Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
آره... دردمم همینه! الان که کریت دمیج میخوام رو هیچکدوم نمیده:|
البته دقیق ترش رو بعد از دو هفته فارم کردن میشه گفت:-"
کریت دمیج از یه ست دیگه بزار، باقی رو دو تا دو تا ست کن:-"

منم هر چی تاج HP% داشتم نابود کردم، الان اگه یه روزی هم هو تائو بگیرم بازم تاج ندارم :|

کریت دمیج از یه ست دیگه بزار، باقی رو دو تا دو تا ست کن:-"

منم هر چی تاج HP% داشتم نابود کردم، الان اگه یه روزی هم هو تائو بگیرم بازم تاج ندارم :|
فعلا تو این مرحله م که آرتیفکت ها جمع بشن ببینم چیا خوب گیر میاد بینشون، بعد باید بشینم انتخاب کنم چیا خوبن و چیا رو میشه از ست های دیگه بست!
فقط این مورد که دوتا گلادیاتور میخوام خیلی بده! :(

اون ست blood stained چیه؟ ندیدم ببندن، به درد نمیخوره؟ یا به کلاس کاراکترهام نمیخوره؟ :-"
کلا بعضی ست ها طرفدار ندارن:-"

• Like
Reactions: ce7en44
ملت از همین حالا دارن برای بیلد هو تائو تلاش میکنن، همه hp ها بالای 40k :| من اصلاً به عمرم HP بالای 20k ندیده بودم:)) بعد دیگه این خودش به اندازه نصف یه باس فقط Hp داره، اصلاً کسی میتونه بکشش؟ =))
طبق حسابی هم که کردن سلاح 5 ستاره به غیر از همون staff of homa کارایی لازم براش رو نداره چون در اونصورت بیس اتکش خیلی زیاد میشه و hp رو باید ببرن بالای 55K که بدون پسیو همو هما غیرممکنه:D

• Like
Reactions: Akiba
فعلا تو این مرحله م که آرتیفکت ها جمع بشن ببینم چیا خوب گیر میاد بینشون، بعد باید بشینم انتخاب کنم چیا خوبن و چیا رو میشه از ست های دیگه بست!
فقط این مورد که دوتا گلادیاتور میخوام خیلی بده! :(

اون ست blood stained چیه؟ ندیدم ببندن، به درد نمیخوره؟ یا به کلاس کاراکترهام نمیخوره؟ :-"
کلا بعضی ست ها طرفدار ندارن:-"
آره فارم گلادیاتور خیلی سخته و اکثرا هم مین استیت ها بدرد نمیخورن، به نظرم بهتره برای گلادیاتور از گل و پر استفاده کنی و اون آمنو رو فارم کنی :D

ست بلاد فیزیکال دمیج میده، قدرت اصلی ژیائو توی برستش هست که آمنو دمیج میده پس فیزیکال دمیج بی استفاده میشه. برای اون ست اصلاً نباید اتک المنتی بزنی. چرا طرفدار داره، برای دیلاک، ژیانگلینگ، ریزور، ککینگ، فیشل و اینا استفاده میکنن.

راستی ست چهارتایی نوبلس هم به نظرم خوبه ها، هم دو تایی به درد میخوره و هم چهار تایی :-"

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Akiba
ملت چقدر برای جلوتر برنامه دارن:))

در مورد HP ، من با Keqing یه زمانی 25K بودم، الان فکر کنم 23تلم:-"
ولی مثلا نین الان 15تاست:)) این بنده خدا هم راحت میترکه:)) :-"

سلاح 5ستاره هم که من تعطیلم:-"

رو Keqing ملت فیزیکال میبندن؟ نصف جذابیت این بنده خدا به شمشیر برقی و زرت و زورت تلپورت کردنشه:-"

حالا از امروز تا شنبه یکشنبه بعدی که میرم سراغ باس ها، مشغول فارم آرتیفکت میشم، ببینم چطور میشه:دق

راستی گفتی نوبلس(ندیدم برای Xiao پیشنهاد بدن) این برای برست های این مدلی که اتک آپ میکنند هم جواب میده یا فقط برستی که خودش اتک باشه رو جوابگو هست؟

• Like
منم مشکلم همینه برای گانیو اصلا کریت دمیج نمیده ،اصلا ساب استیت خوبم نخواستم ،،فقط مین استیتش کریت دمیج باشه ،،، حداقل اگه جام cyro هم میداد جام رو تغییر میدادم ، تاج رو از یه ست دیگه میزاشتم ،، نمیده ،،

هیدرو اندازه بستن و تاپ کردن دو تا کارکتر دارم بهترین ارتیفکت ها رو داده ،،ولی خوب خبری از هیروش نیست ، در عوض ست cyro لنگ میزنم

ساعت و گل خوبی دارم ، ولی پر و تاج خوب نه هنوز ۔۔۔ تمام رزینمم دارم خرج میکنم برای ارتیفکت نمیده ،

شکوفه ش از ۷۵۰۰ رد شدم ،، این که میبینی ذره ذره داره قویتر میشه خیلی حال میده (کو تا ۳۰ هزار تا که البته بدون اون کمانه مخصوص خودش amos غیر ممکنه)

• Like
ملت چقدر برای جلوتر برنامه دارن:))

در مورد HP ، من با Keqing یه زمانی 25K بودم، الان فکر کنم 23تلم:-"
ولی مثلا نین الان 15تاست:)) این بنده خدا هم راحت میترکه:)):-"

سلاح 5ستاره هم که من تعطیلم:-"

رو Keqing ملت فیزیکال میبندن؟ نصف جذابیت این بنده خدا به شمشیر برقی و زرت و زورت تلپورت کردنشه:-"

حالا از امروز تا شنبه یکشنبه بعدی که میرم سراغ باس ها، مشغول فارم آرتیفکت میشم، ببینم چطور میشه:دق

راستی گفتی نوبلس(ندیدم برای Xiao پیشنهاد بدن) این برای برست های این مدلی که اتک آپ میکنند هم جواب میده یا فقط برستی که خودش اتک باشه رو جوابگو هست؟
با ککینگ 25K :)) پس اتکت چقدر بوده ؟ :))
من کلا به غیر از بارابارا دیگه بالای 20K کسی رو ندارم، فقط دیلاک 18K هست و فیشل و نین 16K :D ولی خب دفاع هم مهمه توی دمیج خوردن :-"

آخه فیزیکال خیلی خوب روش جواب میده، چون سرعت ضربه زدنش زیاده:-"

نه سرچ کردم و دیدم ست دو تایی نوبلس برای برستی که دمیج بده جواب میده مثل نین یا دیلاک یا ... ولی برست هایی مثل مال ژیائو یا نوئله که فقط قدرتشون رو باف میکنن تاثیری ندارن. اون ست چهارتایی هم همون تاثیر گلادیاتور رو داره پس همون گلادیاتور بهتره. برای اینکه اثر ست چهارتایی رو بهتر دریافت کنی باید روی یه ساپورت باشه که برستش مهم باشه مثل بنت.

• Like
Reactions: vaan 2
منم مشکلم همینه برای گانیو اصلا کریت دمیج نمیده ،اصلا ساب استیت خوبم نخواستم ،،فقط مین استیتش کریت دمیج باشه ،،، حداقل اگه جام cyro هم میداد جام رو تغییر میدادم ، تاج رو از یه ست دیگه میزاشتم ،، نمیده ،،

هیدرو اندازه بستن و تاپ کردن دو تا کارکتر دارم بهترین ارتیفکت ها رو داده ،،ولی خوب خبری از هیروش نیست ، در عوض ست cyro لنگ میزنم

ساعت و گل خوبی دارم ، ولی پر و تاج خوب نه هنوز ۔۔۔ تمام رزینمم دارم خرج میکنم برای ارتیفکت نمیده ،

شکوفه ش از ۷۵۰۰ رد شدم ،، این که میبینی ذره ذره داره قویتر میشه خیلی حال میده (کو تا ۳۰ هزار تا که البته بدون اون کمانه مخصوص خودش amos غیر ممکنه)
گانیو که خودش کریت دمیجش زیاد میشه، براش تاج کریت ریت بزار و با ساب استیت ها Crt dmg جمع کن.

آره دامینش بیشتر هایدرو میده تا کریو :-"

اون ویدئویی که گذاشتی دیدم، یادم افتاد که منم همین ست رو میخواستم ببندم، اگه گانیو داشتم :(

• Like
Reactions: vaan 2
گانیو که خودش کریت دمیجش زیاد میشه، براش تاج کریت ریت بزار و با ساب استیت ها Crt dmg جمع کن.

آره دامینش بیشتر هایدرو میده تا کریو :-"

اون ویدئویی که گذاشتی دیدم، یادم افتاد که منم همین ست رو میخواستم ببندم، اگه گانیو داشتم :(
خوب منم گفتم که کریت دمیج نمیده ،،

اخی ،، حالا تو موناش رو داری من گانیوش رو ،این دو تا بغل هم دنیا رو فتح میکنن

• Like
بنر هو تائو هم لیک شد

f2056-16127958248696-800.jpg

چرا این ژین کیو توی تمام بنرهایی که من میخوام ویش بزنم هستش؟ اول klee, بعد ganyu و حالا هم هو تائو:|

توی هر بنری هم باشه دیگه کاراکتر چهار ستاره دیگه ای نمیتونم بگیرم، تا حالا هشت تا ازش بهم داده، بسمه دیگه :|

امیدوارم حالا که لیک شده میهویو هم لج کنه و چهار ستاره ها رو عوض کنه و امبر و لیزا و کایا بزاره [-o<

• Like
Reactions: NoctisSasuke
بنر هو تائو هم لیک شد

View attachment 194454

چرا این ژین کیو توی تمام بنرهایی که من میخوام ویش بزنم هستش؟ اول klee, بعد ganyu و حالا هم هو تائو:|

توی هر بنری هم باشه دیگه کاراکتر چهار ستاره دیگه ای نمیتونم بگیرم، تا حالا هشت تا ازش بهم داده، بسمه دیگه :|

امیدوارم حالا که لیک شده میهویو هم لج کنه و چهار ستاره ها رو عوض کنه و امبر و لیزا و کایا بزاره [-o<
خب خدا رو شکر تکذیب شد :D

امروز یه جورایی حس خستگی از بازی بهم دست داد ،، بعد ،،دو سه ساعت اومدم بیرون ،، خیلی همه چیز دست به دست هم داد که این یه هفته بازی کسل کننده بشه،
کمبود فیت استاندارد ،، کم اوردن رزین و نگرفتن نتیجه دلخواه و در نتیجه فقر مطلق ،، هیچ علاقه نداشتن به این بنر فعلی و اونت عکاسی که سه روز زودتر تموم شد

• Like
امروز یه جورایی حس خستگی از بازی بهم دست داد ،، بعد ،،دو سه ساعت اومدم بیرون ،، خیلی همه چیز دست به دست هم داد که این یه هفته بازی کسل کننده بشه،
کمبود فیت استاندارد ،، کم اوردن رزین و نگرفتن نتیجه دلخواه و در نتیجه فقر مطلق ،، هیچ علاقه نداشتن به این بنر فعلی و اونت عکاسی که سه روز زودتر تموم شد
بعد از دو سه ساعت؟ :)) من چهل دقیقه سه تا بونتی و رکوئست و ماموریت های روزانه و سوزوندن رزین و عکاسی و اینا انجام دادم و رفتم سراغ یه بازی دیگه. حداقل تا محتوای جدید نیاد و کوآپ هم کسی نباشه که باهاش بازی کنیم، فعلا بازی خسته کننده اس.

79y3hh6ju5g61.jpg

• Like
Reactions: msf and Houosen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or