Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
من یه کارکترام اتکش رسیده ۱۵۰۰ ، ولی اکثر ضرباتش ۴۰۰-۵۰۰ تا دمیج میده ،، البته ۸۰۰-۱۰۰۰و+۱۰۰۰ هم میده ، ولی اکثرش همونه

این طبیعیه یا مشکل از جاییه

من یه کارکترام اتکش رسیده ۱۵۰۰ ، ولی اکثر ضرباتش ۴۰۰-۵۰۰ تا دمیج میده ،، البته ۸۰۰-۱۰۰۰و+۱۰۰۰ هم میده ، ولی اکثرش همونه

این طبیعیه یا مشکل از جاییه

این فرمول کلی محاسبه اتک هست:

183613

ولی فقط همین نیست و درصد تلنت ها و میزان دفاع دشمنان و مقاومتشون به عوامل مختلف هم تاثیر داره :-"
من 1400 تا دمیج دارم ولی کریتیکال ریت و دمیج و چیزهای دیگه رو حساب نکنم، دمیجی که به دشمن ها میزنه یه چیزی حدود 80 تا 85 درصده.

• Like
Reactions: vaan 2
❄️ سیستم گرما ?

⛈ به نظر میرسد که منطقه dragonspine دارای مکانیزم بقا اب و هوایی باشد که در آن پلیر ها باید اثرات سرما را خنثا کنند.

☃️ وقتی اثر سرما به حداکثر برسد اچ پی کاراکتر ها شروع به کم شدن میکند تا زمانی که تمام پارتی شما از بین برود.

? بودن در کنار گرما این اثر را کاهش میدهد اما شنا در آب DragonSpine اثر آنرا تسریع میدهد.

? اگرچه منطقه dragonspine کوچک به نظر میرسد ولی دارای لایه های عمیقی است.

نمیتونم صبر کنم برای چیزای جدید و چالش هایی که بازی برامون میاره ...

• Love
Reactions: ce7en44 and BoxBox
دارم روی Bennet - Ninnguang و Mona کار میکنم تا میتونید همون لول پایین فارم کنید، الان برای accend سوم نین نیاز به یه ایتم دارم که باس geo دراپ میکنه چیزی که من دارم میبینم زمین تا آسمون با اونی که یارو تو ویدئو زد فرق میکنه :|

• Smile
Reactions: ce7en44 and msf
نمیتونم صبر کنم برای چیزای جدید و چالش هایی که بازی برامون میاره ...
این همون کوهستان داخل بازی هست؟ اتفاقاً امروز تا نزدیک هاش رفتم و نگاهش کردم، فعلاً خالیه ولی اگه یه شهری چیزی مثل تبت هم داخلش باشه خیلی خوب میشه و همینطور بتونیم به قله کوه صعود کنیم و دشمن های جدید و خرابه های باستانی هم توش پیدا بشه;))

امیدوارم همچین مکانیزمی رو برای اون قسمتی که قراره صحرا باشه هم پیاده کنن و فقط اونجا با عنصر گرما باشه:D
@Akiba
مثل اینکه لومینه با عنصر cryo سریعتر از چیزی که فکرشو میکردیم قراره پیداش بشه:D

پ.ن: و یه امید خفیفی داشتم که آیکا رو داخل آپدیت 1.2 بهمون بده که دیگه از بین رفت چون مثل اینکه اینازوما یه جزیره اس:-":(

دارم روی Bennet - Ninnguang و Mona کار میکنم تا میتونید همون لول پایین فارم کنید، الان برای accend سوم نین نیاز به یه ایتم دارم که باس geo دراپ میکنه چیزی که من دارم میبینم زمین تا آسمون با اونی که یارو تو ویدئو زد فرق میکنه :|
اگه توی تیمت نوئل داری ازش برای شکستن ستون های Geo استفاده کن. دقت کرده باشی هم وقتی که میخواد زمین لرزه بشه نزدیک خودش یه شی ای درست میکنه که اگه به موقع بشکنیش و واردش بشی میتونی از زمین لرزه در امان باشی:D
روی یه ستون هم تمرکز نکن، وقتی دیدی رفت سراغ یه ستون دیگه برو دنبالش و جون همه ستون ها رو نصف کن و که سری بعد که برگشت سراغ همون ستون سریعتر بتونی ستون رو بشکنی:D

• Like
  • Love
Reactions: XMohsen and BoxBox
چقد من به Venti نیاز دارم:(( کی دوباره بنرش رو میارن؟:((

----
خب دارم یه تیم میسازم با dps اصلی Traveler(باد) با Xiangling و Fischl و Barbara

میخواستم بجا ترَولر از ساکروس استفاده کنم ولی هیچی C ازش ندارم :< شنیدم ساکروس بعد c4 تازه میشه ازش استفاده کرد:|

فیشل چون میخوام ساپورت ازش استفاده کنم باید ست thunder fury رو ببندم خوشبختانه همه ی ستش رو دارم فقط آپگریدش مونده :Whistling: اگه منابعم اضافه اومد واسه تنوع از لیزا هم استفاده میکنم بعدا واستون تعریف میکنم?

ژانگلیگ به ست Crimson witch نیاز دارم که هنوز هیچی از ستاش رو ندارم... لولشم پایینه... کلی راه مونده تا بخوام برسونمش به فیشل #-o

باربارا هم که کامله اگه به یخ نیاز شد با دایونا عوضش میکنم

مجبورم همه ی منابع رو خرج این ترکیب کنم چون واقعا خیلی توی ابیس به این ترکیب نیاز میشه :<

و ازونجایی هم که دیگه ویش نمیزنم باز دوباره منابعم جایگزین میشه تا ماه های آینده :>

----

ترکیب اصلی دنیا گردی و داستانی و باس فایتامم که اینه

Keqing
Mona
fischl اگه بعدا Bannet رو بگیرم با بنت عوضش میکنم
و Diona
<:-P

• Like
Reactions: ce7en44
خب من الان 8 تا ویش تا پیتی 90 تایی مونده کاراکتر 5 ستاره اولمم یچیز جدا از بنر ایونت بهم داد و خب اینبار میشه 100% کاراکتر بنر :x>:D<

نگرش میدارم واسه یه کاراکتر که ارزشش رو داشته باشه بخوام ترکیب اصلیم رو بخاطرش عوض کنم<:-P

• Like
این همون کوهستان داخل بازی هست؟ اتفاقاً امروز تا نزدیک هاش رفتم و نگاهش کردم، فعلاً خالیه ولی اگه یه شهری چیزی مثل تبت هم داخلش باشه خیلی خوب میشه و همینطور بتونیم به قله کوه صعود کنیم و دشمن های جدید و خرابه های باستانی هم توش پیدا بشه;))

امیدوارم همچین مکانیزمی رو برای اون قسمتی که قراره صحرا باشه هم پیاده کنن و فقط اونجا با عنصر گرما باشه:D
@Akiba
مثل اینکه لومینه با عنصر cryo سریعتر از چیزی که فکرشو میکردیم قراره پیداش بشه:D

پ.ن: و یه امید خفیفی داشتم که آیکا رو داخل آپدیت 1.2 بهمون بده که دیگه از بین رفت چون مثل اینکه اینازوما یه جزیره اس:-":(

اگه توی تیمت نوئل داری ازش برای شکستن ستون های Geo استفاده کن. دقت کرده باشی هم وقتی که میخواد زمین لرزه بشه نزدیک خودش یه شی ای درست میکنه که اگه به موقع بشکنیش و واردش بشی میتونی از زمین لرزه در امان باشی:D
روی یه ستون هم تمرکز نکن، وقتی دیدی رفت سراغ یه ستون دیگه برو دنبالش و جون همه ستون ها رو نصف کن و که سری بعد که برگشت سراغ همون ستون سریعتر بتونی ستون رو بشکنی:D
من اسما رو یادم نمیمونه:-" لومینه کدوم بود؟ همون که لیک هاش رو گذاشتم؟ :دی بالاخره آپدیت بعدی باید بیاد دیگه:دی

ولی من فعلا دپرسم:))
تازه دارم ایونت رو تموم میکنم، باس هلی هفتکی رو میرم و ‌...
فاج! بونتی رو یادم رفت! گفتم باس سوم رو بزنم تمومما:|
امروز سه چهارتا از اون ماه ها خرج کردم جای روزایی که فقط دیلی میشن رفتم و ول کردم بازی رو:-"

• Like
من اسما رو یادم نمیمونه:-" لومینه کدوم بود؟ همون که لیک هاش رو گذاشتم؟ :D بالاخره آپدیت بعدی باید بیاد دیگه:D

ولی من فعلا دپرسم:))
تازه دارم ایونت رو تموم میکنم، باس هلی هفتکی رو میرم و ‌...
فاج! بونتی رو یادم رفت! گفتم باس سوم رو بزنم تمومما:|
امروز سه چهارتا از اون ماه ها خرج کردم جای روزایی که فقط دیلی میشن رفتم و ول کردم بازی رو:-"
نه بابا، اون گانیو هست. لومینه همون تراولر ورژن دخترونه اس:D
راستی تراولر صداپیشه به این خوبی داره، چرا توی کات سین ها صحبت نمیکنه؟ اکثر مواقع هم که گزینه های صحبت کردن فقط یکی هستن:|

نه بابا، اون گانیو هست. لومینه همون تراولر ورژن دخترونه اس:D
راستی تراولر صداپیشه به این خوبی داره، چرا توی کات سین ها صحبت نمیکنه؟ اکثر مواقع هم که گزینه های صحبت کردن فقط یکی هستن:|
ها...
من تراولر پسر رو انتخاب کردم:-"
ولی Cyro ؟ زود؟ بعید میدونم:D (یه چند روزی کمتر ردیت رفتم چیزی لیک شده؟ :)) )
ولی اگر مطلب مازیار رو میگی، کامل نخوندم، ولی اولاش همون لیک قبلی بود که گذاشته بودم:-"

آخرین کارتم رو هم کشیدم و خبری از Childe نشد:(
این نبود رسم رفاقت:(

یکم جم جمع کنم از فردا تو بنر بعدی حداقل یک مولتی بکشم، شاید کاراکتر جدیده که Pyro هست رو گیرم اومد:-" فقط سلاحش چی بود؟(الان میگن تیرکمون:| )

ویرایش:
تراولر...صداپیشه خوب...
آخر آرک دوم یک جمله گفت...رسما بدترین صدایی بود که شنیدم:)) خیلییییی نابود بود:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2 and ce7en44
ها...
من تراولر پسر رو انتخاب کردم:-"
ولی Cyro ؟ زود؟ بعید میدونم:D (یه چند روزی کمتر ردیت رفتم چیزی لیک شده؟ :)) )
ولی اگر مطلب مازیار رو میگی، کامل نخوندم، ولی اولاش همون لیک قبلی بود که گذاشته بودم:-"

آخرین کارتم رو هم کشیدم و خبری از Childe نشد:(
این نبود رسم رفاقت:(

یکم جم جمع کنم از فردا تو بنر بعدی حداقل یک مولتی بکشم، شاید کاراکتر جدیده که Pyro هست رو گیرم اومد:-" فقط سلاحش چی بود؟(الان میگن تیرکمون:| )

ویرایش:
تراولر...صداپیشه خوب...
آخر آرک دوم یک جمله گفت...رسما بدترین صدایی بود که شنیدم:)) خیلییییی نابود بود:D
چه بد سلیقه:D
آره خودمم فکرشو کردم و دیدم برای عنصر جدید حتماً باید کشور جدیدی چیزی باشه (اینم مثل اینکه فقط برای مناسبت کریسمس اضافه شده) ولی بازم به نظرم زیاد دور نیست چون اینازوما تم برفی داشت:>

پس کی میرسیم به این ACT II؟:D البته الان فقیر فقیرم، بذار همون یکی دو ماه طول بکشه:D یه ذره هم دودل شده بودم که گانیو بگیرم یا آیاکا که رفتم خوندم و دیدم مشخصات گانیو مثل امبر هست. حالا اگه با نیزه کار میکرد بازم یه چیزی:-" دیروز داخل قسمت اول طبقه چهارم ابیس همه رو کشته بودم و داشتم سه ستاره میگرفتم که یکی از این میج آبکی ها اومد وسط و پدرم رو در آورد، کایا هم که ماشالا سه ثانیه هم دووم نمیاره (البته بدبخت هنوز لولش یکه:D) . خلاصه بی خیال شدم و رفتم یه دانجن انجام بدم و یکم متریال برای آپگرید The Flute بگیرم که اونجا هم از این میج آبکی ها بود:| تازه بار اول هم هیچی بهم نداد و دو بار دیگه مجبور شدم دانجن رو تموم کنم :| کلاً نقطه ضعف من توی بازی فقط همین میج های آبکی هستن:-"

اگه Xinyan رو میگی گیتار دستشه ولی با کلیمور میجنگه:D

=============================================
پ.ن: خب با اون تراولری که تو انتخاب کردی چه انتظار دیگه ای داشتی؟ :)) احتمالاً طرف تازه رفته توی سن بلوغ و صداش بم شده:D

بیا برو یه بار دیگه فیلم اول بازی رو با صدای ژاپنی ببین و توبه کن:>

چه بد سلیقه:D
آره خودمم فکرشو کردم و دیدم برای عنصر جدید حتماً باید کشور جدیدی چیزی باشه (اینم مثل اینکه فقط برای مناسبت کریسمس اضافه شده) ولی بازم به نظرم زیاد دور نیست چون اینازوما تم برفی داشت:>

پس کی میرسیم به این ACT II؟:D البته الان فقیر فقیرم، بذار همون یکی دو ماه طول بکشه:D یه ذره هم دودل شده بودم که گانیو بگیرم یا آیاکا که رفتم خوندم و دیدم مشخصات گانیو مثل امبر هست. حالا اگه با نیزه کار میکرد بازم یه چیزی:-" دیروز داخل قسمت اول طبقه چهارم ابیس همه رو کشته بودم و داشتم سه ستاره میگرفتم که یکی از این میج آبکی ها اومد وسط و پدرم رو در آورد، کایا هم که ماشالا سه ثانیه هم دووم نمیاره (البته بدبخت هنوز لولش یکه:D) . خلاصه بی خیال شدم و رفتم یه دانجن انجام بدم و یکم متریال برای آپگرید The Flute بگیرم که اونجا هم از این میج آبکی ها بود:| تازه بار اول هم هیچی بهم نداد و دو بار دیگه مجبور شدم دانجن رو تموم کنم :| کلاً نقطه ضعف من توی بازی فقط همین میج های آبکی هستن:-"

اگه Xinyan رو میگی گیتار دستشه ولی با کلیمور میجنگه:D

=============================================
پ.ن: خب با اون تراولری که تو انتخاب کردی چه انتظار دیگه ای داشتی؟ :)) احتمالاً طرف تازه رفته توی سن بلوغ و صداش بم شده:D

بیا برو یه بار دیگه فیلم اول بازی رو با صدای ژاپنی ببین و توبه کن:>

به من باشه که کلا جوخه 11 راه میندازم:)) الانم از سر اجباره که دختر تو گروهمه:p :))
(حالا Nianguan یا هرچی هست، یا اگر بایدو داشتم، یه چیزی! :-" )
این جوجه ها به درد تیمم نمیخورن:p

از یک کاراکتر کلیمور دار برای تیم هام شدیدا حمایت میشود:-" ته ته استفاده م اینه که تو Abyssهای دو تیمی، این یخیه رو ببرم، یا همین یخیه رو استفاده کنم برای روزایی که میخوام برم دنبال سنگ و ...:))
دیلاک نداد نامرد:(

این میج آبکی ها هم که با ژیانگلینگ راحت میترکن! خرسش رو بنداز کنارشون، نهایت در کنارش با یک کاراکتر برقی هم بیفت به جونشون، زیر 5ثانیه نابوده:p

---

یادمه یه جا دیگه صدای تراولر رو شنیده بودم ولی انقدر فاجعه ی قرن نبود!
اما این جمله آخر بخش داستانی افتضاح بود:)) فکر کنم یهویی گفتنشم بی تاثیر نبود:p

البته الان تو بخش پروفایلش فکر کنم صداگذاری شده مکالمه هاش:دی

• Like
به من باشه که کلا جوخه 11 راه میندازم:)) الانم از سر اجباره که دختر تو گروهمه:p:))
(حالا Nianguan یا هرچی هست، یا اگر بایدو داشتم، یه چیزی! :-" )
این جوجه ها به درد تیمم نمیخورن:p

از یک کاراکتر کلیمور دار برای تیم هام شدیدا حمایت میشود:-" ته ته استفاده م اینه که تو Abyssهای دو تیمی، این یخیه رو ببرم، یا همین یخیه رو استفاده کنم برای روزایی که میخوام برم دنبال سنگ و ...:))
دیلاک نداد نامرد:(

این میج آبکی ها هم که با ژیانگلینگ راحت میترکن! خرسش رو بنداز کنارشون، نهایت در کنارش با یک کاراکتر برقی هم بیفت به جونشون، زیر 5ثانیه نابوده:p

---

یادمه یه جا دیگه صدای تراولر رو شنیده بودم ولی انقدر فاجعه ی قرن نبود!
اما این جمله آخر بخش داستانی افتضاح بود:)) فکر کنم یهویی گفتنشم بی تاثیر نبود:p

البته الان تو بخش پروفایلش فکر کنم صداگذاری شده مکالمه هاش:D
آره اگه توانش رو داشتی حتماً تیم امیر پسند میبستی:))
Ninnguang و Beido نداری؟ عجیبه با این همه ویشی که برای Childe کشیدی اینا رو بهت نداده؟:-"

پس یعنی نوئل رو هم نداری؟ من فکر میکردم همه داشته باشنش؟:-"
ککینگ:(

خرس ژیانگیلینگ اصلاً آپدیت نیست، علاوه بر اون این میجه مدام جابجا میشه:-" از الکترو هم استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا تاثیرش رو پایرو بیشتر از هایدرو هست:-" سریعترین و بهترین حالتی که تونستم سپرش رو بشکنم با همون cryo بوده:-" نمیدونم، شاید وقتش شده که فیشل رو یه 20 لول دیگه آپدیت کنم:-"

الان که من توانایی راحت کشتنش باس ها و دشمن ها رو دارم هیچ کدوم از متریال Ascend کردن رو بهم نمیدن:| مجبورم یا از راه های دیگه بدستشون بیارم یا اینکه با متریال های پایینتر کرفت کنم:-"

راستی یه سوال: اگه مثلاً من یه شخصیت لول 1 گرفتم و خواستم آپدیتش کنم متریال سطح پایینتر رو چطوری باید تامین کنم؟ توی کرفت کردن هم چیزی نبود. Destroy هم که نمیشن:-"

آره اگه توانش رو داشتی حتماً تیم امیر پسند میبستی:))
Ninnguang و Beido نداری؟ عجیبه با این همه ویشی که برای Childe کشیدی اینا رو بهت نداده؟:-"

پس یعنی نوئل رو هم نداری؟ من فکر میکردم همه داشته باشنش؟:-"
ککینگ:(

خرس ژیانگیلینگ اصلاً آپدیت نیست، علاوه بر اون این میجه مدام جابجا میشه:-" از الکترو هم استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا تاثیرش رو پایرو بیشتر از هایدرو هست:-" سریعترین و بهترین حالتی که تونستم سپرش رو بشکنم با همون cryo بوده:-" نمیدونم، شاید وقتش شده که فیشل رو یه 20 لول دیگه آپدیت کنم:-"

الان که من توانایی راحت کشتنش باس ها و دشمن ها رو دارم هیچ کدوم از متریال Ascend کردن رو بهم نمیدن:| مجبورم یا از راه های دیگه بدستشون بیارم یا اینکه با متریال های پایینتر کرفت کنم:-"

راستی یه سوال: اگه مثلاً من یه شخصیت لول 1 گرفتم و خواستم آپدیتش کنم متریال سطح پایینتر رو چطوری باید تامین کنم؟ توی کرفت کردن هم چیزی نبود. Destroy هم که نمیشن:-"
درستشم همینه>:) >:) >:)

Beido ندارم، ولی اون یکی رو C1 دارم )دوتاش رو لز همین بنر گرفتم+یکبار یخیه، بقیش سلاح چرت و پرت جز یک فلوت دیگه:دی )

نوئل رو دارم، ولی من از Maid شدیدا متنفرم! برای همین lvl1 خواهد موند...مگر اینکه واقعا دیگه مجبور بشم:دی

میج تا جا به جا شد، خرس بنداز تو حلقش! یا اگر خودت همون دور و برا بمونی، میج هم اونطرفا اسپاون میشه!
برق روی Pyro اثر نداره ها، چون اتک Pyro میده:-" (انفجار آتیشی:p ) ، ولی رو Hydro المنت برقه که بوست میشه و نه آب!
خرس رو منم تو این ایونت تازه آپ کردم...

متریال پایین ار که ریخته... تا آخرین متریال خفنم از هرکی دراپ بگیری، در کنارش پایین تر هم دراپ میشه!(99% مواقع:)) ) از این نظر نگران نباش:-"

• Like
درستشم همینه>:)>:)>:)

Beido ندارم، ولی اون یکی رو C1 دارم )دوتاش رو لز همین بنر گرفتم+یکبار یخیه، بقیش سلاح چرت و پرت جز یک فلوت دیگه:D )

نوئل رو دارم، ولی من از Maid شدیدا متنفرم! برای همین lvl1 خواهد موند...مگر اینکه واقعا دیگه مجبور بشم:D

میج تا جا به جا شد، خرس بنداز تو حلقش! یا اگر خودت همون دور و برا بمونی، میج هم اونطرفا اسپاون میشه!
برق روی Pyro اثر نداره ها، چون اتک Pyro میده:-" (انفجار آتیشی:p ) ، ولی رو Hydro المنت برقه که بوست میشه و نه آب!
خرس رو منم تو این ایونت تازه آپ کردم...

متریال پایین ار که ریخته... تا آخرین متریال خفنم از هرکی دراپ بگیری، در کنارش پایین تر هم دراپ میشه!(99% مواقع:)) ) از این نظر نگران نباش:-"
اون که C1 اش خوبه که:-"
یخی هم اگه منظورت دیاناست برای هیلر بودن خیلی خوبه:D

دیگه اینجا مجبوری برای صلاح پارتی پا بذاری روی علاقت خودت:))

رفتم زدمشون خبر مرگشون، دو قسمت اول طبقه چهار رو یه ستاره کردم و قسمت سومش هم سه ستاره. با همون ترکیب کایا و فیشل و دیلاک کارشون رو ساختم.

مطمئنی؟ چون من از قبل از گرفتن باربارا با لیزا سپر میج های پایرو رو میشکستم:-" خیلی هم موثر بود.

آهان خب پس جای نگرانی نیست دیگه.

این بازی هم قاطی داره ها. آرتیفکت میدن میده با stat اصلی atk%
بعد از اون طرف برنینگ ویچ میده با hp%
به جای تاندر فیوری، تاندر سوزر میده
تازه کلیا هم باید فارم کنم تا همینا رو بهم بده:|

یه نقطه خوب هم برای گرفتن اچیومنت اسنایپر پیدا کردم اگه خولستین بگین براتون عکسش رو بذارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or