Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
با این استدلال نمیشه مخالفت کرد:))
آخه معمولاً c1 شون قدرت واقعیشون رو نمایش میده:-"
70 هم خوبه، من میتونم 40 تا ویش بکشم، فقط بازی باید بهم تضمین بده که کاراکتر بنر رو بهم نمیده:))

اگه برای پازل های محیطی به دندرو احتیاج داشته باشیم، بازی خودش توی یه ایونتی چیزی یکی بهمون میده (احتمالاً :-"). البته تراولر هم هست:-"
پایروش رو من میدونم ولی باقیش رو نه:-"

منم با تیرکمون برای زدن اهداف متحرک مشکل دارم، یکی سر همون حرکت کردنشون که تیر تا بیاد برسه بهشون جاخالی دادن و اون یکی هم سر اینکه تیرها یه ذره که جلو میرن به سمت پایین منحرف میشن:D

به نظر من حتی اگه دوباره بنر ونتی هم بیاد بازم اینقدر op نخواهد بود:)) عملاً فقط کافیه ult رو بزنی و دو تا المنت هم قاطیش کنی، همه رو منهدم میکنه:-"

============================================
اشاره کردم که چقدر این قابلیت جدید فیشل برای تموم کردن دامین ها کاربردیه؟>:)
پارل محیطی و دندرو که هنوز خیلی مونده، یعنی تا آپدیت 1.4 که خبری نخواهد بود مطلقا :دی اون موقع هم باز زیاد نیست(اگر باشه چیزی)
ولی کلا میخوام بدونم واکنشش با بقیه المنت ها چجوریه... احتمالا تا 1.3 که میاد پس باید صبر کنیم:-"

برای کاراکتر بنر هم خیالت راحت! اونقدر شانس نداریم که زود بهمون بده:))

• Like
Reactions: ce7en44
پارل محیطی و دندرو که هنوز خیلی مونده، یعنی تا آپدیت 1.4 که خبری نخواهد بود مطلقا :D اون موقع هم باز زیاد نیست(اگر باشه چیزی)
ولی کلا میخوام بدونم واکنشش با بقیه المنت ها چجوریه... احتمالا تا 1.3 که میاد پس باید صبر کنیم:-"

برای کاراکتر بنر هم خیالت راحت! اونقدر شانس نداریم که زود بهمون بده:))
آره باید صبر کنیم:-" واکنشش فکر نکنم زیاد مهم باشه، حداقل من که چیزی به ذهنم نمیرسه:-"

آخه میترسم اونقدر بدشانس باشم که یکی بهم بده، من یه پسر دیگه توی گروهم نمیخوام:))
=========================================================
اینو دقت کرده بودین؟:-"

https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact/comments/kbd0u7/the_combat_styles_of_teyvat/

=========================================================
اینم جالبه:

nvjfgyajrz061.png

• Like
Reactions: msf and BoxBox
امیدوارم تو آپدیت جدید یکم بازی رو واسه ps4 بهینه سازی کنن...
چون الان بازی با این وضعیتی که داره اصلا نمیشه ازش تو ps4 لذت برد با اینهمه fps دراپ و کرش های پی در پی بعضی وقتا یهو وسط درگیری چند ثانیه بازی کلا متوقف میشه همش لگ میزنه وسط راه رفتن بخوای یکاری رو با سرعت انجام بدی باز قفل میکنه :Wallbash:

Coop که اصن نمیشه رفت تا بخواد بازی لود بشه انقد طولانیه که یا دامین رو تموم کردن یا موقعی میری تو بازی که دیگه دامین رو استارت زدن پشت در میمونی

یه گزینه داره که میشه فقط با یوزر های دیگه ps4 فقط coop زد که تا بخواد هر 4 نفر تکمیل بشن 1 ساعت طول میکشه اونم اگه وسطش خسته نشن و لفت ندن :|

اصن مهم نیست که اگه یکم گرافیکش کمتر بشه ولی حد اقل بشه قابل بازی کردن باشه اینجوری فقط عذاب میکشی تا بخوای حال کنی

• Like
امیدوارم تو آپدیت جدید یکم بازی رو واسه ps4 بهینه سازی کنن...
چون الان بازی با این وضعیتی که داره اصلا نمیشه ازش تو ps4 لذت برد با اینهمه fps دراپ و کرش های پی در پی بعضی وقتا یهو وسط درگیری چند ثانیه بازی کلا متوقف میشه همش لگ میزنه وسط راه رفتن بخوای یکاری رو با سرعت انجام بدی باز قفل میکنه :Wallbash:

Coop که اصن نمیشه رفت تا بخواد بازی لود بشه انقد طولانیه که یا دامین رو تموم کردن یا موقعی میری تو بازی که دیگه دامین رو استارت زدن پشت در میمونی

یه گزینه داره که میشه فقط با یوزر های دیگه ps4 فقط coop زد که تا بخواد هر 4 نفر تکمیل بشن 1 ساعت طول میکشه اونم اگه وسطش خسته نشن و لفت ندن :|

اصن مهم نیست که اگه یکم گرافیکش کمتر بشه ولی حد اقل بشه قابل بازی کردن باشه اینجوری فقط عذاب میکشی تا بخوای حال کنی
وضعیت انقدرم فیلم هندی نیستا :دی

این لگ و افت فریمی که میگی، من فقط تو باس مکعب برقی باهاش مشکل دارم اونم اون حرکتی که رو زمین میچرخه و یه چیزایی ول میده! دیگه با هیچ باس و هیچ مبارزه ای مشکل نداشتم:دی

کرش هم فقط یکبار داشتم، که اتفاقا دیشب بود:-"

لودینگ طولانی تره... یکبار پشت در موندم:)) اونم نامرد صبر کردا...و دقیقا تا رسیدم به پشت خط شروع کرد:| :))
ولی آره طولانی تره و همیشه نفر آخر وارد دانجن میشم:-" و تو این ایونتی که لودینگ هم حسابه( WTF آخه!) رسما از بقیه پلتفرما عقبیم:|

• Like
  • Sad
Reactions: ce7en44 and BoxBox
یه ویدعو دیدم سرعت لودینگ ps4 رو با ps5 و pc مقایسه کرده بود pc چهار ثانیه طول کشید ps5 شش ثانیه ای لود شد بعد اون طرف ps4 بیست ثانیه طول کشید تا کامل لود بشه :|:|
خب این رقم وقتی بخوای دامین بری بیشترم میشه حتی
بعد خیلی زور داره بخوای اونهمه صبر کنی هنوز کامل لود نشده کیکت میکنن دوباره باز اونهمه طول میکشه بخواد لودینگ بشی تو دنیای خودت:-j و این داستان ادامه دارد :-w

بعد چون اون اکانتم کاراکترای فری بازی میکنم اسمم f2p س حتما وقتی یه لیسا یا امبر میبینن بیشتر تمایل دارن کیک کنن ;))

حالا ببین منم یروز یه ps5 میگیرم زود تر از همه لود میشم بازی رو استارت میکنم بقیه پشت خط جا بمونن>:)>:)

آخرین ویرایش:
یه ویدعو دیدم سرعت لودینگ ps4 رو با ps5 و pc مقایسه کرده بود pc چهار ثانیه طول کشید ps5 شش ثانیه ای لود شد بعد اون طرف ps4 بیست ثانیه طول کشید تا کامل لود بشه :|:|
خب این رقم وقتی بخوای دامین بری بیشترم میشه حتی
بعد خیلی زور داره بخوای اونهمه صبر کنی هنوز کامل لود نشده کیکت میکنن دوباره باز اونهمه طول میکشه بخواد لودینگ بشی تو دنیای خودت:-j و این داستان ادامه دارد :-w

بعد چون اون اکانتم کاراکترای فری بازی میکنم اسمم f2p س حتما وقتی یه لیسا یا امبر میبینن بیشتر تمایل دارن کیک کنن ;))

حالا ببین منم یروز یه ps5 میگیرم زود تر از همه لود میشم بازی رو استارت میکنم بقیه پشت خط جا بمونن>:)>:)
آی انقد بخندم بخندم که دلم خنک بشه
pc هم اوایل پرفومنسش خیلی بد بود ولی با آپدیت ۱.۱ خیلی بهتر شد

• Like
Reactions: BoxBox
طبقه پنج ابیس رو با یه بار رفتن ۹ ستاره کردم:>

برای تیم اول دیلاک و امبر و لومینه و نین رو برداشتم.
برای تیم دوم فیشل و باربارا و ژینکیو و لیزا.

بخش اول رو که نصفه اولش همه cryo بودن و با دیلاک راحت رفتم. نصف دومش رو هم با باربارا سپر میج های پایرو رو شکستم و بعد oz رو در آوردم و فقط با باربارا خیسشون کردم تا مردن:D

قسمت دوم هم فقط المنت برست میزدم:))

قسمت سوم هم که از همه راحتر بود:D

خلاصه اینکه کاش همه طبقاتش همینطوری بودن:D

• Like
Reactions: Mahdi_MM
تا حالا به این فکر کردین که توی ابیس به جای یه هیلر دوم از سلاحی استفاده کنین که HP رو بازیابی کنه؟ مثل White Iron Greatsword یا Aquila Favonia یا Prototype Malice یا Recurve Bow یا The Black Sword :-"

همه شون هم تقریباً داخل بازی راحت پیدا میشن:>

اوکی هیلر دومم رو با کمترین هزینه ساختم:>

xinqiu c2 که داشتم رو تا 20 لول آپ کردم و به فاز یک رسوندم تا تلنت هیلینگش باز بشه، دو تا آرتیفکت 5 ستاره گلادیاتور با %HP هم داشتم که گذاشتم روش و تا ته لول آپ کردم و با دو تا گلادیاتور لول 0 دیگه و یه گل exile لول 8 ست کردم و جونش از 2842 رسید به 8598 (@msf اینم یه مثال از اینکه آرتیفکت چقدر تاثیر داره). حالا به اندازه باربارا موثر نیست ولی کار راه بیاندازه:D بیرون از ابیس هم هر وقت لازمش نداشتم آرتیفکت هاش رو میزارم روی باربارا:-"

آخرین ویرایش:
ورلد لول ۵ x_x:-s:-SS

دوباره روز از نو، فارم از نو:-" فقط امیدوارم این متریال تلنت ها رو درست حسابی بده، مخصوصا مال باس های هفتگی. نه اینکه باس رو بزنی و هیچی نده و مجبور باشی یه هفته صبر کنی:-"

فقط چرا برای لول آپ بعدی باید تا AR50 صبر کنیم؟ مگه یه بار هم توی AR45 ورلد لول افزایش پیدا نمیکنه؟:|

مدل hu tao:
186404

ورلد لول ۵ x_x:-s:-SS

دوباره روز از نو، فارم از نو:-" فقط امیدوارم این متریال تلنت ها رو درست حسابی بده، مخصوصا مال باس های هفتگی. نه اینکه باس رو بزنی و هیچی نده و مجبور باشی یه هفته صبر کنی:-"

فقط چرا برای لول آپ بعدی باید تا AR50 صبر کنیم؟ مگه یه بار هم توی AR45 ورلد لول افزایش پیدا نمیکنه؟:|
ورد لول زیاد میشه تو ar45 ولی ascension quest نداره.

• Like
مدل hu tao:
View attachment 186404

ورد لول زیاد میشه تو ar45 ولی ascension quest نداره.
فلت هست، پس رد میشه:-"

مطمئنی؟ چون من توی جوایز AR که نگاه کردم دقیقاً بعد از AR45 یه چیزی بود که جوایزش شبیه AQ ها بود، یعنی همون دو تا فیت و اینا داشت:-"

فلت هست، پس رد میشه:-"

مطمئنی؟ چون من توی جوایز AR که نگاه کردم دقیقاً بعد از AR45 یه چیزی بود که جوایزش شبیه AQ ها بود، یعنی همون دو تا فیت و اینا داشت:-"
آره راست میگی الان چک کردم ascension quest داره ، اشتباه نوشته بودم.
186431

• Like
آره راست میگی الان چک کردم ascension quest داره ، اشتباه نوشته بودم.
View attachment 186431
مثل اینکه ورلد لول 7 به بالا رو دیگه باید بدون لول آپ و با همون شخصیت های نهایت لول 90 بریم (البته اگه اونقدر مورا و متریال داشته باشیم)، حتی تصورش هم ترسناکه:D

=================================================
دیگه وقتش شده داستان هم تموم کنم و این چیلده رو هم هفتگی بزنم و تلنت متریال هاش رو جمع کنم:-"

• Like
Reactions: cm180life
مثل اینکه ورلد لول 7 به بالا رو دیگه باید بدون لول آپ و با همون شخصیت های نهایت لول 90 بریم (البته اگه اونقدر مورا و متریال داشته باشیم)، حتی تصورش هم ترسناکه:D

=================================================
دیگه وقتش شده داستان هم تموم کنم و این چیلده رو هم هفتگی بزنم و تلنت متریال هاش رو جمع کنم:-"
اینم ببینی بد نیس ، مقدار xp که برا رفتن به ar56 از ar55 لازمه :D:

• Wow

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or