Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
دهنت سرویسه پس:))

و معلومه زیاد نزدیشا! هر دفعه که میزنی یه رنگ دیگه ریسپاون میشه :D
حوصله صبر ندارم... برم یه دیت دیگه بزنم و Xiao رو ببرم فاز بالاتر...
فقط... XP اونقدر ندارم برسونم 80 :))
آره حسابی:))

عه؟ من فکر کردم روزانه عوض میشه مثل دامین ها :D

نه دومین بارم بود که زدمش و نمیخواستم هم برم سراغش ولی گفتم حالا که از این به بعد قراره با همدیگه سر و کار داشته باشیم، بزار حداقل قلق زدنش رو یاد بگیرم :D

آره حسابی:))

عه؟ من فکر کردم روزانه عوض میشه مثل دامین ها :D

نه دومین بارم بود که زدمش و نمیخواستم هم برم سراغش ولی گفتم حالا که از این به بعد قراره با همدیگه سر و کار داشته باشیم، بزار حداقل قلق زدنش رو یاد بگیرم :D
خدایی Xiao بازی خیلی باهاش حال میده! :دی
تست ران زدی تا حدی دیدی دیگه...
ولی با اینکه هنوز lvlش برام بالا نیست، آرتیفکت درست حسابی نداره و این حرفا، وقتی میارمش تو زمین حسابی کیف میکنم:دی
پر جنب و جوش، جذاب، و خفن:دی
سرعت بازی باهاش از Keqing هم بیشتره!
و همین که بالاخره توی بازی پریدن و ضربه به زمین کارایی پیدا کرده، خودش بسی متفاوتش کرده:دی

فقط الان بنده خدا 13K بیشتر جونش نیست، تو Ultش ضربه بخوره فاتحه ش خونده میشه:)) اما به خاطر همون پرشش خوب میشه فرار کرد:دی

• Like
Reactions: ce7en44
خدایی Xiao بازی خیلی باهاش حال میده! :D
تست ران زدی تا حدی دیدی دیگه...
ولی با اینکه هنوز lvlش برام بالا نیست، آرتیفکت درست حسابی نداره و این حرفا، وقتی میارمش تو زمین حسابی کیف میکنم:D
پر جنب و جوش، جذاب، و خفن:D
سرعت بازی باهاش از Keqing هم بیشتره!
و همین که بالاخره توی بازی پریدن و ضربه به زمین کارایی پیدا کرده، خودش بسی متفاوتش کرده:D

فقط الان بنده خدا 13K بیشتر جونش نیست، تو Ultش ضربه بخوره فاتحه ش خونده میشه:)) اما به خاطر همون پرشش خوب میشه فرار کرد:D
حالا فعلا ورشکست ورشکستم، بزار هر وقت تونستم یه بیلد خوب روش ببندم و در دنیای بیرون و در عمل تستش کردم میام نظرم رو در موردش میگم:D

منم نگران همینم که توی ult خودت رو به کشتن ندی:D

plunge attack رو که قبلا هم میشد انجام دادم، بهش enemy step هم میگن

r/Genshin_Impact - The True BUDGET XIAO - Kaeya Unlimited Plunge Attacks

وقتی یه دویل می کرای پلیر گتشین بازی میکنه:))

View attachment 194178

عجب خریتی کردم، گفتم فقط یه ده تایی بکشم که یه دونه از چهار ستاره هایی که ندارم رو بهم بده، دقیقا سر همون ویش اولی ژیائو داد :| هم پیتی چهلی که داشتم پرید و هم گارانتی صد در صد بنرم:| کاش سر گانیو هم همچین شانسی داشتم :| حالا نه نیزه دارم و نه حوصله فارم کردن براش دارم. میفرستمش بره معدن.

راستی نیزه خوب برای هو تائو هیچی ندارم، یه ذره استارگلیتر جمع کنم از فروشگاه یکی بخرم وگرنه باید با ۳ ستاره سر کنه.
پس این چه حرکتی بود زدی ، این کارکتر ها رو رو استانداردم میداد دیر یا زود ،

نمیدونم به خاطر این حرکتت سرزنشت کنم با به خاطر خوش شانسیت ۔۔۔
ولی خوب ککینگ (کچینگ) که هیچی ،هوتائو هم پرید ،،، مگه اینکه هنوز حسابی خوش باشی۔۔۔

بازی شدیدا به محتوای جدید نیاز داره ،، برای خودم نمیگم ، ملتی که بازی رو جارو کردن ،، امروز تو گروه دیدم نشستن راجع به فارم کردن اچیومنت ها برای گرفتن جم بحث میکنن
دراگون اسپین با این که از نظر کیفی عالی بود ، ولی از نظر کمی کافی نبود

خوب اینو به فال نیک بگیر که در عوضش شانش ایاکا گرفتنت بیشتر شد

کسایی که بازی رو از لانچ شروع کردن ۵-۶ تا کارکتر لجند دارن با دو سه تا سلاح ،، بعد من فقط دو تا کارکتر اونم با سلام و صلوات و گانیوش دقیقه نود و شش

کسایی که ماه پیشم بازی رو شروع کردن بیشتر از من لجند دارن ،، یه ویش میزنه پیتی بیست دو تا لجند میده بهش

• Like
Reactions: msf and ce7en44

ولی خوب ککینگ (کچینگ) که هیچی ،هوتائو هم پرید ،،، مگه اینکه هنوز حسابی خوش باشی۔۔۔

بازی شدیدا به محتوای جدید نیاز داره ،، برای خودم نمیگم ، ملتی که بازی رو جارو کردن ،، امروز تو گروه دیدم نشستن راجع به فارم کردن اچیومنت ها برای گرفتن جم بحث میکنن

کسایی که بازی رو از لانچ شروع کردن ۵-۶ تا کارکتر لجند دارن با دو سه تا سلاح ،، بعد من فقط دو تا کارکتر اونم با سلام و صلوات و گانیوش دقیقه نود و شش

کسایی که ماه پیشم بازی رو شروع کردن بیشتر از من لجند دارن ،، یه ویش میزنه پیتی بیست دو تا لجند میده بهش
خریت که شاخ و دم نداره :-< که به جای idle animation هو تائو، edgy boy رو باید تحمل کنم خودش بدترین مجازاته :-<
ککینگ که رفت، هو تائو هم من اونقدر خوش شانس نیستم، حتی اگه به پیتی برسم که نخواهم رسید بازم ممکنه یکی دیگه رو بده:-<

دقیقاً هیچ کار دیگه ای برای انجام دادن نمونده:-"

آره، دیگه این عکس رو میزارم والپیپر گوشیم و از این به بعد هر وقت خواستم ویش بزنم، نگاش میکنم و نمیزنم :D
ea0de05d0a53db557eee61c4e3643b33_4519575317240504483.jpg

دلیلش اینه که اوایل بازی مشکل داشت و مدام جم و ویش رایگان میدادن:-"

اونم که دیگه به شانسشون ربط داره:D

آخرین ویرایش:
  • Smile
  • Like
Reactions: msf and vaan 2

منم ندارم :( از همون روزای اول شروع کردم ، 3تا 5* (البته یکیش C1ه:| :-" ) و یک شمشیر 5* دارم:-"
اما بقیه رو میبینم همه کاراکترهای بیشتری دارن:دی

در مورد محتوا زیاد موافق نیستم... نگاه ... یه عده شدیدا فقط اینو بازی میکنند، هی رزین شارژ میکنند و ... ، خوب اینجوری آره محتوا کم میاد...
دراگون اسپاین کم محتوا نداشت، 160صندوق، یه عالمه پازل و ... ، تو دو روز صندوق ها رو جارو کردم:| خو منطقی نیست اینجوری بازی کردن:-"

بنده خداها هم سرعت آپدیت دادن هاشون بد نیست!
همین الان چند نفرمون میتونیم یه تیم دوم در حد تیم اصلی ببندیم؟
یا باید آرتیفکت از یکی بگیریم بدیم اون یکی، یا با تلنت های LVL پایین تر سر کنیم و ...
تازه مثلا خیلی فعالیم هممون:دی اما کار زیاد داریم هنوز!

جدای از این، فکر کنید سال دیگه علاوه بر ایونت های جدید، حتما ری ران ایونت های امسال رو هم داریم، این زمان های یکم خلوت تر، پر میشن!
و در کل به یه جایی میرسیم که وقتی یک هفته ایونت و فارم نداریم، اشک شوق میریزیم که بالاخره میشه نفس کشید:دی
ایونت فعلی هم که هنوز میشه گفت حتی شروع نشده:دی همون تاور دیفنس ، داستان Xiao و سال نو...
یه بخش dain رو دادن که سورپرایز بود فکر کنم:دی + این عکاسیه که شبیه پارت دوم آمدیت هاست نوع ایونتش، نه پارت اول:دی

• Like
Reactions: vaan 2 and ce7en44
منم ندارم :( از همون روزای اول شروع کردم ، 3تا 5* (البته یکیش C1ه:|:-" ) و یک شمشیر 5* دارم:-"
اما بقیه رو میبینم همه کاراکترهای بیشتری دارن:D

در مورد محتوا زیاد موافق نیستم... نگاه ... یه عده شدیدا فقط اینو بازی میکنند، هی رزین شارژ میکنند و ... ، خوب اینجوری آره محتوا کم میاد...
دراگون اسپاین کم محتوا نداشت، 160صندوق، یه عالمه پازل و ... ، تو دو روز صندوق ها رو جارو کردم:| خو منطقی نیست اینجوری بازی کردن:-"

بنده خداها هم سرعت آپدیت دادن هاشون بد نیست!
همین الان چند نفرمون میتونیم یه تیم دوم در حد تیم اصلی ببندیم؟
یا باید آرتیفکت از یکی بگیریم بدیم اون یکی، یا با تلنت های LVL پایین تر سر کنیم و ...
تازه مثلا خیلی فعالیم هممون:D اما کار زیاد داریم هنوز!

جدای از این، فکر کنید سال دیگه علاوه بر ایونت های جدید، حتما ری ران ایونت های امسال رو هم داریم، این زمان های یکم خلوت تر، پر میشن!
و در کل به یه جایی میرسیم که وقتی یک هفته ایونت و فارم نداریم، اشک شوق میریزیم که بالاخره میشه نفس کشید:D
ایونت فعلی هم که هنوز میشه گفت حتی شروع نشده:D همون تاور دیفنس ، داستان Xiao و سال نو...
یه بخش dain رو دادن که سورپرایز بود فکر کنم:D + این عکاسیه که شبیه پارت دوم آمدیت هاست نوع ایونتش، نه پارت اول:D

مشکل همین جاست باید این قضیه شانس رو تغییر بدن . نمیشه یکی ۳تا لجند با پیتی بالای ۸۰ گرفته باشه، بعد یکی سه تا لجند زیر ۱۰

کیفیت بازی این دو تا ، محتوای بازی این دو تا زمین تا اسمون با هم متفاوت میشه ۔۔۔ نه اونی که دو تا پیتی زیر ده گرفته نباید بتونه سومیش رو انقدر زود بگیره ،،، نه کسی که دو تا پیتی بالای ۸۰ گرفته نباید سومیش هم باز بالای ۸۰ بگیره ۔۔۔ باید یه بالانسی به وجود بیارن ۔۔۔

دراگون اسپین رو گفتم که هم اونتش هم محتوی و محیطش عالی بود ،، واقعا نه فقط یکی از بهترین rpg هایی بود که تو این محدوده تجربه کردم ، یکی از بهترین اکشن ادونچر هام هم بود ۔۔۔۔ولی از نظری که نیاز های ملت رو بر طرف کنه ،، کافی نبود ،،، حالا من خودم ۹۰ تا جعبش رو بیشتر باز نکردم ،، چون میدونید که بعضی صندوق ها رو باز کنید ، مانستر ها و محافظاش هم دیگه نمیان ،، کلا اگه به خاطر گانیو نبود اصلا قصد نداشتم به این زودی ها قصد نوک قله رو بکنم ، ولی خب برای ارتیفکت مجبور شدم ۔۔۔ تازه صندوق های دراگون اسپین جم بیشتری نسبت به مونداست و لیو میدادن

این بنر ژیائو رو ببندن بره دیگه ، هر کی میخواست بگیره ،گرفتش . من میخوام ningg رو c6 کدوم ،، یعنی c6 ningg رو به ایاکا هم ترجیح میدم ۔۔۔ تصور میکنم با c1 انقدر قوی و کار امده ،، با c6 چه دراگونی میشه .

اون اونت یه کارکتر لیو رو حداقل بدن ningg رو c2 کنم، c2 ش واقعا تفاوت زیادی به وجود میاره ، زدن شیلد هر ۶ ثانیه ، به جای ۱۲ ثانیه

• Like
مشکل همین جاست باید این قضیه شانس رو تغییر بدن . نمیشه یکی ۳تا لجند با پیتی بالای ۸۰ گرفته باشه، بعد یکی سه تا لجند زیر ۱۰

کیفیت بازی این دو تا ، محتوای بازی این دو تا زمین تا اسمون با هم متفاوت میشه ۔۔۔ نه اونی که دو تا پیتی زیر ده گرفته نباید بتونه سومیش رو انقدر زود بگیره ،،، نه کسی که دو تا پیتی بالای ۸۰ گرفته نباید سومیش هم باز بالای ۸۰ بگیره ۔۔۔ باید یه بالانسی به وجود بیارن ۔۔۔

دراگون اسپین رو گفتم که هم اونتش هم محتوی و محیطش عالی بود ،، واقعا نه فقط یکی از بهترین rpg هایی بود که تو این محدوده تجربه کردم ، یکی از بهترین اکشن ادونچر هام هم بود ۔۔۔۔ولی از نظری که نیاز های ملت رو بر طرف کنه ،، کافی نبود ،،، حالا من خودم ۹۰ تا جعبش رو بیشتر باز نکردم ،، چون میدونید که بعضی صندوق ها رو باز کنید ، مانستر ها و محافظاش هم دیگه نمیان ،، کلا اگه به خاطر گانیو نبود اصلا قصد نداشتم به این زودی ها قصد نوک قله رو بکنم ، ولی خب برای ارتیفکت مجبور شدم ۔۔۔ تازه صندوق های دراگون اسپین جم بیشتری نسبت به مونداست و لیو میدادن

این بنر ژیائو رو ببندن بره دیگه ، هر کی میخواست بگیره ،گرفتش . من میخوام ningg رو c6 کدوم ،، یعنی c6 ningg رو به ایاکا هم ترجیح میدم ۔۔۔ تصور میکنم با c1 انقدر قوی و کار امده ،، با c6 چه دراگونی میشه .

اون اونت یه کارکتر لیو رو حداقل بدن ningg رو c2 کنم، c2 ش واقعا تفاوت زیادی به وجود میاره ، زدن شیلد هر ۶ ثانیه ، به جای ۱۲ ثانیه
دیگه اینی که میگی از برکات بازی های گاچاست! هیچکاریشم نمیشه کرد! حتی اگر pity رو پایین ترم بیارن، باز مقایسه میشه با یکی که شانسش بیشتر بوده...

محتوا هم درست نیست مقایسه این بازی، با یک بازی AAA شصت دلاری، اول اینکه اونا کل محتوا رو یکجا میدن و تمام(و تقریبا ساپورت تعطیل میشه تو JRPGها )
اما اینجا ماهانه دارن محتوای جدید میدن، برای محتوای جدید هم پولی نمیگیرن، فاصله ها هم اونقدر نیست که بگیم یه محتوای گولاخ باید بدن!(مثلا مقایسه کنیم با WOW یا FF XIV ، این ها هر یکی دو سال از اون آپدیت های خفن دارن، اونم پولی:-" )

محتوای خفن اینجا هم احتمالا قراره هر 6ماه باشه... که همونم من فکر میکنم توی چند بخش تکمیلش کنند:-" (مثل همینجا که داستان شهر دوم رو با آپدیت 1.1 تموم کردن:| )

کلا به نظرم به جای مقایسه کردن این بازی با WOW و FF XIV ، یا با یک بازی JRPGه 60دلاری ، مقایسه کنید با بقیه بازی های F2P (مثلا وارفریم) و یا بازی های موبایلی و گاچای دیگه!
اون موقع ببینیم آیا مشکل از محتواست، یا مشکل از اوناییه که یک روزه همه چیو میخوان مکس کنند :دی

---
در مورد Nin ، به نظرم تا C6 پیش نرو:-"
نگاه... الان که در حد C6 لازم نداری! یعنی واقعا اونجوری نیست که اتکش کم باشه و نتونی مرحله رد کنی! یا سخت باشه!
از اونطرف این 4*ها که حذف نمیشن! حساب کن فقط یک سال هم بخوای بازی کنی، انقدر تو بنرها میاد که آخر C6ش رو میگیری!

از یک طرف دیگه هم اگر مثل من قصد داشته باشی با رسیدن به فرندشیپ 10 ، بری سراغ کاراکتر بعدی، انقدر سرمایه گذاری رو یک کاراکتر حیفه:-"

• Like
دوستان چنتا سوال دارم لطف کنین جواب بدین
1- وضعیت سروراش خوبه یا دنگ فنگ زیاد داره؟
2-بازیش بهینست رو pc ؟
دوستان یه لطفی کنید یه قند شکن خوب برا pc معرفی کنید بشه این بازیو باهاش بازی کرد

@vaan 2
نمیتونن از حالت شانسی درش بیارن چون اونوقت ممکنه ملت دوباره اعتراض کنن که چرا شانسی نیست و کسانی که پول بیشتری خرج میکنن بازم فرصت بیشتری برای گرفتن ۵ ستاره ها دارن ولی اگه مثلا شانسی باشه و تو یه بار زیر ده بگیری و یه بار بالای ۸۰، حداقل دیگه همه چیز رو به شانس خودت ربط میدی.
به علاوه فراموش نکن که هدف اصلی سازنده چاپیدن بازیکن هاست. تو ببین از چند ماه قبل لو میره که قراره یه شخصیت جدید بیاد و همه تلاش میکنن براش ذخیره کنن، بعد یه شخصیت جدید میاد که خیلی خوبه و ملت جم هاشون رو خرج و دوباره وقتی شخصیت مورد علاقه اش اومد به خاطر فقیر شدن مجبورن براش دست به جیب بشن. در کل میخوام بگم که اینا سیاست خود کمپانیه که بازیکن ها رو مجبور به خرج کردن کنه. الان خیلی ها مثل من چون امیدی به جمع کردن ویش ندارن رفتن سراغ خرید ولکین و اینا و وقتی که بازم موقع ویش زدن برسه ممکنه دوباره وسوسه بشن و بازم خرید کنن. و این سیستم پیتی و افزایش درصد فقط چون توی چین براش قانون تعریف شده توی بازی هست وگرنه میتونستن همین پیتی هم نزارن. ولی اگه دائم ایونت برگزار کنن و جایزه بدن بازم میشه تا یه حدی f2p ادامه داد (شما رو میگم، من که دیگه دلفین شدم :p ) از یه طرف جم رو میگیریم و از طرف دیگه پسش میدیم‌.

نه بابا چی چی تموم بشه بزار یه مدت دیگه همینطوری ادامه داشته باشه، حتی اگه شده دو هفته دیگه هم بهش اضافه بشه :)) برو نین رو از اون رایگان ها بگیر:D

نین c2 هر وقت دشمن ها پرده اش رو نابود کنن دوباره کول داون میشه واسه همینم من میرم توی صورت باس ها اولیش رو میزنم که بلافاصله کول داون بشه ولی فقط هر چند ثانیه یه بار اتفاق میوفته واسه همینم نمیشه پشت سر هم زدش:D ولی واقعا برای کشتن ابیس میج ها و روین گاردها خیلی به کار میاد.

@Houosen
مگه تو ویش هم میزنی :D

@Akiba
jrpg ها که چی‌ بشه تا یه وقت یه آپدیتی بدن و اکثرا هم شرکت های کوچیکن و همون بازی هم به زور میدن بیرون.
ولی بازم محتوای jrpg ها بد نیست، بعضی از AAA های غربی رو چهار الی پنج سال منتظرشون هستی و فقط ۲۰-۳۰ ساعت گیم پلی دارن. اینم به نظرم محتواش کم نیست، چون یه باره منتشر نشده و هر چی هم بوده ملت به خاطر جمع کردن ویش زود تموم کردن رفته به کمبود خوردن وگرنه اگه مثل من روزی یکی دو ساعت بیشتر قازی میکردن حداقل یه ماهی سرگرم بودن. اصلا سیستم رزین هم برای همینه که یه سره نشینی بازی رو تموم کنی ولی همونم ملت چند برابر مصرف میکنن. روزی نیم ساعت بری رزین هات رو مصرف کنی و باقیش هم به زندگیت برسی تا آپدیت بعدی (اینو یکی به خودم باید بگه:D)

فرندشیپ ۱۰ بهونه اس که به همون تذکیب اصلی بچسبیم وگرنه وقتی آدم این همه شخصیت خوب داره چرا نباید ترکیب های مختلف رو امتحان کنه. قرار نیست همه رو فول کنیم، در همین حدی که وان شات نشن لول آپشون کنیم و از آرتیفکت های بقیه استفاده کنیم (مثلا مال نین بدیم به تراولر و مال البدو به نوئله) که هزینه و وقت زیادی هم نبرن هم میشه به بازی تنوع داد و شاید یه ترکیبی پیدا کردیم که بیشتر مورد پسندمون بود. از اون طرف دو تا تیم قوی داشتن هم برای طبقات بالای ابیس و فارم ماهیانه جم خیلی مفیده.
نین هم c6 خیلی خوبه ولی قبول دارم که شاید خطر کردن براش درست نباشه (من که آب از سرم کذشته پس براش میزنم:D)

• Like
Reactions: vaan 2
راستی من ۷ تا جایزه ام رو گرفتم، یکی دیگه فردا میگیرم و هر کی خواست بگه بهش عکس بدم.

ایونتش اوایل که از دشمن ها و حیاط وحش عکس میگرفتیم خوب بود ولی بعد که همه عکس های تکراری رو قبول کرد خیلی بیخود شد. حداقل باید از ایونت فود دلیوری یاد میگرفتن و یه ذره بهش چلنج میدادن یا برای گرفتن رنگ های مختلف شرط میزاشتن نه اینکه شانسی باشه. مثلا میگفتن عکس خرچنگ زرد و قرمز با همدیگه یا عکس از یه گل در لحظه غروب آفتاب در ارتفاع ۲۰۰۰ متری وقتی که در حال گلاید کردن هستی.

• Like
Reactions: vaan 2
دیگه اینی که میگی از برکات بازی های گاچاست! هیچکاریشم نمیشه کرد! حتی اگر pity رو پایین ترم بیارن، باز مقایسه میشه با یکی که شانسش بیشتر بوده...

محتوا هم درست نیست مقایسه این بازی، با یک بازی AAA شصت دلاری، اول اینکه اونا کل محتوا رو یکجا میدن و تمام(و تقریبا ساپورت تعطیل میشه تو JRPGها )
اما اینجا ماهانه دارن محتوای جدید میدن، برای محتوای جدید هم پولی نمیگیرن، فاصله ها هم اونقدر نیست که بگیم یه محتوای گولاخ باید بدن!(مثلا مقایسه کنیم با WOW یا FF XIV ، این ها هر یکی دو سال از اون آپدیت های خفن دارن، اونم پولی:-" )

محتوای خفن اینجا هم احتمالا قراره هر 6ماه باشه... که همونم من فکر میکنم توی چند بخش تکمیلش کنند:-" (مثل همینجا که داستان شهر دوم رو با آپدیت 1.1 تموم کردن:| )

کلا به نظرم به جای مقایسه کردن این بازی با WOW و FF XIV ، یا با یک بازی JRPGه 60دلاری ، مقایسه کنید با بقیه بازی های F2P (مثلا وارفریم) و یا بازی های موبایلی و گاچای دیگه!
اون موقع ببینیم آیا مشکل از محتواست، یا مشکل از اوناییه که یک روزه همه چیو میخوان مکس کنند :D

---
در مورد Nin ، به نظرم تا C6 پیش نرو:-"
نگاه... الان که در حد C6 لازم نداری! یعنی واقعا اونجوری نیست که اتکش کم باشه و نتونی مرحله رد کنی! یا سخت باشه!
از اونطرف این 4*ها که حذف نمیشن! حساب کن فقط یک سال هم بخوای بازی کنی، انقدر تو بنرها میاد که آخر C6ش رو میگیری!

از یک طرف دیگه هم اگر مثل من قصد داشته باشی با رسیدن به فرندشیپ 10 ، بری سراغ کاراکتر بعدی، انقدر سرمایه گذاری رو یک کاراکتر حیفه:-"

منم که گفتم بازی عالیه ،،، واقعا هیچ بازی منو اینطوری معتاد نکرد و ازش لذت نبردم با اینکه حتی رقابتی هم نیست

ولی همون طور که گفتم اینا نباید لیو و مونداست رو ول کنن به امون خدا ،، مپ به این پهناوری ساختی ، یه کم محتوی بریز توش ملت سرگرم شن
مثلا این تموم شدن اکپرینس چلنج ها خیلی ضد حال بود ،،خیلی چیزای بیشتری میتونستن بهش اضافه کنن و ادامه داشته باشه، حتی اگه جوایزش رو کاهش میدادن

فکر کنم اینجا من تنها کسیم که بیشتر از یه ماه (نزدیکای دوماه) دارم بازی میکنم هنوز هیچ شخصیت و سلاح 5 ستاره ای ندارم:|

نه منم خیلی طول کشید تا اولیش رو گرفتم ،، تا دو هفته اول اصلا نمیدونستم ویش و پریمو جم چیه

• Like
@vaan 2
نمیتونن از حالت شانسی درش بیارن چون اونوقت ممکنه ملت دوباره اعتراض کنن که چرا شانسی نیست و کسانی که پول بیشتری خرج میکنن بازم فرصت بیشتری برای گرفتن ۵ ستاره ها دارن ولی اگه مثلا شانسی باشه و تو یه بار زیر ده بگیری و یه بار بالای ۸۰، حداقل دیگه همه چیز رو به شانس خودت ربط میدی.
به علاوه فراموش نکن که هدف اصلی سازنده چاپیدن بازیکن هاست. تو ببین از چند ماه قبل لو میره که قراره یه شخصیت جدید بیاد و همه تلاش میکنن براش ذخیره کنن، بعد یه شخصیت جدید میاد که خیلی خوبه و ملت جم هاشون رو خرج و دوباره وقتی شخصیت مورد علاقه اش اومد به خاطر فقیر شدن مجبورن براش دست به جیب بشن. در کل میخوام بگم که اینا سیاست خود کمپانیه که بازیکن ها رو مجبور به خرج کردن کنه. الان خیلی ها مثل من چون امیدی به جمع کردن ویش ندارن رفتن سراغ خرید ولکین و اینا و وقتی که بازم موقع ویش زدن برسه ممکنه دوباره وسوسه بشن و بازم خرید کنن. و این سیستم پیتی و افزایش درصد فقط چون توی چین براش قانون تعریف شده توی بازی هست وگرنه میتونستن همین پیتی هم نزارن. ولی اگه دائم ایونت برگزار کنن و جایزه بدن بازم میشه تا یه حدی f2p ادامه داد (شما رو میگم، من که دیگه دلفین شدم :p ) از یه طرف جم رو میگیریم و از طرف دیگه پسش میدیم‌.

نه بابا چی چی تموم بشه بزار یه مدت دیگه همینطوری ادامه داشته باشه، حتی اگه شده دو هفته دیگه هم بهش اضافه بشه :)) برو نین رو از اون رایگان ها بگیر:D

نین c2 هر وقت دشمن ها پرده اش رو نابود کنن دوباره کول داون میشه واسه همینم من میرم توی صورت باس ها اولیش رو میزنم که بلافاصله کول داون بشه ولی فقط هر چند ثانیه یه بار اتفاق میوفته واسه همینم نمیشه پشت سر هم زدش:D ولی واقعا برای کشتن ابیس میج ها و روین گاردها خیلی به کار میاد.

@Houosen
مگه تو ویش هم میزنی :D

@Akiba
jrpg ها که چی‌ بشه تا یه وقت یه آپدیتی بدن و اکثرا هم شرکت های کوچیکن و همون بازی هم به زور میدن بیرون.
ولی بازم محتوای jrpg ها بد نیست، بعضی از AAA های غربی رو چهار الی پنج سال منتظرشون هستی و فقط ۲۰-۳۰ ساعت گیم پلی دارن. اینم به نظرم محتواش کم نیست، چون یه باره منتشر نشده و هر چی هم بوده ملت به خاطر جمع کردن ویش زود تموم کردن رفته به کمبود خوردن وگرنه اگه مثل من روزی یکی دو ساعت بیشتر قازی میکردن حداقل یه ماهی سرگرم بودن. اصلا سیستم رزین هم برای همینه که یه سره نشینی بازی رو تموم کنی ولی همونم ملت چند برابر مصرف میکنن. روزی نیم ساعت بری رزین هات رو مصرف کنی و باقیش هم به زندگیت برسی تا آپدیت بعدی (اینو یکی به خودم باید بگه:D)

فرندشیپ ۱۰ بهونه اس که به همون تذکیب اصلی بچسبیم وگرنه وقتی آدم این همه شخصیت خوب داره چرا نباید ترکیب های مختلف رو امتحان کنه. قرار نیست همه رو فول کنیم، در همین حدی که وان شات نشن لول آپشون کنیم و از آرتیفکت های بقیه استفاده کنیم (مثلا مال نین بدیم به تراولر و مال البدو به نوئله) که هزینه و وقت زیادی هم نبرن هم میشه به بازی تنوع داد و شاید یه ترکیبی پیدا کردیم که بیشتر مورد پسندمون بود. از اون طرف دو تا تیم قوی داشتن هم برای طبقات بالای ابیس و فارم ماهیانه جم خیلی مفیده.
نین هم c6 خیلی خوبه ولی قبول دارم که شاید خطر کردن براش درست نباشه (من که آب از سرم کذشته پس براش میزنم:D)
آره، اکثرا محتوا رو تموم کردن به خاطر جم، الان خود مازیار رو نگاه...هنوز محتوی داره:D (من نمیدونم البته چجوری 500 ساعت بازی کرده و هنوز محتوی داره:D من نصفش رو بازی کردم ولی در مقابلش تقریبا چیزی ندارم:D )

الانم هنوز دوتا مجسمه م LVL آخر نرسیدن، هر کدوم دو سه آیتم دیگه مونده، حسم نمیاد برم پیدا کنم! گزاشتم اگر تو محیط یافت شد...یافت بشه:D

به نظرم بیشترین چیزی که بازی لازم داره، تنوع توی اون 4 ماموریت روزانه ست! اکثرا دیگه میدونیم چه چیزایی در انتظارمون هست! حداقل جاشون رو عوض کنند تنوع بشه:D یا حتی فود دیلیوری شرایط خاص هم اضافه کنند اینجا:D

گفتی فود دلیوری، دقیقا با اینکه خیلی فحششون دادیم، ولی حال میداد! چالش داشت واقعا!
اما این عکس گرفتنه نه... فقط بر اساس RNGه و بس! آیتم ها هم میشناسیم و میدونیم کجا باید بریم عکس بگیریم!
حتی اگر مثل بونتی ها تو یک محیط میگفت بگردید از فلان چیز عکس بگیرید شاید جذاب تر میشد:D
حالا دو سه روز دیگه نظرسنجیش میاد، فحش کششون کنیم:-" فقط جایزه هاش خوبه>:) مخصوصا اگر XP Book بده:))

اون نیزه رو هم جزو معدود نیزه هاییه که دارم!(این+پروتوتایپ+یخیه آپدیت قبل)
فعلا همینو دادم Xiao :دی

در مورد تیم هم...گفتم من حوصله تعویض آ تیفکت ندارم! حداقل نه تا وقتی که بشه کاراکترها رو save کرد:-" بعدا هنگ میکنم خوب...چی رو باید رو کی میبستم تا اونی که میخوام جواب بگیرم:-"

• Like
Reactions: ce7en44 and vaan 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or