در فارم و دامین ها مشکل دارین بیاین چند نفری انجامشون بدیم، هم قدرتمون بیشتر میشه و هم صرفه جویی در وقت کردیم. میگم به هر کسی جداگونه متریال میرسه یا مشترکن؟

• Like
Reactions: cloud _ strife
دیگه تا عمر دارم نمیخوام ریخت این frozen abyss 3 رو ببینم:)) نه به این خاطر که سخت باشه (که اصلا نیست) بلکه بیشتر به این خاطر که کاملا ناجوانمردانه طراحی شده (مخصوصا وقتی میجش وارد میشه)، یعنی موقع شروع مینویسه که یه موجی میاد و استامینا تخلیه میشه بعضی وقت ها به صورت پراکنده یه مشت یخ هم از آسمون میریزه و دمیج میده. خب اینو هر کی بخونه میگه خب نهایت جاخالی میدم دیگه، استامینا میخوام چیکار؟:D تا اینکه چلنج شروع میشه و تازه میفهمی چه کوفتی هست مخصوصا اگه هیلر باربارا داشته باشین چون این یخ ها خودشون دشمن اصلی این دانجن هستن که عمدا وقتی که یکمی دست بالا رو پیدا میکنی اول یه موجی میاد که کامل استامینا رو تخلیه میکنه و بعد یه لحظه مارکشون روی زمین ظاهر میشه (که مارک بزرگی هم هست و خیلی اتفاقی هم من همیشه وسطشون قرار داشتم و ۵ الی ۶ متر از هر طرف محاصره شده بودم) و بلافاصله بدون اینکه فرصت جاخالی دادن بده از آسمون چند تا موج یخ میریزه پایین که دمیج وحشتناکی میده و بدتر از اون وقتی هست که میج رو استان کردی و میخوای کارش رو بسازی و عمدا این بارون یخ دور و بر میج دو بار اتفاق میوفته و اگه مثل من بدشانس باشین و اونجا باشین حتی با ۱۴۰۰۰ جون هم سه ثانیه دووم نمیارین و دانجنی که تا یه ثانیه پیش تموم شده حساب میشد رو کامل باختین:|
خلاصه اینکه من فعلا فقط ۱۳ تا کتاب دیگه نیاز دارم که از دانجن یکشنبه میگیرم و دیگه تا عمر دارم نه برای خودم و نه هیچکس دیگه این دانجن رو نمیرم:))

امروز داستان جین رو رفتم. علاوه بر اینکه خیلی خوشتیپه، المنت اسکیل و برستش هم خیلی خوب و جالب بودن:D

@Akiba
من این cicin mage ها رو به میج های معمولی ترجیح میدم، هم خیلی بانمکن و هم مثل اونا با اون شیلدهاشون روی اعصاب نیستن. اینی هم که میگی نمیشناسم ولی اگه همینجوری خل وضعه پس خودشه.

ملت در صحنه اگه در فارم و دامین ها مشکل دارین بیاین چند نفری انجامشون بدیم، هم قدرتمون بیشتر میشه و هم صرفه جویی در وقت کردیم. میگم به هر کسی جداگونه متریال میرسه یا مشترکن؟

گفتی داستان جین... به شخصه هم قدرت هاش و هن داستانش رو از بقیه کمتر پسندیدم!
به نظرم بهترین برای ونتی بود(با اختلاف:-" ) ، و بعد تارتاگلیا :-"
البته Zhongli رو هنوز نرفتم:دی

تو مگه وان پیس ندیدی؟ :|
کلا پرونا خیلی صدای خاصی براش در نظر گرفته شده:-" شاید صداپیشه ش رو تو صدتا انیمه دیگه هم صداش رو شنیده باشم، ولی صدای پرونا نبوده:دی

گفتی دامین co op... اون روزی گفتم که تنهایی سریع تر میبودم:))

ولی امروز با یه تیمی رفتیم، خوف بود! سریع همه رو له میکردیم:دی

گفتی داستان جین... به شخصه هم قدرت هاش و هن داستانش رو از بقیه کمتر پسندیدم!
به نظرم بهترین برای ونتی بود(با اختلاف:-" ) ، و بعد تارتاگلیا :-"
البته Zhongli رو هنوز نرفتم:D

تو مگه وان پیس ندیدی؟ :|
کلا پرونا خیلی صدای خاصی براش در نظر گرفته شده:-" شاید صداپیشه ش رو تو صدتا انیمه دیگه هم صداش رو شنیده باشم، ولی صدای پرونا نبوده:D

گفتی دامین co op... اون روزی گفتم که تنهایی سریع تر میبودم:))

ولی امروز با یه تیمی رفتیم، خوف بود! سریع همه رو له میکردیم:D
دلت میاد؟ تیپیکال وایفوی سخت کوش:D
منم اونا رو هنوز نرفتم پس نظری ندارم. :D حالا البته اینا همه اکت اول هم هستن، باید ببینیم در ادامه چیکار میکنن.

تا وسطای اون آرک زیر دریا:-" عکس هاش رو دیدم، یه چیزهای خیلی خفیفی یادم اومد ولی صداش رو مطمئن نیستم، باید برم گوش کنم:D

من که خودم کووپ رو به تنهایی رفتن ترجیع میدم چون ظاهراً در سختی دامین هم تاثیر خاصی نداره (درسته بازیش سخته ولی دارک سولز که نیست:D) و همینطور برای فارم کردن متریال ها هم خیلی خوبه، مخصوصاً اسکیمرش ها که همه دسته جمعی حمله میکنن و تعدادشون هم زیاده و اینجوری حداقل تمرکز همه دشمن ها از روی من برداشته میشه و میتونم یه نفسی بکشم:)) بگذریم از اینکه همه هم با قویترین شخصیت ها و المنت هامون میایم و مثل انتقام گیران همه رو درو میکنیم=))

آخرین ویرایش:
  • Like
دلت میاد؟ تیپیکال وایفوی سخت کوش:D
منم اونا رو هنوز نرفتم پس نظری ندارم. :D حالا البته اینا همه اکت اول هم هستن، باید ببینیم در ادامه چیکار میکنن.

تا وسطای اون آرک زیر دریا:-" عکس هاش رو دیدم، یه چیزهای خیلی خفیفی یادم اومد ولی صداش رو مطمئن نیستم، باید برم گوش کنم:D

من که خودم کووپ رو به تنهایی رفتن ترجیع میدم چون ظاهراً در سختی دامین هم تاثیر خاصی نداره (درسته بازیش سخته ولی دارک سولز که نیست:D) و همینطور برای فارم کردن متریال ها هم خیلی خوبه، مخصوصاً اسکیمرش ها که همه دسته جمعی حمله میکنن و تعدادشون هم زیاده و اینجوری حداقل تمرکز همه دشمن ها از روی من برداشته میشه و میتونم یه نفسی بکشم:)) بگذریم از اینکه همه هم با قویترین شخصیت ها و المنت هامون میایم و مثل انتقام گیران همه رو درو میکنیم=))
من بعید میدونم استوری میشن دیگه ای برای کاراکترها بدن... خیلی زور بزنند و اگرم بدن دو قرن بعد:دی
امیدوار باشیم توی همین ایونت ها نقش داشته باشن کاراکترها! این چیزی که از کشور دوم دیدیم، کاراکترهای بخش اول کلا وجود خارجی نداشتن دیگه تو داستان:دی

چجوری این بنده خدا رو یادت رفت:(
یه عالمه صحنه خفن به تنهایی رقم زد اون آرک:-"

من چون هر موقع حسش میاد بازی میکنم و ...، زیاد حس co op ندارم:دی
رندوم هم...که واقعا رندومه:دی

من بعید میدونم استوری میشن دیگه ای برای کاراکترها بدن... خیلی زور بزنند و اگرم بدن دو قرن بعد:D
امیدوار باشیم توی همین ایونت ها نقش داشته باشن کاراکترها! این چیزی که از کشور دوم دیدیم، کاراکترهای بخش اول کلا وجود خارجی نداشتن دیگه تو داستان:D

چجوری این بنده خدا رو یادت رفت:(
یه عالمه صحنه خفن به تنهایی رقم زد اون آرک:-"

من چون هر موقع حسش میاد بازی میکنم و ...، زیاد حس co op ندارم:D
رندوم هم...که واقعا رندومه:D
نه حتماً میدن وگرنه مرض ندارن که بنویسن اکت اول و آخرش هم بنویسن ادامه دارد:D شاید برای کم کردن کار خودشون چند تا یکیشون کنن:D
اونجا یه منطقه جدا هست، تعجبی نداره نیستن:D

مشکل از حافظه داغون منه:-"
بعدش هم من که مثل تو 10 بار رویو نکردم:))

رندوم خوبه ولی با دوستان بیشتر حال میده:>

میگم طبقه 5 به بعد ابیس چطوریه؟ حتما دو تا تیم قوی باید داشته باشیم؟ یا میشه یه تیم قوی و یه تیم کار راه انداز داشته باشیم و بعد دوباره برگردیم از اول و جاشون رو عوض کنیم و اون طبقاتی که سه ستاره نشدن رو با تیم قوی بریم؟:>

• Like
نه حتماً میدن وگرنه مرض ندارن که بنویسن اکت اول و آخرش هم بنویسن ادامه دارد:D شاید برای کم کردن کار خودشون چند تا یکیشون کنن:D
اونجا یه منطقه جدا هست، تعجبی نداره نیستن:D

مشکل از حافظه داغون منه:-"
بعدش هم من که مثل تو 10 بار رویو نکردم:))

رندوم خوبه ولی با دوستان بیشتر حال میده:>

میگم طبقه 5 به بعد ابیس چطوریه؟ حتما دو تا تیم قوی باید داشته باشیم؟ یا میشه یه تیم قوی و یه تیم کار راه انداز داشته باشیم و بعد دوباره برگردیم از اول و جاشون رو عوض کنیم و اون طبقاتی که سه ستاره نشدن رو با تیم قوی بریم؟:>
نمیدونم... زیاد امیدوار نیستم به این زودیا ببینیم:دی
اصلا شاید Act 2 خودش دو سال دیگه شروع بشه:)) ( فکر کنم F/GO سال دوم یا سوم رفتن پارت دوم داستان:-" )

درسته منطقه جدیده...ولی با این حال یکم کاراکترها مشترک باشن بهتره:دی اینجوری نباشه که انگار مرزها بسته ست... که گویا آرک بعدی واقعا بسته ست:))

:-" :-" :-" درسته زیاد وان پیسیم...ولی بازم خیلی خاص بود به نظرم پرونا :))

حس برنامه ریزی ندارم:-"

من خودن توی 7 موندم، چون آتیشی خوب لازم دارم و ندارم الان! :|
ولی 5 به بعد نگاه کن دشمن ها رو، هر سمت میبیتی یک سری عنصر بیشترن، مثلا میبینی اونایی که میان جلوی تیم 1 اکثرا یخ و آب هستن، اونایی که میان تیم 2 اکثرا آتیشی هستن
بر این اساس قوی ترین کاراکترت رو برای هر تیم، و همراه هاش انتخاب میکنی:دی

و نه، اون تایمی که میده مشترکه...مثلا اگر برای یک طبقه 5 دقیقه وقت داری، اگر 4تاش رو صرف یکی کنی، یک دقیقه تیم دومت وقت داره سمت خودش رو تموم کنه تا سه ستاره بگیری:دی
برلی همین تیم رو جا به جا کنی باز تاثیری نداره، جفت تیم هات باید خوب عمل کنند:دی

نمیدونم... زیاد امیدوار نیستم به این زودیا ببینیم:D
اصلا شاید Act 2 خودش دو سال دیگه شروع بشه:)) ( فکر کنم F/GO سال دوم یا سوم رفتن پارت دوم داستان:-" )

درسته منطقه جدیده...ولی با این حال یکم کاراکترها مشترک باشن بهتره:D اینجوری نباشه که انگار مرزها بسته ست... که گویا آرک بعدی واقعا بسته ست:))

:-":-":-" درسته زیاد وان پیسیم...ولی بازم خیلی خاص بود به نظرم پرونا :))

حس برنامه ریزی ندارم:-"

من خودن توی 7 موندم، چون آتیشی خوب لازم دارم و ندارم الان! :|
ولی 5 به بعد نگاه کن دشمن ها رو، هر سمت میبیتی یک سری عنصر بیشترن، مثلا میبینی اونایی که میان جلوی تیم 1 اکثرا یخ و آب هستن، اونایی که میان تیم 2 اکثرا آتیشی هستن
بر این اساس قوی ترین کاراکترت رو برای هر تیم، و همراه هاش انتخاب میکنی:D

و نه، اون تایمی که میده مشترکه...مثلا اگر برای یک طبقه 5 دقیقه وقت داری، اگر 4تاش رو صرف یکی کنی، یک دقیقه تیم دومت وقت داره سمت خودش رو تموم کنه تا سه ستاره بگیری:D
برلی همین تیم رو جا به جا کنی باز تاثیری نداره، جفت تیم هات باید خوب عمل کنند:D
آره منم چشمم آب نمیخوره اکت دوم حالا حالاها شروع بشه، حداقل تا رسیدن به آپدیت 2.0 طول میکشه:D

منم با این اشتراک کاراکترها شدیداً موافقم، چون داستانشون هم یه نقطه اشتراک به اسم فاتویی داره و جالب میشه جین بیاد در کنار زوهونگی برعلیه فاتویی بجنگه>:) ولی بازم چون هنوز داخل اکت یک و معرفی هستیم فکر نکنم اتفاق بیوفته:D

پس دختر گیتاریه رو هنوز نگرفتی؟ :-" البته مساله فقط گرفتنش نیست، لول آپ خودش و سلاحش هم هست که توی ورلد لول تو شنیدم خیلی سختره:D

ای بابا، پس نمیشه چیت زد:))
من روی سه نفر بیشتر کار نکردم. باربارا که قاعدتا فقط برای هیلینگ هست، البته ترکیب المنت ها و استان کردن دشمن های پایرو هم ازش استفاده میکنم. فیشل هم که من ساپورترش کردم و نه سلاحش و نه آرتیفکتش به درد رامبو بازی نمیخوره، پس در نتیجه یا باید صبر کنم تا برای فیشل سلاح و آرتیفکت مناسب تک روی کردن گیرم بیاد یا اینکه یه Main DPS دیگه از صفر بسازم که با توجه اینکه من خیلی گدا هستم روش اول رو میپسندم:D

• Like
آره منم چشمم آب نمیخوره اکت دوم حالا حالاها شروع بشه، حداقل تا رسیدن به آپدیت 2.0 طول میکشه:D

منم با این اشتراک کاراکترها شدیداً موافقم، چون داستانشون هم یه نقطه اشتراک به اسم فاتویی داره و جالب میشه جین بیاد در کنار زوهونگی برعلیه فاتویی بجنگه>:) ولی بازم چون هنوز داخل اکت یک و معرفی هستیم فکر نکنم اتفاق بیوفته:D

پس دختر گیتاریه رو هنوز نگرفتی؟ :-" البته مساله فقط گرفتنش نیست، لول آپ خودش و سلاحش هم هست که توی ورلد لول تو شنیدم خیلی سختره:D

ای بابا، پس نمیشه چیت زد:))
من روی سه نفر بیشتر کار نکردم. باربارا که قاعدتا فقط برای هیلینگ هست، البته ترکیب المنت ها و استان کردن دشمن های پایرو هم ازش استفاده میکنم. فیشل هم که من ساپورترش کردم و نه سلاحش و نه آرتیفکتش به درد رامبو بازی نمیخوره، پس در نتیجه یا باید صبر کنم تا برای فیشل سلاح و آرتیفکت مناسب تک روی کردن گیرم بیاد یا اینکه یه Main DPS دیگه از صفر بسازم که با توجه اینکه من خیلی گدا هستم روش اول رو میپسندم:D
همون 2 هم زوده اگر هر ماه قراره یک دهم بریم جلو:دی حداقل 3.00 :-"

اتفاقا کاش جدا از فاتویی بازم با هم اشتراک داشته باشن:-" پویا تر میشه داستان:دی

هنوز کارت نکشیدم، گذاشتم اندازه ده تا بشه... ولی تست ران رفتم از اینم بخاری بلند نمیشه:-"
یکم xp book از ایونت نگه داشتم هنوز:-"

من DPS دومم کیا هست ، ولی صرفا به اسمه:)) اون روزی چک کردم گویا حتی اتک ژیانگ لینگم بیشتره:))
آقا چجوری براش آرتیفکت ببندم یه چی درست درمون ازش در بیاد؟ :دی

همون 2 هم زوده اگر هر ماه قراره یک دهم بریم جلو:D حداقل 3.00 :-"

اتفاقا کاش جدا از فاتویی بازم با هم اشتراک داشته باشن:-" پویا تر میشه داستان:D

هنوز کارت نکشیدم، گذاشتم اندازه ده تا بشه... ولی تست ران رفتم از اینم بخاری بلند نمیشه:-"
یکم xp book از ایونت نگه داشتم هنوز:-"

من DPS دومم کیا هست ، ولی صرفا به اسمه:)) اون روزی چک کردم گویا حتی اتک ژیانگ لینگم بیشتره:))
آقا چجوری براش آرتیفکت ببندم یه چی درست درمون ازش در بیاد؟ :D
نه دیگه زیاد عقبش ننداز:D

اگه باشه که خوبه:-"

چرا؟ به نظر من خوب بود که:-"
من هنوز به جایی نرسیدم که xp بوک های ایونت رو مصرف کنم، قطره چکونی لول آپ میکنم:))

به نظر منم همون ژیانگلینگ رو میذاشتی بهتر بود:))
من که ازش استفاده نمیکنم، مگه اینکه بخوام شیلد های میج های هایدرو یا اسکیمرش های برقی رو بشکنم ولی اگه برای افزایش اتکش میخوای خب مطمئناً برسرکر و گلادیاتور باید ببندی، اگه برای افزایش قدرت cryo میخوای آرتیفکتش توی آپدیت 1.2 میان (البته طبق لیک ها). اگه هم برای المنت برست و المنت اسکیل میخوای Noblesse Oblige و Gambler و The Exile .

• Like
دیشب همه رو رسوندم 70 و تقریبا دیگه کاری ندارم با باس ها، یعنی باید بزنم که برسونم 80 ولی فکر میکنم بیشتر از باس، باید برم آرتیفکت خوب جمع کنم مشکلی که کمبودش بدجور حس میشه. بیلد خوب ببندی زدن باس ها هم ساده میشه، حتی شاید مهم تر از لول آپ کاراکترها باشه. خوبی co op همین هست که با شخصیت های مختلف و بیلدهای مختلف روبرو میشی و یاد میگیری، دیروز یکی با دیلاک باس ها رو زیر 15 ثانیه میزد ! بچه هایی که دیلاک دارن همچین انتظاری دارم ازتون :-"
ولی اینم خودش سخت تر از باس زدن هست :| بری بزنی بعد بهت لجندری بده یا نه ؟ بعد با چه stat ـی میخواد بده ؟ دوباره بزن و ... فعلا امشب تونستم 6-7 تا لجندری بگیرم که شاید 2-3 تا مثل هم بودن البته یکی دوتا خیلی خوب بودن.
-----------
همینطوری گفتم یه ویش استاندارد بزنم شاید اسلحه ای، nin یا چیز خوبی بده ولی هیچکدوم رو نداد و جین گرفتم :( برنامه ای ندارم برای لول آپ، برا ساپورت خوبه بیشتر :-? ای کاش برای اسلحه ها میزدم :D
راستش رو بخواید دیگه اصلا حس خاصی ندارم نسبت به گرفتن کاراکترها :)) نمیدونم به خاطر این هست که تیمی که دارم جمع میکنم خوبه و راضی ام یا به خاطر وقت و زمانی هست که باید پای بازی بزاری ..
بازی حداقل برای من از جنبه ی سرگرم کننده بودن و چرخیدن تو محیط داره تبدیل میشه به grind کردن (این یوتیوبر ها به جز پول و شانس باید خیلی هم بیکار باشن :D) بعید نیست بعدا تبدیل بشه به اینکه روزانه فقط بیام کارت بکشم عقب نمونم، تا چندتا آپدیت بیاد هم داستان گسترش پیدا کنه هم بازی یکم بالانس بشه.
----------

ویرایش : بچه هایی که دامین زیاد رفتن برای جوایز بهتره آدم از این condensed رزین ها استفاده کنه تا جایزه بهتری بگیره یا اینکه 20 تا رزین بده ولی دو بار بره دامین رو ؟

آخرین ویرایش:
دیشب همه رو رسوندم 70 و تقریبا دیگه کاری ندارم با باس ها، یعنی باید بزنم که برسونم 80 ولی فکر میکنم بیشتر از باس، باید برم آرتیفکت خوب جمع کنم مشکلی که کمبودش بدجور حس میشه. بیلد خوب ببندی زدن باس ها هم ساده میشه، حتی شاید مهم تر از لول آپ کاراکترها باشه. خوبی co op همین هست که با شخصیت های مختلف و بیلدهای مختلف روبرو میشی و یاد میگیری، دیروز یکی با دیلاک باس ها رو زیر 15 ثانیه میزد ! بچه هایی که دیلاک دارن همچین انتظاری دارم ازتون :-"
ولی اینم خودش سخت تر از باس زدن هست :| بری بزنی بعد بهت لجندری بده یا نه ؟ بعد با چه stat ـی میخواد بده ؟ دوباره بزن و ... فعلا امشب تونستم 6-7 تا لجندری بگیرم که شاید 2-3 تا مثل هم بودن البته یکی دوتا خیلی خوب بودن.
-----------
همینطوری گفتم یه ویش استاندارد بزنم شاید اسلحه ای، nin یا چیز خوبی بده ولی هیچکدوم رو نداد و جین گرفتم :( برنامه ای ندارم برای لول آپ، برا ساپورت خوبه بیشتر :-? ای کاش برای اسلحه ها میزدم :D
راستش رو بخواید دیگه اصلا حس خاصی ندارم نسبت به گرفتن کاراکترها :)) نمیدونم به خاطر این هست که تیمی که دارم جمع میکنم خوبه و راضی ام یا به خاطر وقت و زمانی هست که باید پای بازی بزاری ..
بازی حداقل برای من از جنبه ی سرگرم کننده بودن و چرخیدن تو محیط داره تبدیل میشه به grind کردن (این یوتیوبر ها به جز پول و شانس باید خیلی هم بیکار باشن :D) بعید نیست بعدا تبدیل بشه به اینکه روزانه فقط بیام کارت بکشم عقب نمونم، تا چندتا آپدیت بیاد هم داستان گسترش پیدا کنه هم بازی یکم بالانس بشه.
----------

ویرایش : بچه هایی که دامین زیاد رفتن برای جوایز بهتره آدم از این condensed رزین ها استفاده کنه تا جایزه بهتری بگیره یا اینکه 20 تا رزین بده ولی دو بار بره دامین رو ؟
خو الان سوال اینجاست که اون توی 15 ثانیه میزد، تو اونا چیکار میکردی؟ :D
منم مشکلی ندارم، توی 15 دقیقه میتونم بزنم:))
ولی خارج از شوخی، دیروز با برادر @cloud _ strife یکی یه بار تمام باس ها رو به غیر از گرگ نفله کردیم، 15 ثانیه چیه؟ اکثراً ده ثانیه هم دووم نیاوردن:> (البته بیشتر قدرت اون تاثیر داشت تا من:-"). فقط این اوشین یکمی اذیت کرد که اونم به خاطر اینه که خودش جرات نمیکنه بیاد پایین و زیر دست هاش رو میفرسته:-"
خو بیلدش چی بود حالا؟ نپرسیدی؟:-" من نمیدونم هنوز برای 4 ستاره تلاش کنم و ست های دو تاییم رو چهار تایی کنم یا اینکه صبر کنم به AR40 برسم و برای لجندری تلاش کنم؟ از یه طرف نمیخوام همه منابع رو خرج 4 ستاره کنم و وقتی لجندری گرفتم دستم خالی باشه و از طرف دیگه این مزایای ست چهار تایی بستن خیلی وسوسه انگیزه:D اصلاً یه کاری، من میام توی ورلد تو و با همدیگه میریم، تو دامین رو پاک کن و منم آرتیفکت ها رو فارم میکنم، چطوره؟:>

برو خجالت بکش، مونا رو که ترشی انداختی، جین هم نمیخوای استفاده کنی؟ آیا تو منکر قدرت های جین هستی؟ :D همون المنت برستش هر کسی که توی محدوده اش باشه رو نامیرا میکنه و همزمان دمیج هم میده:-" المنت اسکیلش هم کولداونش خیلی کمه و توی ابیس هم واقعاً میتونه از مخممصه نجاتت بده، تازه پرت کردن دشمن ها خیلی هم فان هست>:)

این گرایند کردنش واقعاً وقت گیره داخل ورلدهای بالاتر، من که فکر کنم نهایت تا دو سه هفته دیگه به چیزی میخوام برسم و داستان رو هم تموم میکنم و بعد دیگه میزارمش کنار و میرم سراغ ادامه سن نو کیسکی تا دوباره محتوای جدید بیاد، البته جم های روزانه رو هم میگیرم:-"

=========================================
دیروز هم تازه متوجه Reputation شدم، حالا تازه اولش هستم و مونده تا به لول های بالاتر برسم:D
=========================================
این دیگه آخر خرشانسی هست:D

e80d63baeb1129e686537828ed8879ad_7979613339624627740.jpg

حداقل نکرده یه قفل روش بذاره که اشتباهی توی یه چیز استفاده اش نکنه:-"

ویرایش: اینم یه خر شانس دیگه:-" بعد انتظار دارین توی 15 ثانیه هم باس رو نزنه=))

dkp0mnocsh361.jpg

آخرین ویرایش:
خو الان سوال اینجاست که اون توی 15 ثانیه میزد، تو اونا چیکار میکردی؟ :D
منم مشکلی ندارم، توی 15 دقیقه میتونم بزنم:))
ولی خارج از شوخی، دیروز با برادر @cloud _ strife یکی یه بار تمام باس ها رو به غیر از گرگ نفله کردیم، 15 ثانیه چیه؟ اکثراً ده ثانیه هم دووم نیاوردن:> (البته بیشتر قدرت اون تاثیر داشت تا من:-"). فقط این اوشین یکمی اذیت کرد که اونم به خاطر اینه که خودش جرات نمیکنه بیاد پایین و زیر دست هاش رو میفرسته:-"
خو بیلدش چی بود حالا؟ نپرسیدی؟:-" من نمیدونم هنوز برای 4 ستاره تلاش کنم و ست های دو تاییم رو چهار تایی کنم یا اینکه صبر کنم به AR40 برسم و برای لجندری تلاش کنم؟ از یه طرف نمیخوام همه منابع رو خرج 4 ستاره کنم و وقتی لجندری گرفتم دستم خالی باشه و از طرف دیگه این مزایای ست چهار تایی بستن خیلی وسوسه انگیزه:D اصلاً یه کاری، من میام توی ورلد تو و با همدیگه میریم، تو دامین رو پاک کن و منم آرتیفکت ها رو فارم میکنم، چطوره؟:>

برو خجالت بکش، مونا رو که ترشی انداختی، جین هم نمیخوای استفاده کنی؟ آیا تو منکر قدرت های جین هستی؟ :D همون المنت برستش هر کسی که توی محدوده اش باشه رو نامیرا میکنه و همزمان دمیج هم میده:-" المنت اسکیلش هم کولداونش خیلی کمه و توی ابیس هم واقعاً میتونه از مخممصه نجاتت بده، تازه پرت کردن دشمن ها خیلی هم فان هست>:)

این گرایند کردنش واقعاً وقت گیره داخل ورلدهای بالاتر، من که فکر کنم نهایت تا دو سه هفته دیگه به چیزی میخوام برسم و داستان رو هم تموم میکنم و بعد دیگه میزارمش کنار و میرم سراغ ادامه سن نو کیسکی تا دوباره محتوای جدید بیاد، البته جم های روزانه رو هم میگیرم:-"

من و صاحب بازی عملا نقشی نداشتیم :D داشتم تایپ میکردم دیدم نیست رفتم دیدم باس الکترو رو نفله کرده داره اون سه تا مکعب ها رو میزنه :)) واسه خودش میزد. البته برای باس پایرو مونا برداشتم vaporize کنیم، همون بار اول که افتاد زمین قشنگ ۸۰٪ جونش رفت :-"

:)) رو دیلاک کار کن، خیلی قوی‌ میشه (این و childe فکر کنم قوی ترین کاراکترها باشن) اوشین دور زن برق نداشته باشی جغد ها میرن رو اعصاب میوفتن دنبالت شیرجه میزنن پایین :D
والا پرسیدم داشت stat میگفت 2.2k دمیج، 1.9k جون، ۶۰ درصد کریت و .. شاید بیلدش رو گفته باشه یادم نیست. ولی از اون یارو که با ژیانلینگ 2k دمیج میزد پرسیدم گفت همه ست های pyro کریت و دمیج بسته بود. فکر کنم اسم دامینش hidden place of zou باشه.
اینایی که من دیدم ورد لول شون ۳-۴ بود اصلا نباید ست لجندری گرفته باشن که یعنی با همین چهار ستاره ها همچین دمیجی میزدن. پس به نظرم برو تو کارش که رفتی سراغ لجندری ها کارت هم راحت تر باشه.
به خاطر همین میگم، دیگه داره از حوصله خارج میشه چون باید بیوفتی تو مپ ارتیفکت جمع کنی که اینا رو لول آپ کنی ...
ایده خوبیه فقط من برق و یخ ندارم زحمت اونا با خودت :> بعد من لول ۵ ام نمیتونی بیای من باید بیام :-" Boxbox چند روزه خبری ازش نیست وگرنه اونم میبردیم با خودمون >:)

مونا که رسوندم لول ۷۰، تازه میخوام وارد پارتی کنم کمبوی 7k دمیج رو بزنم (و شاید بیشتر) >:) اتفاقا یه مشکلش میتونه همون پرت کردن باشه :D اگر تیمت رو خوب نچیده باشی پرت کنی عقب، کار تیمیت رو ممکن خراب کنی. فعلا حال و حوصله لول اپ ندارم :-" شاید برای اون دو تیمی که باید درست کنم لول اپ کردم. آبیس اصلا چی میده ؟ من آخرین باری که رفتم تا همون طبقه سوم بود که ژیانلینگ رو بگیرم :-"

۲-۳ هفته دیگه آپدیت بعدی میاد دیگه :)) باید بری سراغ آیاکا و ادامه داستان :))

من و صاحب بازی عملا نقشی نداشتیم :D داشتم تایپ میکردم دیدم نیست رفتم دیدم باس الکترو رو نفله کرده داره اون سه تا مکعب ها رو میزنه :)) واسه خودش میزد. البته برای باس پایرو مونا برداشتم vaporize کنیم، همون بار اول که افتاد زمین قشنگ ۸۰٪ جونش رفت :-"

:)) رو دیلاک کار کن، خیلی قوی‌ میشه (این و childe فکر کنم قوی ترین کاراکترها باشن) اوشین دور زن برق نداشته باشی جغد ها میرن رو اعصاب میوفتن دنبالت شیرجه میزنن پایین :D
والا پرسیدم داشت stat میگفت 2.2k دمیج، 1.9k جون، ۶۰ درصد کریت و .. شاید بیلدش رو گفته باشه یادم نیست. ولی از اون یارو که با ژیانلینگ 2k دمیج میزد پرسیدم گفت همه ست های pyro کریت و دمیج بسته بود. فکر کنم اسم دامینش hidden place of zou باشه.
اینایی که من دیدم ورد لول شون ۳-۴ بود اصلا نباید ست لجندری گرفته باشن که یعنی با همین چهار ستاره ها همچین دمیجی میزدن. پس به نظرم برو تو کارش که رفتی سراغ لجندری ها کارت هم راحت تر باشه.
به خاطر همین میگم، دیگه داره از حوصله خارج میشه چون باید بیوفتی تو مپ ارتیفکت جمع کنی که اینا رو لول آپ کنی ...
ایده خوبیه فقط من برق و یخ ندارم زحمت اونا با خودت :> بعد من لول ۵ ام نمیتونی بیای من باید بیام :-" Boxbox چند روزه خبری ازش نیست وگرنه اونم میبردیم با خودمون >:)

مونا که رسوندم لول ۷۰، تازه میخوام وارد پارتی کنم کمبوی 7k دمیج رو بزنم (و شاید بیشتر) >:) اتفاقا یه مشکلش میتونه همون پرت کردن باشه :D اگر تیمت رو خوب نچیده باشی پرت کنی عقب، کار تیمیت رو ممکن خراب کنی. فعلا حال و حوصله لول اپ ندارم :-" شاید برای اون دو تیمی که باید درست کنم لول اپ کردم. آبیس اصلا چی میده ؟ من آخرین باری که رفتم تا همون طبقه سوم بود که ژیانلینگ رو بگیرم :-"

۲-۳ هفته دیگه آپدیت بعدی میاد دیگه :)) باید بری سراغ آیاکا و ادامه داستان :))
فقط 80 درصد؟:-" ما هر کی میوفتاد زمین با ترکیب جین و چیلده و فیشل و دیلاک سه سوته کارش رو میساختیم، دیگه بلند شدنی در کار نبود>:) من حتی دو تا اچیومنت دیگه هم سر زدن همین باس ها گیرم اومد، مال این بود که ستون های Geo و مکعب های electro رو همون بار اول بشکنی:D

باور کن همه اش دارم همین کار رو میکنم، من تا سلاح و تلنت هاش رو آپگرید نکنم و متریال برای ورلد بعدیش جمع نکنم اصلاً کار دیگه ای نمیکنم. بیچاره باربارا و فیشل همیشه ته لیست هستن:)) اون جغدها رو هم با فیشل میزنم، مشکلی نیست:D فیشل خیلی بعضی ها جاها بدرد بخور شده، مثلا برای زدن نقطه ضعف ruin guard ها و ruin hunter ها واقعاً کارش حرف نداره، یه پا شکارچیه خودش:D

آره، همین دامین هست که من دو هفته بود داشتم شخمش میزدم و فقط دو تا خوب بهم داد:D خب پس راه رو اشتباه نرفتم، حالا بعد از کامل کردن تلنت هاشون بازم میرم چند باری امتحان میکنم ببینم شانسی دارم یا نه:D
آره چهار ستاره هم اگه چیز خوبی بده کار راه میندازه ولی بعد دوباره باید همین کارا رو برای 5 ستاره بکنم:-"

اهم، من برای یخ روی تو حساب کرده بودم:)) اصلاً این طبقه دامینش که میگم overload فقط به خودت صدمه میزنه و melt به اطرافیان هم دمیج میده (vaporize هم زیاد اثر نداره) ولی مشکل اینجاست که همه دشمن هاش عنصر پایرو دارن و برای melt کردن خودت باید cryo داشته باشی:D اگه تو یه پایرو قوی بخوای بالاخره گذرت به این دامین میوفته، برای همین میخوام بیام توی ورلد تو که طبقه سومش بازه، شاید اونجا راحتر بشه فارم کرد:D
BoxBox یادمه گفت سربازه، احتمالاً نمیتونه بیاد:-"

فقط 7K ؟ توی ویدئویی که خودت گذاشتی که 20K+ میداد:D پرت کردنشون هیچی، جمع کردنشون چی؟ کلاً poise شون رو میریزه بهم، و اگه اسلایم هم توشون باشه به بقیه دمیج میده:D من اگه بالاخره تونستم این سه نفر رو کامل کنم، برای نفر بعدی روی همون تراولر سرمایه گذاری میکنم، البته GEO :> چیز خاصی نمیده، یه مشت مورا و جم فقط:-" برای همینم من همیشه صبر میکنم تا حسابی قوی بشم و بعد برم سراغش:>

نه بابا، اینجوریا هم نیست، دو سه نفر دیگه توی نوبت هستن، یعنی بعد از این بنر تازه نوبت Albedo و Ganyu میشه و اگه شایعات درست باشن بعدش Xiao میاد و تازه بعد از اون آیاکا:D هر کدوم رو هم که 20 روز حساب کنیم، 60 روز بعد از این بنر حداقل طول میکشه:D پس تا بخواد بیاد، من تمام متریال آپگرید خودش و تلنت هاش رو که جمع کرد هیچ، اسلحه و آرتیفکت هاش رو هم کاملاً آپگرید کردم:D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or