Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
یه ویش ده تایی دیگه کشیدم

View attachment 183110

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

وایفوی من، ککینگ منو بهم بدین
View attachment 183109

@Akiba
یادته بار اول گفتی چقدر خوش شانسم؟
اصلا من لفت میکنم:))

پ.ن: کاش حداقل یه cryo بهم میداد. حالا من با کایا باید برم Hidden Palace of Zhou رو انجام بدم؟:| شدیدا نیازمند این ست آرتیفکت Burning Witch هستم.

@BoxBox
داداش این Bell چطوره؟ ارزش داره آپگریدش کنم؟:-"
من ترجیح میدم یه سلاح بهم بده تا اینکه دوباره دیلوک بهم بده ....

من اگه بتونم جین یا مونا یکی از این دو تا رو بگیرم دیگه اصلا ویش نمی‌زنم ... کافیمه...

کایا رو من چون دوست دارم باهاش مشکلی ندارم، گرچه دوتا سایرو دیگه ذخیره دارم اون کنار
درد من آتیشه:| یه بنت بده بهم حداقل:|

در مورد وایفو هم، این سنگیه که گرفتی رو میپسندم و برام C1ه، احتمالا LVL UPش کنم به عنوان کاراکتر Geoم :-"
من فقط مونده klee رو بهم بده تا همه فایر یوزر ها رو جمع کرده باشم ... من هیدرو و آمنو ندارم

الان هرچی داشتم نداشتم تبدیل به فیت کردم یه 10 تایی کشیدم نتیجه چی بود ؟ diona و ningguang :|
nin دیگه c5 شد یکی دیگه بگیرم میشه 6 ، diona هم c2 ، این اونقدر داغون هست که بابتش نظرسنجی هم گذاشتن :D

من فکر کنم فردا بتونم کل فروشگاه رو خالی کنم :D

بله رفتم تو بازی msf گفت چی شده :D پس همون 9:15 بریم

-------------------------
با توجه به اینکه 5 ستاره نمیگیرم (نمیدونم چرا) و کم کم دارم ضعیف میشم فکر کنم برم روی همین نینگوآنگ و مونا (و شاید bennett) کار کنم هرچی دارم خرج اینا کنم.
الان دارم نگاه میکنم یه سایت نینگوآنگ رو تو رنک s گذاشته یکی c :| نمیدونم به حرف کدوم عمل کنم ؟

پ.ن: حالا ببینید تا متریال و مورا رو خرج اینا کردم یک لیستی از سلاح های 6 ستاره و کاراکترهای 6 ستاره نگرفتم ؟! :|:(
نه جدی میگم برو شکایت کن:)) توی نظرسنجی امروز فحش مینوشتی=))
نکنه توی آپدیت جدید دارن فری ها رو اذیت میکنن؟
@BoxBox
بیا برو اون ویشت رو بکش ببینیم چی بهت میده، مثل اینکه امروز تکراری دادنه:D
تو مونا داری بعد میگی ۵ ستاره نداری؟ همون نینو (اسمش سخته) با ۶ تا کانستیلیشن شنیدم خیلی قوی میشه. ببین چه بیلدی براش بیشتر کارسازه.

احتمالا تا اون موقع ششمی رو هم گرفتی:D اشکال نداره توی محیط های جدید و ایونت های بعدی بازم جبران میشه.

==================
اون نقشه ای که صفحه قبل گذاشتم رو رفتم یکی یکی توی بازی پیدا کردم و علامت زدم. خوبیش اینه که هر ۲۴ ساعت یه بار ریسپاون میشن. اصلا فکرشو نمیکردم از غیر صندوق و باس و دامین هم بشه آرتیفکت گرفت. همه اش میگفتم کاش یه جایی بود که حداقل میتونستیم بسازیمشون. خیلی کمبود آرتیفکت داشتم و برای لول آپ جدیدا به مشکل خورده بودم که الان جبران شد.

من ترجیح میدم یه سلاح بهم بده تا اینکه دوباره دیلوک بهم بده ....

من اگه بتونم جین یا مونا یکی از این دو تا رو بگیرم دیگه اصلا ویش نمی‌زنم ... کافیمه...
من اگه سلاح هم میداد باید حداقل یا یه کتابی میداد که هیلینگ باربارا رو زیاد کنه یا کلیمورهای wolf و heaven رو میداد چون به غیر از اینا دیگه باقیشون بدردم نمیخورن.

• Like
Reactions: cloud _ strife
نه جدی میگم برو شکایت کن:)) توی نظرسنجی امروز فحش مینوشتی=))
نکنه توی آپدیت جدید دارن فری ها رو اذیت میکنن؟
@BoxBox
بیا برو اون ویشت رو بکش ببینیم چی بهت میده، مثل اینکه امروز تکراری دادنه:D
تو مونا داری بعد میگی ۵ ستاره نداری؟ همون نینو (اسمش سخته) با ۶ تا کانستیلیشن شنیدم خیلی قوی میشه. ببین چه بیلدی براش بیشتر کارسازه.

احتمالا تا اون موقع ششمی رو هم گرفتی:D اشکال نداره توی محیط های جدید و ایونت های بعدی بازم جبران میشه.
=)) اتفاقا خواستم یه چیزی بنویسم ولی گفتم احتمالا همه میگن فایده ای نداره :))
لایق 5 ستاره بودن نیست :-":)) البته میخوام برم رو اون 200k دیمیجش کار کنم
آره تا بنرش تموم نشده یه 10 تایی بکشم بگیرم c6 کنم:دی انگار واسه باس فایلت ها عالی هست.
صبر میکنم تا بنر تموم بشه ببینم چی گیرم میاد، نشد با همین ها سر میکنم.

=)) اتفاقا خواستم یه چیزی بنویسم ولی گفتم احتمالا همه میگن فایده ای نداره :))
لایق 5 ستاره بودن نیست :-":)) البته میخوام برم رو اون 200k دیمیجش کار کنم
آره تا بنرش تموم نشده یه 10 تایی بکشم بگیرم c6 کنم:D انگار واسه باس فایلت ها عالی هست.
صبر میکنم تا بنر تموم بشه ببینم چی گیرم میاد، نشد با همین ها سر میکنم.
ای ناشکر، بیا مونات رو بده به من و xinqiu رو بردار ببر (c2 هم هست) :D مونا رو شنیدم هم برای main dps و هم برای ترکیب المنت ها خیلی خوبه.

تا اون موقع میتونی ده تا بکشی؟ یعنی هنوز اینقدر جم داری؟

من که دیگه ویش نمیکشم تا بنر آیاکا بیاد. ایشالا به زودی ;;) طبق اون ویدئوی چند صفحه قبل نفر بعدی توی صف هست:D

این یارو طبق تجربه ای که از Honkai Impact داشته میگه که شاید سال آینده بعضی از شخصیت های پنج ستاره الان رو رایگان به بازیکن های جدید بدن، البته ممکن هم هست که پنج ستاره های الان ضعیفتر بشن که بقیه ترغیب بشن شخصیت های جدیدتر بگیرن:-"

r/Genshin_Impact - I will say my biggest tip to enjoy the game and ANY MIHOYO GAMES IN GENERAL. Spending wise and PLAYING SLOW is the BEST...... But why? THIS POST IS GONNA PISS OFF MANY (maybe because it is late), so please BEWARE AND READ THOROUGHLY. (Also sharing my previous experience in Mihoyo as a HI3 Player).

خب ویش آخرم رو هم زدم
183268

:)):)):))
تو محاسباتم اشتباه کرده بودم هنوز به pity نرسیدم ویش 80 ام بود این :)):))

آقا این چه وضعیه باید حتما دقییییییق سر همون 90 تا 5 ستاره رو بده؟؟؟!!! ای بابا

یعنی یه نفر نیست تو این فروم Childe رو گرفته باشه ؟ :((:((:((

اصن منم لفت میدم :D

آخرین ویرایش:
اون نقشه ای که صفحه قبل گذاشتم رو رفتم یکی یکی توی بازی پیدا کردم و علامت زدم. خوبیش اینه که هر ۲۴ ساعت یه بار ریسپاون میشن. اصلا فکرشو نمیکردم از غیر صندوق و باس و دامین هم بشه آرتیفکت گرفت. همه اش میگفتم کاش یه جایی بود که حداقل میتونستیم بسازیمشون. خیلی کمبود آرتیفکت داشتم و برای لول آپ جدیدا به مشکل خورده بودم که الان جبران شد.
این نقشه فوق العاده کامله مثل گوگل مپ میمونه همه چیز نشون میده حتی آرتیفکت;)
Genshin Impact Interactive World Map
جالبش اینجاس که اون نقشه برفی رو کامل نشون میده (خیلی زیباس) که در حال حاضر تو بازی وجود نداره احتمالا تو آپدیت آینده اضافه میشه

امروز گفتم جهنم و ضرر و رفتم با همون تیم ثابتم یه مرتبه Hidden Palace of Zhou رو کامل کردم و یکی از Burning Witch ها رو گرفتم. فعلاً طبقه اولش زیاد سخت نبود، ولی اگه احتمالاً طبقات بعدی نیاز شدیدی به Cryo پیدا خواهم کرد:D

@msf
دمت گرم، من خودم کور شدم تا از روی نقشه ای که گذاشته بودم پیدا کردم ولی این یکی انگار خیلی بهتره. جای متریال ها رو مشخص کرده و دیگه چه بهتر:D

========================================================
یه محاسبه ای هم بزارم از تعداد ویش هام چون میترسم یه ماه تموم بشه و این تاریخچه اش پاک بشه و بعد نتونم حساب کنم:-"

20 تا بیگینر کشیدم بدون 5 ستاره.
36 تا توی بنر Klee کشیدم بدون 5 ستاره.
74 تا هم بنر استاندارد کشیدم که دیلاک اولی رو سر هفتمی داد و 59 تا ویش بعد از اون دیلاک دوم رو داد.

پس در نتیجه من باید 82 تا توی بنر استاندارد و 54 تا توی بنر آیاکا (که احتمالاً دیگه تا فوریه باید بیاد) بکشم تا پیتیم به 90 تا برسه. البته یه جا خوندم که بازیکن ها محاسبه کردن و معلوم شده از ویش 76 ام به بعد درصد شخصیت های 5 ستاره از 0.6 به 20 افزایش پیدا میکنه و بهتره تکی بکشیم ولی هیچ منبع موثقی نداشت پس بیخیال:D
برای 54 تا آیاکا (اگه با پیتی اول بهم بدش) 8640 تا جم نیاز دارم که حالا بگیم دسامبر و ژانویه و فوریه هر کدوم 5 تا از ویش ها رو هم با stardust از فروشگاه بخرم، میشه 15 تا ویش کمتر که میشه 6240 تا جم. حالا اگه هیچ کاری هم نکنم و فقط ماموریت های روزانه رو برم که روزی 60 تا جم میده، میشه 3960 تا که 2280 دیگه رو هم از ازطریق ماموریت های داستانی و صندوق ها و ایونت ها باید جور کنم. پس یه امیدی هست که تا اومدن بنر آیاکا بتونم خودم رو برسونم:D

میمونه این وسط سه تا ویش جایزه بتل پس که اون رو هم همینجوری تکی میزنم بره:D

abyssرو هم کم کم شروع کنین دیگه... چرا جم abyss رو حساب نمیکنین؟ :|

همون خودش 2400 تا جم میشه :|

وقتی8 طبقه اول روتموم کنین و Abyssal moon رو باز کنین 4 طبقس و ماهی 2 بار یعنی هر 15 روز جم و جوایزش ریست میشه ( خب 9 ستاره که هیچی اصن روش حساب نکنین چون خیلی سخته:| ولی 6 ستاره خودش 100 تا جم میشه... یعنی 2 تا 50 تا! کل 4 طبقه میشه 400 تا و اگه ماهی 2 بار بتونین بگیرین 800 تا جم کم نیستا؟!:-? (البته کم هست :D ولی از هیچی بهتره:p)

جم achievement رو هم حساب کنین :|درسته 10 تا 5 تا 20 تا جم میده ولی خیلی آسون میشه بدستشون آورد

حتما 2 تا Dps واسه طبقه 5 به بعد داشته باشین فرقی نمیکنه بقیه تیم لول چی باشن من با کایا که لول 5 بود موقعی که به cryo نیاز داشتم ازش استفاده میکردم و amber که نمیدونم چرا لول 20 کردمش :| (حیف exp بوک های عزیزم :< )

-------------------

من 4 تا constellation واسه ی Beidou دارم!!! :|:|:| کی اونهمه beidou گرفتم خودم خبر نداشتم !!؟ :|

خب ازونجایی که هیچی constellation برای ningguang ندارم پس Zhongli رو هم نباید داشته باشم چون بدون یه سنگیه دیگه بوست دمیجی که با 2 تا سنگی توی تیم میده رو از دست میدم و از طرفی Noelle رو هم دوس ندارم و نمیخوام توی تیمم باشه پس بنر بعدی هیچی ویش نمیزنم...

آخرین ویرایش:
abyssرو هم کم کم شروع کنین دیگه... چرا جم abyss رو حساب نمیکنین؟ :|

همون خودش 2400 تا جم میشه :|

وقتی8 طبقه اول روتموم کنین و Abyssal moon رو باز کنین 4 طبقس و ماهی 2 بار یعنی هر 15 روز جم و جوایزش ریست میشه ( خب 9 ستاره که هیچی اصن روش حساب نکنین چون خیلی سخته:| ولی 6 ستاره خودش 100 تا جم میشه... یعنی 2 تا 50 تا! کل 4 طبقه میشه 400 تا و اگه ماهی 2 بار بتونین بگیرین 800 تا جم کم نیستا؟!:-? (البته کم هست :D ولی از هیچی بهتره:p)

جم achievement رو هم حساب کنین :|درسته 10 تا 5 تا 20 تا جم میده ولی خیلی آسون میشه بدستشون آورد

حتما 2 تا Dps واسه طبقه 5 به بعد داشته باشین فرقی نمیکنه بقیه تیم لول چی باشن من با کایا که لول 5 بود موقعی که به cryo نیاز داشتم ازش استفاده میکردم و amber که نمیدونم چرا لول 20 کردمش :| (حیف exp بوک های عزیزم :< )
ابیس خیلی سخته:)) من طبقه چهارم رو هم باز کردم ولی هنوز سوم رو نمیتونم 9 ستاره کنم، چون قسمت های اول و دومش حدود 10-20 ثانیه کم میارم:D علاوه بر اون هر طبقه هم سختر میشه. (یه سوال: سختی ابیس هم با ورلد لول افزایش پیدا میکنه؟)
من حالا حالاها مونده تا به اونجاها برسم که ماهی 800 تا از ابیس جم بگیرم:D

اچیومنت ها رو هم گذاشتم برای آخر دست که دیگه هیچی تو دنیام نداشتم:D البته همین الان هم 59 تاش رو گرفتم:-"

به نظرت برای DPS دوم ningguang رو لول آپ کنم یا ادامه فیشل؟

پ.ن: ساعت 9:15 بیاین coop

ابیس خیلی سخته:)) من طبقه چهارم رو هم باز کردم ولی هنوز سوم رو نمیتونم 9 ستاره کنم، چون قسمت های اول و دومش حدود 10-20 ثانیه کم میارم:D علاوه بر اون هر طبقه هم سختر میشه. (یه سوال: سختی ابیس هم با ورلد لول افزایش پیدا میکنه؟)
من حالا حالاها مونده تا به اونجاها برسم که ماهی 800 تا از ابیس جم بگیرم:D

اچیومنت ها رو هم گذاشتم برای آخر دست که دیگه هیچی تو دنیام نداشتم:D البته همین الان هم 59 تاش رو گرفتم:-"

به نظرت برای DPS دوم ningguang رو لول آپ کنم یا ادامه فیشل؟

پ.ن: ساعت 9:15 بیاین coop
بستگی داره به اینکه چند تا constellation واسشون باز کرده باشی جفتشون بعد از C1 میتونن dps باشن

من خودم اگه C1 رو داشتم حتما ningguang رو انتخاب میکردم :< ولی حیف که باربارا و بیدو نذاشتن چیزی واسه نینگ بمونه >:P

آقا کلا باید یه زمان مشخص آنلاین باشیم هردفعه یکی نیست :دی
فردا شب ساعت 9:15 بیاید تا 9:20 دقیقه هم صبر میکنیم تا کسی وسط ماموریتی هست، کاری چیزی داره تموم کنه بیاد.

متوجه نشدید ولی دست آخر diona با لول 1 اومده بودم :)) حتی لول اسلحه ام هم 1 بود :)) باربارا دیدم خیلی آب بستیم بازی رو گفتم با چی برم هم جون بدم هم دمیج باشه اونو برداشتم :> ولی خدایی بدرد خورد نظرم نسبت بهش عوض شد. ما چون همه سینگل میریم دنبال کاراکتر های sss هستیم که همه رو بزنیم (به جز بحث قیافه :دی) ولی تو مولتی داغون ترین ها هم بدرد میخوره :دی

ای ناشکر، بیا مونات رو بده به من و xinqiu رو بردار ببر (c2 هم هست) :D مونا رو شنیدم هم برای main dps و هم برای ترکیب المنت ها خیلی خوبه.

تا اون موقع میتونی ده تا بکشی؟ یعنی هنوز اینقدر جم داری؟

بترس از آه مظلوم، همین یدونه 5 ستاره مونده برام اینم میخوای بگیری ؟ :دی گفتم بین همون 2-3 تا موندم الان هم که دست دست میکنم برا این هست که میترسم همه متریال هام رو خرج کنم بعد یه کاراکتر خوب بگیرم یا یهو پی ببرن یه کاراکتری خیلی قوی هست :دی
نه منظورم تکی بود :دی نامردا حداقل طوری جم بدن ماهی 50 تا ویش رو بتونیم بکشیم که لااقل اسلحه خوب بگیریم.

من شنیدم که نین برای باس ها خیلی خوب هست ولی امتحان نکردم.

آقا کلا باید یه زمان مشخص آنلاین باشیم هردفعه یکی نیست :D
فردا شب ساعت 9:15 بیاید تا 9:20 دقیقه هم صبر میکنیم تا کسی وسط ماموریتی هست، کاری چیزی داره تموم کنه بیاد.

متوجه نشدید ولی دست آخر diona با لول 1 اومده بودم :)) حتی لول اسلحه ام هم 1 بود :)) باربارا دیدم خیلی آب بستیم بازی رو گفتم با چی برم هم جون بدم هم دمیج باشه اونو برداشتم :> ولی خدایی بدرد خورد نظرم نسبت بهش عوض شد. ما چون همه سینگل میریم دنبال کاراکتر های sss هستیم که همه رو بزنیم (به جز بحث قیافه :D) ولی تو مولتی داغون ترین ها هم بدرد میخوره :D

بترس از آه مظلوم، همین یدونه 5 ستاره مونده برام اینم میخوای بگیری ؟ :D گفتم بین همون 2-3 تا موندم الان هم که دست دست میکنم برا این هست که میترسم همه متریال هام رو خرج کنم بعد یه کاراکتر خوب بگیرم یا یهو پی ببرن یه کاراکتری خیلی قوی هست :D
نه منظورم تکی بود :D نامردا حداقل طوری جم بدن ماهی 50 تا ویش رو بتونیم بکشیم که لااقل اسلحه خوب بگیریم.

من شنیدم که نین برای باس ها خیلی خوب هست ولی امتحان نکردم.
آره ۹:۱۵ تا ۹:۳۰ صبر میکنیم و بعد توی همون ورلد @msf میریم. ظاهرا اسمش عوض کرده گذاشته violet

چه وضعشه همه آبکی برداشته بودین، خیسمون کردین:)) چه فشاری گذاشته بودین که آب هاتون رو بخار کنم:D اون حرکت جالب که تعادل دشمن ها رو با آب بهم میزد مال چیلده بود؟
اون دیونا هم منجمد کردنش خوب بود و خیلی به کار میومد.

تو که استفاده نمیکنی، بده من الکی حروم نشه:D

من به ماهی سی تا هم راضیم:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or