Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
حداقل کاش این ماموریت های روزانه داستانی رو rng نمیکردن، امروز تازه اچیومنت یکیشون رو گرفتم، چند تا دیگه هم هستن که اصلاً تا حالا ندیدمشون :D
فقط RNG مسئله نیست، یکی دوتاش باگه کلا حساب نمیکنه :D

اینی که در مورد اسکیله هوتائو گفتی، برای ژیائو هم صدق میکنه:D ، اونم وقتی بره تو حالت برستش، هر شرایطی هم باشه تغییر نمیکنه:D

+2000 فعلا فقط در حالت کریتیکال بهم میده:-" بقیه... 500 اینا:))

ماموریت روزانه هم خیلی چیزا رو سعی کردم فیل بشم(داستانی ها) یا دیالوگ های بیخود انتخاب کنم، یا آیتم هاشوم رو باز کنم، نگاه کنم، بخورم و ...
چون شاید اچیومنت مخفی داشته باشن:-" ولی جز فود دلیوری، هیچکدوم اچیومنت نداشتن:-" البته بعضی مراحل جواب اشتباه بدی، یا کار اشتباهی بکنی،فرداش دوباره یک ماموریت در ادامه ش میدن:-"
آره، ولی اون آنمو هست و این پایرو. دیروز زیر بارون داشتم میجنگیدم، گلش از اسکیلم فعال مونده بود، یه لحظه خودش دمیج داد و 25k کریت زد :D

اتک رو میگم، نه دمیج :D وقتی میری توی حالت اسکیل، اتکش زیاد میشه، همون موقع برو توی منو و ببین چقدر شده :D من با 18k hp حدود 1000 تا به اتکم اضافه میشه. تازه با تلنت 4 هم هستم. اگه بالاتر ببرم بیشتر هم اضافه میشه :D

نه اچیومنت رو به خاطر فیل شدن نگرفتم، اون رو به خاطر یه ماموریت روزانه بود که تا حالا انجامش نداده بودم :D

This is a Q&A that was done on Billibi

Q: 稻妻什么时候出

When is Inazuma’s release?

A: 稻妻什么时候出?目前的规划就是1.6稻妻的前瞻, 2.0出稻妻, 当然指不定到时候会不会改啊, 毕竟原本打算原本1.4就上的稻妻,结果拉回去重做了

When is Inazuma’s release? The current plan is to bring out Inazuma prelude in 1.6, and the full release of Inazuma in 2.0. But this might still be subjected to further changes due to Inazuma initially being set for release in 1.4 and ended up getting reworked. -

خیلی خلاصه داره میگه که ممکنه یه پیش درآمد برای اینازوما در آپدیت 1.6 ببینیم (امیدوارم آیاکا همون موقع بیاد [-o<8->) و ریلیز کاملش میره برای آپدیت 2.0 و ممکنه بازم تغییر کنه چون قبلاً قرار بوده 1.4 بیاد ولی از اول دوباره شروع به بازسازیش کردن.

احتمالاً یا آیاکا بیاد اینطرف یا یه جزیره ای چیزی از اینازوما رو کشف کنیم چون احتمالش هست که به خاطر سیاست اینازوما که مرزهاش رو بسته نیاز به کمک داخلی برای وارد شدن داشته باشیم :-"

به هر حال آیاکا رو توی 1.6 بدن، باقیش دیگه مهم نیست :D

This is a Q&A that was done on Billibi

Q: 稻妻什么时候出

When is Inazuma’s release?

A: 稻妻什么时候出?目前的规划就是1.6稻妻的前瞻, 2.0出稻妻, 当然指不定到时候会不会改啊, 毕竟原本打算原本1.4就上的稻妻,结果拉回去重做了

When is Inazuma’s release? The current plan is to bring out Inazuma prelude in 1.6, and the full release of Inazuma in 2.0. But this might still be subjected to further changes due to Inazuma initially being set for release in 1.4 and ended up getting reworked. -

خیلی خلاصه داره میگه که ممکنه یه پیش درآمد برای اینازوما در آپدیت 1.6 ببینیم (امیدوارم آیاکا همون موقع بیاد [-o<8->) و ریلیز کاملش میره برای آپدیت 2.0 و ممکنه بازم تغییر کنه چون قبلاً قرار بوده 1.4 بیاد ولی از اول دوباره شروع به بازسازیش کردن.

احتمالاً یا آیاکا بیاد اینطرف یا یه جزیره ای چیزی از اینازوما رو کشف کنیم چون احتمالش هست که به خاطر سیاست اینازوما که مرزهاش رو بسته نیاز به کمک داخلی برای وارد شدن داشته باشیم :-"

به هر حال آیاکا رو توی 1.6 بدن، باقیش دیگه مهم نیست :D
بین 6 تا 8 ماه دیگه تازه میرسیم 2.0:-SS
ولی همه‌ 5* هارو C6 هم داشته باشی به اندازه‌ ریجن جدید حال نمیده :x

Genshin Impact: multiple leaks confirm Baizhu as a new playable character?

کی دندرو 5* میخواد؟ :-" احتمالاً توی 1.5 بیاد. من که همون یائو یائو که احتمالا رایگان هست برام کافیه :-"
Lil snek :D

آهان راستی دامین Qiqi هم یه فیلم ازش منتشر شده، اینم احتمالا همون 1.5 میاد :-"

و دیگه اینکه نمیدونم این قدیمی هست یا جدید ولی اینم عکس از توهامو که مشخص شده نیزه دار پایرو هست.

960x0.jpg

اسامی Feiyan (کریو یا آنمو کاتالیست) و Eula (کریو کلیمور) هم لو رفتن :-" Shenhe هم از کلیمور ظاهرا به کاتالیست یا نیزه تغییر سلاح دادن :-"

بین 6 تا 8 ماه دیگه تازه میرسیم 2.0:-SS
ولی همه‌ 5* هارو C6 هم داشته باشی به اندازه‌ ریجن جدید حال نمیده :x

Lil snek :D
اون در صورتی هست که بعد از 1.9 نریم 1.10 بعد 1.11 بعد 1.12 و همینطور تا آخر :-"
آره ریجن جدید یه چیز دیگه اس، فقط امیدوارم این همه تاخیر ارزشش رو داشته باشه و یه چیز توپ بدن :D فقط نمیدونم اگه آیاکا زودتر منتشر بشه، اونوقت دامین تلنت بوک هاش و متریال باسش رو چی میزارن؟ گلش هم حتماً باید یه چیزی باشه که مربوط به اینازوما هست دیگه:-" یعنی همه اینا توی 1.6 منتشر میشن ؟:-" اگه تونستم زودتر از پیتی بگیرمش، برای اسلحه مخصوصش هم تلاش میکنم چون حدس میزنم یه کاتانای خفن براش بیرون بدن >:)

اون در صورتی هست که بعد از 1.9 نریم 1.10 بعد 1.11 بعد 1.12 و همینطور تا آخر :-"
نه بعیده
الان مثلا یه شارژ اتک نین میخوان فیکس کنن 1.31 ندادن صبر کردن تا 1.4
آپدیت های سبک مثل باگ فیکس به عدد ورژن اضافه نمیکنن، ایونت یا منطقه جدید مثل Dragonspine فقط عدد ورژن میره بالا که همون هر ~6 هفته میاد:D
امیدوارم همینطوری پیش بره :D:D:D

عجبا! عجبا!
چرا آرتیفکت آتیشی، مثل آدمم نه...چرا نمیده هیچی؟ :|
تو کفم یه آرتیفکت پیدا کنم حداقل ارزش تست زدن داشته باشه یکم بره بالا ببینم چی میشه:)) در حد lvl4 رفتن بالا هم نیستن:|

مازیار هم الان خودش قشنگ رو مود Pyroهه..اتیش ازش میباره:-"
ولی کلا با یک کاراکتر حال نکنی...و ازشم هی دوپ بگیری! کابوسه:|
از دلایلی که بی خیال هوتائو شدم همین دامین سوپر سوپر ،مضخرفش بود ،، فکر کنم هفته گذشته ۱۰ بار امتحان کردم فقط یه دونه ارتیفکت به درد نخوز از کریمزون ویچ داد ،، باقیص همه از ست دوم بود

197813

من اینو چی کار کنم ،،، ؟؟؟

کومیسیون فود دلیوریه ،، میگه ارنست رو پیدا کن ،،، ولی نشان ماموریت روی همون فروشنده باقی مونده ،، حالا من ارنست سر قبر پدرشون پیدا کنم، تمام مونداستت و اسپرینگ ویل رو گشتم همچین حیوونی پیدا نکردم

نکنه ارنست پشت دخل داره یه کارایی میکنه

نه بعیده
الان مثلا یه شارژ اتک نین میخوان فیکس کنن 1.31 ندادن صبر کردن تا 1.4
آپدیت های سبک مثل باگ فیکس به عدد ورژن اضافه نمیکنن، ایونت یا منطقه جدید مثل Dragonspine فقط عدد ورژن میره بالا که همون هر ~6 هفته میاد:D
امیدوارم همینطوری پیش بره :D:D:D
آره منم امیدوارم همینطوری پیش بره:D

View attachment 197813

کومیسیون فود دلیوریه ،، میگه ارنست رو پیدا کن ،،، ولی نشان ماموریت روی همون فروشنده باقی مونده ،، حالا من ارنست سر قبر پدرشون پیدا کنم، تمام مونداستت و اسپرینگ ویل رو گشتم همچین حیوونی پیدا نکردم

یه مشکل تقریبا مشابه منم امروز داشتم، توی یه منطقه میگفت همه دشمن ها رو بکش ولی کس دیگه ای نمونده بود، یه بار رفتم تا پورتاب دیگه ای و ریست کردم و برگشتم درست شد:-"

View attachment 197813

مهم ترین کار : غذا رو بخور تا یه اچیومنت مخفی بگیری:-"

خب هو تائو رسوندم لول ۸۰ و با همون آرتیفکت های دیلاک تونستم ۱۱۳k دمیج توی ابیس ازش بگیرم >:)

View attachment 1.mp4

فعلا آرتیفکت هاش فقط ۲۰ هزار hp بهش میدن که با باف اتکش ۲۵۰۰ میشه. اگه بتونم به ۳۰ هزار hp برسونم اتکش میره بالای ۳۰۰۰ و اون موقع میتونم رکورد مونا رو بشکنم :D

هم تیمی هاش هم همینا خوب هستن، فقط باید همه رو حداقل به لول ۸۰ برسونم. و آرتیفکت روشون ببندم. دیگه با گودزیلا کاری ندارم، از این به بعد میرم فارم باس های دیگه و دامین.

آخرین ویرایش:
ولی خداییش بازی کردن باهاش خیلی حال میده. :D یه شانسی هم که آوردم از متریال باسش ۱۰ تا داشتم و راحت ۶-۸-۸ کردمش :D از کتاب های تلنت بوکش تمامش از اول بازی تا حالا جمع شده بود و قشنگ یه ۸۰ تا فقط سیلور داشتم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or