Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
:)) اشتباه کردی :-" بعد من ورلد لول 5 هستم نمیتونی بیای :-" که اگر میشد خیلی خوب بود آدم میرفت ورلد بقیه میزد :D یخ diona و مو آبیه هستن ولی میترسم لول آپ کنم بوک کم بیارم، فعلا چون coop میرم اونقدرها کمبودشون رو حس نکردم.

من دست پایین رو گرفتم که بعدا اگر نتونستم به 20 هزارتا برسونم خیلی ناراحت نشم :D ضمن اینکه میترسم تو اپدیت بعدی دمیجش رو کمتر کنن :(
geo ـش خوبه من ممکن تا هفته دیگه برم سراغش یه چیزی ازش دیدم نظرم عوض شده نسبت بهش ;)) خوشحال ام که این همه وقت گذاشتم پاش >:)

پس دامین cyro تازه کارت شروع میشه، Albedo ازش یه ویدئو لیک شده دیدم خیلی جالب نبود شبیه همین Traveller خودمون بود :D

خیلی خوبههه نوشته heart flames بعد hydro و cyro =)) مسخره ترین چیزی بود که دیدم باز هیل میکرد یه چیزی آخه cyro ؟ :| شاید از علاقه ات نسبت به آیاکا خبردار شدن خواستن کمکت کنن :>
ای بابا، چرا؟ اشکال نداره با همون عرق جبین پیش میرم:-" آره برای فارم کردن کار خیلی ها رو راحتر میکرد، خود میزبان هم یه کمک هرچند کوچیک بهش میشد.دیونا یه ویدئویی ازش دیدم شیلدش خیلی قوی بود، هیشکی روش نمیتونست خط بندازه، همزمان دمیج cryo هم میداد. مو آبیه هم من ازش خوشم میاد چون ضرباتش دمیج cryo میدن:D

من فکر نمیکنم به این زودی ها مونا رو ضعیفتر کنن. تازه به فرض هم که ضعیف بشه، تو حالش رو بردی دیگه:D آره یه نظر منم آپگریدش آینده نگرانه اس:D

آره باید دوباره از صفر شروع کنم ولی اینجا دیگه خوبیش اینه که نیازی به cryo نیست (احتمالاً):D

توی امضام نوشتم، حتما از همونجا فهمیدن. حالا درسته که بازی ست برای بوست هایدرو و کریو نداره ولی بازم دلیل نمیشه بیان روی پایرو اضافه شون کنن. حالا اشکال نداره میزارمشون روی باربارا و آیاکا که به صورت پیش فرض دمیج بخار و ذوب بدن:))
اصلا توضیحات آرتیفکت رو آدم میخونه خنده اش میگیره از این حرکت. این بود آرمان های کرایمسون ویچ که میخواست همه دیمون ها رو بسوزونه؟:)) مدل آبکی و آلاسکایی آرتیفکت هاش رو میفروشن؟ بعد جالبه نوشته آتشش هم دائمیه:))
View attachment 184909

من این maiden رو ست کاملشو دارم

منم دارمش، به عنوان هدیه کامل کردن چپتر ۷ ادونچر بوک بهم دادش ولی برای باربارا بدون hp % بی فایده اس. اگه کسی باشه که با اتک هیل کنه ست من بدرد اون میخوره.

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: XMohsen
کاراکتر که خیلی بعیده نرف کنند! باف شاید، ولی نرف دهنشون سرویسه!
پدرشون رو به خاطر تبلیغات دروغین و فلان و بیسار در میارن!
اما اگر کاراکتر خیلی خفنی بدن، یه کاری میکنند که استفاده از اون بشر محدود بشه! مثلا توی ایونت ها دشمن هایی میزارن که به اون عنصر ضد ضربه باشن
یا دی باف های جدید به بازی اضافه میشه و ...

اما اگر 0.000001م کاراکتر رو ضعیف کنند، فاتحه بازی بین پلیربیس و همه گیمرها و مخاطب های این سبک خونده میشه! اینکه برای هیچ کاراکتری هایپ نشید،پول ندید ، جم خرج نکنید و ... چون ممکنه نرفش کنند:دی
همین الانش بین بتا و بازی اصلی اختلافه، پدرشون در اومده، اونجوری قانونی هم باید جواب ملت رو پس بدن:دی

• Like
Reactions: XMohsen and ce7en44
نتیجه دو هفته سه هفته جون کندن من در هیدن پالاس آو ژو:

View attachment 184874

این هایدرو دمیجش منو کشته:)) اگه یه روز دیلاک و چیلده در قالب یه شخصیت ترکیب شدن شاید همچین چیزی بدرد بخوره=))
XD
منم ازین آرتیفکت ها زیاد دارم :bash:

نگه میدارم واسه آرتیفکت 5 ام که ستش زیاد مهم نیست
185005

• Like
Reactions: ce7en44
بچه ها با ده دلار یا سی دلار چندتا جم میشه گرفت؟:-"

نمیدونم ولی اصلا ارزش نداره :دی

اول اینکه با توجه به قیمت دلار واقعا ارزش نداره !
دوم با 10 و 30 دلار تو گنشین به جایی نمیرسی :دی بخوای یه چیزی گیرت بیاد باید 100-200 تا خرج کنی بعد اینجا بیشتر وقت و فارم میخواد، پول و جم و اینا مربوط میشه به گرفتن کاراکتر مورد علاقه و ... بخوای قوی باشی باید بیلد و تیم خوب ببندی.
سوم و از همه مهم تر بازی فعلا ارزش 10 سنت خرج کردن هم نداره چون هرچی خرج کنی نهایت میتونی جم بخری و کاراکتر بکشی ! نه میتونی exp book به تعداد دلخواه بخری، نه میتونی آیتم خاصی بگیری هیچی فقط برای بنرها میتونی استفاده کنی.

کسی بخواد خرج کنه حداقل باید تا 1.4 صبر کنه که بازی بالانس بشه، با پول بتونی کارهای مختلف کنی، کاراکترهای خوب و بنرهای خوب بیاد (و شاید حتی درصد کاراکتر ها رو درست کردن) بعد تازه ببینی بازی واقعا برای آدم جذاب هست ؟ خسته کننده نشده ؟

• Like
Reactions: msf and ce7en44
گایز حتما نباید ایونت باشه تا co op بزنیم

یه ساعتی بذارین با هم بریم

به به به کی برگشته >:)
بیشتر بچه ها همون 9 اینا بازی میکنن، اون موقع ها بیا
+
اون همه آرتیفکت لجندری جمع کردی ؟ :(
---------------------------------

نمیدونم هنوز گم نام کسی هست بازی میکنه یا نه ولی فعلا قوی ترین ـمون Boxbox هست و این دوستمون :

702092559 این uid من . هر کی خوسات اد کنه بازی کنیم لیست کاراکتر هام رو هم پیسوت کردم:)
دیشب یکی از دامین ها که 4 نفره 5-6 بار رفتم نشد بزنیم با این رفیقمون 3-4 بار دوتایی زدیم :D

پ.ن: کاش میشد با بچه های ps4 هم co op رفت

• Like
Reactions: ce7en44
به به به کی برگشته >:)
بیشتر بچه ها همون 9 اینا بازی میکنن، اون موقع ها بیا
+
اون همه آرتیفکت لجندری جمع کردی ؟ :(
---------------------------------

نمیدونم هنوز گم نام کسی هست بازی میکنه یا نه ولی فعلا قوی ترین ـمون Boxbox هست و این دوستمون :

دیشب یکی از دامین ها که 4 نفره 5-6 بار رفتم نشد بزنیم با این رفیقمون 3-4 بار دوتایی زدیم :D

پ.ن: کاش میشد با بچه های ps4 هم co op رفت
تو این مدت داشتم یه اکانت دیگه رو لول آپ میکردم <:-P

اسمشو گذاشتم F2P Archon B-)

میخوام تو اون اکانت به هیچ عنوان ویش نزنم و همه چیزا رو فقط با 7 تا کاراکتر فری برم ببینم واقعا شدنیه بعد میام شما رو هم در جریان میذارم
----
وقتی دومین های رنک 45 رو برین تضمینی بهتون یدونه 5 ستاره میده همیشه
---

و اینکه قابلیت کراس پلی رو داره میتونیم با بچه های ps4 هم co op بریم : >

آخرین ویرایش:
امروز بالاخره رفتم سراغ Abyss هفتم...
و به زور!!!! تونستم با 4 ستاره ردش کنم:))
ولی!!!
چرا آبیس 8 قفله؟ :| نگید تعداد ستاره ی بیشتری میخواد که امکان نداره!!!! :| مخصوصا الان که باف Abyss رسما برام بلا استفاده ست! :|

امروز بالاخره رفتم سراغ Abyss هفتم...
و به زور!!!! تونستم با 4 ستاره ردش کنم:))
ولی!!!
چرا آبیس 8 قفله؟ :| نگید تعداد ستاره ی بیشتری میخواد که امکان نداره!!!! :| مخصوصا الان که باف Abyss رسما برام بلا استفاده ست! :|
باید 6 تا ستاره بگیری تا قفلش باز بشه :D

باید 6 تا ستاره بگیری تا قفلش باز بشه :D
باشه حتما :| :| :|
بیشوخی یعنی میگید پاشم برم بیلد درست حسابی ببندم؟ :))
آخه هرجایی یه چیزی میگه:| یعنی دوتا راهنما مثل هم وجود نداره رو یک چیزی متفف القول باشن:|

با این حال... همچنان... Keqing پیشنهادی و کیا پیشنهادی:-"

بیلد کچینگ خیلی سخته واقعا نمیدونی چی باید واسش ببندی تنوع زیاد داره

من هر چی آموزش تو یوتیوب رو دیدم و بیلدای زیادیم بستم ولی بازم از این بیلدم راضی نیستم بیشتر موقع ها توی دومین دمیجم از همه کمتره :< ولی باز بنظرم این بیلد بهتر از بقیس به شرطی که ساب استتاش خوب باشن

و اینکه بیلدایی که دیدم خیلیاش که خب f2p نیست طرف رنک 5 ام اسلحه ی 5 ستاره داره :|:|

در مورد بیلدم 2 ست از gladiator دارم 2 تا هم از thunder fury

و خب نزدیک 2700 تا atk دارم ولی تجربم اینه که کله بیلد رو اگه فقط به اتک اختصاص بدی زیاد بدرد نمیخوره بخاطر اینکه crit rate ام پایینه 40% عه

و این electro bonus ام فقط همون 15% ای که ست میده هست و خیلییی کمه واسه کاراکتری که بیشتر ضرباتش الکتریکیه...

Crit dmgام 110% این حدوداس که این مقدار واسه کچینگ زبالس...

بیلدم خب افتضاحه میدونم ولی باز از اون طرف شانسم افتضاح تره چون دقیقاا میدونم چی میخوام ولی نمیده بهم
مثلا یه جام 5 ستاره میخوام که electro % زیاد کنه ولی ساب استتش هم اوکی باشه ولی نمیده #:-S بعد من یه وسواسی که دارم اینه که تو ساب استت اگه حتی یدونه def یا hp باشه ازش استفاده نمیکنم ولی اگه کریت ریتش زیاد باشه ازش استفاده میکنم:> ولی همینم نمیده:|
در مورد کلاه هم یه thunderfury عه 5 ستاره میخوام که مین استتش crit rate باشه و توی ساب استتش crit dmg داشته باشه :|:D

اینهمه 5 ستاره دارم ولی همشون زبالن

راجع به بیلد حتما باید یه آرتیفکت رو واسه crit rate یا crit dmg اختصاص بدی (که بستگی داره که کدومش رو تو ساب استت کمتر یا بیشتر داری ولی همیشه crit rateزیاد خوبه? ) و حتما یه آرتیفکت رو بذاری واسه electro bonus

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Akiba and ce7en44
تو این مدت داشتم یه اکانت دیگه رو لول آپ میکردم <:-P

اسمشو گذاشتم F2P Archon B-)

میخوام تو اون اکانت به هیچ عنوان ویش نزنم و همه چیزا رو فقط با 7 تا کاراکتر فری برم ببینم واقعا شدنیه بعد میام شما رو هم در جریان میذارم
----
وقتی دومین های رنک 45 رو برین تضمینی بهتون یدونه 5 ستاره میده همیشه
---

و اینکه قابلیت کراس پلی رو داره میتونیم با بچه های ps4 هم co op بریم : >

بیو اینم نوشتی که F2P Archon :D
خسته نباشی ببینیم به کجا میرسی :-bd
ولی شدنش که میشه من خودم همونطوری تا لول 3 اومدم که الان اینطوری گیر کردم :-"
آره امّا دیگه کاری نمونده انجام بدم احتمالا 2-3 هفته طول بکشه برسم به 45
من یادمه بچه ها میگفتن نمیشه، خودمم اومدم ادد کنم نمیشد :-?
------------
@ce7en44 بیا دیشب خندیدم بهت امشب سرم اومد :|
تو دامین geo بهم 2 تا لجندری با مشخصات Electro bonus 15% داد :-??
واقعا یعنی چی ؟ :| نکنه باید برم دامین الکترو تا آرتیفکت geo بگیرم ؟
ممکن کاری کرده باشن تا با کاراکتری که میری جایزه با المنت برعکس بدن ؟ (از عمد تا مردم بیشتر اون دامین رو برن) :-?
------------
این دامین ها یه چیز مسخره ای که دارن این هست که حتما باید بری بیرون بعد یه بار دیگه وارد بازی بشی !! میمردن میزاشتن داخل همون دامین دوباره بزنی شروع ؟
اومدم برم این anemoculus ها رو جمع کنم اینقدر زیاد بود پشیمون شدم :D مال geo با اونکه تعداش خیلی بیشتر هست ولی بزرگتر هست آسون تره پیدا کردن
به نظر میاد traveller دیگه تو تیم جایی نداره نمیدونم برم سراغ جین یا برم یخی یا برقی بردارم ؟ (البته موقعی که مطمئن شدم قرار هست exp book بیاد دستم)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: BoxBox and ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or