Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
یه پر گرفتم :
crit dmg
hp%
crit rate
:x:x:x

یهو دیدم از ست دومه! :(

ویرایش :
دقیقا دست بعدی یک پر از ست اول گرفتم
Crit rate
crit damage
hp (خالی)

آپ گردم یه def% بهش اضافه شد، دوتا ریت (10.9%) و یک کریت دمیج ( 11.7%) و الان lvl16ه >:)
ویرایش2 : و سومین crit rate... شد 14% :-" >:)

آخرین ویرایش:
اینو میبینین؟

حالا اینم ببینین:

38bce936991bf975206a33c67cf70f36_126724035784225171.png

@vaan 2

برای همین میگم نباید از کشفیاتت فیلم بگیری :-"

بازی که PVP نیست، نباید همچین چیزی "فیکس" بشه:D
بعد اگه کاراکتر قوی تر باشه خوب ملت بیشتر براش pull میکنن:-??

اگه بیان هر شخصیت جدید رو کلی قوی تر از قبلیا بدن و همیشه حس کنی شخصیتات قوی نیستن ولی چون بازی pvp نیست مشکلی نداری؟ :D

اگه بیان هر شخصیت جدید رو کلی قوی تر از قبلیا بدن و همیشه حس کنی شخصیتات قوی نیستن ولی چون بازی pvp نیست مشکلی نداری؟ :D
تا وقتی که کانتنت بازی رو با همینا که دارم بتونم برم نه، مشکلی ندارم :D

بازی که PVP نیست، نباید همچین چیزی "فیکس" بشه:D
بعد اگه کاراکتر قوی تر باشه خوب ملت بیشتر براش pull میکنن:-??
اصلا فیکس کردنش چه فایده ای داره؟ این باگی نیست که به کسی آسیب بزنه، برعکس باعث میشه تنوع گیم پلی هم افزایش پیدا کنه و بشه فن های جدیدتر زد. اگه اینقدر به فکر فیکس کردن باگ هستن پس چرا نمیرن باگ باس فایت استورم ترور روی موبایل رو درست کنن که دو ماهه همینطوریه؟

دقیقا چون بازی pvp نداره مشکلی نداریم:D همین الان هم میشه محتوای بازی رو بدون شخصیت های جدید رفت، اگه هم کس جدیدی اومد که قویتر بود خوب ما هم بالاخره میتونیم یکیشون رو بگیریم، یه تنوعی هم به گیم پلی میده.

در مورد pvp هم یکی دیروز نظرسنجی گذاشته بود و حدود ۴۰۰ نفر شرکت کرده بود و ۹۰ درصد گفته بودن که pvp نمیخوان مگه اینکه یه چیزی شبیه honkai باشه که تعادل حفظ بشه :D

کچینگ حتما ببینید :o:o:o

View attachment 197831
خخخ ده ثانیه همش طول کشید.
ترکیب پایرو ککینگ (بنت c6) و الکترو ککینگ بود. اون فنی هم که بالاتر گذاشتم اجرا کرد که باعث شد دمیجش دو برابر بشه به علاوه باف خود ابیس هم که برای hp کمتر هست تاثیر داشت. ولی بازم به نظرم ککینگ باید یه باف اساسی روی کانستیلیشن ها و المنتش بزارن.

اینو میبینین؟

حالا اینم ببینین:

38bce936991bf975206a33c67cf70f36_126724035784225171.png

@vaan 2

برای همین میگم نباید از کشفیاتت فیلم بگیری :-"
به حای اینکه کارکتر رو تقویت کنن ،، میزنن تریک های باحالشم که یکی نشسته چند ماه روش کار کرده رو هم حذف میکنن ،، لووول

اصلا فیکس کردنش چه فایده ای داره؟ این باگی نیست که به کسی آسیب بزنه، برعکس باعث میشه تنوع گیم پلی هم افزایش پیدا کنه و بشه فن های جدیدتر زد. اگه اینقدر به فکر فیکس کردن باگ هستن پس چرا نمیرن باگ باس فایت استورم ترور روی موبایل رو درست کنن که دو ماهه همینطوریه؟
دقیقا حرف من همینه :D
هر هفته dvalin رو با اکراه میرم میزنم:))

دقیقا چون بازی pvp نداره مشکلی نداریم:D همین الان هم میشه محتوای بازی رو بدون شخصیت های جدید رفت، اگه هم کس جدیدی اومد که قویتر بود خوب ما هم بالاخره میتونیم یکیشون رو بگیریم، یه تنوعی هم به گیم پلی میده.

در مورد pvp هم یکی دیروز نظرسنجی گذاشته بود و حدود ۴۰۰ نفر شرکت کرده بود و ۹۰ درصد گفته بودن که pvp نمیخوان مگه اینکه یه چیزی شبیه honkai باشه که تعادل حفظ بشه :D

خخخ ده ثانیه همش طول کشید.
ترکیب پایرو ککینگ (بنت c6) و الکترو ککینگ بود. اون فنی هم که بالاتر گذاشتم اجرا کرد که باعث شد دمیجش دو برابر بشه به علاوه باف خود ابیس هم که برای hp کمتر هست تاثیر داشت. ولی بازم به نظرم ککینگ باید یه باف اساسی روی کانستیلیشن ها و المنتش بزارن.
باگ دوالین چیه

باگ دوالین چیه
قبلاً من روی موبایل میزدمش، ولی از وسطای آپدیت 1.2 تا به امروز تکسچرهاش توی موبایل بهم ریخته اس و اصلاً نمیشه زدش. حتی توی آرشیو هم همینطوره. حالا فقط این نیست، اصلاً از آپدیت 1.3 به اینور خیلی وقت ها پیش میاد که تکسچرهای محیط هم درست لود نمیشن، چه روی موبایل و چه روی پی سی.

=========================================

@ce7en44

یه نگاهی کردم بعد از فعال کردن قدرت(البته با جون کم) بین 2300 تا 2500 میرفت اتکم:-" راستی ساعت رو Atk بستی یا Hp ؟
من فعلا hpبستم، 26K جونمه:-"

امروزم بکم برا تلنت هاش فارم کردم، شد 5 و 7 و 6 به ترتیب:-" متریالی که از گل ها میگیریمم نداشتم زیاد، رفتم منقرضشون کردم یکم تا تونستم به همینم برسم:))
ولی مشکل اصلی طبق معمول، همین تلنت بوک هاست...گیر نمیاد که:|

----
Abyssم یکم برم ببینم کاری از پیش میبرم یا نه:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or