Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
اون که C1 اش خوبه که:-"
یخی هم اگه منظورت دیاناست برای هیلر بودن خیلی خوبه:D

دیگه اینجا مجبوری برای صلاح پارتی پا بذاری روی علاقت خودت:))

رفتم زدمشون خبر مرگشون، دو قسمت اول طبقه چهار رو یه ستاره کردم و قسمت سومش هم سه ستاره. با همون ترکیب کایا و فیشل و دیلاک کارشون رو ساختم.

مطمئنی؟ چون من از قبل از گرفتن باربارا با لیزا سپر میج های پایرو رو میشکستم:-" خیلی هم موثر بود.

آهان خب پس جای نگرانی نیست دیگه.

این بازی هم قاطی داره ها. آرتیفکت میدن میده با stat اصلی atk%
بعد از اون طرف برنینگ ویچ میده با hp%
به جای تاندر فیوری، تاندر سوزر میده
تازه کلیا هم باید فارم کنم تا همینا رو بهم بده:|

یه نقطه خوب هم برای گرفتن اچیومنت اسنایپر پیدا کردم اگه خولستین بگین براتون عکسش رو بذارم.
آره C1ش خوبه...حالا کم کم روش سرمایه گذاری خواهم کرد:دی

آره دیانا:دی...من دیشب تازه تست رانش رو رفتم... دیدم تیرکمونیه کلا بی خیالش شدم:-" :|

پارتی دست و پا شکسته رو به Maid ترجیح میدم:-"
حالا اگر Pyro بود بهش نیازمند میشدم...ولی Geo فعلا که خیر:دی

اینکه ترکیب الکترو و پایرو، دمیج پایرو میده رو مطمئنم:-" الکتروهه تنهات خوب اتک میداده:))

کلا world level که بره بالا، دراپ های درجات پایین تر هم حتی بهتر و بیشتر میشه، مثلا اون گیاه ها که مدل آتیشی و یخی دارن، تعداد دراپشون بالاتر میره:دی

آرتیفکت هاش مسخره بازیه:|
هرجوری میخوای ببندی، اون چیزی که میخوای به دلت بشینه نمیشه:|

کدوم اچیومنتش؟ برای زدن عقاب راهنمایی کنید، رو PS4 تروفی هم داریم براش حتی:))

• Like
Reactions: ce7en44
امروز داستان klee باز شد بازی کردم جالب بود:))

امروز برای ویش نودم یک ویش ده تایی تو بنر استاندارد کشیدم به امید اینکه مونا و ککینگ بدن یک تیرکمان skyward دادن~X(

جدی جدی این ویش آدمو از بازی زده میکنه=((

• Like
آره C1ش خوبه...حالا کم کم روش سرمایه گذاری خواهم کرد:D

آره دیانا:D...من دیشب تازه تست رانش رو رفتم... دیدم تیرکمونیه کلا بی خیالش شدم:-":|

پارتی دست و پا شکسته رو به Maid ترجیح میدم:-"
حالا اگر Pyro بود بهش نیازمند میشدم...ولی Geo فعلا که خیر:D

اینکه ترکیب الکترو و پایرو، دمیج پایرو میده رو مطمئنم:-" الکتروهه تنهات خوب اتک میداده:))

کلا world level که بره بالا، دراپ های درجات پایین تر هم حتی بهتر و بیشتر میشه، مثلا اون گیاه ها که مدل آتیشی و یخی دارن، تعداد دراپشون بالاتر میره:D

آرتیفکت هاش مسخره بازیه:|
هرجوری میخوای ببندی، اون چیزی که میخوای به دلت بشینه نمیشه:|

کدوم اچیومنتش؟ برای زدن عقاب راهنمایی کنید، رو PS4 تروفی هم داریم براش حتی:))
خو Childe هم تیرکمون بود، چرا اینقدر فرق میزاری بین شخصیت ها؟:D

من اگه دو تا c دیگه از نوئل داشتم لول آپش میکردم ببینم چطوریه:-"
پس ژیانگلینگ چی میشه؟:D

نه زیاد هم آپگریدش نکرده بودم ولی بازم برای شکستن شیلدهای پایرو خوب بود، اصلاً نظر من و خیلی های دیگه اینه که کلاً بازی رو یه جوری ساختن که با همون چهار تا شخصیت اصلی هم بتونی کاملش کنی، ما هم که پیش فرض از اول هایدرو نداشتیم:D برای همینم هست که توی توتوریال خود بازی هم دقیق یادمه که لیزا رو در حال مبارزه با یه پایرو میج نشون داده بود:D

آه، اون گیاه ها، اصلا مورد استفاده شون چی هست؟:D

آره، حالا همونایی هم که تست شدن و جواب میدادن هم برای گرفتنشون کلیا باید فارم کنی تا اونی که واقعاً به کارت میاد رو بهت بده، بعضی وقت ها حتی توی دانجن های سطح پایین هم نمیدشون:D

همین der freischütz رو میگم دیگه (عقاب زنی):D

ببین برای زدن عقاب چند تا نقطه هست ولی من راحترین هاش رو بهت میگم:

اولیش قله ای هست که بالای دامین Guyun هست، (همونجایی که شمشیر ایکس کالیبر رو برداشتی و به عنوان آپرید متریال ازش استفاده کردی:-")

1.jpg

اینجا عقابه در فاصله دو متری از قله پرواز میکنه، دیگه چی از این راحتر؟ :> با سنگ هم میتونی بزنیش:D برای گرفتن اون Geo Core هست چیه هم فکر کنم باید با تراولر Geo بری ولی من چون سلکت دسته ام خرابه حوصله نمیکنم:p

اگه بازم سختت بود میتونی بری پازل اینجا رو حل کنی و یه منطقه ای توی آسمون باز میشه که وقتی بری روش عقاب دقیقا زیر پات هست و از اینجا دیگه با تف انداختن هم میتونی بزنیش:> ولی همون حل کردن پازلش خودش کلیا وقت میگیره:D

2.jpg

برای زدن نقطه ضعف دشمن ها از راه دور هم اینجا رو پیشنهاد میدم، هم فاصله اش مناسبه و هم اینکه روباته نمیتونه از آب عبور کنه و با موشک هم نمیزدنت، اونقدر تمرین کن تا بلاخره بزنی توی چشمش:-" البته نمیدونم چرا من تا claim reward نکردم شات دومی که به چشمش خورد رو ازم قبول نکرد ولی در کل جواب میده:>

3.jpg

امروز داستان klee باز شد بازی کردم جالب بود:))

امروز برای ویش نودم یک ویش ده تایی تو بنر استاندارد کشیدم به امید اینکه مونا و ککینگ بدن یک تیرکمان skyward دادن~X(

جدی جدی این ویش آدمو از بازی زده میکنه=((
باید به امید تیرکمون میکشیدی:-"
این skyward harp برای فیشل که به عنوان DPS ازش استفاده کنی خیلی چیز خوبیه:>

آره چیز بیخودیه ولی خود بازی اکشن آر پی جی خوبی هست:>

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: msf and BoxBox
خو Childe هم تیرکمون بود، چرا اینقدر فرق میزاری بین شخصیت ها؟:D

من اگه دو تا c دیگه از نوئل داشتم لول آپش میکردم ببینم چطوریه:-"
پس ژیانگلینگ چی میشه؟:D

نه زیاد هم آپگریدش نکرده بودم ولی بازم برای شکستن شیلدهای پایرو خوب بود، اصلاً نظر من و خیلی های دیگه اینه که کلاً بازی رو یه جوری ساختن که با همون چهار تا شخصیت اصلی هم بتونی کاملش کنی، ما هم که پیش فرض از اول هایدرو نداشتیم:D برای همینم هست که توی توتوریال خود بازی هم دقیق یادمه که لیزا رو در حال مبارزه با یه پایرو میج نشون داده بود:D

آه، اون گیاه ها، اصلا مورد استفاده شون چی هست؟:D

آره، حالا همونایی هم که تست شدن و جواب میدادن هم برای گرفتنشون کلیا باید فارم کنی تا اونی که واقعاً به کارت میاد رو بهت بده، بعضی وقت ها حتی توی دانجن های سطح پایین هم نمیدشون:D

همین der freischütz رو میگم دیگه (عقاب زنی):D

ببین برای زدن عقاب چند تا نقطه هست ولی من راحترین هاش رو بهت میگم:

اولیش قله ای هست که بالای دامین Guyun هست، (همونجایی که شمشیر ایکس کالیبر رو برداشتی و به عنوان آپرید متریال ازش استفاده کردی:-")

View attachment 183791

اینجا عقابه در فاصله دو متری از قله پرواز میکنه، دیگه چی از این راحتر؟ :> با سنگ هم میتونی بزنیش:D برای گرفتن اون Geo Core هست چیه هم فکر کنم باید با تراولر Geo بری ولی من چون سلکت دسته ام خرابه حوصله نمیکنم:p

اگه بازم سختت بود میتونی بری پازل اینجا رو حل کنی و یه منطقه ای توی آسمون باز میشه که وقتی بری روش عقاب دقیقا زیر پات هست و از اینجا دیگه با تف انداختن هم میتونی بزنیش:> ولی همون حل کردن پازلش خودش کلیا وقت میگیره:D

View attachment 183792

برای زدن نقطه ضعف دشمن ها از راه دور هم اینجا رو پیشنهاد میدم، هم فاصله اش مناسبه و هم اینکه روباته نمیتونه از آب عبور کنه و با موشک هم نمیزدنت، اونقدر تمرین کن تا بلاخره بزنی توی چشمش:-" البته نمیدونم چرا من تا claim reward نکردم شات دومی که به چشمش خورد رو ازم قبول نکرد ولی در کل جواب میده:>

View attachment 183793

باید به امید تیرکمون میکشیدی:-"
این skyward harp برای فیشل که به عنوان DPS ازش استفاده کنی خیلی چیز خوبیه:>

آره چیز بیخودیه ولی خود بازی اکشن آر پی جی خوبی هست:>
خودت میدونی Childe بیشتر Dual Sword بود تا تیرکمون:-":)) فردا اگر زود بیام خونه میتونم آخرین ویش رو امتحان کنم:(( (البته الان دیدم یه دانجن جم دار نرفتم:-" )

اون دومیه رو امتحان کردم قبلا ولی بازم نتونستم بزنم:)) حالا اولی رو دوباره میرم بیینم چی میشه:))

اون گزینه ی آخر چک میکنم:-"

---

pityم شده 10/90 ... انشاالله 55سال دیگه میرسیم به Keqing بعدی:|

---
ویرایش: کشیدم کارت آخر رو هم...پوچ:( و اشتباه گفتم؛ الان 12/90م :-"
اچیومنت عقاب هم گرفتم...البته نه مثل شما که با سنگ راحت میزنید:)) تند تند تیر میزدم تا شانسی یکیش خورد:))

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: ce7en44 and BoxBox
اینجا همه فکر میکنن چون شخصیت مورد علاقه ـشون رو نگرفتن آدم های بدشانسی هستن ولی بزارید لول جدیدی از بد شانسی رو بهتون معرفی کنم :

وارد بازی یکی شدم گفتم دنبال یکی هستم چندتا باس بزنیم، آدم خوبی بود گفت هرچی تو بگی گفتم بریم geo رفتیم در عرض 1-2 دقیقه زدیم ! رفتم جایزه رو بگیرم فکر میکنید چی شد ؟ فکر کنید ببینید چه اتفاقاتی میتونه بیوفته تو این لحظه ؟

طرف با زدن باس لول دنیاش رفت بالا و من چون لول دنیام افتاد عقب نتونستم دیگه جایزه رو بگیرم
:|
:(
:((
واقعا چند درصد ممکن هست همچین اتفاقی بیوفته ؟ 5% ؟ 0.3% ؟ 0.001% ؟

اون بنده خدا هم چون لول دنیاش رفت بالا دیگه سخت میشه براش :(
خلاصه 2 دقیقه باس رو زدیم 5 دقیقه داشتیم از هم عذرخواهی میکردیم :)) ادد کردیم تا بعدا کمک کنیم به هم :D

+ یکی خیلی شیک وسط ماموریت اومد تو بازی بعد گفت میتونم گل جمع کنم ؟ :D البته کمک کرد بعد رفت جمع کرد :-"

ست گلادیاتور با hp% ... هورااااا:|
نیم ساعت داشتم دنبال این ولف میدویدم تا بالاخره سر جاش ایستاد و ۶۰ تا هم رزین حروم کردم، هیچی به هیچی:|
برم ببینم از استورم ترور آبی گرم میشه.

اینجا همه فکر میکنن چون شخصیت مورد علاقه ـشون رو نگرفتن آدم های بدشانسی هستن ولی بزارید لول جدیدی از بد شانسی رو بهتون معرفی کنم :

وارد بازی یکی شدم گفتم دنبال یکی هستم چندتا باس بزنیم، آدم خوبی بود گفت هرچی تو بگی گفتم بریم geo رفتیم در عرض 1-2 دقیقه زدیم ! رفتم جایزه رو بگیرم فکر میکنید چی شد ؟ فکر کنید ببینید چه اتفاقاتی میتونه بیوفته تو این لحظه ؟

طرف با زدن باس لول دنیاش رفت بالا و من چون لول دنیام افتاد عقب نتونستم دیگه جایزه رو بگیرم
:|
:(
:((
واقعا چند درصد ممکن هست همچین اتفاقی بیوفته ؟ 5% ؟ 0.3% ؟ 0.001% ؟

اون بنده خدا هم چون لول دنیاش رفت بالا دیگه سخت میشه براش :(
خلاصه 2 دقیقه باس رو زدیم 5 دقیقه داشتیم از هم عذرخواهی میکردیم :)) ادد کردیم تا بعدا کمک کنیم به هم :D

+ یکی خیلی شیک وسط ماموریت اومد تو بازی بعد گفت میتونم گل جمع کنم ؟ :D البته کمک کرد بعد رفت جمع کرد :-"

اونی که گفت میشه گل جمع کنم من نبودم احتمالا ؟ =)) من انقد ازین کارا میکنم:)) خیلی حال میده توی دنیای خودم همرو جمع کردم مونده دنیا های دیگه>:)

• Like
  • Smile
Reactions: XMohsen and ce7en44
ست گلادیاتور با hp% ... هورااااا:|
نیم ساعت داشتم دنبال این ولف میدویدم تا بالاخره سر جاش ایستاد و ۶۰ تا هم رزین حروم کردم، هیچی به هیچی:|
برم ببینم از استورم ترور آبی گرم میشه.

• Like
بزن خوب
برو رو اون مجسمه بلنده توی mondstadt بشین بزن شانست زیاد میشه Childe رو میگیری? ( همون جوری که خودم اینکارو کردم و Childe رو گرفتم :|:D)
چیلده میخوام چیکار کنم؟:))
از اونجا بلندتر هم نشستم و خبری نبوده:D یاد یارو افتادم که میگفت شمشیر ولف رو گرفته و از اوت به بعد همیشه توی خونه دیلاک ویش میزنه تا دیلاک بهش بده:))
برای ککینگ کجا باید ویش زد؟:(

پ.ن: استورم ترور هم هیچی نداد:|
هیدن پالاس آو ژو هم دو تا کرایسمون بیشتر نداد و دیگه خشک سالی شد. از اون بدتر وضع میدن و تاندر فیوری هست. یکی دو روز دیگه میرسم به ادونچر رنک ۳۵ و همه چی دو برابر سختر میشه.

اونی که گفت میشه گل جمع کنم من نبودم احتمالا ؟ =)) من انقد ازین کارا میکنم:)) خیلی حال میده توی دنیای خودم همرو جمع کردم مونده دنیا های دیگه>:)
اولین چیزی که به ذهنم رسید بعداز خوندن کلمه ی "جمع کردن" یاد تو افتادم =))
این گل و بوته ها هر روز رفرش میشن ؟ یا ساعت خاصی هست ؟

من یه جای خیلی خوب پیدا کردم برای پروانه ها (آبی و زرد)، قورباغه و اون نور های butterfly فقط بزارید مطمئن بشم همیشه همینقدر زیاد داره بعد میگم کجاست.
------
Untitled.jpg
اینجا رو امشب پیدا کردم، نور خیلی زیادی داره و یه دریچه بزرگ هم داره فکر میکنم بعدا چیزی مثل stormterror بشه ولی برای liyue
یکی این یکی هم اون خونه ای که تو mond هست و یه طلسم آبی روش هست یعنی قراره خونه امون بشه ؟ یا سرکاری هستن ؟ :-?
------
نین و بنت چقدر خوبن تازه هنوز نتونستم از تمام ظرفیتشون استفاده کنم هم باید لول آپ کنم هم آرتیفکت هاشون رو فارم کنم + مونا هم هنوز وارد نشده
راضیم >:)

• Like
@BoxBox
چطوری این oceanid رو میزنی ؟ :| دفعه اول با یارو رفتیم نشد بزنیم پشیمون شدیم بعد یکی دیگه اومد سه تایی رفتیم نشد بعد یکی دیگه اومد، چهارتایی هم نشد :|
من گرگ این لول رو نرفتم ولی فکر نکنم اونم تا این حد سخت باشه ! جای stormterror باید اینو میزاشتن، رسما یه سروگردن از بقیه باس ها قوی تر هست.

همه چی به کنار اون آب که میاد زیر پات کاملا نابود میکنه ! راه فرار نداره ؟ تازه ما 40% تونستیم جونشو کم کنیم در ادامه چیکار میکنه خدا رحم کنه

• Like
@BoxBox
چطوری این oceanid رو میزنی ؟ :| دفعه اول با یارو رفتیم نشد بزنیم پشیمون شدیم بعد یکی دیگه اومد سه تایی رفتیم نشد بعد یکی دیگه اومد، چهارتایی هم نشد :|
من گرگ این لول رو نرفتم ولی فکر نکنم اونم تا این حد سخت باشه ! جای stormterror باید اینو میزاشتن، رسما یه سروگردن از بقیه باس ها قوی تر هست.

همه چی به کنار اون آب که میاد زیر پات کاملا نابود میکنه ! راه فرار نداره ؟ تازه ما 40% تونستیم جونشو کم کنیم در ادامه چیکار میکنه خدا رحم کنه
منم همین مشکل رو با اوشین داشتم، دمیجش وحشتناک زیاده، یه بار هم بیشتر نتونستم بزنمش (بعد از گرفتن فیشل) و بعدش هم دیگه سراغش نرفتم چون باربارا هنوز نیاز به آپدیت نداره:-"
ولی همین روزاست که دوباره صابونش باید به تنم بخوره:))

=====================================

کسی هست که باربارا یا کایا نیاز داشته باشه؟:>

183880

==================================
پ.ن: اینایی که شخصیت هاشون رو کامل لول آپ کردن چقدر پول خرج کردن؟:-"
https://i.redd.it/lgpn30lv7h261.jpg

آخرین ویرایش:
اولین چیزی که به ذهنم رسید بعداز خوندن کلمه ی "جمع کردن" یاد تو افتادم =))
این گل و بوته ها هر روز رفرش میشن ؟ یا ساعت خاصی هست ؟

من یه جای خیلی خوب پیدا کردم برای پروانه ها (آبی و زرد)، قورباغه و اون نور های butterfly فقط بزارید مطمئن بشم همیشه همینقدر زیاد داره بعد میگم کجاست.
------
View attachment 183839
اینجا رو امشب پیدا کردم، نور خیلی زیادی داره و یه دریچه بزرگ هم داره فکر میکنم بعدا چیزی مثل stormterror بشه ولی برای liyue
یکی این یکی هم اون خونه ای که تو mond هست و یه طلسم آبی روش هست یعنی قراره خونه امون بشه ؟ یا سرکاری هستن ؟ :-?
------
نین و بنت چقدر خوبن تازه هنوز نتونستم از تمام ظرفیتشون استفاده کنم هم باید لول آپ کنم هم آرتیفکت هاشون رو فارم کنم + مونا هم هنوز وارد نشده
راضیم >:)
گل و بوته ها هرروز رفرش میشن

راجع به اون خونه هه هیچی نمیگم که اسپویل نشه ولی مربوط به بخش داستانی است :Whistling: و اون دریچه هم مربوط به یه معمای طولانی است >:)

• Like
Reactions: XMohsen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or