Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
راستی من ۷ تا جایزه ام رو گرفتم، یکی دیگه فردا میگیرم و هر کی خواست بگه بهش عکس بدم.

ایونتش اوایل که از دشمن ها و حیاط وحش عکس میگرفتیم خوب بود ولی بعد که همه عکس های تکراری رو قبول کرد خیلی بیخود شد. حداقل باید از ایونت فود دلیوری یاد میگرفتن و یه ذره بهش چلنج میدادن یا برای گرفتن رنگ های مختلف شرط میزاشتن نه اینکه شانسی باشه. مثلا میگفتن عکس خرچنگ زرد و قرمز با همدیگه یا عکس از یه گل در لحظه غروب آفتاب در ارتفاع ۲۰۰۰ متری وقتی که در حال گلاید کردن هستی.
من دیروز هشتش کردم تموم شد ،،،

ningg 6 خیلی دراگونه ،، تصور سه تا افزایش هر کدوم از اسکیل هاش ،، ۱۵ درصد res کمتر ، و دمیج ۷ تا جید ، میخوام ،، نینگ رو خیلی دیر داد به من اواخر نوامبر ،،یه کمم دیر رفتم سمت بیلدش ،، تحقیقی هم نکرده بودم که قدرت و ابیلیتی هاش چطوره و چقدر دمیج میده ،، ساختم خیلی بهم ساخت ،،،

از اونجا که تو بنر استاندارد دیگه جم خرج نمیکنم ،، این بهترین فرصت منه برای گرفتن نینگ اگه بده ۔۔۔۔ حساب کردم ۳۰-۳۵ تا میتونم بکشم ،، پیتیم هم ۹ اگه تو این ۴۰-۵۰ تا ویش یه ۵ ستاره به جز کچینگ بده استقبالم میکنم ،، چون کارکتر بنر بعدیم ۱۰۰ درصد میشه ،حالا اگه مونا یا جین باشه که خودش عروسیه، نده هم پیتیم میمونه برای ایاکا

فرند شیپ ۱۰ ؟؟؟ من اگه در اینده کلی کارکتر های خفن تر و افسانه ایم بده نینگ جز دو تا تیم اولم میمونه

@Akiba
آره، اکثرا محتوا رو تموم کردن به خاطر جم، الان خود مازیار رو نگاه...هنوز محتوی داره:D (من نمیدونم البته چجوری 500 ساعت بازی کرده و هنوز محتوی داره:D من نصفش رو بازی کردم ولی در مقابلش تقریبا چیزی ندارم:D )

من هنوز بخش داستانی لیو رو تموم نکردم ،، تازه رفتم تو قصر یشم ببخشید جید

بشر نینگوانگ تو کات سینش دیدم چقدر به نظرم باشکوه بود ، این همه باهاش بازی کردم و عکس گرفتم ،، ولی به عنوان حاکم لیو که اومد جلوم یه شکوه و عظمت خاصی داشت (صدا پیشش هم که میدونید صدا پیشه ارزا اسکارلت کبیر)

داستانی کارکتر های جین ،، ژانگ لی و دو تای دیگه هم مونده بدون حساب کردن گانیو و ژیائو ، فقط ونتی رو رفتم که بیخود بود ، مونا و دیلوک که شاهکار بودن

کلا تا منظره و دشت ها و کوه های اینوزوما رو با چشمام نبینم دست به اینا نمیزنم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44
راستی فروشنده گل منطقه دوم کیست و کجاست؟
کی حوصله داره 60 تا از این گل های روی کوه جمع کنه:دی قرن ها طول میکشه!!! :-"
و چند روز یکبار ریست میشه؟ :-"

• Like
@Akiba
اونم مثل اوایل بازی کردن من به جای بازی کردن فقط توی محیط گشته و از منظره لذت برده:D

من مجسمه ها رو در یه حرکت ضربتی لول آپ کردم و خیلی هاشون رو بعد استفاده از اون آیتم مخصوص پیدا کردنشون تازه فهمیدم که قبلا دیده بودم و خیلی ها رو هم اصلا تا حالا نرفته بودم اونجا:D ولی لیو یه چیزش خوب بود و اونم این بود که وقتی میگفت چیزی اینجا نیست خود به به خود میفهمیدی که دیگه کجاها رو نگشتی :D

تنوع به کنار، بعضی از ماموریت های روزانه رو من هنوز که هنوزه برام باز نشدن.

آره این دو روز گذشته من اصلا نیازی به گشتن هم نداشتم، همینجوری سر راهم هر چی دیدم یه عکس ازش گرفتم و ده دقیقه هم طول نکشید. حالا به نظرم خودم این رو تستی گذاشتن که ببینن چقدر با همدیگه مشارکت میکنیم و در مرحله بعدی برای تعویض اسلحه یا آرتیفکت فعال بشه.

خب از حافظه ات استفاده کن، همه چی رو که بازی نباید برات ذخیره کنه:))

@vaan 2
نین اوایل اصلا توی بورس نبود و ملت فحش کشش میکردن ولی بعد که با قنر چیلده اومد و همه یکی چند از تا ازش گرفتن و مجبوری استفاده کردن فهمیدن چه جواهری بوده. حالا ممکنه بعدا بازم بیاد و یا کلا دیگه نیاد ولی به هر حال موفق باشی :D

اینقدر کچینگ هیتر نباشین، ول کنین متا رو. کچینک یکی از بهترین بازیکن های بازی هست، اینایی که بد میگن دردشون از یه جای دیگه اس :D

به نظر خودم بهترین داستان بازی مال ژانگلی هست، با اختلاف زیاد کلا این بشر پتانسیل بک استوریش خیلی زیاده :D

@Houosen
یکی هم رییس همون رستورانی که روی تخته سنگ هست میفروشه.

خب دیگه، نصف و نصف زدی. اگه همه رو توی یه بنر میزدی شانست بیشتر بود. بنر استاندارد هم جم خرج نکن، بهت اسلحه میده و حالت رو میگیره.

-----------+-++-++--------------
میدونستین با اسکیل ساکاروز هم میشه توی کوآپ بقیه بازیکن ها رو پرت کرد؟:D اول جین و حالا هم این‌. کلا این آرچون آمنو که خودش کرم ریز هست، به زیر دست هاش هم اسکیل های مورد دار داده :D

اینجا
View attachment 194317
و اینجا
View attachment 194318
ریست: سه روز

@ce7en44
50 تا بنر استاندارد، 50 تا بنر کرکتر زدم

@vaan 2
پریموجم خیلی کم میده آدم حیفش میاد استفاده کنه:D
قبلش بگم
سه چهار روزه میخوام بگم تازه با melt اشنا شدم و فهمیدم چیه ،، قبل با دیلوک این اسلایم ها یخی رو میزدم بیشتر دمیج میداد ولی دلیلش رو درست نمیدونستم ، تا اینکه گانیو رو داد فهمیدم چیه ،،، خوبیش اینه که دمیج هم میاد روی دمیج اصلی و جدا حساب نمیشه برای همین بیشتر از اورلود و ری شارژ به چشم میاد ،، و الان فهمیدم چرا انقدر سرد با کارکتر های الکترو برخورد میکنن پلیر ها ، اگه دمیج اورلود هم مثلا جدا حساب نمیشد به حساب قدرت کارکتر میزاشتن ۔۔۔

خوب اینا رو گفتم تا بگم اگه میخوای کارکتر بگیری سرسری نگیرش اول از همه دنبال کارکتر های کلایمور و کاتالیست ،چون دمیج های خفنی میدن ،،، جدا از ظاهر کارکتر فایت استایل و اسکیل هاشون ،، به المنت هم خیلی حواست باشه ،، ببین تو کدوم المنت لنگ میزنی ،، تمرکز کن روی گرفتن یه کارکتر خوب برای اون المنت ،

مثلا المنت باد بهترین کاربرش venti
بهترین المنت اتش klee
بهترین کاربر یخ تا این لحظه ganyu حالا تا ایاکا و روزاریا بیان ببنیم چطورن ، ولی باز بعید میدونم از نظر کاربری المنت به گانیو برسن
بهترین کاربر اب با اختلاف mona
کاربرای الکترو تقریبا تو یه سطحن نمیتونم بگم کدوم بهتره ، هر کدم ویژگی های منحصر به فرد خودش رو داره،
geo هم همینطوره ،، کلا کارکتر هاش برای ساپورت عالین الی ningg که فقط برای dps ساخته شده

من دیروز هشتش کردم تموم شد ،،،

ningg 6 خیلی دراگونه ،، تصور سه تا افزایش هر کدوم از اسکیل هاش ،، ۱۵ درصد res کمتر ، و دمیج ۷ تا جید ، میخوام ،، نینگ رو خیلی دیر داد به من اواخر نوامبر ،،یه کمم دیر رفتم سمت بیلدش ،، تحقیقی هم نکرده بودم که قدرت و ابیلیتی هاش چطوره و چقدر دمیج میده ،، ساختم خیلی بهم ساخت ،،،

از اونجا که تو بنر استاندارد دیگه جم خرج نمیکنم ،، این بهترین فرصت منه برای گرفتن نینگ اگه بده ۔۔۔۔ حساب کردم ۳۰-۳۵ تا میتونم بکشم ،، پیتیم هم ۹ اگه تو این ۴۰-۵۰ تا ویش یه ۵ ستاره به جز کچینگ بده استقبالم میکنم ،، چون کارکتر بنر بعدیم ۱۰۰ درصد میشه ،حالا اگه مونا یا جین باشه که خودش عروسیه، نده هم پیتیم میمونه برای ایاکا

فرند شیپ ۱۰ ؟؟؟ من اگه در اینده کلی کارکتر های خفن تر و افسانه ایم بده نینگ جز دو تا تیم اولم میمونه

@Akiba

من هنوز بخش داستانی لیو رو تموم نکردم ،، تازه رفتم تو قصر یشم ببخشید جید

بشر نینگوانگ تو کات سینش دیدم چقدر به نظرم باشکوه بود ، این همه باهاش بازی کردم و عکس گرفتم ،، ولی به عنوان حاکم لیو که اومد جلوم یه شکوه و عظمت خاصی داشت (صدا پیشش هم که میدونید صدا پیشه ارزا اسکارلت کبیر)

داستانی کارکتر های جین ،، ژانگ لی و دو تای دیگه هم مونده بدون حساب کردن گانیو و ژیائو ، فقط ونتی رو رفتم که بیخود بود ، مونا و دیلوک که شاهکار بودن

کلا تا منظره و دشت ها و کوه های اینوزوما رو با چشمام نبینم دست به اینا نمیزنم
اتفاقا به نظرم بهترین داستان رو ونتی داشت (تقریبا با اختلاف! :-" )
بعدش چیلده و ژانگ لی :دی

اینجا
View attachment 194317
و اینجا
View attachment 194318
ریست: سه روز

@ce7en44
50 تا بنر استاندارد، 50 تا بنر کرکتر زدم

@vaan 2
پریموجم خیلی کم میده آدم حیفش میاد استفاده کنه:D
بنر استاندارد همینطور که گفتن به نظر منم نکش! :-" تمرکز بزار کاراکتد بنر:دی (من خودم حدود 150تایی تو تستاندارد البته کشیدما:)) )

اما در مورد اینکه "کی بگیریم؟" ، من شخصا اول اینکه با کاراکتر حال کنم یا نه برام مهمه، بعدش گیم پلی:-"

---

@ce7en44
اتفاقا از همون روز اول میگفتن نین در حد کاراکترهای 5ستاره ست، و به عنوان DPS از بهترین هاست :دی

• Like
Reactions: ce7en44 and Houosen
قبلش بگم
سه چهار روزه میخوام بگم تازه با melt اشنا شدم و فهمیدم چیه ،، قبل با دیلوک این اسلایم ها یخی رو میزدم بیشتر دمیج میداد ولی دلیلش رو درست نمیدونستم ، تا اینکه گانیو رو داد فهمیدم چیه ،،، خوبیش اینه که دمیج هم میاد روی دمیج اصلی و جدا حساب نمیشه برای همین بیشتر از اورلود و ری شارژ به چشم میاد ،، و الان فهمیدم چرا انقدر سرد با کارکتر های الکترو برخورد میکنن پلیر ها ، اگه دمیج اورلود هم مثلا جدا حساب نمیشد به حساب قدرت کارکتر میزاشتن ۔۔۔

خوب اینا رو گفتم تا بگم اگه میخوای کارکتر بگیری سرسری نگیرش اول از همه دنبال کارکتر های کلایمور و کاتالیست ،چون دمیج های خفنی میدن ،،، جدا از ظاهر کارکتر فایت استایل و اسکیل هاشون ،، به المنت هم خیلی حواست باشه ،، ببین تو کدوم المنت لنگ میزنی ،، تمرکز کن روی گرفتن یه کارکتر خوب برای اون المنت ،

مثلا المنت باد بهترین کاربرش venti
بهترین المنت اتش klee
بهترین کاربر یخ تا این لحظه ganyu حالا تا ایاکا و روزاریا بیان ببنیم چطورن ، ولی باز بعید میدونم از نظر کاربری المنت به گانیو برسن
بهترین کاربر اب با اختلاف mona
کاربرای الکترو تقریبا تو یه سطحن نمیتونم بگم کدوم بهتره ، هر کدم ویژگی های منحصر به فرد خودش رو داره،
geo هم همینطوره ،، کلا کارکتر هاش برای ساپورت عالین الی ningg که فقط برای dps ساخته شده
والا من که از اورلود خیلی هم راضی هستم:D حالا بعضی ها میگن دشمن ها رو پرت میکنه ولی وقتی دشمن به زمین یا دیوار میخوره بازم دمیج میبینه و اکثرا هم زنده بیرون نمیان، به غیر از این همه دشمن ها رو هم نمیشه پرت کرد و فقط اونایی که خیلی ضعیفن (من که هنوزم هر وقت یه دشمن کله گنده مثل هیلیکورل گنده ها رو پرت میکنم ذوق زده میشم از بس اتفاق نادریه :D). از طرف دیگه این پرت کردن بعضی جاها واقعا بدرد میخوره، مثلا لب پرتگاه یا کنار آب. از همه اینا گذشته aoe دمیج داره که ملت و بخار ندارن. swirl هم aoe دمیج و پرت کردن رو داره ولی به قدرت اورلود نیست. خیلی از دشمن های سگ جون هم مثل همین باس جدید رو میشه با اورلود راحت زد یا اونایی که شیلد geo دارن. به خاطر یه سری شخصیت ها هم راحتر میشه چند بار تکرارش کرد تا به نسبت ملت و بخار. شکستن پوز و اینا رو هم قبلا گفتم که با ملت و بخار نمیشه انجامشون داد. علاوه بر همه اینا ست آرتیفکت های ویچ و تاندر فیوری هم قدرت اصلیشون در اورلود هست و المنت مستری هم بیشتر روی اورلود تاثیر داره. ملت و بخار چون یه سری ویژگی های ثانویه مثل اورلود ندارن در عوض دمیجشون بیشتره ولی سر جمع بخوای حساب کنی اورلود هم همون دمیج رو به صورت چند باره میتونه بده.

پ.ن: الکترو شارژ که خیلی ضعیفه.

برای این لیست بهترین کاربرایی که دادی جایگزین f2p نداری؟:D

@Akiba
میدونم ولی هفته های اول انتشار که فقط c۰ رو بعصی داشتن اینقدر رو بورس نبود. بعد از بنر چیلده بیشتر معروف شد.

والا من که از اورلود خیلی هم راضی هستم:D حالا بعضی ها میگن دشمن ها رو پرت میکنه ولی وقتی دشمن به زمین یا دیوار میخوره بازم دمیج میبینه و اکثرا هم زنده بیرون نمیان، به غیر از این همه دشمن ها رو هم نمیشه پرت کرد و فقط اونایی که خیلی ضعیفن (من که هنوزم هر وقت یه دشمن کله گنده مثل هیلیکورل گنده ها رو پرت میکنم ذوق زده میشم از بس اتفاق نادریه :D). از طرف دیگه این پرت کردن بعضی جاها واقعا بدرد میخوره، مثلا لب پرتگاه یا کنار آب. از همه اینا گذشته aoe دمیج داره که ملت و بخار ندارن. swirl هم aoe دمیج و پرت کردن رو داره ولی به قدرت اورلود نیست. خیلی از دشمن های سگ جون هم مثل همین باس جدید رو میشه با اورلود راحت زد یا اونایی که شیلد geo دارن. به خاطر یه سری شخصیت ها هم راحتر میشه چند بار تکرارش کرد تا به نسبت ملت و بخار. شکستن پوز و اینا رو هم قبلا گفتم که با ملت و بخار نمیشه انجامشون داد. علاوه بر همه اینا ست آرتیفکت های ویچ و تاندر فیوری هم قدرت اصلیشون در اورلود هست و المنت مستری هم بیشتر روی اورلود تاثیر داره. ملت و بخار چون یه سری ویژگی های ثانویه مثل اورلود ندارن در عوض دمیجشون بیشتره ولی سر جمع بخوای حساب کنی اورلود هم همون دمیج رو به صورت چند باره میتونه بده.

پ.ن: الکترو شارژ که خیلی ضعیفه.

برای این لیست بهترین کاربرایی که دادی جایگزین f2p نداری؟:D

@Akiba
میدونم ولی هفته های اول انتشار که فقط c۰ رو بعصی داشتن اینقدر رو بورس نبود. بعد از بنر چیلده بیشتر معروف شد.

اور لود یه برتری دیگه داره نیاز نیست طرف حتما افکت اتیش روش باشه ،،، اتش نزدیکش باشه کافیه تا اورلود بشه ، ولی ملت به نظرم چیز بهتری اومد ،، خصوصا با برست گانیو ،، چیز شاخی میشه

در کل بهترین المنت بازی cryo ، تا قبل گانیو کاربر خفن نداشت

شیلدای الکترو رو میشکونه و سوپر کونداکت میشه ،، هیدرو رو فریز میکنه و با پیرو هم ملت میزنه

آخرین ویرایش:
  • Like
منم از طرفدارهای اورلودم :دی
خیلی جذابه خدایی! :دی
بعد افکت آتیشه از بین نمیره! برعکس پخش میشه؛ میتونی همینطور پشت سر هم بزنی:دی

• Like
نه نمیکنه
روی چمن خیلی حال میده:D
اخه پنج ماه با اورلود بازی کردم ،، تو ضربه دوم خاموش میکنه ۔۔۔ چه گرز باشه چه افکت

اقا اینو ببینید پشماتون بریزه ,,, c1 هم هست ،،، رسما میشه گفت گانیو در حال حاضر بهترین dps بازیه :-":D
بدون دردسر و مشکل و عوارض جانبی

من خودم با اینکه هنوز هیچ بیلدی نکردم و سلاح مناسبی هم ندارم ،، و فقط یه ارتیفکتم لول ۱۶

دارم ۳۵۰۰ تا شارژ اتک ،، ۶۲۰۰ تا شکوفه اش بهم میده ،، همین الان بیشتر از المنتال اسکیل دیلوکم دمیج میده ، چه برسه وقتی فول بیلد شه ۔۔۔
ولی از همه مهتر برستشه ،، برستش شاهکاره

امروز یکی اومد گفت ۱۰k با گانیو دمیج میدم ،، گفتم چه خوب بعد اخرش معلوم شد ۱k شارژ اتک و ۳ تا دشمن رو با هم حساب کرده نفری ۳k حرفش اشتباه نیست ،، ولی خوب روش محاسبه درستی هم نیست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Houosen and ce7en44
اخه پنج ماه با اورلود بازی کردم ،، تو ضربه دوم خاموش میکنه ۔۔۔ چه گرز باشه چه افکت

اقا اینو ببینید پشماتون بریزه ,,, c1 هم هست ،،، رسما میشه گفت گانیو در حال حاضر بهترین dps بازیه :-":D
بدون دردسر و مشکل و عوارض جانبی

من خودم با اینکه هنوز هیچ بیلدی نکردم و سلاح مناسبی هم ندارم ،، و فقط یه ارتیفکتم لول ۱۶

دارم ۳۵۰۰ تا شارژ اتک ،، ۶۲۰۰ تا شکوفه اش بهم میده ،، همین الان بیشتر از المنتال اسکیل دیلوکم دمیج میده ، چه برسه وقتی فول بیلد شه ۔۔۔
ولی از همه مهتر برستشه ،، برستش شاهکاره

امروز یکی اومد گفت ۱۰k با گانیو دمیج میدم ،، گفتم چه خوب بعد اخرش معلوم شد ۱k شارژ اتک و ۳ تا دشمن رو با هم حساب کرده نفری ۳k حرفش اشتباه نیست ،، ولی خوب روش محاسبه درستی هم نیست
اورلود به خاطر انفجارش فکر میکنم محیط رو آتیش میزنه، اینجوری میشه که اطراف که آتیش بگیره، باز طرف آتیش میگیره، باز میترکه:-"
کلا تاثیرش بیشتر از بقیه ست به نظرم

شاید توی Abyss اینجوری نباشه، ولی محیط هست آزاد هست:-" چمن:x

حالا ولش...

---
آقااااا ! من چرا هرچی جدیدا میگیرم برای Xiao، همش ساب استت ( و کلاه Anemo ، مین استت) کریت ریت دارن؟ :D
الان تو کفم یه آیتم پیدا کنم ساب استت کریت دمیج داشته باشه:))

بدون آپ کردن آرتیفکت ها(نهایت تا lvl4 ، و یکی از آیتم هامم از قدیم داشتم یه گلادیاتور lvl20. بستم)
40و خورده ای کریت ریتمه، دمیجم فکر کنم بیست و خورده ایه:)):| دنیا برعکس شده:|

اون کلاه که مین استتش کریت ریته، lvl up بشه چی میشه:x:D فکر کنم تنها آیتم قابل تحمل و 5*م که مین استتش اینه هست:D
الیته خدایی hp و def هم به کارش میاد که وان شات نشه:))
بدون آرتیفکت درست، تقریبا اتکش برابره با ninم که انقدر براش زحمت کشیدم مثلا:|

---

من دیشب فریم های ایونتم تموم شد، اگر چیزی خواستید، بگویید

• Like
اورلود به خاطر انفجارش فکر میکنم محیط رو آتیش میزنه، اینجوری میشه که اطراف که آتیش بگیره، باز طرف آتیش میگیره، باز میترکه:-"
کلا تاثیرش بیشتر از بقیه ست به نظرم

شاید توی Abyss اینجوری نباشه، ولی محیط هست آزاد هست:-" چمن:x

حالا ولش...

---
آقااااا ! من چرا هرچی جدیدا میگیرم برای Xiao، همش ساب استت ( و کلاه Anemo ، مین استت) کریت ریت دارن؟ :D
الان تو کفم یه آیتم پیدا کنم ساب استت کریت دمیج داشته باشه:))

بدون آپ کردن آرتیفکت ها(نهایت تا lvl4 ، و یکی از آیتم هامم از قدیم داشتم یه گلادیاتور lvl20. بستم)
40و خورده ای کریت ریتمه، دمیجم فکر کنم بیست و خورده ایه:)):| دنیا برعکس شده:|

اون کلاه که مین استتش کریت ریته، lvl up بشه چی میشه:x:D فکر کنم تنها آیتم قابل تحمل و 5*م که مین استتش اینه هست:D
الیته خدایی hp و def هم به کارش میاد که وان شات نشه:))
بدون آرتیفکت درست، تقریبا اتکش برابره با ninم که انقدر براش زحمت کشیدم مثلا:|

---

من دیشب فریم های ایونتم تموم شد، اگر چیزی خواستید، بگویید
ژیائو با لول آپ خودش هم کریت ریت میده، باید ساب استیت های کریت دمیج پیدا کنی تا درست بشه:D در عوض هو تائو کریت دمیجش زیاد میشه و با یه سلاحی که کریت ریت بده و تاج هم میتونی در کنار ساعت Hp% بزاری و که max hp بره بالا :D

ژیائو با لول آپ خودش هم کریت ریت میده، باید ساب استیت های کریت دمیج پیدا کنی تا درست بشه:D
آره... دردمم همینه! الان که کریت دمیج میخوام رو هیچکدوم نمیده:|
البته دقیق ترش رو بعد از دو هفته فارم کردن میشه گفت:-"

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or