Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
یه ویش ده تایی دیگه کشیدم

View attachment 183110

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

وایفوی من، ککینگ منو بهم بدین
View attachment 183109

@Akiba
یادته بار اول گفتی چقدر خوش شانسم؟
اصلا من لفت میکنم:))

پ.ن: کاش حداقل یه cryo بهم میداد. حالا من با کایا باید برم Hidden Palace of Zhou رو انجام بدم؟:| شدیدا نیازمند این ست آرتیفکت Burning Witch هستم.
به جمع بدشانس ها و بدبخت ها خوش اومدی:( (تنها 5ستاره ت بود؟ :-" گرچه دوتا هم باشه بازم فرقی نمیکنه تو بدشانسی )

لعنت بهشون:| خدایی چه وضعشه:|

• Like
Reactions: ce7en44
به جمع بدشانس ها و بدبخت ها خوش اومدی:( (تنها 5ستاره ت بود؟ :-" گرچه دوتا هم باشه بازم فرقی نمیکنه تو بدشانسی )

لعنت بهشون:| خدایی چه وضعشه:|
تادایما:((
آری، تنها 5 ستاره ام بود:(( من توی cryo خیلی ضعیفم، کایا رو هم نمیخوام آپدیت کنم :( بابا این کانستیلیشن ها رو بزارین برای اونایی که پول میدن، من از هر کدوم یکی هم گیرم بیاد راضیم به خدا:D

یه ویش ده تایی دیگه کشیدم

View attachment 183110

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

وایفوی من، ککینگ منو بهم بدین
View attachment 183109

@Akiba
یادته بار اول گفتی چقدر خوش شانسم؟
اصلا من لفت میکنم:))

پ.ن: کاش حداقل یه cryo بهم میداد. حالا من با کایا باید برم Hidden Palace of Zhou رو انجام بدم؟:| شدیدا نیازمند این ست آرتیفکت Burning Witch هستم.

@BoxBox
داداش این Bell چطوره؟ ارزش داره آپگریدش کنم؟:-"
Diluc که بهتره :|

باز من برعکس دلم همش دیلوک رو میخواد :D

هیچی پس به منم حتما دوباره کچینگ میده :((کلا نا امید شدم پس نزنم اون 1 ویش باقی مونده رو وگر نه حتما منم به جمع لفتی ها اضافه میشم :<

اون اسلحه ی bell هم واسه Beidou بنظرم خوب باید باشه
واسه دیلوک بدرد نمیخوره اصلا

• Like
شما رمزی چیزی میزنین 3 تا، 4 تا بهتون کاراکتر و سلاح 4 ستاره و 5 ستاره میده ؟ من دقیییییقاااا موقعی که ویش دهم رو میزنم یه 4 ستاره بهم میده تاحالا نشده 2 تا 4 ستاره پشت هم بده هیچوقت ...

Diluc که بهتره :|

باز من برعکس دلم همش دیلوک رو میخواد :D

هیچی پس به منم حتما دوباره کچینگ میده :((کلا نا امید شدم پس نزنم اون 1 ویش باقی مونده رو وگر نه حتما منم به جمع لفتی ها اضافه میشم :<

اون اسلحه ی bell هم واسه Beidou بنظرم خوب باید باشه
واسه دیلوک بدرد نمیخوره اصلا
من یه وایفو میخواستم:|

فکر کنم هوش مصنوعی بازی تشخیص میده کی رو میخوای و همونو بهت نمیده:D

نزنی میخوای چیکارش کنی؟ بزن ولی قبلش یه آیت الکرسی و دو رکعت نماز و یه جز قرآن و یه مشت و دعا و دخیل و اینا استفاده کن:D

ای بابا، حالا هم که میده حداقل یه چیز درست حسابی نمیده که:|

• Smile
Reactions: msf and BoxBox
شما رمزی چیزی میزنین 3 تا، 4 تا بهتون کاراکتر و سلاح 4 ستاره و 5 ستاره میده ؟ من دقیییییقاااا موقعی که ویش دهم رو میزنم یه 4 ستاره بهم میده تاحالا نشده 2 تا 4 ستاره پشت هم بده هیچوقت ...
نه بابا، برای من که از این اتفاق فقط هر وقت دیلاک ( :(( ) بهم داده افتاده، سری قبل هم لیزا و یه شمشیر چهار ستاره بهم داد ولی بعدش یه مدت (یه چیزی حدو سی تا ویش) تا قبل از گرفتن فیشل هیچی هیچی نمیداد، حتی اسلحه چهار ستاره.

تادایما:((
آری، تنها 5 ستاره ام بود:(( من توی cryo خیلی ضعیفم، کایا رو هم نمیخوام آپدیت کنم :( بابا این کانستیلیشن ها رو بزارین برای اونایی که پول میدن، من از هر کدوم یکی هم گیرم بیاد راضیم به خدا:D
کایا رو من چون دوست دارم باهاش مشکلی ندارم، گرچه دوتا سایرو دیگه ذخیره دارم اون کنار
درد من آتیشه:| یه بنت بده بهم حداقل:|

در مورد وایفو هم، این سنگیه که گرفتی رو میپسندم و برام C1ه، احتمالا LVL UPش کنم به عنوان کاراکتر Geoم :-"

• Like
یکی در حسرت دیلاک یکی در حسرت ککینگ :-"
چقدر ناشکری، چندتا چندتا 5 ستاره دارید من فقط یدونه دارم :دی
من فکر کردم تموم شد ماموریت های ایونت، jester میخوره رئیس یا ارشد باشه :دی

فکر کنم هوش مصنوعی بازی تشخیص میده کی رو میخوای و همونو بهت نمیده:D

بیشتر شبیه این هست که تشخیص میده کی رو داری یکی دیگه از همون میده :دی

پ.ن: بچه ها تا چند دقیقه دیگه بیاید :دی

• Smile
Reactions: msf and ce7en44
کایا رو من چون دوست دارم باهاش مشکلی ندارم، گرچه دوتا سایرو دیگه ذخیره دارم اون کنار
درد من آتیشه:| یه بنت بده بهم حداقل:|

در مورد وایفو هم، این سنگیه که گرفتی رو میپسندم و برام C1ه، احتمالا LVL UPش کنم به عنوان کاراکتر Geoم :-"
همه که شخصیت امیرپسند دوست ندارن:D بعضی ها دلشون به یه وایفو خوشه:D

آره صداش مال ارزاست و همین ارزشش رو میبره بالا ولی من بازم ککینگ میخوام:((

همه که شخصیت امیرپسند دوست ندارن:D بعضی ها دلشون به یه وایفو خوشه:D

آره صداش مال ارزاست و همین ارزشش رو میبره بالا ولی من بازم ککینگ میخوام:((
آخه Cyro وایفو نداریم! مگر اینکه دلت Loli بخواد:-" با کیا کنار بیا:p

ککینگ میدم، دیلاک میگیرم:-" چطوره؟ :p

یکی در حسرت دیلاک یکی در حسرت ککینگ :-"
چقدر ناشکری، چندتا چندتا 5 ستاره دارید من فقط یدونه دارم :D
من فکر کردم تموم شد ماموریت های ایونت، jester میخوره رئیس یا ارشد باشه :D

بیشتر شبیه این هست که تشخیص میده کی رو داری یکی دیگه از همون میده :D

پ.ن: بچه ها تا چند دقیقه دیگه بیاید :D
تو دیگه خیلی بدشانسی، به نظرم برو شکایت کن و غرامت بگیر:D

آره منم تغجب کردم، ولی بهتر. دلم میخواست زودتر ادامه اش رو ببینم. و فروشگاه هم تا ۳ روز دیگه خالی خالی میشه.

فکر کنم توی بازیسنتر یه جاسوس دارن:)) البته یکی دیگه از بچه ها هم میگفت که دو تا qiqi گرفته.

یه ساعت خاصی رو مشخص کنیم. الان من و msf همون ساعت ۹:۱۵ وارد شدیم و با دو نفر دیگه انجامش دادیم. دیگه رفت برای فردا

• Like
Reactions: msf
آخه Cyro وایفو نداریم! مگر اینکه دلت Loli بخواد:-" با کیا کنار بیا:p

ککینگ میدم، دیلاک میگیرم:-" چطوره؟ :p
ای بابا، پس هیچی دیگه بهتره تا ایونت آیاکا صبر کنم. اون دامین هم با یکی از بچه ها میرم.

اگه قابلیتش رو اضافه میکردن خیلی خوب میشد:D

نهههه اون باگ نیست bannet و mona جفتشون یه درصد خیلی زیادی به دمیج اضافه میکنن
-----
دمیج ها رو شما هم میتونین ببینین :-? اگه نشون نمیده احتمالا یه گزینه ای چیزی تو تنظیمات رو برداشتی
من که به خاطر این اونت هر چقدر از نظر مالی و لول آپ کردن کارکترام پیش افتادم ، توجمع کردن متریال لازم برای لول های بعد کارکتر و سلاح حسابی عقب افتادم ...خصوصا اونا که باس ها میدن
سه تاسلاحم دارم آب میکنم بد شانسی هر سه تاشون فقط wolf broken fang و حدود ۳۰ تا ley line sprout می‌خوان ...
حالا تقریبا ۳۰ روزه هر روزم دارم حدود ۱۰ تا آبیس میج میزنم تازه تونستم ده تا از اینا درست کنم ...

البته خوبی بازیم همینه ،، مثلا تو ویچر هر لوکیشین جدیدی رو یک ساعت اختصاص بدی به فارم کردن ، اکثر متریال مورد نیازت رو جمع می‌کنی و فقط مومونه کوئست ها و بخش داستانی ولی تو گنشین نه ،،، نه تنها تا ته بازی که هر روز نیاز داری فارم کنی ... این رزین هم محدودیت روزانه جالبی رو گذاشته، که هر روز باید مصرفش کنی

• Like
Reactions: ce7en44 and BoxBox
تو دیگه خیلی بدشانسی، به نظرم برو شکایت کن و غرامت بگیر:D

آره منم تغجب کردم، ولی بهتر. دلم میخواست زودتر ادامه اش رو ببینم. و فروشگاه هم تا ۳ روز دیگه خالی خالی میشه.

فکر کنم توی بازیسنتر یه جاسوس دارن:)) البته یکی دیگه از بچه ها هم میگفت که دو تا qiqi گرفته.

یه ساعت خاصی رو مشخص کنیم. الان من و msf همون ساعت ۹:۱۵ وارد شدیم و با دو نفر دیگه انجامش دادیم. دیگه رفت برای فردا
بیشتر شبیه این هست که تشخیص میده کی رو داری یکی دیگه از همون میده :D
الان هرچی داشتم نداشتم تبدیل به فیت کردم یه 10 تایی کشیدم نتیجه چی بود ؟ diona و ningguang :|
nin دیگه c5 شد یکی دیگه بگیرم میشه 6 ، diona هم c2 ، این اونقدر داغون هست که بابتش نظرسنجی هم گذاشتن :D

من فکر کنم فردا بتونم کل فروشگاه رو خالی کنم :D

بله رفتم تو بازی msf گفت چی شده :D پس همون 9:15 بریم

-------------------------
با توجه به اینکه 5 ستاره نمیگیرم (نمیدونم چرا) و کم کم دارم ضعیف میشم فکر کنم برم روی همین نینگوآنگ و مونا (و شاید bennett) کار کنم هرچی دارم خرج اینا کنم.
الان دارم نگاه میکنم یه سایت نینگوآنگ رو تو رنک s گذاشته یکی c :| نمیدونم به حرف کدوم عمل کنم ؟

پ.ن: حالا ببینید تا متریال و مورا رو خرج اینا کردم یک لیستی از سلاح های 6 ستاره و کاراکترهای 6 ستاره نگرفتم ؟! :|:(

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44 and msf

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or