Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
دیشب سه تا ویش زدن به نیت کانس ۴ ژیانگلینگ یا حداقل کانس ۶ سینچو ، بهم بستنی خور رو داد ،، فقط دیونا مونده دیگه ،،میگن بدون شیلد دیوناهم نمیشه فلور ۱۱ ابیس رو رد کرد
منم تنها 4* که ندارم دیوناست :D
11-2 رو من بدون شیلد 2* کردم ولی جهنم بود(باید نوئل رو آپ کنم میگن خیلی کمک میکنه)
فعلا 2-12 گیر کردم:D

با هر آپدیت یه نفر داره میره، این بار نوبت کیه؟
کمه کم تا 7 ریجنو کامل بدن هستم:D

یک آدم تازه آزاد شده از دام گاچا رو دوباره وسوسه نکن
:>
اتفاقا 1.4 دلیلی بر این هست که نیام :)) چون جم هیچی ندارم بیام بیشتر اعصابم خورد میشه. ریران هم هست نه ؟ آیاکا هم میاد نه ؟ رزاریا هم میاد نه ؟ :)):(( حالا شاید بعدی رو اومدم داستان چیزی جلو رفته ؟

من آمار ندارم آنلاین شده اصلا ؟ اتفاقی نیوفتاده باشه.
(ولی من میشناسمش احتمالا الان داره یه بدبختی رو گول میزنه بره گل هاش رو جمع کنه :-":)))

خودت
>:)
ریران ونتی و tartaglia تو 1.4
آیاکا هنوز معلوم نیست:D

گفتم فاز 6 ، نگفتم 90 که:-" حتی همون ژیائو که میخواستم رو هم نبردم 90 :D اما میگم برای همون رفتن به فاز 6 حدود 10 بار باید باس رو بزنی، که فکر کنم میشه حدود 90تا xp book بنفش:-"

اون بخش آخر هم هرکی که رفته بالا یا استفاده میشده/میشه
یا هم که بردم بالا برای ویش استاندارد:))
الانم 20تا ویش استاندارد دارم،منتظرم بریم سیزن جدید بکشم! گرچه با پیتی 0 هم انگیزه خاصی نیست،برای همین تونستم صبر کنم :)):-"

راستی در مورد سلاح هوتائو همین بلک کلیف رو بستم دیگه! و چک کردم،به خاطر قابلیت سلاح هست که هر دفعه میرم تو منو یه عدد دیگه مینویسه:)) چون حداقل چیزی که دیدم 2300ـه، پس 2300 در نظر بگیر :-"
---
چک کردن قبل از دامین هم...هم اینکه یادم میره،هم توی کو آپ بر اساس تیم کاراکتر انتخاب میکنم:D گرچه فعلا این چند روز بین ژیائو/جین/نین/کیا سوییچ میکنم:-" حیف یه جا گیر نمیاد حداقل هوتائو ببرم:( البته هزارتا هوتائو وجود داره الان:))
آهان، من ۹ و ۱۰ رو‌کنار همدیگه خوندم. ولی بازم همون مقدار رزین رو میشه برای جایی استفاده کرد که بیشتر به چشم بیاد.

۲۰ تا ویش استاندارد رو بکش بره، برای چی نگه داشتی؟ منم پیتیم ۵۰ هست روی استاندارد ولی حسش نیست صبر کنم تا ۱۰ تا بشن:D

آره اون مال پسیو اسلحه هست که همیشه هم فعال نمیشه. باید بیرون از زمین مبارزه چک کنی.

نه خو مثلا میدونی که کدوم دامین رو قراره بری، همون شخصیت هایی که به کار میان فقط بیلد ببند.

یک آدم تازه آزاد شده از دام گاچا رو دوباره وسوسه نکن :> اتفاقا 1.4 دلیلی بر این هست که نیام :)) چون جم هیچی ندارم بیام بیشتر اعصابم خورد میشه. ریران هم هست نه ؟ آیاکا هم میاد نه ؟ رزاریا هم میاد نه ؟ :)):(( حالا شاید بعدی رو اومدم داستان چیزی جلو رفته ؟

(ولی من میشناسمش احتمالا الان داره یه بدبختی رو گول میزنه بره گل هاش رو جمع کنه :-":)))

خودت >:)
گفتم شاید دلت بخواد دوباره برگردی توی دام :> به علاوه، خودت اون روز گفتی رفتی سراغ یه گاچای دیگه :D

یکی حساب کرده بود در حدود ۶۰ تا ویش فقط جم رایگان میدن توی ۱.۴. نه آیاکا نمیاد، ونتی و چیلده هستن. داستان نه زیاد جلو نرفته.

منم دیگه دیگه نمیرم چک کپم، یه ذره غم انگیزه که ببینی همه دوست هات رفتن :-"

من کجا برم؟ تازه دارم جم میکنم برای آیاکا :D بعد از گرفتن آیاکا شاید کشیدم کنار :D

یک آدم تازه آزاد شده از دام گاچا رو دوباره وسوسه نکن :> اتفاقا 1.4 دلیلی بر این هست که نیام :)) چون جم هیچی ندارم بیام بیشتر اعصابم خورد میشه. ریران هم هست نه ؟ آیاکا هم میاد نه ؟ رزاریا هم میاد نه ؟ :)):(( حالا شاید بعدی رو اومدم داستان چیزی جلو رفته ؟

خودت >:)
اگه این اونت نیای ،دیگه چیزی برای گرفتن ایاکا تو دست و بالت نمیمونه

شایعات به این اشاره دارد که آپدیت ۱.۴ روش جدیدی برای آپگرید آیتم‌ها به بازی اضافه می‌کند. پیش از این بازیکنان برای آپگرید یک آیتم آرتیفکت، نیاز داشتند یک آرتیفکت دیگر را خراب کنند
شایعات به این اشاره دارند که از این پس آرتیفکت‌های مختص به آپگرید کردن به بازی اضافه خواهد شد. هنوز مشخص نیست که بازیکنان برای دستیابی به این آیتم‌ها باید چه کاری انجام دهند

این چقدر راسته ، جای دیگه ای ندیدم اینو

۔۔۔۔۔۔۔

دقت کردید بعد از لنترن رایت چقدر بازی تو دادن جم گدا شد ،، این اونت اخریه که فقط وقت تلف کنی بود ،،
موندم با این وضعیت میرسم تا اخر بنر ونتی ۳۲۰۰ تا جمع کنم یا نه ،
اگه ۱۴ روزه باشه با حساب این چند روز ۱۱۰۰ تا کومیسیون
۳۰۰ تا هم از آبیس
۱۵۰ تا لول ۵۵
۸۰ تا هم خودم دارم
اگه خوشبین باشیم ۶۰۰ تا هم به خاطر خاموشی سرورها بدن

باز ۱۰۰۰ تا کم میارم به عبارتی باید یه اونتی بدن که این مقدار از توش بیاد بیرون ۔۔۔۔

اگه صندوق ها و چیزای دیگه ای که سیو کردم برای ایاکا رو مجبور بشم استفاده کنم و چیچی بده ، اونوقت دیگه واقعا قاطی میکنم

آخرین ویرایش:

عکس آیتم هاشم اومده:-"

گویا تو 3 سطح هستند که یک تا 3 lvl میبرن بالا(البته این مقدار xp بر اساس lvl1ه آرتیفکت مثلا میبره تا lvl4 :-" اون بالاها بیشتر میخواد:-"

چجوری گرفتنش رو نگفتن، ولی احتمالا یه مقدار تو ایونت بدن
شاید بعدش اینم ley line جدیدی شد:-"

گویا تو 3 سطح هستند که یک تا 3 lvl میبرن بالا(البته این مقدار xp بر اساس lvl1ه آرتیفکت مثلا میبره تا lvl4 :-" اون بالاها بیشتر میخواد:-"

آره منم شایعه رو تایید میکنم :)):D
تو یکی از ویدیو های mattjestic بود

ولی اینطور که معلومه فقط تو ایونت میشه گرفتش و تعدادش محدوده8-|

اگه قرار باشه علاوه بر خود گرفتن ارتیفکت یه رزین جدا برا متریال اپگریدشون بسوزونیم ،،من ترجیح میدم همون ارتیفکت ها رو بشکونم

۔۔۔۔۔۔۔

دقت کردید بعد از لنترن رایت چقدر بازی تو دادن جم گدا شد ،، این اونت اخریه که فقط وقت تلف کنی بود ،،
موندم با این وضعیت میرسم تا اخر بنر ونتی ۳۲۰۰ تا جمع کنم یا نه ،
اگه ۱۴ روزه باشه با حساب این چند روز ۱۱۰۰ تا کومیسیون
۳۰۰ تا هم از آبیس
۱۵۰ تا لول ۵۵
۸۰ تا هم خودم دارم
اگه خوشبین باشیم ۶۰۰ تا هم به خاطر خاموشی سرورها بدن

باز ۱۰۰۰ تا کم میارم به عبارتی باید یه اونتی بدن که این مقدار از توش بیاد بیرون ۔۔۔۔

اگه صندوق ها و چیزای دیگه ای که سیو کردم برای ایاکا رو مجبور بشم استفاده کنم و چیچی بده ، اونوقت دیگه واقعا قاطی میکنم
کلا همه آپدیت ها نیمه اولشون خوب و نیمه دومشون بیخوده!
اینم تو چند روز بنر ونتی خوب جم جمع میشه، بعدش باید سماق بمکیم:-"
یه کوچولو باید بالانس کنند این قضیه رو... ایونت بخش دومم من که نمره های جالبی بهش ندادم:-" خیلی بیخود بود:-" مخصوصا که ما نقش خاصی نداشتیم واقعا تو گیم پلیش:دی

ولی خوب این تایم های خالی، سال دیگه احتمالا ری ران ایونت های سال قبل رو میگیرن...خبری از جم نمیشه احتمالا برای کاربرای قدیمی، ولی حداقل یه بازاری میاد یکم خالی کنیم:-"

من که احتمالا برای چیلده بیشتر سه مولتی نتونم بکشم...اونم نهایتشه:-" و بعیدم میدونم دیگه باز هم بهم شانس رو کنه:-" (در حالت های خرکی تر دیگه نهایت میشه 4تا تا ته بنرش:-" )

اگه قرار باشه علاوه بر خود گرفتن ارتیفکت یه رزین جدا برا متریال اپگریدشون بسوزونیم ،،من ترجیح میدم همون ارتیفکت ها رو بشکونم
قراره ریوارد ایونت باشه و گفته بودن برا ایونت ها رزین لازم نخواهد بود مگر اینکه زیر حرفشون بزنن :D

کلا همه آپدیت ها نیمه اولشون خوب و نیمه دومشون بیخوده!
اینم تو چند روز بنر ونتی خوب جم جمع میشه، بعدش باید سماق بمکیم:-"
یه کوچولو باید بالانس کنند این قضیه رو... ایونت بخش دومم من که نمره های جالبی بهش ندادم:-" خیلی بیخود بود:-" مخصوصا که ما نقش خاصی نداشتیم واقعا تو گیم پلیش:D

ولی خوب این تایم های خالی، سال دیگه احتمالا ری ران ایونت های سال قبل رو میگیرن...خبری از جم نمیشه احتمالا برای کاربرای قدیمی، ولی حداقل یه بازاری میاد یکم خالی کنیم:-"

من که احتمالا برای چیلده بیشتر سه مولتی نتونم بکشم...اونم نهایتشه:-" و بعیدم میدونم دیگه باز هم بهم شانس رو کنه:-" (در حالت های خرکی تر دیگه نهایت میشه 4تا تا ته بنرش:-" )
برو توکار خرید،اگه واقعا چیلد رو میخوای

جدی جدی یه لحظه داشتم وسوسه میشدم :))

گفتم شاید دلت بخواد دوباره برگردی توی دام :> به علاوه، خودت اون روز گفتی رفتی سراغ یه گاچای دیگه :D

یکی حساب کرده بود در حدود ۶۰ تا ویش فقط جم رایگان میدن توی ۱.۴. نه آیاکا نمیاد، ونتی و چیلده هستن. داستان نه زیاد جلو نرفته.

منم دیگه دیگه نمیرم چک کپم، یه ذره غم انگیزه که ببینی همه دوست هات رفتن :-"

من کجا برم؟ تازه دارم جم میکنم برای آیاکا :D بعد از گرفتن آیاکا شاید کشیدم کنار :D

نه ممنون :> نه چیز دندون گیری پیدا نکردم (البته اصلا دنبال گاچا نیستم) یه Epic Seven هست ولی مثل اینکه خیلی Grind ـی هست نمره اش هم خیلی خوب نیست. یکی دوتا دیگه هست اونام نمره اشون خوب نیست. یه Another Eden هست که حالت JRPG داره و استوری خوبی هم داره ولی اونم بازی اجرا نشد (میبینی اصلا کائنات نمیذارن برم سمت گاچا :D) موند Slam Dunk که اونم کم بازی کردم. باید برم سراغ بازی رو PC

60 تا جم ؟ کدوم جم ؟ :D Primo رو میگی یا اونایی که میدادیم برای ویش ؟ البته هرکدوم هم باشه باز تا پیتی خیلی فاصله دارم.
:| فکر کنم از بس علاقه نشون دادید mihoyo هی داره عقب میندازه. 2 تا آپدیت هست قراره بیاد :| انصافا خوبه از هر لحاظ :D فقط یه کاتانا اضافه کنن .. :x

یادش بخیر یادته جواب سوال ها رو با ضربه شمشیر میدادی ؟ =)) وسط بازی استیکر میزدی ؟ :))

همتون همین رو میگید :-" این دفعه 1000 ام هست داری میکشی کنار:-"

مشکل این هست که من آخرین بار ژیائو رو گرفتم. یعنی پیتی و پیتی بنر ریست شده جم هم هیچی ندارم. با این اوضاع همین الان هم 180 تا ویش بدن بهم باز من کاراکتر بنر رو نمیگیرم کاراکتر استاندارد میگیرم. بعد 180 تا دیگه باید بزنم تا کاراکتر بنر رو بگیرم هرطور حساب کنم نمیرسم بگیرمش فقط خودمو خسته میکنم (تازه 1.4 Childe و Venti هم میخوان بیان ) ترجیح میدم بعدا بیام که همه اینا رد شده باشه حداقل وجدانم راحت باشه :D

----
این mihoyo سیستم ترید راه بندازه حداقل این متریال ها و تاج تلنت و اینا رو بدم شما استفاده کنید.

طبقه 3-12 ابیس رو هم رفتم، البته با صفر ستاره. اگه بیشتر تلاش می‌کردم، می‌شد یه ستاره هم گرفت. با اون یه ستاره هم در مجموع 5 ستاره می‌گرفتم که تاثیری نداشتش. طبقه 11 رو هم در مجموع 8 ستاره گرفتم و هر کاری کردم نتونستم 3-11 رو سه ستاره کنم. مشکل اصلی‌ام هم اینه که هوتائو تنها dps ای هست که دارم و همین ستاره‌ها رو هم به خاطر بانو گرفتم:D قبل از ورودی بانو بهترین عملکردم 5 ستاره کردن طبقه 11 بود. الان توی تیم دومم، جین نقش dps رو داره. نین رو هم به عنوان دی پی اس دارم، ولی جین به خاطر fall damage و healing اش گزینه خیلی بهتری برای این دوتا طبقه است. مشکل اصلی من این چایلد مادر مرده است که ناخواسته توی ویش 30-40 به من رسیده:D اصلا معلوم نیست این بنده خدا رو با چه هدفی طراحی کردن. نه ساپورته و نه main dps. توی پاکسازی mob ها خیلی خوبه، ولی مقدار dps ای که به single target میده نااُمیدکننده است. این مشکلش تا حدود کمی با ست آرتیفکت مخصوص hydro حل میشه، ولی من هنوز نتونستم کلاه Crit Dmg بگیرم. از اون ور 5-6 تا کلاه Crit Dmg برای Cyro گرفتم و دادمشون به چی‌چی:-s مشکل دومش هم این هست که ساپورت‌هاش نیاز به خرچ خیلی زیادی دارن. بهترین ساپورتش فیشل هست، ولی نه هر فیشلی! فیشل C6 !:D من فیشل رو C4 کردم و امیدوارم توی بنر ونتی بذارنش، چون من امکان نداره برای بنر چایلد یه دونه ویش هم مصرف کنم:D

چایلد من بیلد خوبی‌ هم تازه داره. 120% و 52% کریتیکال دمیج و کریتیکال ریت داره. ست ارتفیکتش هم دو تا Hydro و دوتا noblesse هست. کمان‌اش هم Rust هست که با اختلاف بهترین کمان چهار ستاره براش هست. خلاصه توصیه من این هست که اصلا برای چایلد ویش نکشید. با شرایطی که بقیه dps ها و ساپورت‌ها دارن، اصلا ارزش نداره که برای چایلد ویش بکشید:-s

• Like
Reactions: NHM and ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or