Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
آره ۹:۱۵ تا ۹:۳۰ صبر میکنیم و بعد توی همون ورلد @msf میریم. ظاهرا اسمش عوض کرده گذاشته violet

چه وضعشه همه آبکی برداشته بودین، خیسمون کردین:)) چه فشاری گذاشته بودین که آب هاتون رو بخار کنم:D اون حرکت جالب که تعادل دشمن ها رو با آب بهم میزد مال چیلده بود؟
اون دیونا هم منجمد کردنش خوب بود و خیلی به کار میومد.

تو که استفاده نمیکنی، بده من الکی حروم نشه:D

من به ماهی سی تا هم راضیم:D
امشب مجبور شدم با غریبه بازی کنم همشون نوئل برداشتن یعنی سه تا نوئل باهام هم تیم بود سخت گذشتx_x

چه وضعشه همه آبکی برداشته بودین، خیسمون کردین:)) چه فشاری گذاشته بودین که آب هاتون رو بخار کنم:D اون حرکت جالب که تعادل دشمن ها رو با آب بهم میزد مال چیلده بود؟
اون دیونا هم منجمد کردنش خوب بود و خیلی به کار میومد.

تو که استفاده نمیکنی، بده من الکی حروم نشه:D

من به ماهی سی تا هم راضیم:D
:)) تقاضا هیلر کردی نمیشد حرفت رو زمین بزارم :-" آره اگر اشتباه نکنم، دیدی چقدر خوب هست ؟ از دور میزد هرموقع هم میخواست میومد جلو :(
محض رضای خدا تو این فروم یک نفر هم نگرفت :(
ult ـش هم فریز میکنه هم جون میده جالب هست

پیش خودم باشه خیالم راحته :دی

ای کاش میشد مثلا هر 350 ویش یه کاراکتری که میخوای انتخاب کنی :دی بازی های دیگه همچین چیزی دارن ولی این واقعا مرزها رو جا به جا کرده.

امشب مجبور شدم با غریبه بازی کنم همشون نوئل برداشتن یعنی سه تا نوئل باهام هم تیم بود سخت گذشتx_x

چیزی از دست ندادی اینجا هم همه آب بودن :))

من ترجیح میدم یه سلاح بهم بده تا اینکه دوباره دیلوک بهم بده ....

من اگه بتونم جین یا مونا یکی از این دو تا رو بگیرم دیگه اصلا ویش نمی‌زنم ... کافیمه...

امشب که بازی فرصت داد چند ثانیه با مونا بازی کنم ،، دیگه اصلا حتی نمیتونم تصور هیچ کارکتر دیگه ای رو بکنم ....

تفاوت بازی کردن با مونا و باقی کارکتر ها ،، مثل موس غلطکی که کلی اشغال گرفته ، با موس لیزری بود ...

چه قدر روون ، چه قدر سریع و قوی ... به به

متاسفانه همه دنبال کارکتر های هستن که بیشتر دمیج میدن ،،، اصلا به این فکر نمیکنن کدوم کارکتر بازی کردن باهاش سرگرم کننده تره، کامبت سیستم و ابیلتی هاش لذت بیشتری داره ...

چه خبره سه تا نوئل؟ :D آخه نوئل که المنت درست و حسابی هم نداره:D
:)) تقاضا هیلر کردی نمیشد حرفت رو زمین بزارم :-" آره اگر اشتباه نکنم، دیدی چقدر خوب هست ؟ از دور میزد هرموقع هم میخواست میومد جلو :(
محض رضای خدا تو این فروم یک نفر هم نگرفت :(
ult ـش هم فریز میکنه هم جون میده جالب هست

پیش خودم باشه خیالم راحته :D

ای کاش میشد مثلا هر 350 ویش یه کاراکتری که میخوای انتخاب کنی :D بازی های دیگه همچین چیزی دارن ولی این واقعا مرزها رو جا به جا کرده.

چیزی از دست ندادی اینجا هم همه آب بودن :))
من تقاضا کردم ولی هیلم کردی آخر یا نه؟:D توی تست رانش من همچین چیزی ندیده بودم، حالا امروز بازم یه امتحانی میکنم، جالب بود:D
نه تنها توی این فروم بلکه فکر کنم خیلی های دیگه هم نگرفته بودن که توی نظرسنجی در موردش سوال پرسیده بودن:-" شاید سیستم ویش رو عوض کرده بودن و ما موش های آزمایشگاهی بودیم که ببینن چیزی گیرمون میاد یا نه:-"
آره میدونم، البته شیلدش دمیج رو جذب میکنه. اگه C1 این هم مثل فیشل المنتش رو به حملات معمولیش اضافه میکرد خیلی خوب میشد.
پ.ن: توجه کردین که تمام شخصیت های چهار ستاره بنر اول رو رایگان دادن؟ یعنی بعدش ممکنه توی ایونت های بعدی چهار ستاره های بنر دوم رو رایگان بدن.
این ایونت خیلی خوب بود به جز داستان، هم کلی متریال مفت گرفتیم هم co-op ـش خوب بود.
میگم باس ها رو هم میشه چندتایی رفت ؟ :D:-"
جوایز تقسیم میشه ؟
آره میشه، هر کسی هم خودش جایزه اش رو جدا میگیره. در کل اینجوریه:

Here's a quick rundown of what you can't do:

• Any story quests. They're all paused when co-op starts.
  • Spiral Abyss, a special, multi-floor dungeon you'll unlock at AR20.
  • Players can use shops.
  • While visiting another player's world, you cannot pick up Amenoculus or Geoculus (the collectibles that boost your stamina), open chests, or make offerings to the Statues of the Seven. Host players can still do all of this stuff, though.
Here's what you can do:

• Domains and Ley Line Outcrops (a kind of open-world challenge).
  • Daily quests.
  • Hunt monsters and bosses found in the open world areas.
به نظرم این قابلیت Coop رو باید برای ابیس هم اضافه میکردن چون اون بیشتر از همه نیازش داره:D

امشب که بازی فرصت داد چند ثانیه با مونا بازی کنم ،، دیگه اصلا حتی نمیتونم تصور هیچ کارکتر دیگه ای رو بکنم ....

تفاوت بازی کردن با مونا و باقی کارکتر ها ،، مثل موس غلطکی که کلی اشغال گرفته ، با موس لیزری بود ...

متاسفانه همه دنبال کارکتر های هستن که بیشتر دمیج میدن ،،، اصلا به این فکر نمیکنن کدوم کارکتر بازی کردن باهاش سرگرم کننده تره، کامبت سیستم و ابیلتی هاش لذت بیشتری داره ...
والا من توی اون چند ثانیه اصلاً هیچی احساس نکردم :)) ولی جابجاییش خیلی جالب بود، همه حملات رو جاخالی میداد و بعد هم که بیرون میومد اطرافش رو خیس میکرد:D همین مونا هم دمیجش خیلی زیاده، ملت به عنوان Sub DPS ازش استفاده میکنن:-"

آخرین ویرایش:

یادمه یبار گفته بودی ویش 70 ام اینا هستی

پس به تو هم Childe رو نداد:|:)):))

مونا عالیه من کلاهشو خیلی دوس دارم : >

• Like
Reactions: cloud _ strife
یادمه یبار گفته بودی ویش 70 ام اینا هستی

پس به تو هم Childe رو نداد:|:)):))

مونا عالیه من کلاهشو خیلی دوس دارم : >
چایلد؟ اصلا براش تلاش نکردم ، هنوز رو بنر اصلی ویش میزنم

چه خبره سه تا نوئل؟ :D آخه نوئل که المنت درست و حسابی هم نداره:D

نوئل تواناییش تو المنت نیست ... تو همه کاره بودنشه ... با حرف نمیتونم توصیفش کنم ،، باید باهاش بازی کنی ببینی چه قدر عصای دست میشه...

خصوصا اگه دو تا constellation اولش رو باز کرده باشی

بهترین توصیف رو خود بازی ازش داره

Noel is both a dutiful maid and a valiant knight

جدا از همه اینا جذاب ترین کارکتر فوتوموده ?

نوئل تواناییش تو المنت نیست ... تو همه کاره بودنشه ... با حرف نمیتونم توصیفش کنم ،، باید باهاش بازی کنی ببینی چه قدر عصای دست میشه...

بله نوئل همه کاره ست قویترین دفاع داره وقتی فعال کنه هیچکس نمیتونه بهش آسیب بزنه تازه هیلر هم هست ولی روش جنگیدنش کنده و زیاد نمیشه المنتش با کارکتر دیگه ترکیب کرد

آقا راستی راجع به نوئل بگم که دست کم نگیریدش درسته کنده و خسته کننده هم ممکنه باشه ولی خیلی راحت میتونین تکی باهاش ابیس رو برید و کلا کاراکتر سنگیا واسه ابیس میج و اسلایم ها خیلی خوبن بخاطر اون سپرهای ضد المنتی که درست میکنن و کاراکتر هایی که بتونن سپر درست کنن میتونن اون بیلدی که وقتی سپر داشته باشید 40% به atk اضافه میشه رو ببندن و این بیلد خداااس واسه نوئل و میتونم واستون اثبات کنم که نوئل بعد ازc6تبدیل میشه به یه هیولا که هیشکس نمیتونه شکستش بده و یکی از قدرتمند ترین کاراکترای بازی میشه

و احتمالا موقعی که pvp رو به بازی اضافه کنن نوئل میشه کاراکتر تیر SSS عه pvp همه واسه داشتنش میلیاردی خرج میکنن حالا ببینیند من کی گفتم :Whistling:

آخرین ویرایش:
آقا راستی راجع به نوئل بگم که دست کم نگیریدش درسته کنده و خسته کننده هم ممکنه باشه ولی خیلی راحت میتونین تکی باهاش ابیس رو برید و کلا کاراکتر سنگیا واسه ابیس میج و اسلایم ها خیلی خوبن بخاطر اون سپرهای ضد المنتی که درست میکنن و کاراکتر هایی که بتونن سپر درست کنن میتونن اون بیلدی که وقتی سپر داشته باشید 40% به atk اضافه میشه رو ببندن و این بیلد خداااس واسه نوئل و میتونم واستون اثبات کنم که نوئل بعد ازc6تبدیل میشه به یه هیولا که هیشکس نمیتونه شکستش بده و یکی از قدرتمند ترین کاراکترای بازی میشه

و احتمالا موقعی که pvp رو به بازی اضافه کنن نوئل میشه کاراکتر تیر SSS عه pvp همه واسه داشتنش میلیاردی خرج میکنن حالا ببینیند من کی گفتم :Whistling:
من بعید میدونم اون شکل PvP به اون زودیا اضافه بشه!
و احتمالا اول PvP به صورت رنکینگ و ... خواهیم داشت، و توی این موارد هم سرعت حرف اول رو میزنه تا دووم اوردن:دی مثلا Abyss میدن، و رنکینگ امتیاز و زمان و ...:-"

آخه توی این ایونت دشمن ها اونقدر سگ جون هستن که فقط با ترکیب المنت ها میشه جونشون رو کم کرد و ضربات معمولی اونقدرا اثر ندارن:-" البته قبول دارم که میتونه شیلد رو فعال کنه و بایسته انرژی جمع کنه:D

منم خودم یه نوئل دارم (c0) ولی به غیر از همون اوایل بازی دیگه باهاش بازی نکردم چون هم سرعتش وحشتناک پایینه و هم هیلینگش ضعیفه و هم اینکه سپرش زیاد دوام نداره. چند بار هم خواستم از سپرش توی ابیس استفاده کنم ولی زود از بین میرفت. (در کل داخل بازی پرهیز از ضربه خوردن بهتر از اینه که در برابرش سپر بسازی مخصوصاً جلوی باس ها) در حدی اوضاعش داغون بود که مثلا برای خالی کردن یه کمپ 10 نفره نیم ساعت طول میکشید ولی الان من کمپ ها رو زیر یک دقیقه خالی میکنم:D

و در آخر اینکه من فوتومود ندارم:D

جایی هست که توضیح بده چجوری میشه با کامپیوتر راه اندازی بشه بازی؟
راه اندازی خاصی نیاز نداره، فایل لانچر رو از اینجا:
Genshin Impact – Step Into a Vast Magical World of Adventure
دانلود و نصب کن و و بعد اجراش کن و بهش مسیر بده و بزار بازی رو دانلود کنه. در آخر هم اجراش کن. یه اکانت هم نیاز داری که توی خود همون سایت بازی باید بسازی.

===========================================================
پ.ن: راستی این قضیه اش چیه؟ من تازه دیدمش و مثل اینکه تاریخش هم گذشته:-"
https://webstatic-sea.mihoyo.com/ys/event/e20201028-invite-sea/index.html

به نظر من توی PVP اونایی که سرعت عمل بیشتر و ترکیب المنت های بهتری داشته باشن شانس موفقیت بیشتری دارن تا اونایی که تانک میکنن. :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or