Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
16wbc9jd2i461.jpg
آرت تبلیغاتی ایونت :دی
شمشیر دست شخصیت اصلی، شمشیریه که تو ایونت میگیریم، گویا المنتال اسکیل و کریتیکال رو بوست میکنه ، تا Refine 5 هم تو ایونت میره جلو(تا آخرش به قولی:دی )

---
تریلرش هم لیک شده، کیفیتش پرفکت نیست ولی کامل مشخصه چی به چیه:دی
https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact/comments/kazcxi/spoiler12_trailer/

دشمن های جدید از چیزی که فکر میکردم گویا بهتر و تازه ترن:-"

سلام اساتید میشه به عنوان یه بازی تک نفره که ابتدا و انتهاش مشخص باشه و بتونه عطش تو کف بودن Zelda لعنتی رو جبران کنه بهش نگاه کرد یا تنها امیدمون واسه رفع این مشکل immortalsعه؟ :دی
چن صفحه ای از تاپیک رو خوندم یه چیزای متوجه شدم ولی بازم واسم مبهمه
با تشکر

• Like
Reactions: ce7en44
سلام اساتید میشه به عنوان یه بازی تک نفره که ابتدا و انتهاش مشخص باشه و بتونه عطش تو کف بودن Zelda لعنتی رو جبران کنه بهش نگاه کرد یا تنها امیدمون واسه رفع این مشکل immortalsعه؟ :D
با تشکر
زلدا را با شبیه ساز راحت تو کامپیوتر میتونی اخرین ورژنش را بازی کنی

• Like
Reactions: ce7en44 and AxeL90
سلام اساتید میشه به عنوان یه بازی تک نفره که ابتدا و انتهاش مشخص باشه و بتونه عطش تو کف بودن Zelda لعنتی رو جبران کنه بهش نگاه کرد یا تنها امیدمون واسه رفع این مشکل immortalsعه؟ :D
با تشکر
ابتداش مشخصه، ولی انتهاش خیر... کم کم با آپدیت های ماهانه داستان میره جلو

البته هر کشور خط داستانی خودش رو هم داره، که فعلا داستان دوتا از این کشورها رو کامل روایت کردن...
بقیه کشورها هم هنوز نیمدن، احتمالا بعدی دو سه ماه دیگه میاد:-"

• Like
Reactions: ce7en44 and AxeL90
زلدا را با شبیه ساز راحت تو کامپیوتر میتونی اخرین ورژنش را بازی کنی
با کنسول بازی میکنم ،یک عدد pc گازوئیلی دارم آخرین بازی نینتندو که باهاش بازی کردم سوپر ماریو گلکسی 2 بود با شبیه ساز دلفین ، بعید میدونم بتونه بازی Wii u ساپورت کنه :دی

سلام دوستان این starglitter و stardust را تبدیل به کارت کنم بکشم یا کار بهتری هم میشه باهاش کرد
stardust رو میتونی ویش بخری موردی نداره ولی starglitter رو تبدیل به ویش نکن حیفه سخت گیر میاد هر ماه تو اون قسمت دو کارت کاراکتر عوض میشه از هر کاراکتری خوشت اومد میتونی بخری فعلا الان دو کارکتر باربارا و کایا هست
185903

بالاخره همون لاگین روزانه که میکنی دلت کار جدید میخواد...که میشه کاراکتر جدید‌... کو تا 97 روز دیگه :p:))
البته نه که حالا من برای کاراکترها میکشم و اونی که میخوام گیرم میاد:|:))
بعد از این نظر میگم صبر کردن تمومی نداره، چون یهو میبینی یه وایفو بهتر از آیاکا مثلا تو این مدت معرفی/لیک میشه، یا مثل Zhong Li اون انتظاری که داشتی رو برآورده نمیکنه، به جاش تو همون عتصر یه چیز گولاخ تر معرفی میشه و ...
ما تو OPTC یه اصطلاحی داشتیم Anni is Plani ، جم جمع میکردن برای سالگرد ملت:))
و آخرشم اکثرا اپیک فیل میشدن:-" کلا هر از گاهی خرج کردن خوبه:-"
البته سه ماه بد نیست...سخته...ولی زمان بدی نیست:D مخصوصا اگر کاراکتر وسوسه انگیزی نیاد:))

نیستنا... من تو دیتیل دیدم که همون 5تای 5ستاره ی اول فقط بودن (دیلاک،جین، keqing ، qiqi ، مونا )
نین هم جزو 4 ستاره های بیس بود، فقط بوست شده بود

مطمئنی کسی Klee رو بعد از بنرش گرفته؟

---

من که اگر آلبدو خوب باشه تو بنرش چندتا مولتی میکشم، اگرم خوب نبود، میرم برای Xiao احتمالا ...
البته اگر همینطور که گفتم یکی معرفی نشه هایپم کنه باز دوباره:)) ( 5 ستاره بودن اون پسره که عنصر آتیش داشت تو لیک ها میتونه برنامه رو تغییر بده:D )
از یه نظر درست میگی ولی این در صورتی هست که مثل الان مثلا دو سه ساعت بخوام بشینم پای بازی و اونوقت محتوای جدید نیاز دارم ولی وقتی دیگه همه جمع کردنی ها رو جمع کردم و فقط برای مصرف رزین یا انجام ماموریت های روزانه وارد میشم دیگه نیازی به کار جدید ندارم و در واقع دارم برای رفع تکلیف وارد بازی میشم، نهایت نیم ساعت و تموم:D همین الان هم دارم زور میزنم که زودتر برم توی ورلد لول بعدی و متریال جدید رو جمع کنم :D انجام دامین ها و زدن باس ها هم فقط برای ذخیره آینده اس:D شخصیت جدید هم که کی حوصله داره دوباره از اول بشینه یکی رو لول آپ کنه مگه اینکه خیلی خاطرخواه طرف باشم یا واقعاً بهش نیاز داشته باشم (مثلاً آیاکا که هر دو مورد رو شامل میشه:D). الان من میخواستم بعد از دیلاک و باربارا و فیشل، تراولر geo رو ارتقا بدم ولی بعد از اینکه امروز ویش تکی جایزه Ar39 رو کشیدم، یه نین دیگه بهم داد و الان دو دل شدم که کدوم رو آپگرید کنم و اصلاً همه انگیزه ام رو از دست دادم:)) راستی این تلنت جدید فیشل که داخل phase 4 باز شد هم خیلی خوبه، تا وقتی oz توی محیط باشه با هر المنت ریکشن یه دمیج اضافه با 80 درصد اتک فیشل به طرف میزنه و برای دشمن هایی مثل اوشین و اسلایم ها و کلاً هر کسی که پیشفرض یه المنت داره خیلی به کار میاد. یه دونه Ruin Hunter زدم، 10 ثانیه طول نکشید>:)

نه وایفوی بهتری از آیاکا میاد (طبق چیزهایی که توی لیک ها دیدم) و نه اونقدری من توقعم بالا هست که مثلا توی ذوقم بخوره، آیاکا قراره برای من جای وایفوی نداشته ککینگ ام رو پر کنه و همینکه قابلیت هاش ترکیبی از ککینگ و مونا هست برای من کافیه. من فقط میخوام یکی باشه که حال این میج ها آبکی و اوشین و اسکیمرش های برقی رو باهاش بگیرم و همون Dash کردن خالیش این موضوع رو برام حل میکنه:D

میترسم خرج کنم و بعد توی پیتی اول بهم ندش، اونوقت چه خاکی باید به سرم بریزم؟ :)) احتمالاً تا اون موقع هم هر چی صندوق و ماموریت بوده تموم کردم و دیگه جم اینطوری نمیتونم جمع کنم:D (البته بازم بستگی داره به اینکه کی رو معرفی کنن:-")

مطمئن که نیستم ولی فکر کنم یکی بود که بعد از بنر اومد گفت کلی کشیده ولی نگفت از کجا:-" خب اگه نیست هم که چه بهتر، شانس ککینگ کشیدن بیشتر میشه:>

تو هم که هر چی مرده میخوای جمع کنی:)) با باقیشون کار ندارم ولی من از وقتی فهمیدم Xiao قدش کوتاهه از چشمم افتاد:D

View attachment 185882
آرت تبلیغاتی ایونت :D
شمشیر دست شخصیت اصلی، شمشیریه که تو ایونت میگیریم، گویا المنتال اسکیل و کریتیکال رو بوست میکنه ، تا Refine 5 هم تو ایونت میره جلو(تا آخرش به قولی:D )

---
تریلرش هم لیک شده، کیفیتش پرفکت نیست ولی کامل مشخصه چی به چیه:D
https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact/comments/kazcxi/spoiler12_trailer/

دشمن های جدید از چیزی که فکر میکردم گویا بهتر و تازه ترن:-"
خب پس مثل اینکه به زودی قراره یه خبری بشه، البته وقتش هم شده بود تقریبا دو هفته دیگه کریسمس شروع میشه :-"

ویدئو پاک شده، پیش به سوی یوتیوب:>

cryo, electro و dendro
سه تا منطقه بعدی همه برای پایرو ساخته شدن:>
============================================
پ.ن: توی نظرسنجی امروز حواسم نبود و بعضی از گزینه ها رو به جای satisfied زدن، unsatisfied زدم:))

آخرین ویرایش:
از یه نظر درست میگی ولی این در صورتی هست که مثل الان مثلا دو سه ساعت بخوام بشینم پای بازی و اونوقت محتوای جدید نیاز دارم ولی وقتی دیگه همه جمع کردنی ها رو جمع کردم و فقط برای مصرف رزین یا انجام ماموریت های روزانه وارد میشم دیگه نیازی به کار جدید ندارم و در واقع دارم برای رفع تکلیف وارد بازی میشم، نهایت نیم ساعت و تموم:D همین الان هم دارم زور میزنم که زودتر برم توی ورلد لول بعدی و متریال جدید رو جمع کنم :D انجام دامین ها و زدن باس ها هم فقط برای ذخیره آینده اس:D شخصیت جدید هم که کی حوصله داره دوباره از اول بشینه یکی رو لول آپ کنه مگه اینکه خیلی خاطرخواه طرف باشم یا واقعاً بهش نیاز داشته باشم (مثلاً آیاکا که هر دو مورد رو شامل میشه:D). الان من میخواستم بعد از دیلاک و باربارا و فیشل، تراولر geo رو ارتقا بدم ولی بعد از اینکه امروز ویش تکی جایزه Ar39 رو کشیدم، یه نین دیگه بهم داد و الان دو دل شدم که کدوم رو آپگرید کنم و اصلاً همه انگیزه ام رو از دست دادم:)) راستی این تلنت جدید فیشل که داخل phase 4 باز شد هم خیلی خوبه، تا وقتی oz توی محیط باشه با هر المنت ریکشن یه دمیج اضافه با 80 درصد اتک فیشل به طرف میزنه و برای دشمن هایی مثل اوشین و اسلایم ها و کلاً هر کسی که پیشفرض یه المنت داره خیلی به کار میاد. یه دونه Ruin Hunter زدم، 10 ثانیه طول نکشید>:)

نه وایفوی بهتری از آیاکا میاد (طبق چیزهایی که توی لیک ها دیدم) و نه اونقدری من توقعم بالا هست که مثلا توی ذوقم بخوره، آیاکا قراره برای من جای وایفوی نداشته ککینگ ام رو پر کنه و همینکه قابلیت هاش ترکیبی از ککینگ و مونا هست برای من کافیه. من فقط میخوام یکی باشه که حال این میج ها آبکی و اوشین و اسکیمرش های برقی رو باهاش بگیرم و همون Dash کردن خالیش این موضوع رو برام حل میکنه:D

میترسم خرج کنم و بعد توی پیتی اول بهم ندش، اونوقت چه خاکی باید به سرم بریزم؟ :)) احتمالاً تا اون موقع هم هر چی صندوق و ماموریت بوده تموم کردم و دیگه جم اینطوری نمیتونم جمع کنم:D (البته بازم بستگی داره به اینکه کی رو معرفی کنن:-")

مطمئن که نیستم ولی فکر کنم یکی بود که بعد از بنر اومد گفت کلی کشیده ولی نگفت از کجا:-" خب اگه نیست هم که چه بهتر، شانس ککینگ کشیدن بیشتر میشه:>

تو هم که هر چی مرده میخوای جمع کنی:)) با باقیشون کار ندارم ولی من از وقتی فهمیدم Xiao قدش کوتاهه از چشمم افتاد:D
بازی وایفو درست حسابی نداره که جمع کنم خو:))
همین نین به نظرم وایفو ترین وایفو بازیه(و بعدش بایدو که اصلا ندارمش:| ) و احتمالا رو نین سرمایه گذاری کنم:-"
به طور کلی من با پارتی کاملا پسرونه اوکیم، و یکی از موارد مثبت FF XV برام این مورد بود اصلا:))

اگر Zhongli خوب بود لیستم اینجوری میشد :
تارتاگلیا
دیلاک
ژانگلی
ژیائو
آلبدو

به ترتیب لیست درخواستیم:))

گرچه به دیلاک بیشتر از همه نیاز دارم:-"

---

سوال... چجوری وقتی میخوایم دانجن بریم و هاست هستیم بازی رو شروع کنیم؟
اون زیر نوشته مربع = استارت، مربع میزنم صفحه چت رو باز میکنه:|

• Like
این چهار تا کد را وارد کنید 5KVeIbSxDUU و G3tQq6TOqmE وGENSHINGIFT و eATDgIXLD56 تو قسمت ادرس سایت و جم میده

کدها انگار محدودیت استفاده دارن زودتر بزنید، البته یکی فقط این ارور رو داد ممکن درست بشه.

با تشکر

سلام حرف آخر رو اول میزنم، بازی اصلش برای موبایل هست و گاچاست :دی
تا زمانی که درگیر شخصیت بازی و grind نشی بازی کاملا لذتبخش هست. تقریبا تا داستان تموم بشه بازی لذتبخش هست ولی بعد که تموم میشه و منتظر میمونی دیگه قسمت سخت شروع میشه :-"
البته به شانس هم بستگی داره اگر شانست خوب باشه grind ـش هم بهت حال میده :دی

• Like
Reactions: AxeL90 and ce7en44
بازی وایفو درست حسابی نداره که جمع کنم خو:))
همین نین به نظرم وایفو ترین وایفو بازیه(و بعدش بایدو که اصلا ندارمش:| ) و احتمالا رو نین سرمایه گذاری کنم:-"
به طور کلی من با پارتی کاملا پسرونه اوکیم، و یکی از موارد مثبت FF XV برام این مورد بود اصلا:))

اگر Zhongli خوب بود لیستم اینجوری میشد :
تارتاگلیا
دیلاک
ژانگلی
ژیائو
آلبدو

به ترتیب لیست درخواستیم:))

گرچه به دیلاک بیشتر از همه نیاز دارم:-"

---

سوال... چجوری وقتی میخوایم دانجن بریم و هاست هستیم بازی رو شروع کنیم؟
اون زیر نوشته مربع = استارت، مربع میزنم صفحه چت رو باز میکنه:|
اون باگ میشه بعضی وقتا اشتباه نشون میده باید مثلث رو بزنی:D

• Like
راجع به ایونت جدید که واسه دلیوری کردن غذاست بعضیاش میگن نباید تحت تاثیر هیچ المنتی قرار بگیری خب اگه هوا بارونی باشه چی؟:-? یعنی باید واستیم تا بارون تموم بشه؟ :-?

• Like
اون باگ میشه بعضی وقتا اشتباه نشون میده باید مثلث رو بزنی:D
دهنش سرویس:| تیم خوبی جوین شده بودن ولی هیچ که هیچ:(
راجع به ایونت جدید که واسه دلیوری کردن غذاست بعضیاش میگن نباید تحت تاثیر هیچ المنتی قرار بگیری خب اگه هوا بارونی باشه چی؟:-? یعنی باید واستیم تا بارون تموم بشه؟ :-?
بسی ایونت سر کاریی هست! :|
ولی برای بارون...زمان را به جلو برده:-"

چلنج گلاید آخریش رو نمیتونم طلا بگیرم:((

راستی در نورد بنر...هنوز خبری از رزورینا نیست...نبودش ممکنه روی کارت کشیدن یا نکشیدنم تاثیر گذار باشه:-"

• Smile
  • Like
Reactions: ce7en44 and BoxBox

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or