Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
من خودم هم بهتر نیستم:D
به غیر از نین، مونا و ژیائو، بقیه از دم یه چیز عجیب غریب بستم. دیلاک تاجش کریت دمیج با ساب hp (اینو برای هو تائو میزارم). فیشل همه چهار ستاره با ساب های پرت و پلا. باربارا دو تا گلادیاتور hp و دو تا میدن اتک =)) بنت چهار تا نوبلس لول صفر. البدو تا همین دو هفته پیش ۱۹ درصد کریت ریت و ۷۰ درصد کریت دمیج داشت، الان باز بهتر شده. ژیانگلینگ ست چهار تایی بلاد :)) خلاصه من که فقط تا فرندشیپ ۱۰ بیشتر نمیخوام ازشون استفاده کنم، پس بیشتر از اینم وقت نمیزارم براشون :D
تاج کریت دمیج میخوای بزاری رو هوتائو ، کریت یا براش از کجا میخوای بیاری؟ :-" سخت میشه ها:-" (دوتا کلاه کریت دمیج با ساب کریت ریت دارم...ولی برعکسش رو میخوام:( )

کلا هم...همه دوست داریم آرتیفکت رو همه ببندیم! نمیشه:|
120تا رزین شارژ کردم...و باز هم کوفت هم نداد:(

کلا کانس های پنج ستاره های استاندارد رو خیلی بد درست کردن. کانس یک کیکی ۱۵ درصد کریو دمیج برای یه هیلر با کمترین دمیج توی کل بازی میده. کانس یک‌ ککینگ انرژی ریشارژ برای ککینگی که همیشه انرژی داره. کانس یک جین یه چیز اضافه اس.
هر کی اینا رچ درست کرده یا مست بوده یا مرض داشته، چون جای اینکه یه چیزی بزاره که طرف دلش نسوزه پیتش حروم شده، اومده اینا رو گذاشته :|

ای کاش کانس یک چی‌چی اینی که میگی بود. این کانس دومش هست:-s کانس یک چی‌چی توی شرایطی که دشمن توسط چی‌چی مارک شده باشه، اگه elemental skill اش بهش برخورد کنه، برای چی‌چی 2 تا دونه انرژی تولید می‌کنه=(( بعد ultimate چی‌چی خانوم 80 تا انرژی برای ریشارژ شدن می‌خواد.با اختلاف فاجعه‌ترین کانس کل بازی، همین کانس یک چی‌چی هست:-s
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

Staff of Homa رو هم برای هوتائو گرفتم<:-P

الان 5 تا condensed برا ونتی زدم فقط این قابل استفادست:
View attachment 197761
پر 5* هم تاحالا نداده :D

به راستی end-game این بازی فارم آرتیفکته :D:D:D
الان آخه همونم حال نمیده! یه چی پیدا بشه حداقل با فارم هام lvl up کنم! :( بعد مثلا تهش زیاد سابی که میخوام بالا نره، بگم...از اول! :دی
الان آرتیفکت بیخود ریخته، بدون اینکه به درد چیزی بخوره آپ کردنشون:(

---
هوتایو رسوندم lvl80 (ولی تا فاز 6 خیلییی مونده!)

نگاه کردم 50تا!!!!! متریال باس Anemo دارم:))
بعد هیچی جم ندارم که جین رو ببرم فاز6 ، یا اون دختره...
از بلاهای زدن باس جدید که جم Anemo دراپ نمیکنه و مجبوری برای Xiao فارم کنی همینه:| باز وضعیت برای فارم هوتائو بهتره، چون ممکنه آتیشیش ریسپاون بشه و جم آتیش بده حداقل! :|

---

راستی دیروز مرحله هوتائو رو رفتم...جا داره بگم این بشر دیواااااااااااااانه ست!!!! :))

تاج کریت دمیج میخوای بزاری رو هوتائو ، کریت یا براش از کجا میخوای بیاری؟ :-" سخت میشه ها:-" (دوتا کلاه کریت دمیج با ساب کریت ریت دارم...ولی برعکسش رو میخوام:( )

کلا هم...همه دوست داریم آرتیفکت رو همه ببندیم! نمیشه:|
120تا رزین شارژ کردم...و باز هم کوفت هم نداد:(
کریت ریت میخواد چیکار؟ اسلحه ژیائو بهش دادم، کریت ریتش رسید ۳۸. حالا اگه بازم توی ساب ها کریت گیرم اومد براش میزارم، ولی بیشتر hp و کریت دمیج مدنظرمه.
آره والا، کاش حداقل میشد آدم وار بیلد بست :|
الان لول ۷۰ هست. آرتیفکت های دیلاک رو بستم روش، جونش شد ۱۸k که هنوز تا ۳۰ خیلی جا داره. یه چند تا روین گارد و فاتویی باهاش کشتم و تونستم با اسکیل ۲۵k و با برست ۳۵k دمیج بدم. حالا بعد باید سر حوصله آرتیفکت خوب براش فارم کنم :D
ای کاش کانس یک چی‌چی اینی که میگی بود. این کانس دومش هست:-s کانس یک چی‌چی توی شرایطی که دشمن توسط چی‌چی مارک شده باشه، اگه elemental skill اش بهش برخورد کنه، برای چی‌چی 2 تا دونه انرژی تولید می‌کنه=(( بعد ultimate چی‌چی خانوم 80 تا انرژی برای ریشارژ شدن می‌خواد.با اختلاف فاجعه‌ترین کانس کل بازی، همین کانس یک چی‌چی هست:-s
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

Staff of Homa رو هم برای هوتائو گرفتم<:-P
ای بابا، پس اونم اشتباه کردم؟ :)) ۸۰ تا؟ حتما یه چهل ثانیه هم کول داون داره.پس اینجوری که باربارا بهتره. البته همون باربارا هم ریشارژ برستش خیلی طول میکشه. بهترین شارژ رو بنت داره چون پشت سر هم میتونه اسکیل بزنه ولی از طرف دیگه هیلش همه پارتی رو هیل نمیکنه و هی باید سوئیچ کنی و تا ۷۰ درصد هم بیشتر هیل نمیکنه و باید مدام هم توی منطقه هیلش باشی تا جون پر کنه. به نظرم هیچ هیلری به پای جین نمیرسه.

خوب جرات کردی ویش بزنی، من یه تکی زدم و اسلحه سه ستاره داد، دیگه نزدم :))

راستی دیروز مرحله هوتائو رو رفتم...جا داره بگم این بشر دیواااااااااااااانه ست!!!! :))
آره این تیکه خیلی باحال بود :))

View attachment HU_TAO_You_ve_been_pranked_4K_Japanese_Dub.243.mp4

دانجنش هم جالب طراحی شده بود.
الان 5 تا condensed برا ونتی زدم فقط این قابل استفادست:
View attachment 197761
پر 5* هم تاحالا نداده :D

به راستی end-game این بازی فارم آرتیفکته :D:D:D
نه اون مید کیم هست، اند گیم آپگرید آرتیفکته :D

کریت ریت میخواد چیکار؟ اسلحه ژیائو بهش دادم، کریت ریتش رسید ۳۸. حالا اگه بازم توی ساب ها کریت گیرم اومد براش میزارم، ولی بیشتر hp و کریت دمیج مدنظرمه.
آره والا، کاش حداقل میشد آدم وار بیلد بست :|
الان لول ۷۰ هست. آرتیفکت های دیلاک رو بستم روش، جونش شد ۱۸k که هنوز تا ۳۰ خیلی جا داره. یه چند تا روین گارد و فاتویی باهاش کشتم و تونستم با اسکیل ۲۵k و با برست ۳۵k دمیج بدم. حالا بعد باید سر حوصله آرتیفکت خوب براش فارم کنم :D

ای بابا، پس اونم اشتباه کردم؟ :)) ۸۰ تا؟ حتما یه چهل ثانیه هم کول داون داره.پس اینجوری که باربارا بهتره. البته همون باربارا هم ریشارژ برستش خیلی طول میکشه. بهترین شارژ رو بنت داره چون پشت سر هم میتونه اسکیل بزنه ولی از طرف دیگه هیلش همه پارتی رو هیل نمیکنه و هی باید سوئیچ کنی و تا ۷۰ درصد هم بیشتر هیل نمیکنه و باید مدام هم توی منطقه هیلش باشی تا جون پر کنه. به نظرم هیچ هیلری به پای جین نمیرسه.

خوب جرات کردی ویش بزنی، من یه تکی زدم و اسلحه سه ستاره داد، دیگه نزدم :))

آره این تیکه خیلی باحال بود :))

View attachment 197787

دانجنش هم جالب طراحی شده بود.

نه اون مید کیم هست، اند گیم آپگرید آرتیفکته :D
میخواد دیگه:-"
آخه 25% اینا کمه...بگم ساب کلاهمم بره بالا نهایت بشه 30% ! کمه:)) مخصوصا بعد از Xiao که الانم رو اعصابمه همیشه کریت نمیزنه :p:))
نیاز به عددهای فوق خفن نیست...عدده کوچیکتر باشه کمی، ولی از اونطرف شانس زدنش بیشتر باشه به نظرم بهتره:-"

ولی مشکل اصلی که بی استفاده ش میکنه فعلا اینه که یه پر به درد بخور ندارم:| تا اینم آدم آپ نکنه که انگار نقش پشه رو ایفا میکنی برای دشمن ها:|

---
صحبت کردن با دوست های اون یارو تازه کاره هم عالی بود:)) اصلا و ابدا هم به فکر کسب و کارش نبودا :))

میخواد دیگه:-"
آخه 25% اینا کمه...بگم ساب کلاهمم بره بالا نهایت بشه 30% ! کمه:)) مخصوصا بعد از Xiao که الانم رو اعصابمه همیشه کریت نمیزنه :p:))
نیاز به عددهای فوق خفن نیست...عدده کوچیکتر باشه کمی، ولی از اونطرف شانس زدنش بیشتر باشه به نظرم بهتره:-"

ولی مشکل اصلی که بی استفاده ش میکنه فعلا اینه که یه پر به درد بخور ندارم:| تا اینم آدم آپ نکنه که انگار نقش پشه رو ایفا میکنی برای دشمن ها:|

---
صحبت کردن با دوست های اون یارو تازه کاره هم عالی بود:)) اصلا و ابدا هم به فکر کسب و کارش نبودا :))
طبق تجربه ای که با ژیائو داشتم، همون نسبت ۱ به ۲ یا ۱ به ۳ برای کسانی که قدرتشون فقط چند ثانیه فعال میشه از همه بهتره. کریت ریت هم که دیدی، ۸۳ درصد داشتم و بازم ضعیف بودم پس همون ۵۰-۶۰ خوبه و باقیش رو باید کریت دمیج و hp براش فارم کنی. قدرت اصلیش توی hp هست. هر چی hp بیشتر باشه اتکش هم بیشتر میشه.

میخوای ست چهارتایی ببندی یا نه در کنارش نوبلس و گلادیاتور هم میزاری؟

نه اصلا :)) صحبت بیزینس سبکش فرق میکنه :))

طبق تجربه ای که با ژیائو داشتم، همون نسبت ۱ به ۲ یا ۱ به ۳ برای کسانی که قدرتشون فقط چند ثانیه فعال میشه از همه بهتره. کریت ریت هم که دیدی، ۸۳ درصد داشتم و بازم ضعیف بودم پس همون ۵۰-۶۰ خوبه و باقیش رو باید کریت دمیج و hp براش فارم کنی. قدرت اصلیش توی hp هست. هر چی hp بیشتر باشه اتکش هم بیشتر میشه.

میخوای ست چهارتایی ببندی یا نه در کنارش نوبلس و گلادیاتور هم میزاری؟

نه اصلا :)) صحبت بیزینس سبکش فرق میکنه :))
آره...50~60 خوبه... ولی بدون کلاه کریت ریت من بعید میدونم بشه بهش رسید:دی دیگه خیلی باید شانس بیارم که مثلا همین کلاهم سه بار کریت ریتش آپ بشه و +10% بده:-" که نداریم از این شانس ها:دی

ست چهارتایی میبندم، اونجوری دردسرش خیلی بیشتره! + تا وقتی من هوتائو رو آماده کنم، احتمالا جین و نین جاشون رو میدن به باربارا و روزاریا :-" المنت ری اکشن گیرم میاد:-" ( و شاید حتی Xiao هم با این وضع مرخص بشه:-" )

آره...50~60 خوبه... ولی بدون کلاه کریت ریت من بعید میدونم بشه بهش رسید:D دیگه خیلی باید شانس بیارم که مثلا همین کلاهم سه بار کریت ریتش آپ بشه و +10% بده:-" که نداریم از این شانس ها:D

ست چهارتایی میبندم، اونجوری دردسرش خیلی بیشتره! + تا وقتی من هوتائو رو آماده کنم، احتمالا جین و نین جاشون رو میدن به باربارا و روزاریا :-" المنت ری اکشن گیرم میاد:-"
آره یه ذره کریت ریت آپدیت شدن ساب هاش سختره. من تا حالا چند بار برام اتفاق افتاده که کریت دمیج رو رسوندم به 27% ولی حتی یه بار هم تا حالا نتونستم کریت ریت رو از 8% بالاتر ببرم :D

المنت ریکشن های باربارا ضعیفن، ژینکیو بازم بهتره به نظرم :-"

( و شاید حتی Xiao هم با این وضع مرخص بشه:-" )
a033a639c35f355dbd5fbc6fddde4e0d.jpg

کی بود که میگفت ژیائو بهترین شخصیتش هست و تا حالا اینجوری دمیج نداده و اینا؟ چی شد یهو تصمیم گرفتی عوضش کنی ؟:D

پ.ن: ولی خودم بعد از تست ژیائو و هو تائو بازم احساس میکنم که یه DPS ـی که پایدارتر باشه و المنت ریکشن ثابت داشته باشه از همه چی بهتره. این سبک های جدید هم یه مدت بازی کنیم دستمون میاد چطوری هستن ولی هنوزم با سبک قدیمی راحترم. واسه همینم حتماً باید آیاکا رو بگیرم چون دقیقاً همون چیزی هست که دلم میخواد (به غیر از dash کردنش، کاش اونم مثل هو تائو میکردن:-")

آره یه ذره کریت ریت آپدیت شدن ساب هاش سختره. من تا حالا چند بار برام اتفاق افتاده که کریت دمیج رو رسوندم به 27% ولی حتی یه بار هم تا حالا نتونستم کریت ریت رو از 8% بالاتر ببرم :D

المنت ریکشن های باربارا ضعیفن، ژینکیو بازم بهتره به نظرم :-"

View attachment 197796

کی بود که میگفت ژیائو بهترین شخصیتش هست و تا حالا اینجوری دمیج نداده و اینا؟ چی شد یهو تصمیم گرفتی عوضش کنی ؟:D

پ.ن: ولی خودم بعد از تست ژیائو و هو تائو بازم احساس میکنم که یه DPS ـی که پایدارتر باشه و المنت ریکشن ثابت داشته باشه از همه چی بهتره. این سبک های جدید هم یه مدت بازی کنیم دستمون میاد چطوری هستن ولی هنوزم با سبک قدیمی راحترم. واسه همینم حتماً باید آیاکا رو بگیرم چون دقیقاً همون چیزی هست که دلم میخواد (به غیر از dash کردنش، کاش اونم مثل هو تائو میکردن:-")
Xiao الان فرندشیپ 6ه خو! :D
تا من هوتائو ببندم و روزاریا بیاد توی تیم، احتمالا 9~10 باشه دیگه:)) وقت مرخص شدنشه:D
وگرنه تا فرندشیپ10 که ژیائو تو تیم هست عمرا کسی بهش برسه>:)

باربارا نقش هیلر تیم رو هم داره خو! ولی اون خودش فرندشیپ9 هست:)) رفتنیه:))
ژینکیو هم 6ایناست... الان که هوتائو اومده انداختمش بیرون، وگرنه احتمالا زودتر از ژیائو مرخص میشد:-"

منظور از وضع، وضعیت دراپ آرتیفکت هست که هیچ کوفتی نمیده:-" تا من برای هوتائو فارم کنم، ژیائو تمومه:-"

Xiao الان فرندشیپ 6ه خو! :D
تا من هوتائو ببندم و روزاریا بیاد توی تیم، احتمالا 9~10 باشه دیگه:)) وقت مرخص شدنشه:D
وگرنه تا فرندشیپ10 که ژیائو تو تیم هست عمرا کسی بهش برسه>:)

باربارا نقش هیلر تیم رو هم داره خو! ولی اون خودش فرندشیپ9 هست:)) رفتنیه:))
ژینکیو هم 6ایناست... الان که هوتائو اومده انداختمش بیرون، وگرنه احتمالا زودتر از ژیائو مرخص میشد:-"

منظور از وضع، وضعیت دراپ آرتیفکت هست که هیچ کوفتی نمیده:-" تا من برای هوتائو فارم کنم، ژیائو تمومه:-"
اوکی، ازت قبول میکنم :-"

توجه کردین که چقدر توی ورلد 7 زود فرندشیپ لول پر میشه؟ اصلاً فرصت نمیشه با یکی درست و حسابی بازی کنی، باید زود بری بیلد ببندی برای نفر بعدی :D

=============================================================================

امروز رفتم یه تستی توی ابیس با هو تائو و مونا و بنت و چونگیون زدم. آرتیفکت های دیلاک رو بستم روش و اتکش موقع اسکیل شد 2228 با اینکه HP کم داشت. بعد جالب اینجاست که توی حالت اسکیل مود، پایروش هر چیز دیگه ای رو خنثی میکنه. یعنی مثلاً دقت کردین که برست مونا وقتی فعال باشه هر اتکی که بزنین هایدرو حساب میشه، این حتی در حالت برست مونا هم بازم پایرو میزد:D اون گل هایی هم روی دشمن ها فعال میکنه خیلی کاربردی هستن، قشنگ تا چند ثانیه دمیج میدن و المنت ریکشن هم راحت میشه باهاشون زد:D به هر حال نتونستم رکورد مونا رو بشکنم ولی انتظاری هم نداشتم از بدبخت :D

بعدش رفتم یه دو بار گودزیلا رو فارم کنم. 5 دقیقه داشتم با دیلاک میزدم و جونش یه ذره یه ذره کم میشد، تا اینکه یادم اومد که آرتیفکت های دیلاک هنوز روی هو تائو هستن =)) هیچی دیگه، جونش رو به نصفه رسونده بودم و دلم نیومد برم از اول بیاد، با فیشل زدمش ولی از شانس بد من از جنس الکترو هم بود و دمیج کم میخورد تا بلاخره کشتمش :))

برای اولین بار هم یه ماموریت روزانه رو فیل شدم، همش هم به خاطر اینترنت !@#$%% :|

اون گل هایی هم روی دشمن ها فعال میکنه خیلی کاربردی هستن، قشنگ تا چند ثانیه دمیج میدن و المنت ریکشن هم راحت میشه باهاشون زد:D
دندرو با هو تائو چه شود:D

برای اولین بار هم یه ماموریت روزانه رو فیل شدم، همش هم به خاطر اینترنت !@#$%% :|
یعنی چی فیل، چی میشه بعد ریواردش هم میپره؟ :))

دندرو با هو تائو چه شود:D

یعنی چی فیل، چی میشه بعد ریواردش هم میپره؟ :))
burning go brrrrrrr >:)

نه بابا، دوباره ریست شد :D

حداقل کاش این ماموریت های روزانه داستانی رو rng نمیکردن، امروز تازه اچیومنت یکیشون رو گرفتم، چند تا دیگه هم هستن که اصلاً تا حالا ندیدمشون :D

چیزی برای لیک کردن نیست، حوصله مون سر رفته :D آپدیت 1.4 بیاد و ملت دیتاماینیگش کنن، ببینیم شخصیت جدید چی در راهه :-"

روزاریا هم که منتشر بشه، آیاکا توی صفحه شخصیت های منتشر نشده تنها میشه :-"

5i0m9gbadcl61.png

اوکی، ازت قبول میکنم :-"

توجه کردین که چقدر توی ورلد 7 زود فرندشیپ لول پر میشه؟ اصلاً فرصت نمیشه با یکی درست و حسابی بازی کنی، باید زود بری بیلد ببندی برای نفر بعدی :D

=============================================================================

امروز رفتم یه تستی توی ابیس با هو تائو و مونا و بنت و چونگیون زدم. آرتیفکت های دیلاک رو بستم روش و اتکش موقع اسکیل شد 2228 با اینکه HP کم داشت. بعد جالب اینجاست که توی حالت اسکیل مود، پایروش هر چیز دیگه ای رو خنثی میکنه. یعنی مثلاً دقت کردین که برست مونا وقتی فعال باشه هر اتکی که بزنین هایدرو حساب میشه، این حتی در حالت برست مونا هم بازم پایرو میزد:D اون گل هایی هم روی دشمن ها فعال میکنه خیلی کاربردی هستن، قشنگ تا چند ثانیه دمیج میدن و المنت ریکشن هم راحت میشه باهاشون زد:D به هر حال نتونستم رکورد مونا رو بشکنم ولی انتظاری هم نداشتم از بدبخت :D

بعدش رفتم یه دو بار گودزیلا رو فارم کنم. 5 دقیقه داشتم با دیلاک میزدم و جونش یه ذره یه ذره کم میشد، تا اینکه یادم اومد که آرتیفکت های دیلاک هنوز روی هو تائو هستن =)) هیچی دیگه، جونش رو به نصفه رسونده بودم و دلم نیومد برم از اول بیاد، با فیشل زدمش ولی از شانس بد من از جنس الکترو هم بود و دمیج کم میخورد تا بلاخره کشتمش :))

اینی که در مورد اسکیله هوتائو گفتی، برای ژیائو هم صدق میکنه:دی ، اونم وقتی بره تو حالت برستش، هر شرایطی هم باشه تغییر نمیکنه:دی

+2000 فعلا فقط در حالت کریتیکال بهم میده:-" بقیه... 500 اینا:))

ماموریت روزانه هم خیلی چیزا رو سعی کردم فیل بشم(داستانی ها) یا دیالوگ های بیخود انتخاب کنم، یا آیتم هاشوم رو باز کنم، نگاه کنم، بخورم و ...
چون شاید اچیومنت مخفی داشته باشن:-" ولی جز فود دلیوری، هیچکدوم اچیومنت نداشتن:-" البته بعضی مراحل جواب اشتباه بدی، یا کار اشتباهی بکنی،فرداش دوباره یک ماموریت در ادامه ش میدن:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or