Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
تو روزایی که بازی پیش نمیره خیلی ضد حال میشه ،،، یه جام cyro bouns , یا یه تاج کریت دمیج میخوام نمیده ،، این دامین هر چی خواستم داده الی این تاج ،

ست هیدروم که با بهترین ارتیفکت ها تکمیل شده ،، فقط متاسفانه هیدروش رو ندارم

PS_App_20210205_085433.jpeg

PS_App_20210205_085449.jpeg

با گانیو بدون ارتیفکت با اون کمان ابیه ،،، ۳۲۰۰ تا شارژ اتک و ۵۳۰۰ تا از اون غنچش دارم دمیج میگیرم که جمعش بهتر از حتی دیلوکمه با اون همه تلاشی که برای بیلدش کردم ،،،
برستم هم یخی ۱۷۰۰

کلا خوبی گانیو اینه با ست بیلزارد خود به خود ۶۰ درصد کریت دمیج داره

• Like
Reactions: ce7en44
هنوز دو دست دیگه باید باس جدید رو بزنم تا Xiao رو بتونم ببرم lvl80 ...
بعد تااااازه باید برم سراغ آرتیفکت گرفتن:|
چون تیم فعلیم عنصر خاصی نداره هم باید گلادیاتور ببندم( 2تا گلادیاتور، 2تا Anemo ) ، که گلادیاتور خوب هم ندارم:( (هرچی هست رو Keqingه، حوصله ندارم هی بردارم و هی بزارم براش:| )

باس جدید هم آتیشیش برام خیلی راحته، دختر گیتاریه راحت تار و مارش میکنه:دی
بعدشم یخ، کیا سریع R2ش رو اجرا میکنه، راحت میشه اورب دفاع رو گرفت

نوئل هم که کلا آپ نکردم و اینا، روش نمیتونم حساب کنم، که راحت باشه کار(مثل همین بشر گیتاریه که گفتم:-" )

ولی دشمن عادی جدید(ورژن کوچیک تر همین باس)، از خود باس سخت تره! با یکیشون جنگیدم ناااابودم کرد:)) به زور تونستم از گیم اور شدن نجات پیدا کنم و ببرم! :))

فردا احتمالا نمیتونم روی Xiao کار کنم، باید باس های هفتگی رو بزنم

بخش داستانی رو هم هنوز نرفتم :|

دیگه...دیگه... طبق محاسبات سر انگشتی! بدون حساب کردن جم های ایونت(ویش ها رو حساب کردم)، برای هوتائو 56تا کارت میتونم بکشم:-" ولی همه میدونیم تو بازه ی 70~80 در میاد... باید شانس بیارم یه 5* بده و دعا کنم که خودش باشه:))

یه چیز دیگه هم میخواستم بگم یادم رفت:-"

• Like
20212695612.png

عجب خریتی کردم، گفتم فقط یه ده تایی بکشم که یه دونه از چهار ستاره هایی که ندارم رو بهم بده، دقیقا سر همون ویش اولی ژیائو داد :| هم پیتی چهلی که داشتم پرید و هم گارانتی صد در صد بنرم:| کاش سر گانیو هم همچین شانسی داشتم :| حالا نه نیزه دارم و نه حوصله فارم کردن براش دارم. میفرستمش بره معدن.

راستی نیزه خوب برای هو تائو هیچی ندارم، یه ذره استارگلیتر جمع کنم از فروشگاه یکی بخرم وگرنه باید با ۳ ستاره سر کنه.

View attachment 194178

عجب خریتی کردم، گفتم فقط یه ده تایی بکشم که یه دونه از چهار ستاره هایی که ندارم رو بهم بده، دقیقا سر همون ویش اولی ژیائو داد :| هم پیتی چهلی که داشتم پرید و هم گارانتی صد در صد بنرم:| کاش سر گانیو هم همچین شانسی داشتم :| حالا نه نیزه دارم و نه حوصله فارم کردن براش دارم. میفرستمش بره معدن.

راستی نیزه خوب برای هو تائو هیچی ندارم، یه ذره استارگلیتر جمع کنم از فروشگاه یکی بخرم وگرنه باید با ۳ ستاره سر کنه.
قرار بود ژیائو من رو ببنی! نه اینکه خودتم بگیریش:))
پس هوتائو از کجا بیاریم؟ :|

من حتی اگر 3* بهتر از 4*هایی که دارم جواب بدن، باز هم سه ستاره نمیزارم:| دوست ندارم...زشته :|
از فروشگاه منم موندم این نیزه Royal رو بگیرم یا نه، جزو گزینه های پیشنهادی بود... ولی ویش گرفتن برام جذاب تره:-" حالا شاید تا آخر بنر هوتائو صبر کنم، یهو دیدی همون 5تا ویش رسوندتم به 5* بعدی:-"

• Like
قرار بود ژیائو من رو ببنی! نه اینکه خودتم بگیریش:))
پس هوتائو از کجا بیاریم؟ :|

من حتی اگر 3* بهتر از 4*هایی که دارم جواب بدن، باز هم سه ستاره نمیزارم:| دوست ندارم...زشته :|
از فروشگاه منم موندم این نیزه Royal رو بگیرم یا نه، جزو گزینه های پیشنهادی بود... ولی ویش گرفتن برام جذاب تره:-" حالا شاید تا آخر بنر هوتائو صبر کنم، یهو دیدی همون 5تا ویش رسوندتم به 5* بعدی:-"
هیچی دیگه، باید از همین حالا هر چی جم گیرم میاد بگیرم و حسابی هم دعا کنم که توی همون ۵۰-۵۰ بتونم بگیرمش و دیگه ککینگ هم به خاطره ها پیوست، احتمالا هیچوقت دیگه همچین فرصتی برای گرفتنش گیرم نمیاد :| مگه اینکه توی همون چندتا ویش اول بگیرمش و همزمان چون کاراکتر استاندارد هم هست بازی باگ بزنه و گارانتیم ۱۰۰ درصد بشه و یا اینکه شانس خرکی بیارم و هو تائو و ککینگ رو با همدیگه با ۵۰ درصد شانس بگیرم :|

آره خودم هم نمیخوام ۳ ستاره بزارن روی هو تائو چون قدرت اسکیلش از ۴۰۰ درصد بیس اتکش فراتر نمیره و هر چقدر هم که hp داشته باشه بازم بیس اتک چهار ستاره ها بیشتره.

همین رویال رو بگیر، من شنیدم که بلک کلیف زیاد خوب نیست (برعکس چیزهایی که براش نوشتن) و ممکنه توی فروشگاه بعدی دوباره عوض بشه.

رفتم این باس جدید رو با کاراکترهای geo و اون قابلیت ضربه خوردن از شیلد بکشم، چند بار امتحان کردم و هیچ تاثیری نداشت (فکر کنم فقط شیلد geo کار میکنه). هیچی دیگه، تیم قبلی رو برداشتم و خیلی راحت با اورلود کشتمش. البته محبور بودم هی دور زمین بچرخم تا اسکیلم دوباره پر بشه. ولی با اورلود تاثیرش بیشتر بود، البته من ۴۰ درصد به خاطر ست ویچ و چهل درصد به خاطر ست تاندر فیوری و ۱۰۰ درصد به خاطر المنت مستری قدرت اورلودم زیادتر میشه و اسکیل فیشل هم با هر المنت ریکشن ۸۰ درصد دمیج اضافه میده.

رفتم این باس جدید رو با کاراکترهای geo و اون قابلیت ضربه خوردن از شیلد بکشم، چند بار امتحان کردم و هیچ تاثیری نداشت (فکر کنم فقط شیلد geo کار میکنه). هیچی دیگه، تیم قبلی رو برداشتم و خیلی راحت با اورلود کشتمش. البته محبور بودم هی دور زمین بچرخم تا اسکیلم دوباره پر بشه. ولی با اورلود تاثیرش بیشتر بود، البته من ۴۰ درصد به خاطر ست ویچ و چهل درصد به خاطر ست تاندر فیوری و ۱۰۰ درصد به خاطر المنت مستری قدرت اورلودم زیادتر میشه و اسکیل فیشل هم با هر المنت ریکشن ۸۰ درصد دمیج اضافه میده.
شیلد geo و یا شیلد عنصر مشابه!
یعنی برعکس همیشه که عنصر مخالف میبریم، ایندفعه باید عنصر یکسان ببریم!
برای همین میگم ورژن آتیشیش به خاطر گیتاریه، و یا یخیش به خاطر کیا(کیا شیلد نمیده ولی کلا سریعه) رو راحت میتونم بزنم:دی

• Like
PS_App_20210206_030342.jpeg

این گودزیلا رو کی راه داد تو بازی(زوم کنید روش در قامت خود گودزیلاست)

دقیقا بعضی از نقاط بازی رو تبدیل به نقاط نا امن کرده ،،، فکر کنم اولین موجود دو المنتی بازی باشه ۔۔۔۔

آخرین ویرایش:
  • Like
View attachment 194237

دقیقا بعضی از نقاط بازی رو تبدیل به نقاط نا امن کرده ،،، فکر کنم اولین موجود دو المنتی بازی باشه ۔۔۔۔
خیلییی وحشیه:|

---

درسته میگم رندومه...ولی اگر هنوز عکس های امروز رو نگرفتید
Noctilucous Jade (همون سنگ آبی های منطقه دوم) از دوتاشون(قبل شکستن) عکس گرفتم و فریم قهوه ای دادن...بعد از شکستن فریم آبی داد

از دوتا Small Lump Grass هم عکس گرفتم یه قهوه ای و یک آبی دادن

اون کریستال آبی پررنگ ها هم دوتا گرفتم، طلایی دادن!

فریم هام تموم شد نشد بیشتر امتحان کنم...
شما امتحان کنید ببینید نتیجه چیه!

---

@BoxBox
کم پیدایی تو تاپیک! :|

شیلد geo و یا شیلد عنصر مشابه!
یعنی برعکس همیشه که عنصر مخالف میبریم، ایندفعه باید عنصر یکسان ببریم!
برای همین میگم ورژن آتیشیش به خاطر گیتاریه، و یا یخیش به خاطر کیا(کیا شیلد نمیده ولی کلا سریعه) رو راحت میتونم بزنم:D
خب من به این دقت نکرده بودم ولی بازم برای من که نوئله آپدیت و ژانگلی ندارم و بقیه شیلدی ها هم آپدیت نیستن، تنها راهی که میمونه بردن نین یا البدو هست که اونم باید اول اون عنصر رو به باس بزنم و بعد کریستال بسازم و بعد تازه برم از زیر دست و پاش کریستال رو بردارم. و همه اینا رو باید در حین جاخالی دادن از ضرباتش هم انجام بدم و نین هم که مثل البدو دفاعش زیاد نیست و راحت با یه ضربه میمیره.
در عوض با همون روش قدیمی یه درصدی از جونش رو کم میکنم و بعد میرم یه دوری میزنم و یه هیلی میکنم و اسکیلم که آپ شده دوباره حمله میکنم:D

خب من به این دقت نکرده بودم ولی بازم برای من که نوئله آپدیت و ژانگلی ندارم و بقیه شیلدی ها هم آپدیت نیستن، تنها راهی که میمونه بردن نین یا البدو هست که اونم باید اول اون عنصر رو به باس بزنم و بعد کریستال بسازم و بعد تازه برم از زیر دست و پاش کریستال رو بردارم. و همه اینا رو باید در حین جاخالی دادن از ضرباتش هم انجام بدم و نین هم که مثل البدو دفاعش زیاد نیست و راحت با یه ضربه میمیره.
در عوض با همون روش قدیمی یه درصدی از جونش رو کم میکنم و بعد میرم یه دوری میزنم و یه هیلی میکنم و اسکیلم که آپ شده دوباره حمله میکنم:D
برای آتیش که همون حرکتی که گفتم بزن! راحته! :دی

ولی بقیه آره، خیلی ظلمه! من هر موقع ببینم افتاده زیر دست و پاش، ریسک نمیکنم و دور میشم!

---

امروز اومدم Wolf رو بدون تیم همیشگیم بزنم، به F رفتم! Keqingم بدون المنتال ری اکشن بنده خدا هیچ غلطی نمیکنه:)) ، نین هم چندان مناسب فاز دوم نبود:| به F رفتم تا تموم شد:| (جای ژیانگ لینگ همین گیتاریه رو برده بودم)

ولی از اونطرف استورم ترور خوراکه نین بود! تو سه ثانیه سپرش رو پودر میکرد!!! >:)

فردا ببینم با چیلده چه میکنم:-"

• Like
View attachment 194237

تا اتفاقا اون روز داشتیم فاتویی فارم میکردیم، این یهو از ناکجا آباد پرید وسط، یاد فیلم گودزیلا در برابر کینگ کونگ افتادم :))
یه جاهایی هم گذاشتنش که اصلا انتظار نداری، مثلا توی یه سری نقاط فارم کریستال چانک:D

من که نیازی به کشتنش ندارم ولی همینم با همون اوذلود راحت میشه کشت و مدام پوزش میشکنه:D
خیلییی وحشیه:|

---

درسته میگم رندومه...ولی اگر هنوز عکس های امروز رو نگرفتید
Noctilucous Jade (همون سنگ آبی های منطقه دوم) از دوتاشون(قبل شکستن) عکس گرفتم و فریم قهوه ای دادن...بعد از شکستن فریم آبی داد

از دوتا Small Lump Grass هم عکس گرفتم یه قهوه ای و یک آبی دادن

اون کریستال آبی پررنگ ها هم دوتا گرفتم، طلایی دادن!

فریم هام تموم شد نشد بیشتر امتحان کنم...
شما امتحان کنید ببینید نتیجه چیه!

---

@BoxBox
کم پیدایی تو تاپیک! :|
برای عکس های امروز رفتم توی یه تیکه ای که یه مشت گل قاصدک و گل هایی که شب ها میدرخشن بودن و از همه شون عکس گرفتم، از اون سه تا رنگ آخر یکی سه تا بهم داد و رفتم سه بار جایزه گرفتم، خیلی حال داد :D

باکس باکس بهش پیام دادم، سربازیش تموم شده و گفت سرش خیلی شلوغه و فرصت نمیکنه فروم بیاد و بازی کنه.

• Like
Reactions: vaan 2
برای آتیش که همون حرکتی که گفتم بزن! راحته! :D

ولی بقیه آره، خیلی ظلمه! من هر موقع ببینم افتاده زیر دست و پاش، ریسک نمیکنم و دور میشم!

---

امروز اومدم Wolf رو بدون تیم همیشگیم بزنم، به F رفتم! Keqingم بدون المنتال ری اکشن بنده خدا هیچ غلطی نمیکنه:)) ، نین هم چندان مناسب فاز دوم نبود:| به F رفتم تا تموم شد:| (جای ژیانگ لینگ همین گیتاریه رو برده بودم)

ولی از اونطرف استورم ترور خوراکه نین بود! تو سه ثانیه سپرش رو پودر میکرد!!! >:)

فردا ببینم با چیلده چه میکنم:-"
ندارم ژین یان:D

بیدو دارم، باید کانترش رو روی باس تست کنم، امروزم که الکترو هست :-"

این لول های آخر باس ها دیگه فیزیکال دمیج اصلا جواب نمیده و ما هم عادت کردیم به همون تیم قدیمی و با تیم جدید بعضی وفت ها هول میشیم و گند میزنیم:D

ندارم ژین یان:D

بیدو دارم، باید کانترش رو روی باس تست کنم، امروزم که الکترو هست :-"

این لول های آخر باس ها دیگه فیزیکال دمیج اصلا جواب نمیده و ما هم عادت کردیم به همون تیم قدیمی و با تیم جدید بعضی وفت ها هول میشیم و گند میزنیم:D
دهنت سرویسه پس:))

و معلومه زیاد نزدیشا! هر دفعه که میزنی یه رنگ دیگه ریسپاون میشه :دی
حوصله صبر ندارم... برم یه دیت دیگه بزنم و Xiao رو ببرم فاز بالاتر...
فقط... XP اونقدر ندارم برسونم 80 :))

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or