Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
خب ویش آخرم رو هم زدم
View attachment 183268

:)):)):))
تو محاسباتم اشتباه کرده بودم هنوز به pity نرسیدم ویش 80 ام بود این :)):))

آقا این چه وضعیه باید حتما دقییییییق سر همون 90 تا 5 ستاره رو بده؟؟؟!!! ای بابا

یعنی یه نفر نیست تو این فروم Childe رو گرفته باشه ؟ :((:((:((

اصن منم لفت میدم :D
من wish چهل‌ام گرفتمش! :D فعلا دارم خودش و آرتیفکت‌هاش رو لول آپ می‌کنم. من هنوزم حسرت نگرفتن کلی رو می‌خورم:| diona رو هم هنوز نتونستم بگیرم:|
ــــــــــــــــــــــــــــ

من توصیه می‌کنم که domain های مربوط به آرتیفکت رو به صورت Co-op بزنین. این طوری همیشه می‌تونید روی سخت‌ترین درجه که بهترین لوت ها رو می‌ده، domain رو راحت رد کنید. achievement های مربوط به آنلاین رو هم باز می‌کنین. مهم‌ترین قسمت مربوط به بیلد کاراکترها، به نظرم آرتیفکت‌هاش هستن که متاسفانه برای فارمشون خیلی باید رزین خرج کرد. برای همین همیشه روی درجه سختی آخر بزنیدشون.

• Like
Reactions: XMohsen and ce7en44
خب من فقط کافیه یه بار دیگه ایونت رو تموم کنم تا فروشگاه خالی بشه:D
البته متریال های آپدیت شخصیت ها هنوز هستن ولی باس های داخل بازی هم همونا رو با یه سری چیز دیگه دراپ میکنن. در کل ایونت خوبی بود، کلیا پیشرفت کردم:D
امروز هم رفتم یکی دیگه از ست های burning witch رو گرفتم و دو تایی به همراه martial artist بستم. الان فقط میمونه دو burning witch دیگه برای دیلاک، دو تا گلادیاتور و دو تاندر فیوری برای فیشل و چهار تا میدن برای باربارا:D

خب من فقط کافیه یه بار دیگه ایونت رو تموم کنم تا فروشگاه خالی بشه:D
البته متریال های آپدیت شخصیت ها هنوز هستن ولی باس های داخل بازی هم همونا رو با یه سری چیز دیگه دراپ میکنن. در کل ایونت خوبی بود، کلیا پیشرفت کردم:D
امروز هم رفتم یکی دیگه از ست های burning witch رو گرفتم و دو تایی به همراه martial artist بستم. الان فقط میمونه دو burning witch دیگه برای دیلاک، دو تا گلادیاتور و دو تاندر فیوری برای فیشل و چهار تا میدن برای باربارا:D
من دو راهی موندم لول فیشل بالا ببرم یا لیسا
هرکدوم یک مزایا دارن بنظرت کدوم انتخاب کنم؟

• Like
Reactions: vaan 2 and ce7en44
من تقاضا کردم ولی هیلم کردی آخر یا نه؟:D توی تست رانش من همچین چیزی ندیده بودم، حالا امروز بازم یه امتحانی میکنم، جالب بود:D
نه تنها توی این فروم بلکه فکر کنم خیلی های دیگه هم نگرفته بودن که توی نظرسنجی در موردش سوال پرسیده بودن:-" شاید سیستم ویش رو عوض کرده بودن و ما موش های آزمایشگاهی بودیم که ببینن چیزی گیرمون میاد یا نه:-"

Here's a quick rundown of what you can't do:

• Any story quests. They're all paused when co-op starts.
  • Spiral Abyss, a special, multi-floor dungeon you'll unlock at AR20.
  • Players can use shops.
  • While visiting another player's world, you cannot pick up Amenoculus or Geoculus (the collectibles that boost your stamina), open chests, or make offerings to the Statues of the Seven. Host players can still do all of this stuff, though.
Here's what you can do:

• Domains and Ley Line Outcrops (a kind of open-world challenge).
  • Daily quests.
  • Hunt monsters and bosses found in the open world areas.
به نظرم این قابلیت Coop رو باید برای ابیس هم اضافه میکردن چون اون بیشتر از همه نیازش داره:D
اون دستی که باربارا برداشتم یه بار هم نشد فقط خودمو هیل کردم :دی
یوتیوب بزن یارو childe c6 رو داره مقایسه میکنه با بقیه کاراکتر ها ! :| واقعا چقدر اینا خرج کردن ؟ 1 میلیون دلار هم خرج کنی باز معلوم نیست چندبار بتونی از یک هیرو بگیری :|

خب خوبه پس، حداقل تا زمانی که یک سری کاراکتر خوب با build خوب آماده کنیم میشه باس ها رو باهم زد، هم سریع میزنیم هم باهم بازی کردیم. چون شخصا هنوز 2 تا باس رو نتونستم بزنم و جای اینکه کلی معجون و غذا و وقت مصرف کنم در چند ثانیه میزنیم :D

پ.ن: من امشب به 100 تا exp نیاز داشتم برم ar بعدی، گفتم story quest برم، گیر افتادم نمیشد بیام coop :| باید تموم میکردم تا بتونم بیام

• Smile
  • Like
Reactions: msf and ce7en44
من میگم فیشل
کاری به تیرش که S هست هم ندارم:-@خیلی از قابلیت هاش رو قبلا گفتیم اما یچیز دیگم هست
لیزا الکتروعه خالصه همه ی دمیج هاش بنفشه موقعی که میخوای با اسلایم های الکترو بجنگی در برابر دمیجت مقاومت دارن پس اگه همه ی مزایا و معایبشون رو در نظر نگیریم بخاطر همین یه دلیل میگم فیشل :D

من میگم فیشل
کاری به تیرش که S هست هم ندارم:-@خیلی از قابلیت هاش رو قبلا گفتیم اما یچیز دیگم هست
لیزا الکتروعه خالصه همه ی دمیج هاش بنفشه موقعی که میخوای با اسلایم های الکترو بجنگی در برابر دمیجت مقاومت دارن پس اگه همه ی مزایا و معایبشون رو در نظر نگیریم بخاطر همین یه دلیل میگم فیشل :D
اسلایم الکترو که خیلی کم پیدا میشه تازه قرار نیس همش یا یک کاراکتر برم:D
من کلش میگم برای دشمنای مختلف و ترکیب المنت و خیلی چیزا کدام بهتره لول بالا ببرم؟؟
هردوتاش لول چهله ولی فیشل c1 داره

به نظرم بستگی به سبک بازیت داره، فیشل برای باس ها خوبه چون oz اتوفایر هست ولی لیزا توی aoe قویتره. من خودم تیمی که ساختم سه نفر دیگه به غیر از دیلاک فقط نقش ساپورتر دارن ولی دلیلش اینه که دیلاک به اندازه کلی توی پایرو قوی نیست. به علاوه من فیشل برای زدن نقطه ضعف دشمن ها هم استفاده میکنم پس همین خودش یه مزیته. تو اگه یه کاراکتر دیگه مثل مونا داشته باشی با لیزا و کلی خیلی راحتر میتونی دمیج بدی.

اون دستی که باربارا برداشتم یه بار هم نشد فقط خودمو هیل کردم :D
یوتیوب بزن یارو childe c6 رو داره مقایسه میکنه با بقیه کاراکتر ها ! :| واقعا چقدر اینا خرج کردن ؟ 1 میلیون دلار هم خرج کنی باز معلوم نیست چندبار بتونی از یک هیرو بگیری :|

خب خوبه پس، حداقل تا زمانی که یک سری کاراکتر خوب با build خوب آماده کنیم میشه باس ها رو باهم زد، هم سریع میزنیم هم باهم بازی کردیم. چون شخصا هنوز 2 تا باس رو نتونستم بزنم و جای اینکه کلی معجون و غذا و وقت مصرف کنم در چند ثانیه میزنیم :D

پ.ن: من امشب به 100 تا exp نیاز داشتم برم ar بعدی، گفتم story quest برم، گیر افتادم نمیشد بیام coop :| باید تموم میکردم تا بتونم بیام
یه میلیون دلار نه ولی فکر کنم یه دو سه هزار دلاری پیاده شده:D به قول یارو میگفت اینا کمک میکنن به بهتر شدن بازی برای بازیکن هایی که در آینده میان ولی اون موقع هیشکی نمیاد پولشون رو پس بده:D

کدوم باس ها رو نتونستی بزنی؟ بگو من شاید بتونم کمکت کنم. یه سری اچیومنت هم هستن که باید چند نفره انجامشون بدیم.

اوکی فردا شب ایشالا.

یه میلیون دلار نه ولی فکر کنم یه دو سه هزار دلاری پیاده شده:D به قول یارو میگفت اینا کمک میکنن به بهتر شدن بازی برای بازیکن هایی که در آینده میان ولی اون موقع هیشکی نمیاد پولشون رو پس بده:D

کدوم باس ها رو نتونستی بزنی؟ بگو من شاید بتونم کمکت کنم. یه سری اچیومنت هم هستن که باید چند نفره انجامشون بدیم.

مقایسه دوتا کاراکتر 5 ستاره ی c6 آیا با 2-3 هزار دلار راه میوفته ؟ :-" من بیشتر شانس ـشون رو دوست دارم :D

گرگ و geo جعبه ای :D البته جدی سراغشون نرفتم ولی میدونم برم هم باید کلی وقت بزارم، اینکه نرفتم دیگه.
البته کلی فیلم و ویدئو از نین و بنت دیدم که کلا نظرم نسبت بهشون عوض شد >:) فقط یه فارم حسابی میخواد. (امیدوارم که ضعیف و قوی کردن کاراکترها با هر آپدیت رو تو برنامه اشون نداشته باشن)

--------------------------
اینطور که من تو یوتیوب و ردیت دیدم، childe و هر شخصیت 5 ستاره دیگه ای مهم نیستن البته منکر نیستم که اسکیل و خوبی های خودشون رو دارن ولی با این چیزایی که من دیدم قوی بودن بستگی به بیلد، عنصرها، تیم و کمبو های بازی بستگی داره، اگر آدم بتونه اون تیم خوب رو پیدا کنه دیگه نیاز به کاراکتر لول 90 نداری با امبر میتونی 20000 تا دمیج بزنی :دی

(من تازه متوجه شدم منهوا داره بازی :)))

• Like
Reactions: ce7en44 and BoxBox
آخه توی این ایونت دشمن ها اونقدر سگ جون هستن که فقط با ترکیب المنت ها میشه جونشون رو کم کرد و ضربات معمولی اونقدرا اثر ندارن:-" البته قبول دارم که میتونه شیلد رو فعال کنه و بایسته انرژی جمع کنه:D

منم خودم یه نوئل دارم (c0) ولی به غیر از همون اوایل بازی دیگه باهاش بازی نکردم چون هم سرعتش وحشتناک پایینه و هم و هم اینکه سپرش زیاد دوام نداره. چند بار هم خواستم از سپرش توی ابیس استفاده کنم ولی زود از بین میرفت. (در کل داخل بازی پرهیز از ضربه خوردن بهتر از اینه که در برابرش سپر بسازی مخصوصاً جلوی باس ها) در حدی اوضاعش داغون بود که مثلا برای خالی کردن یه کمپ 10 نفره نیم ساعت طول میکشید ولی الان من کمپ ها رو زیر یک دقیقه خالی میکنم:D

و در آخر اینکه من فوتومود ندارم:D

راه اندازی خاصی نیاز نداره، فایل لانچر رو از اینجا:
Genshin Impact – Step Into a Vast Magical World of Adventure
دانلود و نصب کن و و بعد اجراش کن و بهش مسیر بده و بزار بازی رو دانلود کنه. در آخر هم اجراش کن. یه اکانت هم نیاز داری که توی خود همون سایت بازی باید بسازی.

===========================================================
پ.ن: راستی این قضیه اش چیه؟ من تازه دیدمش و مثل اینکه تاریخش هم گذشته:-"
https://webstatic-sea.mihoyo.com/ys/event/e20201028-invite-sea/index.html

به نظر من توی PVP اونایی که سرعت عمل بیشتر و ترکیب المنت های بهتری داشته باشن شانس موفقیت بیشتری دارن تا اونایی که تانک میکنن. :-"
هیلینگش ضعیفه

نگو من با یه شارژ اتک ، +۴۰۰۰ تا پر میکنم ... به طرز ترسناکی هیل می‌ده نوئل...

اما

به شرطی که کانسلیشن باز کرده باشی

سپرشم فقط یه سری ضربات anti geo سنگین می‌تونه بشکونه ... ضربات معمولی خشم روش نمی اندازه

به نظرم تنها ایرادی که میشه بهش گرفت کند بودنه ،، که اونم خیلی تفاوت زیادی از این نظر به دیلوک نداره ...

اگه فقط برای المنت الکترو میخوای چشم بسته بهت میگم لیزا ... ولی خوب فیشل گزینه های بیشتری جلوی پات میزاره...

آخرین ویرایش:
خب یه دلیل دیگه :bash:

لیزا وقتی از محدوده ی حرکتاش خارج بشن دیگه دمیج نمیخورن

ولی oz رو میتونی جابه جاش کنی

فیشل C1 اگه داشته باشی هم میتونی باهاش ساپورت کنی هم بعدا اگه نیاز شد به عنوان dps اصلی ازش استفاده کنی و خب میدونی اینجوری خیلی صرفه جویی میشه تو مصرف خیلی چیزا

• Like
Reactions: msf and ce7en44
مقایسه دوتا کاراکتر 5 ستاره ی c6 آیا با 2-3 هزار دلار راه میوفته ؟ :-" من بیشتر شانس ـشون رو دوست دارم :D

گرگ و geo جعبه ای :D البته جدی سراغشون نرفتم ولی میدونم برم هم باید کلی وقت بزارم، اینکه نرفتم دیگه.
البته کلی فیلم و ویدئو از نین و بنت دیدم که کلا نظرم نسبت بهشون عوض شد >:) فقط یه فارم حسابی میخواد. (امیدوارم که ضعیف و قوی کردن کاراکترها با هر آپدیت رو تو برنامه اشون نداشته باشن)

--------------------------
اینطور که من تو یوتیوب و ردیت دیدم، childe و هر شخصیت 5 ستاره دیگه ای مهم نیستن البته منکر نیستم که اسکیل و خوبی های خودشون رو دارن ولی با این چیزایی که من دیدم قوی بودن بستگی به بیلد، عنصرها، تیم و کمبو های بازی بستگی داره، اگر آدم بتونه اون تیم خوب رو پیدا کنه دیگه نیاز به کاراکتر لول 90 نداری با امبر میتونی 20000 تا دمیج بزنی :D

(من تازه متوجه شدم منهوا داره بازی :)))
شاید از کاراکترهای دوست هاش هم استفاده کرده:D

گرگ رو منم یه ذره توی فاز اولش مشکل دارم (مخصوصاً چون هیلرم بارباراست) ولی Geo جعبه ای ایزی پیزیه:D البته قبول دارم که نسبت به باقی باس ها یه ذره وقت گیر هست:-" البته من فکرشو کردم و دیدم ورلد لول من از تو پایینتر هست پس احتمالاً کمک زیادی از دستم ساخته نیست:))
ضعیف کردن فکر نکنم ولی مثلاً یه جوری دنیای بازی رو تغییر بدن که دیگه با اون تیم همیشگیت نتونی پیشرفت کنی:-"

=========================================
آخه مشکل اینجاست اکثراً اونقدر منابع ندارن که یه تیم کامل رو لول آپ کنن و همینکه بتونن شخصیت اصلی رو با ورلد لول هماهنگ کنن خودش خیلیه:D مخصوصاً لول آپ کردن امبر که خیلی ریسکیه:D
نگو من با یه شارژ اتک ، +۴۰۰۰ تا پر میکنم ... به طرز ترسناکی هیل می‌ده نوئل...

اما

به شرطی که کانسلیشن باز کرده باشی

سپرشم فقط یه سری ضربات anti geo سنگین می‌تونه بشکونه ... ضربات معمولی خشم روش نمی اندازه

به نظرم تنها ایرادی که میشه بهش گرفت کند بودنه ،، که اونم خیلی تفاوت زیادی از این نظر به دیلوک نداره ...

اگه فقط برای المنت الکترو میخوای چشم بسته بهت میگم لیزا ... ولی خوب فیشل گزینه های بیشتری جلوی پات میزاره...
خب مشکل همون شرطی هست که نوشتی، من c0 نوئل رو دارم:D
خب یه دلیل دیگه :bash:

لیزا وقتی از محدوده ی حرکتاش خارج بشن دیگه دمیج نمیخورن

ولی oz رو میتونی جابه جاش کنی

فیشل C1 اگه داشته باشی هم میتونی باهاش ساپورت کنی هم بعدا اگه نیاز شد به عنوان dps اصلی ازش استفاده کنی و خب میدونی اینجوری خیلی صرفه جویی میشه تو مصرف خیلی چیزا
من لیزام هم c1 هست ولی فیشل رو بیشتر لول آپ کردم:-"

• Like
Reactions: XMohsen
lvl80
معلوم نیست چند تا c و تلنت هم براش باز کرده .به علاوه سلاح و آرتیفکت هاش هم هستن. هر کس دیگه ای رو هم اینقدر روش سرمایه گذاری کنی برای خودش غول میشه:D
تازه در برابر باس هایی مثل Pyro R و ولف یا موب هایی که فرصت نمیدن اتک شارژ کنه چیکار میخواد بکنه؟ باید یه شخصیت لول 80 دیگه هم برای اونجا داشته باشه:-"
ولی در حق امبر خیلی کم لطفی شده، بقیه کاراکترها هر کدوم یه مزیتی دارن ولی امبر چون فری بوده زیادی ضعیفش کردن.

من هم نصب کردم برای یک تازه وارد توصیه خاصی یا اموزشی در یوتیوب هست یا همینجوری برم اروم اروم راه میوفتم
توی اینترنت زیاده، نمونه اش:
15 Genshin Impact tips for new and veteran players

یا

البته اونجایی که میگه همه رو با هم لول آپ کنین چرته چون اینقدر منابع نداری و فقط روی اونایی که پای ثابت تیمت هستن و دمیج یا هیلینگ یا المنت مستریشون مهمه باید سرمایه گذاری کنی:-"

پ.ن: یه چیز دیگه ای هم هست اینه که حتماً سرچ کن و ببین بهترین build برای کاراکترهات چی هست:>

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: farzad_angel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or