Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
چقدددد ps4 بد اجرا میکنه بازی رو همش لگ میزنه بعضی وقتام که المنتا زیاد میشه و شلوغ میشه اصن قفل میشه...
سر این ایونت جدید الان فهمیدم چقد دارم زمان رو الکی سر لود شدن طولانی از دست میدم wtf
تا میخوای به قسمت مورد نظرت تلپورت کنی نصف تایمت رفته

• Like
Reactions: ce7en44
دهنش سرویس:| تیم خوبی جوین شده بودن ولی هیچ که هیچ:(

بسی ایونت سر کاریی هست! :|
ولی برای بارون...زمان را به جلو برده:-"

چلنج گلاید آخریش رو نمیتونم طلا بگیرم:((

راستی در نورد بنر...هنوز خبری از رزورینا نیست...نبودش ممکنه روی کارت کشیدن یا نکشیدنم تاثیر گذار باشه:-"
منم اون چلنج آخری رو نتونستم طلا بگیرم یکی دو بار تلاش کردن بیخیالش شدم :D مهم همون جمش بود فقط:p

• Like
چلنج آخری که خیلی راحته، من بعد از دو سه بار طلا گرفتم:-" تازه با باربارا هم رفتم و بیشتر حواسم یه جای دیگه بود تا تایم:D

@XMohsen
برای همین هست که من بخش داستانی رو گذاشتم آخر همه برم:D
فعلا فقط کشور اول رو تموم کردم.
====================✓==
به جزیره مخفی هم رسیدم و کلیا خرچنگ رفتم:> حالا فقط مونده غذای مونا رو درست کنم:-" بار اول با گلاید رفتم و به سی متری جزیره نرسیده مردم. بار دوم رفتم مجسمه ها رو آپدیت کردم و با استامینا فود تا ۱۰ متری جزیره رسیدم و دو تا اچیومنت گلاید هم گرفتم ولی بازم غرق شدم:D دیگه بار سوم دست به دامن کایا شدم:D ولی هر چی توی جزیره بود خالی کردم و ماموریتش هم کامل کردم:-" حیف که دیگه حال برگشتن ندارم، خیلی خرچنگ داشت:)

این ایونت جدید هم من اول فکر کردم باید پیاده رفت ولی بعد دیدم که نه میشه فست تراول هم کرد. ولی عمدا بعضی جاهاش یه جوریه که مشکل ساز بشه، مثلا میگه هیچ المنتی بهت نخوره، بعد طرف توی قایق ایستاده:D

بتل پس هم رسیدم ۴۵ ، ۵۵۰۰ تا رزین هم مصرف کردم تا الان:-"

آخرین ویرایش:
من کسایی که پست اول بودن رو اد کردم
اینم آیدی منه:
unknown.png

• Like
Reactions: ce7en44 and XMohsen
چلنج آخری که خیلی راحته، من بعد از دو سه بار طلا گرفتم:-" تازه با باربارا هم رفتم و بیشتر حواسم یه جای دیگه بود تا تایم:D

@XMohsen
برای همین هست که من بخش داستانی رو گذاشتم آخر همه برم:D
فعلا فقط کشور اول رو تموم کردم.

چلنج آخری که آسون بود باز قبلی رو میگفتید یه چیزی، بعد 1-2 بار میشه رفت.

منم قصدم همین بود ولی اون زن گفت برو liyue این وسط خواستم مپ رو هم باز کنم همه چی پیچید بهم نفهمیدم چطوری رسیدم آخر :D
در کل بازی خوبی هست این غر زدن ها مال موقعی هست که بازی خوب دراپ نمیکنه :))
--------------

تو این نظرسنجی برخلاف قبلی دلی از عزا در آوردم و هرچی بود و نبود گفتم :)):> ولی با توجه به سوال ها کاملا معلوم هست خودشون فهمیدن که دراپ ریت ـشون بد هست و اینکه ممکن پلیرها بازی رو رها کنن، امیدوارم یه تصمیم درست بگیرن :دی
دیشب 160 تا رزین رو صرف دامین کردم کلا 3-4 تا 5 ستاره داد هیچکدوم هم بدردبخور نبودن، با اختلاف بدترین دراپ ها بود کاملا ناامید شده بودم از بازی ولی امشب 3 تا دامین رفتم بهم 3-4 تا 5 ستاره ی خوب داد ! (شاید به خاطر نظرسنجی هست :دی:)))

درمورد بنرهای بعدی، احتمالا جم ها رو نگه دارم برای بنر Bennett و nin آخر چون شخصیت های بعدی به جز قیافه هیچکدوم ویژگی خاصی ندارن بخوام منتظر باشم. فکر میکنم همین هایی که تا الان دادن همه کاراکتر خوب هایی بوده که تو چنته داشتن البته این یارو xiao چی چی هست که ماسک میزنه :-" یه ویدئو از نسخه بتا دیدم هم حرکاتش خوب بود هم به نظر قوی میومد البته اگر تغییر ندن. آیاکا رو فراموش کردم اونم هست :-" البته اعضا آکاتسوکی هم پتانسیل دارن ;))

Traveller رو اتفاقی گذاشتم رو geo، هم دمیجش با نین زیاد شد و هم اینکه با ult مونا و بنت هر سنگش 2k دمیج میده اگر ult ـش رو هم بزنم پشت سر هم چندتا 1.9k دمیج میده. حالا نمیدونم بیلد geo روش ببندم بمونه یا اینکه یکی دیگه رو بزارم که هنوز پیدا نکردم :-" (Bennett نمیدونم چرا تو رده بندی ها میزارن رنک های پایین، ult ـش رسما SSS هست، هم هیل هم دمیج بوست ..)

• Like
تو این نظرسنجی برخلاف قبلی دلی از عزا در آوردم و هرچی بود و نبود گفتم :)):> ولی با توجه به سوال ها کاملا معلوم هست خودشون فهمیدن که دراپ ریت ـشون بد هست و اینکه ممکن پلیرها بازی رو رها کنن، امیدوارم یه تصمیم درست بگیرن :D
دیشب 160 تا رزین رو صرف دامین کردم کلا 3-4 تا 5 ستاره داد هیچکدوم هم بدردبخور نبودن، با اختلاف بدترین دراپ ها بود کاملا ناامید شده بودم از بازی ولی امشب 3 تا دامین رفتم بهم 3-4 تا 5 ستاره ی خوب داد ! (شاید به خاطر نظرسنجی هست :D:)))

درمورد بنرهای بعدی، احتمالا جم ها رو نگه دارم برای بنر Bennett و nin آخر چون شخصیت های بعدی به جز قیافه هیچکدوم ویژگی خاصی ندارن بخوام منتظر باشم. فکر میکنم همین هایی که تا الان دادن همه کاراکتر خوب هایی بوده که تو چنته داشتن البته این یارو xiao چی چی هست که ماسک میزنه :-" یه ویدئو از نسخه بتا دیدم هم حرکاتش خوب بود هم به نظر قوی میومد البته اگر تغییر ندن. آیاکا رو فراموش کردم اونم هست :-" البته اعضا آکاتسوکی هم پتانسیل دارن ;))

Traveller رو اتفاقی گذاشتم رو geo، هم دمیجش با نین زیاد شد و هم اینکه با ult مونا و بنت هر سنگش 2k دمیج میده اگر ult ـش رو هم بزنم پشت سر هم چندتا 1.9k دمیج میده. حالا نمیدونم بیلد geo روش ببندم بمونه یا اینکه یکی دیگه رو بزارم که هنوز پیدا نکردم :-" (Bennett نمیدونم چرا تو رده بندی ها میزارن رنک های پایین، ult ـش رسما SSS هست، هم هیل هم دمیج بوست ..)
منم کلی پاچه خواریشون رو کردم که دراپ ریت رو بیشتر کنن:D

تراولر Geo کانستیلیشن هاش رو گرفتی؟ من چهار تاش رو از همون مغازه توی لیو خریدم، توی دیمجش خیلی تاثیر داره:-"

اتفاقاً من دو سه جا نگاه کردم و بنت تایر A یا همون S بود:-"

================================================
به نظر شماها هم بنتی خیلی op هست؟ :-" البته من توی ماموریت نگاه کردم C4 بود ولی بازم قابلیت هاش بازی رو زیادی آسون میکنن:-"

• Like
Reactions: XMohsen
من که گفتم همه چی بستگی به این داره>:):))

---

نظرسنجی ایندفعه زیاد حسش نیمد غر بزنم براشون! اون بخش آخر فقط (طبق معمول) نوشتم سرعت شارژ رزین رو بیشتر کنند :-"
حالا هنوزم زوده، بزار بیاد ببینم چطوریه:-" بازم خوبیش اینه که 4 ستاره اس و میتونم تا قبل از رسیده به پیتی دو سه تایی ازش بکشم و بعد دیگه ذخیره کنم برای آیاکا، فقط میترسم شانس نیارم و یه 5 ستاره بهم بده و پیتیم ریست بشه:))

=====================================
okg3zue56k461.png

• Smile
Reactions: XMohsen and msf
حالا هنوزم زوده، بزار بیاد ببینم چطوریه:-" بازم خوبیش اینه که 4 ستاره اس و میتونم تا قبل از رسیده به پیتی دو سه تایی ازش بکشم و بعد دیگه ذخیره کنم برای آیاکا، فقط میترسم شانس نیارم و یه 5 ستاره بهم بده و پیتیم ریست بشه:))

=====================================
okg3zue56k461.png
هر طوری باشه! مهم اینه وایفوهه>:):))
من به یکی هم راضیم، خداکنه گیرم بیاد:(
و... Pity رو من 70 در نظر میگیرم(بعدش خطریه)، و 50تا فاصله دارم...
ولی الان گارانتی کاراکتر بنرم دیگه:D

فکر کنم بنر Xiao هم مجبور بشیم بکشیم! چون تنها کاراکتر Dendero رو احتمالا اونجا میبینیم...
هیچی از لیک ها نسبت بهش نیست؟ اینکه دقیقا چه ترکیبی با بقیه عنصرها داره؟
اصلا لیک های بتا رو شما از کجا میابید؟ من نهایت لیک های ایونت که تو ردیت میزارم رو میبینم، که اونم گویا ممنوعش کردن(دفعه قبلی مپ رو پاک کرده بودن که:| )

---

یادم میره بپرسم!
بیاید بگید نین چجوری سلاح و آرتیفکت ببندیم؟
آرتیفکت های geo رو یدیدم هر دوتاش هجومی به نظر میرسید...

یکم آرتیفکت برق برای Keqing فارم کردم، یه کوچولو اتکش رفته بالاتر:))
ولی خوب فعلا xp ندارم جایگزین کنم و یا برسونم مکس :-"

• Like
اوه نه
ضاهر Ganyu خیییلیی کیوته ?

الان تو ویش 88 ام هستم بنر ونتی بهم مونا رو داده بود خب یعنی الان دیگه 100% کاراکتر بنر رو میده بهم
نمیدونم ویشهام رو واسش بزنم یا نزنم :-?
از طرفی هیچ چیز خاصی هم نداره فقط تیر کمونش 2 دفعه شارژ میشه منم که اون بادکنکها چیه که 3 تاس بزنی صندوق ضاهر میشه من حتی اونا که یجا ثابتم هستن یا میشه حرکتشون رو پیشبینی کرد با تیر کمون شارژی چنتاشو خطا میزنم :|:D

اگه مثلا با هر بار شارژ در حد یه ult مونا دمیج بزنه خوبه خب ولی در کل تا تستش نکنم نمیتونم قطعی بگم میخوامش یا نه :<

آخرین ویرایش:
  • Like
منم کلی پاچه خواریشون رو کردم که دراپ ریت رو بیشتر کنن:D

تراولر Geo کانستیلیشن هاش رو گرفتی؟ من چهار تاش رو از همون مغازه توی لیو خریدم، توی دیمجش خیلی تاثیر داره:-"

اتفاقاً من دو سه جا نگاه کردم و بنت تایر A یا همون S بود:-"

================================================
به نظر شماها هم بنتی خیلی op هست؟ :-" البته من توی ماموریت نگاه کردم C4 بود ولی بازم قابلیت هاش بازی رو زیادی آسون میکنن:-"
به نظر من دیگه هیچوقت هیچ کاراکتری به Op ای ونتی نخواهد آمد ( حد اقل تا 4 ماهه آینده که میدونیم نمیاد ) واقعا ult ش خیلی خاصه

• Like
ونتی وحشتناکه! برای بازیی که بیس ترکیب عناصر هست، این گردباد شدیدا گولاخه! :دی
کافیه دوتا اسلایم هم تو محیط باشه>:)

فکر کنم اگر بنرش برگرده همه براش بکشن:دی

• Like
هر طوری باشه! مهم اینه وایفوهه>:):))
من به یکی هم راضیم، خداکنه گیرم بیاد:(
و... Pity رو من 70 در نظر میگیرم(بعدش خطریه)، و 50تا فاصله دارم...
ولی الان گارانتی کاراکتر بنرم دیگه:D

فکر کنم بنر Xiao هم مجبور بشیم بکشیم! چون تنها کاراکتر Dendero رو احتمالا اونجا میبینیم...
هیچی از لیک ها نسبت بهش نیست؟ اینکه دقیقا چه ترکیبی با بقیه عنصرها داره؟
اصلا لیک های بتا رو شما از کجا میابید؟ من نهایت لیک های ایونت که تو ردیت میزارم رو میبینم، که اونم گویا ممنوعش کردن(دفعه قبلی مپ رو پاک کرده بودن که:| )
با این استدلال نمیشه مخالفت کرد:))
آخه معمولاً c1 شون قدرت واقعیشون رو نمایش میده:-"
70 هم خوبه، من میتونم 40 تا ویش بکشم، فقط بازی باید بهم تضمین بده که کاراکتر بنر رو بهم نمیده:))

اگه برای پازل های محیطی به دندرو احتیاج داشته باشیم، بازی خودش توی یه ایونتی چیزی یکی بهمون میده (احتمالاً :-"). البته تراولر هم هست:-"
پایروش رو من میدونم ولی باقیش رو نه:-"

اوه نه
ضاهر Ganyu خیییلیی کیوته ?

الان تو ویش 88 ام هستم بنر ونتی بهم مونا رو داده بود خب یعنی الان دیگه 100% کاراکتر بنر رو میده بهم
نمیدونم ویشهام رو واسش بزنم یا نزنم :-?
از طرفی هیچ چیز خاصی هم نداره فقط تیر کمونش 2 دفعه شارژ میشه منم که اون بادکنکها چیه که 3 تاس بزنی صندوق ضاهر میشه من حتی اونا که یجا ثابتم هستن یا میشه حرکتشون رو پیشبینی کرد با تیر کمون شارژی چنتاشو خطا میزنم :|:D

اگه مثلا با هر بار شارژ در حد یه ult مونا دمیج بزنه خوبه خب ولی در کل تا تستش نکنم نمیتونم قطعی بگم میخوامش یا نه :<
منم با تیرکمون برای زدن اهداف متحرک مشکل دارم، یکی سر همون حرکت کردنشون که تیر تا بیاد برسه بهشون جاخالی دادن و اون یکی هم سر اینکه تیرها یه ذره که جلو میرن به سمت پایین منحرف میشن:D
به نظر من دیگه هیچوقت هیچ کاراکتری به Op ای ونتی نخواهد آمد ( حد اقل تا 4 ماهه آینده که میدونیم نمیاد ) واقعا ult ش خیلی خاصه
به نظر من حتی اگه دوباره بنر ونتی هم بیاد بازم اینقدر op نخواهد بود:)) عملاً فقط کافیه ult رو بزنی و دو تا المنت هم قاطیش کنی، همه رو منهدم میکنه:-"

============================================
اشاره کردم که چقدر این قابلیت جدید فیشل برای تموم کردن دامین ها کاربردیه؟>:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or