Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
p5is4dt7oyl61.jpg

9bxfda4pvzl61.jpg

4f7ntgxq4zl61.png

View attachment 197732

کاش qiqi داده بود ،،،
سر ویش ۸۰
از استاندارد گرفتی؟
درکت میکنم واقعا دردناکه این همه ویش بزنی ولی کانسش بگیری:(
همه همین ترسو دارن که کانس بگیرن بخصوصا f2px_x:|
چرا qiqi؟ یادمه qiqi گرفته بودی میگفتی جین بهتر نبود:D

از استاندارد گرفتی؟
درکت میکنم واقعا دردناکه این همه ویش بزنی ولی کانسش بگیری:(
همه همین ترسو دارن که کانس بگیرن بخصوصا f2px_x:|
چرا qiqi؟ یادمه qiqi گرفته بودی میگفتی جین بهتر نبود:D
منظورم اینه که اگه qiqi گرفته بودم ،، بهتر از کانس دیلوک بود ،،باز یه کارکتر بود ،، نه ۱۵ درصد دمیج بیشتر در صورتی که hp حریف بالای ۵۰ درصد باشه ،،، خو این چه دردی میخوره ،، حالا اگه ۱۵ درصد ثابت بود باز یه چیزی۔۔۔۔

۔۔۔۔۔۔
جالی اینه من کانس گرفتم ، من باید برای اون جمله معروف قمارباز اگه نگه ‌۔۔۔۔۔ باد میکنه ، بیام جو بدم که به به عجب چیزی گرفتم ،، بقیه شدن وکیل مدافع دیلوک ،، یکیشون اونده به من میگه اصلا کارکتر داریم که کانس هاش بهتر از دیلوک باشه ؟؟،،

نزنید این حرفا رو ، ما یه نوئل داریم که از کانس ۱ تا کانس ۶ کلا رول هاش رو تغییر میده چه برسه به قدرت و گیم پلیش ،،نینگ رو داریم هر کانسش میبردش تو یه لول دیگه ،، کانس های ژیانگلینگ رو ببینید چقدر کاربردین ، کانس ۴ش ۴۰ درصد زمان المنتال برستش رو افزایش میده ، کانس یک کایا ۱۵ درصد کریت ریت میده ، فیشل ، گانیو ، باربارا حتی امبر هم کانس هاش تغییرات بزرگتری روی ابیلیتی ها و قدرت کارکتر ایجاد میکنن ،

کانس ۲ دیلوک ، ده درصد دمیج بیشتر برای چند ثانیه اونم تو ضربات محدود ،، در صورتی که حریف بهتون دمیج زد ،، والا تمام حریفای بازی از این مینی اسلایم ها نیستن ،، بعضی ها دمیج میدن ۵۰ الی ۱۰۰ درصد هلث میره ،، من وایسم شتک شم که برای چند ثانیه ده درصد دمیج بگیرم ؟؟؟
همون چند ثانیه رو باید هیل کنم

اونم برا پنج ستاره ای که ۸۰ تا ویش باید براش بزنی ،اگه الان به جاش اموس داده بود ۳۰۰ تا ۴۰۰ درصد دمیج گانیوم افزایش پیدا میکرد

آخرین ویرایش:
منظورم اینه که اگه qiqi گرفته بودم ،، بهتر از کانس دیلوک بود ،،باز یه کارکتر بود ،، نه ۱۵ درصد دمیج بیشتر در صورتی که hp حریف بالای ۵۰ درصد باشه ،،، خو این چه دردی میخوره ،، حالا اگه ۱۵ درصد ثابت بود باز یه چیزی۔۔۔۔

۔۔۔۔۔۔
جالی اینه من کانس گرفتم ، من باید برای اون جمله معروف قمارباز اگه نگه ‌۔۔۔۔۔ باد میکنه ، بیام جو بدم که به به عجب چیزی گرفتم ،، بقیه شدن وکیل مدافع دیلوک ،، یکیشون اونده به من میگه اصلا کارکتر داریم که کانس هاش بهتر از دیلوک باشه ؟؟،،

نزنید این حرفا رو ، ما یه نوئل داریم که از کانس ۱ تا کانس ۶ کلا رول هاش رو تغییر میده چه برسه به قدرت و گیم پلیش ،،نینگ رو داریم هر کانسش میبردش تو یه لول دیگه ،، کانس های ژیانگلینگ رو ببینید چقدر کاربردین ، کانس ۴ش ۴۰ درصد زمان المنتال برستش رو افزایش میده ، کانس یک کایا ۱۵ درصد کریت ریت میده ، فیشل ، گانیو ، باربارا حتی امبر هم کانس هاش تغییرات بزرگتری روی ابیلیتی ها و قدرت کارکتر ایجاد میکنن ،

کانس ۲ دیلوک ، ده درصد دمیج بیشتر برای چند ثانیه اونم تو ضربات محدود ،، در صورتی که حریف بهتون دمیج زد ،، والا تمام حریفای بازی از این مینی اسلایم ها نیستن ،، بعضی ها دمیج میدن ۵۰ الی ۱۰۰ درصد هلث میره ،، من وایسم شتک شم که برای چند ثانیه ده درصد دمیج بگیرم ؟؟؟
همون چند ثانیه رو باید هیل کنم

اونم برا پنج ستاره ای که ۸۰ تا ویش باید براش بزنی ،اگه الان به جاش اموس داده بود ۳۰۰ تا ۴۰۰ درصد دمیج گانیوم افزایش پیدا میکرد
کلا کانس های پنج ستاره های استاندارد رو خیلی بد درست کردن. کانس یک کیکی ۱۵ درصد کریو دمیج برای یه هیلر با کمترین دمیج توی کل بازی میده. کانس یک‌ ککینگ انرژی ریشارژ برای ککینگی که همیشه انرژی داره. کانس یک جین یه چیز اضافه اس.
هر کی اینا رچ درست کرده یا مست بوده یا مرض داشته، چون جای اینکه یه چیزی بزاره که طرف دلش نسوزه پیتش حروم شده، اومده اینا رو گذاشته :|

امیدوارم روزاریا تو بنر Tartaglia باشه، C1 ـش خوب چیزیه :D (البته هنوز ترجیح میدم 50-50 ببازم که بتونم با خیال راحت جمع کنم برا آیاکا{20})
______________________________________________________________________________________________________________________________
تا آپدیت هیچ کاری نیست بکنم قبلا باز برای تلنت ها فارم میکردم گارانتی بود یه چیزی تو بازی پیش میره
الان فقط مونده آرتیفکت که کاملا شانیسه8-|

عجبا! عجبا!
چرا آرتیفکت آتیشی، مثل آدمم نه...چرا نمیده هیچی؟ :|
تو کفم یه آرتیفکت پیدا کنم حداقل ارزش تست زدن داشته باشه یکم بره بالا ببینم چی میشه:)) در حد lvl4 رفتن بالا هم نیستن:|

مازیار هم الان خودش قشنگ رو مود Pyroهه..اتیش ازش میباره:-"
ولی کلا با یک کاراکتر حال نکنی...و ازشم هی دوپ بگیری! کابوسه:|

کلا کانس های پنج ستاره های استاندارد رو خیلی بد درست کردن. کانس یک کیکی ۱۵ درصد کریو دمیج برای یه هیلر با کمترین دمیج توی کل بازی میده. کانس یک‌ ککینگ انرژی ریشارژ برای ککینگی که همیشه انرژی داره. کانس یک جین یه چیز اضافه اس.
هر کی اینا رچ درست کرده یا مست بوده یا مرض داشته، چون جای اینکه یه چیزی بزاره که طرف دلش نسوزه پیتش حروم شده، اومده اینا رو گذاشته :|
کانس یک جین یک چیز اصافه اس؟ :))
40 درصد دمیج به اسکیل اضافه میکنه خیلی بده کاملا اضافیه:D

عجبا! عجبا!
چرا آرتیفکت آتیشی، مثل آدمم نه...چرا نمیده هیچی؟ :|
تو کفم یه آرتیفکت پیدا کنم حداقل ارزش تست زدن داشته باشه یکم بره بالا ببینم چی میشه:)) در حد lvl4 رفتن بالا هم نیستن:|

مازیار هم الان خودش قشنگ رو مود Pyroهه..اتیش ازش میباره:-"
ولی کلا با یک کاراکتر حال نکنی...و ازشم هی دوپ بگیری! کابوسه:|
بدترین domain ـه :-&
خدا میدونه چند هزار تا رزین خرجش کردم یدونه کلاه CD نداد:((

بازم خوبه شماها فقط یه نفر رو میخواین آرتیفکت ببندین، من فکرشو کردم و دیدم حتی اگه آرتیفکت های مونا رو به ژینگکیو بدم و آرتیفکت های دیلاک رو به ژین یان، بازم باید برای چونگیون و هو تائو فارم کنم. الان یکی دو تا آرتیفکت خوب براشون دارم ولی میخوام ست چهارتایی روشون ببندم.

الان تیم دوم فرندشیپ ۶ رسیدن.
داشتم فکر میکردم که تیم سوم هو تائو ژینگکیو چونگیون و ژین یان ببندم.
اگه یه جین هم در آینده گرفتم، تیم چهارم جین امبر کایا و لیزا میزارم به یاد عکس سر در تاپیک :D
فقط بعد در آینده که آیاکا بگیرم، دیگه پایرو ندارم باهاش ست کنم، امیدوارم یه پایرو جدید توی بنرش باشه :D

بازم خوبه شماها فقط یه نفر رو میخواین آرتیفکت ببندین، من فکرشو کردم و دیدم حتی اگه آرتیفکت های مونا رو به ژینگکیو بدم و آرتیفکت های دیلاک رو به ژین یان، بازم باید برای چونگیون و هو تائو فارم کنم. الان یکی دو تا آرتیفکت خوب براشون دارم ولی میخوام ست چهارتایی روشون ببندم.

الان تیم دوم فرندشیپ ۶ رسیدن.
داشتم فکر میکردم که تیم سوم هو تائو ژینگکیو چونگیون و ژین یان ببندم.
اگه یه جین هم در آینده گرفتم، تیم چهارم جین امبر کایا و لیزا میزارم به یاد عکس سر در تاپیک :D
فقط بعد در آینده که آیاکا بگیرم، دیگه پایرو ندارم باهاش ست کنم، امیدوارم یه پایرو جدید توی بنرش باشه :D

برا اون ژیائو بدبخت هم فارم بکن :D

کانس یک جین یک چیز اصافه اس؟ :))
40 درصد دمیج به اسکیل اضافه میکنه خیلی بده کاملا اضافیه:D
آره راست میگی:)) دیگه نرفتم چک کنم، از روی حافظه گغتم:D پس کانس یک جین رو از لیست خط میزنیم :-"
برا اون ژیائو بدبخت هم فارم بکن :D
کی؟ :D آهان، اصلا فراموش کرده بودم :)) ژیائو فارم کردن نداره دیگه، اگه یه روزی خواستم استفاده کنم آرتیفکت هاش رو برمیگردونم، براش هم یه بلک‌ کلیف گرفتم که کریت دمیجش بره روی ۱۸۰، دیگه از این بهتر چی میخواد؟ :> (فقط باید حسش بیاد اسلحه اش رو آپگرید کنم :p)

خواستنش که میخوایم ولی رزین محدوده :D:D:D

من الان فقط روی Diluc و Fischl و Ningguang آرتیفکت خوب دارم:D

بقیه فاجعن مثلا ونتی همش لول 0 ـه تازه یکیش def % :))
من خودم هم بهتر نیستم:D
به غیر از نین، مونا و ژیائو، بقیه از دم یه چیز عجیب غریب بستم. دیلاک تاجش کریت دمیج با ساب hp (اینو برای هو تائو میزارم). فیشل همه چهار ستاره با ساب های پرت و پلا. باربارا دو تا گلادیاتور hp و دو تا میدن اتک =)) بنت چهار تا نوبلس لول صفر. البدو تا همین دو هفته پیش ۱۹ درصد کریت ریت و ۷۰ درصد کریت دمیج داشت، الان باز بهتر شده. ژیانگلینگ ست چهار تایی بلاد :)) خلاصه من که فقط تا فرندشیپ ۱۰ بیشتر نمیخوام ازشون استفاده کنم، پس بیشتر از اینم وقت نمیزارم براشون :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or