Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
تو این مدت داشتم یه اکانت دیگه رو لول آپ میکردم <:-P

اسمشو گذاشتم F2P Archon B-)

میخوام تو اون اکانت به هیچ عنوان ویش نزنم و همه چیزا رو فقط با 7 تا کاراکتر فری برم ببینم واقعا شدنیه بعد میام شما رو هم در جریان میذارم
----
وقتی دومین های رنک 45 رو برین تضمینی بهتون یدونه 5 ستاره میده همیشه
---

و اینکه قابلیت کراس پلی رو داره میتونیم با بچه های ps4 هم co op بریم : >
کراس پلی مشکلی نیست ، مشکل ریجن لاکه، من اکانت psn رو روی ریجن 1 ساختم الان نمیدونم میشه coop با شما بیام یا نه
سر همین یه اکانت دیگه شروع کردم

• Like
Reactions: ce7en44
امروز بالاخره رفتم سراغ Abyss هفتم...
و به زور!!!! تونستم با 4 ستاره ردش کنم:))
ولی!!!
چرا آبیس 8 قفله؟ :| نگید تعداد ستاره ی بیشتری میخواد که امکان نداره!!!! :| مخصوصا الان که باف Abyss رسما برام بلا استفاده ست! :|

یعنی واقعاً اون پیامی که نوشته بود باید 6 تا ستاره بگیری تا طبقه بعدی باز بشه رو نخونده بودی؟:D
بیلد کچینگ خیلی سخته واقعا نمیدونی چی باید واسش ببندی تنوع زیاد داره

من هر چی آموزش تو یوتیوب رو دیدم و بیلدای زیادیم بستم ولی بازم از این بیلدم راضی نیستم بیشتر موقع ها توی دومین دمیجم از همه کمتره :< ولی باز بنظرم این بیلد بهتر از بقیس به شرطی که ساب استتاش خوب باشن

و اینکه بیلدایی که دیدم خیلیاش که خب f2p نیست طرف رنک 5 ام اسلحه ی 5 ستاره داره :|:|

در مورد بیلدم 2 ست از gladiator دارم 2 تا هم از thunder fury

و خب نزدیک 2700 تا atk دارم ولی تجربم اینه که کله بیلد رو اگه فقط به اتک اختصاص بدی زیاد بدرد نمیخوره بخاطر اینکه crit rate ام پایینه 40% عه

و این electro bonus ام فقط همون 15% ای که ست میده هست و خیلییی کمه واسه کاراکتری که بیشتر ضرباتش الکتریکیه...

Crit dmgام 110% این حدوداس که این مقدار واسه کچینگ زبالس...

بیلدم خب افتضاحه میدونم ولی باز از اون طرف شانسم افتضاح تره چون دقیقاا میدونم چی میخوام ولی نمیده بهم
مثلا یه جام 5 ستاره میخوام که electro % زیاد کنه ولی ساب استتش هم اوکی باشه ولی نمیده #:-S بعد من یه وسواسی که دارم اینه که تو ساب استت اگه حتی یدونه def یا hp باشه ازش استفاده نمیکنم ولی اگه کریت ریتش زیاد باشه ازش استفاده میکنم:> ولی همینم نمیده:|
در مورد کلاه هم یه thunderfury عه 5 ستاره میخوام که مین استتش crit rate باشه و توی ساب استتش crit dmg داشته باشه :|:D

اینهمه 5 ستاره دارم ولی همشون زبالن

راجع به بیلد حتما باید یه آرتیفکت رو واسه crit rate یا crit dmg اختصاص بدی (که بستگی داره که کدومش رو تو ساب استت کمتر یا بیشتر داری ولی همیشه crit rateزیاد خوبه? ) و حتما یه آرتیفکت رو بذاری واسه electro bonus

واقعاً این سیستم آرتیفکت دادن خیلی چیز بیخودیه، توجه کردی که مثلاً هر چند تا لولی که آرتیفکت رو آپگرید میکنی یکی از ساب استیت ها به صورت رندوم افزایش پیدا میکنه دیگه؟ خب دیشب من میخواستم یه آرتیفکت رو آپدیت کنم که مین استیتش اتک% بود و سابس یکی کریت ریت 4.4% و اون یکی کریت دمیج 6.6% و المنت مستری و HP% داشت، یعنی توی اون آپگرید رندوم حتی یه بار هم نشد که کریت ریت و دمیج افزایش پیدا کنن و فقط اون دو تا استیت دیگه زیاد شدن:D خلاصه اینکه به این نتیجه رسیدم که زیاد هم ایرادگیر بودن خوب نیست و با همینایی که داشتم فعلاً یه بیلدی ساختم تا ورلد لول بعدی:-"
بیو اینم نوشتی که F2P Archon :D
خسته نباشی ببینیم به کجا میرسی :-bd
ولی شدنش که میشه من خودم همونطوری تا لول 3 اومدم که الان اینطوری گیر کردم :-"
آره امّا دیگه کاری نمونده انجام بدم احتمالا 2-3 هفته طول بکشه برسم به 45
من یادمه بچه ها میگفتن نمیشه، خودمم اومدم ادد کنم نمیشد :-?
------------
@ce7en44 بیا دیشب خندیدم بهت امشب سرم اومد :|
تو دامین geo بهم 2 تا لجندری با مشخصات Electro bonus 15% داد :-??
واقعا یعنی چی ؟ :| نکنه باید برم دامین الکترو تا آرتیفکت geo بگیرم ؟
ممکن کاری کرده باشن تا با کاراکتری که میری جایزه با المنت برعکس بدن ؟ (از عمد تا مردم بیشتر اون دامین رو برن) :-?
------------
این دامین ها یه چیز مسخره ای که دارن این هست که حتما باید بری بیرون بعد یه بار دیگه وارد بازی بشی !! میمردن میزاشتن داخل همون دامین دوباره بزنی شروع ؟
اومدم برم این anemoculus ها رو جمع کنم اینقدر زیاد بود پشیمون شدم :D مال geo با اونکه تعداش خیلی بیشتر هست ولی بزرگتر هست آسون تره پیدا کردن
به نظر میاد traveller دیگه تو تیم جایی نداره نمیدونم برم سراغ جین یا برم یخی یا برقی بردارم ؟ (البته موقعی که مطمئن شدم قرار هست exp book بیاد دستم)

عملاً خیلی ها با همون فری ها دارن بازی میکنن، منم تا قبل از دیلاک اونایی که توی ویش کشیده بودم رو استفاده نمیکردم:-"
==================================
حالا بازم الکترو به درد یکی مثل من میخوره، میزارم روی فیشل برای ساپورت بهتر:D نه دامین الکترو هم electro res میده فقط :)) نمیدونم ولی احتمالاً رندوم هست. مشکل اینجاست که نباید برای ستی که مختص یه المنت خاص هست از المنت دیگه ای استیت بزارن، دیگه منطقیش همینه:-"
دست روی دلم نزار خودم دیشب 4 تا ویچ گرفتم همه با Hp% :)) فقط نهایتاً یه بار که این رفیقمون @big3solomon اومد شانسم گرفت و تونستم یه کلاه با مین کریت دمیج و ساب کریت ریت بگیرم:D دیگه با همینا رفتم یه بیلد بستم اینجوری: گل و پر که hp و اتک خالص هستن و هیچی، ساعت رو انرژی ریشارژ گذاشتم و جام رو لاوا با اتک % گذاشتم که بالاتر توضیح دادم (کلا لاوا یه سی چهل تایی دارم:))) و کلاه هم که مشخصه گذاشتم آخر:D
الان استیت هام شدن:
hp 15935
atk 1612
def 735
el master 65
crt rate 17.7%
crt dmg 112%
en recharge 155.8%
pyro bonus 15%

ولی همینم واقعاً تاثیر داشت و دمیجی که میده خیلی بهتر شده مخصوصاً المنت برستش وحشتناک قوی شده و زود به زود هم شارژ میشه>:)

=============================================
میخوام برای ابیس فیشل رو dps دومم کنم. فعلاً دو تا برسرکر و دو تا گلادیاتور دارم، اسلحه هم باید یکی کرفت کنم چون اینی که الان دارم بیشتر بدرد ساپورت میخوره. دیگه نصفش رو با فیشل میرم و نصف دیگه اش هم با دیلاک، میمونه هیلر که شاید نوئل رو گذاشتم با سلاح bell یا Sacrificial Greatsword :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: XMohsen and BoxBox
بیشتر این سختگیری هام تو ساب استت بیشتر بخاطر ابیس طبقه بالا هاس چون اونجا 1% کریت ریتم بیشتر داشته باشی خیلی مهمه من 1 ماه هروز واسه ست ساندر فیوری تلاش کردم تازه بعد اینهمه مدت 1 دونه بهم داد که خیلی راضی ام ازش

• Like
خب تلنت های دیلاک رو همه لول ۶ کردم و متریال آپگرید خودش و اسلحه اش به فاز ۵ هم تقریبا کامل کردم (اگه این سیستم کرفت نبود چیکار میکردیم؟)
ولی مشکلی که هست این sharp arrowhead هست. از اول بازی تا الان شاید من بیش از یک میلیون از دشمن های تیرکمونی رو کشته باشم ولی الان توی اینونتوری فقط ۹ تا از این آیتم دارم. بدتر از اون اینه که فارم کردنش هم از همه چیزهای دیگه سختره. شاید هر ۱۰ تا کیل یه دونه firm arrowhead بده که هر سه تاش میشه یه شارپ:| یعنی از آپگرید هر چی شخصیت کمان دار هست زده شدم:))

خب تلنت های دیلاک رو همه لول ۶ کردم و متریال آپگرید خودش و اسلحه اش به فاز ۵ هم تقریبا کامل کردم (اگه این سیستم کرفت نبود چیکار میکردیم؟)
ولی مشکلی که هست این sharp arrowhead هست. از اول بازی تا الان شاید من بیش از یک میلیون از دشمن های تیرکمونی رو کشته باشم ولی الان توی اینونتوری فقط ۹ تا از این آیتم دارم. بدتر از اون اینه که فارم کردنش هم از همه چیزهای دیگه سختره. شاید هر ۱۰ تا کیل یه دونه firm arrowhead بده که هر سه تاش میشه یه شارپ:| یعنی از آپگرید هر چی شخصیت کمان دار هست زده شدم:))
خیر اون پیام 6ستاره رو ندیدم...کجاست؟ هرچی تو منوش هم‌گشتم ندیدم چجوری باید بازش کرد:|

این که خوبه! باز میشه کرفت کرد و گیر اورد! این آتیشی جدیده که از اون گل بنفش هایی که تو منطقه دوم رو دیواره ی کوه ها و ... در میاد میخواد:| مگه گیر میاد!!!! :| با تلسکوپ باید به کوه ها نگاه کنی شاااااید یکی با ده دقیقه کوه نوردی بتونی گیر بیاری:|

خیر اون پیام 6ستاره رو ندیدم...کجاست؟ هرچی تو منوش هم‌گشتم ندیدم چجوری باید بازش کرد:|

این که خوبه! باز میشه کرفت کرد و گیر اورد! این آتیشی جدیده که از اون گل بنفش هایی که تو منطقه دوم رو دیواره ی کوه ها و ... در میاد میخواد:| مگه گیر میاد!!!! :| با تلسکوپ باید به کوه ها نگاه کنی شاااااید یکی با ده دقیقه کوه نوردی بتونی گیر بیاری:|
همونجا که میخوای وارد طبقه هشتم بشی و بهت ارور میده نوشته که باید 6 تا ستاره از طبقه قبل بگیری:D توی قسمت Description هم نوشته:D

خو آخه همین کرفت کردنش هم حداقل مواد اولیه میخواد یا نه؟ ولی این دشمن ها از هر ده تا یکیشون یه دونه تیر سطح پایین میندازه، به نسبت باقی دشمن های توی این ورلد که مثلا سه تا سطح پایین، دو تا متوسط و بعضی وقت ها یکی سطح بالا دراپ میکنن، میزان دراپ این تیرها خیلی کم و مسخره اس:| و تازه اینا یعنی پرتعدادترین دشمن های داخل بازی هم هستن، نشد من به یه کمپی حمله کنم و این تیرکمونی ها کرم نریزن:- "والا من ترجیع میدادم مشکلم گل باشه، حداقل میدونستم هر دو روز یه بار صد در صد دوباره ریسپاون میشن و این همه دردسر مبارزه هم نداشتن:)) الان برای لول آپ خود فیشل و لول آپ تلنت هاش به این تیرها به تعداد زیاد نیاز دارم و بعد از اون تازه باید تیرهای سطح بالا گیر بیارم، اگه میشد هر دو روز یه بار حداقل 20 تا خرید بازم کمک بزرگی بود، یا مثلاً با یکی که نیاز نداشت تعویض میکردیم:D این همه دامین هم رفتیم و هیچکدوم از دشمن هاش هیچی دراپ نکردن:-"

violet grass رو میگی؟ توی نقشه که نگاه میکنم که به نظر نقاطی که میشه پیداش کرد که خوب زیاده که؟
https://genshin-impact-map.appsample.com
پس اگه مثل من برای باربارا philanemo mashroom نیاز داشتی چی میگفتی که فقط توی دو سه تا نقطه و به تعداد هر بار 20 تا بیشتر پیدا نمیشه:D مغازه دار ها هم نمیفروشنش:D البته قبول دارم که کوهنوردیش روی اعصابه، مثل من هر جا پیدا کردی یه علامت بذار که سری بعدی دوباره نخوای بگردی:-"

خخخ. خیلی بازیا بودن آخه بعد ی مدت پلیراش غیب میشدن :| گیلدم دارین؟‌ کلا این سبک بازیا تنهایی حال نمیدن :| آیا مرا پذیرا میشوید؟
genshin
حالا اینکه بعدا ول بشه خدا داند...ولی فعلا که اینجا شلوغه:دی
بازی گیلد و اینا نداره، ولی خوب co op میشه زد، بچه ها که میزنند:-"
ولی من خیر:-"

همونجا که میخوای وارد طبقه هشتم بشی و بهت ارور میده نوشته که باید 6 تا ستاره از طبقه قبل بگیری:D توی قسمت Description هم نوشته:D

خو آخه همین کرفت کردنش هم حداقل مواد اولیه میخواد یا نه؟ ولی این دشمن ها از هر ده تا یکیشون یه دونه تیر سطح پایین میندازه، به نسبت باقی دشمن های توی این ورلد که مثلا سه تا سطح پایین، دو تا متوسط و بعضی وقت ها یکی سطح بالا دراپ میکنن، میزان دراپ این تیرها خیلی کم و مسخره اس:| و تازه اینا یعنی پرتعدادترین دشمن های داخل بازی هم هستن، نشد من به یه کمپی حمله کنم و این تیرکمونی ها کرم نریزن:- "والا من ترجیع میدادم مشکلم گل باشه، حداقل میدونستم هر دو روز یه بار صد در صد دوباره ریسپاون میشن و این همه دردسر مبارزه هم نداشتن:)) الان برای لول آپ خود فیشل و لول آپ تلنت هاش به این تیرها به تعداد زیاد نیاز دارم و بعد از اون تازه باید تیرهای سطح بالا گیر بیارم، اگه میشد هر دو روز یه بار حداقل 20 تا خرید بازم کمک بزرگی بود، یا مثلاً با یکی که نیاز نداشت تعویض میکردیم:D این همه دامین هم رفتیم و هیچکدوم از دشمن هاش هیچی دراپ نکردن:-"

violet grass رو میگی؟ توی نقشه که نگاه میکنم که به نظر نقاطی که میشه پیداش کرد که خوب زیاده که؟
https://genshin-impact-map.appsample.com
پس اگه مثل من برای باربارا philanemo mashroom نیاز داشتی چی میگفتی که فقط توی دو سه تا نقطه و به تعداد هر بار 20 تا بیشتر پیدا نمیشه:D مغازه دار ها هم نمیفروشنش:D البته قبول دارم که کوهنوردیش روی اعصابه، مثل من هر جا پیدا کردی یه علامت بذار که سری بعدی دوباره نخوای بگردی:-"
ندیدم! دیروزم هرچه کردم ندیدم واقعا:|

من که فعلا با تیرکمونی ها کاری ندارم، برای همین به این مشکل نخوردم:-" تقصیر خود بازیه بهم Childe نداد:(

برای باربارا حداقل میدونم رو ساختمونا در میاد و تو دو سه تا شهر موجود میدونم کجاهاست و راحت جمع میکنم یه مقداری:-"

ولی این هیچ که هیچ:| بعد همون قضیه رو اعصاب بودن کوه نوردیشم هست:|

---

بریم سراغ لیک :دی مخصوص بچه های اینجا یکیش>:)

طبق لیک جدید مپ جدید 4تا باس جدید داره!
vam3soeybx361.jpg

گرچه من سه تا میبینم:-" مگر اینکه دانجنه هم باس باشه:دی

اما اصل ماجرا که مخصوصه... به نظر میرسه Ocanid آتیشی داریم:))
بارباراها رو آماده کنید:))

• Like
Reactions: ce7en44 and msf
ممنون بچه ها خوش گذشت یازده تا اچیومنت گرفتم با جم:>

ce7en44
میگن تا قبل رنک 45 اصلا دامین های آرتیفکت نرید حیفه بعد رنک 45 همش پنج ستاره میده بخاطر همین نرفتم:-?

BoxBox
ماشاءالله خیلی حرفه ای تو آرتیفکت. حملمو با یک نگاه متوجه میشی باید بهت گفت متخصص آرتیفکت:D:))
من که اصلا از آرتیفکت سردرنمیارم برای فیشل آرتیفکت اتک و سلامت و الکترو هر چی درصد بالاتر بود براش بستم=))

• Like
  • Smile
Reactions: BoxBox and ce7en44
@Akiba
حالا امروز باز دوباره نگاه کن، اگه بازم پبدا نکردی عکسش برات میزارم:D

پس شانس آوردی:D من امروز شاید ۱۰۰ نفر رو کشتم تا بالاخره ۱۸ تیرم کامل شد.

با اسکیل ککینگ که کوهنوردی راحته:-"

barbruh ها آماده ان:)) ولی باس مدل اوشین روی مخه، نمیشه زود زدش:-"

@msf
مساله اینجاست که برای کامل کردن اون دامین های ۴۵ حتما نیاز به آرتیفکت پیدا میکنی چون تو اکثر دمیجت از آرتیفکت هست تا لول آپ کاراکتر و اسلحه و بدون آرتیغکت خوب اصلا نمیتونی دشمن های لول بالا رو تنهایی بزنی:-"

• Like
Reactions: msf
@Akiba
حالا امروز باز دوباره نگاه کن، اگه بازم پبدا نکردی عکسش برات میزارم:D

پس شانس آوردی:D من امروز شاید ۱۰۰ نفر رو کشتم تا بالاخره ۱۸ تیرم کامل شد.

با اسکیل ککینگ که کوهنوردی راحته:-"

barbruh ها آماده ان:)) ولی باس مدل اوشین روی مخه، نمیشه زود زدش:-"

@msf
مساله اینجاست که برای کامل کردن اون دامین های ۴۵ حتما نیاز به آرتیفکت پیدا میکنی چون تو اکثر دمیجت از آرتیفکت هست تا لول آپ کاراکتر و اسلحه و بدون آرتیغکت خوب اصلا نمیتونی دشمن های لول بالا رو تنهایی بزنی:-"
حالا اگر مسیرم خورد چک میکنم:-"

باربارام هم ... زیاد بالا نیست:-" در حد اینکه هیل کنه برام کافی بوده:دی

• Like
اگه این اطلاعات دراگون اسپین درست باشه و مپش طبقاتی و پر از تونل و راه های زیر زمینی باشه،،، یه جهش بلند برای لول دیزاین بازی به حساب میاد ...

کی بشه کل مپ بازی باز بشه

• Like
  • Wow
Reactions: BoxBox and ce7en44
آقااااا اگه بشه یجوری یه موقعیتی فراهم کرد واسه لیسا که بتونی اسکیلش رو کامل شارژ کنه خیلی دمیج زیادی داره هااا >,>
الان تو اکانت دومم که قراره با کاراکترای فری بازی کنم دارم از لیسا استفاده میکنم
اون عروسک امبر رو میندازم توجه همه رو به عروسکه جلب میکنم بعد دیگه براحتی با لیسا کارو تموم میکنم
1500 دمیج با لیسای لول 20 و آرتیفکت های آپگرید نشده خیلییی زیاده

فقط مشکلی که کاراکتر 4 ستاره های فری دارن اینه که خییلی کندن ولی ضعیف نیستن
همین الان تا طبقه 4 ابیس رو 9 ستاره کردم :Whistling:
با این ترکیب:
Xiangling main dps
Lisa sub dps
Amber واسه ترکیب 2 pyro و 25% atk
Barbara هیلر

اگه این اطلاعات دراگون اسپین درست باشه و مپش طبقاتی و پر از تونل و راه های زیر زمینی باشه،،، یه جهش بلند برای لول دیزاین بازی به حساب میاد ...

کی بشه کل مپ بازی باز بشه
مثیبته مپ ابنجوری!
حالا بعدا مشخص میشه چقدر دهن آدم سرویس میشه برای جا به جایی تو مپ:-"

• Like
Reactions: XMohsen and ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or