Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
@ce7en44

یه نگاهی کردم بعد از فعال کردن قدرت(البته با جون کم) بین 2300 تا 2500 میرفت اتکم:-" راستی ساعت رو Atk بستی یا Hp ؟
من فعلا hpبستم، 26K جونمه:-"

امروزم بکم برا تلنت هاش فارم کردم، شد 5 و 7 و 6 به ترتیب:-" متریالی که از گل ها میگیریمم نداشتم زیاد، رفتم منقرضشون کردم یکم تا تونستم به همینم برسم:))
ولی مشکل اصلی طبق معمول، همین تلنت بوک هاست...گیر نمیاد که:|

----
Abyssم یکم برم ببینم کاری از پیش میبرم یا نه:-"
اون جون کم فقط پایرو دمیج و دمیج و هیل برست رو زیاد میکنه. کاری به باف اسکیل نداره. من ساعت رو hp میبندم حتما چون تاثیرش بیشتره، اینی که دیدی گذاشتم روش آرتیفکت های دیلاک موقت برای تست بودن، که ساعتشون هم اتک بود.
نیزه چی داری؟

اگه تو منقرضشون کردی پس من رو چی میگی که از بعد گرفتن ژیائو هر روز میرفتم میکشتمشون :))

اتفاقا تلنت بوک رو دو سه روزه میتونی جور کنی:-"

_----------------------------------------_

۸۰۰ تا xp book بنفش و ۱۰۰۰ تا نارنجی داشتم با ۶ میلیون مورا.
هو تائو رو رسوندم لول هشتاد با تلنت هاش ۶-۸-۸ کردم و سه نفر دیگه رو هم رسوندم لول ۷۰ بدون آپدیت تلنت ها

حالا فقط ۳۰۰ تا بنفش و ۱۰۰ تا نارنجی با دو میلیون مورا برام مونده :)) خدایی این سیستم آپگریدشون خیلی هزینه بره، برای فقط آپگرید کردن بقیه من ۶ میلیون مورا و ۱۵۳۴ تا xp book بنفش نیاز دارم، یعنی تا آپدیت ۱.۵ فقط باید لی لاین فارم کنم :)) تازه آپگرید آرتیفکت از همه هزینه برتره، قشنگ هر کدوم ۵۰۰k مورا مصرف میکنن.

View attachment VID_20210312_124354_830.mp4
اون جون کم فقط پایرو دمیج و دمیج و هیل برست رو زیاد میکنه. کاری به باف اسکیل نداره. من ساعت رو hp میبندم حتما چون تاثیرش بیشتره، اینی که دیدی گذاشتم روش آرتیفکت های دیلاک موقت برای تست بودن، که ساعتشون هم اتک بود.
نیزه چی داری؟

اگه تو منقرضشون کردی پس من رو چی میگی که از بعد گرفتن ژیائو هر روز میرفتم میکشتمشون :))

اتفاقا تلنت بوک رو دو سه روزه میتونی جور کنی:-"

_----------------------------------------_

۸۰۰ تا xp book بنفش و ۱۰۰۰ تا نارنجی داشتم با ۶ میلیون مورا.
هو تائو رو رسوندم لول هشتاد با تلنت هاش ۶-۸-۸ کردم و سه نفر دیگه رو هم رسوندم لول ۷۰ بدون آپدیت تلنت ها

حالا فقط ۳۰۰ تا بنفش و ۱۰۰ تا نارنجی با دو میلیون مورا برام مونده :)) خدایی این سیستم آپگریدشون خیلی هزینه بره، برای فقط آپگرید کردن بقیه من ۶ میلیون مورا و ۱۵۳۴ تا xp book بنفش نیاز دارم، یعنی تا آپدیت ۱.۵ فقط باید لی لاین فارم کنم :)) تازه آپگرید آرتیفکت از همه هزینه برتره، قشنگ هر کدوم ۵۰۰k مورا مصرف میکنن.

حالا بینی من چی کشیدم که بدون استفاده از مزایای بتل پس ، این همه کارکتر رو بردم ۷۰،
۔۔۔۔۔۔۔

دیشب سه تا ویش زدن به نیت کانس ۴ ژیانگلینگ یا حداقل کانس ۶ سینچو ، بهم بستنی خور رو داد ،، فقط دیونا مونده دیگه ،،میگن بدون شیلد دیوناهم نمیشه فلور ۱۱ ابیس رو رد کرد
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

با گانیو از ۲۰۰۰۰دمیج عبور کردم ،، فکر کن از ۳۵۰۰ تا شروع شد با همین کمان و لول ۸۰ ، نرمک نرمک هی اومد بالاتر ، بردمش فاز ۶ ، ۱۴۰۰ تا به دمیجش اضافه کرد
اگه اموس داشتم ،، با همین بیلد +۴۰ تا رو راحت میزدم

حالا بینی من چی کشیدم که بدون استفاده از مزایای بتل پس ، این همه کارکتر رو بردم ۷۰،
۔۔۔۔۔۔۔

دیشب سه تا ویش زدن به نیت کانس ۴ ژیانگلینگ یا حداقل کانس ۶ سینچو ، بهم بستنی خور رو داد ،، فقط دیونا مونده دیگه ،،میگن بدون شیلد دیوناهم نمیشه فلور ۱۱ ابیس رو رد کرد
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

با گانیو از ۲۰۰۰۰دمیج عبور کردم ،، فکر کن از ۳۵۰۰ تا شروع شد با همین کمان و لول ۸۰ ، نرمک نرمک هی اومد بالاتر ، بردمش فاز ۶ ، ۱۴۰۰ تا به دمیجش اضافه کرد
اگه اموس داشتم ،، با همین بیلد +۴۰ تا رو راحت میزدم
والا مزایای بتل پس فقط یه هفته جلوتر انداخت منو :)) اگه زودتر در مورد لی لاین ها فهمیده بودم از ابتدای ورلد ۶ تا الان تکمیلش کرده بودم. الکی هر روز میرفتم رزین هام رو توی دامین مصرف میکردم یا باهاشون xp سلاح میساختم.

-------------------------------------------
@XMohsen
راستی آپدیت ۱.۴ هم بزودی میاد، نمیخوای برگردی؟ :-"

@BoxBox
هم که دیگه کامل فراموش شد، امیدوارم حداقل توی دنیای واقعی خوب پول دربیاره.

با هر آپدیت یه نفر داره میره، این بار نوبت کیه؟

والا مزایای بتل پس فقط یه هفته جلوتر انداخت منو :)) اگه زودتر در مورد لی لاین ها فهمیده بودم از ابتدای ورلد ۶ تا الان تکمیلش کرده بودم. الکی هر روز میرفتم رزین هام رو توی دامین مصرف میکردم یا باهاشون xp سلاح میساختم.

-------------------------------------------
@XMohsen

@BoxBox

من بدتر از خودت ، میدونستم چی میدن ،، ولی تو ذهنم هک شده بود که ۴۰ تا رزین میگیرن ،، برای همین چند ماه سمتشون نمیرفتم میگفتم نمیصرفه ،

اون یکی دو ماه اول که من اصلا رزین مصرف نمیکردم ، اصلا نمیدونستم چی هست ، فقط وقتی باس ها رو میزدم خودش مصرف میشد ، بعد وقتی که شروع کردن به فارم کردن متریال سلاح ، فقط روزایی که متریال جورد تظرن اپ میشد استفاده میکردم ، روزای دیگه میسوخت

اصلا نمیدونستم کاربرد تلنت چیه و میشه اپشون کرد ،، فکر میکرد فقط توضیح میده ابیلیتی های کارکتر رو

من که تا کاراکتری لازمم نشه براش xp فارم نمیکنم...
کلا تو انواع domainها در گردشم:-" و تقریبا xp book بنفش هامم به رحمت ایردی پیوست:))

خدایی رزین میدادین برای ساخت xpسلاح؟ دلتون اومد؟ :(

البته کاش حالا domainها فایده هم داشتن:)) این همه فارم میکنی هیچ که هیچ:-"

من بدتر از خودت ، میدونستم چی میدن ،، ولی تو ذهنم هک شده بود که ۴۰ تا رزین میگیرن ،، برای همین چند ماه سمتشون نمیرفتم میگفتم نمیصرفه ،

اون یکی دو ماه اول که من اصلا رزین مصرف نمیکردم ، اصلا نمیدونستم چی هست ، فقط وقتی باس ها رو میزدم خودش مصرف میشد ، بعد وقتی که شروع کردن به فارم کردن متریال سلاح ، فقط روزایی که متریال جورد تظرن اپ میشد استفاده میکردم ، روزای دیگه میسوخت

اصلا نمیدونستم کاربرد تلنت چیه و میشه اپشون کرد ،، فکر میکرد فقط توضیح میده ابیلیتی های کارکتر رو
منم ماه اول اصلا بازی رو نیم ساعت هم جلو نبرده بودم و بعد هم که جدی شروع کردم توی هفته دوم خیلی اتفاقی وقتی داشتم واحدهای پول بازی و علامت های روی نقشه رو بررسی میکردم متوجه طریقه مصرفش شدم ولی بازم مصرف نکردم چون فکر میکردم تموم میشه (ماکزیمم ۱۲۰ تا هم‌ بیشتر نبود اون موقع) ولی بعد که دیدم خودش پر میشه هر روز یکی از کارهام انجام لی لاین ها بود تا بتونم ادنچر رنک جمع کنم و زودتر برسم ar۲۰ :D بعد از آپدیت ۱.۱ هم ایونت فیشل اومد که رزین نیاز داشت و اون موقع جمع میکردیم تا شب با بچه ها بریم کوآپ و بعد که تموم شد دیگه دامین ها باز شدن و باس های هفتگی و باس های روزانه و مورد مصرفش عوض شد تا دوباره برگشتم سر لی لاین ها :D

آره تلنت هم میدونستم چیه ولی تا ورلد ۴ اصلا آپش نمیکردم چون میترسیدم مورا مصرف کنم. اصلا چون فکر میکردم پول و xp book توی بازی نیست، قطره چکونی مصرف میکردم، تا قبل از آپدیت ۱.۲ که فقط سه تا شخصیت لول‌ آپ شده داشتم، و بقیه همه ۱ بودن :D

من که تا کاراکتری لازمم نشه براش xp فارم نمیکنم...
کلا تو انواع domainها در گردشم:-" و تقریبا xp book بنفش هامم به رحمت ایردی پیوست:))

خدایی رزین میدادین برای ساخت xpسلاح؟ دلتون اومد؟ :(

البته کاش حالا domainها فایده هم داشتن:)) این همه فارم میکنی هیچ که هیچ:-"
اشتباه میکنی، الان من دیدی چقدر راحت یه تیم دوم ساختم؟ تو اونطوری برای هر شخصیت باید یه هفته فقط مورا و ایکس پی بوک و باس فارم کنی تا برسه به هفتاد، بعد تازه اسلحه و آرتیفکت و تلنت بوک هاش هم هستن. ولی وقتی همه حداقل روی ۷۰ باشن، میتونی برحسب نیازت که توی تیم چه نقشی داره فقط تلنت هایی که میخواد رو آپگرید کنی و یا سلاحی که نیازه بدی دستش و خیلی زود راش بندازی. آرتیفکت هم فقط به اندازه یه ست خوب از هر دامین کافیه، بعد میتونی برای شخصیت های جدید ازشون استفاده کنی. به نظرت این یوتیوبرها چطوری هنوز یه ساعت نشده شخصیت اومده فیلم آپدیت شده اش رو میزارن، اونا هم از قبل همه چی ذخیره کردن و یه ست آذتیفکت خوب و کار راه بنداز مثل دو تا نوبلس، دو تا گلادیاتور دارن و با جام های مختلف زود میزارن روشون. اصلا ارزش نداره برای کسی که با فرندشیپ ۱۰ قراره جایگزینش کنی اینقدر وقت بزاری.

خب دیگه، اون موقع مثلا حسش نبود دامین برم، میزدم رزین تا رو میسوزوندم فقط :))

والا به خدا، اصلا لول های پایینتر که به لعنت خدا هم نمی ارزن.

اشتباه میکنی، الان من دیدی چقدر راحت یه تیم دوم ساختم؟ تو اونطوری برای هر شخصیت باید یه هفته فقط مورا و ایکس پی بوک و باس فارم کنی تا برسه به هفتاد، بعد تازه اسلحه و آرتیفکت و تلنت بوک هاش هم هستن. ولی وقتی همه حداقل روی ۷۰ باشن، میتونی برحسب نیازت که توی تیم چه نقشی داره فقط تلنت هایی که میخواد رو آپگرید کنی و یا سلاحی که نیازه بدی دستش و خیلی زود راش بندازی. آرتیفکت هم فقط به اندازه یه ست خوب از هر دامین کافیه، بعد میتونی برای شخصیت های جدید ازشون استفاده کنی. به نظرت این یوتیوبرها چطوری هنوز یه ساعت نشده شخصیت اومده فیلم آپدیت شده اش رو میزارن، اونا هم از قبل همه چی ذخیره کردن و یه ست آذتیفکت خوب و کار راه بنداز مثل دو تا نوبلس، دو تا گلادیاتور دارن و با جام های مختلف زود میزارن روشون. اصلا ارزش نداره برای کسی که با فرندشیپ ۱۰ قراره جایگزینش کنی اینقدر وقت بزاری.

خب دیگه، اون موقع مثلا حسش نبود دامین برم، میزدم رزین تا رو میسوزوندم فقط :))

والا به خدا، اصلا لول های پایینتر که به لعنت خدا هم نمی ارزن.
کاراکترها تو تیم اصلی شاید جایگزین بشن، ولی توی Abyss یا حتی دامین ها باز بر حسب نیاز لازم میشن:D
هی از رو این بردار بنداز رو اون یکی دردسرش بیشتره:-" جدا از اینکه یهو میری دامین میبینی وضع خرابه:)):D (گرچه کلهم اجمعین یه کاچینگ و ژیائو و نیمچه هوتائو و کیا و جین قابل دفاعه بند و بساطشون:-" )

اون یوتیبورها که مطمئن باش انقدر خرج پر کردن رزین و فارم و ... میکنند که برای هر شرایط و کاراکتری آماده ن! اینجوری نیست بر حسب نیاز از روی یکی بردارن ببندن روی بعدی:D
میدونند روزاریا داره میاد و قابلیت هاش چی هست، از همون موقع آماده کردن براش ست مورد نیاز رو!(و نه ست کار راه بنداز:D )

بعد مثلا هوتائویی که الان دارم باهاش بازی میکنم رو ترجیح میدم ببرم فاز6 (که خودش میشه 9~10بار دیگه زدن باس:-" ) تا اینکه کاراکتری که استفاده نمیشه رو ببرم فازهای بالاتر:D به وقتشون یه هفته ای میان بالاتر:p

فعلا 8تا کاراکتر +70 دارم(در فازهای مختلف:-") ، دوتا 60
4تا هم 20 :-" بقیه هم این وسطا:-"

کاراکترها تو تیم اصلی شاید جایگزین بشن، ولی توی Abyss یا حتی دامین ها باز بر حسب نیاز لازم میشن:D
هی از رو این بردار بنداز رو اون یکی دردسرش بیشتره:-" جدا از اینکه یهو میری دامین میبینی وضع خرابه:)):D (گرچه کلهم اجمعین یه کاچینگ و ژیائو و نیمچه هوتائو و کیا و جین قابل دفاعه بند و بساطشون:-" )

اون یوتیبورها که مطمئن باش انقدر خرج پر کردن رزین و فارم و ... میکنند که برای هر شرایط و کاراکتری آماده ن! اینجوری نیست بر حسب نیاز از روی یکی بردارن ببندن روی بعدی:D
میدونند روزاریا داره میاد و قابلیت هاش چی هست، از همون موقع آماده کردن براش ست مورد نیاز رو!(و نه ست کار راه بنداز:D )

بعد مثلا هوتائویی که الان دارم باهاش بازی میکنم رو ترجیح میدم ببرم فاز6 (که خودش میشه 9~10بار دیگه زدن باس:-" ) تا اینکه کاراکتری که استفاده نمیشه رو ببرم فازهای بالاتر:D به وقتشون یه هفته ای میان بالاتر:p

فعلا 8تا کاراکتر +70 دارم(در فازهای مختلف:-") ، دوتا 60
4تا هم 20 :-" بقیه هم این وسطا:-"
توی ابیس هم تو نهایت چهار تا dps میخوای، باقی اکثرا فقط برای ارمنت ریکشن هستن.

خو قبل از دامین رفتن اول چک کن ببین آرتیفکت دارن یا نه، اینکه دیگه کاری نداره:D

نه بعضی هاشون که زود ویدیو میزارن رو من دیدم، دمیجشون شاید اون موقع به نظر خوب بیاد ولی بعد که خودت ست میبندی میبینی که بهتر درمیاد، مثلا نین من از مال یکیشون خیلی بهتر دمیج میداد.

با همون مقداری که میخوای هو تائو رو ۹۰ کنی، سه تا ساپورت خوب ۷۰ میتونی براش بسازی، حالا بزم هو تائو چون hp زیاد آپ میشه، بازم به نسبت به صرفه تره ولی فکر اینم بکن که چهار تا شخصیت آپدیت شده یعنی اینکه قدرت تیمت وقتی هو تائو میمیره یا توی کول داون هست پایینتر نمیاد.

از اون جمله آخرت معلوم شد که خودت هم داری همه رو آپدیت میکنی :))

توی ابیس هم تو نهایت چهار تا dps میخوای، باقی اکثرا فقط برای ارمنت ریکشن هستن.

خو قبل از دامین رفتن اول چک کن ببین آرتیفکت دارن یا نه، اینکه دیگه کاری نداره:D

نه بعضی هاشون که زود ویدیو میزارن رو من دیدم، دمیجشون شاید اون موقع به نظر خوب بیاد ولی بعد که خودت ست میبندی میبینی که بهتر درمیاد، مثلا نین من از مال یکیشون خیلی بهتر دمیج میداد.

با همون مقداری که میخوای هو تائو رو ۹۰ کنی، سه تا ساپورت خوب ۷۰ میتونی براش بسازی، حالا بزم هو تائو چون hp زیاد آپ میشه، بازم به نسبت به صرفه تره ولی فکر اینم بکن که چهار تا شخصیت آپدیت شده یعنی اینکه قدرت تیمت وقتی هو تائو میمیره یا توی کول داون هست پایینتر نمیاد.

از اون جمله آخرت معلوم شد که خودت هم داری همه رو آپدیت میکنی :))
گفتم فاز 6 ، نگفتم 90 که:-" حتی همون ژیائو که میخواستم رو هم نبردم 90 :D اما میگم برای همون رفتن به فاز 6 حدود 10 بار باید باس رو بزنی، که فکر کنم میشه حدود 90تا xp book بنفش:-"

اون بخش آخر هم هرکی که رفته بالا یا استفاده میشده/میشه
یا هم که بردم بالا برای ویش استاندارد:))
الانم 20تا ویش استاندارد دارم،منتظرم بریم سیزن جدید بکشم! گرچه با پیتی 0 هم انگیزه خاصی نیست،برای همین تونستم صبر کنم :)) :-"

راستی در مورد سلاح هوتائو همین بلک کلیف رو بستم دیگه! و چک کردم،به خاطر قابلیت سلاح هست که هر دفعه میرم تو منو یه عدد دیگه مینویسه:)) چون حداقل چیزی که دیدم 2300ـه، پس 2300 در نظر بگیر :-"
---
چک کردن قبل از دامین هم...هم اینکه یادم میره،هم توی کو آپ بر اساس تیم کاراکتر انتخاب میکنم:دی گرچه فعلا این چند روز بین ژیائو/جین/نین/کیا سوییچ میکنم:-" حیف یه جا گیر نمیاد حداقل هوتائو ببرم:( البته هزارتا هوتائو وجود داره الان:))

@XMohsen

@BoxBox

یک آدم تازه آزاد شده از دام گاچا رو دوباره وسوسه نکن :> اتفاقا 1.4 دلیلی بر این هست که نیام :)) چون جم هیچی ندارم بیام بیشتر اعصابم خورد میشه. ریران هم هست نه ؟ آیاکا هم میاد نه ؟ رزاریا هم میاد نه ؟ :)):(( حالا شاید بعدی رو اومدم داستان چیزی جلو رفته ؟

من آمار ندارم آنلاین شده اصلا ؟ اتفاقی نیوفتاده باشه.
(ولی من میشناسمش احتمالا الان داره یه بدبختی رو گول میزنه بره گل هاش رو جمع کنه :-":)))

خودت >:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or