Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
جدی جدی یه لحظه داشتم وسوسه میشدم :))

نه ممنون :> نه چیز دندون گیری پیدا نکردم (البته اصلا دنبال گاچا نیستم) یه Epic Seven هست ولی مثل اینکه خیلی Grind ـی هست نمره اش هم خیلی خوب نیست. یکی دوتا دیگه هست اونام نمره اشون خوب نیست. یه Another Eden هست که حالت JRPG داره و استوری خوبی هم داره ولی اونم بازی اجرا نشد (میبینی اصلا کائنات نمیذارن برم سمت گاچا :D) موند Slam Dunk که اونم کم بازی کردم. باید برم سراغ بازی رو PC

60 تا جم ؟ کدوم جم ؟ :D Primo رو میگی یا اونایی که میدادیم برای ویش ؟ البته هرکدوم هم باشه باز تا پیتی خیلی فاصله دارم.
:| فکر کنم از بس علاقه نشون دادید mihoyo هی داره عقب میندازه. 2 تا آپدیت هست قراره بیاد :| انصافا خوبه از هر لحاظ :D فقط یه کاتانا اضافه کنن .. :x

یادش بخیر یادته جواب سوال ها رو با ضربه شمشیر میدادی ؟ =)) وسط بازی استیکر میزدی ؟ :))

همتون همین رو میگید :-" این دفعه 1000 ام هست داری میکشی کنار:-"

مشکل این هست که من آخرین بار ژیائو رو گرفتم. یعنی پیتی و پیتی بنر ریست شده جم هم هیچی ندارم. با این اوضاع همین الان هم 180 تا ویش بدن بهم باز من کاراکتر بنر رو نمیگیرم کاراکتر استاندارد میگیرم. بعد 180 تا دیگه باید بزنم تا کاراکتر بنر رو بگیرم هرطور حساب کنم نمیرسم بگیرمش فقط خودمو خسته میکنم (تازه 1.4 Childe و Venti هم میخوان بیان ) ترجیح میدم بعدا بیام که همه اینا رد شده باشه حداقل وجدانم راحت باشه :D

----
این mihoyo سیستم ترید راه بندازه حداقل این متریال ها و تاج تلنت و اینا رو بدم شما استفاده کنید.
خوبه، یکم دیگه روت کار کنیم دوباره گرفتار میشی >:)

به عنوان کسی که اصلا دنبال گاچا نیست دنبال عناوین جالبی هم رفتی :D

گفتم ۶۰ تا ویش، نه جم. البته طبق محاسبه ای که اینجا کردن:

Home - Genshin Impact - Official Community

فکر کنم برای آیاکا دیگه اسلحه های ژاپنی اضافه بشن.

آره یادته؟ چه دورانی بود :))

نه جدی دیگه بعد از آیاکا اونجوری پیگیر نمیشم تا داستان یه ذره جلوتر بره.
پ.ن: فکر کنم دوران بازنشستگی زودتر از موعدم رسیده مثل اینکه، چون لانچر استیمم باز نمیشه :))

طبقه 3-12 ابیس رو هم رفتم، البته با صفر ستاره. اگه بیشتر تلاش می‌کردم، می‌شد یه ستاره هم گرفت. با اون یه ستاره هم در مجموع 5 ستاره می‌گرفتم که تاثیری نداشتش. طبقه 11 رو هم در مجموع 8 ستاره گرفتم و هر کاری کردم نتونستم 3-11 رو سه ستاره کنم. مشکل اصلی‌ام هم اینه که هوتائو تنها dps ای هست که دارم و همین ستاره‌ها رو هم به خاطر بانو گرفتم:D قبل از ورودی بانو بهترین عملکردم 5 ستاره کردن طبقه 11 بود. الان توی تیم دومم، جین نقش dps رو داره. نین رو هم به عنوان دی پی اس دارم، ولی جین به خاطر fall damage و healing اش گزینه خیلی بهتری برای این دوتا طبقه است. مشکل اصلی من این چایلد مادر مرده است که ناخواسته توی ویش 30-40 به من رسیده:D اصلا معلوم نیست این بنده خدا رو با چه هدفی طراحی کردن. نه ساپورته و نه main dps. توی پاکسازی mob ها خیلی خوبه، ولی مقدار dps ای که به single target میده نااُمیدکننده است. این مشکلش تا حدود کمی با ست آرتیفکت مخصوص hydro حل میشه، ولی من هنوز نتونستم کلاه Crit Dmg بگیرم. از اون ور 5-6 تا کلاه Crit Dmg برای Cyro گرفتم و دادمشون به چی‌چی:-s مشکل دومش هم این هست که ساپورت‌هاش نیاز به خرچ خیلی زیادی دارن. بهترین ساپورتش فیشل هست، ولی نه هر فیشلی! فیشل C6 !:D من فیشل رو C4 کردم و امیدوارم توی بنر ونتی بذارنش، چون من امکان نداره برای بنر چایلد یه دونه ویش هم مصرف کنم:D

چایلد من بیلد خوبی‌ هم تازه داره. 120% و 52% کریتیکال دمیج و کریتیکال ریت داره. ست ارتفیکتش هم دو تا Hydro و دوتا noblesse هست. کمان‌اش هم Rust هست که با اختلاف بهترین کمان چهار ستاره براش هست. خلاصه توصیه من این هست که اصلا برای چایلد ویش نکشید. با شرایطی که بقیه dps ها و ساپورت‌ها دارن، اصلا ارزش نداره که برای چایلد ویش بکشید:-s
قبول دارم که چایلد کلا ناقصه و تو ۵ ستاره ها جز ضعیف ها قرار میگیره ،،ولی از اونجا که Rust داری اصلا نمیتونم تصدیق کنم که بیلد خوبی داری ،،
وقتی کریت ریتت رو کمانت میده ،، کریت دمیجت دیگه با ارفاق نباید زیر ۱۶۰ باشه

بی خاصیت ترین ارتیفکت بازی کریت ریت ست بیلزارده

طبقه 3-12 ابیس رو هم رفتم، البته با صفر ستاره. اگه بیشتر تلاش می‌کردم، می‌شد یه ستاره هم گرفت. با اون یه ستاره هم در مجموع 5 ستاره می‌گرفتم که تاثیری نداشتش. طبقه 11 رو هم در مجموع 8 ستاره گرفتم و هر کاری کردم نتونستم 3-11 رو سه ستاره کنم. مشکل اصلی‌ام هم اینه که هوتائو تنها dps ای هست که دارم و همین ستاره‌ها رو هم به خاطر بانو گرفتم:D قبل از ورودی بانو بهترین عملکردم 5 ستاره کردن طبقه 11 بود. الان توی تیم دومم، جین نقش dps رو داره. نین رو هم به عنوان دی پی اس دارم، ولی جین به خاطر fall damage و healing اش گزینه خیلی بهتری برای این دوتا طبقه است. مشکل اصلی من این چایلد مادر مرده است که ناخواسته توی ویش 30-40 به من رسیده:D اصلا معلوم نیست این بنده خدا رو با چه هدفی طراحی کردن. نه ساپورته و نه main dps. توی پاکسازی mob ها خیلی خوبه، ولی مقدار dps ای که به single target میده نااُمیدکننده است. این مشکلش تا حدود کمی با ست آرتیفکت مخصوص hydro حل میشه، ولی من هنوز نتونستم کلاه Crit Dmg بگیرم. از اون ور 5-6 تا کلاه Crit Dmg برای Cyro گرفتم و دادمشون به چی‌چی:-s مشکل دومش هم این هست که ساپورت‌هاش نیاز به خرچ خیلی زیادی دارن. بهترین ساپورتش فیشل هست، ولی نه هر فیشلی! فیشل C6 !:D من فیشل رو C4 کردم و امیدوارم توی بنر ونتی بذارنش، چون من امکان نداره برای بنر چایلد یه دونه ویش هم مصرف کنم:D

چایلد من بیلد خوبی‌ هم تازه داره. 120% و 52% کریتیکال دمیج و کریتیکال ریت داره. ست ارتفیکتش هم دو تا Hydro و دوتا noblesse هست. کمان‌اش هم Rust هست که با اختلاف بهترین کمان چهار ستاره براش هست. خلاصه توصیه من این هست که اصلا برای چایلد ویش نکشید. با شرایطی که بقیه dps ها و ساپورت‌ها دارن، اصلا ارزش نداره که برای چایلد ویش بکشید:-s
بنر ونتی ،ریزر سوکرز نوئل ه
بنر چایلد، روزاریا فیشل باربارا

قبول دارم که چایلد کلا ناقصه و تو ۵ ستاره ها جز ضعیف ها قرار میگیره ،،ولی از اونجا که Rust داری اصلا نمیتونم تصدیق کنم که بیلد خوبی داری ،،
وقتی کریت ریتت رو کمانت میده ،، کریت دمیجت دیگه با ارفاق نباید زیر ۱۶۰ باشه

بی خاصیت ترین ارتیفکت بازی کریت ریت ست بیلزارده

Rust کریت ریت نمی‌ده، atk% می‌ده :D کمان بتل پس هست که کریت ریت می‌ده. Black Clff رو هم می‌تونم از شاپ بخرم، اون موقع کریت دمیجش می‌شه 180%، ولی پسیو Rust خیلی به درد چایلد می‌خوره و در مجموع خیلی بهتر از Black cliff هست.

بنر ونتی ،ریزر سوکرز نوئل ه

بنر ونتی هم خیلی خوبه. من اگه بتونم نوئل رو C6 بکنم (الان C4 ـه)، راحت جایگزین چایلدش می‌کنم.

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
راضیم ازشون :D
فقط باربارا اضافیه همین 2 تا بنر پیش بود C6 کردم:-<

موافقم، ونتی خیلی انتخاب "safe" تریه
ولی اینم بگم اون یه ذره ای که با چایلد رفتم فان ترین کاراکتر بازی بود :D

Rust کریت ریت نمی‌ده، atk% می‌ده :D کمان بتل پس هست که کریت ریت می‌ده. Black Clff رو هم می‌تونم از شاپ بخرم، اون موقع کریت دمیجش می‌شه 180%، ولی پسیو Rust خیلی به درد چایلد می‌خوره و در مجموع خیلی بهتر از Black cliff هست.

بنر ونتی هم خیلی خوبه. من اگه بتونم نوئل رو C6 بکنم (الان C4 ـه)، راحت جایگزین چایلدش می‌کنم.
اره من با اون اشتباه گرفتمش ،،

نوئل من همین الان فول بیلده ،، فقط یه دونه دیگه میخوام تا بهره برداری کامل ازش

انقدر گیر ندید به کاراکتر محبوب من...با اینکه ندارمش:(
درسته کلا بد ساختنش، ولی بازم بهترینه:p مخالفتم نداریم:-"

---

امروز طبقه ده Abyss رو رفتم، به لطف هوتائو از یک طرف، و ژیائو از یک طرف دیگه، 9 ستاره ش کردم:-"
طبقه 11 هم... چمبر2 زورم نمیرسه:-" ظلمه... رسما نمیتونم هیل کنم، درنتیجه نمیشه درست حسابی از این دو عزیز دل استفاده کرد:-"
نتیجه این میشه که... زور بقیه هم نمیرسه:p

نمیشه جای باربارا و نوئله رو عوض کنن؟ :))
میترسم بازم ویش بزنم و پیتیم بسوزه، قبلا دو بار زخم خوردم :))
فعلا شایعه ست هیج جا خبرشو ندیدم پس فعلا خیالت راحت:D
دوبار؟ پس دومی کی بوده بجز ژیائو؟:))
برندگان A Sea of Lights مشخص شدن:

@Akiba
اونی که گذاشته بودی هم توشون هست

پ.ن: چه فن بیس هنرمندی هم داره، منم اگه نقاشیم خوب بود، حتما شرکت میکردم :D
همشون خیلی زیباست:x

فعلا شایعه ست هیج جا خبرشو ندیدم پس فعلا خیالت راحت:D
دوبار؟ پس دومی کی بوده بجز ژیائو؟:))

همشون خیلی زیباست:x
اوکی، خیالم راحتر شد :D

برای فیشل توی بنر البدو هم ویش زدم و البدو گرفتم :D گانیو از دستم رفت ولی البدو هم ارزشش رو داشت:D

برندگان A Sea of Lights مشخص شدن:

@Akiba
اونی که گذاشته بودی هم توشون هست

پ.ن: چه فن بیس هنرمندی هم داره، منم اگه نقاشیم خوب بود، حتما شرکت میکردم :D
نامردا انداختنش سیلور :(

ولی این آرتی که دیروز تو ردیت گذاشته بودن از اون دوتا فاتوئی هم خیلی خوب بود:x یعنی به راحتی از تمام رده برنزها که بهتر بود! و به نظرم حتی تو طلا هم میتونست باشه!
چجوری هیچی نبرد:(

اما این فن آرت کش ها، جدا از دل خودشون که آرت میکشن، برای معروف شدن رو موج این گاچاها سوار بشن خوب معروف میشن :D

---

این بنری که میگید خوبه... رزوریا و فیسچل خوبن... باربارا... نه:-"
آقا هیلر جدید نمیدن؟ :-" هیلر میخوام خوب:))

آخرین ویرایش:
نامردا انداختنش سیلور :(

ولی این آرتی که دیروز تو ردیت گذاشته بودن از اون دوتا فاتوئی هم خیلی خوب بود:x یعنی به راحتی از تمام رده برنزها که بهتر بود! و به نظرم حتی تو طلا هم میتونست باشه!
چجوری هیچی نبرد:(

اما این فن آرت کش ها، جدا از دل خودشون که آرت میکشن، برای معروف شدن رو موج این گاچاها سوار بشن خوب معروف میشن :D

---

این بنری که میگید خوبه... رزوریا و فیسچل خوبن... باربارا... نه:-"
آقا هیلر جدید نمیدن؟ :-" هیلر میخوام خوب:))
آرتی که میگی رو ندیدم ولی به نظرم حتما باید موضوع مرتبط داشته باشن. منم خودم به نظرم این یکی خوب بود ولی هیچ جایزه ای نبرد، خیلی های دیگه هم بودن که چیزهای دیگه دوست داشتن وبرنده نشدن، چون به هر حال تعداد زیاد بود و هر کسی یه سلیقه ای داره.

55cc9382d942b5f7f009118f1aa2e5ae_2452804463402765643.jpg

این همه هیلر داری، یکی دیگه هم میخوای؟
دیونا، جین، بنت، نوئله، باربارا، ژینگکیو، کیکی... کایا و هو تائو هم برای خودشون هستن :D

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or